>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

21/3/2007
test1

ffff

jjj


21/3/2007
testaaa
testaaa

19/3/2007
6 88 Supersport F.M. - 18 (19-03-07)

ΞΕΦΥΓΕ Ο ΚΟΥΚΟΣ
 
Ακμη να βμα για την κατκτηση του ττλου κανε ο Κοκος μετ τα αποτελσματα της 18ης αγωνιστικς του 6ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. Οι πρωτοπροι της κατταξης πτυχαν λλη μα νκη, αυτ τη φορ εις βρος της Santos, εν η ττα των δετερων Ρμπελων απ τους Πνθηρες, δωσε τη δυναττητα στον Κοκο να ξεφγει και λλο στη βαθμολογα. Στα υπλοιπα παιχνδια του προγρμματος εχαμε την επικρτηση της No Name επ της Typoshirt, που ταν η πρτη της στο πρωτθλημα, τη μεγλη σε κταση σκορ νκη της Πεζ με αντπαλο το Fuego, τη σπουδαα νκη του Ργα ΤΕΑΜ κντρα στη Σπερχειδα, την ισοπαλα της Group Therapy Master Aid, την επικρτηση των Αετν επ των Καλλιτεχνν και τη νκη των Μπμπηδων κντρα στους Kariokas.
Την πρτη της νκη στο πρωτθλημα πτυχε η No Name, κερδζοντας στη μεγλη κπληξη της ημρας την Typoshirt με 3-2. Η αναμτρηση ταν εξαιρετικ στο Α ημχρονο, με τις δο ομδες να παζουν πολ καλ ποδσφαιρο, γργορο, να δημιουργον φσεις και να πετυχανουν τσσερα γκολ, απ δο η κθε μα, το να καλτερο απ το λλο. Η No Name νοιξε πρτη το σκορ, με σουτ, η Typoshirt αντρεψε το εις βρος της 1-0 και πρε προβδισμα με 2-1 χρη σε δο μορφες ομαδικς ενργειες και ψογη εκτλεση, για να ισοφαρσει η No Name ξαν με σουτ λγα δευτερλεπτα πριν την ολοκλρωση του Α μρους. Στην επανληψη ο ρυθμς των δο ομδων πεσε λγο, εν οι δυνατς κντρες ταν περισστερες στο ματς. Καμα δεν εχε την υπεροχ ναντι της λλης, με τη No Name τελικ να σημεινει το νικητριο γκολ με εστοχη εκτλεση πναλτι και εν η Typoshirt στα εναπομεναντα λεπτ μχρι την ολοκλρωση του αγνα δεν απελησε καθλου την αντπαλη εστα, γνωρζοντας τσι την ττα με 3-2.
Σπουδαα νκη επ των Καλλιτεχνν με 3-1 πτυχαν οι Αετο. Χρη στην πολ καλ τους αμυντικ λειτουργα και τις σωστς επιλογς στην επθεση, οι Αετο σημεωσαν τρα γκολ, ναντι ενς των Καλλιτεχνν, παρνοντας τη νκη. Οι Αετο ταν καλτεροι στη μεγαλτερη διρκεια του ματς, εχαν την πρωτοβουλα των κινσεων, λεγχαν το ρυθμ του αγνα, εν αντιθσει με τους Καλλιτχνες που δεν βρθηκαν σε καλ μρα, μπλοκαρστηκαν στην καλ μυνα των αντιπλων τους, γνωρζοντας σχετικ εκολα την ττα με 3-1.
Παζοντας με ναν πακτη λιγτερο διτι δεν κατφερε να συμπληρσει ομδα, το ργο του νεοσστατου στο πρωτθλημα Fuego ταν απστευτα δσκολο απναντι στην Πεζ. Κτι που αποδεχτηκε μσα στον αγωνιστικ χρο, που η Πεζ προχρησε σε ναν υγιειν περπατο, κερδζοντας με 16-0. Οπως εκολα γνεται αντιληπτ και απ το σκορ, η διαφορ δυναμικτητας των δο ομδων ταν τερστια και η αναμτρηση δεν χρζει καν κριτικς. Η Πεζ παιξε εξαιρετικ, κανε επδειξη δναμης στις τσσερις γραμμς του γηπδου και σαν προπνηση διλυσε την αντπαλ της, σημεινοντας το μεγαλτερο σκορ φτος στο πρωτθλημα.
Ενα ημχρονο κρτησε η αντσταση της Santos κντρα στον Κοκο. Οι δο ομδες ταν ισπαλες 1-1 στο Α μρος, στην επανληψη μως ο Κοκος πτησε το γκζι και φτασε σε μα ακμη νκη με 4-1. Ο Κοκος ξεκνησε καλ την αναμτρηση και πολ γργορα προηγθηκε με 1-0, μεση μως ταν η απντηση της Santos, η οποα ισορρπησε το παιχνδι και ισοφρισε σε 1-1. Στη συνχεια η Santos ταν καλτερη, εχε κποιες ευκαιρες για να φτσει στην επτευξη ενς δετερου τρματος, κυρως με σουτ, τα οποα μως δεν βρκαν στχο. Στην επανληψη η απδοση του Κοκου βελτιθηκε αισθητ, η μυν του γινε απροσπλαστη, η διαφορ ποιτητας των δο ομδων ταν φανερ, η Santos κοντρρισε σο καλτερα και περισστερο μποροσε τον αντπαλ της, ο οποος τελικ παζοντας καλτερα και ντας πολ αντερος χοντας την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων, πτυχε τρα γκολ, φτνοντας στην επικρτηση με 4-1.
Συναρπαστικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στη Σπερχειδα και το Ργα ΤΕΑΜ, με το δετερο να παρνει τη νκη με 4-2. Η Σπερχειδα ξεκνησε καλτερα τον αγνα, εχε τον λεγχο του ματς και προηγθηκε με 1-0, μεση μως ταν η αντδραση του Ργα ΤΕΑΜ, ο οποος ισορρπησε την αναμτρηση και πολ γργορα φτασε στην ισοφριση. Στο Β ημχρονο ο Ργας ΤΕΑΜ ταν αντερος και εκμεταλλευμενος δο στιγμς αδρνειας της μυνας και του τερματοφλακα της Σπερχειδας πτυχε ισριθμα γκολ, αποκτντας σοβαρ προβδισμα για τη νκη. Η απδοση της Σπερχειδας στη συνχεια ανβηκε κατακρυφα, οι πακτες της πεσαν τους αντιπλους τους, εχαν δοκρι, μεωσαν σε 3-2, καναν φσεις, εχαν και νο δοκρι, σε να διστημα απλυτης κυριαρχας, φτανε μως να λθος του τερματοφλακ της για να προσφρει το 4ο γκολ στο Ργα ΤΕΑΜ λγα λεπτ πριν την ολοκλρωση του αγνα και κπου εκε να κριθον λα, αφο στα εναπομεναντα δευτερλεπτα η Σπερχειδα δεν δημιοργησε κτι ιδιατερο και κπως τσι ο Ργας ΤΕΑΜ να πρει τη νκη με 4-2.
Απλυτα ισορροπημνο ταν το παιχνδι ανμεσα στην Group Therapy και τη Master Aid, που βρκε τις δο ομδες ισπαλες 2-2. Οι δο αντπαλοι μοιρστηκαν την υπεροχ του ματς, με τη Master Aid να ξεκινει καλτερα, να χει την υπεροχ και να προηγεται με 2-0. Στην επανληψη μως η Group Therapy αντδρασε, ανβασε την απδοσ της και με δο μορφα γκολ φτασε στην ισοφριση. Το 2-2 παρμεινε ως τη λξη του παιχνιδιο, αφο στο υπλοιπο διστημα οι δο ομδες δεν δημιοργησαν κποια μεγλη ευκαιρα για να φτσουν στην επτευξη ενς τρτου τρματος, μνοντας τελικ δκαια ισπαλες με 2-2.
Απστευτη ττα γνρισαν οι Ρμπελοι απ τους Πνθηρες με 4-3. Οι δο ομδες αγωνστηκαν ανοικτ, δωσαν πολ καλ ρυθμ στο παιχνδι, ταν απλυτα ισορροπημνες στο Α ημχρονο, σημεινοντας απ δο γκολ, με τους Ρμπελους να δημιουργον μερικς ακμη καλς φσεις για να τρτο τρμα. Στην επανληψη οι Ρμπελοι ταν καταιγιστικο, αλλ και τυχοι μαζ. Παζοντας εξαιρετικ, δημιοργησαν δεκδες ευκαιρες για να φτσουν στο γκολ, μερικς μλιστα απ αυτς ταν απ αυτς που λμε πως δεν χνονται, ακμα και πνω στη γραμμ, η μπλα τελικ τους τιμρησε, εντελς σαδιστικ κιλας, εν μλιστα εχαν προηγηθε. Η υπεροχ τους λοιπν καρποφρησε και σε μα απ τις πμπολλες πολ μεγλες φσεις που εχαν πτυχαν το πολυπθητο γκολ κνοντας το 3-2. Οι Πνθηρες που μχρι εκενο το σημεο δεν εχαν επιδεξει τποτα ιδιατερο, δεν παρτησαν το παιχνδι, εκμεταλλετηκαν και την απστευτη χαλρωση των Ρμπελων και μσα σε να λεπτ, σε δο συνεχμενες επιθσεις, σημεωσαν δο γκολ, φρνοντας τα πνω κτω, παγνοντας στην κυριολεξα τους Ρμπελους, παρνοντας μια τερστια νκη με 4-3.
Ενα καλ ημχρονο ταν αρκετ για τους Μπμπηδες προκειμνου να φτσουν στη νκη με αντιπλους τους Kariokas με 3-1. Οι Μπμπηδες ταν πολ αντεροι στο Α μρος, με ψογη μυνα και σωστς επιλογς και αποτελεσματικτητα στην επθεση, κνοντας γκολ τις ευκαιρες που δημιοργησαν, σημεινοντας τρα τρματα. Στην επανληψη οι Kariokas ανβασαν την απδοσ τους, ισορρπησαν το παιχνδι, μεωσαν σε 3-1, προσπθησαν για κτι καλτερο, δεν τα κατφεραν μως, παρλο την ελαφρ υπεροχ τους, αφο η μυνα των Μπμπηδων πολ καλ οργανωμνη δεν συνντησε ιδιατερα προβλματα, με τους πακτες τους να κρατνε το υπρ τους προβδισμα και να φτνουν στη δκαιη νκη με 3-1.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 18ης αγωνιστικς:
TYPOSHIRT-ΝΟ ΝΑΜΕ 2-3
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ-ΑΕΤΟΙ 1-3
ΠΕΖΗ-FUEGO 16-0
ΚΟΥΚΟΣANTOS 4-1
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-ΡΗΓΑΣ ΤΕΑΜ 2-4
GROUPTHERAPY-MASTER AID 2-2
ΡΕΜΠΕΛΟΙ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ 3-4
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-KARIOKAS 3-1

17/3/2007
7 88 Artisti Macaroni - 18 (17-03-07)

ΨΗΛΑ ΟΙ ΒΑΡΩΝΟΙ – ΝΕΑ ΑΠΩΛΕΙΑ Η ΣΑΜΠΑ
 
Οι Βαρνοι ταν οι μεγλοι νικητς της 18ης αγωνιστικς του 7ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni. Επικρατντας πολ εκολα των Ghosts και εκμεταλλευμενοι τη να βαθμολογικ απλεια της Σμπα, η οποα αναδεχθηκε ισπαλη με την Black Bird, σκαρφλωσαν στη 2η θση της κατταξης. Στα υπλοιπα παιχνδια του προγρμματος, οι Νταλκες επιβλθηκαν της Chicken, οι Old Boys αντρεψαν το σκορ και πραν μεγλη νκη εις βρος της Ατλαντς, εν τλος οι Συνθεις Υποπτοι εχαν εκολο ργο με αντιπλους τα Λαμγια, χρη και στο αριθμητικ τους πλεονκτημα.
Παζοντας καλτερα και πιο παθιασμνα οι Νταλκες επικρτησαν της Chicken με 2-0. Στο Α ημχρονο οι δο ομδες ταν ισοδναμες στη μεγαλτερη διρκεια του ματς, με τις Νταλκες κατ διαστματα ελαφρ καλτερες να χουν κποια καλ σουτ, την Chicken μως να χνει τη μεγαλτερη ευκαιρα, καθς εχε δοκρι σε ανποδη κεφαλι. Οι δο ομδες τελικ δεν βρκαν το δρμο προς τα δχτυα και τσι οδηγηθκαμε στην επανληψη, που οι Νταλκες ταν αντερες. Ανεβζοντας το ρυθμ τους, παζοντας καλτερα και πιο γργορα, με καλ μυνα και σωστς εναλλαγς της μπλας, πεσαν την αντπαλ τους και δικαιθηκαν για την προσπθει τους, πετυχανοντας δο γκολ. Η Chicken δεν αντδρασε στα δο τρματα των Νταλικν και αναπφευκτα γνρισε τη δκαιη ττα.
Οντας πολ αντεροι των αντιπλων τους, οι Βαρνοι επικρτησαν πρα πολ εκολα των Ghosts με 8-1. Η αναμτρηση εξελχθηκε σε παρσταση για να ρλο, με τους Βαρνους να αναλαμβνουν κυραρχο ρλο στο παιχνδι απ το πρτο λεπτ, να επιβλλουν απλυτα το ρυθμ και την υπεροχ τους και πολ καλτεροι και αντεροι, να φτνουν νετα στη νκη με το ευρ 8-1. Η διαφορ δυναμικτητας των δο ομδων ταν εμφανς, με τους Ghosts να προσπαθον για το καλτερο δυνατ, να υποκπτουν μως στη διαφορ ποιτητας και την ανωτερτητα των Βαρνων, οι οποοι με τη να αυτ επικρτηση με 8-1 σκαρφλωσαν στη 2η θση της κατταξης.
Συναρπαστικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στην Ατλαντς και τους Old Boys, που ληξε με νικητς τους δετερους με 4-3, μολοντι βρθηκαν να χνουν με 3-1. Τα πρτα λεπτ του αγνα ανκαν στην Ατλαντς, οι πακτες της οποας μπκαν πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο, ταν πολ αντεροι των αντιπλων τους, κυριρχησαν μσα στο γπεδο και απρροια της επιθετικτητς τους ταν να πετχουν τρα γκολ. Οι Old Boys αφυπνστηκαν στη συνχεια, ανβασαν κπως την απδοσ τους και κατφεραν με εστοχη εκτλεση πναλτι να μεισουν σε 3-1, κλενοντας με αυτ τον τρπο το Α μρος του ματς. Στην επανληψη οι δο ομδες δωσαν γργορο ρυθμ στον αγνα, χασαν ευκαιρες για γκολ, στα τελευταα λεπτ μως ρθαν τα πνω κτω. Αρχικ οι Old Boys μεωσαν σε 3-2 και μετ τα παιξαν λα για λα γυρνντας το ματς. Πιστεοντας στην ανατροπ ισοφρισαν σε 3-3, με τους πακτες της Ατλαντς να τα χουν χαμνα και πριν καλ καλ καταλβουν τι εχε συμβε, στην αμσως επμενη επθεση δχτηκαν και το 4-3, με τους Old Boys να ολοκληρνουν τη μεγλη ανατροπ. Ο χρνος που απμενε για την ολοκλρωση του παιχνιδιο ταν ελχιστος και η Ατλαντς δεν μπρεσε να αντιδρσει, γνωρζοντας μα απρσμενη, αλλ πρα ως πρα δκαιη ττα με 4-3 απ τους μαχητικος Old Boys.
Εκολο ργο εχαν οι Συνθεις Υποπτοι απναντι στα Λαμγια. Και αυτ χι γιατ τα Λαμγια εναι καμα μτρια ομδα, αλλ γιατ αγωνστηκαν με δο πακτες λιγτερους, διτι δεν συμπλρωσαν ρστερ, με αποτλεσμα να ηττηθον με 10-3. Οι Συνθεις Υποπτοι λοιπν εκμεταλλετηκαν με τον καλτερο τρπο το αριθμητικ τους πλεονκτημα, κλεισαν στα καρ τους τα Λαμγια, πεσαν, χασαν ευκαιρες, δημιοργησαν φσεις, πτυχαν μως και αρκετ γκολ, φτνοντας συνολικ τα 10. Τα Λαμγια δεν μποροσαν να κνουν τποτα, χι γιατ δεν θελαν, αλλ εξαιτας των αντικειμενικν δυσκολιν που εχαν προκψει και μνο προς το τλος, ταν το παιχνδι νοιξε αρκετ, σημεωσαν κποια γκολ, αλλ φυσικ δχτηκαν κιλας, με το σκορ να ανεβανει αρκετ και τους Συνθεις Υποπτους να κερδζουν με το ευρ 10-3.
Ακμη μα βαθμολογικ απλεια για την πρωταθλτρια Σμπα, η τρτη τις τσσερις τελευταες αγωνιστικς, λες μλιστα ισοπαλες, εν κρδιζε κιλας. Αυτ τη φορ αναδεχτηκε ισπαλη 4-4 με την Black Bird, δεχμενη τρα γκολ στα τελευταα λεπτ. Στο Α ημχρονο η Σμπα ταν αρκετ καλ. Οι δο ομδες παιξαν γργορα και ανοικτ, με την Black Bird να χει κποια καλ σουτ, να βγανει στην επθεση, τη Σμπα μως να εκμεταλλεεται καλτερα τις επιθσεις της και με ψογα τελειματα να πετυχανει τρα γκολ. Στην επανληψη η Black Bird μπκε δυνατ στον αγωνιστικ χρο, μεωσε σε 3-1, πολ γργορα μως η Σμπα ανκτησε τη διαφορ των τριν τερμτων, πετυχανοντας και τταρτο γκολ, δεχνοντας να καθαρζει τη νκη. Πλησιζαμε στα τελευταα λεπτ του ματς και εν λα δειχναν τι η Σμπα θα φτανε στην επικρτηση, η Black Bird φερε τα πνω κτω. Με συνεχμενες επιθσεις, πεση και κλψιμο της μπλας, καλ σουτ και λθη και αδρνειες της μυνας και του τερματοφλακα της Σμπα, χι απλ μεωσε σε 4-2 και σχεδν αμσως σε 4-3, αλλ φτασε και στην ισοφριση ακριβς με τη λξη του αγνα, πετυχανοντας μια σπουδαα ανατροπ μσα σε λγα λεπτ παρνοντας το βαθμ της ισοπαλας.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε η Δυτικ Αθνα εις βρος της Παλρμο, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι η Δυτικ Αθνα πρσθεσε τρεις εκολους βαθμος στο σακολι της, σκαρφαλνοντας και λλο στην κατταξη του πρωταθλματος.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 18ης αγωνιστικς:
ΝΤΑΛΙΚΕΣ-CHICKEN 2-0
ΒΑΡΩΝΟΙ-GHOSTS8-1
ΑΤΛΑΝΤΙΣ-OLD BOYS 3-4
ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ-ΛΑΜΟΓΙΑ 10-3
ΣΑΜΠΑ-BLACK BIRD 4-4
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ 2-0 (νευ αγνα)

16/3/2007
9 77 Sporday - 1 (16-03-07)

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟ COCO CAFÉ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ Π/Ν
 
Με τη διεξαγωγ μας αναμτρησης νοιξε η αυλαα του 9ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Το νο πρωτθλημα ξεκνησε με το παιχνδι ανμεσα στο Coco Café και το Π/Ν, που βρκε εκολα νικητ το πρτο με 5-1. Ο αγνας μως ρχισε με αιφνιδιασμ του Π/Ν, το οποο μπανοντας πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο, πεσε τον αντπαλ του και νοιξε πρτο το σκορ. Η αντδραση του Coco Café μως ταν μεση, γργορη και αποτελεσματικ. Ανεβζοντας κατακρυφα την απδοσ του, βγκε στην επθεση, χασε ευκαιρες, αγωνστηκε καλτερα, ταν αντερο, εχε τον πλρη λεγχο του ματς και την πρωτοβουλα των κινσεων, περιρισε σε αμυντικ παθητικ ρλο το Π/Ν και πολ γργορα και αποτελεσματικ στην επθεση, χι μνο αντρεψε το εις βρος του 1-0, αλλ σημεωσε 5 γκολ, καθαρζοντας ουσιαστικ την υπθεση νκη. Το Π/Ν δεν αντδρασε στον επιθετικ μονλογο του Coco Café, οτε καν στην επανληψη, που οι πακτες του ριξαν το ρυθμ και οι δο ομδες οδηγθηκαν στο ρελαντ στην ολοκλρωση του παιχνιδιο, χωρς να συμβε τποτα το αξιοσημεωτο, με το τελικ σκορ να χει διαμορφωθε απ το Α μρος, με αυτ το 5-1 υπρ του Coco Café.

12/3/2007
6 88 Supersport F.M. - 17 (12-03-07)

ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ
 
Ο Κοκος ταν ο μεγλος νικητς του ντρμπι της 17ης αγωνιστικς του 6ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. Οι πρωτοπροι της κατταξης επικρτησαν της πρωταθλτριας Typoshirt και ουσιαστικ την θεσαν εκτς διεκδκησης του ττλου. Στα υπλοιπα παιχνδια του προγρμματος επικρτησαν τα φαβορ, με αποτλεσμα η σειρ των ομδων στις τσσερις πρτες θσεις της βαθμολογας να παραμενει δια και απαρλλαχτη, με τον Κοκο να εξακολουθε να οδηγε την κορσα, χοντας διαφορ πντε βαθμν απ τους δετερους Ρμπελους, οι οποοι με τη σειρ τους νιθουν καυτ την ανσα της Σπερχειδας, που τους ακολουθε να πντο πσω.
Πολ καλ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στον Κοκο και την Typoshirt, με τον Κοκο να παρνει τη μεγλη νκη με 4-2, επικρατντας δο φορς φτος της αντιπλου του. Οι δο ομδες δωσαν γργορο ρυθμ στο ματς, αγωνστηκαν ανοικτ και καθαρ, δημιοργησαν ευκαιρες και τα πρτα δεν ργησαν να ρθουν. Το χορ των τερμτων νοιξε ο Κοκος στερα απ εξαιρετικ ομαδικ ενργεια και μορφη εκτλεση με σουτ, λγο μετ μως η Typoshirt απντησε, ισοφαρζοντας με σουτ σε 1-1. Ο Κοκος μως ταν ελαφρ αντερος της Typoshirt, κυκλοφοροσε καλτερα την μπλα και κατφερε λγα λεπτ πριν την ολοκλρωση του ημιχρνου να πρει για δετερη φορ προβδισμα στο παιχνδι, κνοντας το 2-1. Στην επανληψη η Typoshirt μπκε πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο και απ λθος της μυνας του Κοκου ισοφρισε σε 2-2. Στη συνχεια ο Κοκος ανβηκε και μσα σε δο λεπτ πτυχε ισριθμα γκολ, εκμεταλλευμενος αδρνεια στην μυνα της Typoshirt, παρνοντας αρα δο τερμτων (4-2). Η Typoshirt αφο ξεπρασε το αρχικ σοκ και μετ απ κποια λεπτ ισορροπας στο παιχνδι, βγκε στην επθεση, επιδωξε να μεισει το σκορ, οι πακτες της εχαν μερικ καλ σουτ, τα οποα μως δεν βρκαν στχο. Ο Κοκος ρχνοντας περισστερο το βρος στην μυν του, κρτησε το σημαντικ προβδισμα και χωρς ιδιατερα προβλματα στα τελευταα λεπτ πρε τη σπουδαα νκη με 4-2, κνοντας να ακμη βμα προς την κατκτηση του ττλου.
Τα καλ για το Β ημχρονο φλαξαν Πνθηρες και Master Aid, με τη δετερη να παρνει τη νκη με 5-2. Η Master Aid ταν ελαφρ καλτερη στο Α μρος, εχε την πρωτοβουλα των κινσεων και απρροια της μικρς υπεροχς της ταν να πετχει να γκολ, που ταν και το μοναδικ στο διστημα αυτ. Στην επανληψη μως τα πργματα ταν διαφορετικ. Η Master Aid ξαν ξεκνησε καλτερα την αναμτρηση και διπλασασε τα τρματ της, κνοντας να σημαντικ βμα για τη νκη. Οι Πνθηρες μως δεν εγκατλειψαν την προσπθεια, πλεψαν και κατφεραν να μεισουν σε 2-1 με εστοχη εκτλεση πναλτι. Πριν καλ καλ μως συνειδητοποισουν τι εχαν επιστρψει στη διεκδκηση του ματς δχτηκαν δο γκολ εν ριπ οφθαλμο, βλποντας τη Master Aid να παρνει αρα τριν τερμτων (4-1). Η εξλιξη αυτ κρινε και την αναμτρηση, αφο στη συνχεια οι Πνθηρες δεν εχαν απντηση στα συνεχμενα γκολ της Master Aid, αποδεχμενοι ουσιαστικ την επικρτησ της. Απλ στα τελευταα λεπτ, οι δο ομδες πτυχαν απ να γκολ ακμη, διαμορφνοντας το τελικ 5-2 της δκαιης νκης της Master Aid.
Πολ καλτερη η Santos επικρτησε εκολα της No Name με 4-0. Η Santos ταν αντερη της αντιπλου της, εχε την πρωτοβουλα των κινσεων σε λη τη διρκεια της αναμτρησης, παιξε καλτερα και σημεινοντας δο γκολ σε κθε ημχρονο πρε τη νκη. Η No Name για λλη μια φορ πλεψε και προσπθησε σο καλτερα μποροσε, αλλ με ντονο το επιθετικ πρβλημα ταν αδνατο να καταφρει κτι καλ. Η Santos εχε την ποιτητα στην επθεση, εχε τις ευκαιρες, πτυχε και τα γκολ και φτασε σχετικ νετα στην επικρτηση με 4-0.
Στο Α ημχρονο διαμορφθηκε το τελικ αποτλεσμα της αναμτρησης των Kariokas με την Πεζ. Τα τρα γκολ που σημειθηκαν ταν και τα μοναδικ στο παιχνδι, με την Kariokas να παρνει τη νκη με 2-1. Ο αγνας ταν πολ γργορος, με τις δο ομδες να παζουν δυνατ και παθιασμνα, χοντας καλ κυκλοφορα της μπλας, τρχοντας πνω κτω επιδικοντας το γκολ. Το σκορ νοιξαν οι Kariokas, πολ γργορα μως η Πεζ φερε το ματς στα σα, αλλ λγο αργτερα ξαν οι Kariokas ανκτησαν το προβδισμα. Οι δο ομδες δημιοργησαν και λλες φσεις για γκολ, σε να πρτο μρος πλοσιο σε αγωνιστικ δρση. Στην επανληψη η δναμη επικρτησε της ποιτητας. Οι δο ομδες αγωνστηκαν πιο σφιχτ στην μυνα, επιδωξαν μως και να γκολ, οι μεν Kariokas για να κλειδσουν το παιχνδι, η δε Πεζ για να ισοφαρσουν. Εχαν κποια καλ σουτ και κυρως η Πεζ, η οποα κυνηγοσε στο σκορ και πεζε περισστερο, τα οποα μως δεν βρκαν το στχο τους. Ετσι το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε τους Kariokas νικητς με 2-1.
Εκολη επικρτηση εις βρος των Αετν με 5-2 πτυχε η Σπερχειδα. Η Σπερχειδα ταν πολ αντερη των αντιπλων της, αγωνστηκε καλτερα, εχε την πρωτοβουλα των κινσεων, την απλυτη υπεροχ, επβαλε απ την αρχ του ματς το ρυθμ της, τον λεγχε απλυτα και χωρς να συναντσει ιδιατερες δυσκολες πρε τη νκη, σημεινοντας πντε γκολ. Οι Αετο πλεψαν σο καλτερα μποροσαν, πτυχαν δο τρματα, αλλ η διαφορ ποιτητας των δο ομδων ταν εμφανς, υποκπτοντας τελικ στην ανωτερτητα της Σπερχειδας.
Ωραο παιχνδι διεξχθη ανμεσα στο Ργα ΤΕΑΜ και τους Καλλιτχνες, που βρκε νικητ τον πρτο με 6-2. Οι Καλλιτχνες ξεκνησαν καλτερα την αναμτρηση, εχαν την υπεροχ και προηγθηκαν με 1-0. Αμεση μως ταν η αντδραση του Ργα ΤΕΑΜ, αναλαμβνοντας την πρωτοβουλα των κινσεων, καταφρνοντας μσα σε δο λεπτ να ανατρψει το εις βρος του σκορ, παρνοντας προβδισμα με 2-1. Οι Καλλιτχνες προσπθησαν εκ νου να ισοφαρσουν, εχαν δοκρι, ισορρπησαν το ματς, αλλ λγο πριν τη λξη του ημιχρνου δχτηκαν και τρτο τρμα, μεινοντς τους αισθητ τις ελπδες για την κατκτηση ενς θετικο αποτελσματος. Στην επανληψη ο Ργας ΤΕΑΜ ταν ελαφρ καλτερος, πτυχε και τταρτο γκολ, δεχνοντας να καθαρζει τη νκη. Και ντως τσι αποδεχτηκε, αφο μπορε οι Καλλιτχνες να μεωσαν σε 4-2, αλλ δεν κατφεραν κτι περισστερο. Αντθετα ο Ργας ΤΕΑΜ εχε την τελευταα κουβντα για το τλος, σημεινοντας δο ακμη γκολ, διαμορφνοντας το τελικ 6-2 της νκης του.
Το χρο με τα μτια τους εδαν οι Ρμπελοι μχρι να ξεπερσουν τη σθεναρ αντσταση της Group Therapy και να προυν τελικ τη νκη με 4-2. Η Group Therapy ξεκνησε εξαιρετικ την αναμτρηση, ταν πολ αντερη των αντιπλων της και απρροια της υπεροχς της ταν να πετχει δο γκολ. Η αντδραση των Ρμπελων μως ταν μεση, γργορη και αποτελεσματικ. Ανεβζοντας κατακρυφα την απδοσ τους, ανλαβαν την πλρη πρωτοβουλα των κινσεων, ταν πολ αντεροι, εχαν την υπεροχ και μσα σε λγα λεπτ αντρεψαν εντελς το σκηνικ του ματς, παρνοντας προβδισμα με 3-2. Η Group Therapy μως δεν παρτησε τα πλα και λγο λειψε να φρει τον αγνα στα σα, αλλ το πναλτι που κρδισε πρασε ανεκμετλλευτο. Στην επανληψη οι Ρμπελοι δεν αντιμετπισαν προβλματα. Με πολ καλ αμυντικ λειτουργα κρτησαν μακρι απ την εστα τους τους πακτες της Group Therapy και βγανοντας συχν πυκν στην επθεση σημεωσαν να γκολ ακμη, κνοντας το 4-2, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της δσκολης, αλλ δκαιης νκης τους.
Ενα ημχρονο ταν αρκετ για τους Μπμπηδες προκειμνου να επιβληθον της Fuego με 5-1. Οντας πολ καλτεροι, χοντας την πρωτοβουλα των κινσεων και τον πλρη λεγχο του ματς, περιρισαν σε αμυντικ παθητικ ρλο τους αντιπλους τους και απρροια της επιθετικτητς τους ταν να πετχουν πντε γκολ, καθαρζοντας την υπθεση νκη. Στην επανληψη οι Μπμπηδες ριξαν το ρυθμ, κατβασαν στροφς, το Fuego βελτωσε κπως την εικνα του, πτυχε να γκολ, αλλ δεν κατφερε κτι περισστερο. Ετσι πολ απλ και χωρς προβλματα οι Μπμπηδες πραν τη νκη με 5-1.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 17ης αγωνιστικς:
TYPOSHIRT-ΚΟΥΚΟΣ 2-4
ΠΑΝΘΗΡΕΣ-MASTER AID 2-5
SANTOS-NO NAME 4-0
KARIOKAS-ΠΕΖΗ 2-1
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-ΑΕΤΟΙ 5-2
ΡΗΓΑΣ ΤΕΑΜ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ 6-2
GROUP THERAPY-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 2-4
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-FUEGO 5-1

10/3/2007
7 88 Artisti Macaroni - 17 (10-03-07)

ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ
 
Χωρς εκπλξεις κλησε η 17η αγωνιστικ του 7ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni. Οι τσσερις πρτες ομδες της κατταξης συνχισαν με νκες τις υποχρεσεις τους και πως εναι φυσιολογικ διατρησαν τις θσεις τους και αμετβλητη τη μεταξ τους βαθμολογικ διαφορ. Ο πρωτοπρος Αστρας επικρτησε νετα των Ghosts, η Σμπα επστρεψε στις επιτυχες ξεπερνντας το εμπδιο των Νταλικν, οι Αγιοι επιβλθηκαν δσκολα των Λαμγιων και οι Βαρνοι νκησαν την Παλρμο. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, τα φαβορ πραν τους τρεις βαθμος της νκης. Η Black Bird εις βρος της Ατλαντς, η Δυτικ Αθνα κντρα στους Old Boys και η Chicken με αντιπλους τους Συνθεις Υποπτους.
Πολ καλ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στους Αγιους και τα Λαμγια, που βρκε νικητς τους πρτους με 1-0. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη, με τις δο ομδες να δνουν γργορο ρυθμ στο ματς, να παζουν ανοικτ και να δημιουργον αρκετς ευκαιρες για γκολ. Εκενοι μως που ταν ελαφρς αντεροι, πιο ικανο και τυχερο ταν οι Αγιοι, οι οποοι με μορφη ομαδικ ενργεια λγα λεπτ πριν τη λξη του Α ημιχρνου νοιξαν το σκορ και πγαν προηγομενοι με 1-0 στην ανπαυλα. Στην επανληψη οι δο ομδες συνχισαν να παζουν το διο γργορα και ανοικτ, επιδικοντας το γκολ, οι μεν Αγιοι για να κλειδσουν τη νκη, τα δε Λαμγια για να ισοφαρσουν. Παρλο τις ευκαιρες που χθηκαν και την πεση των Λαμγιων κυρως στα τελευταα λεπτ, γκολ δεν επιτεχθηκε και το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε τους Αγιους νικητς με 1-0.
Ελαφρς καλτερη η Black Bird πρε τη νκη με 2-1 εις βρος της Ατλαντς. Η Black Bird ταν αντερη στο Α ημχρονο, εχε την πρωτοβουλα των κινσεων και ευτχησε να ανοξει πρτη το σκορ με μορφη ατομικ ενργεια πακτη της και σουτ. Απ την πλευρ της η Ατλαντς δεν εχε να επιδεξει τποτα το ιδιατερο και δεν δημιοργησε καμα καλ φση για να πετχει κποιο γκολ. Στο Β μρος ο ρυθμς του ματς ταν καλτερος, η Ατλαντς ανβασε την απδοσ της και κυνγησε με πθος και ρεξη το τρμα της ισοφρισης. Και η Black Bird μως απ την πλευρ της επεδωξε το δετερο γκολ για να καθαρσει την υπθεση νκη. Το γκολ τελικ ρθε και εκενη που το σημεωσε ταν η Black Bird, η οποα με το υπρ της 2-0 ταν πολ δσκολο να απειληθε να χσει τους τρεις βαθμος της νκης. Η Ατλαντς το μνο που κατφερε ταν να μεισει σε 2-1 λγο πριν το τλος, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της δκαιης νκης της Black Bird, καθς στα εναπομεναντα δευτερλεπτα η Ατλαντς δεν απελησε καθλου για την ισοφριση.
Μετ απ δο συνεχμενες ισοπαλες η Σμπα επστρεψε στις επιτυχες κερδζοντας τις Νταλκες με 3-1. Οι δο ομδες αγωνστηκαν χωρς τους δο βασικος τους τερματοφλακες και αυτ στο Α ημχρονο ευνησε τις Νταλκες, οι οποες στθηκαν σα απναντι στη Σμπα, ντεξαν στο γργορο ρυθμ, δημιοργησαν κποιες ευκαιρες και τελικ πτυχαν το γκολ σε μα μορφη εκδλωση αντεπθεσης. Στην επανληψη η Σμπα ανβασε κατ πολ την απδοσ της, ταν αρκετ αντερη και πολ γργορα αντρεψε το εις βρος της 1-0, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 2-1. Οι Νταλκες προσπθησαν για την ισοφριση, χωρς αποτλεσμα μως, αντθετα λγα λεπτ πριν το τλος του αγνα η Σμπα σημεωσε και τρτο γκολ, κλειδνοντας τη νκη με 3-1, που ταν και το τελικ αποτλεσμα.
Χωρς να αντιμετωπσει την παραμικρ δυσκολα η Chicken επικρτησε των Συνθεις Υποπτων με 7-2. Η Chicken ανλαβε απ την αρχ του ματς την πρωτοβουλα των κινσεων, ταν καλτερη, λεγχε το ρυθμ του αγνα, δημιουργοσε πιο εκολα ευκαιρες και φυσικ επμενο της ανωτερτητς της και της υπεροχς της ταν να πετχει αρκετ γκολ, καθαρζοντας πολ γργορα την υπθεση νκη. Οι Συνθεις Υποπτοι προσπθησαν σο περισστερο μποροσαν, αλλ υπκυψαν στην ανωτερτητα της αντιπλου τους, καταφρνοντας μεν να σημεισουν δο γκολ, απ την λλη μως δχτηκαν εφτ, με την Chicken αρκετ εκολα να παρνει τους τρεις βαθμος της νκης με 7-2.
Νικτρια στις λεπτομρειες με 3-2 αναδεχτηκε η Δυτικ Αθνα κντρα στους Old Boys. Οι δο ομδες ταν ισοδναμες, η υπεροχ και η πρωτοβουλα των κινσεων εναλλσσονταν, αλλ τελικ πιο εστοχη και ικαν στην τελικ προσπθεια η Δυτικ Αθνα πρε τη σπουδαα νκη. Η Δυτικ Αθνα ξεκνησε καλτερα και νοιξε πρτη το σκορ, μεση μως ταν η απντηση των Old Boys, ισοφαρζοντας πολ γργορα σε 1-1. Αυτ ταν και το σκορ του Α ημιχρνου, αφο παρλο τις προσπθειες των δο ομδων και τις ευκαιρες που δημιοργησαν, δεν φτασαν στην επτευξη κποιου τρματος. Στο διο τμπο συνεχστηκε η αναμτρηση και στο Β μρος. Πλι η Δυτικ Αθνα ελαφρς αντερη επανκτησε το προβδισμα με 2-1, ξαν μως οι Old Boys και αυτ τη φορ μλιστα στην αμσως επμενη φση ισοφρισαν εκ νου σε 2-2. Στα τελευταα λεπτ οι δο ομδες προσπθησαν να σημεισουν το τρτο γκολ, που πιθαντατα θα τους χριζε και τη νκη, χασαν ευκαιρες, αλλ τελικ η μπλια κθισε στη Δυτικ Αθνα, η οποα για τρτη φορ στο ματς πρε προβδισμα, το οποο αυτ τη φορ διατρησε, παρνοντας και τη νκη με 3-2.
Σε υγιειν περπατο, πως λλωστε αναμενταν, εξελχθηκε ο αγνας ανμεσα στον Αστρα και τους Ghosts, με τους πρωτοπρους να φτνουν νετα στην επικρτηση με 7-0. Οι Ghosts αντιστθηκαν σο καλτερα και περισστερο μποροσαν, μετ την επτευξη του πρτου γκολ μως απ τον Αστρα κατρρευσαν και το ργο του Αστρα γινε πολ εκολο. Χωρς να χρειαστε οι πακτες του να πισουν σπουδαα απδοση, απλ εκμεταλλετηκαν την ποιτητα και την ανωτερτητ τους και σε ρυθμος ρελαντ σημεωσαν ξι γκολ ακμη, φτνοντας σε μα ακμη επικρτηση, αυτ τη φορ με 7-0.
Καλτεροι οι Βαρνοι επικρτησαν της Παλρμο με 4-2. Οι Βαρνοι μπκαν πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο, ταν καλτεροι στη μεγαλτερη διρκεια του ματς και επιδεικνοντας την ανωτερτητ τους σημεωσαν τρα γκολ, κνοντας να σημαντικ βμα για τη νκη. Η Παλρμο προσπθησε να αντιδρσει και να επιστρψει στο ματς, μεωσε προς στιγμν σε 3-1, σχεδν αμσως μως οι Βαρνοι πτυχαν και 4ο τρμα, δεχνοντας να καθαρζουν τη νκη. Η Παλρμο το μνο που κατφερε ταν να μεισει σε 4-2 και παρλο τις ευκαιρες που χασε δεν μπρεσε να πετχει λλο γκολ, γνωρζοντας τελικ την ττα με 4-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 17ης αγωνιστικς:
ΑΓΙΟΙ-ΛΑΜΟΓΙΑ 1-0
BLACK BIRD-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2-1
ΝΤΑΛΙΚΕΣ-ΣΑΜΠΑ 1-3
CHICKEN-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 7-2
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-OLD BOYS 3-2
ΑΣΤΕΡΑΣ-GHOSTS 7-0
ΒΑΡΩΝΟΙ-ΠΑΛΕΡΜΟ 4-2

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar