>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

13/4/2007
9 77 Sporday - 4 (13-04-07)

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ MARVO ΚΑΙ COCO CAFE
 
Δο αναμετρσεις διεξχθησαν στο πλασιο της 4ης αγωνιστικς του 9ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Η μα ταν το μεγλο ντρμπι ανμεσα στην Brinks και τη Marvo, που βρκε νικτρια τη δετερη συνεχζοντας την αττητη πορεα της και η λλη ταν αυτ ανμεσα στο Coco Café και τους Square Fans, που βρκε νικητ τον πρτο με σχετικ ευκολα.
Την 4η νκη της σε ισριθμα παιχνδια πτυχε η Marvo, επικρατντας στον πιο σημαντικ αγνα του προγρμματος της Brinks με 6-4. Η αναμτρηση ταν πρα πολ καλ, με γργορο ρυθμ και απ τις δο ομδες, αλλ τη Marvo καλτερη στο μεγαλτερο διστημα και πιο επιθετικ να φτνει στη δκαιη επικρτηση. Το ξεκνημα του ματς ανκε στη Marvo, η οποα μπκε πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο και νοιξε πρτη το σκορ. Αμεση μως ταν η απντηση της Brinks, η οποα πολ γργορα ισοφρισε σε 1-1. Η Marvo μως συνχισε την επιθετικ της δραστηριτητα, εχε την πρωτοβουλα των κινσεων, ταν αντερη και απρροια της υπεροχς της ταν να σημεισει δο γκολ, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 3-1, εν εχε και δο δοκρια. Η Brinks προσπθησε να αντιδρσει, μεινοντας σε 3-2, σχεδν αμσως μως η Marvo αποκατστησε τη διαφορ των δο τερμτων, πετυχανοντας το 4-2. Η Brinks πεσε στη συνχεια, ανλαβε τον λεγχο του αγνα, προσπθησε να αντιδρσει μπανοντας ξαν στη διεκδκηση του ματς και τα κατφερε, ισοφαρζοντας σε 4-4. Δεν χρηκε μως για πολ την επιστροφ της στο παιχνδι, αφο στα τελευταα λεπτ η Marvo εκμεταλλετηκε στο πακρο τις αντεπιθσεις της, βρσκοντας δο φορς το δρμο προς τα δχτυα, διαμορφνοντας το 6-4, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της σπουδαας νκης της.
Αντερο το Coco Café και με μεγαλτερη και καλτερη αποτελεσματικτητα στην επθεση, πρε τη νκη με αντιπλους τους Square Fans με 9-5, συνεχζοντας την εξαιρετικ πορεα του στο πρωτθλημα. Οι Square Fans αιφνιδασαν τους πακτες του Coco Café και στην πρτη τους επθεση νοιξαν το σκορ κνοντας το 1-0. Το γκολ αυτ αφπνισε το Coco Café, το οποο πεσε τους αντιπλους του, βγκε στην επθεση, ταν αντερο και δικαιθηκε για την προσπθει του, σημεινοντας τσσερα γκολ σε διστημα 10 λεπτν, μετατρποντας το εις βρος του 1-0, σε υπρ του 4-1. Οι Square Fans μως δεν εγκατλειψαν την προσπθεια. Πλεψαν, προσπθησαν, βελτιθηκαν σε μυνα και επθεση και μπρεσαν να επιστρψουν στο ματς, μεινοντας στις αρχς του Β ημιχρνου σε 4-3. Με να ξσπασμα μως το Coco Café αποκατστησε εν μρει τη διαφορ του σκορ, πετυχανοντας πολ γργορα δο τρματα, κνοντας το 7-3. Κπου εκε κρθηκε και ο νικητς, αφο ο χρνος που απμενε για την ολοκλρωση του αγνα ταν λγος και πολ δσκολα οι Square Fans θα κατφερναν να καλψουν τη διαφορ των 4 γκολ. Και ντως τσι γινε. Παρλο την προσπθει τους, μπρεσαν να σημεισουν δο τρματα μεινοντας σε 7-5, εχαν κποιες ευκαιρες να πλησισουν στο να γκολ και να βλουν φωτι στο ματς στα εναπομεναντα ελχιστα λεπτ, δεν τα κατφεραν μως, εν αντθετα το Coco Café ευτχησε σε δο επιθσεις απ τις τελευταες του παιχνιδιο να σημεισει ισριθμα γκολ, διαμορφνοντας το 9-5, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της επικρτησς του.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πραν οι Bouls εις βρος του Π/Ν, το οποο δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι οι Bouls πρσθεσαν τρεις εκολους βαθμος στο σακολι τους.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 4ης αγωνιστικς:
BRINKS-MARVO 4-6
COCO CAFE-SQUARE FANS 9-5
BOULS-Π/Ν 2-0 (νευ αγνα)

2/4/2007
6 88 Supersport F.M. - 20 (02-04-07)

ΞΕΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ
 
να ακμη βμα προς την κατκτηση του ττλου κανε ο Κοκος, επικρατντας στο μεγλο ντρμπι της 20ης αγωνιστικς του 6ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. της Σπερχειδας. Με τη νκη αυτ ο Κοκος απομακρνθηκε και λλο απ τους δικτες του, χοντας ασφαλ διαφορ πντε βαθμν και φυσικ παραμνει μνος στην κορυφ της κατταξης. Στη δετερη θση βρσκονται οι Μπμπηδες, οι οποοι επιβλθηκαν νετα της Group Therapy, εν απ εκε και κτω ακολουθε να γκρουπ ομδων, με ελχιστους βαθμος διαφορ. Πρκειται για την Πεζ, που νκησε νετα τους Πνθηρες, τους Ρμπελους, που καναν προπνηση με αντπαλο το Fuego και την Typoshirt, που κρδισε στα χαρτι τους Αετος, εν στο διο γκρουπ αν και χασαν βρσκονται ακμη η Σπερχειδα και ο Ργας ΤΕΑΜ, που ηττθηκε απ τη Santos. Στα δο τελευταα παιχνδια του προγρμματος μεταξ των ομδων που φιγουρρουν απ τη μση και προς τις τελευταες θσεις της βαθμολογας, οι Kariokas επιβλθηκαν της Master Aid και η No Name των Καλλιτεχνν.
Εκολη νκη στο Β ημχρονο εις βρος των Πανθρων με 8-2 πτυχε η Πεζ. Η Πεζ ξεκνησε πολ καλ την αναμτρηση, ταν αντερη και κατφερε να προηγηθε στα πρτα λεπτ με 2-0, μεση μως ταν η απντηση απ τους Πνθηρες, οι οποοι πολ γργορα μεωσαν σε 2-1. Εως και τη λξη του ημιχρνου ο αγνας ταν ισορροπημνος, με τις δο ομδες να χουν μοιρασμνη κατοχ της μπλας, ελχιστα δευτερλεπτα μως πριν ακουστε το τελευταο σφριγμα η Πεζ σημεωσε να πολ κρσιμο γκολ, κνοντας το 3-1, πηγανοντας με σημαντικ πλεονκτημα δο τερμτων στην ανπαυλα. Στην επανληψη η Πεζ εχε το αγωνιστικ και ψυχολογικ προβδισμα, το 3-1 δινε λλο αρα στις κινσεις των παικτν της, οι οποοι απαλλαγμνοι απ το γχος απδωσαν καλτερο ποδσφαιρο, περιρισαν σε αμυντικ, παθητικ ρλο τους Πνθηρες και με ριστη αποτελεσματικτητα στην επθεση εκτξευσαν το δεκτη του σκορ στο 8-1. Το μοναδικ που κατφεραν να κνουν οι Πνθηρες ταν να μεισουν σε 8-2, διαμορφνοντας και το τελικ αποτλεσμα.
Σε παρσταση για να ρλο εξελχθηκε το παιχνδι ανμεσα στους Ρμπελους και το Fuego, με τους πρτους να φτνουν σαν σε προπνηση στην επικρτηση με 15-4. Ο αγνας δεν χρζει κριτικς, οι Ρμπελοι ταν οι απλυτοι κυραρχοι στον αγωνιστικ χρο απ το πρτο μχρι το τελευταο δευτερλεπτο και χωρς να συναντσουν την παραμικρ αντσταση φτασαν πολ νετα και χαλαρ στην επτευξη 15 τερμτων, δεχμενοι μλις 4. Κθε επθεση των Ρμπελων ταν και μα ευκαιρα, με λους τους πακτες τους να βρσκουν το δρμο προς τα δχτυα και το Fuego να αναγκζεται να μαζεει αρκετς φορς την μπλα απ αυτ. Μολοντι σε σχση με λλα παιχνδια η επιθετικ συγκομιδ του Fuego ταν καλτερη, αυτ τη φορ η αμυντικ λειτουργα της ομδας ταν πρα πολ σχημη, αλλ σημαντικ ρλο σε αυτ παιξε και η τερστια διαφορ ποιτητας με τους Ρμπελους, με αποτλεσμα το τελικ αποτλεσμα να δεχνει 15-4 υπρ τους.
να ακμη παιχνδι που το σκορ τρβηξε την ανηφρα ταν και αυτ ανμεσα στους Καλλιτχνες με τη No Name. Τελικ νικτρια ταν η δετερη με το ευρ 13-3, αλλ σημαντικ ρλο σε αυτ δεν παιξε τσο η τερστια διαφορ δυναμικτητας των δο ομδων, σο το γεγονς πως οι Καλλιτχνες αναγκστηκαν να αγωνιστον με δο πακτες λιγτερους, διτι δεν κατφεραν να συμπληρσουν ομδα. Η Νο Name λοιπν εκμεταλλετηκε και με το παραπνω το σημαντικ αριθμητικ πλεονκτημα και η επικρτησ της ταν χι μνο εκολη υπθεση, αλλ και με μεγλη διαφορ στο σκορ. Οι Καλλιτχνες σο και αν προσπθησαν δεν μποροσαν να καλψουν λα τα κεν που φηνε η απουσα δο παικτν, με αποτλεσμα οι πακτες της Νo Name να βρσκονται ουκ ολγες φορς προς κενς εστας να δημιουργον πολλς ακμη καλς φσεις, πετυχανοντας εκολα γκολ. Ετσι το ευρ 13-3 της χαλαρς νκης της No Name ταν αναμενμενο.
Καλτεροι στη μεγαλτερη διρκεια του αγνα με τη Master Aid οι Kariokas πραν τη νκη με 3-1. Το Α ημχρονο ταν ισορροπημνο, με τους Kariokas μως ελαφρ καλτερους να φτνουν στην επτευξη ενς γκολ και να κρατον με ψογη τακτικ το μηδν στην μυνα. Στην επανληψη η Master Aid πεσε περισστερο τους αντιπλους της, εχε κποια καλ σουτ προς την εστα των Kariokas, δεν ευτχησε μως να βρει το δρμο προς τα δχτυα. Αντθετα, οι Kariokas ταν εκενοι που σε μα αντεπθεση καναν το 2-0, καθαρζοντας ουσιαστικ την υπθεση νκη. Και σαν να μην φτανε αυτ για τη Master Aid, λγο πριν το τλος του ματς γινε και το 3-0, με τους πακτες της απλ να σημεινουν το 3-1, διαμορφνοντας το τελικ αποτλεσμα.
Δυσκολετηκε ο Κοκος αλλ ξεπρασε και το εμπδιο της Σπερχειδας επικρατντας με 2-1, πλησιζοντας ακμη πιο κοντ στην κατκτηση του ττλου. Ο αγνας ταν αρκετ δυνατς, με το Α ημχρονο να μην προσφρει ντονες συγκινσεις, τις δο ομδες να μην αποδδουν καλ ποδσφαιρο, να μην δημιουργον φσεις, αλλ τον Κοκο να καταφρνει να βρσκει το δρμο προς τα δχτυα, πηγανοντας προηγομενος στην ανπαυλα με 1-0. Στην επανληψη η Σπερχειδα πεσε περισστερο τον αντπαλ της, ταν καλτερη και απρροια της υπεροχς της ταν να ισοφαρσει γργορα σχετικ σε 1-1. Οι πακτες της συνχιζαν να πιζει με σκοπ το δετερο γκολ, αλλ τα κεν στην μυνα ταν αρκετ. να απ αυτ εκμεταλλετηκε ο Κοκος, κνοντας το 2-1 και παρλο την προσπθεια της Σπερχειδας να ισοφαρσει και τις φσεις που δημιοργησε στο τλος, η μυνα του Κοκου κρτησε πολ καλ το προβδισμα που εχε, με το τελικ σφριγμα του διαιτητ να τον βρσκει μεγλο νικητ με 2-1.
Σπουδαα νκη επ του Ργα ΤΕΑΜ με 5-1 πτυχε η Santos. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στην αρχ, με τις δο ομδες να μοιρζονται την πρωτοβουλα των κινσεων και την κατοχ της μπλας, να δημιουργον ευκαιρες, αλλ τη Santos ελαφρ καλτερη να ανογει πρτη το σκορ. Στη συνχεια να πρβλημα τραυματισμο υποχρωσε το Ργα ΤΕΑΜ να αγωνιστε με πακτη λιγτερο, αφο δεν εχε λλο πακτη να καλψει την απουσα, με αποτλεσμα η Santos να εκμεταλλευτε στο πακρο το σημαντικ αυτ πλεονκτημα, να αναλαμβνει τα ηνα του ματς, να χει τον πλρη λεγχο και την απλυτη υπεροχ και πολ εκολα να φτνει στην επτευξη τριν τερμτων ακμη, κνοντας το 4-0. Τα πντα εχαν πλον κριθε, με το Ργα ΤΕΑΜ να μεινει σε 4-1, αλλ τη Santos να χει τον τελευταο λγο στο παιχνδι, διαμορφνοντας το τελικ 5-1.
Εκολη νκη εις βρος της Group Therapy με 6-1 πτυχαν οι Μπμπηδες. Οι Μπμπηδες ταν πολ αντεροι και καλτεροι των αντιπλων τους, κυρως στο Α ημχρονο και απρροια της υπεροχς τους ταν να πετχουν 4 γκολ, κλειδνοντας ουσιαστικ τη νκη. Στην επανληψη οι Μπμπηδες ριξαν το ρυθμ του παιχνιδιο, η Group Therapy δεν φνηκε απειλητικ και πολ χαλαρ οι δο ομδες οδηγθηκαν στη λξη του ματς, με τους Μπμπηδες να σημεινουν δο ακμη γκολ, φτνοντας τα 6 στον αγνα και την Group Therapy 1, με το τελικ αποτλεσμα να διαμορφνεται στο 6-1 υπρ των Μπμπηδων.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε η Typoshirt εις βρος των Αετν, διτι δεν προσλθαν στον αγωνιστικ χρο. Ετσι η Typoshirt πρσθεσε τρεις εκολους βαθμος στο σακολι της, σκαρφαλνοντας λγο ψηλτερα στην κατταξη του πρωταθλματος.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 20ης αγωνιστικς:
ΠΕΖΗ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ 8-2
ΡΕΜΠΕΛΟΙ-FUEGO 15-4
NONAME-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ 13-3
KARIOKAS-MASTER AID 3-1
ΚΟΥΚΟΣ-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 2-1
ΡΗΓΑΣ ΤΕΑΜ-SANTOS 1-5
GROUP THERAPY-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 1-6
TYPOSHIRT-ΑΕΤΟΙ 2-0 (νευ αγνα)

31/3/2007
7 88 Artisti Macaroni - 20 (31-03-07)

Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΥΝΟΗΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ
 
Ισπαλο ληξε το μεγλο ντρμπι της 20ης αγωνιστικς του 7ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni ανμεσα στους Βαρνους και τον Αστρα. Μα ισοπαλα που ευνησε τον δετερο, ο οποος παρμεινε στην κορυφ της κατταξης, διατηρντας τη διαφορ των 4 βαθμν απ τους Βαρνους. Αυτο με τη σειρ τους ακολουθον στη 2η θση, να μλις πντο παραπνω απ την 3η Σμπα, η οποα δεν εκμεταλλετηκε τη βαθμολογικ απλεια των δο πρωτοπρων, μνοντας ισπαλη με την Chicken. Σημαντικ βαθμολογικ ανσα πραν οι Αγιοι, επικρατντας των Old Boys και μεινοντας τη διαφορ απ την κορυφ, εν το ντρμπι της 5ης θσης ανμεσα στη Δυτικ Αθνα και την Black Bird ολοκληρθηκε χωρς νικητ. Στα υπλοιπα παιχνδια του προγρμματος, Λαμγια, Παλρμο και Συνθεις Υποπτοι φτασαν εκολα στην επικρτηση εις βρος της Ατλαντς, των Ghosts και των Νταλικν αντστοιχα.
Καλτερα τα Λαμγια στο μεγαλτερο διστημα του αγνα με την Ατλαντς πραν τη νκη με 4-2. Τα Λαμγια ξεκνησαν καλτερα την αναμτρηση και προηγθηκαν γργορα με 1-0, αμσως μως η Ατλαντς πτυχε την ισοφριση. Λγο πριν τη λξη του Α μρους μως τα Λαμγια βρκαν ξαν το δρμο προς τα δχτυα, πηγανοντας στην ανπαυλα προηγομενα με 2-1. Στην επανληψη οι δο ομδες ταν ισοδναμες, το παιχνδι ισορροπημνο, χωρς τη μεγλη ευκαιρα. Και οι δο ομδες προσπθησαν για να γκολ, τα μεν Λαμγια για να κλειδσουν τη νκη, η δε Ατλαντς για να ισοφαρσει, αυτ μως τελικ δεν ρθε. Ωσπου φτσαμε στα τελευταα λεπτ του ματς, με τις δο ομδες να ανογουν το παιχνδι τους και το ρυθμ τους, με τα Λαμγια να εκμεταλλεονται το γεγονς αυτ κνοντας το 3-1. Αμεση μως ταν η απντηση της Ατλαντς μεινοντας εκ νου σε 3-2, αλλ με τη σντρα τα Λαμγια βαλαν τλος στα νειρα των παικτν της Ατλαντς για τη διεκδκηση ενς θετικο αποτελσματος, σημεινοντας και 4ο γκολ, διαμορφνοντας το τελικ 4-2 της νκης τους.
Στο στερο 0-0 μειναν Σμπα και Chicken, να αποτλεσμα που δεν βολεει καθλου την πρτη. Ο αγνας ταν πρα πολ μτριος στο Α ημχρονο, με τις δο ομδες να μην αποδδουν καλ ποδσφαιρο, να μην δημιουργον καμα αξιλογη ευκαιρα και να μνουν μακρι απ τις αντπαλες εστες. Στην επανληψη ο ρυθμς του παιχνιδιο ανβηκε κπως, οι δο ομδες παιξαν λγο πιο γργορα και δυνατ, με την Chicken να χνει δο καλς ευκαιρες για να ανοξει το σκορ, τποτα περισστερο μως. Μετ τα μισ η Σμπα πεσε την αντπαλ της, προσπθησε μπας και φτσει στο γκολ, χωρς αποτλεσμα μως, με τις δο ομδες, απλυτα ισορροπημνες, χωρς τη μεγλη φση στα τελευταα του ματς να οδηγονται στο δκαιο 0-0.
Με καλ μυνα και αποτελεσματικ επθεση οι Συνθεις Υποπτοι φτασαν στην επικρτηση επ των Νταλικν με 4-1. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στο Α ημχρονο, με τους Συνθεις Υποπτους ελαφρ καλτερους να προηγονται με 2-1 στο σκορ. Στην επανληψη οι Συνθεις Υποπτοι ταν αντεροι των αντιπλων τους, ταν πιο απειλητικο στις επιθσεις τους και σε δο απ αυτς ευτχησαν να σημεισουν ισριθμα γκολ, αυξνοντας το δεκτη του σκορ στο 4-1. Οι Νταλκες προσπθησαν να αντιδρσουν, αλλ η αμυντικ λειτουργα των Συνθεις Υποπτων ταν ψογη και χρη σε αυτν, σε συνδυασμ με την αποτελεσματικ επθεση, φτασαν εκολα στην επικρτηση με 4-1.
Συναρπαστικ εξλιξη εχε το παιχνδι ανμεσα στη Δυτικ Αθνα και την Black Bird, που ληξε με τις δο ομδες ισπαλες 1-1. Στο Α ημχρονο η Black Bird ταν αντερη της αντιπλου της, εχε την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων, δημιοργησε μερικς καλς ευκαιρες, δεν ευτχησε μως να βρει το δρμο προς τα δχτυα. Απ την λλη η Δυτικ Αθνα δεν εχε τποτα αξιοσημεωτο να επιδεξει στο διστημα αυτ. Στην επανληψη η αναμτρηση ταν ισορροπημνη, με την Black Bird πλι ελαφρ καλτερη, τη Δυτικ Αθνα μως να πιζει περισστερο. Τελικ η συνολικ καλτερη εικνα και υπεροχ της Black Bird δικαιθηκε, ανογοντας το σκορ, αλλ η τελευταα λξη στο ματς ανκε στη Δυτικ Αθνα, η οποα με την εκπνο του αγνα ισοφρισε σε 1-1, χρη σε εστοχο σουτ, που ταν και το τελικ αποτλεσμα, αφο με την επτευξη του γκολ ακοστηκε και η λξη του παιχνιδιο.
να ημχρονο ταν αρκετ για τους Αγιους να ξεπερσουν εκολα την αντσταση των Old Boys με 5-1. Οι Αγιοι ταν πολ καλτεροι και αντεροι των αντιπλων τους στο Α μρος, εχαν την απλυτη κυριαρχα στον αγωνιστικ χρο, δημιοργησαν πρα πολλς ευκαιρες και απρροια της επιθετικτητς τους και της υπεροχς τους ταν να σημεισουν 4 γκολ, ναντι μλις ενς των Old Boys. Το 4-1 ταν το αποτλεσμα του Α μρους, με τους Αγιους να χουν εξασφαλσει σε μεγλο ποσοστ τη νκη. Κτι που αποδεχτηκε στην επανληψη, καθς ο ρυθμς του παιχνιδιο πεσε αρκετ, με τους Αγιους να αγωνζονται χαλαρ, εν και τους Old Boys να μην μπορον να κοντρρουν τους αντπαλος τους, μνοντας μακρι απ την εστα τους. Εν τλει οι Αγιοι ταν αυτο που βρκαν μα φορ το δρμο προς τα δχτυα, διαμορφνοντας το 5-1, που ταν και το τελικ αποτλεσμα.
Χωρς να συναντσει την παραμικρ αντσταση η Παλρμο επιβλθηκε νετα των Ghosts με 5-0. λα τα γκολ σημειθηκαν στο Α μρος, με την Παλρμο να κνει τι θλει στον αγωνιστικ χρο, να χει την απλυτη πρωτοβουλα των κινσεων και πολ χαλαρ, σαν σε υγιειν περπατο να φτνει στην επτευξη πντε γκολ, εξασφαλζοντας τη νκη. Στην επανληψη ο ρυθμς του ματς πεσε κατακρυφα, με την Παλρμο να σβνει εντελς τις μηχανς, εν τους Ghosts να μην μπορον να πετχουν στω το γκολ της τιμς. Ετσι με τις δο ομδες να παζουν στο ρελαντ, αφο λα εχαν κριθε, οδηγηθκαμε χαλαρ στη λξη του αγνα, που βρκε την Παλρμο εκολα νικτρια απ το Α μρος με 5-0.
Τελευταο παιχνδι του προγρμματος ταν και το μεγλο ντρμπι κορυφς ανμεσα στον πρωτοπρο Αστρα και τους δετερους Βαρνους. να παιχνδι αρκετ καλ, που ληξε ισπαλο 2-2. Στα πρτα λεπτ του ματς οι δο ομδες ταν ισορροπημνες, με την μπλα να κυκλοφορε κυρως στο χρο του κντρου, χωρς να χουμε τις μεγλες φσεις. Σταδιακ μως οι Βαρνοι ταν εκενοι που ανπτυξαν μια πρωτοβουλα κινσεων, χοντας κποια καλ σουτ και μια πιο ντονη επιθετικτητα, ο Αστρας μως ταν εκενος που βρκε πρτος το δρμο προς τα δχτυα, με ωραο σουτ στερα απ οργανωμνη ενργεια. Οι Βαρνοι δεν πτοθηκαν απ το γκολ που δχτηκαν και συνχισαν να εναι ελαφρ καλτεροι των αντιπλων τους και τελικ δικαιθηκαν για την προσπθει τους και μλιστα χι μα αλλ δο φορς, ανατρποντας το εις βρος τους 1-0, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 2-1 με ωραα σουτ. Αμεση μως ταν η απντηση του Αστρα, ισοφαρζοντας ξαν με σουτ πολ γργορα σε 2-2. Στα τελευταα λεπτ οι δο ομδες πλεψαν για το 3ο και νικητριο πιθαντατα γκολ, οι μεγλες ευκαιρες μως δεν ρθαν και το τελικ σφριγμα του διαιτητ τις βρκε δκαια ισπαλες με 2-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 20ης αγωνιστικς:
ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 4-2
ΣΑΜΠΑ-CHICKEN 0-0
ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ-ΝΤΑΛΙΚΕΣ 4-1
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-BLACK BIRD 1-1
OLD BOYS-ΑΓΙΟΙ 1-5
ΠΑΛΕΡΜΟ-GHOSTS 5-0
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΒΑΡΩΝΟΙ 2-2
 

30/3/2007
9 77 Sporday - 3 (30-03-07)

ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΚΑΙ Η BRINKS ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
 
Χωρς εκπλξεις ολοκληρθηκε η 3η αγωνιστικ του 9ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Στα τρα απ τα τσσερα παιχνδια του προγρμματος, τα φαβορ φτασαν εκολα στην επικρτηση. Η Magna επιβλθηκε νετα των Bouls, ο Δρσος Στικος δεν αντιμετπισε ιδιατερα προβλματα κντρα στο Π/Ν, εν και η Marvo ξεπρασε εκολα το εμπδιο της Square Fans. Στον τταρτο αγνα της ημρας, το μεγλο ντρμπι της αγωνιστικς, η Brinks αναδεχτηκε νικτρια επ του Coco Café.
να εξαιρετικ Α ημχρονο, ταν αρκετ για τη Magna προκειμνου να φτσει στη νκη κντρα στους Bouls με 12-5. Η Magna ταν η απλυτη κυραρχος της αναμτρησης στο Α μρος, ταν πολ καλτερη και αντερη των αντιπλων της και απρροια της υπεροχς της στο διστημα αυτ ταν να πετχει πντε γκολ, καθαρζοντας ουσιαστικ το παιχνδι. Οι Bouls δεν απελησαν καθλου, πλην των τελευταων λεπτν, που εχαν κποια καλ, πλην στοχα σουτ. Στην επανληψη η Magna εξακολοθησε να εναι καλτερη, διατηροσε νετα την πρωτοβουλα των κινσεων, φτανε εκολα μπροστ στην αντπαλη εστα και σημεωσε συνεχς γκολ, αυξνοντας και λλο το δεκτη του σκορ. Η μοναδικ αντδραση των Bouls ρθε στα τελευταα λεπτ του αγνα, ττε που και οι πακτες της Magna εχαν χαλαρσει αρκετ, που βρκαν την ευκαιρα να πετχουν κποια τρματα, χι πως δεν δχτηκαν κιλας και απλ να περιορσουν κπως την κταση της ττας τους και του σκορ, το οποο διαμορφθηκε τελικ στο 12-5 υπρ της Magna.
Καλτερος στο μεγαλτερο διστημα της αναμτρησης ο Δρσος Στικος, φτασε εκολα σχετικ στη νκη επ του Π/Ν με 6-2. Ο Δρσος Στικος εχε την ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων στο Α ημχρονο, εχε καλτερη κυκλοφορα της μπλας και παρουσαζε καλτερη εικνα μσα στο γπεδο σε σχση με τον αντπαλ του. Η μικρ αυτ υπεροχ του μως μεταφρστηκε μλις σε μα πολ καλ ευκαιρα και μλιστα δοκρι. Λγα λεπτ μως πριν την ολοκλρωση του Α μρους ρθε το γκολ, απομακρνοντας το γχος απ τους πακτες του. Στην επανληψη τα πργματα ταν εντελς διαφορετικ. Ο Δρσος Στικος μπκε πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο, ταν πολ αντερος του Π/Ν, λεγχε απλυτα το παιχνδι, διατηροσε την πλρη υπεροχ, η οποα αυτ τη φορ εκφρστηκε με τρα συνεχμενα γκολ, μετατρποντας το εθραυστο 1-0, στο ασφαλς 4-0. Κπου εκε κρθηκε και ο αγνας, με το Δρσο Στικο να ρχνει τους ρυθμος του, τους πακτες του να χαλαρνουν αρκετ, με το Π/Ν να βρσκει την ευκαιρα να πετχει δο γκολ στα τελευταα λεπτ, σα μως σημεωσε και ο Δρσος Στικος, με αποτλεσμα το τελικ σκορ να διαμορφνεται στο εκολο 6-2 υπρ του Δρσου Στικου.
Η Brinks ταν η μεγλη νικτρια του ντρμπι της αγωνιστικς με αντπαλο το Coco Cafe, επικρατντας με 5-4. Ο αγνας ταν αρκετ καλς, με γργορο ρυθμ, κυρως απ το Coco Café και κατ διαστματα απ την Brinks, η οποα μως ταν πιο ουσιδεις. Το ξεκνημα της αναμτρησης ανκε στο Coco Café, το οποο εχε τον λεγχο του παιχνιδιο, εχε την κατοχ της μπλας, δεν μποροσε μως να διασπσει την καλ οργανωμνη μυνα της Brinks. Η λση τελικ βρθηκε με να αιφνδιο συρτ σουτ, ανογοντας το σκορ για το Coco Café. Μετ την επτευξη του γκολ η Brinks ανπτυξε τις επιθετικς της αρετς και με τρεις οργανωμνες αντεπιθσεις και τρα ψογα τελειματα των φσεων με σουτ, αντρεψε το εις βρος της 1-0, παρνοντας προβδισμα με 3-1. Με αυτ το σκορ οδηγθηκαν οι δο ομδες στην ανπαυλα. Στην επανληψη το Coco Café μπκε πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο, πεσε την αντπαλ του και μσα σε λγα λεπτ κατφερε να φρει το ματς στα σα (3-3). Ξαν μως η Brinks βγκε στην επθεση και πως στο Α μρος τσι και τρα, βρκε τον τρπο με δο αντεπιθσεις και ωραα τελειματα να πετχει ισριθμα γκολ, παρνοντας εκ νου προβδισμα δο τερμτων (5-3). Η συνχεια του παιχνιδιο ανκε ολοκληρωτικ στο Coco Café. Οι πακτες του πεσαν αφνταστα τους αντιπλους τους, κλεισαν στα καρ της την Brinks, κυνηγντας την ισοφριση. Αρχικ και πολ γργορα ρθε η μεωση του σκορ σε 5-4, η ισοφριση μως δεν ρθε ποτ. Παρλο την ασφυχτικ πεση, τα πολλ σουτ και τις τρεις-τσσερις πολ καλς ευκαιρες που δημιοργησε το Coco Café, εν αντιθσει με την Brinks που δεν απελησε καθλου, το γκολ δεν ρθε ποτ και τσι η Brinks κρτησε το πολτιμο 5-4, παρνοντας τη σημαντικ νκη.
να ημχρονο κρτησε η αντσταση της Square Fans επ της Marvo. Οι πακτες της πολ καλτεροι στην επανληψη φτασαν νετα στην επικρτηση με 10-3. Στο Α μρος μως τα πργματα ταν εντελς διαφορετικ. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη, με τη Square Fans μλιστα να παρνει προβδισμα στο σκορ, πολ γργορα μως τη Marvo να ανατρπει το εις βρος της 1-0 και να προηγεται με 2-1. Πλι μως η Square Fans βρκε τον τρπο να ισοφαρσει σε 2-2 και μπορε ξαν πολ γργορα να βρθηκε πσω στο σκορ με 4-2, αλλ λγο πριν τη λξη του ημιχρνου μεωσε σε 4-3, μνοντας πντα μσα στη διεκδκηση του παιχνιδιο. Στην επανληψη μως το ντρμπι εξελχθηκε σε επιθετικ μονλογο της Marvo. Οι πακτες ανβασαν κατακρυφα την απδοσ τους, εχαν την απλυτη κυριαρχα και υπεροχ στο ματς, βελτωσαν την αμυντικ τους λειτουργα, εκμεταλλετηκαν και την κοραση των παικτν της Square Fans και τα κεν στην μυν της, με αποτλεσμα να προσεγγζουν εκολα την αντπαλη εστα, να δημιουργον συνεχς φσεις και φυσικ να πετυχανουν γκολ. Ετσι πολ εκολα και απλ το 4-3 γινε 10-3 για τη Marvo, φτνοντας νετα στη νκη.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 3ης αγωνιστικς:
MAGNA-BOULS 12-5
ΔΡΟΣΟΣ/ΣΤΑΙΚΟΣ-Π/Ν 6-2
COCOCAFÉ-BRINKS 4-5
MARVO-SQUARE FANS 10-3

26/3/2007
6 88 Supersport F.M. - 19 (26-03-07)

ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΠΛΗΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΚΑΙ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ
 
Χωρς μεγλες εκπλξεις διεξχθη η 19η αγωνιστικ του 6ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. Απ τις 7 πρτες ομδες της κατταξης, οι τσσερις φτασαν εκολα σχετικ στην επικρτηση, εν απ τις λλες τρεις, η μα παραχρησε ισοπαλα και οι λλες δο χασαν. Ο λγος για τη Σπερχειδα, τους Ρμπελους και το Ργα ΤΕΑΜ, με την πρτη να μην καταφρνει να κερδσει τη No Name, εν τις λλες δο να ηττνται απ τους Kariokas και την Typoshirt αντστοιχα. Οσον αφορ τις νικτριες ομδες, ο Κοκος συνχισε την επλασ του προς τον ττλο, επικρατντας των Καλλιτεχνν, εν οι Μπμπηδες διατηρθηκαν στη 2η θση, ξεπερνντας την αντσταση των Πανθρων. Η Πεζ τλος κρδισε την Group Therapy, εν Santos και Master Aid επιβλθηκαν των Αετν και της Fuego αντστοιχα.
Χρη σε να πολ καλ δετερο ημχρονο, η Typoshirt νκησε το Ργα ΤΕΑΜ με 5-3. Ο Ργας ΤΕΑΜ ξεκνησε ιδανικ την αναμτρηση, ταν καλτερος στα πρτα λεπτ του αγνα και κατφερε να προηγηθε με 2-0, εν εχε και μερικς ακμη καλς ευκαιρες για να αυξσει τη διαφορ του σκορ, χρη μως στις μεσες επεμβσεις του τερματοφλακα της Typoshirt ο δεκτης παρμεινε στο 2-0. Μετ τα μισ του Α μρους η Typoshirt ανβασε την απδοσ της, ισορρπησε το παιχνδι και ευτχησε πριν την ολοκλρωση του ημιχρνου να μεισει σε 2-1, μνοντας μσα στη διεκδκηση του ματς. Στην επανληψη η Typoshirt ταν καταιγιστικ. Παζοντας πολ καλ, ταν πολ αντερη της αντιπλου της, εχε την απλυτη κυριαρχα στον αγωνιστικ χρο και μσα σε λγα λεπτ, χι απλ αντρεψε το εις βρος της 2-1, αλλ πρε και σοβαρ προβδισμα για τη νκη, καθς πρε κεφλι στο σκορ με 5-2, χρη σε μορφες ομαδικς ενργειες. Ο Ργας ΤΕΑΜ δεν μπρεσε να αντιδρσει στο ρυθμ αυτ και την κυριαρχα της Typoshirt, δεν απελησε καθλου και το μνο που κατφερε ταν να σημεισει να γκολ, λγο πριν τη λξη του αγνα, με το οποο απλ διαμρφωσε το τελικ αποτλεσμα, που εχε την Typoshirt για νικτρια με 5-3.
να ημχρονο ταν αρκετ για την Πεζ να φτσει στη νκη με αντπαλο την Group Therapy με 3-0. Και τα τρα γκολ της Πεζς σημειθηκαν στο Α μρος, με τα οποα διαμορφθηκε και το τελικ σκορ του αγνα, αφο στην επανληψη τποτα δεν λλαξε. Η Πεζ εχε την απλυτη κυριαρχα στο πρτο μισ του ματς, εχε την πρωτοβουλα των κινσεων και τον λεγχο του ρυθμο, βγαινε συχν πυκν στην επθεση, ταν πιο απειλητικ και απρροια της υπεροχς της ταν να σημεισει τρα γκολ. Απ την λλη η Group Therapy προσπθησε να αντιδρσει, εχε κποιες ευκαιρες, αλλ η μυνα της Πεζς ταν σε καλ βραδι και απκρουσε κθε δραστηριτητα της αντιπλου της. Στην επανληψη η Πεζ απλ λεγξε το ρυθμ του παιχνιδιο, πρσεξε περισστερο την μυν της, εγκαταλεποντας τον επιθετικ οστρο του Α ημιχρνου και πολ εκολα κρτησε το υπρ της 3-0, παρνοντας την εκολη νκη, μιας και η Group Therapy δεν απελησε ιδιατερα.
Ελαφρ καλτεροι οι Kariokas πραν τη σπουδαα νκη εις βρος των Ρμπελων με 3-2. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στη μεγαλτερη διρκει της, με τους Kariokas μως να χουν την ελαφρ υπεροχ και στα δο ημχρονο και βασικ στα καρια χρονικ σημεα του ματς, φτνοντας στην επικρτηση. Στο Α μρος οι Kariokas προηγθηκαν με 2-1, ντας λγο αντεροι και πιο αποτελεσματικο των αντιπλων τους, εν στην επανληψη λεγξαν το ρυθμ και λγα λεπτ πριν την ολοκλρωση του αγνα πτυχαν και τρτο γκολ, σφραγζοντας τη νκη. Οι Ρμπελοι μεωσαν σχεδν αμσως σε 3-2, ο χρνος που απμενε μως ταν ελχιστος για να καταφρουν κτι καλτερο, με το τελικ σφριγμα του διαιτητ να βρσκει τους Kariokas νικητς με 3-2.
Μτριο παιχνδι διεξχθη ανμεσα στη Santos και τους Αετος, με τη Santos να παρνει τελικ τη νκη με 1-0. Το Α ημχρονο του ματς δεν χει να επιδεξει τποτα σπουδαο, καθς οι δο ομδες περιορστηκαν σε παιχνδι κντρου, χωρς να δημιουργον καμα μεγλη ευκαιρα. Στην επανληψη ο ρυθμς του αγνα ανβηκε κπως, με τη Santos να εναι ελαφρ καλτερη και πιο επιθετικ, να δημιουργε δο καλς ευκαιρες για γκολ και τελικ να καταφρνει να ανοξει το σκορ. Οι Αετο προσπθησαν στα εναπομεναντα λεπτ να πετχουν την ισοφριση, δεν απελησαν καθλου μως την αντπαλη εστα, με τη Santos να κρατει το φτωχ πλην πολτιμο 1-0 και να παρνει τη νκη.
Σε παρσταση για να ρλο εξελχθηκε ο αγνας ανμεσα στη Master Aid και το Fuego, με την πρτη να παρνει τη νκη με 6-0. Η Master Aid εχε τον πλρη λεγχο του ματς, την απλυτη κυριαρχα στον αγωνιστικ χρο, τη συνεχ πρωτοβουλα των κινσεων, ταν διαρκς απειλητικ στις επιθσεις της, δημιοργησε αρκετς φσεις για γκολ και απρροια της υπεροχς της ταν να σημεισει 6 τρματα, χωρς να δεχτε καννα. Το Fuego προσπθησε, αλλ το επιθετικ πρβλημα ταν ντονο, με αποτλεσμα οι ελχιστες φσεις που δημιουργθηκαν να μην χουν ευτυχ κατληξη για την ομδα, η οποα γνρισε μα ακμη ττα, ελαφρτερη απ λλες φορς αυτ τη φορ, με 6-0.
να παιχνδι ανμεσα σε δο ισοδναμες και ισορροπημνες ομδες σε λη τη διρκει του εχε και την ανλογη κατληξη στο σκορ, μιας και Σπερχειδα και No Name αναδεχτηκαν ισπαλες 2-2. Η Νο Name ταν ελαφρ καλτερη στο Α ημχρονο, πιο απειλητικ απ την αντπαλ της και κατφερε να ανοξει πρτη το σκορ, κνοντας το 1-0. Στην επανληψη η Σπερχειδα ταν αυτ που μπκε πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο και πεσε την αντπαλ της και πολ γργορα φερε το ματς στα σα (1-1). Σχεδν αμσως μως η No Name απντησε στο γκολ της Σπερχειδας, παρνοντας εκ νου προβδισμα στο σκορ με 2-1. Με τη σντρα μως η Σπερχειδα ισοφρισε ξαν σε 2-2 και στα εναπομεναντα λεπτ μχρι τη λξη του παιχνιδιο, μολοντι οι δο ομδες εχαν ανοικτο για να πετχουν το τρτο τρμα, με τη No Name να εναι λγο πιο επιθετικ, το γκολ τελικ δεν ρθε και το τελευταο σφριγμα του διαιτητ τις βρκε ισπαλες με 2-2.
Με να ξσπασμα στην επανληψη ο Κοκος ξεπρασε την αντσταση των Καλλιτεχνν, παρνοντας τη νκη με 6-2. Το Α ημχρονο ταν ισορροπημνο, με τους Καλλιτχνες να κοντρρουν στα σα τον αντπαλ τους, να στκονται μια χαρ στον αγωνιστικ χρο, αλλ τον Κοκο να πηγανει προηγομενος στην ανπαυλα με 2-1 στο σκορ. Στην επανληψη ο Κοκος επβαλε την τξη μσα στο γπεδο. Ανεβζοντας την απδοσ του σε μυνα και κυρως επθεση, φτασε εκολα στην επτευξη τεσσρων τερμτων, μετατρποντας το 2-1 σε 6-1, κλειδνοντας βεβαως τη νκη. Οι Καλλιτχνες δεν μπρεσαν να παρακολουθσουν το ρυθμ των αντιπλων τους, πλην του ενς γκολ που σημεωσαν στο τλος, διαμορφνοντας το τελικ αποτλεσμα, που εχε τον Κοκο για μια ακμη φορ νικητ, με 6-2 και να ακμη βμα πιο κοντ στην κατκτηση του ττλου.
Σε ανλογο ρυθμ με την πιο πνω αναμτρηση κυμνθηκε και το παιχνδι ανμεσα στους Μπμπηδες και τους Πνθηρες, με τους Μπμπηδες να παρνουν τη νκη με 6-2. Το Α ημχρονο ταν ισορροπημνο, με τους Πνθηρες να στκονται μια χαρ απναντι στους αντιπλους τους, οι οποοι χωρς να εντυπωσιζουν εχαν τον τρπο να φτσουν στην επτευξη δο γκολ, πηγανοντας προηγομενοι στο ημχρονο με 2-1. Στην επανληψη οι Μπμπηδες ταν πολ αντεροι των Πανθρων, πεσαν πρα πολ, βελτιθηκαν και φτασαν στην επτευξη τεσσρων γκολ ακμη, κνοντας το 6-1. Ο αγνας φυσικ εχε κριθε και απλ οι Πνθηρες με να τρμα στο τλος διαμρφωσαν το τελικ 6-2 της νκης των Μπμπηδων, οι οποοι διατηρονται στη 2η θση της βαθμολογας.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 19ης αγωνιστικς:
TYPOSHIRT-ΡΗΓΑΣ ΤΕΑΜ 5-3
ΠΕΖΗ-GROUPTHERAPY 3-0
ΡΕΜΠΕΛΟΙ-KARIOKAS 2-3
ΑΕΤΟΙ-SANTOS 0-1
MASTER AID-FUEGO 6-0
NO NAME-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 2-2
ΚΟΥΚΟΣ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ 6-2
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ 6-2

24/3/2007
7 88 Artisti Macaroni o - 19 (24-03-07)

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΟΙ ΒΑΡΩΝΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
 
Την εκπληκτικ κατσταση στην οποα βρσκονται επιβεβαωσαν οι Βαρνοι, οι οποοι στο μεγλο ντρμπι της 19ης αγωνιστικς του 7ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni επικρτησαν των Αγιων και παρμειναν στη 2η θση της κατταξης, τσσερις βαθμος πσω απ τον πρωτοπρο Αστρα, ο οποος επιβλθηκε εκολα των Old Boys και βρσκεται πντα στην κορυφ, χοντας και να παιχνδι λιγτερο. Αντθετα με τις δο προαναφερθντες ομδες, οι Αγιοι με την ττα τους αυτ χασαν δαφος και απομακρνθηκαν 9 ολκληρους βαθμος απ την πρτη θση. Πντα στο κλπο του ττλου εναι και η πρωταθλτρια Σμπα, η οποα κρδισε την Παλρμο και βρσκεται στην 3η θση της κατταξης, πντε βαθμος απ την κορυφ. Οσον αφορ τα υπλοιπα ματς της ημρας, η Ατλαντς νκησε εκολα τους Συνθεις Υποπτους, οι Νταλκες επικρτησαν των Λαμγιων, η Δυτικ Αθνα ξεπρασε χωρς προβλματα το εμπδιο των Ghosts, εν Black Bird και Chicken αναδεχτηκαν ισπαλες.
Εκολη επικρτηση εις βρος των Συνθεις Υποπτων με 3-0 πτυχε η Ατλαντς. Η Ατλαντς αγωνστηκε τλεια στην μυνα, ταν καλτερη και αντερη της αντιπλου της στο μεγαλτερο διστημα του παιχνιδιο, εχε την πρωτοβουλα των κινσεων, ταν πιο επιθετικ, δημιοργησε περισστερες ευκαιρες και απρροια της υπεροχς της ταν να σημεισει τρα γκολ, ναντι κανενς των Συνθεις Υποπτων. Οι Συνθεις Υποπτοι απ την πλευρ τους δεν παρτησαν τον αγνα, συνχισαν την προσπθεια, εχαν και αυτο ευκαιρες, αλλ οι πακτες της Ατλαντς ταν πιο αποτελεσματικο, φτνοντας στην επικρτηση με 3-0.
Πολ αντερη η Σμπα επιβλθηκε νετα σχετικ της Παλρμο με 3-1. Η Σμπα εχε την απλυτη κυριαρχα του ματς στο Α ημχρονο. Χωρς να εντυπωσιζει με το ποδσφαιρο που παιζε, λεγχε το ρυθμ, κυκλοφοροσε καλτερα την μπλα, δεν απειλθηκε καθλου απ την αντπαλ της και ευτχησε σε δο οργανωμνες επιθσεις να πετχει ισριθμα γκολ, κνοντας να σημαντικ βμα για τη νκη. Στην επανληψη ο ρυθμς του αγνα κυλοσε στο διο στυλ. Η Σμπα εχε την κατοχ της μπλας, με την ψογη μυν της εχε βγλει μακρι απ την περιοχ της τους πακτες της Παλρμο, δεν απειλονταν καθλου, εν δεν χανε και την ευκαιρα συχν πυκν να βγανει στην επθεση, με σκοπ την επτευξη ενς τρτου τρματος, με σκοπ να κλειδσει τη νκη. Αυτ τελικ ρθε και κπου εκε τα πντα κρθηκαν. Η Παλρμο ανβασε την απδοσ της στο τλος, ταν πια ταν πολ αργ, που εχε δοκρι, μεωσε σε 3-1, πεσε περισστερο, δοκμασε κποια σουτ, αλλ τα χρονικ περιθρια εχαν δη στενψει αρκετ. Το σκορ δεν λλαξε στα εναπομεναντα δευτερλεπτα και η Σμπα πρε τη νκη με 3-1.
Οι Βαρνοι ταν οι μεγλοι νικητς της αγωνιστικς, κερδζοντας τους Αγιους με 3-1. Οι Βαρνοι εχαν τον πρωταγωνιστικ ρλο στο Α ημχρονο, που ταν πολ καλτεροι των αντιπλων τους, δεν απειλθηκαν καθλου στην μυνα, εν με δο ωραα σουτ πτυχαν ισριθμα γκολ, κνοντας να αποφασιστικ βμα για τη νκη. Στις αρχς του Β μρους ο λεγχος του ματς ανκε ξαν στους Βαρνους, οι οποοι εχαν την πρωτοβουλα των κινσεων, κποιες καλς φσεις, με τους Αγιους να περιορζονται σε παθητικ ρλο. Η υπεροχ των Βαρνων ωστσο δεν απφερε κποιο γκολ, με τους Αγιους μετ το αρχικ διστημα ανωτερτητας των αντιπλων τους να αναλαμβνουν τα ηνα του ματς, να ανεβζουν την απδοσ τους, να πιζουν και τελικ να καταφρνουν να μεισουν σε 2-1. Παρλο το ψυχολογικ πλεονκτημα οι Αγιοι δεν δημιοργησαν καμα ευκαιρα για την ισοφριση, παρ μνο εχαν την κατοχ της μπλας και σε μα αντεπθεση οι Βαρνοι βρκαν το κεν στην μυνα των Αγιων, πτυχαν το γκολ, καναν το 3-1, το οποο διατρησαν εκολα ως το τλος του αγνα, παρνοντας τη σπουδαα νκη.
Στη μετριτητα κινθηκε το παιχνδι ανμεσα στις Νταλκες και τα Λαμγια, με τις Νταλκες τελικ να παρνουν τη νκη με το ισχν 1-0. Η αναμτρηση δεν διεκδικε δφνες ποιτητας. Οι δο ομδες παρλο τις προσπθεις τους δεν δημιοργησαν τις πολ μεγλες φσεις μπροστ στις αντπαλες εστες, με τον αγνα να κρνεται στις λεπτομρειες. Αυτς τελικ ταν με το μρος των Νταλικν, οι οποες πτυχαν να γκολ και χρη στην πολ καλ τους μυνα διατρησαν το προβδισμα αυτ μχρι το τελικ σφριγμα, πο τις βρκε νικτριες με 1-0, παρλο τις προσπθειες των Λαμγιων για την ισοφριση, οι οποες μως δεν εχαν καννα αποτλεσμα.
Παζοντας με πακτη λιγτερο σε λη τη διρκεια της αναμτρησης διτι δεν κατφεραν να συμπληρσουν ομδα, οι Ghosts απναντι στη Δυτικ Αθνα, το ργο τους ταν αρκετ δσκολο, εν αντθετα της Δυτικς Αθνας πολ εκολο. Το προγνωστικ αυτ επιβεβαιθηκε μσα στις τσσερις γραμμς του γηπδου, με τη Δυτικ Αθνα να παρνει νετα τη νκη με 8-4. Η Δυτικ Αθνα ξεκνησε πολ δυνατ τα ματς, εκμεταλλετηκε το αριθμητικ πλεονκτημα, προηγθηκε στις αρχς του Β μρους με 5-1 και κπου εκε τα πντα κρθηκαν. Στη συνχεια οι πακτες της καναν συντρηση δυνμεων, χαλρωσαν αρκετ, με αποτλεσμα το ματς να ανοξει, οι μυνες να αδυνατον και τους επιθετικος των δο ομδων να φτνουν στην επτευξη εκολων γκολ, τα οποα διαμρφωσαν το τελικ 8-4 υπρ της Δυτικς Αθνας.
Το καλτερο απ πλευρς εξλιξης παιχνδι της αγωνιστικς διεξχθη ανμεσα στην Black Bird και την Chicken, με τις δο ομδες να αναδεικνονται ισπαλες 2-2. Η Black Bird ταν ελαφρς καλτερη στο Α ημχρονο, διατηροσε μια μικρ υπεροχ και μια σχετικ πρωτοβουλα των κινσεων, χοντας μερικ καλ σουτ, η Chicken μως ταν αυτ που νοιξε πρτη το σκορ, κνοντας το 1-0. Η Black Bird μως συνχισε να εναι πιο επιθετικ, να εναι καλτερη και να πιζει σο περνοσε ο χρνος περισστερο και τελικ να δικαινεται, γυρνντας το ματς, απ το εις βρος της 1-0 στο υπρ της 2-1. Στην επανληψη μως η Chicken ταν αυτ που πρε τα ηνα του αγνα στα χρια της, ταν πιο επιθετικ και κατφερε να ισοφαρσει σε 2-2, που ταν και το τελικ αποτλεσμα ανμεσα στις δο ομδες, αφο στα τελευταα λεπτ οι προσπθειες της Black Bird για κποιο γκολ δεν καρποφρησαν.
Χωρς να χρειαστε να φορτσρει ιδιατερα, ο Αστρας φτασε νετα στην επικρτηση με 4-0 εις βρος των Old Boys. Διατηρντας απλ την πρωτοβουλα των κινσεων και χοντας περισστερη ρα την κατοχ της μπλας στη διθεσ του, ο Αστρας ταν πιο επιθετικς, καλτερος και σαφς αντερος, δημιοργησε μερικς ευκαιρες και με δο γκολ σε κθε ημχρονο πρε τη νκη με 4-0. Οι Old Boys πλεψαν σο καλτερα μποροσαν, κντραραν τον αντπαλ τους, αλλ η διαφορ δυναμικτητας ανμεσα στις δο ομδες ταν αισθητ, με τον Αστρα να φτνει σε μα ακμα νκη, με 4-0.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 19ης αγωνιστικς:
ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 3-0
ΣΑΜΠΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ 3-1
ΒΑΡΩΝΟΙ-ΑΓΙΟΙ 3-1
ΝΤΑΛΙΚΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ 1-0
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-GHOSTS 8-4
BLACKBIRD-CHICKEN 2-2
ΑΣΤΕΡΑΣ-OLD BOYS 4-0

23/3/2007
9 77 Sporday - 2 (23-03-07)

ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟ COCO CAFE
 
Ακρως συναρπαστικ ταν η 2η αγωνιστικ του 9ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Τα δο απ τα τρα παιχνδια που διεξχθησαν εχαν συγκλονιστικ εξλιξη και τερστιο ενδιαφρον, εν στο τελευταο ματς του προγρμματος εχαμε εκολη επικρτηση. Μεγλος νικητς αναδεχτηκε το Coco Cafe, που νκησε στο ντρμπι τον πρωταθλητ Δρσο/Στικο, πως και η Brinks, που επιβλθηκε πρα πολ δσκολα του Π/Ν. Αντθετα η Marvo ξεπρασε νετα το εμπδιο των Bouls.
Πολ καλ παιχνδι με γργορο ρυθμ διεξχθη ανμεσα στην Brinks και το Π/Ν, που βρκε δσκολα νικτρια την πρτη με 5-4. Το Π/Ν μπκε πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο, ξεκνησε εξαιρετικ την αναμτρηση και ντας καλτερο και πιο επιθετικ βρκε δο φορς το δρμο προς τα δχτυα. Η Brinks στη συνχεια ανβασε την απδοσ της, πεσε τον αντπαλ της, βγκε στην επθεση, δημιοργησε φσεις και απρροια της υπεροχς της στο διστημα αυτ ταν να σημεισει δυο γκολ, φρνοντας το ματς στα σα. Στη συνχεια οι δο ομδες ταν ισορροπημνες, μοιρζονταν την κατοχ της μπλας και την πρωτοβουλα των κινσεων, με την Brinks μως να εναι ελαφρ καλτερη και λγο πιο απειλητικ στις επιθσεις της. Παρλο αυτ μως και το Π/Ν δεν καθταν πσω και προσπαθοσε με κθε τρπο να φτσει στην επτευξη κποιου γκολ. Μολοντι λοιπν η Brinks προηγθηκε δο φορς, με 3-2 και 4-3 και στις δο περιπτσεις το Π/Ν εχε μεση απντηση, ισοφαρζοντας ισριθμες φορς (3-3 και 4-4). Η ελαφρ υπεροχ μως της Brinks καρποφρησε, αφο με σουτ κανε το 5-4, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της νκης της, καθς στα εναπομεναντα λεπτ δεν απειλθηκε καθλου απ τον αντπαλ της, κρατντας χωρς προβλματα το μικρ, αλλ σημαντικ προβδισμα που της χρισε και τους τρεις βαθμος.
Το πρωτοεμφανιζμενο στο πρωτθλημα Coco Café ταν ο μεγλος νικητς του ντρμπι της αγωνιστικς, επικρατντας του πρωταθλητ Δρσου/Στικου με 6-3. Ο αγνας ταν αρκετ καλς, με τις δο ομδες να παζουν γργορα και δυνατ. Το ξεκνημα ανκε στο Δρσο/Στικο, που ντας καλτερος και πιο κινητικς στα πρτα λεπτ, νοιξε πρτος το σκορ, η συνχεια μως ανκε στο Coco Café, οι πακτες του οποου ανλαβαν τον λεγχο του ματς, εχαν την πρωτοβουλα των κινσεων, ταν πιο επιθετικο και πολ γργορα αντρεψαν το εις βρος τους 1-0, παρνοντας προβδισμα με 2-1. Στην τελευταα φση του Α ημιχρνου μως ο Δρσος/Στικος ισοφρισε σε 2-2 με σουτ στερα απ φουλ, αφνοντας ανοικτς τις εκκρεμτητες των δο ομδων για την επανληψη. Εκε οι δο ομδες ταν ισορροπημνες στα πρτα λεπτ, χωρς τη μεγλη φση, με μια μικρ, αλλ καρπη υπεροχ του Δρσου/Στικου. Μετ τα μισ του Β μρους μως το Coco Café ανβασε την απδοσ του, πεσε τον αντπαλ του και μσα σε διστημα πντε λεπτν μεττρεψε το 2-2 σε 6-2 υπρ του, εξασφαλζοντας ουσιαστικ και τη νκη. Ο Δρσος/Στικος προσπθησε να αντιδρσει, αλλ η διαφορ του σκορ ταν μεγλη και ο χρνος που απμενε λγος, με τις δο ομδες να ρχνουν το ρυθμ τους, παντες να χουν συμβιβαστε με την τελικ κβαση του παιχνιδιο και απλ το Δρσο/Στικο στο τλος να σημεινει γκολ και να διαμορφνει το τελικ 6-3.
Εκολη επικρτηση εις βρος των Bouls με 7-2 πτυχε η Marvo. Η Marvo ταν αντερη των αντιπλων της, αγωνστηκε καλτερα, πιο επιθετικ, εχε την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων σε λη τη διρκεια της αναμτρησης και φτασε νετα στη νκη. Οι Bouls προσπθησαν σο καλτερα μποροσαν, πλεψαν το παιχνδι, διατηρθηκαν μσα στο σκορ στη μεγαλτερη διρκεια του Α ημιχρνου, αλλ σταδιακ η υπεροχ και η ανωτερτητα της Marvo καρποφρησε, τα γκολ ρθαν, η μυνα βελτιθηκε και λλο, η διαφορ στο σκορ αυξθηκε και το Β μρος εξελχθηκε σε μονλογο της Marvo, φτνοντας χωρς προβλματα στην επικρτηση με 7-2.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε η Magna εις βρος της Karenta, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι η Magna πρσθεσε τρεις εκολους βαθμος στο σακολι της, σε αυτ το ξεκνημα του νου πρωταθλματος.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 2ης αγωνιστικς:
BRINKS-Π/Ν 5-4
ΔΡΟΣΟΣ/ΣΤΑΙΚΟΣ-COCO CAFÉ 3-6
MARVO-BOULS 7-2
MAGNA-KARENTA 2-0 (νευ αγνα)

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar