>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

16/2/2007
8 77 Sporday - 14 (16-02-07)

ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΔΡΟΣΟΣ/ΣΤΑΙΚΟΣ – ΗΤΤΑ Η MAGNA
 
            Με τη διεξαγωγ της 14ης αγωνιστικς, πεσε η αυλαα του 8ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Η τελευταα μρα του προγρμματος περιελμβανε δο αναμετρσεις, χωρς καμα βαθμολογικ σημασα, με τις ομδες να παζουν ελεθερα, χωρς σκοπιμτητες, προσπαθντας να προσφρουν θαμα. Η λλειψη γχους λοιπν για την απκτηση των τριν βαθμν, αφο ο πρωταθλητς εναι εδ και καιρ γνωστς, φερε δο αποτελσματα, τα οποα μπορον να θεωρηθον εκπλξεις. Ο πρωταθλητς Δρσος/Στικος αναδεχτηκε ισπαλος με την Karenta και αν αυτ το αποτλεσμα θα ταν πολ πιθαν να προκψει σε παιχνδι βαθμολογικς σημασας, ττε η ττα της Magna απ τη Saab δεν θα προκυπτε οτε μα στο εκατομμριο σε μια κρσιμη αναμτρηση.
            Με τις δο ομδες να αγωνζονται ελεθερα, Δρσος/Στικος και Karenta αναδεχτηκαν ισπαλοι 3-3. Ο Δρσος/Στικος ξεκνησε πολ καλτερα την αναμτρηση, ταν αντερος, εχε την πρωτοβουλα των κινσεων και την απλυτη κυριαρχα στο παιχνδι και απρροια της υπεροχς του ταν να πετχει δο γκολ, κνοντας ιδανικ ναρξη στο ματς. Με το πρασμα του χρνου η απδοση του Δρσου/Στικου πεφτε, εν αντθετα εκενη της Karenta ανβαινε, σπου μετ τα μισ του πρτου μρους οι ισορροπες λλαξαν εντελς. Η Karenta εχε πλον τον πρτο λγο στον αγνα, αναπτσσοντας τη δικ της πρωτοβουλα με τη σειρ της, απαντντας με τον καλτερο τρπο στα δο τρματα του Δρσου/Στικου. Οι πακτες της μσα σε διστημα πντε λεπτν σημεωσαν δο γκολ, φεραν το ματς στα σα, δνοντας νο ενδιαφρον στο παιχνδι. Στα εναπομεναντα λεπτ του Α μρους δεν σημειθηκε κτι λλο αξιοσημεωτο, με τις δο ομδες να πηγανουν ισπαλες στην ανπαυλα. Η επανληψη ξεκνησε ιδανικ για το Δρσο/Στικο. Με την πρτη μπαλι που λλαξαν οι πακτες του στη σντρα, δοκμασαν σουτ απ τη μση του γηπδου, πινοντας στον πνο την Karenta, κνοντας με ωραο και ξυπνο τρπο το 3-2. Η υπεροχ του Δρσου/Στικου συνεχστηκε για μερικ λεπτ ακμη, χωρς μως να καταφρει να απειλσει μεσα την εστα της Karenta, η οποα πως και στο Α μρος του παιχνιδιο, τσι και τρα, μετ το πρτο διστημα του ματς πρε τον λεγχο του αγνα, βγανοντας στην επθεση. Και αν στο Α ημχρονο πρεπε να καλψει δο γκολ διαφορ, τρα ταν μλις να τρμα πσω, επομνως τα πργματα ταν πιο εκολα για αυτ. Και ντως τσι συνβη, η υπεροχ της Karenta της χρισε να γκολ, ισοφαρζοντας σε 3-3. Στη συνχεια του ματς οι δο ομδες ανοχτηκαν, προσπθησαν να πετχουν να τταρτο γκολ, το οποο ενδεχομνως θα τους χριζε και τη νκη, αλλ τελικ δεν τα κατφεραν, με το τελικ σφριγμα του διαιτητ να τις βρσκει ισπαλες 3-3.
Προ εκπλξεως βρθηκε η Magna με αντπαλο τη Saab, γνωρζοντας την ττα με 3-2. Η Saab παιξε πολ καλ, δεν κλεστηκε, κντραρε στα σα το παιχνδι και δικαιθηκε. Εκμεταλλευμενη τη βαθμολογικ λλειψη κιντρου απ τη Magna και κατ επκταση τη χαλαρτητ της, αιφνιδασε την αντπαλ της, ανογοντας πολ γργορα το σκορ. Η Magna ανβασε μετ το γκολ που δχτηκε την απδοσ της και η απντησ της ταν μεση, κνοντας το 1-1. Πλι μως η Saab δεν πτοθηκε απ την εξλιξη αυτ, συνχισε στον διο ρυθμ και λγο αργτερα πρε εκ νου προβδισμα στο σκορ με 2-1. Η Magna προσπθησε να ισοφαρσει πριν τη λξη του ημιχρνου, χωρς αποτλεσμα μως, εν το διο δυνατ μπκε στον αγωνιστικ χρο και στην επανληψη, χνοντας πολλς ευκαιρες στα πρτα λεπτ του Β μρους να φρει το παιχνδι στα σα. Οι προσπθεις της τελικ δικαιθηκαν, σημεινοντας το γκολ, ισοφαρζοντας σε 2-2. Η Saab μως δεν εχε πει την τελευταα της λξη πλι, βγκε στην επθεση και λγο αργτερα πτυχε και τρτο γκολ, παρνοντας για τρτη φορ στο παιχνδι κεφλι στο σκορ με 3-2. Αυτ ταν και η φαρμακερ για τη Magna, αφο στο υπλοιπο διστημα του αγνα δεν κατφερε να επανλθει. Μολοντι πεσε την αντπαλ της και χασε κποιες ευκαιρες, δεν μπρεσε να βρει το δρμο προς τα δχτυα, γνωρζοντας τελικ την ττα με 3-2 απ την αξιμαχη Saab.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 14ης αγωνιστικς:
KARENTA-ΔΡΟΣΟΣ/ΣΤΑΙΚΟΣ 3-3
SAAB-MAGNA 3-2

13/2/2007
7 88 Artisti Macaroni - 13 (10-02-07)

ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ
 
Με νκες συνχισαν τις υποχρεσεις τους στο 7ο πρωτθλημα 8Χ8 Artisti Macaroni οι τρεις πρτες ομδες της κατταξης. Στο πλασιο της 13ης και τελευταας του Α γρου αγωνιστικς, Αστρας, Σμπα και Βαρνοι προχρησαν με εκολες νκες και αποσπστηκαν ακμη περισστερο στη βαθμολογα, με τον Αστρα να αναδεικνεται και πρωταθλητς χειμνα, ντας μνος πρτος στην κορυφ της κατταξης. Μεγλη κπληξη της ημρας αποτλεσε η ττα των Αγιων απ την Ατλαντς, εν στα υπλοιπα παιχνδια, η Δυτικ Αθνα επιβλθηκε των Νταλκων και η Chicken με την Παλρμο αναδεχτηκαν ισπαλες σε να συγκλονιστικ ματς.
Με γργορο ρυθμ ξεκνησε η αναμτρηση ανμεσα στη Δυτικ Αθνα και τις Νταλκες. Οι δο ομδες χασαν απ μα καλ ευκαιρα στα πρτα λεπτ του ματς, εν στη συνχεια η Δυτικ Αθνα ανλαβε την πρωτοβουλα των κινσεων, πεσε περισστερο τους αντιπλους της, ταν πιο επιθετικ, δημιοργησε αρκετς και καλς ευκαιρες και εν τλει δικαιθηκε για την προσπθει της, σημεινοντας δο γκολ με ισριθμα σουτ. Στο διστημα αυτ οι Νταλκες δεν δημιοργησαν καμα σπουδαα φση και μνο λγο πριν τη λξη του Α μρους φτασαν κοντ στην επτευξη ενς τρματος, χωρς μως αποτλεσμα. Στην επανληψη το παιχνδι εχε συγκλονιστικ και συναρπαστικ εξλιξη. Η Δυτικ Αθνα ξεκνησε πολ δυνατ χοντας δοκρι, ακμα καλτερο μως ταν το ξεκνημα για τις Νταλκες, οι οποες μεωσαν το σκορ σε 2-1. Η Δυτικ Αθνα φτασε ξαν μια ανσα απ την επτευξη ενς τρτου γκολ, στθηκε μως πλι τυχη, αφο η μπλα κατληξε στο δοκρι για δετερη φορ, με τις Νταλκες απτητες να συνεχζουν την προσπθει τους, καταφρνοντας να φρουν το παιχνδι στα σα. Αμεση μως ταν η απντηση της Δυτικς Αθνας, η οποα βγκε στην επθεση και μσα σε δο λεπτ πρε ξαν προβδισμα στο σκορ, κνοντας το 3-2, εκμεταλλευμενη αδρνεια στην μυνα των αντιπλων της. Στα εναπομεναντα ελχιστα λεπτ που απμεναν για την ολοκλρωση του ματς οι Νταλκες δεν μπρεσαν να απειλσουν, γνωρζοντας την ττα με 3-2.
Μπορε να μην πραγματοποησε εξαιρετικ εμφνιση ο Αστρας, αλλ πρε τη νκη με αντπαλο τα Λαμγια με 3-0. Τα Λαμγια στθηκαν αρκετ καλ απναντι στον αντερο αντπαλ τους, πγαν καλ στην μυνα, χι μως και στην επθεση. Στο Α ημχρονο η μα και μοναδικ εξαιρετικ ευκαιρα που δημιουργθηκε ταν απ τα Λαμγια, τα οποα δεν μπρεσαν να ανοξουν το σκορ, κτι που κατφερε λγα λεπτ αργτερα ο Αστρας, εκμεταλλευμενος αδρνεια στην μυνα των αντιπλων του, κνοντας το 1-0. Αυτ ταν και το σκορ του Α ημιχρνου, αφο στην υπλοιπη διρκεια του Α μρους δεν σημειθηκε τποτα ιδιατερο, με τον Αστρα απλ να διατηρε μια ελαφρ υπεροχ. Ο αγνας στην επανληψη κυμνθηκε στο διο μοτβο. Τα Λαμγια προσπθησαν σο καλτερα μποροσαν, αλλ ταν εντελς ακνδυνα επιθετικ, εν ο Αστρας χωρς να εντυπωσισει, εξαιτας κυρως της ποιτητς του, σημεωσε δο γκολ ακμη, αυξνοντας το προβδισμ του σε 3-0. Μχρι τη λξη του ματς δεν λλαξε κτι, με τον Αστρα να παρνει εκολα σχετικ μα ακμη νκη και να ανακηρσσεται πρωταθλητς χειμνα.
Απρσμενη ττα με 2-1 γνρισαν οι Αγιοι απ τη μαχητικ Ατλαντς, η οποα αγωνστηκε πολ καλ και κρδισε δκαια. Το παιχνδι ταν αρκετ δυνατ, με τις δο ομδες να τα δνουν λα για τη νκη. Το πθος των παικτν στο Α ημχρονο, πρα απ το καλ και γργορο ποδσφαιρο, με τον καλ ρυθμ και την ωραα κυκλοφορα της μπλας, δεν οδγησε σε κτι παραπνω, στην επτευξη ενς γκολ δηλαδ. Οι δο ομδες ταν ισορροπημνες και λα δειχναν τι ο νικητς θα κρνονταν στις λεπτομρειες. Στην επανληψη η Ατλαντς ξεκνησε πολ καλ το παιχνδι και ευτχησε να προηγηθε με 1-0, μεση μως ταν η απντηση των Αγιων, οι οποοι ισοφρισαν γργορα σε 1-1. Οι δο ομδες πλεψαν σκληρ για το δετερο και πιθαντατα νικητριο γκολ και τελικ πιο ικαν και τυχερ στθηκε η Ατλαντς, η οποα λγα λεπτ πριν το τλος του αγνα κανε το 2-1. Στα τελευταα δευτερλεπτα οι Αγιοι πεσαν αφρητα για την ισοφριση, χασαν μα σπουδαα ευκαιρα ακριβς με τη λξη του ματς, αλλ η μπλα σε σουτ που δοκμασαν πρασε λγο ουτ και με τη φση αυτ το παιχνδι ολοκληρθηκε, με την Ατλαντς να πανηγυρζει μια σπουδαα επιτυχα με 2-1.
Επιστροφ στις νκες και τις καλς εμφανσεις για τη Σμπα, η οποα μετ απ δο συνεχμενες ττες φτασε στην επικρτηση. «Θμα» των πρωταθλητν ταν οι Old Boys, τους οποους νκησαν με 6-0. Η Σμπα παιξε αρκετ καλ ποδσφαιρο και πολ γργορα στις αρχς του ματς πτυχε τρα γκολ, βζοντας τις βσεις για τη νκη. Οι Old Boys παιξαν ανοικτ, κντραραν σο μποροσαν την αντπαλ τους, αλλ εν τλει υπκυψαν στην ανωτερτητα της. Στην επανληψη η Σμπα σημεωσε τρα γκολ ακμη, ανεβζοντας το δεκτη του σκορ στο 6-0, σφραγζοντας τη νκη. Οι πακτες της αγωνστηκαν σε χαλαρος ρυθμος και χωρς να πιεστον ιδιατερα, απλ στηριζμενοι στην ποιτητ τους, φτασαν στην νετη επικρτηση, σπζοντας την κακοδαιμονα δο αγωνιστικν.
Συγκλονιστικ αναμτρηση διεξχθη ανμεσα στην Chicken και την Παλρμο, η οποα ληξε με τις δο ομδες να αναδεικνονται ισπαλες 3-3. Η Παλρμο μολοντι αγωνστηκε με πακτη λιγτερο, διτι δεν κατφερε να συμπληρσει ομδα, παιξε εξαιρετικ, κυρως στο Α ημχρονο απδωσε σπουδαα μπλα, εχε δοκρι, αρκετς ακμη καλς ευκαιρες για γκολ, περιρισε σε αμυντικ παθητικ ρλο την αντπαλ της και τελικ επιβραβετηκε για την προσπθει της, σημεινοντας δο γκολ. Στην επανληψη ταν η ρα της Chicken, η οποα ταν κυραρχη στον αγωνιστικ χρο. Η κοραση εχε καταβλει την Παλρμο, σε συνδυασμ και με τον πακτη λιγτερο, κτι που εκμεταλλετηκε η Chicken, η οποα ανεβζοντας κατακρυφα την απδοσ της και πιζοντας την αντπαλ της, εχε και εκενη δοκρι, δημιοργησε και εκενη ευκαιρες και τελικ πτυχε την ανατροπ, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 3-2. Η Chicken δειχνε να ελγχει το ρυθμ, δεν κατφερε μως να κρατσει τη νκη, καθς λγα λεπτ πριν την ολοκλρωση του αγνα, η Παλρμο εκμεταλλετηκε μια ολιγωρα στην μυνα της αντιπλου της και ευτχησε να ισοφαρσει σε 3-3, που ταν και το τελικ αποτλεσμα, μιας και στα εναπομεναντα δευτερλεπτα δεν λλαξε τποτα, αφο οι δο ομδες δεν δημιοργησαν καμα λλη ευκαιρα.
Στο Β ημχρονο ξεπρασαν την αντσταση των Συνθεις Υποπτων οι Βαρνοι, παρνοντας τη νκη με 4-1. Το Α ημχρονο ταν ισορροπημνο, με τις δο ομδες να αποδδουν καλ ποδσφαιρο, να παζουν ανοικτ, τους Βαρνους μως να διατηρον μια ελαφρ υπεροχ, να χουν δο δοκρια, μερικς καλς φσεις και να ανογουν τελικ το σκορ, κνοντας το 1-0. Οι Συνθεις Υποπτοι παρλο το ανοικτ ποδσφαιρο δεν εχαν δημιουργσει κποια μεγλη ευκαιρα, λγο πριν τη λξη του Α μρους μως φεραν το ματς στα σα, δνοντας νο ενδιαφρον στο παιχνδι. Στην επανληψη οι Βαρνοι εχαν τον πρτο και μοναδικ λγο στο παιχνδι. Ηταν οι απλυτοι κυραρχοι μσα στο γπεδο, απ το πρτο λεπτ πεσαν αφρητα τους αντιπλους τους, μπκαν πολ δυνατ στο αγωνιστικ χρο με σκοπ να καθαρσουν το ματς και τη νκη και τα κατφεραν. Κλβοντας συνεχς την μπλα στο χρο του κντρου, βγαιναν διαρκς στην επθεση, δημιουργντας ουκ ολγες ευκαιρες. Οι Συνθεις Υποπτοι αμνονταν σο καλτερα μποροσαν, οι Βαρνοι μως βρκαν το δρμο προς τα δχτυα. Το 2-1 κανε πιο εκολο το ργο τους, αφο στη συνχεια η αντσταση των Συνθεις Υποπτων εξασθνισε αρκετ, κτι που εκμεταλλετηκαν στο πακρο οι Βαρνοι, σημεινοντας δο γκολ ακμη, κνοντας το 4-1. Αυτ ταν και το τελικ αποτλεσμα, αφο στην υπλοιπη διρκεια του ματς δεν λλαξε κτι.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 13ης αγωνιστικς:
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΝΤΑΛΙΚΕΣ 3-2
ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ 0-3
ΑΓΙΟΙ-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1-2
ΣΑΜΠΑ-OLD BOYS 6-0
CHICKEN-ΠΑΛΕΡΜΟ 3-3
ΒΑΡΩΝΟΙ-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 4-1

13/2/2007
1 Campeonato café-bar 7X7 Veltins - 7 (13-02-07)

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ QUARTIE
 
            να παιχνδι διεξχθη για την 7η και τελευταα του Α γρου αγωνιστικ του 1ου Campeonato café-bar 7X7 Veltins. Το Quartie αντιμετπιζε το Fuego, του οποου επικρτησε σχετικ εκολα με 7-2 και με το τρποντο που κατκτησε το πιασε στη δετερη θση της κατταξης με 12 βαθμος. Εξι πντους μπροστ, πρωταθλητς χειμνα και ακλνητο φαβορ για την πρωτι βρσκεται πντα το Coco Café. Εξαιρετικ ταν η αναμτρηση που διεξχθη ανμεσα στο Quartie και το Fuego και βρκε νικητ το πρτο με 7-2. Οι δο ομδες παιξαν πολ καλ ποδσφαιρο, γργορο και ανοικτ, χνοντας ευκαιρες σωρηδν, κυρως μως το Quartie, χοντας δοκρια και πετυχανοντας πολ ωραα γκολ. Το Quartie ξεκνησε καλτερα τον αγνα, νοιξε πρτο το σκορ τρυπντας την μυνα του Fuego, εν εχε τρα ακμη πολ καλ σουτ για να διπλασισει τα τρματ του, τα οποα μως εξουδετρωσε ο τερματοφλακας του Fuego. Το Fuego με τη σειρ του πρε τα ηνα του παιχνιδιο, ισοφρισε σε 1-1, μεση μως η απντηση του Quartie, το οποο με δο μορφες επιθετικς πρωτοβουλες πρε αρα δο τερμτων (3-1). Λγο νωρτερα, ταν το σκορ ταν 2-1, το Fuego εχε δοκρι και δο μοναδικς ευκαιρες για να φρει το ματς στα σα, η μπλα μως στα σουτ που δοκμασαν οι πακτες του πρασαν λγο ουτ. Δοκρι μως το Fuego εχε και στο 3-1 και με αυτ την τυχη στιγμ ολοκληρθηκε το Α ημχρονο, με το Quartie να χει σημαντικ προβδισμα για τη νκη. Στην επανληψη το Quartie ταν ο απλυτος κυραρχος της αναμτρησης. Κθε επθεσ του «μριζε» γκολ και οι πακτες του μπορε να εχαν δο δοκρια, αρκετς ακμη κλασικς ευκαιρες, βρκαν μως και το δρμο προς τα δχτυα και μλιστα χι μα και δο φορς, αλλ τρεις, εκτοξεοντας το δεκτη του σκορ στο 6-1. Ο χρνος ταν ελχιστος και η διαφορ των γκολ μεγλη για να μπορσει το Fuego να αντιστρψει την κατσταση, παρλα αυτ οι πακτες του δεν εγκατλειψαν την προσπθεια, αλλ το μνο που κατφεραν ταν να σημεισουν να γκολ, με το σκορ να κλενει το Quartie, διαμορφνοντας το τελικ 7-2 της σπουδαας νκης του.
                        Συνοπτικ τα αποτελσματα της 7ης αγωνιστικς:
QUARTIE-FUEGO 7-2

13/2/2007
6 88 Supersport F.M. - 13 (12-02-07)

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
 
Η συναρπαστικ εξλιξη λων σχεδν των παιχνιδιν και το αμεωτο ενδιαφρον ταν το κριο χαρακτηριστικ της 13ης αγωνιστικς του 6ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. Οι ομδες που θεωρονταν φαβορ για τη νκη φτασαν στω και δσκολα σε αυτ, αλλ μχρι και τα τελευταα λεπτ των αναμετρσεων τποτα δεν εχε ξεκαθαρσει, αφο λα ταν ανοικτ και τα ματς παζονταν. Φυσικ ξεχρισε η επικρτηση του Κοκο επ των Μπμπηδων, που τον διατρησε μνο πρτο στην κορυφ της κατταξης, εν πολ σημαντικς νκες πτυχαν ακμη ο Ργας ΤΕΑΜ, η Σπερχειδα, οι Ρμπελοι και η Πεζ, οι οποοι διατηρονται πντα στο γκρουπ των πρωτοπρων και με μικρς διαφορς μεταξ τους.
Παζοντας πολ καλ ποδσφαιρο στο Β ημχρονο, οι Καλλιτχνες επικρτησαν των Πανθρων με 6-3. Οι Πνθηρες ξεκνησαν πολ καλ το παιχνδι και προηγθηκαν 1-0, η συνχεια μως ανκε στους Καλλιτχνες, οι οποοι ανβασαν την απδοσ τους, πεσαν τους αντιπλους τους, χασαν δο μοναδικς ευκαιρες για να ισοφαρσουν, η μα μλιστα ταν δοκρι, κατφεραν μως να φρουν το ματς στα σα στην τρτη πολ καλ φση που δημιοργησαν. Στην επανληψη οι Καλλιτχνες ταν αρκετ αντεροι των Πανθρων, εχαν την απλυτη κυριαρχα και την υπεροχ, διατηροσαν την πρωτοβουλα των κινσεων και κυκλοφοροσαν καλτερα και πιο σωστ την μπλα και απρροια της επιθετικτητς τους ταν να σημεισουν τσσερα γκολ, παρνοντας προβδισμα με 5-1, βζοντας φυσικ τις βσεις για τη νκη. Στα εναπομεναντα λεπτ οι Πνθηρες δεν μπρεσαν να αλλξουν τη ρο του αγνα, παρ μνο να μεισουν σε 5-2, γργορα μως οι Καλλιτχνες πτυχαν και κτο γκολ, για να μεισουν εκ νου οι Πνθηρες και να διαμορφσουν το τελικ 6-3.
Κτι παραπνω απ να ημχρονο κρτησε η αντσταση των Αετν κντρα στους Ρμπελους, οι οποοι πραν τελικ τη νκη με 5-2. Οι Ρμπελοι ταν αντεροι στο Α ημχρονο, δημιοργησαν φσεις, αλλ μνο σε μα περπτωση βρκαν το δρμο προς τα δχτυα. Εν αντιθσει με τους Αετος, οι οποοι εχαν μικρτερη επιθετικτητα, αλλ ευτχησαν σε μα απ τις λγες ευκαιρες που δημιοργησαν να ισοφαρσουν σε 1-1. Στις αρχς του Β μρους το παιχνδι ταν ισορροπημνο, σε μια αναμπουμπολα στην μυνα των Αετν μως οι Ρμπελοι βρκαν την ευκαιρα να προυν προβδισμα στο σκορ με 2-1. Στη συνχεια οι Αετο χασαν μοναδικ ευκαιρα για να φρουν το ματς στα σα και αυτ η εξαιρετικ ευκαιρα αφπνισε τους Ρμπελους, οι οποοι βελτινοντας την μυν τους και βγανοντας πιο προσεχτικ στην επθεση, καναν γκολ αυτ τη φορ τις φσεις που δημιοργησαν, αυξνοντας το προβδισμ τους σε 4-1. Εκε πλον εχαν λα κριθε, με τους Αετος απλ να μεινουν προς στιγμ σε 4-2, τους Ρμπελους μως να σημεινουν και πμπτο γκολ, διαμορφνοντας το τελικ 5-2.
Στο Β ημχρονο κρθηκε η αναμτρηση ανμεσα στη Σπερχειδα και την Group Therapy, που βρκε νικτρια την πρτη με 3-2. Στο Α μρος το παιχνδι ταν απλυτα ισορροπημνο, με τις δο ομδες να μοιρζονται την κατοχ της μπλας, να προσπαθον να πετχουν κποιο γκολ στις φσεις που δημιοργησαν, αλλ τελικ να μνουν στο στερο 0-0. Στην επανληψη μως το σκηνικ του αγνα λλαξε πλρως. Η Σπερχειδα με καλ μυνα και ψογη αποτελεσματικτητα, κανε γκολ τις φσεις που δημιοργησε και πολ απλ προηγθηκε με 3-0, εν εχε και δο δοκρια. Η Group Therapy μως δεν το βαλε κτω, συνχισε την προσπθει της και εκμεταλλευμενη και τη χαλρωση στην μυνα της Σπερχειδας, αρχικ μεωσε σε 3-1 και εν συνεχεα σε 3-2, μπανοντας για τα καλ στη διεκδκηση του ματς. Στα τελευταα λεπτ της αναμτρησης η Group Therapy πεσε σο μποροσε για την ισοφριση, πρασε την μπλα στην περιοχ της Σπερχειδας, αλλ δεν δημιοργησε κποια μεγλη ευκαιρα, γνωρζοντας τελικ την ττα με 3-2.
Πολ καλ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στην Πεζ και τη No Name, που βρκε νικτρια την πρτη με 5-3. Η Πεζ ξεκνησε πολ καλτερα την αναμτρηση, εχε την υπεροχ και απρροια της επιθετικς της πρωτοβουλας ταν να πετχει δο γκολ, κνοντας να σημαντικ βμα για τη νκη. Η Νο Name μως δεν παρτησε το ματς και κατφερε να μεισει σε 2-1, δνοντας νο ενδιαφρον στον αγνα. Στην επανληψη η Πεζ ξεκνησε ξαν καλτερα το παιχνδι, ταν ελαφρς αντερη και σημεωσε και τρτο γκολ, η No Name μως πλι δεν εχε πει την τελευταα της λξη και με αντεπθεση διαρκεας χι απλ μεωσε σε 3-2, αλλ ισοφρισε κιλας σε 3-3. Τα τελευταα λεπτ του ματς ανκαν στην Πεζ, η οποα ανβασε την απδοσ της, παιξε το γνωστ καλ ποδσφαιρο, στηριζμενο στην καλ μυνα και τη σωστ κυκλοφορα της μπλας, επιβραβεοντας για την προσπθει της, με την επτευξη δο γκολ, κνοντας το 5-3. Αυτ ταν και το τελικ αποτλεσμα της αναμτρησης, αφο στα ελχιστα δευτερλεπτα που απμεναν για την ολοκλρωσ της δεν λλαξε κτι.
Συγκλονιστικ παιχνδι με συναρπαστικ εξλιξη διεξχθη ανμεσα στο Ργα ΤΕΑΜ και τη Master Aid, που ληξε με νκη του πρτου με 5-4. Οι δο ομδες ταν απλυτα ισοδναμες και ο τελικς νικητς κρθηκε στις λεπτομρειες. Το Α ημχρονο ταν ισορροπημνο, με τις δο ομδες να σημεινουν απ δο γκολ και να πηγανουν στην ανπαυλα ισπαλες με 2-2. Στην επανληψη η Master Aid ξεκνησε με ωραο γκολ το παιχνδι, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 3-2, πολ γργορα μως ο Ργας ΤΕΑΜ αντρεψε την εις βρος του κατσταση, παρνοντας κεφλι στο σκορ με 4-3. Ο αγνας εχε αρκετ δναμη και πθος, με τις δο ομδες να τα δνουν λα για τη νκη. Η Master Aid απντησε μεσα στην ανατροπ του Ργα ΤΕΑΜ, ισοφαρζοντας σε 4-4 και η προσπθεια συνεχστηκε και απ τις δο ομδες, με σκοπ να πμπτο γκολ, που ενδεχομνως θα κρινε και το παιχνδι. Αυτ τελικ ρθε απ την πλευρ του Ργα ΤΕΑΜ στερα απ εκτλεση φουλ και μορφη κεφαλι και στα τελευταα δραματικ λεπτ η Master Aid πεσε για την ισοφριση, εχε μα πολ καλ ευκαιρα για να την πετχει, αλλ στθηκε τυχη, αφο η μπλα δεν της κανε το χατρι. Ετσι το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε δκαιο νικητ το Ργα ΤΕΑΜ με 5-4.
Εξαιρετικ παιχνδι, με γργορο ρυθμ, πθος και δναμη διεξχθη ανμεσα στον Κοκο και τους Μπμπηδες, με τον Κοκο να παρνει τη νκη με 3-1. Και οι δο ομδες ξεκνησαν πολ καλ το ματς, σταδιακ μως οι Μπμπηδες εχαν καλτερη κυκλοφορα της μπλας και βγαιναν πιο απειλητικ στην επθεση, χοντας αρχικ να δοκρι, εν συνεχεα μως ανογοντας πρτοι το σκορ με ψογο σουτ. Μετ τα μισ του Α μρους ο Κοκος ανλαβε την πρωτοβουλα των κινσεων, κινθηκε πιο επιθετικ και με μεγαλτερες αξισεις στην αντπαλη εστα, απαντντας με το διο νμισμα στην αρχικ υπεροχ των Μπμπηδων, πρτα με να δοκρι και στερα με γκολ, ισοφαρζοντας σε 1-1. Ο Κοκος ταν καλτερος και στην επανληψη, διατηρντας μα ντονη επιθετικτητα, η οποα εχε ως αποτλεσμα να δετερο δοκρι, μια-δυο αρκετ καλς ευκαιρες, αλλ εν τλει καρποφρησε, με την επτευξη δο γκολ, παρνοντας σοβαρ προβδισμα για τη νκη με 3-1. Οι Μπμπηδες προσπθησαν να επιστρψουν στη διεκδκηση του ματς, βγκαν στην επθεση, αλλ δεν δημιοργησαν τη μεγλη φση. Ετσι το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε νικητ τον Κοκο με 3-1.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε η Typoshirt εις βρος των Κελτν, οι οποοι δεν προσλθαν στον αγωνιστικ χρο. Ετσι η Typoshirt πρσθεσε τρεις εκολους βαθμος στη συγκομιδ της.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 13ης αγωνιστικς:
ΠΑΝΘΗΡΕΣ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ 3-6
ΡΕΜΠΕΛΟΙ-ΑΕΤΟΙ 5-2
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-GROUPTHERAPY 3-2
ΠΕΖΗ-NONAME 5-3
ΡΗΓΑΣ ΤΕΑΜ-MASTER AID 5-4
ΚΟΥΚΟΣ-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 3-1

11/2/2007
1 88 Sporday - 12 (11-02-07)

ΔΕΥΤΕΡΗ Η NO NAME - ΤΡΙΤΟΙ ΟΙ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡΣ - ΤΕΤΑΡΤOI ΟΙ BOULS
 
            Επεσε η αυλαα του 1ου Πρωταθλματος 8Χ8 Sporday με τη διεξαγωγ της 12ης αγωνιστικς. Το ενδιαφρον στα παιχνδια επικεντρωνταν στο πια ομδα θα καταλβει τη 2η θση της τελικς κατταξης και κατ επκταση την 3η, την 4η και την 5η, αφο οι τσσερις μονομχοι που τη διεκδικοσαν αγωνζονταν μεταξ τους. Η μνη ομδα που δεν εχε καννα γχος ταν οι Κγκουρες, οι οποοι εχαν ρεπ, εν χουν εξασφαλσει εδ και αρκετς αγωνιστικς την πρτη θση και φυσικ την κατκτηση του πρωταθλματος. Μεγλη νικτρια λοιπν της αγωνιστικς αναδεχτηκε η No Name, που κατλαβε τη 2η θση, η οποα επικρτησε σαν σε προπνηση των Bouls, που με τη σειρ τους περιορστηκαν στην 4η θση της κατταξης, εν οι Πορνοστρς πραν στα χαρτι το παιχνδι με τους Parmensi, καταλαμβνοντας την 3η θση, με τους Parmensi να τερματζουν 5οι.
            Το πιο ενδιαφρον παιχνδι της ημρας, λλωστε ταν και το μοναδικ που διεξχθη, ταν αυτ ανμεσα στους Bouls και τη No Name. Οι δο ομδες θελαν τη νκη, για να καταλβουν τη 2η θση του πρωταθλματος, εν ο ηττημνος περιοριζταν στην 4η. Τελικ ο αγνας παρμεινε ενδιαφρον στα χαρτι, αφο μσα στον αγωνιστικ χρο η No Name κανε ναν υγιειν περπατο, επικρατντας πρα πολ νετα με 11-1, παρνοντας τη σημαντικ 2η θση, αφνοντας τους Bouls 4ους. Σημαντικ πλεονκτημα για τη No Name ταν πως αγωνστηκε με πακτη παραπνω, αφο οι Bouls δεν μπρεσαν να συγκεντρσουν πλρη ομδα. Σε συνδυασμ με την απλυτη κυριαρχα και ανωτερτητα της No Name, η οποα ταν πολ καλτερη των αντιπλων της, η νκη ταν εκολη υπθεση για αυτν. Κτι που φνηκε απ τα πρτα κιλας λεπτ της αναμτρησης, καθς η No Name ξεκινντας πολ δυνατ το ματς, πτυχε πολ γργορα τσσερα γκολ, βζοντας τις βσεις για τη νκη. Το ργο των Bouls ταν δη πρα πολ δσκολο και μετ την εξλιξη αυτ γινε αδνατο. Η No Name εχε τον πλρη λεγχο, την απλυτη πρωτοβουλα των κινσεων και κανε τι θελε μσα στο γπεδο. Η διαφορ στο σκορ συνεχς αυξανταν και στο τλος του αγνα φτασε σε δυσθερητα ψη, σε διπλσιο αριθμ. Η No Name προηγθηκε με 10-0, κνοντας πια προπνηση. Λγο πριν το τλος του παιχνιδιο σημεωσε και 11ο γκολ, εν οι Bouls το μνο που κατφεραν ταν να πετχουν το γκολ της τιμς, διαμορφνοντας το τελικ 11-1 της βαρις ττας τους.
            Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πραν οι Πορνοστρς με αντιπλους τους Parmensi, οι οποοι δεν προσλθαν στον αγωνιστικ χρο. Ετσι με τους τρεις εκολους αυτος βαθμος οι Πορνοστρς κατετγησαν 3οι και οι Parmensi 5οι.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 12ης αγωνιστικς:
BOULS-NO NAME 1-11
ΠΟΡΝΟΣΤΑΡΣ-PARMENSI 2-0 (νευ αγνα)

11/2/2007
7 88 Artisti Macaroni - (11-02-07)

ΣΤΟ +4 Ο ΑΣΤΕΡΑΣ
 
Τρα εξ αναβολς παιχνδια διεξχθησαν για το 7ο Πρωτθλημα 8Χ8 Artisti Macaroni και η πιο σημαντικ εδηση προλθε απ τον αγνα που δεν πραγματοποιθηκε, διτι κρθηκε στα χαρτι. Ο Αστρας επιβλθηκε νευ αγνα της Chicken με 2-0 και χι μνο παρμεινε στην κορυφ της κατταξης, αλλ αξησε στους τσσερις τους βαθμος της διαφορ του απ τη δετερη Σμπα στο φινλε του Α γρου, αποκτντας σοβαρ προβδισμα για την κατκτηση του πρωταθλματος. Στις υπλοιπες δο αναμετρσεις που διεξχθησαν υπ βροχ και εχαν μλιστα συναρπαστικ εξλιξη, η Παλρμο επικρτησε 3-2 της Δυτικς Αθνας, εν οι Old Boys επιβλθηκαν των Συνθεις Υποπτων με 4-2.
Εξαιρετικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στη Δυτικ Αθνα και την Παλρμο, που ληξε με νκη της Παλρμο με 3-2. Οι πακτες των δο ομδων δεν επηρεστηκαν καθλου απ τη βροχ, αντιθτως παιξαν πολ καλ ποδσφαιρο, σημεινοντας πντε υπροχα γκολ. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη σε ολκληρη τη διρκει της, με την μπλα να πηγανει συνεχς πνω κτω, τις δο ομδες να παρουσιζονται ισοδναμες, να δημιουργον πολλς και καλς ευκαιρες, να παζουν γργορα και να δνουν πολ καλ ρυθμ στο ματς, αλλ τελικ την Παλρμο στις λεπτομρειες να παρνει τη νκη. Η Παλρμο μλιστα ταν αυτ που νοιξε πρτη το σκορ με ωραο σουτ, μεση μως ταν η απντηση της Δυτικς Αθνας, η οποα ισοφρισε σε 1-1. Μχρι τη λξη του Α μρους μπορε να μην σημειθηκε κποιο λλο γκολ, οι δο ομδες μως βρθηκαν αρκετ κοντ στην επτευξ του. Η επανληψη ξεκνησε ιδανικ για τη Δυτικ Αθνα, η οποα με υπροχο σουτ πρε προβδισμα στο σκορ με 2-1, αλλ μσα σε λγα λεπτ η Παλρμο με δο υπροχες ατομικς ενργειες αντρεψε το εις βρος της σκορ, περνντας ξαν μπροστ με 3-2. Η Δυτικ Αθνα προσπθησε να ισοφαρσει, δημιοργησε κποιες ευκαιρες, εν και η Παλρμο στις αντεπιθσεις φτασε κοντ σε να τταρτο γκολ, με το οποο θα κλεδωνε τη νκη. Τελικ οτε η μα οτε η λλη ομδα βρκαν το δρμο προς τα δχτυα, με το σκορ να παραμνει στο 3-2 για την Παλρμο, την οποα το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε νικτρια.
Συναρπαστικ εξλιξη εχε το παιχνδι ανμεσα στους Old Boys και τους Συνθεις Υποπτους, που βρκε νικητς τους πρτους με 4-2. Οι Old Boys ξεκνησαν πολ καλ και δυνατ την αναμτρηση, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με το καλημρα. Αμεση μως ταν η αντδραση των Συνθεις Υποπτων, οι οποοι βγκαν στην επθεση, πεσαν τους αντιπλους τους, τους οποους μλιστα υποχρωσαν σε δο παιδαριδη λθη στην μυνα, απ τα οποα προλθαν τα δο γκολ με τα οποα αντρεψαν το εις βρος τους 1-0, παρνοντας κεφλι στο σκορ με 2-1. Μχρι τη λξη του Α ημιχρνου το ματς ταν ισορροπημνο, με μια ελαφρ κινητικτητα των Συνθεις Υποπτων, χωρς μως κτι περισστερο. Στην επανληψη οι Old Boys ταν ορμητικο και καταιγιστικο πως και η βροχ. Παζοντας πολ καλ κατφεραν με ωραα γκολ να προυν ξαν προβδισμα στο σκορ και μλιστα και με σημαντικ διαφορ δο τερμτων, αρχικ ισοφαρζοντας σε 2-2 και εν συνεχεα με δο ακμη γκολ κνοντας το 4-2. Οι Συνθεις Υποπτοι δεν μπρεσαν να αντιδρσουν αυτ τη φορ, αφο η μυνα των Old Boys κρτησε χωρς πρβλημα το προβδισμα μχρι τη λξη του παιχνιδιο, παρνοντας την πολτιμη νκη με 4-2.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε ο Αστρας κντρα στην Chicken. Με την ακοραστη αυτ επικρτηση και τους τρεις εκολους βαθμος, ο Αστρας αποσπστηκε στη βαθμολογα και εναι πλον το αδιαφιλονκητο φαβορ για την κατκτηση του ττλου.
Συνοπτικ τα αποτελσματα των εξ αναβολς αγνων:
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ 2-3
OLD BOYS-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 4-2
ΑΣΤΕΡΑΣ-CHICKEN 2-0 (νευ αγνα)

9/2/2007
8 77 Sporday - 13 (09-02-07)

Η MARVO ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ KARENTA
 
            Μα αναμτρηση περιελμβανε το πργραμμα της 13ης αγωνιστικς του 8ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Η Marvo αντιμετπιζε την Karenta και πρε τη νκη με 5-2, σκαρφαλνοντας στη 2η θση της κατταξης. Η Marvo ξεκνησε εξαιρετικ το παιχνδι και μσα σε λγα λεπτ πτυχε δο γκολ, πινοντας στον πνο την αντπαλ της. Μετ το αρχικ σοκ η Karenta αφυπνστηκε, ανβασε την απδοσ της, βελτωσε την εικνα της και ισορρπησε τον αγνα. Στην υπλοιπη διρκεια του Α ημιχρνου οι δο ομδες ταν ισοδναμες, χοντας μοιρασμνη κατοχ της μπλας, περιορστηκαν μως περισστερο σε παιχνδι κντρου, αφο δεν δημιοργησαν καμα μεγλη ευκαιρα για γκολ, χοντας μνο μερικ σουτ. Κπως τσι ολοκληρθηκε το Α μρος, με τα δο γργορα γκολ της Marvo να χωρζουν τις δο ομδες και να της χουν δσει σημαντικ προβδισμα για τη νκη. Στην επανληψη η Karenta μπκε πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο, δημιουργντας δο εξαιρετικς φσεις για γκολ. Και στις δο περιπτσεις μως οι πακτες της δεν κατφεραν να στελουν την μπλα, μνοι τους απναντι στον τερματοφλακα της Marvo. Και σαν να μην φτανε αυτ για την Karenta, δχτηκε και τρτο τρμα, χνοντας ουσιαστικ κθε ελπδα για να θετικ αποτλεσμα. Με την ψυχολογα στα ψη η Marvo σημεωσε και τταρτο γκολ, κλειδνοντας τη νκη. Με το σκορ διαμορφωμνο στο 4-0 υπρ της Marvo κθε ενδιαφρον για το παιχνδι εχε χαθε και απλ στα τελευταα λεπτ ταν λα πια εχαν κριθε, τποτα δεν μποροσε να αλλξει και οι δο ομδες, κυρως μως η Marvo, εχαν ρξει ρυθμος, η Karenta βρκε την ευκαιρα να σκορρει, να μεισει σε 4-1, σχεδν αμσως μως η Marvo κανε το 5-1 και απλ η Karenta διαμρφωσε το τελικ 5-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 13ης αγωνιστικς:
KARENTA-MARVO 2-5

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar