>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

5/3/2007
6 88 Supersport F.M. - 16 (05-03-07)

 ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ Η ΚΟΡΥΦΗ
 
Καμα αλλαγ δεν παρατηρθηκε στις πρτες θσεις της κατταξης μετ την ολοκλρωση των αναμετρσεων της 16ης αγωνιστικς του 6ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. Ολοι οι πρωτοπροι επικρτησαν, λλοι πιο εκολα και λλοι πιο δσκολα και διατρησαν τις υπρχουσες θσεις τους, καθς και τις διες διαφορς των βαθμν μεταξ τους. Ο Κοκος επιβλθηκε νετα της No Name, οι Ρμπελοι τα χρειστηκαν απναντι στη Master Aid για να φτσουν στην επικρτηση, η Σπερχειδα κρδισε χαλαρ τους Καλλιτχνες, οι Μπμπηδες νκησαν την Πεζ στο ντρμπι της ημρας, η Typoshirt δυσκολετηκε απναντι στη Santos για να πρει τους τρεις βαθμος, o Ργας ΤΕΑΜ νκησε με μπλικο γχος τους Αετος, εν τλος οι Πνθηρες πτυχαν σπουδαα νκη εις βρος της Group Therapy.
Ισορροπημνη στη μεγαλτερη διρκει της ταν η αναμτρηση ανμεσα στην Typoshirt και τη Santos, που βρκε νικτρια την πρτη με 2-1. Η Typoshirt διατηροσε μια ελαφρ υπεροχ στο Α ημχρονο, εχε κποιες καλς ευκαιρες, πεσε μως πνω στον τερματοφλακα της Santos, ο οποος βρθηκε σε πολ καλ βραδι. Απ τη μερι της η Santos προσπθησε να απειλσει την αντπαλη εστα χοντας κποια καλ σουτ, χωρς μως αποτλεσμα. Οι δο ομδες τελικ δεν βρκαν το δρμο προς τα δχτυα και τσι οδηγθηκαν ισπαλες 0-0 στην ανπαυλα. Στο διο μκος κματος κυμνθηκε το παιχνδι και στα πρτα λεπτ του Β μρους. Η Santos τελικ ταν εκενη που νοιξε πρτη το σκορ με σουτ, εν στη συνχεια η Typoshirt πεσε πρα πολ την αντπαλ της, καταφρνοντας αρχικ να ισοφαρσει με σουτ στερα απ ασταθς απκρουση του τερματοφλακα της Santos, στο μοναδικ του λθος στον αγνα και εν συνεχεα να πρει προβδισμα με εστοχη εκτλεση πναλτι. Στα εναπομεναντα λεπτ η Santos δεν δημιοργησε κποια ευκαιρα για να ισοφαρσει, η Typoshirt κρτησε εκολα στην μυνα και το τελικ σφριγμα του διαιτητ τη βρκε νικτρια με 2-1.
Σημαντικ νκη εις βρος της Group Therapy πτυχαν οι Πνθηρες με 3-0. Οι Πνθηρες ξεκνησαν πολ καλ την αναμτρηση, εχαν την υπεροχ στο Α ημχρονο, ταν καλτεροι και με μια μορφη ατομικ ενργεια σημεωσαν γκολ ανογοντας το σκορ. Στην επανληψη η Group Therapy ισορρπησε, ανλαβε τα ηνα του ματς, βγκε στην επθεση, δημιοργησε ευκαιρες, αλλ δεν ευτχησε να πετχει κποιο γκολ. Αντθετα οι Πνθηρες με καλ μυνα και σωστς αντεπιθσεις, εκμεταλλετηκαν τα κεν στην μυνα της Group Therapy και βρκαν δο φορς ακμη το δρμο προς τα δχτυα, κνοντας το 3-0, που ταν και το τελικ σκορ της μεγλης νκης τους.
Τα εκολα δσκολα καναν οι Ρμπελοι απναντι στη Master Aid, για να στεφθον τελικ νικητς με 6-3. Οι Ρμπελοι εχαν την απλυτη κυριαρχα στο Α ημχρονο, ταν σαφς αντεροι και απρροια της επιθετικτητς τους ταν να πετχουν τρα γκολ, βζοντας τις βσεις για τη νκη. Στην επανληψη μως η Master Aid ισορρπησε το παιχνδι, κατφερε να μεισει σε 3-1, δνοντας νο ενδιαφρον. Πολ γργορα μως οι Ρμπελοι σημεωσαν και τταρτο γκολ, δεχνοντας να καθαρζουν τη νκη. Η Master Aid μως δεν το βαλε κτω, πλεψε και δικαιθηκε, προς στιγμν στω. Οι πακτης της πτυχαν δο γκολ, μεινοντας σε 4-3, βζοντας φωτι στον αγνα. Η Master Aid συνχισε τις προσπθεις της με σκοπ την ισοφριση, σε δο αντεπιθσεις μως οι Ρμπελοι βρκαν ισριθμες φορς το δρμο προς τα δχτυα και μεττρεψαν το αγχωτικ 4-3 στο νετο 6-3, μιας και ο χρνος για την ολοκλρωση του παιχνιδιο δεν ταν αρκετς. Στα εναπομεναντα δευτερλεπτα δεν λλαξε κτι και οι Ρμπελοι πραν τελικ τη νκη με 6-3.
Πλεψε σο μποροσε η Νο Name απναντι στον Κοκο, ο οποος τελικ επιβεβαωσε το ρλο του φαβορ φτνοντας στη νκη με 8-1. Ο Κοκος ξεκνησε πολ καλ την αναμτρηση, δνοντας γργορο ρυθμ στο παιχνδι, χνοντας ευκαιρες, ανογοντας τελικ το σκορ, παρνοντας προβδισμα με 1-0. Η Νο Name μως δεν ταν διατεθειμνη να εγκαταλεψει την προσπθεια, πλεψε σο καλτερα μποροσε και τελικ δικαιθηκε, φρνοντας το ματς στα σα. Η ανωτερτητα του Κοκου μως ταν δεδομνη και αδιαμφισβτητη και πολ γργορα οι πακτες του πτυχαν δο γκολ ως το τλος του Α μρους, αποκτντας ξεκθαρο προβδισμα για τη νκη. Στην επανληψη ο αγνας εξελχθηκε σε παρσταση για να ρλο. Ο Κοκος ταν πολ καλτερος της αντιπλου του και με καλ μυνα, γργορες και αποτελεσματικς επιθσεις, φτασε στην επτευξη πντε γκολ ακμη, μετατρποντας το 3-1 σε 8-1, που ταν και το τελικ αποτλεσμα μας ακμη εκολης επικρτησς του.
Αγωνιζμενοι με δο πακτες λιγτερους, διτι δεν κατφεραν να συμπληρσουν ομδα, το ργο των Καλλιτεχνν ταν εξαιρετικ δσκολο απναντι στη Σπερχειδα, η οποα πως αναμενταν φτασε στην εκολη επικρτηση με 9-1. Οι πακτες της Σπερχειδας δεν συνντησαν την παραμικρ αντσταση και ποτε θελαν πετχαιναν γκολ, σταματντας το κοντρ στα 9. Η αναμτρηση φυσικ δεν χρζει ιδιατερης κριτικς, αφο οι διαμορφωμνες συνθκες εχαν σχεδν προκαθορσει το αποτλεσμα. Απλ η Σπερχειδα επιβεβαωσε την ποιτητ της, την ανωτερτητ της και την κυριαρχα της, εκμεταλλετηκε στο πακρο το αριθμητικ πλεονκτημα και πολ απλ φτασε στην νετη νκη με 9-1. Απ την πλευρ τους οι Καλλιτχνες πλεψαν σο μποροσαν και τελικ μπρεσαν να σημεισουν στω το γκολ της τιμς.
Στο Β ημχρονο κρθηκε το παιχνδι ανμεσα στο Ργα ΤΕΑΜ και τους Αετος, που βρκε νικητ τον πρτο με 3-2. Ο αγνας στο Α μρος δεν εχε να επιδεξει τποτα, αφο το στερο 0-0 φανερνει απλυτα την εικνα των δο ομδων. Στην επανληψη μως η εικνα του ματς ταν εντελς διαφορετικ και σαφς προς το καλτερο. Ο ρυθμς του παιχνιδιο γινε πολ γργορος, δημιουργθηκαν αρκετς ευκαιρες, εν φυσικ ρθαν και τα γκολ. Τα πρτα τρα μλιστα ταν για λογαριασμ του Ργα ΤΕΑΜ, ο οποος πολ αντερος προηγθηκε με 3-0, δεχνοντας να καθαρζει την υπθεση νκη. Οι Αετο μως δεν το βαλαν κτω, δεν εγκατλειψαν την προσπθεια και πλεψαν ως το τλος, καταφρνοντας να μεισουν σε 3-2. Στα τελευταα λεπτ πεσαν μπως και πετχουν το γκολ της ισοφρισης, το οποο τελικ δεν ρθε, με το Ργα ΤΕΑΜ να παρνει τελικ τη δσκολη νκη με 3-2.
Μα ακμη αναμτρηση που κρθηκε στο Β ημχρονο ταν αυτ ανμεσα στην Πεζ και τους Μπμπηδες, που βρκε νικητς τους δετερους με 2-1. Ο αγνας ταν ισορροπημνος στο Α μρος, με τη μοναδικ μεγλη ευκαιρα να την χουν οι Μπμπηδες, οι οποοι κρδισαν πναλτι, αλλ ο τερματοφλακας των Πεζν επε χι αποκροοντας την μπλα. Στην επανληψη ο ρυθμς του ματς γινε πιο γργορος, η Πεζ ανβασε την απδοσ της, απ λθος της μυνας νοιξε πρτη το σκορ, οι Μπμπηδες μως αξησαν στη συνχεια την πεσ τους και κατφεραν να γυρσουν το παιχνδι, αρχικ ισοφαρζοντας σε 1-1 και εν συνεχεα παρνοντας προβδισμα με 2-1, το οποο διατρησαν ως τη λξη της αναμτρησης, που τους χρισε και τη σπουδαα νκη.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 16ης αγωνιστικς:
TYPOSHIRT-SANTOS 2-1
GROUP THERAPY-ΠΑΝΘΗΡΕΣ0-3
ΡΕΜΠΕΛΟΙ-MASTER AID 6-3
ΚΟΥΚΟΣ-NO NAME 8-1
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ 9-1
ΡΗΓΑΣ ΤΕΑΜ-ΑΕΤΟΙ 3-2
ΠΕΖΗ-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 1-2

3/3/2007
7 88 Artisti Macaroni - 16 (03-03-07)

ΦΟΥΛ ΤΟΥ «Χ»
 
Η ισοπαλα εχε την τιμητικ της τη 16η αγωνιστικ του 7ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni. Τσσερα απ τα εφτ παιχνδια του προγρμματος δεν ανδειξαν νικητ και το αξιοσημεωτο εναι πως στα τρα απ αυτ αγωνζονταν οι τρεις απ τις τσσερις πρτες ομδες που καταλαμβνουν τις αντστοιχες θσεις στην κατταξη. Ο πρωτοπρος Αστρας ρθε 2-2, η διαφορ του μως απ τη δετερη Σμπα παρμεινε δια, καθς και εκενη με τη σειρ της αναδεχτηκε ισπαλη με τους Συνθεις Υποπτους. Τα στραβοπατματα των δο πρτων της βαθμολογας εκμεταλλετηκαν με τον καλτερο τρπο οι Αγιοι, οι οποοι επικρτησαν της Δυτικς Αθνας και πιασαν στη δετερη θση τη Σμπα, εν τη μεγλη ευκαιρα να περσει απ πνω τους χασαν οι Βαρνοι, οι οποοι ρθαν ισπαλοι με τους Old Boys και τσι μειναν τταρτοι, μλις μως να βαθμ πσω απ τη Σμπα και τους Αγιους.
Σπουδαα νκη επ της Δυτικς Αθνας, η οποα την προηγομενη εβδομδα εχε σπσει το αττητο σερ του πρωτοπρου Αστρα, πτυχαν οι Αγιοι με 2-0. Η αναμτρηση στο Α ημχρονο ταν ισορροπημνη, με τις δο ομδες να δημιουργον κποιες μικροευκαιρες, να χουν κποια σουτ, χι μως τη μεγλη φση μπροστ στις δο εστες. Οι Αγιοι ταν ελαφρ καλτεροι, με σωστ κυκλοφορα της μπλας και λγο πριν τη λξη του Α μρους ευτχησαν να ανοξουν το σκορ, πηγανοντας προηγομενοι με 1-0 στην ανπαυλα. Στην επανληψη η Δυτικ Αθνα ανβασε λγο την απδοσ της, προσπθησε να ισοφαρσει, δεν κατφερε μως πλι να δημιουργσει τη μεγλη ευκαιρα. Οπως και οι Αγιοι ββαια, οι οποοι με τη σειρ τους επεδωκαν το δετερο γκολ που θα κλεδωνε τη νκη τους. Στα τελευταα λεπτ του ματς η δναμη και το πθος περσσευε στην αναμτρηση, αφο και οι δο ομδες κυνγησαν πιο ντονα το γκολ, το οποο τελικ ρθε για τους Αγιους σε μια μορφη εκδλωση αντεπθεσης, παρνοντας τη νκη με 2-0.
Αγωνιζμενοι με δο πακτες λιγτερους, διτι δεν κατφεραν να συμπληρσουν ομδα, το ργο για τις Νταλκες ταν πρα πολ δσκολο απναντι στην Ατλαντς. Κτι που επιβεβαιθηκε με τον πιο απλυτο τρπο, καθς η Ατλαντς πρε τη νκη με 7-1. Οι πακτες της ταν καλτεροι, εχαν την απλυτη υπεροχ στο παιχνδι, εκμεταλλετηκαν με τον καλτερο τρπο το αριθμητικ πλεονκτημα, δημιοργησαν πρα πολλς ευκαιρες και φυσικ βρκαν πολλς φορς και εκολα το δρμο προς τα δχτυα, πετυχανοντας συνολικ εφτ γκολ. Απ την πλευρ τους οι Νταλκες προσπθησαν σο καλτερα μποροσαν, δεν εχαν μως και πολλς πιθαντητες για κτι περισστερο απ αυτ το να τρμα που τελικ σημεωσαν, καθς με δο πακτες λιγτερους ταν αδνατο να παρουσιαστον ανταγωνιστικο.
Συναρπαστικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στα Λαμγια και την Black Bird, που βρκε τις δο ομδες ισπαλες 3-3. Τα Λαμγια ξεκνησαν εξαιρετικ την αναμτρηση, ταν πολ καλτερα και αντερα και απρροια της επιθετικτητς τους και της υπεροχς τους ταν με δο σουτ να πετχουν ισριθμα γκολ, παρνοντας σημαντικ προβδισμα με 2-0. Μετ τα μισ του Α μρους μως η Black Bird ανβασε κατακρυφα την απδοσ της, ισορρπησε το παιχνδι, πρε τον λεγχο του ματς και κατφερε λγο πριν την ολοκλρωση του ημιχρνου να μεισει σε 2-1, μπανοντας ξαν στη διεκδκηση της νκης. Το διο δυνατ και καλ που τελεωσε το Α ημχρονο ξεκνησε και στην επανληψη η Black Bird. Οι πακτες της ταν αντεροι, εχαν την πρωτοβουλα των κινσεων και πολ γργορα φεραν τα πνω κτω, σημεινοντας δο γκολ, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 3-2. Η αντδραση απ τα Λαμγια μως ταν μεση και αποτελεσματικ, καθς στην αμσως επμενη φση ισοφρισαν. Στο υπλοιπο διστημα του ματς οι δο ομδες προσπθησαν να πετχουν να τταρτο γκολ, εχαν μοιρασμνη κατοχ της μπλας και υπεροχ, δεν βρκαν μως το δρμο προς τα δχτυα, αφο δεν δημιοργησαν και καμα μεγλη ευκαιρα, με το τελικ σφριγμα του διαιτητ να τις βρσκει ισπαλες 3-3.
Εκολη επικρτηση εις βρος των Ghosts με 8-2 πτυχε η Chicken. Η Chicken ξεκνησε πολ δυνατ το παιχνδι, μπκε αποφασισμνη στον αγωνιστικ χρο να καθαρσει απ νωρς τη νκη και τα κατφερε. Παζοντας αρκετ καλ, πιζοντας τους αντιπλους της, εχε τον πλρη λεγχο του ματς, την πρωτοβουλα των κινσεων και την υπεροχ, σημεινοντας πντε γκολ, ναντι κανενς των Ghosts. Με το υπρ της 5-0 τα πργματα γιναν πολ εκολα στη συνχεια για την Chicken. Οι Ghosts προσπθησαν για τι καλτερο, αλλ φυσικ ταν αδνατο να επιστρψουν στο ματς, παρ μνο να πετχουν κποια γκολ, διασκεδζοντας κπως τις εντυπσεις. Σε χαλαρος ρυθμος λοιπν, αφο τα πντα εχαν κριθε, οι δο ομδες παιξαν ανοικτ στο Β μρος και σημεωσαν κποια γκολ, τα οποα βεβαως δεν επηρασαν την εξλιξη σον αφορ το νικητ. Η Chicken την εχε εξασφαλσει απ νωρς, απλ με τα ξτρα τρματα διαμορφθηκε το τελικ 8-2 υπρ της.
Χωρς νκη για δετερη συνεχμενη αγωνιστικ μεινε η Σμπα, η οποα αναδεχτηκε ξαν ισπαλη, αυτ τη φορ με τους Συνθεις Υποπτους με 1-1, δεχμενη ξαν στο τλος του παιχνιδιο το γκολ της ισοφρισης, πως ακριβς εχε συμβε και με τα Λαμγια πριν μα εβδομδα. Η αναμτρηση ταν πολ μτρια ποιοτικ, με τις δο ομδες να κρατον τις συγκινσεις για το τλος. Η Σμπα διατηροσε μια ελαφρ υπεροχ, χωρς μως να μπορε να φτσει με αξισεις στην αντπαλη εστα. Οι ευκαιρες δημιουργονταν με το σταγονμετρο και ο αγνας δεν εχε να παρουσισει τποτα αξιλογο. Στην επανληψη η Σμπα ξεκνησε με γργορο γκολ, κνοντας το 1-0. Οι πακτες της μως δεν προσπθησαν να αξιοποισουν το προβδισμα αυτ, πετυχανοντας να ακμη τρμα για να κλειδσουν τη νκη και τελικ το πλρωσαν. Οι Συνθεις Υποπτοι δεν παρτησαν το παιχνδι, προσπθησαν, πλεψαν, βγκαν στην επθεση, πραν το ρσκο και δικαιθηκαν. Λγα δευτερλεπτα πριν την ολοκλρωση του ματς πτυχαν το γκολ της ισοφρισης, παγνοντας τη Σμπα, αφο το χρονικ σημεο που επιτεχθηκε το γκολ ταν καριο, μιας και δεν υπρχε καθλου χρνος αντδρασης. Οντως, με τη σντρα ακοστηκε και το τελευταο σφριγμα του αγνα, που βρκε Σμπα και Συνθεις Υποπτους ισπαλους με 1-1.
Η μεγαλτερη κπληξη της αγωνιστικς γινε στο παιχνδι των Βαρνων με τους Old Boys, οι οποοι αναδεχτηκαν ισπαλοι 2-2. Οι Βαρνοι ξεκνησαν πιο καλ την αναμτρηση, διατηροσαν μια ελαφρ υπεροχ, πτυχαν να γκολ, δεν μποροσαν μως να επιβλουν πλρως το ρυθμ τους και να καθαρσουν τη νκη. Οι Old Boys ταν ανταγωνιστικο και συχν πυκν βγαιναν στην επθεση, που σε μα απ αυτς ευτχησαν να ισοφαρσουν σε 1-1. Οσο περνοσε η ρα το ματς δειχνε να ισορροπε, παρ τους Βαρνους να χουν τον λεγχο. Μολοντι οι Βαρνοι βρκαν για δετερη φορ το δρμο προς τα δχτυα, πλι δεν κατφεραν να προυν τη νκη. Οι Old Boys δεν εγκατλειψαν την προσπθεια, εδαν πως ταν μσα στις δυναττητς τους να καταφρουν κτι καλ και δικαιθηκαν, αφο κατφεραν να ισοφαρσουν για δετερη φορ, παρνοντας μια πολτιμη ισοπαλα με 2-2, στερντας απ τους Βαρνους την ευκαιρα να σκαρφαλσουν στη δετερη θση της κατταξης.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 16ης αγωνιστικς:
ΑΓΙΟΙ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ 2-0
ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΝΤΑΛΙΚΕΣ 7-1
ΛΑΜΟΓΙΑ-BLACK BIRD 3-3
CHICKEN-GHOSTS 8-2
ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ-ΣΑΜΠΑ 1-1
ΒΑΡΩΝΟΙ-OLDBOYS 2-2

26/2/2007
6 88 Supersport F.M. - 15 (26-02-07)

ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΡΕΜΠΕΛΟΙ – ΞΕΦΥΓΕ Ο ΚΟΥΚΟΣ
 
Ο Κοκος ταν ο μεγλος νικητς της 15ης αγωνιστικς του 6ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. Μπορε να μην αγωνιζταν, καθς πρε τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα, η ττα μως των Ρμπελων του δωσε αρα πντε βαθμν στην κατταξη, με αποτλεσμα να αποσπαστε και λλο απ τους δικτες του, παραμνοντας φυσικ μνος, πρτος στην κορυφ, με ασφαλ διαφορ απ τις υπλοιπες ομδες, αδιαφιλονκητο φαβορ για την κατκτηση του ττλου. Στις κερδισμνες επσης της αγωνιστικς η Σπερχειδα, η οποα ταν η μεγλη νικτρια του ντρμπι με τους Ρμπελους, σκαρφαλνοντας στην 3η θση της βαθμολογας, μια ανσα πσω απ τους Ρμπελους. Τις καλς εμφανσεις και τις νκες συνχισαν ο Ργας ΤΕΑΜ και οι Kariokas, κντρα στους Πνθηρες και τη No Name αντστοιχα, εν σημαντικς νκες που τους ανβασαν ψηλτερα στη βαθμολογα πτυχαν η Master Aid και η Group Therapy, με αντιπλους τους Καλλιτχνες και τους Αετος αντστοιχα.
Πολ καλ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στη Master Aid και τους Καλλιτχνες, που βρκε νικτρια την πρτη με 5-3. Οι δο ομδες παιξαν πολ γργορα, δυνατ και παθιασμνα για τη νκη, με τη Master Aid καλτερη στα σημεα να επικρατε δκαια. Τα πρτα λεπτ του αγνα ανκαν στους Καλλιτχνες, οι οποοι ελαφρ καλτεροι νοιξαν το σκορ κνοντας το 1-0. Αμεση και αποτελεσματικ μως ταν η απντηση της Master Aid, η οποα με μορφες οργανωμνες ενργειες και ριστες εκτελσεις κατφερε χι μνο να ισοφαρσει, αλλ να πρει και προβδισμα με 2-1. Οι Καλλιτχνες μως δεν εχαν πει την τελευταα τους λξη και λγο πριν την ολοκλρωση του ημιχρνου φεραν το ματς στα σα, κλενοντας το Α μρος ισπαλοι 2-2, ανανενοντας το ενδιαφρον για την επανληψη. Εκε ξαν οι Καλλιτχνες ξεκνησαν καλτερα την αναμτρηση και πραν πλι προβδισμα στο σκορ με 3-2, αυτ τη φορ μως η απντηση της Master Aid ταν απλυτη. Οι πακτες της απδωσαν καλτερη μπλα, πεσαν τους αντιπλους τους, ταν αντεροι, εχαν την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων και απρροια της ανωτερτητς τους ταν να σημεισουν τρα γκολ, ανατρποντας για δετερη φορ στο παιχνδι το εις βρος τους σκορ, παρνοντας τρα προβδισμα με 5-3. Οι Καλλιτχνες δεν κατφεραν να επιστρψουν στη διεκδκηση του ματς, με αποτλεσμα να γνωρσουν την ττα με 5-3.
Πιο τυχερ και ικαν η Group Therapy στα τελευταα λεπτ της αναμτρησης με τους Αετος πρε τη νκη με 2-1. Ο αγνας ταν πολ ωραος, με τις δο ομδες να μοιρζονται την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων και να παλεουν στα σα για την επικρτηση. Οι Αετο ξεκνησαν ελαφρ καλτερα το παιχνδι, εχαν κποιες μικροευκαιρες για γκολ, η Group Therapy μως ταν αυτ που βρκε πρτη το δρμο προς τα δχτυα σε μια δικ της μορφη επιθετικ πρωτοβουλα, κνοντας το 1-0. Πολ γργορα μως οι Αετο φεραν το ματς στα σα, πετυχανοντας το 1-1, μπανοντας ξαν στη διεκδκηση της νκης. Με αυτ το σκορ ολοκληρθηκε το Α μρος της αναμτρησης. Στην επανληψη και οι δο ομδες τα δωσαν λα για τη νκη, κυνηγντας με πθος να δετερο γκολ, που πιθαντατα θα τους την δινε κιλας. Μεγλη ευκαιρα μως δεν εχε δημιουργηθε απ καμα, πρα μνο κποιες φσεις ελχιστης επικινδυντητας για τους δο τερματοφλακες. Τελικ λγα λεπτ πριν την ολοκλρωση του αγνα, η Group Therapy βρκε τον τρπο να ξεκλειδσει την αντπαλη μυνα και με στημνη φση να βρει το δρμο προς τα δχτυα, παρνοντας προβδισμα με 2-1. Στα εναπομεναντα λεπτ οι Αετο δεν απελησαν και το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε την Group Therapy νικτρια με 2-1.
Τα εκολα δσκολα κανε ο Ργας ΤΕΑΜ με αντιπλους τους Πνθηρες, για να φτσει τελικ στη νκη με 5-4. Ο Ργας ΤΕΑΜ ξεκνησε πολ δυνατ την αναμτρηση, ταν καλτερος, οι πακτες του εχαν την απλυτη υπεροχ και απρροια της πλρης πρωτοβουλας των κινσεων, της επιθετικτητας και της ανωτερτητς τους, ταν να πετχουν τσσερα γκολ, κνοντας να τερστιο βμα για τη νκη. Οι Πνθηρες μως δεν το βαλαν κτω. Δεν παρτησαν το παιχνδι, αντθετα πλεψαν πολ δυνατ και με μνι αντεπθεση κατφεραν να μεισουν σε 4-2, ανακτντας μρος των ελπδων τους για κτι καλ στον αγνα. Στα πρτα λεπτ της επανληψης ο Ργας ΤΕΑΜ μπκε ξαν δυνατ στον αγωνιστικ χρο, πτυχε και πμπτο γκολ, δεχνοντας πια να καθαρζει την υπθεση νκη. Κτι η χαλρωση των παικτν του μως, κτι η προσπθεια των Πανθρων, οι οποοι καμα στιγμ του ματς δεν σταμτησαν να παλεουν, λγο λειψε να φρει τα πνω κτω στο παιχνδι. Πραγματοποιντας μεγλη προσπθεια, οι Πνθηρες κατφεραν να σημεισουν δο ακμη γκολ, μεινοντας σε 5-4, βζοντας φωτι στα τελευταα δευτερλεπτα του αγνα. Οι πακτες τους προσπθησαν να πετχουν την ολικ ανατροπ, με σοβαρτητα μως στην μυνα ο Ργας ΤΕΑΜ κρτησε το υπρ του προβδισμα, για να πρει τελικ την αγχδη νκη με 5-4.
Η Σπερχειδα ταν η μεγλη νικτρια του ντρμπι της αγωνιστικς, επικρατντας των Ρμπελων με 4-1. Η Σπερχειδα ξεκνησε καλτερα την αναμτρηση, ταν καλτερη στα πρτα λεπτ του ματς, πιο επιθετικ, κυκλοφοροσε καλτερα και πιο σωστ την μπλα, με αποτλεσμα να προηγηθε με 2-0. Οι Ρμπελοι ισορρπησαν τον αγνα, σταδιακ ανλαβαν τον λεγχο του ματς και κατφεραν να κλεσουν το Α ημχρονο με να γκολ πσω στο σκορ, καθς μεωσαν σε 2-1. Στο Β μρος οι δο ομδες ταν ισοδναμες, με τους Ρμπελους να προσπαθον να σημεισουν το γκολ της ισοφρισης και τη Σπερχειδα το τρτο της τρμα, που θα της εξασφλιζε και τη νκη. Παρλο την πεση των Ρμπελων και την κατοχ της μπλας, χωρς μως να δημιουργηθε η πολ μεγλη ευκαιρα, η Σπερχειδα ταν εκενη που στις αντεπιθσεις βρκε το δρμο προς τα δχτυα και μλιστα δο φορς, κλειδνοντας τη νκη με 4-1. Στα εναπομεναντα λεπτ δεν λλαξε κτι και το τελευταο σφριγμα του διαιτητ βρκε τη Σπερχειδα μεγλη νικτρια με 4-1, να πλησιζει στον να βαθμ τους Ρμπελους και τον Κοκο απ την λλη να ξεφεγει με πντε.
Εκολη επικρτηση εις βρος της No Name με 6-2 πτυχαν οι Kariokas. Οι Kariokas ταν καλτεροι στη μεγαλτερη διρκεια του παιχνιδιο, εχαν την υπεροχ, μπκαν πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο, ξεκνησαν εξαιρετικ την αναμτρηση και κατφεραν στο Α ημχρονο να προηγηθον με 3-0, βζοντας τις βσεις για τη νκη. Η No Name προσπθησε σο καλτερα μποροσε, αλλ με ντονα το επιθετικ πρβλημα ταν δσκολο να διεκδικσει κτι καλ. Παρλα αυτ κατφερε στην επανληψη να μεισει σε 3-1, πολ γργορα μως οι Kariokas με γργορη ανπτυξη σημεωσαν και τταρτο γκολ, τελεινοντας την υπθεση νκη. Στα τελευταα λεπτ οι δο ομδες χαλρωσαν, αφο λα εχαν κριθε, ο ρυθμς του παιχνιδιο πεσε αρκετ και αυτ δωσε τη δυναττητα και στις δο να πετχουν κποια εκολα γκολ, διαμορφνοντας απλ το τελικ 6-2 της δκαιης επικρτησης των Kariokas.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 15ης αγωνιστικς:
MASTER AID-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ 5-3
GROUP THERAPY-ΑΕΤΟΙ 2-1
ΡΗΓΑΣ ΤΕΑΜ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ 5-4
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 4-1
KARIOKAS-NO NAME 6-2

24/2/2007
7 88 Artisti Macaroni - 15 (24-02-07)

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ
 
Η πρτη φετιν ττα του Αστρα ταν το σημαντικτερο γεγονς της 15ης αγωνιστικς του 7ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni. Η ομδα που κατφερε να σπσει το αττητο σερ του Αστρα (μνο νκες και μια ισοπαλα), ταν η Δυτικ Αθνα. Αυτ η ττα μως ουδλως περαξε τον Αστρα, αφο παρμεινε στην κορυφ της κατταξης, μιας και η δετερη Σμπα δεν εκμεταλλετηκε το στραβοπτημα του πρωτοπρου, καθς αναδεχτηκε ισπαλη με τα Λαμγια. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, ξεχωρζουν οι νκες των Βαρνων και των Αγων, οι οποοι μεωσαν και λλο τη διαφορ απ τις δο πρτες ομδες της κατταξης.
Σπουδαα νκη εις βρος της Ατλαντς με 5-1 πτυχε η Chicken. Οι δο ομδες ταν ισοδναμες στα πρτα λεπτ της αναμτρησης, με την Chicken πρτα να χνει μια πολ καλ ευκαιρα για να ανοξει το σκορ και την Ατλαντς στη συνχεια να χει τρα αρκετ καλ σουτ προς την αντπαλη εστα. Σταδιακ μως η Chicken αναλμβανε την πρωτοβουλα των κινσεων, ταν καλτερη και λγο πριν την ολοκλρωση του ημιχρνου πτυχε γκολ, κνοντας το 1-0. Στις αρχς του Β μρους η Chicken ξεκνησε εξαιρετικ το παιχνδι, πιασε στον πνο την μυνα της Ατλαντς και μσα σε δο λεπτ πτυχε δο γκολ, παρνοντας σοβαρ προβδισμα για τη νκη με 3-0. Η Ατλαντς προσπθησε να αντιδρσει, η μυνα της Chicken μως κανε εξαιρετικ δουλει και δεν απειλονταν καθλου, παρ μνο λγο πριν τη λξη του παιχνιδιο, που η Ατλαντς απλ μεωσε σε 3-1, το τελικ σκορ μως διαμορφθηκε απ την Chicken, η οποα με δο ακμη γκολ σφργισε τη μεγλη νκη της με 5-1.
Πραγματοποιντας εξαιρετικ εμφνιση στο Α ημχρονο, οι Βαρνοι φτασαν εκολα στη νκη κντρα στις Νταλκες με 3-1. Οι Βαρνοι ταν καταιγιστικο στο Α ημχρονο, πρα πολ καλο σε μυνα και επθεση και παζοντας πολ καλ ποδσφαιρο περιρισαν σε αμυντικ, παθητικ ρλο τις Νταλκες, φτνοντας παρλληλα στην επτευξη τριν γκολ, επιβεβαινοντας την επιθετικ τους υπεροχ και την απλυτη πρωτοβουλα των κινσεων. Η εξλιξη αυτ δεν φηνε πολλ περιθρια στις Νταλκες, οι οποες εχαν πολ δσκολο ργο στην επανληψη για να γυρσουν το ματς. Και ντως τσι αποδεχτηκε, οι Βαρνοι χωρς να απειληθον ιδιατερα κρτησαν νετα το υπρ τους προβδισμα και παζοντας χαλαρ κνοντας συντρηση δυνμεων φτασαν εκολα στη νκη. Οι Νταλκες το μνο που κατφεραν ταν να μεισουν σε 3-1, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της νετης επικρτησης των Βαρνων.
Απ εκε που κινδνεψε με ττα, βρθηκε να φτνει πολ κοντ σε μια μεγλη νκη, αλλ τελικ δεν κατφερε οτε το να, οτε το λλο, καθς αναδεχτηκε ισπαλη. Ο λγος για τη Σμπα, η οποα ρθε 4-4 με τα Λαμγια. Στο Α ημχρονο η Σμπα δεν εχε καθλου ρυθμ στο παιχνδι της, εχε πολ μτρια παρουσα, με αποτλεσμα τα Λαμγια να εκμεταλλευτον το γεγονς αυτ, να βγουν στην επθεση και να πετχουν δο γκολ. Στην επανληψη η Σμπα αφυπνστηκε, ανβασε την απδοσ της, παιξε πολ καλτερα και μσα σε λγα λεπτ φερε το ματς στα σα. Η υπεροχ της συνεχστηκε, πρε προβδισμα με 3-2, εν λγα λεπτ πριν το τλος του αγνα σημεωσε και τταρτο γκολ, δεχνοντας να καθαρζει τη νκη. Τα Λαμγια μως δεν εχαν πει την τελευταα τους λξη και μσα σε δο λεπτ φεραν τα πνω κτω, αρχικ μεινοντας σε 4-3 και να λεπτ πριν τη λξη του αγνα ισοφαρζοντας σε 4-4, ολοκληρνοντας μια σπουδαα ανατροπ, με τους πακτες της Σμπα να τα χουν εντελς χαμνα, καθς απ εκε που δειχναν σγουροι νικητς, αναζητοσαν να βρουν τι φτιαξε και ισοφαρστηκαν εν ριπ οφθαλμο.
Απ να ημχρονο εχαν Αγιοι και Παλρμο στη μεταξ τους αναμτρηση, με τους Αγιους πιο αποτελεσματικος στο διστημα της δικς τους υπεροχς να παρνουν τη νκη με 6-2. Στο Α μρος μως τα πργματα ταν διαφορετικ. Η Παλρμο παρουσιστηκε καλτερη, εχε την ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων και κατφερε να προηγηθε με 2-1. Στην επανληψη μως οι Αγιοι εχαν την απλυτη υπεροχ. Παζοντας πολ καλ σε μυνα και επθεση, δεν φησαν περιθρια αντδρασης στους αντιπλους τους και ντας πολ καλτεροι πτυχαν τσσερα γκολ, σημεινοντας χι απλ την ανατροπ, αλλ παρνοντας και σημαντικ διαφορ στο σκορ, φτνοντας στην τελικ νκη με το ευρ 6-2.
Στη Δυτικ Αθνα σταμτησε το αττητο σερ του Αστρα, ο οποος γνρισε την πρτη του ττα με 3-2. Ο αγνας ταν αρκετ καλς, με τη Δυτικ Αθνα να παζει πολ καλ ποδσφαιρο, τον Αστρα μως χι πως στις προηγομενες αγωνιστικς. Το ξεκνημα του ματς ανκε στη Δυτικ Αθνα, η οποα εχε την ελαφρ υπεροχ και με δο ωραα σουτ βρκε ισριθμες φορς το δρμο προς τα δχτυα, κνοντας το 2-0. Αμεση μως ταν η αντδραση του Αστρα, ο οποος μσα σε δο λεπτ αυξνοντας την πεσ του γρισε το παιχνδι και ισοφρισε σε 2-2, λγο πριν τη λξη του ημιχρνου. Το Β μρος ξεκνησε ιδανικ για τη Δυτικ Αθνα. Στην πρτη επθεσ της και στο σουτ που δοκμασε πακτης της, η μπλα πρασε κτω απ το σμα του τερματοφλακα του Αστρα, παρνοντας εκ νου προβδισμα στο σκορ με 3-2. Στη συνχεια η αναμτρηση ταν ισορροπημνη, με τον Αστρα να προσπαθε να ισοφαρσει, να μην δημιουργε μως την πολ μεγλη ευκαιρα, εν απ την λλη η Δυτικ Αθνα με εξαιρετικ αμυντικ λειτουργα να κρατει εκολα το υπρ της προβδισμα και να φτνει στην πολ μεγλη και δκαιη νκη με 3-2.
Αλλη μα νκη πρσθεσε στο ενεργητικ της η Black Bird, επικρατντας των Συνθεις Υποπτων με 3-2. Οι Συνθεις Υποπτοι ξεκνησαν καλτερα το παιχνδι και νοιξαν πρτοι το σκορ, μεση και αποτελεσματικ μως η αντδραση της Black Bird, η οποα ανεβζοντας την απδοσ της και αναλαμβνοντας την πρωτοβουλα των κινσεων, πτυχε τρα γκολ, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 3-1. Στην επανληψη η Black Bird διατρησε νετα σχετικ στη μεγαλτερη διρκεια του ματς το υπρ της προβδισμα και μνο στο τλος απειλθηκε λγο, ταν οι Συνθεις Υποπτοι μεωσαν σε 3-2 και πεσαν μπως και καταφρουν να πετχουν το γκολ της ισοφρισης, χωρς αποτλεσμα μως. Ετσι το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε νικτρια την Black Bird με 3-2.
Οντας πολ καλτεροι και αντεροι οι Old Boys επικρτησαν πολ εκολα των Ghosts με 7-1. Παζοντας με πακτη παραπνω στο Α ημχρονο οι Old Boys, διτι οι Ghosts δεν κατφεραν να συμπληρσουν ομδα, εχαν την απλυτη υπεροχ, ταν πολ καλτεροι, εχαν την πρωτοβουλα των κινσεων και με συνοπτικς διαδικασες φτασαν στην επτευξη τεσσρων γκολ, παρνοντας σοβαρ προβδισμα για τη νκη. Στην επανληψη το σκηνικ του ματς δεν λλαξε. Μολοντι οι Ghosts αγωνστηκαν στα σα, δεν κατφεραν τποτα σπουδαο. Εχασαν κποιες ευκαιρες, αλλ το μνο που πτυχαν ταν να σημεισουν να γκολ, με τους Old Boys με εξαιρετικ μυνα και αποτελεσματικ επθεση να βρσκουν τρεις φορς ακμη το δρμο προς τα δχτυα, φτνοντας νετα στην τελικ επικρτηση με 7-1.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 15ης αγωνιστικς:
ΑΤΛΑΝΤΙΣ-CHICKEN 1-5
ΒΑΡΩΝΟΙ-ΝΤΑΛΙΚΕΣ 3-1
ΛΑΜΟΓΙΑ-ΣΑΜΠΑ 4-4
ΑΓΙΟΙ-ΠΑΛΕΡΜΟ 6-2
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ 3-2
BLACK BIRD-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 3-2
GHOSTS-OLDBOYS1-7

21/2/2007
1 88 Sporday - (21-02-07)

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ Η ΝΟ ΝΑΜΕ
 
            Μπορε η αυλαα του 1ου Πρωταθλματος 8Χ8 Sporday να εχε πσει απ την προηγομενη εβδομδα, τυπικ μως ολοκληρθηκε σμερα, με τη διεξαγωγ και της τελευταας αναμτρησης του προγρμματος, του εξ αναβολς παιχνιδιο ανμεσα στους Πορνοστρς και τη No Name. Μεγλη νικτρια αναδεχτηκε η No Name, η οποα επικρτησε με 3-2, χωρς να αλλξει κτι στην τελικ κατταξη του πρωταθλματος. Η No Name κατλαβε τη 2η θση, εν οι Πορνοστρς την 3η (πρτοι φυσικ ταν εδ και καιρ οι Κγκουρες, τταρτοι οι Bouls και 5οι Parmensi). Οσον αφορ το ματς, οι δο ομδες δωσαν πολ γργορο ρυθμ, κτι που ευνησε τη No Name, η οποα ξεκνησε ιδανικ τον αγνα και ντας πολ αντερη και καλτερη φτασε πολ γργορα στην επτευξη δο γκολ. Το εις βρος τους 2-0 αφπνισε τους Πορνοστρς, οι οποοι ανβασαν την απδοσ τους, πραν τον λεγχο του παιχνιδιο και κατφεραν λγο πριν την ολοκλρωση του ημιχρνου να μεισουν σε 2-1. Η επανληψη ξεκνησε απ εκε που εχε τελεισει το Α μρος. Οι Πορνοστρς μπκαν πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο και με κεκτημνη ταχτητα απ το Α ημχρονο φτασαν γργορα στην ισοφριση. Στη συνχεια η No Name ανκαμψε και οι δο ομδες ταν ισοδναμες, κυνηγντας να τρτο γκολ που θα τους χριζε πιθαντατα τη νκη. Παζοντας πολ δυνατ και παθιασμνα, δημιοργησαν ουκ ολγες ευκαιρες και οι δο, με την μπλια τελικ να κθεται στη No Name, η οποα ευτχησε λγα λεπτ πριν τη λξη του ματς να σημεισει το 3-2. Οι Πορνοστρς δεν μπρεσαν να αντιδρσουν, ο χρνος λλωστε που απμενε ταν λγος, τσι το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε τη Νο Name μεγλη νικτρια με 3-2.

20/2/2007
6 88 Supersport F.M. - 14 (20-02-07)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ
 
Χωρς κποια κπληξη ολοκληρθηκε η 14η αγωνιστικ του 6ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. Τα φαβορ φτασαν εκολα στη νκη, οι πρωτοπροι συνχισαν με νετα τρποντα τις υποχρεσεις τους, οι μεταξ τους βαθμολογικς διαφορς δεν λλαξαν, εν αντθετα νοιξαν και λλο την ψαλδα απ τις ομδες που ακολουθον απ τη μση της βαθμολογας περπου και προς τα κτω. Στη μοναδικ αναμτρηση που αναμενταν ντρμπι και μνο σε ντρμπι δεν εξελχθηκε, η Typoshirt επικρτησε εκολα της Πεζς, εν κατ τα λλα, ο πρωτοπρος Κοκος πτυχε λλη μα νκη εις βρος των Kariokas αυτ τη φορ, οι Ρμπελοι που τον καταδικουν ντας δετεροι δεν δυσκολεθηκαν απναντι στους Καλλιτχνες, εν η Σπερχειδα συνχισε την ανοδικ της πορεα, κερδζοντας και τη Master Aid. Τλος, οι Πνθηρες επιβλθηκαν των Αετν.
Σπουδαα νκη κντρα στους Αετος με 3-1 πτυχαν οι Πνθηρες. Η αναμτρηση στα πρτα λεπτ ταν ισορροπημνη, σταδιακ μως οι Πνθηρες ανπτυξαν μια μικρ υπεροχ, σπου τελικ νοιξαν πρτοι το σκορ με εστοχη εκτλεση πναλτι. Στη συνχεια οι Αετο ισορρπησαν ξαν το παιχνδι, χασαν μα πολ καλ ευκαιρα για να φρουν το ματς στα σα, μα εξαιρετικ ευκαιρα μως για να διπλασισουν τα τρματ τους εχαν και οι Πνθηρες. Στην επανληψη οι Πνθηρες μπκαν πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο, ξεκνησαν καλτερα την αναμτρηση και μσα σε λγα λεπτ πτυχαν δο γκολ, κνοντας το 3-0. Η εξλιξη αυτ αφπνισε τους Αετος, οι οποοι μη χοντας να χσουν τποτα βγκαν στην επθεση, ανβασαν κατακρυφα την απδοσ τους και προσπθησαν για τι καλτερο. Σε συνδυασμ με τη χαλρωση των Πανθρων, οι οποοι εφησχασαν μετ το 3-0, οι Αετο εχαν την απλυτη υπεροχ στο παιχνδι, μεωσαν σε 3-1, χασαν δο ακμη ιδανικς ευκαιρες για να μεισουν και λλο το σκορ και να μπουν για τα καλ στη διεκδκηση του ματς, δεν τα κατφεραν μως, με αποτλεσμα οι Πνθηρες να κρατσουν στα εναπομεναντα λεπτ το σημαντικ προβδισμα που εχαν και να προυν τη νκη με 3-1.
Ενα ημχρονο κρτησε η αντσταση των Καλλιτεχνν απναντι στους Ρμπελους. Οι Ρμπελοι ταν πολ καλτεροι στο Β ημχρονο και με να ξσπασμα πραν τη νκη με 6-1. Ο αγνας ξεκνησε ιδανικ για τους Ρμπελους, οι οποοι στην πρτη κιλας επθεσ τους πτυχαν γκολ, δεχνοντας τι θα χουν να εκολο βρδυ. Οι Καλλιτχνες μως δεν εγκατλειψαν τη μχη, κντραραν τους αντιπλους τους και κατφεραν να ισοφαρσουν, μνοντας ζωντανο στη διεκδκηση του ματς. Οι Ρμπελοι ανλαβαν ξαν τα ηνα του αγνα μετ το 1-1, εχαν την πρωτοβουλα των κινσεων και ευτχησαν να προυν εκ νου προβδισμα με 2-1 μλις λγα δευτερλεπτα πριν την ολοκλρωση του ημιχρνου. Στην επανληψη η αναμτρηση εξελχθηκε σε παρσταση για να ρλο. Οι Ρμπελοι πως και στις αρχς του ματς πλι και τρα στην πρτη τους επθεση σκραραν και η συνχεια ταν πολ εκολη για αυτος. Χωρς να αντιμετωπσουν την παραμικρ αντσταση απ τους Καλλιτχνες, οι οποοι στο Β μρος δεν δημιοργησαν καμα ευκαιρα, εχαν τον απλυτο λεγχο του ματς και με συνοπτικς διαδικασες, φτασαν στην επτευξη τριν τερμτων ακμη, κνοντας το 6-1, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της εκολης επικρτησς τους.
Ντρμπι στα χαρτι αποδεχτηκε η αναμτρηση ανμεσα στην Typoshirt και την Πεζ, καθς βρκε εκολα νικτρια την πρτη με 6-0. Ο αγνας ταν ισορροπημνος στα πρτα λεπτ, σο περνοσε η ρα μως η Typoshirt αναλμβανε την πρωτοβουλα των κινσεων και με μορφο συνδυασμ νοιξε το σκορ. Χωρς να νισει την παραμικρ απειλ στην μυν της, καθς η Πεζ ταν εντελς ακνδυνη στην επθεση, χωρς να χει δημιουργσει οτε μα ευκαιρα, η Typoshirt με καλ κυκλοφορα της μπλας βρκε τρεις φορς ακμη το δρμο προς τα δχτυα, παρνοντας σοβαρ προβδισμα για τη νκη με το διαμορφωμνο 4-0. Στην επανληψη η μορφ του παιχνιδιο δεν λλαξε. Η Πεζ ξεκνησε πιο δυνατ το ματς, εχε κποια καλ σουτ, τα οποα μως δεν βρκαν στχο, αντθετα η Typoshirt σημεωσε δο ακμη τρματα, αυξνοντας το δεκτη του σκορ στο 6-0. Κπου εκε τα πντα κρθηκαν. Στα εναπομεναντα λεπτ δεν γινε τποτα το ιδιατερο, ο ρυθμς του αγνα πεσε και απ τις δο ομδες, χωρς ιδιατερες φσεις, σπου το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε εκολα νικτρια την Typoshirt με 6-0.
Κντραραν σο περισστερο και καλτερα μποροσαν τον Κοκο οι Kariokas, η ανωτερτητα των πρωτοπρων μως ταν δεδομνη, οι οποοι φτασαν σε λλη μα νκη, αυτ τη φορ με 4-0. Ο αγνας ταν αρκετ γργορος, εχε καλ ρυθμ και απ τις δο ομδες, ταν ισορροπημνος στο Α ημχρονο, με τον Κοκο πιο τυχερ, να εκμεταλλεεται μια αναμπουμπολα στην μυνα των Kariokas και να πετυχανει το 1-0. Στην επανληψη η μορφ του παιχνιδιο δεν λλαξε πολ. Ο ρυθμς συνχισε στα δια εππεδα, οι Kariokas παρλο τις προσπθεις τους δεν βρκαν το δρμο προς τα δχτυα, οτε μως δημιοργησαν την πολ μεγλη και κλασικ ευκαιρα, αντθετα ο Κοκος εκμεταλλετηκε καλτερα και πιο σωστ την ταχτητ του και τις φσεις που δημιοργησε, σημεινοντας τρα ακμη γκολ, απρροια και κποιων λαθν της μυνας των Kariokas, κνοντας με συνοπτικς διαδικασες το 4-0. Χρη λοιπν στην αποτελεσματικτητα των παικτν του Κοκου και το καλτερο τελεωμα των φσεων, ο Κοκος πρε λλη μα νκη με 4-0, εξακολουθντας φυσικ να οδηγε την κορσα του πρωταθλματος.
Την ανοδικ της πορεα συνχισε η Σπερχειδα, η οποα επιβεβαωσε για λλη μα αγωνιστικ την ανκαμψ της και την καλ αγωνιστικ της κατσταση, κερδζοντας και τη Master Aid με 2-0. Η αναμτρηση εχε καλ ρυθμ και δναμη και απ τις δο ομδες, με τη Σπερχειδα να διατηρε μια ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων, να παρουσιζεται λγο καλτερο και να κνει γκολ τις ευκαιρες που τις παρουσιστηκαν, σημεινοντας απ να σε κθε ημχρονο, σε καρια χρονικ σημεα, που η αντδραση της Master Aid, σο και αν υπρξε, διτι δημιοργησε και εκενη κποιες φσεις, ταν δσκολο να αλλξει τη ρο του ματς. Ετσι χωρς να πιεστε ιδιατερα η Σπερχειδα, παζοντας απλ και κυρως ουσιαστικ, φτασε σε λλη μα επικρτηση, σκαρφαλνοντας ακμη πιο ψηλ στην κατταξη.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 14ης αγωνιστικς:
ΠΑΝΘΗΡΕΣ-ΑΕΤΟΙ 3-1
ΡΕΜΠΕΛΟΙ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ 6-1
TYPOSHIRT-ΠΕΖΗ 6-0
ΚΟΥΚΟΣ-KARIOKAS 4-0
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-MASTER AID 2-0

17/2/2007
7 88 Artisti Macaroni - (17-02-07)

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ BLACK BIRD
 
Δο εξ αναβολς παιχνδια διεξχθησαν για το 7ο Πρωτθλημα 8Χ8 Artisti Macaroni. Η Δυτικ Αθνα πτυχε σπουδαα νκη επ των Βαρνων και τους απομκρυνε απ την κορυφ της κατταξης, εν σχετικ εκολα η Black Bird επιβλθηκε των Ghosts και σκαρφλωσε ακμη πιο ψηλ στη βαθμολογα.
Πολ ωραο παιχνδι, δυνατ και με πθος, διεξχθη ανμεσα στη Δυτικ Αθνα και τους Βαρνους, με τη Δυτικ Αθνα να ανακηρσσεται νικτρια με 2-1. Οι δο ομδες παιξαν ανοικτ, γργορα, δωσαν πολ καλ ρυθμ στον αγνα, δημιουργντας αρκετς φσεις για να πετχουν γκολ. Και τα τρα τρματα του ματς σημειθηκαν στο Α ημχρονο, το διστημα δηλαδ που και οι δο ομδες παιξαν εξαιρετικ και εχαν τις περισστερες ευκαιρες για γκολ. Πρτη το σκορ νοιξε η Δυτικ Αθνα, πολ γργορα μως οι Βαρνοι φεραν το παιχνδι στα σα. Αμεση μως ταν η απντηση της Δυτικς Αθνας, παρνοντας εκ νου προβδισμα στο σκορ με 2-1. Και τα τρα γκολ επιτεχθηκαν με μορφα σουτ και κπως τσι διαμορφθηκε το τελικ σκορ απ το Α μρος, που μπορε και οι δο ομδες να εχαν αρκετς φσεις για να βρουν το δρμο προς τα δχτυα, αλλ η Δυτικ Αθνα τις εκμεταλλετηκε καλτερα. Στην επανληψη δεν λλαξε το παραμικρ. Μολοντι οι Βαρνοι ταν αυτο που χαναν και κυνηγοσαν το σκορ με σκοπ να ισοφαρσουν, η Δυτικ Αθνα ταν πρα πολ επικνδυνη στις αντεπιθσεις, απειλντας σε δυο-τρεις περιπτσεις να πετχει να τρτο γκολ και να κλειδσει τη νκη. Απ την λλη οι Βαρνοι εχαν την κατοχ της μπλας, προσπαθοσαν να βρουν κενος διαδρμους στην μυνα της Δυτικς Αθνας, χωρς αποτλεσμα μως. Με ψογη αμυντικ λειτουργα η Δυτικ Αθνα κρτησε μακρι απ την εστα της τους πακτες των Βαρνων και μνο λγο πριν τη λξη του αγνα κινδνευσε, ταν σε μια σντρα απ τις πολλς που δοκμασαν οι Βαρνοι, η κεφαλι ενς πακτη τους πρασε λγο ουτ. Ετσι το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε τη Δυτικ Αθνα να πανηγυρζει μια σπουδαα νκη με 2-1.
Μετ τα μισ του Β μρους καθρισε τη νκη κντρα στους Ghosts η Black Bird, επικρατντας με 5-1. Μχρι εκενο το σημεο μως οι Ghosts ταν μσα στο παιχνδι και χωρς να παζουν καλτερα διατηροσαν ζωντανς τις ελπδες τους για τη διεκδκηση ενς θετικο αποτελσματος. Η Black Bird εχε την ελαφρ υπεροχ στο πρτο μισ του ματς, που χωρς να απειληθε οτε μια φορ απ τους Ghosts και χωρς απ την λλη να εντυπωσισει με την υπεροχ της και το παιχνδι της, στη μα και μοναδικ καλ φση που δημιοργησε, πτυχε γκολ κνοντας το 1-0. Κπως τσι κλησε το Α μρος του αγνα. Στην επανληψη οι δο ομδες δεν λλαξαν τον τρπο παιχνιδιο τους, με την Black Bird επαναπαυμνη στο 1-0 απλ να ελγχει το ρυθμ και τους Ghosts χωρς να φορτσρουν να περιμνουν την κατλληλη στιγμ για να χτυπσουν. Και ντως τσι γινε. Απ τη στιγμ που η Black Bird δεν καθρισε το ματς, το πλρωσε. Οι Ghosts σε μια αντεπθεσ τους ισοφρισαν σε 1-1, δνοντας νο ενδιαφρον στην αναμτρηση. Το γκολ που δχτηκε αφπνισε την Black Bird, η οποα πολ γργορα δωσε τλος στο ενδιαφρον που αναθερμνθηκε μετ την ισοφριση. Με να τυχερ γκολ στερα απ εκτλεση κρνερ πρε εκ νου προβδισμα με 2-1 και στη συνχεια μσα σε διστημα πντε λεπτν σημεωσε τρα γκολ ακμη, κνοντας το 5-1. Στο διστημα αυτ οι Ghosts δεν αντδρασαν καθλου, γνωρζοντας τελικ την ττα με 5-1, απ την Black Bird, η οποα χρειστηκε να απειληθε για να αφυπνιστε.
Συνοπτικ τα αποτελσματα των εξ αναβολς αγνων:
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΒΑΡΩΝΟΙ 2-1
BLACK BIRD-GHOSTS 5-1

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar