>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

28/1/2007
1 88 Sporday - 10 (28-01-07)

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ Η NO NAME ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ PARMENSI
 
            Μα, αλλ κρως συναρπαστικ αναμτρηση περιελμβανε το πργραμμα της 10ης αγωνιστικς του 1ου Πρωταθλματος 8Χ8 Sporday. Οι Parmensi αντιμετπιζαν τη No Name, με τη δετερη, μολοντι βρθηκε να χνει με 3-0 στο Α ημχρονο, να πετυχανει την ολικ ανατροπ στην επανληψη και να παρνει τελικ τη σπουδαα νκη με 5-3. Οι Parmensi αγωνστηκαν σε λο το παιχνδι με πακτη λιγτερο, αλλ αυτ δεν τους εμπδισε στο Α μρος να εναι πολ καλτεροι των αντιπλων τους, να χουν τον πλρη λεγχο του ματς και να χουν επιβλει εντελς το ρυθμ τους. Οι πακτες τους εχαν την υπεροχ, δημιοργησαν πολλς και καλτερες ευκαιρες απ τη Νο Name και η επιθετικ τους δραστηριτητα σφραγστηκε με τρα γκολ, κνοντας να αποφασιστικ βμα για τη νκη. Η μοναδικ αντδραση της Νο Name, η οποα μολοντι εχε το αριθμητικ πλεονκτημα δεν μπρεσε να το εκμεταλλευτε καθλου, ταν αμσως μετ το 1-0, ταν δημιοργησε δο καλς φσεις, εν εχε και να δοκρι, στις αντεπιθσεις μως οι Parmensi βρκαν ακμη δο φορς το δρμο προς τα δχτυα, πηγανοντας στην ανπαυλα με το ευρ 3-0. Στην επανληψη μως το σκηνικ λλαξε πλρως. Η Νο Name μπκε πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο και με το καλημρα σχεδν στο παιχνδι μεωσε σε 3-1. Η ανωτερτητ της συνεχστηκε και λγο αργτερα πτυχε το 3-2, μπανοντας για τα καλ στη διεκδκηση της νκης. Η κοραση απ την προσπθεια του Α μρους και το αριθμητικ μειονκτημα ταν σαφς τι εχαν επηρεσει τους Parmensi, οι οποοι δεν κατφεραν να αντιδρσουν και η εξλιξη του παιχνιδιο δειχνε τι η ισοφριση δεν θα αργοσε να ρθει. Και ντως η No Name που συνχισε να πιζει την αντπαλ της φερε το παιχνδια στα σα, ανακτντας και τη χαμνη ψυχολογα του Α μρους. Οτε στο 3-3 οι Parmensi μπρεσαν να ανακμψουν, με τη No Name να χει τον πλρη λεγχο και να εναι η απλυτη κυραρχος μσα στο γπεδο. Με την ψυχολογα στα ψη, με τις ευκαιρες να δημιουργονται πολ πιο εκολα και με το αριθμητικ πλεονκτημα να αποτελε σημαντικ παργοντα, η Νο Name ολοκλρωσε την ανατροπ της, παρνοντας προβδισμα με 4-3 και λγα λεπτ πριν την ολοκλρωση του αγνα σφραγζοντας τη νκη της με να 5ο γκολ, που μελε να εναι και το τελευταο της μεγλης επικρτησς της με 5-3.
                        Συνοπτικ τα αποτελσματα της 10ης αγωνιστικς:
PARMENSI-NO NAME 3-5

27/1/2007
7 88 Artisti Macaroni - 11 (27-01-07)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗ ΣΑΜΠΑ

 

Την 11η αγωνιστικ σταμτησε το νικηφρο σερ της Σμπα στο 7ο πρωτθλημα 8Χ8 Artisti Macaroni. Στο σπουδαο ντρμπι κορυφς ο Αστρας επιβλθηκε της μεγλης του αντιπλου και την πλησασε στους δο βαθμος, χοντας μως και να παιχνδι λιγτερο, το οποο αν το πρει, που φυσιολογικ εναι το αδιαφιλονκητο φαβορ, ττε θα περσει μνος πρτος στην κορυφ της κατταξης. Οι Βαρνοι συνχισαν την εντυπωσιακ τους φετιν πορεα, διατηρντας σε απσταση αναπνος απ την κορυφ, ντας στην τρτη θση, εν απ κοντ ακολουθον και οι Αγιοι, οι οποοι φιγουρρουν 4οι στη βαθμολογα.

Να νκη πτυχαν οι Αγιοι, αυτ τη φορ εις βρος της Chicken με 2-1. Η Chicken ξεκνησε καλτερα την αναμτρηση, εχε καλτερη κυκλοφορα της μπλας και με μορφη οργανωμνη ενργεια κανε το 1-0. Στη συνχεια οι Αγιοι ισορρπησαν το παιχνδι, εν κατ διαστματα εχαν την ελαφρ υπεροχ. Οι δο ομδες χασαν απ μα εξαιρετικ ευκαιρα για να πετχουν γκολ, το σκορ μως δεν λλαξε μχρι το τλος του ημιχρνου. Στην επανληψη οι Αγιοι εχαν την απλυτη κυριαρχα. Δεν απειλθηκαν καθλου απ την Chicken, εν αντθετα ταν οι μοναδικο που δημιουργοσαν ευκαιρες, πετυχανοντας την ανατροπ. Μσα σε διστημα πντε λεπτν λοιπν σημεωσαν δο γκολ, μετατρποντας το εις βρος τους 1-0 σε υπρ τους 2-1. Και τα δο τρματα σημειθηκαν στα πρτα λεπτ του Β μρους, απ μορφες οργανωμνες ενργειες και ψογες εκτελσεις, που δεν φησαν καννα περιθριο αντδρασης στον τερματοφλακα και την μυνα της Chicken. Αφο πραν το προβδισμα δεν εχαν καννα πρβλημα να το διατηρσουν κιλας, αφο στην υπλοιπη διρκεια του ματς δεν απειλθηκαν καθλου, αντιθτως εχαν συνεχς την πρωτοβουλα των κινσεων, φτνοντας εκολα στη νκη με 2-1.

Στο Β ημχρονο ρθε η εκολη επικρτηση των Βαρνων εις βρος της Ατλαντς με 5-0. Στο Α μρος οι δο ομδες ταν ισοδναμες, με τους Βαρνους μως να διατηρον την ελαφρ υπεροχ και να ανογουν πρτοι το σκορ, εν εχαν μερικ ακμη καλ σουτ προς το τρμα της Ατλαντς. Η Ατλαντς απ την λλη, παρλο το γργορο ρυθμ, δεν μπρεσε να φανε ιδιατερα απειλητικ στην μυνα των Βαρνων. Στην επανληψη οι δο ομδες αγωνστηκαν πολ ανοικτ και γργορα, κυνηγντας με κθε τρπο το γκολ. Απ την εξλιξη του παιχνιδιο φαινταν πως ποια ομδα το πετχαινε πρτη θα εχε και τον πρτο λγο για να πρει τη νκη. Το γκολ τελικ ρθε απ τους Βαρνους, οι οποοι μετ το 2-0 εχαν την απλυτη κυριαρχα στο ματς, φτνοντας νετα στην επτευξη τριν τερμτων ακμη. Η Ατλαντς μετ το δετερο γκολ που δχτηκε παρτησε το παιχνδι, δεν αντδρασε καθλου, δεν ταν καθλου ανταγωνιστικ, με αποτλεσμα να δεχτε ακμη τρα, γνωρζοντας τη δκαιη ττα με 5-0.

Παζοντας εξαιρετικ ποδσφαιρο, τα Λαμγια επικρτησαν της Δυτικς Αθνας με 5-1. Τα Λαμγια βρθηκαν σε εκπληκτικ μρα, ταν ψογα σε μυνα και επθεση και τι καναν στο παιχνδι τους βγαινε. Απ την λλη οι πακτες της Δυτικς Αθνας βρθηκαν σε πολ σχημη κατσταση, παρουσασαν πολ σχημη εικνα και τποτα δεν τους πγαινε καλ. Απρροια αυτο ταν να ηττηθον εκολα με 5-1, αφο δεν παρουσιστηκαν καθλου ανταγωνιστικο, αντιθτως ταν εντελς ακνδυνοι για την αντπαλη μυνα. Σε καννα σημεο του ματς δεν αντδρασαν, εν αντιθσει με τα Λαμγια, τα οποα εχαν τερστια διθεση και ρεξη στο παιχνδι τους, αστερευτες δυνμεις, κνοντας επδειξη ανωτερτητας και κυριαρχας, παρνοντας απλυτα δκαια και καθαρ την νετη νκη.

Συναρπαστικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στις Νταλκες και την Παλρμο, που βρκε νικτρια τις πρτες με 3-2. Ο αγνας εχε αμφρροπη εξλιξη, με τις δο ομδες να παρουσιζονται ισοδναμες και η αναμτρηση να κρνεται στις λεπτομρειες. Το πρτο ημχρονο ληξε ισπαλο 1-1, με την υπεροχ να εναι μοιρασμνη, την Παλρμο να στηρζεται περισστερο στο ποιοτικ παιχνδι και στην καλ κυκλοφορα της μπλας, τις Νταλκες μως να στηρζονται στη δναμη, το πθος και την αποφασιστικτητα, τα οποα ταν και τα στοιχεα του γειραν την πλστιγγα υπρ τους. Στο διο τμπο συνεχστηκε ο αγνας και στην επανληψη, με τις δο ομδες να συνεχζουν να εναι ισοδναμες, καμα να μην δεχνει τι ξεχωρζει, τα παραπνω στοιχεα μως που αναφραμε, συν την καλ μυνα απ την πλευρ των Νταλκων, να καθορζουν το αποτλεσμα υπρ τους. Οι Νταλκες εχαν το προβδισμα με 3-2 στο σκορ, το οποο διατρησαν μχρι και τη λξη, αφο η συμπαγς τους μυνα κρτησε μακρι απ την εστα τους τους πακτες της Παλρμο και απκρουε με επιτυχα κθε επιθετικ τους πρωτοβουλα. Ετσι το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε τις Νταλκες νικτριες με 3-2.

Τλος στο νικηφρο σερ της Σμπα στο πρωτθλημα βαλε ο Αστρας, ο οποος μετ απ 10 συνεχμενες νκες υποχρωσε την αντπαλ του στην πρτη της ττα φτος με 2-1. Η αναμτρηση ξεκνησε ιδανικ για τον Αστρα, αφο με τη σντρα κιλας και στην πρτη επθεση που εκδλωσε, στερα απ τραγικ λθος της μυνας της Σμπα πτυχε γκολ, κνοντας το 1-0. Στη συνχεια η Σμπα ισορρπησε το παιχνδι, εχε καλτερη κυκλοφορα της μπλας, χνοντας μα πολ καλ ευκαιρα για να φρει το ματς στα σα. Μα καλ ευκαιρα μως εχε και ο Αστρας για να διπλασισει τα τρματ του και με αυτς τις δο φσεις οι δο ομδες οδηγθηκαν στην ανπαυλα, αφο τποτα λλο δεν γινε στο υπλοιπο διστημα του Α ημιχρνου. Στο Β ημχρονο οι δο ομδες μπκαν πιο δυνατ και αποφασισμνα στον αγωνιστικ χρο, με σκοπ να πετχουν γκολ. Η μεν Σμπα για να ισοφαρσει, ο δε Αστρας για να πρει αρα δο τερμτων και να καθαρσει ουσιαστικ τη νκη. Ο γργορος ρυθμς και απ τις δο ομδες ωφλησε τελικ τον Αστρα, ο οποος πτυχε το 2-0, στερα απ βαθι σντρα και λθος αντδραση της μυνας της Σμπα, με την μπλα να καταλγει στα δχτυα. Στη συνχεια η Σμπα τα παιξε λα για λα, ανοχτηκε για να πετχει γκολ, με κνδυνο να το δεχτε στις αντεπιθσεις, κατφερε να μεισει με εξαιρετικ προσπθεια πακτη της, ο οποος πρασε ποιον βρκε μπροστ του και τον τερματοφλακα και απλ σπρωξε την μπλα στα δχτυα, πλεψε για την ισοφριση, χωρς να δημιουργσει κποια μεγλη ευκαιρα μως, αντθετα περισστερο απειλθηκε απ να τρτο γκολ, παρ να φτσει εκενη στην ισοφριση. Τελικ οτε η μα οτε η λλη ομδα βρκαν το δρμο προς τα δχτυα και το τελικ σφριγμα βρκε τον Αστρα να πανηγυρζει τη δκαιη νκη με 2-1. Μα νκη που του δνει πλεονκτημα ναντι της Σμπα, η οποα μπορε να βρσκεται ακμη δο βαθμος μπροστ, αλλ για τον Αστρα εκκρεμε να παιχνδι, το οποο αν το πρει θα περσει μνος πρτος στην κορυφ της κατταξης.

Ωραο παιχνδι διεξχθη ανμεσα στους Old Boys και την Black Bird, που βρκε νικτρια τη δετερη με 2-1. Οι δο ομδες παιξαν ανοικτ ποδσφαιρο, γργορο, με την Black Bird να κνει γκολ την πρτη φση που δημιοργησε, τους Old Boys μως να ισοφαρζουν σχεδν αμσως. Μχρι το τλος του ημιχρνου και οι δο ομδες εχαν φσεις για γκολ, το 1-1 μως σφργισε ως εκενο το σημεο τις προσπθεις τους. Στην επανληψη ο αγνας ξεκνησε ιδανικ για την Black Bird, αφο πλι στην πρτη της επθεση ευτχησε να πετχει γκολ, παρνοντας προβδισμα με 2-1. Η Black Bird διατρησε για αρκετ ρα ακμη την υπεροχ, χασε δο πολ καλς ευκαιρες για να καθαρσει τη νκη, πεσε μως πνω στον πολ καλ τερματοφλακα των Old Boys, οι οποοι απ την πλευρ τους προσπθησαν στα τελευταα λεπτ να ισοφαρσουν, δεν δημιοργησαν μως τη μεγλη φση και αναπφευκτα οδηγθηκαν στην ττα με 2-1.

Παζοντας με δο πακτες λιγτερους οι Συνθεις Υποπτοι, διτι δεν κατφεραν να συμπληρσουν ομδα, ταν πρα πολ δσκολο να παρουσιαστον ανταγωνιστικο απναντι στους Ghosts. Οι Ghosts χωρς να εντυπωσισουν με το ποδσφαιρο που παιξαν, απλ εκμεταλλετηκαν στο πακρο το σημαντικ αριθμητικ πλεονκτημα, ταν αντεροι, εχαν την πρωτοβουλα των κινσεων και πολ εκολα φτασαν στη νκη με 5-0. Τα περισστερα γκολ προλθαν απ την αδυναμα στην μυνα των Συνθεις Υποπτων, αφο στην προσπθει τους να βγουν και μπροστ, πντα φηναν πολλ κεν πσω, με αποτλεσμα οι Ghosts με περισστερες δυνμεις και περισστερους πακτες να βγανουν πολλο παραπνω στην επθεση, ναντι λιγτερων αμυντικν, πετυχανοντας φυσικ γκολ. Μλιστα το σκορ θα μποροσε να ταν ακμη μεγαλτερο, αν ο τερματοφλακας των Συνθεις Υποπτων δεν βρισκταν σε τσο καλ βραδι και γλτωνε την ομδα του σε αρκετς περιπτσεις. Ετσι σε μια αναμτρηση που δεν χρζει ιδιατερης κριτικς, αφο υπρχε ντονη ανισορροπα, οι Ghosts πραν την πρτη τους νκη στο πρωτθλημα με το 5-0 εις βρος των Συνθεις Υποπτων.

Συνοπτικ τα αποτελσματα της 11ης αγωνιστικς:

ΑΓΙΟΙ-CHICKEN 2-1

ΒΑΡΩΝΟΙ-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 5-0

ΛΑΜΟΓΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ 5-1

ΠΑΛΕΡΜΟ-ΝΤΑΛΙΚΕΣ 2-3

ΣΑΜΠΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-2

OLDBOYS-BLACKBIRD1-2

GHOSTS-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 5-0


26/1/2007
8 77 Sporday - 11 (26-01-07)

ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Ο ΔΡΟΣΟΣ/ΣΤΑΙΚΟΣ

             Μια ανσα, για την ακρβεια δο βαθμος μακρι απ την κατκτηση του 8ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday βρσκεται ο Δρσος/Στικος, ο οποος στο πλασιο της 11ης αγωνιστικς επικρτησε εκολα και του Π/Ν, ξφυγε 8 βαθμος απ τη δετερη Magna, η οποα χει να παιχνδι λιγτερο και στα εναπομεναντα δο παιχνδια χρειζεται μλις δο πντους για να πανηγυρσει και μαθηματικ την κατκτηση του ττλου. Στις υπλοιπες δο αναμετρσεις της ημρας, Axion Plan και Karenta αναδεχτηκαν ισπαλες, εν εκολη νκη πτυχε η Marvo εις βρος της Saab.

            Συναρπαστικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στη Axion Plan και την Karenta, οι οποες τελικ μοιρστηκαν βαθμος και εντυπσεις, καθς αναδεχτηκαν ισπαλες με 4-4. Οι δο ομδες ξεκνησαν πολ καλ τον αγνα, δωσαν γργορο ρυθμ και δημιοργησαν αρκετς ευκαιρες για να πετχουν γκολ, κυρως μως η Axion Plan, η οποα φτασε πιο κοντ στην επτευξη ενς τρματος, καθς ταν ελαφρς πιο επιθετικ. Μολοντι λοιπν η Axion Plan χανε τις καλς ευκαιρες, η Karenta ταν αυτ που βρκε πρτη το δρμο προς τα δχτυα και μλιστα χι μα, αλλ δο φορς. Το γκολ τελικ ρθε στη συνχεια για την Axion Plan, η οποα μεωσε σε 2-1, αλλ λγο πριν την ολοκλρωση του ημιχρνου η Karenta σημεωσε και τρτο τρμα, πηγανοντας προηγομενη με 3-1 στην ανπαυλα. Ο ρυθμς του ματς διατηρθηκε το διο καλς και γργορος και στην επανληψη. Σε αντθεση με την ναρξη του παιχνιδιο, αυτ τη φορ οι ευκαιρες της Axion Plan κατληξαν σε να γκολ, μεινοντας σε 3-2, το οποο μως οι πακτες της δεν χρηκαν για πολ, αφο σχεδν αμσως η Karenta πτυχε και τταρτο γκολ, επανακτντας τη διαφορ των δο τερμτων. Η Axion Plan μως δεν το βαλε κτω, συνχισε τις προσπθεις της, πλεψε το ματς και τελικ δικαιθηκε. Διατηρντας την πρωτοβουλα των κινσεων και εντενοντας την πεσ της κατφερε αρχικ να μεισει σε 4-3 και λγο αργτερα να φρει τον αγνα στα σα, 4-4, για πρτη φορ. Στα εναπομεναντα λεπτ οι δο ομδες ανοχτηκαν για να πετχουν το γκολ της νκης, αυτ τελικ δεν ρθε, αφο δεν δημιουργθηκε καμα μεγλη ευκαιρα και τσι το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε τις δο ομδες ισπαλες με 4-4.

            Πντε λεπτ ντεξε η Saab απναντι στη Marvo. Στη συνχεια η Marvo κυριρχησε στον αγωνιστικ χρο και φτασε πολ εκολα στη νκη με 14-3. Τα πρτα λεπτ του αγνα μως δεν προμνυαν τι θα επακολουθοσε. Η Saab μπανοντας πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο νοιξε πρτη το σκορ, πολ γργορα μως η Marvo ισοφρισε σε 1-1. Η Saab μως συνχισε να εναι απειλητικ, δεν πτοθηκε απ το γκολ που δχτηκε και με νες επιθετικς πρωτοβουλες πρε εκ νου προβδισμα με 2-1. Πλι μως μεση ταν η αντδραση της Marvo, η οποα για δετερη φορ στον αγνα ισοφρισε, σε 2-2. Απ εκενο το σημεο και πειτα μα ομδα υπρχε στον αγωνιστικ χρο και αυτ ταν η Marvo. Βελτινοντας κατ πολ την αμυντικ της λειτουργα και εντενοντας την πεσ της, ανλαβε πλρως τον λεγχο του αγνα, εχε την απλυτη υπεροχ και με τρα πγε προηγομενη στην ανπαυλα με 5-2, χοντας βλει τις βσεις για τη νκη. Το Β μρος εξελχθηκε σε παρσταση για να ρλο. Η Saab δεν μπρεσε σε καννα σημεο της αναμτρησης να φανε ανταγωνιστικ και χωρς δυνμεις και με πολλ λθη στην μυνα, παραδθηκε στη Marvo, η οποα κανε τι θελε μσα στο γπεδο. Κθε επθεσ της ταν και γκολ, με τυος πακτεςτης να σταματον τελικ το κοντρ στο 14, χνοντας αμτρητες ακμη ευκαιρες για πολ μεγαλτερο σκορ. Η Saab εχε καταρρεσει και το μνο αξιλογο στο Β ημχρονο ταν να και μοναδικ γκολ που σημεωσε λγο πριν το τλος του παιχνιδιο, διαμορφνοντας το τελικ αποτλεσμα σε 14-3 εις βρος της.

            Το γεγονς τι βρθηκε πσω στο σκορ δεν πτησε το Δρσο/Στικο, ο οποος ντας πολ αντερος και καλτερος του Π/Ν φτασε εκολα στην επικρτηση με 9-4. Το Π/Ν αιφνιδασε το Δρσο/Στικο στην ναρξη του ματς, ξεκνησε πολ δυνατ και με ωραο σουτ κανε το 1-0. Το γκολ αυτ αφπνισε το Δρσο/Στικο, ο οποος ανβασε στροφς, αξησε την πεσ του, γινε πιο απειλητικ στην επθεση και η υπεροχ του καρποφρησε πολ γργορα και αποτελεσματικ, σημεινοντας τρα γκολ, μπανοντας πια σε θση οδηγο. Το Π/Ν προσπθησε να αντιδρσει, αλλ η ανωτερτητα του Δρσου/Στικου ταν δεδομνη και αδιαμφισβτητη, που δεν φηνε δικαιματα αμφισβτησης της κυριαρχας του. Στις αρχς του Β μρους το 3-1 γινε 6-1 για το Δρσο/Στικο και πλον η αναμτρηση εχε τυπικ διαδικασα, αφο τα πντα εχαν κριθε και τποτε δεν μποροσε να αλλξει, μιας και το Π/Ν ταν αδνατο να ανατρψει την κατσταση που εχε διαμορφωθε. Αντθετα η διαφορ αυξθηκε και λλο, φτνοντας το 8-2 και μνο στα τελευταα λεπτ, που και οι δο ομδες εχαν χαλαρσει αρκετ το Π/Ν σημεωσε δο γκολ, περιορζοντας κπως την κταση του σκορ και αφο πρτα ο Δρσος.Στικος εχε προλβει να πετχει να ακμη γκολ, φτνοντας τα 9. Το τελικ αποτλεσμα ταν 9-4 υπρ του Δρσου/Στικου, ο οποος και με τη νκη αυτ χαδεει πλον τον ττλο, αφο με τσους βαθμος που χει αποσπαστε στην κορυφ και με λγες αγωνιστικς να απομνουν ακμη για την ολοκλρωση του πρωταθλματος, μνο με θαμα θα χσει την πρτη θση.

Συνοπτικ τα αποτελσματα της 11ης αγωνιστικς:

AXION PLAN-KARENTA 4-4

MARVO-SAAB 14-3

ΔΡΟΣΟΣ/ΣΤΑΙΚΟΣ-Π/Ν 9-4


23/1/2007
1 Campeonato café-bar 7X7 Veltins - 4 (23-01-07)

4Χ4 ΤΟ COCO CAFÉ – ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ Η ΑΙΓΛΗ
 
            Μα συνχεια και να σεφτ περιελμβανε η 4η αγωνιστικ του 1ου Campeonato café-bar 7X7 Veltins. Η συνχεια αφοροσε το Coco Café, το οποο επικρτησε και του Quartie, πτυχε την 4η συνεχμενη νκη του σε ισριθμες αναμετρσεις και φυσικ οδηγε πντα μνο πρτο την κορσα του πρωταθλματος. Ο σεφτς αφοροσε την Αγλη Lobby, η οποα επιβλθηκε του Vios, σημεινοντας την παρθενικ της νκη στο πρωτθλημα. Και οι δο αναμετρσεις του προγρμματος χαρακτηρστηκαν απ το μορφο θαμα και το ωραο ποδσφαιρο που παιξαν και οι τσσερις ομδες.
            Πολ καλ παιχνδι με γργορο ρυθμ και απ τις δο ομδες διεξχθη ανμεσα στην Αγλη Lobby και το Vios, που βρκε νικτρια την πρτη με 7-6. Μολοντι το Vios αγωνστηκε με ναν πακτη λιγτερο, διτι δεν κατφερε να συμπληρσει ομδα, το αριθμητικ αυτ μειονκτημα δεν φνηκε μσα στον αγωνιστικ χρο, αντθετα σε αρκετ διαστματα του παιχνιδιο ταν και καλτερο της αντιπλου του. Η αναμτρηση στο Α ημχρονο ταν απλυτα ισορροπημνη, με τις δο ομδες αφο εναλλχθηκαν αρκετς φορς στο σκορ, να πηγανουν ισπαλοι στην ανπαυλα με 3-3. Πρτη το σκορ νοιξε η Αγλη Lobby, μεση μως ταν η απντηση του Vios, το οποο ισοφρισε σε 1-1. Η Αγλη Lobby δεν σταμτησε την προσπθει της και πρε για δετερη φορ προβδισμα με 2-1, η αντδραση του Vios μως αυτ τη φορ ταν ακμη πιο δυναμικ, ανατρποντας το σκορ, παρνοντας κεφλι με 3-2. Η Αγλη Lobby μως δεν εχε πει την τελευταα της λξη και κατφερε πριν την ολοκλρωση του ημιχρνου να φρει το ματς στα σα, ισοφαρζοντας σε 3-3, εν εχε μερικς ακμη καλς ευκαιρες για να πετχει και λλα γκολ. Στην επανληψη μπορε οι ευκαιρες αυτ τη φορ να ταν απ τη μερι του Vios, τα καθοριστικ γκολ μως μπαιναν απ την Αγλη Lobby. Πλι πρτη εκενη σημεωσε γκολ κνοντας το 4-3, πλι το Vios μως εχε την απντηση, ισοφαρζοντας σε 4-4. Το Vios ταν πιο επιθετικ, φτανε πιο γργορα και με περισστερες αξισεις μπροστ στο αντπαλο τρμα, δημιουργοσε μεγλες ευκαιρες, τις οποες μως δεν μετουσωνε σε γκολ. Αντθετα η Αγλη Lobby πιο αποτελεσματικ στην τελικ προσπθεια και εκμεταλλευμενη τα κεν στην μυνα του αντιπλου της, δο φορς πρε αρα δο τερμτων, με 6-4 και 7-5. Σε λο το Β ημχρονο η Αγλη Lobby ταν μπροστ στο σκορ και πντα το Vios μεωνε προσπαθοσε να ισοφαρσει. Ετσι, ακμη και ταν βρθηκε πσω στο σκορ με δο γκολ διαφορ δεν εγκατλειψε την προσπθεια, μεινοντας και στις δο περιπτσεις στο να τρμα (6-5 και 7-6), μνο που το τελευταο γκολ επιτεχθηκε ελχιστα λεπτ πριν την ολοκλρωση του αγνα και στα εναπομεναντα δευτερλεπτα δεν μπρεσε να καταφρει κτι καλ, αφο τα χρονικ περιθρια εχαν στενψει αρκετ και η Αγλη Lobby δεν απειλθηκε στο μικρ αυτ διστημα στην μυν της. Ετσι το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε την Αγλη Lobby να πανηγυρζει την πρτη της νκη στο πρωτθλημα με 7-6.
            Οτε το Quartie στθηκε εμπδιο στο Coco Café, το οποο επικρτησε με 5-3, διατηρντας το απλυτο των νικν στο πρωτθλημα με 4 στα 4, αποσπντας και λλο στη βαθμολογα απ τους αντιπλους του. Η αναμτρηση ταν αρκετ καλ, με τις δο ομδες να παζουν μορφο και ποιοτικ ποδσφαιρο. Το Coco Café νοιξε πρτο το σκορ με σουτ, μσα σε λγα λεπτ μως το Quartie με δο μορφες οργανωμνες ομαδικς ενργειες και ψογες εκτελσεις αντρεψε το εις βρος του 1-0, παρνοντας προβδισμα με 2-1. Στη συνχεια το Coco Café διατηροσε μια ελαφρ υπεροχ, ντας λγο πιο επιθετικ, με δυο καλς φσεις για να φτσει στην ισοφριση, την οποα τελικ πτυχε ξαν με σουτ λγο πριν την ολοκλρωση του ημιχρνου. Στην επανληψη μνο δο υπρχαν στον αγωνιστικ χρο. Το Coco Café και ο τερματοφλακας του Quartie. Το Coco Café εχε την απλυτη υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων, χνοντας αρκετς ευκαιρες για γκολ, σημεινοντας μως και τρα, με τα οποα εξασφλισε τη νκη, για να μεισει το Quartie προς το τλος και να διαμορφσει το τελικ αποτλεσμα. Το Quartie αντιμετπιζε αρκετ προβλματα σε μυνα και επθεση και ταν εντελς ακνδυνο. Εναι χαρακτηριστικ πως με εξαρεση το γκολ που σημεωσε λγα λεπτ πριν τη λξη του αγνα, ταν τα πντα εχαν κριθε, δεν δημιοργησε καμα λλη φση στην αντπαλη εστα. Απ την λλη υπρχαν πολλ κεν στην μυνα, εν γιναν και αρκετ λθη, τα οποα εκμεταλλετηκε ψογα το Coco Café, σημεινοντας τρα γκολ. Αν μλιστα δεν ταν και ο τερματοφλακας του Quartie, ο οποος πιασε απστευτα σουτ και γλτωσε την ομδα του απ πολλ περισστερα γκολ, το σκορ θα εχε πρει ακμη μεγαλτερες διαστσεις. Ετσι χρη στην ανωτερτητα του Β ημιχρνου το Coco Café πανηγρισε την 4η συνεχμενη νκη του με 5-3, οδηγντας πντα μνο πρτο και με διαφορ πλον την κορσα του πρωταθλματος.
                        Συνοπτικ τα αποτελσματα της 4ης αγωνιστικς:
ΑΙΓΛΗLOBBY-VIOS 7-6
COCO CAFÉ-QUARTIE 5-3

21/1/2007
1 88 Sporday - 9 (21-01-07)


9 1 88 Sporday, . , 9 , Parmensi 11-2, . , 5-1 Bouls, .
Bouls, 5-1. , . , , . Bouls , 1-1. , , 2-1, . , . , 8 . , Bouls , Bouls, , 5-1 . Bouls 5-1.
Parmensi , , 11-2, . , , . Parmensi , , , , 11 . Parmensi , , . , 11-2 .
9 :
-BOULS 5-1
PARMENSI- 2-11
>

20/1/2007
7 88 Artisti Macaroni - 10 (20-01-07)
 

ΓΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
 
Ενα σπουδαο παιχνδι περιελμβανε η 10η αγωνιστικ του 7ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni, αυτ ανμεσα στη Σμπα και τους Βαρνους, που ληξε με νκη της Σμπα, η οποα πτυχε τη 10η συνεχμενη στο φετιν μαραθνιο και παρμεινε μνο πρτη στην κορυφ της κατταξης, λες οι αναμετρσεις μως ταν κρως ανταγωνιστικς, με τους νικητς να αντιμετωπζουν αρκετς δυσκολες μχρι να φτσουν στην τελικ επικρτηση.
Σπουδαα νκη επ της Δυτικς Αθνας με 6-4 πτυχε η Ατλαντς, η οποα ανβηκε και λλο στη βαθμολογα. Η Ατλαντς ξεκνησε εξαιρετικ την αναμτρηση και στα πρτα λεπτ προηγθηκε με 2-0, χρη και στα λθη της μυνας και του τερματοφλακα της Δυτικς Αθνας. Αφο η Δυτικ Αθνα συνλθε απ το αρχικ σοκ ανβασε την απδοσ της, πεσε την αντπαλ της και κατφερε να μεισει σε 2-1 πριν τη λξη του ημιχρνου. Στην επανληψη πλι η Ατλαντς ξεκνησε καλτερα τον αγνα και ντας αντερη πτυχε και τρτο γκολ. Στο καπκι μως η Δυτικ Αθνα μεωσε εκ νου σε 3-2, μνοντας ζωνταν στο κυνγι του παιχνιδιο. Οι πακτες της Δυτικς Αθνας προσπθησαν για την ισοφριση, εχαν την πρωτοβουλα των κινσεων, το γκολ μως ρθε απ την Ατλαντς, η οποα πρε ξαν αρα δο τερμτων, βζοντας τις βσεις για τη νκη. Οτι δεν κατφερε η Δυτικ Αθνα σο βρισκταν να γκολ πσω στο σκορ, το πτυχε απ το -2. Με αντεπθεση διαρκεας σημεωσε δο γκολ, φρνοντας τον αγνα στα σα. Ο χρνος που απμενε ταν πολ λγος για την ολοκλρωση του ματς, αλλ η Ατλαντς εχε τη λση. Βγανοντας οργανωμνα στην επθεση και εκμεταλλευμενη στο πακρο τα κεν στην μυνα της Δυτικς Αθνας, πτυχε δο γκολ σε δο λεπτ και μσα σε σντομο χρονικ διστημα μεττρεψε το 4-4 σε 6-4, παρνοντας τη νκη. Στο χρονικ σημεο που επιτεχθηκαν τα τρματα ταν αδνατο να αντιδρσει η Δυτικ Αθνα, αφο λγα δευτερλεπτα αργτερα ακοστηκε το τελευταο σφριγμα του διαιτητ, που βρκε νικτρια την Ατλαντς με 6-4.
Επιστροφ στις νκες για τα Λαμγια, τα οποα επικρτησαν των Ghosts με 5-3. Τα Λαμγια ταν καλτερα στη μεγαλτερη διρκεια του παιχνιδιο, εχαν περισστερη ρα την μπλα στην κατοχ τους, την κυκλοφοροσαν καλτερα, φταναν πιο εκολα και περισστερες φορς στην αντπαλη εστα, δημιουργντας μεγαλτερους κινδνους στην μυνα των Ghosts. Απρροια λων των παραπνω ταν να απειλσουν περισστερες φορς για κποιο γκολ και φυσικ να σημεισουν και πντε τρματα, ναντι μλις τριν των Ghosts. Οι Ghosts που το τελευταο διστημα παρουσιζονται βελτιωμνοι και πιο ανταγωνιστικο, κντραραν το παιχνδι σο καλτερα μποροσαν, αλλ τελικ υπκυψαν στην ανωτερτητα των Λαμγιων. Τα Λαμγια εχαν απ την αρχ το προβδισμα στο σκορ, αλλ πντα ταν οι Ghosts πλησαζαν στο σκορ, βρισκαν τον τρπο να ξεφγουν πλι, φτνοντας δκαια και καθαρ στη νκη με 5-3.
Το ντρμπι ανμεσα στην πρτη και τους τρτους της κατταξης ληξε με μεγλη νκη της πρτης. Η Σμπα επικρτησε 4-1 των Βαρνων, διευρνοντας σε 10 το σερ των συνεχμενων επιτυχιν. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στη μεγαλτερη διρκεια του Α ημιχρνου, με τη Σμπα να διατηρε μια ελαφρ υπεροχ. Οι Βαρνοι δεν απελησαν καθλου την αντπαλη εστα, εν η Σμπα με να καλ σουτ μπκε μπροστ στο σκορ με 1-0. Στα δια εππεδα κινονταν και το μεγαλτερο μρος της επανληψης, με τις δο ομδες να μνουν μακρι απ τις ευκαιρες και να αποδδουν μτριο ποδσφαιρο. Μια ατομικ ενργεια μως και ξαφνικ σουτ ενς πακτη των Βαρνων ξω απ την περιοχ της Σμπα φερε το ματς στα σα και ζωντνεψε το παιχνδι. Το γκολ αυτ αντ να δσει φτερ στους Βαρνους και να τους ανεβσει την ψυχολογα τους μπλκαρε, με τη Σμπα χωρς να εντενει την πεση και την επιθετικτητ της να πετυχανει σε διστημα πντε λεπτν τρα γκολ. Και τα τρα γκολ σημειθηκαν με σουτ, ετε μακριν, ετε κερδζοντας κντρες, εκτελντας εν συνεχεα απ αρκετ πλεονεκτικ θση και με τον τερματοφλακα σε δυσχερ θση. Οι Βαρνοι μετ το 1-1 ταν εντελς εκτς παιχνιδιο, αφο δεν μπρεσαν σε καννα σημεο να λειτουργσουν ομαδικ και να δημιουργσουν επικνδυνες καταστσεις στην αντπαλη περιοχ. Ετσι η Σμπα δσκολα, διτι ταν στα τελευταα λεπτ, αλλ και εκολα μαζ, εξαιτας του τρπου που μπκαν τα γκολ, πρε τη νκη με 4-1 και συνεχζει να οδηγε την κορσα.
Πολ αντεροι οι Old Boys πραν τη νκη με αντπαλο τις Νταλκες με 5-1. Μολοντι το παιχνδι δειχνε ντρμπι, αυτ αποδεχτηκε τι ταν μνο στα χαρτι, αφο οι Old Boys πραν απ την αρχ τον λεγχο του ματς, επβαλαν το ρυθμ τους και ταν οι απλυτοι κυραρχοι. Απ την λλη οι Νταλκες μειναν μακρι απ τον καλ τους εαυτ, δεν δημιοργησαν σχεδν καθλου φσεις και αναπφευκτα οδηγθηκαν στην ττα. Αντθετα με τους Old Boys οι οποοι παιξαν αρκετ ωραα και απλυτα δκαια και καθαρ πραν τη νκη με 5-1, χωρς να απειληθον καθλου.
Η μπλα δεν τιμρησε τους Αγιους, οι οποοι παρλο τις πολλς ευκαιρες που χασαν, πραν τελικ τη νκη με αντπαλο την Black Bird με 2-1. Οι Αγιοι ταν πολ αντεροι στο Α ημχρονο, εχαν τον λεγχο του παιχνιδιο, δημιοργησαν πολλς ευκαιρες, εν εχαν και μερικ πολ καλ σουτ. Αυτ μως που χασε την πολ μεγλη ευκαιρα για να ανοξει το σκορ πρτη ταν η Black Bird, η οποα εν μχρι εκενο το σημεο δεν εχε απειλσει καθλου τους Αγιους, λγο λειψε να κνει τη ζημι, ταν απ τραγικ λθος στην μυνα, νας πακτης της βρθηκε φτσα με την εστα, αλλ ο τερματοφλακας των Αγιων σωσε την ομδα του αποκροοντας την μπλα. Με τη φση ληξε και το πρτο μισ του αγνα. Στο Β μρος πλι οι Αγιοι εχαν τον λεγχο του παιχνιδιο και την πρωτοβουλα των κινσεων, μνο που αυτ τη φορ η υπεροχ τους καρποφρησε, ανογοντας το σκορ κνοντας το 1-0. Δεν πρλαβαν μως να χαρον το γκολ για πολ, αφο στο καπκι σχεδν η Black Bird φερε το ματς στα σα ισοφαρζοντας σε 1-1. Παρλο την αρνητικ αυτ εξλιξη οι Αγιοι δεν το βαλαν κτω, συνχισαν την προσπθει τους και δικαιθηκαν, καθς λγα λεπτ αργτερα με ωραο σουτ πραν ξαν προβδισμα στο σκορ με 2-1. Στα εναπομεναντα λεπτ υπρξε ισορροπα, οι δο ομδες παιξαν γργορο ποδσφαιρο, η μπλα πγαινε πνω κτω, η Black Bird προσπθησε να ισοφαρσει για δετερη φορ, δεν τα κατφερε μως, καθς δεν χασε και κποια μεγλη ευκαιρα. Ετσι οι Αγιοι, που εχαν στο μεγαλτερο μρος του παιχνιδιο την υπεροχ πραν την πολτιμη νκη με 2-1.
Χωρς να χρειαστε να φορτσρει ιδιατερα η Παλρμο επιβλθηκε των Συνθεις Υποπτων με 5-2. Η Παλρμο ταν διαρκς μπροστ στο σκορ, με τους Συνθεις Υποπτους να μην κλενονται στην μυν τους, να χτυπνε στα σα το παιχνδι, να κοντρρουν στα σα την αντπαλ τους και ως να σημεο, μεγλο, να τα καταφρνουν μια χαρ, αν και στο τλος το αποτλεσμα δεν τους δικαωσε. Η Παλρμο ξεκνησε πολ δυνατ πετυχανοντας δο γκολ, στη συνχεια μως σβησε τις μηχανς, με αποτλεσμα οι Συνθεις Υποπτοι που ταν επιθετικο να μεισουν σε 2-1 και να απειλσουν για την ισοφριση. Αφο δεν ρθε η ισοφριση για τους Συνθεις Υποπτους, ρθαν τα γκολ για την Παλρμο. Ανεβζοντας κπως την απδοσ της και εκμεταλλευμενη τις αδυναμες στην μυνα της αντιπλου της, η Παλρμο σημεωσε τρα γκολ ακμη, κνοντας το 5-1. Ο αγνας εχε κριθε, απλ το μνο που κατφεραν οι Συνθεις Υποπτοι ταν να μεισουν το σκορ και να διαμορφσουν το τελικ αποτλεσμα σε 5-2 εις βρος τους.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 10ης αγωνιστικς:
ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ 6-4
ΛΑΜΟΓΙΑ-GHOSTS 5-3
ΣΑΜΠΑ-ΒΑΡΩΝΟΙ 4-1
ΝΤΑΛΙΚΕΣ-OLD BOYS 1-5
ΑΓΙΟΙ-BLACK BIRD 2-1
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 5-2

19/1/2007
8 77 Sporday - 10 (19-01-07)
+5 /
/ Magna , 10 8 77 Sporday / , Marvo, Magna. / Axion Plan, 15 , / . / Axion Plan, 12-3. / . Axion Plan , , , / . , , , . , / , . 2-1 5-2 , /. , Axion Plan , . / Axion Plan, 12, , 12-3 /, Magna Marv Marvo, .
Marvo Magna . 5-3. Marvo 2-0, Magna. Magna , , 2-1, , . Marvo , , . Magna , . , , Marvo, , 4-1 . Magna , Marvo. 5-1 Marvo, , , . Magna , 5-2 5-3. , , Marvo 5-3 / , Magna . / Saab .
10 :
/-AXION PLAN 12-3
MAGNA-MARVO 3-5
/-SAAB

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar