>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

14/3/2012
Coca-Cola Cup Cosmos Club

λα τοιμα για το Coca-Cola Cup στο Cosmos Club
 
Τα πντα εναι τοιμα για τη διοργνωση του Coca-Cola Cup στο αθλητικ κντρο ποδοσφαρου Cosmos Club στον Κολων. Οι αγνες θα διεξαχθον το προσεχς Σαββατοκριακο, 17 και 18 Μαρτου και οι ηλικιακς κατηγορες που θα μετσχουν εναι οι εξς: 14-15 ετν, 16-17 ετν και 18-19 ετν.
Οι αγνες θα γνουν στα δο σγχρονα γπεδα 5Χ5, τα οποα αναμνεται να κατακλυστον απ την παρουσα των αθλητν σε λες τις ηλικιακς κατηγορες, συνδυζοντας το παιχνδι τους στους τπητες νας γενις.
Οι ομδες που θα κερδσουν σε κθε ηλικιακ κατηγορα θα εξασφαλσουν τη συμμετοχ τους στην τελικ φση, που θα διεξαχθε στο Sportcamp στο Λουτρκι 12 και 13 Μαου.
Τους νικητς περιμνουν πλοσια δρα. Η νικτρια ομδα της τελικς φσης στην κατηγορα 18-19 ετν θα κερδσει να ταξδι στην Ουκρανα για τον τελικ του UEFA EURO 2012, την 1η Ιουλου στο Ολυμπιακ Στδιο του Κιβου, που θα στεφθε η να πρωταθλτρια Ευρπης και θα ζσει τη μαγεα της μεγαλτερης διοργνωσης σε εππεδο Εθνικν ομδων στην Ευρπη.
Απ την λλη, οι πρωταθλτριες ομδες της τελικς φσης στις ηλικιακς κατηγορες 14-15 και 16-17 (μα αν κατηγορα), θα κερδσουν ως παθλο τη συμμετοχ λων των μελν τους στο καλοκαιριν πργραμμα ανπτυξης ταλαντοχων ποδοσφαιριστν που διοργαννουν οι σχολς της Arsenal στην Ελλδα. Εκε, τα παιδι αυτς των δο ομδων θα χουν τη δυναττητα να μετρσουν τις δυνμεις τους και να προπονηθον απ να ειδικευμνο επιτελεο προπονητν και αν κριθον τοιμοι θα τους δοθε η ευκαιρα να συμμετσχουν σε δοκιμαστικ επαγγελματικν ομδων του εξωτερικο.
Στο μεταξ, ανακοινθηκε απ τους διοργανωτς το πργραμμα των αγνων το προσεχς Σαββατοκριακο στο Cosmos Club, σε κθε ηλικιακ κατηγορα, το οποο χει ως εξς:
Σββατο, 17/3: 11:00-15:00 age group 14-15, 16:00-20:00 age group 18-19
Κυριακ, 18/3: 11:00-15:00 age group 16-17, τελικο αγνες
Για περισστερες πληροφορες μπετε στην ιστοσελδα, www.coca-cola.gr

12/3/2012
11 88 Novasport F.M. - 18 (12-03-12)

11ο Πρωτθλημα 8Χ8 Novasport F.M. – Δευτρα
18η αγωνιστικ (12-03-12)
 
ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
 
Οι Αγιοι ταν οι μεγλοι κερδισμνοι του σπουδαιτερου παιχνιδιο της 18ης αγωνιστικς του 11ου Πρωταθλματος 8Χ8 Novasport F.M., νικντας τη St. Pauli με 2-1 και παραμνοντας στην κορυφ με 33 βαθμος. Στη 2η θση με 32 βαθμος σκαρφλωσαν οι Βαρνοι, που κρδισαν τους Κγκουρες με 2-0. Τα αποτελσματα στα λλα ματς ταν: Παρεστες-Coco Café 3-0, Boncoseleste-Μαυριλνοι 6-2, Kariokas-Κυφνες 6-3 και Ιντεπετιντε-Καλλιπτειρα 0-3.
Πετυχανοντας δο γκολ σε δο λεπτ στο β’ ημχρονο, οι Αγιοι αντρεψαν το εις βρος τους 0-1, που χαναν απ το α’ μρος απ τη St. Pauli, παρνοντας τη νκη με 2-1.
Με καλ μυνα και σημεινοντας απ να γκολ σε κθε ημχρονο, οι Βαρνοι κρδισαν τους Κγκουρες με 2-0.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 3-0 νευ αγνα πραν οι Παρεστες με αντπαλο το Coco Café, καθς το δετερο δεν συμπλρωσε τον απαιτομενο αριθμ παικτν για το ματς.
Αντερη η Καλλιπτειρα επικρτησε της Ιντεπετιντε με 3-0. Η Καλλιπτειρα διατρησε απ την αρχ του ματς την πρωτοβουλα των κινσεων, προηγθηκε 2-0 στο α’ ημχρονο και κλεδωσε τη νκη της στην επανληψη με την επτευξη και ενς τρτου γκολ.
Αντερη η Boncoseleste επιβλθηκε των Μαυριλνων με 6-2, χοντας το προβδισμα απ την αρχ του παιχνιδιο.
Πολ καλο οι Kariokas επικρτησαν των Κυφνων με 6-3. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στο α’ ημχρονο, με τους Kariokas να διατηρον ελαφρ προβδισμα με 3-2, με τις δο ομδες να εναλλσσονται στο σκορ. Στην επανληψη οι Kariokas ταν κυραρχοι του ματς, ανβασαν το δεκτη του σκορ στο 5-2, για να διαμορφωθε στο τλος το 6-3.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 18ης αγωνιστικς:
KARIOKAS-ΚΥΦΗΝΕΣ 6-3
ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ-ΙΝΤΕΠΕΤΙΕΝΤΕ 3-0
BONCOSELESTE-ΜΑΥΡΙΛΕΝΟΙ 6-2
ΑΓΙΟΙ-ST. PAULI 2-1
ΒΑΡΩΝΟΙ-ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ 2-0
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-COCO CAFÉ 3-0

10/3/2012
16 88 Artisti Macaroni - 16 (10-03-12)

16οΠρωτθλημα 8Χ8 Artisti Macaroni – Σββατο
16η αγωνιστικ (10-03-12)
 
ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ +4 Η BLACK BIRD
 
Απαρλλαχτη μεινε για λλη μα αγωνιστικ η βαθμολογα στις πρτες θσεις στο 16ο Πρωτθλημα 8Χ8 Artisti Macaroni. Η Black Bird κρδισε τους Vatos Locos με 4-2 για τη 16η στροφ και οδηγε την κορσα χοντας 37 βαθμος, εν η Square Pants που νκησε τους Old Boys με 5-2 βρσκεται στη 2η θση με 33 βαθμος. Στα λλα ματς της ημρας, Σμπα-Αστρας 3-4 και Συνθεις Υποπτοι-Δυτικ Αθνα 5-5.
Ισπαλοι 5-5 αναδεχτηκαν Δυτικ Αθνα και Συνθεις Υποπτοι. Η Δυτικ Αθνα σημεωσε δο γργορα γκολ, για να μεισουν αμσως σε 2-1 οι Συνθεις Υποπτοι, οι οποοι με δο να γργορα γκολ στις αρχς του β’ ημιχρνου πραν προβδισμα με 3-2. Η Δυτικ με να σερ 3-0 πρε αρα δο τερμτων (5-3), οι Συνθεις μως εχαν τον τελευταο λγο στο ματς, καθς με δο να κολλητ γκολ στα τελευταα λεπτ του αγνα ισοφρισαν σε 5-5.
Ελαφρ καλτεροι στο α’ ημχρονο οι Vatos Locos και χωρς να απειληθον καθλου απ την Black Bird προηγθηκαν με 1-0. Στην επανληψη η Black Bird ανβασε το ρυθμ της, κανε την ανατροπ και προηγθηκε με 3-1, για να μπουν ξαν στο ματς οι Vatos Locos με τη μεωση του σκορ σε 3-2, αλλ σε μια αντεπθεση η Black Bird πτυχε και 4ο γκολ, διαμορφνοντας το τελικ 4-2.
Μολοντι ο Αστρας προηγθηκε της Σμπα 2-0 στο α’ ημχρονο και 3-1 στην επανληψη, η Σμπα κατφερε να ισοφαρσει σε 3-3, ο Αστρας μως ταν εκενος που με να τυχερ γκολ (σουτ φουλ, κντρα σε αμυντικ και γκολ), πρε τη νκη με 4-3.
Καλτερη η Square Pants επικρτησε των Old Boys με 5-2. Η Square Pants ξεκνησε δυνατ το ματς και προηγθηκε 3-0, για να μεισουν οι Old Boys σε 3-1 με να εξαιρετικ γκολ. Στο β’ μρος η Square Pants λεγξε το ρυθμ του ματς, σημεωσε δο ακμη γκολ (5-1), για να διαμορφσουν το τελικ 5-2 οι Old Boys με τρμα στο φινλε του αγνα.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 16ης αγωνιστικς:
VATOS LOCOS-BLACK BIRD 2-4
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 5-5
OLD BOYS-SQUARE PANTS 2-5
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΣΑΜΠΑ 4-3

8/3/2012
Coca-Cola Cup Cosmos Club

Το Coca-Cola Cup στο Cosmos Club
 
Η Coca-Cola δνει την ευκαιρα σε λους ανεξαιρτως τους νεαρος σε πανελλαδικ κλμακα να προυν τους φλους τους, να φτιξουν τη δικ τους ομδα, να διασκεδσουν παζοντας ποδσφαιρο και να κερδσουν μεγλα δρα, λαμβνοντας μρος στο μεγλο τουρνου Coca-Cola Cup, που θα διεξαχθε σε πντε πλεις της χρας.
Πιο συγκεκριμνα, το Coca-Cola Cup απευθνεται σε λα τα παιδι 14-19 ετν τα οποα, χωρισμνα σε τρεις ηλικιακς κατηγορες (14-15, 16-17 και 18-19), θα κληθον να φτιξουν τη δικ τους ομδα 5Χ5 και να αγωνιστον δωρεν στο τουρνου, διεκδικντας πλοσια δρα σε διφορες πλεις της χρας, σε συνολικ οκτ ποδοσφαιρικς γηπεδικς εγκαταστσεις. Αθνα (με τρεις εγκαταστσεις), Θεσσαλονκη (με δο), Βλος, Λρισα και Πτρα, ετοιμζονται, για να φιλοξενσουν το Coca Cola Cup, με τη δομ της διοργνωσης σε κθε αθλητικ εγκατσταση να περιλαμβνει φση ομλων και φση νοκ-ουτ, με τρπο ττοιο, στε κθε ομδα να αγωνιστε σε τουλχιστον τσσερις αγνες.
να απ τα αθλητικ κντρα που θα φιλοξενηθε το Coca Cola Cup εναι το Cosmos Club στον Κολων. Οι αγνες στις ρτιες εγκαταστσεις του κλαμπ θα διεξαχθον το διμερο 17 και 18 Μαρτου, που τα δο σγχρονα γπεδα 5Χ5 αναμνεται να κατακλυστον απ την παρουσα των αθλητν σε λες τις ηλικιακς κατηγορες, συνδυζοντας το παιχνδι τους στους τπητες νας γενις.
Οι νικτριες ομδες κθε εγκατστασης θα κερδσουν τη συμμετοχ τους στην τελικ φση, που θα διεξαχθε στο Sportcamp στο Λουτρκι 12 και 13 Μαου. Εκε, θα διαγωνιστον για την ανδειξη του τελικο νικητ κθε ηλικιακς κατηγορας. Τους νικητς περιμνουν πλοσια δρα. Η νικτρια ομδα της τελικς φσης στην κατηγορα 18-19 ετν θα κερδσει να ταξδι στην Ουκρανα για τον τελικ του UEFA EURO 2012, την 1η Ιουλου στο Ολυμπιακ Στδιο του Κιβου, που θα στεφθε η να πρωταθλτρια Ευρπης και θα ζσει τη μαγεα της μεγαλτερης διοργνωσης σε εππεδο Εθνικν ομδων στην Ευρπη.
Απ την λλη, οι πρωταθλτριες ομδες της τελικς φσης στις ηλικιακς κατηγορες 14-15 και 16-17 (μα αν κατηγορα), θα κερδσουν ως παθλο τη συμμετοχ λων των μελν τους στο καλοκαιριν πργραμμα ανπτυξης ταλαντοχων ποδοσφαιριστν που διοργαννουν οι σχολς της Arsenal στην Ελλδα. Εκε, τα παιδι αυτς των δο ομδων θα χουν τη δυναττητα να μετρσουν τις δυνμεις τους και να προπονηθον απ να ειδικευμνο επιτελεο προπονητν και αν κριθον τοιμοι θα τους δοθε η ευκαιρα να συμμετσχουν σε δοκιμαστικ επαγγελματικν ομδων του εξωτερικο. Το μεγαλτερο δρο μως που προσφρει σε κθε παιδ αυτ το τουρνου, δεν εναι λλο απ τη μοναδικ ευκαιρα να δεξει σε πανελλαδικ κλμακα το ταλντο του. Να φτιξει τη δικ του ομδα, να χαρε τη μαγεα του ποδοσφαρου, να πανηγυρσει τις νκες, να γευτε την απογοτευση μας ττας και να βισει την πεμπτουσα του αθλητισμο. Κι λα αυτ, την ρα που πνω σε κθε αγωνιζμενο ποδοσφαιριστ θα χουν στραμμνα τα μτια τους ανιχνευτς ταλντων.
Επιπλον, παρλληλα με τους αγνες, θα διεξγονται διαγωνιστικ παιχνδια δεξιοττων, Rooney Shooting Test (σουτ σε τρμα χωρισμνο σε στχους) και το Beat the Goalie Pro (εκτλεση πναλτι σε επαγγελματα τερματοφλακα). Εκε κθε διαγωνιζμενος θα χει τη δυναττητα να αποδεξει τις ικαντητς του στο σκορρισμα!
Με τους υπευθνους της Coca Cola που μιλσαμε για τη σπουδαα διοργνωση που ετοιμζουν μας ανφεραν: «Σε λες τις πλεις και τα αθλητικ κντρα που θα φιλοξενηθε το Coca Cola Cup, αναμνουμε την παρουσα εκατοντδων αθλητν. Αυτ η διοργνωση γνεται για πρτη φορ και σκοπ χει τα παιδι να αθληθον. Να αφσουν για λγο τις καφετριες και τους ηλεκτρονικος υπολογιστς και να μπουν στο γπεδο. Να παξουν, να διακριθον και να κερδσουν μεγλα δρα, κνοντας παρλληλες δρσεις. Στχος μας εναι να ενεργοποιηθον τα παιδι στις μεγλες πλεις, να βγουν ξω και να παξουν μπλα. Η ανταπκριση εναι τερστια και εμαστε απλυτα ικανοποιημνοι».
Για περισστερες πληροφορες μπετε στην ιστοσελδα, www.coca-cola.gr

5/3/2012
11 88 Novasport F.M. - 17 (05-03-12)

11ο Πρωτθλημα 8Χ8 Novasport F.M. – Δευτρα
17η αγωνιστικ (05-03-12)
 
ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΙΝΤΕΠΕΤΙΕΝΤΕ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ
 
Με νες νκες συνχισαν την παρουσα της στο 11ο πρωτθλημα 8Χ8 Novasport F.M. η Ιντεπετιντε και οι Αγιοι, οι οποοι στο πλασιο της 17ης αγωνιστικς επικρτησαν 2-0 της Boncoseleste και 10-1 των Kariokas αντστοιχα. Στη βαθμολογα προηγεται η Ιντεπετιντε με 32 βαθμος και τους Αγιους να ακολουθον με 30 και δο παιχνδια λιγτερα. Τα αποτελσματα στα λλα ματς ταν: Βαρνοι-Κυφνες 9-0, Παρεστες-Μαυριλνοι 3-3, Coco Café-Καλλιπτειρα 1-4 και Κγκουρες-St. Pauli 1-13.
Πολ εκολα η St. Pauli επιβλθηκε των Κγκουρων με 13-1.
Οι Βαρνοι εκμεταλλετηκαν στο πακρο το αριθμητικ πλεονκτημα του ενς πακτη που εχαν στην αναμτρηση με τους Κυφνες και φτασαν νετα στη νκη με 9-0. Οι Βαρνοι προηγθηκαν 2-0 στο α’ ημχρονο, ανβασαν κατακρυφα μως το δεκτη του σκορ στην επανληψη, φτνοντας στο τελικ 9-0.
Ελαφρ καλτερη η Ιντεπετιντε, πετυχανοντας απ να γκολ σε κθε ημχρονο κρδισε την Boncoseleste με 2-0. Η Boncoseleste πεσε στο τλος, χωρς να καταφρει κτι μως.
Πολ νετα οι Αγιοι επικρτησαν των Kariokas των πολλν απουσιν με 10-1.
Συναρπαστικ εξλιξη εχε το παιχνδι ανμεσα στους Παρεστες και τους Μαυριλνους, που βρκε τις δο ομδες ισπαλες με 3-3. Οι Παρεστες προηγθηκαν 2-0, οι Μαυριλνοι μεωσαν σε 2-1, οι Παρεστες καναν τρα τα τρματ τους, χασαν αρκετς ευκαιρες για να διευρνουν τη διαφορ και τελικ το… πλρωσαν, με τους Μαυριλνους να ισοφαρζουν σε 3-3 στα τελευταα τρα λεπτ του ματς.
Χρη σε να δυνατ α’ ημχρονο, η Καλλιπτειρα κρδισε το Coco Café με 4-1. Η Καλλιπτειρα βαλε και τα 4 γκολ στο α’ μρος, με το Coco Café, που αγωνστηκε χωρς το βασικ του τερματοφλακα, να μεινει στην επανληψη σε 4-1 και να χει αρκετ καλ σουτ, χωρς αποτλεσμα μως, καθς αποκροστηκαν απ τον αντπαλο τερματοφλακα.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 17ης αγωνιστικς:
ΒΑΡΩΝΟΙ-ΚΥΦΗΝΕΣ 9-0
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-ΜΑΥΡΙΛΕΝΟΙ 3-3
BONCOSELESTE-ΙΝΤΕΠΕΤΙΕΝΤΕ 0-2
COCO CAFÉ-ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ 1-4
ΑΓΙΟΙ-KARIOKAS 10-1
ST. PAULI-ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ 13-1

3/3/2012
16 88 Artisti Macaroni - 15 (03-03-12)

16οΠρωτθλημα 8Χ8 Artisti Macaroni – Σββατο
15η αγωνιστικ (03-03-12)
 
ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η BLACK BIRD
 
Ακμη μα αγωνιστικ, η 15η του 16ου Πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni, βρκε την Black Bird στην κορυφ της κατταξης με 34 βαθμος, μετ τη να νκη της επ των Old Boys με 6-0. Στη 2η θση ανβηκε η Square Pants με 30, που κρδισε τους Vatos Locos με 4-1. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, Συνθεις Υποπτοι-Σαμπα 1-4 και Αστρας-Δυτικ Αθνα 5-1.
Πετυχανοντας απ τρα γκολ σε κθε ημχρονο, η Black Bird κρδισε εκολα τους Old Boys με 6-0.
Αν και αγωνστηκε με ναν πακτη παραπνω, η Σμπα βρθηκε να χνει με 1-0 στο α’ ημχρονο απ τους Συνθεις Υποπτους. Στην επανληψη μως ανβασε ρυθμ, κανε την ανατροπ και φτασε εκολα στη νκη με 4-1.
Πολ καλ η Square Pants επικρτησε των Vatos Locos με 4-1. Η Square Pants προηγθηκε 3-0 στο α’ ημχρονο και ουσιαστικ ‘καθρισε’ το ματς, με το σκορ στο β’ μρος να διαμορφνεται στο 4-1.
Αντερος ο Αστρας κρδισε τη Δυτικ Αθνα με 5-1 στερα απ να νευρικ ματς. Ο Αστρας προηγθηκε 2-0 στο α’ μρος, σημεινοντας δο γργορα γκολ. Η Δυτικ Αθνα μεωσε στις αρχς της επανληψης σε 2-1, η συνχεια μως ανκε και πλι στον Αστρα, που με τρα γκολ φτασε στη νκη με το τελικ 5-1.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 15ης αγωνιστικς:
SQUARE PANTS-VATOS LOCOS 4-1
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-5
BLACK BIRD-OLD BOYS 6-0
ΣΑΜΠΑ-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 4-1

28/2/2012
11 88 Novasport F.M. - 16 (28-02-12)

11ο Πρωτθλημα 8Χ8 Novasport F.M. – Δευτρα
16η αγωνιστικ (28-02-12)
 
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΙΝΤΕΠΕΤΙΕΝΤΕ
 
Στην κουτσουρεμνη 16η αγωνιστικ του 11ου Πρωταθλματος 8Χ8 Novasport F.M., η Ιντεπετιντε με τη νκη της επ του Coco Café με 4-2 σκαρφλωσε στην κορυφ της κατταξης με 29 βαθμος. Τα υπλοιπα αποτελσματα ταν: Βαρνοι-St. Pauli 3-2 και Καλλιπτειρα-Μαυριλνοι 5-1.
Οι Μαυριλνοι νοιξαν πρτοι το σκορ στην αναμτρηση με την Καλλιπτειρα, χοντας αριθμητικ πλεονκτημα δο παικτν, ταν μως οι δο ομδες αγωνστηκαν στα σα (8Χ8), η Καλλιπτειρα ταν αντερη, κανε την ανατροπ και φτασε εκολα στη νκη με 5-1.
Καλτερη η Ιντεπετιντε κρδισε το Coco Café με 4-2. Η Ιντεπετιντε ξεκνησε δυνατ το ματς και προηγθηκε 2-0, πριν την ολοκλρωση του α’ μρους μως το Coco Café κατφερε να φρει το παιχνδι στα σα (2-2). Στην επανληψη η Ιντεπετιντε εχε την υπεροχ, πτυχε ακμη δο γκολ, κρτησε καλ στην μυνα και φτασε στη νκη με 4-2.
Ελαφρ καλτεροι οι Βαρνοι επικρτησαν της St. Pauli με 3-2. Η St. Pauli προηγθηκε με 1-0, οι Βαρνοι μως καναν την ανατροπ (1-2), πριν την ολοκλρωση του ημιχρνου. Στην επανληψη οι Βαρνοι πτυχαν και τρτο γκολ, εχαν καλς ευκαιρες για να κλειδσουν τη νκη, αλλ χωρς αποτλεσμα, με τη St. Pauli να απειλε στο φινλε και να μεινει σε 3-2 στην τελευταα φση του ματς, διαμορφνοντας το τελικ αποτλεσμα.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 16ης αγωνιστικς:
ΜΑΥΡΙΛΕΝΟΙ-ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ 1-5
ΙΝΤΕΠΕΤΙΕΝΤΕ-COCO CAFÉ 4-2
ST. PAULI-ΒΑΡΩΝΟΙ 2-3
 

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar