>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

28/4/2007
7 88 Artisti Macaroni - 23 (28-04-07)

ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΩΝΟΙ
 
Χωρς μεγλες αλλαγς στις πρτες θσεις διεξχθη η 23η αγωνιστικ του 7ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni. Ο Αστρας φτασε σε λλη μα νετη επικρτηση, αυτ τη φορ επ της Chicken, παραμνοντας πντα μνος πρτος στην κορυφ της κατταξης, χοντας τσσερις βαθμος περισστερους απ τους δετερους Αγιους και Βαρνους, οι οποοι επικρτησαν στα δο ντρμπι της αγωνιστικς της Black Bird και της Σμπα αντστοιχα. Με την ττα της αυτ η Σμπα μεινε 4η και χασε πολτιμη δαφος στη μχη της 3δας. Στα υπλοιπα παιχνδια του προγρμματος, η Δυτικ Αθνα επιβλθηκε εκολα της Ατλαντς, πως και η Παλρμο με τα Λαμγια, των Συνηθεις Υποπτων και των Ghosts αντστοιχα. Τλος, οι Old Boys πτυχαν σπουδαα νκη εις βρος των Νταλικν.
Χρη σε να εξαιρετικ Β ημχρονο η Δυτικ Αθνα επικρτησε επιβλητικ της Ατλαντς με 7-1. Στο πρτο μρος μως οι δο ομδες ταν ισοδναμες. Η Ατλαντς μλιστα ξεκνησε ιδανικ την αναμτρηση και προηγθηκε με 1-0, μεση μως ταν η απντηση της Δυτικς Αθνας, η οποα ισοφρισε σε 1-1. Στη συνχεια η Δυτικ Αθνα διατηροσε την ελαφρ υπεροχ, χωρς μως να σημειωθε κποια μεγλη ευκαιρα και απ τις δο ομδες. Στην επανληψη η Ατλαντς μπκε δυνατ στον αγωνιστικ χρο, εχε δο καλς στιγμς για να πρει προβδισμα στο σκορ και η συνχεια του ματς ανκε ολοκληρωτικ στη Δυτικ Αθνα. Επιβλλοντας πλρως το ρυθμ της, χωρς να απειληθε καθλου στην μυνα και αντιθτως ντας απστευτα αποτελεσματικ στην επθεση, εκμεταλλευμενη την ταχτητ της και τα κεν στην μυνα της Ατλαντς, σημεωσε 6 γκολ, μετατρποντας το ρευστ 1-1 στο επιβλητικ και νετο 7-1, φτνοντας εκολα στην επικρτηση.
Πολ εκολα και απλ τα Λαμγια επιβλθηκαν των Ghosts με 6-0. Τα Λαμγια εχαν την απλυτη υπεροχ και κυριαρχα σε λη τη διρκεια του παιχνιδιο, ανλαβαν απ την αρχ του ματς την πρωτοβουλα των κινσεων, την οποα και διατρησαν χωρς καννα πρβλημα, η αντσταση που δχτηκαν απ τους Ghosts ταν πενιχρ και με τλεια μυνα και καλ επθεση φτασαν νετα στην επτευξη 6 γκολ, χωρς να δεχτον καννα. Φυσικ τερστιο συν για τα Λαμγια για να φτσουν στην νετη επικρτηση ταν και το αριθμητικ τους πλεονκτημα, καθς οι Ghosts δεν κατφεραν να συμπληρσουν ομδα και αγωνστηκαν με δο πακτες λιγτερους. Ετσι η νκη των Λαμγιων ταν αναμενμενη, κτι που διατυπνει και το 6-0.
Η εξαιρετικ μυνα χρισε τη νκη στους Old Boys με αντιπλους της Νταλκες με 2-0. Οι Old Boys διατηροσαν την ελαφρ υπεροχ σε λη τη διρκεια της αναμτρησης, ταν καλτεροι, κλεισαν πολ καλ την μυν τους, με αποτλεσμα να μην απειληθον ιδιατερα απ τις Νταλκες και με υπομον στην επθεση βρκαν απ μα φορ σε κθε ημχρονο το δρμο προς τα δχτυα, φτνοντας στην επικρτηση με 2-0. Οι Νταλκες μειναν μακρι απ τον καλ τους εαυτ και μνο στα τελευταα λεπτ, ταν λα εχαν δη κριθε, προσπθησαν να δημιουργσουν κτι καλ και πλι μως χωρς αποτλεσμα, γνωρζοντας δκαια την ττα με 2-0.
Ενα ημχρονο ταν αρκετ στην Παλρμο προκειμνου να φτσει στην εκολη επικρτηση κντρα στους Συνθεις Υποπτους με 5-1. Η Παλρμο ταν η απλυτη κυραρχος του παιχνιδιο στο Α μρος και παζοντας αρκετ καλ, χοντας την υπεροχ, χωρς να απειληθε απ τους αντιπλους της, φτασε στην επτευξη 4 γκολ, παρνοντας σημαντικ προβδισμα για τη νκη. Στην επανληψη ο ρυθμς της Παλρμο πεσε, οι πακτες της απλ διατρησαν την πολτιμη διαφορ που εχαν, οι Συνθεις Υποπτοι ανβασαν κπως την απδοσ τους, βγκαν στην επθεση, χασαν μερικς ευκαιρες, σημεωσαν να γκολ, τα 4 τρματα μως του Α μρους ταν αρκετ για την Παλρμο προκειμνου να της δσουν τη νκη. Ουσιαστικ δεν απειλθηκαν καθλου, σημεωσαν και να πμπτο γκολ και τσι κλεισαν το τελικ αποτλεσμα παρνοντας τη νκη με 5-1.
Πολ καλ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στους Αγιους και την Black Bird, που βρκε μεγλους νικητς τους πρτους με 1-0. Οι δο ομδες ταν ισορροπημνες στα πρτα λεπτ του ματς, σταδιακ μως η Black Bird ανπτυξε μια επιθετικ δραστηριτητα, ταν καλτερη και χασε μερικς πολ καλς ευκαιρες για να πετχει κποιο γκολ. Μερικς φσεις εχαν και οι Αγιοι, η Black Bird μως ταν αντερη, αλλ η ουσα εναι πως γκολ δεν μπκε και τσι οι δο ομδες πγαν ισπαλες 0-0 στην ανπαυλα. Στην επανληψη πλι οι δο ομδες μπκαν στα σα στον αγωνιστικ χρο, αυτ τη φορ μως η υπεροχ μετ τα πρτα λεπτ ταν για τους Αγιους, οι οποοι πεσαν τους αντιπλους τους, εχαν κποια καλ σουτ και τελικ επιβραβετηκαν για την ανωτερτητ τους στο διστημα αυτ, σημεινοντας με σουτ το 1-0. Στη συνχεια οι Αγιοι ριξαν κυρως το βρος τους στην μυνα και τη διατρηση αυτο του πολτιμου 1-0, η Black Bird πεσε με σκοπ να ισοφαρσει, χωρς να δημιουργσει μως τη μεγλη ευκαιρα, εν οι Αγιοι προσπθησαν στις αντεπιθσεις μπως πετχουν και να 2ο γκολ και κλειδσουν τη νκη. Τελικ οτε το να συνβη, οτε το λλο και το τελευταο σφριγμα του διαιτητ βρκε τους Αγιους νικητς με 1-0.
Χωρς να αντιμετωπσει το παραμικρ πρβλημα ο Αστρας επικρτησε της Chicken με 5-0. Ο Αστρας εχε την απλυτη κυριαρχα στο παιχνδι, ταν πολ αντερος της αντιπλου του, εκμεταλλετηκε και με τον καλτερο τρπο το αριθμητικ πλεονκτημα του ενς πακτη, διτι η Chicken δεν κατφερε να συμπληρσει πλρη ομδα και φτασε νετα στην επικρτηση. Πετυχανοντας πολ γργορα τρα γκολ ουσιαστικ κλεδωσε τη νκη και στη συνχεια απλ διατρησε νετα το προβδισμα και ταν του δινταν η ευκαιρα βρισκε το δρμο προς τα δχτυα. Αυτ συνβη δο φορς ακμη, κνοντας το 5-0 και τσι πολ εκολα και απλ, χωρς να κουραστε καθλου, πρε λλη μα νκη, με 5-0.
Οι Βαρνοι ταν οι μεγλοι νικητς του ντρμπι της αγωνιστικς, επικρατντας της Σμπα με 2-0. Στα πρτα λεπτ του ματς οι δο ομδες εχαν μοιρασμνη κατοχ της μπλας και πρωτοβουλα των κινσεων, χνοντας απ μα πολ καλ ευκαιρα. να δυνατ σουτ για τη Σμπα, το οποο εξουδετρωσε ο τερματοφλακας των Βαρνων και να επσης δυνατ σουτ για τους Βαρνους, το οποο σταμτησε στο οριζντιο δοκρι της Σμπα. Στη συνχεια οι Βαρνοι ταν καλτεροι και με εκπληκτικ σουτ νοιξαν το σκορ, εν λγο πριν τη λξη του ημιχρνου εκμεταλλευμενοι μια αναμπουμπολα στην μυνα της Σμπα καναν το 2-0. Στην επανληψη οι δο ομδες πως και στις αρχς του Α μρους ταν ισοδναμες, το ματς κλησε σε ρεμο τμπο, οι Βαρνοι διατρησαν χωρς ιδιατερα προβλματα το σημαντικ προβδισμα των δο γκολ, οι προσπθειες της Σμπα να επιστρψει στο παιχνδι πεσαν στο κεν και χωρς να δημιουργηθε η μεγλη φση και απ τις δο ομδες φτσαμε στην ολοκλρωση του ματς, που βρκε μεγλους νικητς τους Βαρνους με 2-0.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 23ης αγωνιστικς:
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 7-1
ΛΑΜΟΓΙΑ-GHOSTS 6-0
OLD BOYS-ΝΤΑΛΙΚΕΣ 2-0
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 5-1
ΑΓΙΟΙ-BLACK BIRD 1-0
ΑΣΤΕΡΑΣ-CHICKEN 5-0
ΣΑΜΠΑ-ΒΑΡΩΝΟΙ 0-2

27/4/2007
9 77 Sporday - 6 (27-04-07)

ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ
 
Χωρς εκπλξεις διεξχθη η 6η αγωνιστικ του 9ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Τα φαβορ φτασαν εκολα σχετικ στην επικρτηση και η μχη για τον ττλο αναμνεται συναρπαστικ, αφο σε απσταση λγων βαθμν βρσκονται αρκετς ομδες. Η Marvo επιβλθηκε του Π/Ν και παρμεινε στην κορυφ της κατταξης, εν το Coco Café ξεπρασε το εμπδιο της Magna και ακολουθε σε απσταση αναπνος στη 2η θση. Ο Δρσος Στικος τλος και η Brinks νκησαν τους Square Pants και τους Bouls αντστοιχα και βρσκονται λγο πιο πσω απ τους δο πρωτοπρους.
Πολ καλ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στη Marvo και το Π/Ν, που βρκε νικτρια την πρτη με 9-4. Η Marvo ξεκνησε πολ καλ την αναμτρηση, ταν αντερη στα πρτα λεπτ και προηγθηκε με 2-0. Το Π/Ν            ισορρπησε το ματς, μεωσε σε 2-1 και στη συνχεια οι δο ομδες παιξαν ανοικτ, πρσφεραν ωραο θαμα, με τη Marvo να διατηρε συνεχς το προβδισμα, να εναι πιο αποτελεσματικ στην επθεση και να πετυχανει τρα γκολ ακμη μχρι τη λξη του ημιχρνου. Το Π/Ν μως ταν ιδιατερα ανταγωνιστικ, κντραρε στα σα την αντπαλ του και μολοντι βρισκταν διαρκς πσω στο σκορ, κατφερε με κποια τρματα να διατηρεται μσα στη διεκδκηση του αγνα, σημεινοντας με τη σειρ του 2 γκολ, πηγανοντας στην ανπαυλα με 5-3 πσω στο σκορ. Στις αρχς της επανληψης το Π/Ν κανε την τελικ αντεπθεσ του με σκοπ να φτσει τη Marvo και τα κατφερε εν μρει, πλησιζοντας στο να γκολ διαφορ. Απ εκε και πρα η Marvo ανλαβε τα ηνα του παιχνιδιο, σοβαρετηκε στην μυνα, ταν κρως αποτελεσματικ στην επθεση και χοντας την απλυτη υπεροχ και την κυριαρχα στο ματς πτυχε τσσερα αναπντητα γκολ, μετατρποντας το εθραυστο 5-4 στο σγουρο και ασφαλς 9-4. Αυτ ταν και το τελικ αποτλεσμα της νκης της Marvo, αφο στα εναπομεναντα λεπτ δεν λλαξε κτι.
Εχοντας την υπεροχ στο μεγαλτερο διστημα του παιχνιδιο, το Coco Café επιβλθηκε της Magna με 6-2. λα σχεδν τα γκολ της αναμτρησης σημειθηκαν στο Α ημχρονο, με το Coco Café να ξεκινει δυνατ το ματς και να προηγεται πολ γργορα στα πρτα λεπτ με 3-1. Το Coco Café εξακολοθησε να διατηρε το προβδισμα και την πρωτοβουλα των κινσεων, ταν καλτερο και κατφερε να αυξσει την υπρ του διαφορ, πηγανοντας προηγομενο στην ανπαυλα με 5-2. Στην επανληψη το Coco Café ξεκνησε με να πολ γργορο γκολ, κνοντας το 6-2 και στη συνχεια απλ διατρησε τη μεγλη διαφορ που εχε, ρχνοντας κυρως το βρος του στην μυνα. Χωρς να απειληθε σημαντικ απ τη Marvo, κρτησε νετα το προβδισμα, εν δεν χρειστηκε να φορτσρει και στην επθεση, αφο το 6-2 του ταν δη αρκετ. Η Magna προσπθησε να μπει στη διεκδκηση του αγνα, χωρς αποτλεσμα μως και απλ στα τελευταα λεπτ, ταν λα εχαν κριθε, δημιοργησε κποιες ευκαιρες και πλι μως χωρς αποτλεσμα. Ετσι το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε το Coco Café νικητ με 6-2.
Στην αρχ αγχθηκε, αλλ τελικ φτασε νετα στη νκη ο Δρσος Στικος κντρα στους Square Pants με 11-5. Οι Square Pants μπκαν πολ δυνατ στο παιχνδι, αιφνιδασαν τους αντιπλους τους και προηγθηκαν στα πρτα λεπτ με 4-2. Στη συνχεια μως ο Δρσος Στικος ανλαβε τα ηνα του αγνα, κυριρχησε στο ματς, εχε την απλυτη υπεροχ και με ψογη μυνα και σοπερ αποτελεσματικ επθεση, παζοντας παρλληλα πολ καλ ποδσφαιρο, χι απλ αντρεψε το εις βρος του σκορ, αλλ πρε και σοβαρ προβδισμα για τη νκη, καθς απκτησε διαφορ πντε γκολ, μετατρποντας το 2-4, σε 9-4. Η ολικ επαναφορ του Δρσου Στικου κρινε και το νικητ, αφο στη συνχεια με την ψυχολογα στα ψη, ταν αδνατο για τους Square Pants να αντιδρσουν και να επιστρψουν στη διεκδκηση του παιχνιδιο. Και ντως τσι γινε, οι Square Pants το μνο που κατφεραν ταν να μεισουν σε 9-5, αλλ η τελευταα κουβντα στην αναμτρηση ανκε στους πακτες του Δρσου Στικου, οι οποοι πτυχαν δο ακμη γκολ, διαμορφνοντας το τελικ 11-5 της εκολης επικρτησς τους.
Με ξεσπσματα στο παιχνδι της η Brinks επικρτησε των Bouls με 6-4. Η Brinks ξεκνησε ιδανικ την αναμτρηση, ταν η απλυτη κυραρχη στα πρτα λεπτ και με εκπληκτικ επθεση και ριστη μυνα προηγθηκε με 3-0. Στη συνχεια οι πακτες της ριξαν το ρυθμ τους, κτι που εκμεταλλετηκαν οι Bouls, οι οποοι πρασαν στην αντεπθεση και σιγ αλλ σταθερ μεωναν τη διαφορ, καταφρνοντας να φτσουν ως και την ισοφριση σε 3-3. Η ολικ επαναφορ των Bouls αφπνισε τη Brinks, οι πακτες της οποας με να ακμη επιθετικ ξσπασμα βρκαν τρεις φορς ακμη το δρμο προς τα δχτυα, κνοντας το 6-3. Στη συνχεια πλι ριξαν το ρυθμ τους, με τους Bouls ξαν να παλεουν για την επιστροφ, μνο που αυτ τη φορ σημεωσαν να μλις γκολ, καθς η Brinks πρσεξε ιδιατερα την μυν της, κρτησε το υπρ της προβδισμα και φτασε τελικ στην επικρτηση με 6-4.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 6ης αγωνιστικς:
MARVO 9-4
MAGNA-COCO CAFÉ 2-6
SQUARE PANTS-ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ 5-11
BRINKS-BOULS 6-4

23/4/2007
6 88 Supersport F.M. - 22 (23-04-07)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΝΙΚΕΣ
 
Σε μια ημρα που διεξχθησαν τα μισ παιχνδια, οι αναμετρσεις της 22ης αγωνιστικς του 6ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. δεν κρυβαν κτι το εντυπωσιακ, με τις ομδες που επικρτησαν να φτνουν εκολα και νετα στους τρεις βαθμος της νκης. Η Πεζ επιβλθηκε στα τελευταα λεπτ της Master Aid και συνχισε να φιγουρρει στις πρτες θσεις της κατταξης, η Santos δυσκολετηκε μνο στο Α ημχρονο απναντι στους Καλλιτχνες, φτνοντας εκολα στην επικρτηση στην επανληψη, επδειξη δναμης καναν οι Kariokas κντρα στους Πνθηρες, εν τλος η Group Therapy δεν δυσκολεθηκε να κμψει την αντσταση της Fuego.
Πολ ωραο ματς με γργορο ρυθμ διεξχθη ανμεσα στην Πεζ και τη Master Aid, που βρκε νικτρια την πρτη με 6-3. Το ξεκνημα του αγνα ανκε στη Master Aid, η οποα μπκε πολ δυνατ στο γπεδο, αιφνιδασε την αντπαλ της και πολ γργορα φτασε στην επτευξη δο γκολ. Η Master Aid δημιοργησε και λλες φσεις για να αυξσει το δεκτη του σκορ, οι προσπθειες των παικτν της μως δεν βρκαν στχο. Η Πεζ πολ μακρι απ τον καλ της εαυτ, το μνο που κατφερε στο Α μρος και που ταν αρκετ σημαντικ, ταν να μεισει το σκορ ακριβς με τη λξη του ημιχρνου σε 2-1, μνοντας ζωνταν στο παιχνδι. Στην επανληψη η Πεζ ανβασε κατακρυφα την απδοσ της, πεσε τη Master Aid και ευτχησε στα πρτα λεπτ να σημεισει δο γκολ, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 3-2. Αμεση μως ταν η αντδραση της Master Aid, η οποα ισοφρισε σε 3-3, στα τελευταα λεπτ μως με αντεπθεση διαρκεας η Πεζ πτυχε τρα συνεχμενα γκολ σε διστημα πντε λεπτν και καθρισε τη νκη. Με μορφες οργανωμνες επιθσεις και ψογα τελειματα οι πακτες της Πεζ βρκαν τρεις φορς το δρμο προς τα δχτυα, με τη Master Aid να παρουσιζεται ανμπορη να αντιδρσει και το τελικ σφριγμα του διαιτητ να βρσκει την Πεζ νικτρια με 6-3.
Πολ αντερη στο Β ημχρονο η Santos φτασε στη νκη κντρα στους Καλλιτχνες με 4-1. Στο Α ημχρονο μως οι δο ομδες ταν ισοδναμες, χοντας μοιρασμνη υπεροχ και πρωτοβουλα των κινσεων, με τη Santos να ανογει μεν πρτη το σκορ, τους Καλλιτχνες δε να φρνουν πολ γργορα το ματς στα σα. Στην υπλοιπη διρκεια του Α μρους η Santos διατηροσε μια ελαφρ υπεροχ, χωρς ουσα μως σον αφορ την επτευξη κποιου τρματος. Στην επανληψη το σκηνικ του αγνα λλαξε ριζικ. Η Santos ταν η απλυτη κυραρχη του γηπδου, εχε την πλρη υπεροχ, αγωνστηκε καλτερα, ταν αντερη, δεν απειλθηκε καθλου απ τους αντιπλους της και πολ εκολα φτασε στην επτευξη τριν τερμτων, μετατρποντας το 1-1 σε 4-1, παρνοντας τη νκη.
Σε παρσταση για να ρλο εξελχθηκε το παιχνδι ανμεσα στους Kariokas και τους Πνθηρες, με τους πρτους να φτνουν νετα στην επικρτηση με 9-0. Οι Kariokas ταν πολ αντεροι των αντιπλων τους, κυριρχησαν στον αγωνιστικ χρο απ το πρτο λεπτ, δεν απειλθηκαν καθλου και πρα πολ εκολα, νετα και χαλαρ φτασαν στην επτευξη εννι τερμτων. Η αναμτρηση δεν χρζει ιδιατερης κριτικς, αφο η διαφορ δυναμικτητας των δο ομδων και το τελικ αποτλεσμα το φανερνει. Οι Kariokas ταν διαρκς στην επθεση, δημιοργησαν πρα πολλς ευκαιρες για γκολ και φυσικ επμενο ταν να φτσουν το δεκτη του σκορ σε τσο υψηλ εππεδα, που τελικ σταμτησε στο 9-0.
Ακμη μα εκολη επικρτηση της αγωνιστικς πτυχε η Group Therapy εις βρος της Fuego με 7-2. Η Group Therapy ανλαβε απ τα πρτα λεπτ την πρωτοβουλα των κινσεων, πεσε την αντπαλ της, ταν καλτερη, δημιοργησε ευκαιρες και πολ γργορα και σχετικ νετα φτασε στην επτευξη τεσσρων γκολ, καθαρζοντας ουσιαστικ την υπθεση νκη. Στη συνχεια οι πακτες της χαλρωσαν, το παιχνδι νοιξε, οι δο ομδες παιξαν για το θαμα αποφεγοντας τη σκοπιμτητα, μιας και ο νικητς εχε κριθε, με τη Fuego να φτνει στην επτευξη δο γκολ, αλλ και την Group Therapy να μην μνει πσω στο σκορρισμα, σημεινοντας ακμη τρα, διαμορφνοντας το τελικ 7-2 της επικρτησς της.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε ο Κοκος εις βρος των Αετν, οι οποοι δεν προσλθαν στον αγωνιστικ χρο. Ετσι ο Κοκος πρσθεσε τρεις εκολους βαθμος στο σακολι τους, πλησιζοντας ακμη πιο κοντ στην κατκτηση του ττλου.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 22ης αγωνιστικς:
ΠΕΖΗ-MASTER AID 6-3
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ-SANTOS 1-4
KARIOKAS-ΠΑΝΘΗΡΕΣ 9-0
GROUP THERAPY-FUEGO7-2
ΚΟΥΚΟΣ-ΑΕΤΟΙ 2-0 (νευ αγνα)

21/4/2007
7 88 Artisti Macaroni - 22 (21-04-07)

ΜΑΤΣΑΡΕΣ
 
Τα εξαιρετικ παιχνδια που διεξχθησαν, το υψηλ εππεδο ποδοσφαρου και το ωραο θαμα απ λες τις ομδες, ταν τα κρια χαρακτηριστικ των αναμετρσεων της 22ης αγωνιστικς του 7ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni. Μεγλοι νικητς της αγωνιστικς αναδεχτηκαν οι Αγιοι και οι Βαρνοι, οι οποοι επικρτησαν της Chicken και των Νταλικν αντστοιχα και πιασαν στη 2η θση της κατταξης τη Σμπα, η οποα σε λλο να ματς στο φετιν μαραθνιο χασε τους τρεις βαθμος της νκης στις τελευταες φσεις του αγνα, δεχμενη την ισοφριση απ τη Δυτικ Αθνα. Παλρμο και Λαμγια αναδεχτηκαν ισπαλοι στερα απ να συγκλονιστικ παιχνδι, πως και οι Old Boys με τους Συνθεις Υποπτους.
Εξαιρετικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στους Βαρνους και την Chicken, που βρκε νικητς τους πρτους με 3-0. Στο πρτο ημχρονο οι δο ομδες παιξαν πρα πολ καλ ποδσφαιρο και δημιοργησαν αρκετς ευκαιρες για γκολ, με τους Βαρνους να χουν την τχη και την ικαντητα να ανογουν το σκορ σε μα απ αυτς. Στην επανληψη η Chicken ανβασε ακμη περισστερο την απδοσ της, πεσε τους αντιπλους της, χασε μεγλες ευκαιρες, εχε δοκρι, δεν κατφερε μως να βρει το δρμο προς τα δχτυα. Αντθετα οι Βαρνοι με καλ μυνα, βγκαν οργανωμνα στην αντεπθεση και στα τελευταα λεπτ φτασαν στην επτευξη δο ακμη τερμτων, καθαρζοντας τη νκη. Το τελικ σκορ που ταν 3-0 αναμφβολα αδικε την Chicken, η οποα χασε και αυτ πολ καλς ευκαιρες για γκολ, απ την λλη μως φανερνει και την εξαιρετικ εικνα σε μυνα και επθεση των Βαρνων.
Αν ο αγνας των Βαρνων με την Chicken ταν εξαιρετικς, ττε αυτς ανμεσα στα Λαμγια και την Παλρμο ταν συγκλονιστικς. Οι δο ομδες προσφεραν μα συναρπαστικ αναμτρηση, με πολ καλ θαμα και γκραν κινιλ εξλιξη, μοιρζοντας στο τλος τους βαθμος και τις εντυπσεις, μιας και αναδεχτηκαν ισπαλοι με 5-5. Οι δο ομδες ταν ισορροπημνες, μοιρζονταν κατ διαστματα την υπεροχ στο ματς και την πρωτοβουλα των κινσεων, καταφρνοντας στο χρονικ διστημα της δικς τους ανωτερτητας να πετχουν γκολ η μα εις βρος της λλης, φτνοντας τελικ στο ισπαλο 5-5. Υστερα απ μερικ αναγνωριστικ λεπτ, τα Λαμγια ανπτυξαν μια επιθετικ δραστηριτητα και νοιξαν πρτα το σκορ, η αντδραση της Παλρμο μως ταν μεση, γργορη και αποτελεσματικ, πετυχανοντας μσα σε λγα λεπτ τρα γκολ, παρνοντας κεφλι στο σκορ με 3-1. Τα Λαμγια μως δεν εχαν πει την τελευταα τους λξη και κατφεραν πριν την ολοκλρωση του Α μρους να μεισουν σε 3-2, μνοντας ζωνταν μσα στη διεκδκηση του ματς. Στην επανληψη ξαν τα Λαμγια ξεκνησαν καλτερα, πως και στις αρχς του αγνα, ισοφαρζοντας σε 3-3. Στην αμσως επμενη φση μως η Παλρμο ισοφρισε σε 4-4 και για να πολ μεγλο διστημα του παιχνιδιο οι δο ομδες προσπαθοσαν παζοντας ανοικτ και γργορο ποδσφαιρο να φτσουν στην επτευξη ενς 5ου γκολ. Αυτ τελικ ρθε προς το τλος της αναμτρησης και μλιστα και απ τις δο. Πρτα τα Λαμγια προηγθηκαν με 5-4 και στην τελευταα φση του αγνα η Παλρμο διαμρφωσε το τελικ 5-5.
Στο τελευταο 10λεπτο του αγνα εξασφλισαν τη νκη κντρα στις Νταλκες οι Αγιοι με 5-1. Σε λη την υπλοιπη διρκεια του παιχνιδιο μπορε οι Αγιοι να εχαν την υπεροχ, να ταν καλτεροι, να δημιοργησαν περισστερες ευκαιρες για γκολ, αλλ δεν κατφεραν να δρουν το δρμο προς τα δχτυα. Απ την λλη οι Νταλκες που παιξαν γργορα, πιο πολ στηρχτηκαν στο διστημα αυτ στην καλ τους μυνα, παρ στην επιθετικ τους δραστηριτητα. Στο πρτο μρος λοιπν οι Αγιοι ταν ελαφρ καλτεροι, κινονταν καλτερα στον αγωνιστικ χρο και κατφεραν να πετχουν να γκολ, εν δεν απειλθηκαν καθλου στην μυνα. Στην επανληψη οι Αγιοι προσπθησαν να καθαρσουν το ματς, δεν τα κατφεραν μως και σο παρμενε αυτ το 1-0, ο κνδυνος να δεχτον την ισοφριση ολονα και μεγλωνε. πως και γινε δηλαδ, αφο οι Νταλκες σε μα απ τις ελχιστες οργανωμνες επιθσεις τους και καλς ευκαιρες που δημιοργησαν, ευτχησαν να ισοφαρσουν σε 1-1. Στα τελευταα 10 λεπτ μως οι Αγιοι δειξαν τη δυναμικ τους και σαφς πιο αποτελεσματικο στην τελικ προσπθεια, καναν γκολ τις φσεις που δημιοργησαν, μετατρποντας το 1-1 στο επιβλητικ 5-1 της τελικς επικρτησς τους.
Πρα πολ καλ παιχνδι με γργορο ρυθμ και την μπλα πνω κτω διεξχθη ανμεσα στους Old Boys και τους Συνθεις Υποπτους, που ληξε ισπαλο 1-1. Οι δο ομδες τρεχαν συνεχς πνω κτω, κυνγησαν το γκολ, χασαν αρκετς καλς ευκαιρες, η αποτελεσματικτητ τους μως δεν ταν ιδιατερα ικανοποιητικ, βρσκοντας απ μα φορ η κθε μα το δρμο προς τα δχτυα. Η προσπθει τους μως ταν εξαιρετικ, παζοντας πολ καλ, χοντας μοιρασμνη κατοχ και πρωτοβουλα των κινσεων, με τους Old Bοys να εναι ελαφρ πιο πιεστικο στα τελευταα λεπτ, χωρς να δημιουργον κποια πολ μεγλη ευκαιρα μως, πως αντστοιχα και οι Συνθεις Υποπτοι, οι οποοι προσπθησαν στις αντεπιθσεις και εκενοι μως χωρς αποτλεσμα. Ετσι το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε τις δο ομδες ισπαλες με 1-1.
Υστερα απ να συγκλονιστικ παιχνδι, Δυτικ Αθνα και Σμπα αναδεχτηκαν ισπαλες 2-2. Οι δο ομδες ξεκνησαν εξαιρετικ τον αγνα και πολ γργορα στα πρτα λεπτ πτυχαν απ να γκολ η κθε μα. Στη συνχεια οι δο ομδες ταν ισοδναμες στον αγωνιστικ χρο, προσπθησαν για να δετερο γκολ, το οποο τελικ ρθε απ τη Σμπα, ακριβς στην εκπνο του ημιχρνου με ωραα κεφαλι. Στην επανληψη η Δυτικ Αθνα ταν ελαφρ καλτερη, χασε δο πολ καλς ευκαιρες για να ισοφαρσει, εν η Σμπα που πιο πολ πρσεχε τα ντα της εχε τη μεγλη ευκαιρα να καθαρσει το ματς, καθς χασε πναλτι. Στα τελευταα λεπτ του αγνα η Δυτικ Αθνα πεσε αφρητα την αντπαλ της και απρροια της ασφυχτικς πεσης ταν να πετχει το 2-2 με σουτ, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της αναμτρησης.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε η Ατλαντς εις βρος των Ghosts, οι οποοι δεν προσλθαν στον αγωνιστικ χρο. Ετσι η Ατλαντς πρσθεσε τρεις εκολους βαθμος στο σακολι της.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 22ης αγωνιστικς:
ΒΑΡΩΝΟΙ-CHICKEN 3-0
ΛΑΜΟΓΙΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ 5-5
ΝΤΑΛΙΚΕΣ-ΑΓΙΟΙ 1-5
ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ-OLD BOYS 1-1
ΣΑΜΠΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ 2-2
ΑΤΛΑΝΤΙΣ-GHOSTS 2-0 (νευ αγνα)

20/4/2007
9 77 Sporday - 5 (20-04-07)

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΔΡΟΣΟΣ/ΣΤΑΙΚΟΣ-MARVO
 
Ισπαλες αναδεχτηκαν οι δο αναμετρσεις της 5ης αγωνιστικς του 9ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Δρσος Στικος και Marvo στερα απ να παιχνδι με συναρπαστικ εξλιξη, πολ καλ ρυθμ και ωραα μπλα και απ τις δο ομδες, μοιρστηκαν βαθμος και εντυπσεις, εν το διο συνβη και στον αγνα του Π/Ν με τους Square Fans, με τις δο ομδες να αγωνζονται ανοικτ, να διεκδικον τη νκη, αλλ τελικ να μνουν στην ισοπαλα.
Παιχνδι για γερ νερα ταν αυτ που διεξχθη ανμεσα στο Δρσο Στικο και τη Marvo, που ληξε ισπαλο 2-2. Οι δο ομδες πλεψαν ως το τλος για τη νκη, τα δωσαν λα στην κυριολεξα, παιξαν πολ δυνατ και παθιασμνα, εχαν ευκαιρες, μοιρστηκαν την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων, αλλ τελικ η προσπθει τους δεν καρποφρησε εξ ολοκλρου, μνοντας στο ισπαλο 2-2, παρνοντας απ να βαθμ. Στο Α ημχρονο ο Δρσος Στικος ταν ελαφρ καλτερος της αντιπλου του, σε να ματς με καλ ρυθμ, αλλ χωρς τις μεγλες ευκαιρες. Σε μα απ τις λγες που δημιουργθηκαν ο Δρσος Στικος νοιξε το σκορ, πηγανοντας μπροστ στο σκορ με 1-0 στην ανπαυλα. Στην επανληψη ξαν ο Δρσος Στικος ξεκνησε πιο επιθετικ και διατηροσε την ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων, φτνοντας στην επτευξη και δετερου γκολ, κνοντας να σημαντικ βμα για τη νκη. Μετ το 2-0 οι πακτες της Marvo ανβασαν κατακρυφα την απδοσ τους, ισορρπησαν το παιχνδι, πεσαν τους αντιπλους τους, βγκαν περισστερες φορς και πιο απειλητικ στην επθεση, ταν αντεροι και κατφεραν μσα σε λγα λεπτ να φτσουν στην ισοφριση σε 2-2, με δο μλιστα ωραα γκολ. Στη συνχεια οι δο ομδες ανοχτηκαν επικνδυνα με σκοπ να πετχουν το 3ο τρμα, με τη Marvo αρχικ να δημιουργε δο πολ καλς φσεις και το Δρσο Στικο εν συνεχεα να φτνει και αυτς μα φορ πολ κοντ στο γκολ, χωρς μως αποτλεσμα. Μετ το αρχικ ξσπασμα και των δο ομδων ο ρυθμς του ματς πεσε και στα τελευταα λεπτ δεν δημιουργθηκε καμα μεγλη ευκαιρα μπροστ στις δο εστες, με τις δο ομδες να μην ρισκρουν, δεχνοντας ικανοποιημνες με το 2-2, που ταν τελικ και το αποτλεσμα της αναμτρησης.
Στο διο τμπο, αλλ σε πιο χαλαρος ρυθμος, κυμνθηκε και το παιχνδι ανμεσα στο Π/Ν και τους Square Fans, που και αυτ ληξε ισπαλο, με 3-3. Οι δο ομδες αγωνστηκαν ανοικτ και χωρς σκοπιμτητες απ το πρτο λεπτ της αναμτρησης. Εδωσαν γργορο ρυθμ στο ματς, η μπλα πγαινε συνεχς πνω κτω και οι ευκαιρες που δημιουργθηκαν και απ τις δο ταν αρκετς. Απρροια φυσικ της επιθετικτητας των δο ομδων ταν να μπουν αρκετ γκολ, με τους Square Fans πιο αποτελεσματικος στην τελικ προσπθεια να παρνουν κεφλι στο σκορ με 3-2 και να πηγανουν προηγομενοι στην ανπαυλα του ημιχρνου. Στην επανληψη ο ρυθμς των δο ομδων συνχισε να εναι το διο γργορος, μνο που αυτ τη φορ οι μυνες εχαν τον κυραρχο ρλο και οι ευκαιρες που δημιουργθηκαν δεν ταν τσο πολλς πως στο Α μρος. Αυτ φανερνει λλωστε και η αποδοτικτητα των δο ομδων, που εν αντιθσει με τα 5 γκολ του πρτου 25λεπτου, στο Β ημχρονο σημειθηκε μλις να τρμα και αυτ στα πρτα λεπτ απ το Π/Ν, ισοφαρζοντας σε 3-3 και στη συνχεια κθε επιθετικ δραστηριτητα των παικτν των δο ομδων πεφτε στο κεν. Το Π/Ν ταν ελαφρ καλτερο και πιο απειλητικ, δεν βρκε μως το στχο, εν οι Square Fans φτασαν μα και μοναδικ φορ κοντ στο γκολ. Σε λες τις περιπτσεις μως η μπλα δεν κατληξε στα δκτυα. Στα τελευταα λεπτ οι δο ομδες κουρστηκαν, ο ρυθμς του ματς πεσε αρκετ και εδ οι δο ομδες συμβιβστηκαν με την ισοπαλα και τσι το τελικ σφριγμα του διαιτητ τις βρκε δκαια ισπαλες με 3-3.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 5ης αγωνιστικς:
ΔΡΟΣΟΣ/ΣΤΑΙΚΟΣ-MARVO2-2
SQUARE FANS-Π/Ν 3-3

16/4/2007
6 88 Supersport F.M. - 21 (16-04-07)

ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ Η ΚΟΡΥΦΗ
 
Αναλλοωτη παρμεινε η κορυφ του 6ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. μετ τη διεξαγωγ της 21ης αγωνιστικς. Ο πρωτοπρος Κοκος ξεπρασε και το εμπδιο του Ργα ΤΕΑΜ και διατρησε τη διαφορ των 9 βαθμν απ τους δετερους Μπμπηδες, οι οποοι με τη σειρ τους κρδισαν τη Master Aid. Σπουδαα νκη πτυχε η Πεζ εις βρος των Ρμπελων, εν στις επιτυχες επστρεψε η Σπερχειδα, επικρατντας της Santos. Η Typoshirt συνεχζει την ανοδικ της πορεα, κερδζοντας και τους Καλλιτχνες, πως και οι Kariokas, επικρατντας νετα της Group Therapy. Οι Πνθηρες επιβλθηκαν του Fuego και η No Nome τλος των Αετν.
Δεν αντιμετπισε ιδιατερες δυσκολες η Typoshirt για να φτσει στη νκη με αντπαλο τους Καλλιτχνες με 8-2. Μολοντι οι Καλλιτχνες ξεκνησαν πολ καλ και δυνατ την αναμτρηση, ανογοντας πρτοι το σκορ, στη συνχεια η Typoshirt ανβασε κατακρυφα την απδοσ της, πεσε τους αντιπλους τους και κατφερε πριν την ολοκλρωση του Α ημιχρνου χι μνο να ανατρψει το εις βρος της 1-0, αλλ να πρει προβδισμα στο σκορ και μλιστα με 3-1, βζοντας τις βσεις για τη νκη. Στην επανληψη ο αγνας εξελχθηκε σε παρσταση για να ρλο, σε επιθετικ μονλογο της Typoshirt, η οποα εχε την πλρη υπεροχ και κυριαρχα στον αγωνιστικ χρο, δεν απειλθηκε καθλου και φτασε νετα στην επτευξη πντε γκολ ακμη, κνοντας το 8-1. Το μνο που κατφεραν οι Καλλιτχνες ταν να μεισουν σε 8-2 και να διαμορφσουν το τελικ αποτλεσμα.
Πολ καλ παιχνδι με γργορο ρυθμ και απ τις δο ομδες διεξχθη ανμεσα στην Πεζ και τους Ρμπελους, που βρκε νικτρια την πρτη με 5-3. Η Πεζ ξεκνησα ιδανικ την αναμτρηση, ταν καλτερη των αντιπλων της και προηγθηκε στα πρτα λεπτ με 2-0. Οι Ρμπελοι ισορρπησαν στη συνχεια, διατρησαν το λεγχο του αγνα, βγκαν στην επθεση και κατφεραν να μεισουν σε 2-1, εν εχαν και μερικς ακμη καλς ευκαιρες για γκολ. Δεν ευτχησαν μως να ισοφαρσουν, αντθετα η Πεζ, λγα λεπτ πριν τη λξη του πρτου μρους πτυχε και τρτο γκολ, ιδιατερα σημαντικ, καθς πγε με αρα δο τερμτων στην ανπαυλα. Στην επανληψη ξαν η Πεζ ξεκνησε πολ δυνατ το παιχνδι, πως και στις αρχς του, σημεινοντας το 4-1 και κνοντας να αποφασιστικ βμα για την επικρτηση. Οι Ρμπελοι μεωσαν προς στιγμ σε 4-2, αλλ πολ γργορα η Πεζ επανφερε τη διαφορ των γκολ στο +3 (5-2). Στα τελευταα λεπτ του ματς και ταν λα πια εχαν κριθε, οι Ρμπελοι πτυχαν και τρτο τρμα, διαμορφνοντας το τελικ 5-3 της σπουδαας νκης της Πεζς.
Σε παρσταση για να ρλο εξελχθηκε η αναμτρηση ανμεσα στους Kariokas και την Group Therapy, που βρκε πολ εκολα νικτρια την πρτη με 8-0. Με ψογη μυνα και εκπληκτικ επθεση, οι Kariokas περιρισαν σε αμυντικ παθητικ ρλο τους αντιπλους τους και χρη στην εξαιρετικ τους αποτελεσματικτητα στην επθεση, φτασαν πολ νετα στην επτευξη 8 τερμτων, κρατντας το μηδν στην μυνα. Η υπεροχ των Kariokas ταν καθολικ, η ανωτερτητ τους δεδομνη, αγωνστηκαν πολ καλτερα, εχαν διαρκς την πρωτοβουλα των κινσεων και την απλυτη κυριαρχα και δκαια και χαλαρ πραν μα ακμη νκη. Απ την λλη οι πακτες της Group Therapy μειναν αρκετ μακρι απ τον καλ τους εαυτ.
Χωρς να συναντσουν ιδιατερα προβλματα, εκολα και χαλαρ, οι Πνθηρες επικρτησαν του Fuego με 5-0. Οι Πνθηρες ανλαβαν απ την αρχ τον λεγχο του ματς, ταν αντεροι, δημιοργησαν πολλς περισστερες επικνδυνες καταστσεις στην αντπαλη εστα και αναπφευκτο ταν να φτσουν στην επτευξη των πντε γκολ, ταν απ την λλη το Fuego παρλο τις προσπθεις του δεν κατφερε να αντεπεξλθει επιθετικ, γνωρζοντας μα ακμη ττα, αυτ τη φορ με μικρ σκορ, 5-0.
Το δυνατ ξεκνημα της No Name ταν αρκετ για να της δσει τη νκη με αντιπλους τους Αετος. Η No Name επικρτησε με 6-2, αλλ η νκη της οφελεται κυρως στο πολ καλ και δυνατ ξεκνημα, ταν στα πρτα λεπτ προηγθηκε με 3-0, βζοντας τις βσεις για την επικρτηση. Στη συνχεια λεγξε το ρυθμ, με τους Αετος να ισορροπον, αλλ η διαφορ των τριν τερμτων ταν πολ δσκολο να καλυφθε, με τη No Name αντερη να διατηρε νετα το προβδισμα, να μην απειλεται ιδιατερα και να φτνει δκαια στη νκη με 6-2.
Ακρς ανταγωνιστικς παρουσιστηκε ο Ργας ΤΕΑΜ με αντπαλο τον Κοκο, αλλ δεν κατφερε να αποσπσει να θετικ αποτλεσμα, γνωρζοντας τελικ την ττα με 5-3. Οι δο ομδες συμβδιζαν στο σκορ στη μεγαλτερη διρκεια του ματς, ντας απλυτα ισορροπημνες. Εφτασαν μλιστα στα τελευταα 10 λεπτ να εναι ισπαλες 3-3, αλλ η πεση του Κοκου φερε τα επιθυμητ αποτελσματα, σημεινοντας δο γκολ στα διστημα αυτ, με το Ργα ΤΕΑΜ να προσπαθε να ισοφαρσει στο 4-3, να απειλε τον αντπαλ του, να μην τα καταφρνει τελικ και να εγκαταλεπει την προσπθεια στο 5-3, αφο το γκολ αυτ ταν και το πλον καθοριστικ της νκης του Κοκου, διατηρντας το προβδισμα, φτνοντας στην επικρτηση με 5-3.
Καλτερη η Σπερχειδα φτασε εκολα στη νκη με αντπαλο τη Santos με 8-3. Η Σπερχειδα εχε απ την αρχ του παιχνιδιο την πρωτοβουλα των κινσεων, λεγχε το ματς, δεν απειλθηκε σημαντικ απ την αντπαλ της, ταν αντερη και καλτερη και χωρς να αντιμετωπσει ιδιατερες δυσκολες πρε τη σπουδαα νκη με 8-3. Η Santos παρουσιστηκε καττερη απ τις τελευταες εμφανσεις της και δεν κατφερε να κοντρρει την αντερη και ποιοτικτερη Σπερχειδα, γνωρζοντας τη δκαιη ττα.
Εκολα και απλ οι Μπμπηδες ξεπρασαν το εμπδιο της Master Aid επικρατντας με 3-0. Ο αγνας εχε καλ ρυθμ, αλλ οι Μπμπηδες ταν πιο επιθετικο και αντεροι των αντιπλων τους, ελγχοντας το ρυθμ του ματς και διατηρντας την πρωτοβουλα των κινσεων. Απρροια της ελαφρ υπεροχς τους ταν να πετχουν δο γκολ, κνοντας να σημαντικ βμα για τη νκη. Η Master Aid πεσε στο 2-0, προσπθησε να μεισει, στε να ξαναμπε στη διεκδκηση του ματς, δεν τα κατφερε μως. Αντθετα οι Μπμπηδες σημεωσαν και τρτο γκολ και ουσιαστικ κλεδωσαν τη νκη, αφο στη συνχεια του παιχνιδιο δεν παρατηρθηκε τποτα ιδιατερο, με τους Μπμπηδες να διατηρον νετα το προβδισμα και να φτνουν στη νκη.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 21ης αγωνιστικς:
TYPOSHIRT-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ 8-2
ΠΕΖΗ-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 5-3
KARIOKAS-GROUP THERAPY 8-0
ΠΑΝΘΗΡΕΣ-FUEGO 5-0
NO NAME-ΑΕΤΟΙ 6-2
ΚΟΥΚΟΣ-ΡΗΓΑΣ ΤΕΑΜ 5-3
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-SANTOS 8-3
MASTER AID-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 0-3

14/4/2007
7 88 Artisti Macaroni - 21 (14-04-07)

ΗΤΤΑ ΟΙ ΒΑΡΩΝΟΙ ΝΙΚΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ
 
Οι Βαρνοι ταν οι μεγλοι χαμνοι της 21ης αγωνιστικς του 7ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni. Γνρισαν την ττα απ την Black Bird στον πιο ενδιαφρον αγνα της ημρας και μειναν πσω στη μχη του ττλου. Ο πρωτοπρος Αστρας επιβλθηκε νετα των Νταλικν και εξακολουθε να παραμνει στην κορυφ της κατταξης, πντε βαθμος περισστερους απ τη 2η Σμπα που επικρτησε εκολα των Ghosts και εφτ απ τους Βαρνους και τους Αγιους, οι οποοι ξεπρασαν το εμπδιο των Συνθεις Υποπτων. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, τα Λαμγια πραν τη νκη στα τελευταα λεπτ κντρα στους Old Boys, η Παλρμο αντρεψε το εις βρος της σκορ στο Β ημχρονο με αντπαλο την Ατλαντς και πρε τη νκη, εν τλος η Δυτικ Αθνα κρδισε και την Chicken.
Μτρια ταν η αναμτρηση στη μεγαλτερη διρκει της ανμεσα στα Λαμγια και τους Old Boys, με τους πρτους τελικ να παρνουν τη νκη στα τελευταα λεπτ του ματς με 3-1. Ο αγνας δεν εχε να επιδεξει τποτα σπουδαο στο μεγαλτερο μρος του, με τις δο ομδες να μνουν μακρι απ τον καλ τους εαυτ και να μην δημιουργον καμα μεγλη ευκαιρα για γκολ. Αυτ ταν η εικνα του ματς στο Α ημχρονο, εν στην επανληψη οι πακτες αξησαν λγο το ρυθμ τους, αλλ και πλι το παιχνδι δεν διεκδικοσε δφνες ποιτητας. Τα πντα μως λλαξαν στα τελευταα 10 λεπτ, που χωρς καμα να επιβλλει κανναν δαιμονιδη ρυθμ, οι φσεις βγκαν και τα γκολ επιτεχθηκαν. Η αρχ μλιστα γινε απ τους Old Boys, οι οποοι νοιξαν πρτοι το σκορ κνοντας το 1-0, τα Λαμγια μως αντδρασαν αμσως και πολ γργορα πραν προβδισμα με 2-1, για να διαμορφσουν λγο πριν το φινλε του αγνα το τελικ 3-1, με τους Old Boys να μην μπορον να αντιδρσουν, με αποτλεσμα να γνωρζουν την ττα.
Απ να ημχρονο εχαν Ατλαντς και Παλρμο στη μεταξ τους αναμτρηση, με την Παλρμο πιο αποτελεσματικ στο διστημα της δικς της υπεροχς, να ανατρπει το εις βρος της σκορ και να παρνει τη νκη με 4-2. Το Α μρος μως ανκε ολοκληρωτικ στην Ατλαντς, η οποα εξαιρετικ στην επθεση πτυχε δο γκολ, παρνοντας προβδισμα για τη νκη με 2-0. Στην επανληψη μως το σκηνικ του ματς λλαξε εξολοκλρου, με την Παλρμο να αναλαμβνει τα ηνα, να χει την πλρη υπεροχ και την απλυτη πρωτοβουλα των κινσεων, να ελγχει εντελς το ματς, να παρουσιζεται πολ δυνατ σε λες τις γραμμς και με ριστη αποτελεσματικτητα στην επθεση να ανατρπει το εις βρος της 2-0 και με 4 γκολ να παρνει τη μεγλη νκη με 4-2.
Σε να ισορροπημνο παιχνδι η Δυτικ Αθνα πρε τη νκη κντρα στην Chicken με 2-1. Η Chicken ξεκνησε καλτερα την αναμτρηση, προηγθηκε με 1-0 στο σκορ και μπορε η Δυτικ Αθνα να ισοφρισε αμσως σε 1-1, η Chicken μως εχε την ελαφρ υπεροχ σε λο το υπλοιπο διστημα του Α ημιχρνου, χνοντας δο καλς ευκαιρες για γκολ. Στην επανληψη η Δυτικ Αθνα ισορρπησε το ματς, ταν πιο πιεστικ, αλλ καμα απ τις δο ομδες δεν μποροσε να βρει το δρμο προς τα δχτυα. Τελικ πιο ικαν και τυχερ η Δυτικ Αθνα στα τελευταα λεπτ ευτχησε να πετχει να γκολ, το οποο κρτησε ως το τλος του αγνα, πως και τη σπουδαα νκη με 2-1.
Χωρς να αντιμετωπσει την παραμικρ δυσκολα, ο Αστρας ξεπρασε εκολα το εμπδιο των Νταλικν επικρατντας με 3-1. Ο Αστρας ταν καλτερος στο μεγαλτερο διστημα του αγνα, αντερος σε λες τις γραμμς, δεν απειλθηκε σχεδν καθλου απ τους αντιπλους του και παζοντας χαλαρ φτασε στην νετη επικρτηση με 3-1, που φυσικ τον διατηρε πντα μνο πρτο και με ασφαλ διαφορ στην κορυφ της κατταξης, ακλνητο φαβορ για την κατκτηση του ττλου.
Η Black Bird ταν η μεγλη νικτρια του ντρμπι της αγωνιστικς, κερδζοντας τους Βαρνους με 6-2. Οι Βαρνοι ξεκνησαν καλτερα το παιχνδι, εχαν την ελαφρ υπεροχ και νοιξαν πρτοι το σκορ κνοντας το 1-0. Η πεσ τους μλιστα συνεχστηκε για μερικ λεπτ ακμη, χωρς αποτλεσμα μως, εν η συνχεια ανκε στην Black Bird, η οποα μετ το αρχικ μοδιασμα ανλαβε τα ηνα του ματς, ταν αντερη και οι πακτες της κατφεραν να πετχουν την ανατροπ, παρνοντας προβδισμα με 2-1. Οι Βαρνοι προσπθησαν να ισοφαρσουν στα εναπομεναντα μχρι τη λξη του ημιχρνου λεπτ, χωρς αποτλεσμα μως, τσι οι δο ομδες πγαν στην ανπαυλα με την Black Bird να προηγεται με 2-1. Στην επανληψη οι Βαρνοι ξεκνησαν πως και στο Α μρος, πολ δυνατ δηλαδ και πτυχαν ξαν πρτοι γκολ, ισοφαρζοντας σε 2-2. Η Black Bird ανλαβε εκ νου τα ηνα του αγνα, ταν πολ αντερη των αντιπλων της, καλτερη και πιο αποτελεσματικ επιθετικ, φτνοντας στην επτευξη τεσσρων συνεχμενων γκολ, πολ ωραων μλιστα, διαμορφνοντας το 6-2. Οι Βαρνοι δεν μπρεσαν να αντιδρσουν, με την Black Bird ανεβασμνη ψυχολογικ, να διατηρε νετα το υπρ της προβδισμα και να φτνει στη μεγλη νκη με 6-2.
Εκολα, μορφα και νετα οι Αγιοι πραν τη νκη με αντιπλους τους Συνθεις Υποπτους με 6-0. Χρη στην εξαιρετικ τους αμυντικ λειτουργα, που εχε ως αποτλεσμα οι Συνθεις Υποπτοι να μην δημιουργσουν καμα μεγλη ευκαιρα και στο ριμο παιχνδι τους στην επθεση, οι Αγιοι δεν συνντησαν το παραμικρ πρβλημα και πολ χαλαρ φτασαν στην επικρτηση με 6-0. Οι πακτες των Αγων εχαν συνεχς την πρωτοβουλα των κινσεων, βρσκονταν διαρκς στην επθεση και πολ απλ φτασαν στην επτευξη των ξι γκολ, εν εχαν και λλες ευκαιρες για να διευρνουν ακμη περισστερο τη νκη τους.
Και αν η επικρτηση των Αγων επ των Συνθεις Υποπτων με 6-0 κρνεται χαλαρ, η νκη της Σμπα κντρα στους Ghosts με 11-0 ταν υγιεινς περπατος. Ο αγνας φυσικ δεν χρζει κριτικς, αφο η διαφορ ποιτητας και δυναμικτητας των δο ομδων ταν τερστια και η Σμπα ευκολτερα και απ προπνηση φτασε στην τελικ επικρτηση. Το παιχνδι εξελχθηκε σε επιθετικ μονλογο της Σμπα, η οποα βαζε γκολ ποτε θελε, με τους Ghosts να παζουν ανοικτ, αλλ να μην μπορον σε καμα περπτωση να κοντρρουν τους αντιπλους τους, με τον τελικ δεκτη του σκορ να σταματει στο 11 για τη Σμπα.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 21ης αγωνιστικς:
ΛΑΜΟΓΙΑ-OLD BOYS 3-1
ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΠΑΛΕΡΜΟ 2-4
CHICKEN-ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ 1-2
ΝΤΑΛΙΚΕΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-3
BLACK BIRD-ΒΑΡΩΝΟΙ 6-2
ΑΓΙΟΙ-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 6-0
ΣΑΜΠΑ-GHOSTS 11-0

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar