>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

14/5/2007
6 88 Supersport F.M. - 25 (14-05-07)

ΠΗΡΕ ΡΕΒΑΝΣ Ο ΚΟΥΚΟΣ
 
Ρεβνς για τη μχρι τρα μα και μοναδικ του ττα στο πρωτθλημα πρε ο Κοκος. Ο πρωτοπρος της κατταξης επιβλθηκε των Ρμπελων στο πλασιο της 25ης αγωνιστικς του 6ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. και πρε το «αμα του πσω» για την ττα στον πρτο γρο. Μετ και τη να αυτ επικρτηση, ο Κοκος παρμεινε στην κορυφ της βαθμολογας, κνοντας να ακμη βμα για την κατκτηση του ττλου. Πντα δετεροι βρσκονται οι Μπμπηδες, οι οποοι επιβλθηκαν των Αετν, εν ψηλ εξακολουθον να εναι η Πεζ, η Σπερχειδα, οι Ρμπελοι, παρλο την ττα τους, ο Ργας ΤΕΑΜ, αλλ και οι Kariokas που ανεβανουν.
Σπουδαα νκη επ της Πεζς με 4-1 πτυχε ο Ργας ΤΕΑΜ. Το Α ημχρονο ταν ισορροπημνο, με το Ργα ΤΕΑΜ να χει μερικ πολ καλ σουτ προς το τρμα, την Πεζ μως να φτνει πιο κοντ στο γκολ, χοντας δο δοκρια. Στην επανληψη η Πεζ μπκε δυνατ στον αγωνιστικ χρο, ταν καλτερη και απ λθος του τερματοφλακα του Ργα ΤΕΑΜ νοιξε το σκορ κνοντας το 1-0. Η συνχεια μως ανκε στο Ργα ΤΕΑΜ, ο οποος ανβασε κατακρυφα την απδοσ του, ταν πολ αντερος, κυριρχησε στο γπεδο και με αντεπθεση διρκειας κατφερε χι απλ να ισοφαρσει, αλλ να πρει προβδισμα στο σκορ και μλιστα να το αυξσει σημαντικ, φτνοντας στο 4-1 και στην πολ μεγλη νκη, μιας και αυτ ταν το τελικ αποτλεσμα.
Πετυχανοντας την ανατροπ οι Πνθηρες πραν τη νκη κντρα στη Santos με 4-2. Οι Πνθηρες ξεκνησαν καλτερα την αναμτρηση, χασαν μερικς πολ καλς ευκαιρες, η Santos μως ταν εκενη που βρκε πρτη το δρμο προς τα δχτυα και μλιστα δο φορς, παρνοντας αρα δο τερμτων. Στην επανληψη οι Πνθηρες μπκαν πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο, εχα την απλυτη κυριαρχα και την πρωτοβουλα των κινσεων και μσα σε διστημα πντε λεπτν κατφεραν να ισοφαρσουν σε 2-2. Στη συνχεια το παιχνδι νοιξε, οι δο ομδες κυνγησαν να τρτο, χασαν σημαντικς ευκαιρες, αλλ τελικ αυτο που στθηκαν πιο τυχερο και ικανο ταν οι Πνθηρες, οι οποοι καναν το 3-2 και λγο αργτερα σημεωσαν και 4ο γκολ, παρνοντας τη νκη με 4-2, με σπουδαα ανατροπ και ψογη μυνα στο Β ημχρονο.
Χωρς να χρειαστε φορτσρουν ιδιατερα οι Kariokas πραν τη νκη εις βρος των Καλλιτεχνν με 3-1. Οι Kariokas ταν καλτεροι, εχαν την υπεροχ, κυκλοφοροσαν καλτερα και πιο οργανωμνα την μπλα, φταναν πιο εκολα και πιο απειλητικ στην αντπαλη εστα και απρροια της επιθετικτητς τους ταν να πετχουν τρα γκολ. Στην μυνα απειλθηκαν ελχιστα, αφο το μοναδικ που κατφεραν οι Καλλιτχνες ταν να μεισουν σε 3-1. Σε γενικς γραμμς οι Kariokas ταν αντεροι, λεγχαν απλυτα το παιχνδι και το ρυθμ και φτασαν νετα στην επικρτηση με 3-1.
Συναρπαστικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στον Κοκο και τους Ρμπελους, με τους πρτους να παρνουν τη νκη με 4-3. Η αναμτρηση ξεκνησε ισορροπημνα ανμεσα στις δο ομδες, με τον Κοκο σταδιακ να αναλαμβνει μια μικρ πρωτοβουλα των κινσεων, τους Ρμπελους μως να ανογουν πρτους το σκορ απ αναμπουμπολα στην μυνα των αντιπλων τους. Αμεση ταν μως η αντδραση του Κοκου, ο οποος με ωραο σουτ φερε το ματς στα σα. Στη συνχεια ακολοθησαν δο πολ καλς ευκαιρες για τον Κοκο, σε ισριθμα σουτ που πρασαν λγο ουτ, επιθετικο μως ταν και οι Ρμπελοι, οι οποοι λγο πριν την ολοκλρωση του ημιχρνου πραν ξαν προβδισμα στο σκορ με 2-1. Στην επανληψη ο Κοκος ταν ο απλυτος κυραρχος του αγνα. Με σωστ μυνα και καλ κυκλοφορα της μπλας, πεσε αρκετ τους Ρμπελους, τους περιρισε στο μισ γπεδο, σε αμυντικ παθητικ ρλο και κατφερε να ανατρψει το εις βρος του σκορ, μετατρποντας το 1-2 σε 4-2. Οι Ρμπελοι προσπθησαν να αφυπνιστον στα τελευταα λεπτ και εν μρει τα κατφεραν, μεινοντας σε 4-3 και πιζοντας για την ισοφριση την στατη ρα, χωρς αποτλεσμα μως, αφο στο λγο διστημα που απμενε δεν χασαν κποια μεγλη ευκαιρα. Ετσι το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε τον Κοκο μεγλο νικητ με 4-3, να παρνει ρεβνς για την ττα του στον Α γρο και να κνει να ακμη αποφασιστικ βμα για την κατκτηση του ττλου.
Συγκλονιστικ εξλιξη εχε το σκορ στην αναμτρηση της Master Aid με τη Νo Name, που βρκε νικτρια την πρτη με 7-4. Η Master Aid ξεκνησε εντυπωσιακ το παιχνδι και στο πρτο μισ του Α μρους προηγθηκε με 4-0 στο σκορ. Η συνχεια μως ανκε στη No Name, η οποα ανλαβε τον λεγχο του ματς και στο δικ της διστημα υπεροχς κατφερε να μεισει σε 4-3, πηγανοντας στην ανπαυλα με τη μικρτερη δυνατ διαφορ στο σκορ (του ενς γκολ). Στην επανληψη η Master Aid ρχισε τον αγνα πως ακριβς και στο Α μρος, ντας καλτερη και αντερη και χοντας την πρωτοβουλα των κινσεων. Οι πακτες της με να νο σερ, αυτ τη φορ 3-0, απκτησαν ξαν ασφαλ διαφορ στο σκορ, με 7-3 και καθρισαν το ματς. Ρχνοντας στη συνχεια το βρος στην μυν τους δεν απειλθηκαν απ τη No Name, διατρησαν νετα το προβδισμα και απλ στο τλος η No Name σημεωσε να γκολ διαμορφνοντας το τελικ 7-4.
Πντα στη 2η θση της βαθμολογας εξακολουθον να βρσκονται οι Μπμπηδες, οι οποοι επιβλθηκαν και των Αετν με 6-3. Οι Μπμπηδες ταν πολ καλτεροι των αντιπλων τους, αντεροι επιθετικ και με καλ μπλα στη μεγαλτερη διρκεια του ματς πτυχαν 6 γκολ, κλειδνοντας τη νκη. Οι Αετο αντδρασαν, αλλ ταν πολ αργ για να διεκδικσουν κτι καλ, πρα απ τη μεωση του σκορ, με τους Μπμπηδες σε ρυθμος ρελαντ να φτνουν στην επικρτηση με 6-3.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε η Σπερχειδα εις βρος του Fuego, το οποο δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι η Σπερχειδα πρσθεσε τρεις εκολους βαθμος στο σακολι της, σκαρφαλνοντας ακμη περισστερο στην κατταξη.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 25ης αγωνιστικς:
ΡΗΓΑΣ ΤΕΑΜ-ΠΕΖΗ 4-1
ΠΑΝΘΗΡΕΣ-SANTOS 4-2
KARIOKAS-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ 3-1
ΚΟΥΚΟΣ-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 4-3
MASTER AID-NO NAME 7-4
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-ΑΕΤΟΙ 6-3
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-FUEGO 2-0 (νευ αγνα)

12/5/2007
7 88 Artisti Macaroni - 25 (12-05-07)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ
 
Τον ττλο του πρωταθλητ πανηγυρζει απ απψε ο Αστρας. Μα αγωνιστικ πριν την ολοκλρωση του 7ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni, ο Αστρας εξασφλισε και μαθηματικ την 1η θση, κατακτντας απλυτα δκαια τον ττλο, ντας η καλτερη ομδα στη μεγαλτερη διρκεια της σεζν. Οι πρωταθλητς επικρτησαν εκολα της Ατλαντς για την 25η αγωνιστικ και περμεναν στραβοπτημα των Αγων για να στεφθον και μαθηματικ πρωταθλητς και τελικ αυτ γινε και μλιστα απ την επερχμενη πρωταθλτρια, τη Σμπα, η οποα νκησε τους Αγιους και την θεσε νοκ ουτ απ τη διεκδκηση της 1ης θσης. Την ττα των Αγων εκμεταλλετηκαν με τον καλτερο τρπο οι Βαρνοι, οι οποοι επιβλθηκαν δσκολα των Λαμγιων και απκτησαν προβδισμα για την κατληψη της 2ης θσης. Οσον αφορ τα υπλοιπα παιχνδια, Black Bird και Δυτικ Αθνα συνεχζουν τη μχη τους για την 5η θση, κερδζοντας την Παλρμο και τους Συνθεις Υποπτους αντστοιχα. Οι Νταλκες ξεπρασαν νετα το εμπδιο των Ghosts, εν τλος Old Boys και Chicken αναδεχτηκαν ισπαλοι.
Χωρς να αντιμετωπσει την παραμικρ δυσκολα, η Δυτικ Αθνα επικρτησε νετα των Συνθεις Υποπτων με 6-0. Η Δυτικ Αθνα ταν αντερη και εχε την πρωτοβουλα των κινσεων σε λη τη διρκεια της αναμτρησης, φτνοντας εκολα στη νκη. Η Δυτικ Αθνα ξεκνησε πολ δυνατ το ματς και στα πρτα λεπτ προηγθηκε με 2-0. Οι Συνθεις Υποπτοι ανκαμψαν για λγο, εχαν να δοκρι, αλλ αυτ ταν η πρτη και μοναδικ εξαιρετικ ευκαιρα τους στο παιχνδι. Η Δυτικ Αθνα ανλαβε και πλι τον λεγχο του αγνα, εχε την απλυτη κυριαρχα και πολ χαλαρ, χωρς να πιεστε καθλου στην μυνα και δημιουργντας αρκετς φσεις στην επθεση, κατφερε να πετχει 4 γκολ ακμη, παρνοντας τη δκαιη και νετη νκη.
Με αρκετ δυσκολα οι Βαρνοι ξεπρασαν τη σθεναρ αντσταση των Λαμγιων, κερδζοντας με 2-1. Οι Βαρνοι ταν οι απλυτοι κυραρχοι της αναμτρησης στο Α ημχρονο, ταν πολ αντεροι και καλτεροι και απρροια της επιθετικτητς τους ταν να σημεισουν δο γκολ, βζοντας τις βσεις για μια πολτιμη νκη. Στο διστημα αυτ τα Λαμγια δεν ταν καθλου απειλητικ, δεχνοντας ανμπορα να κοντρρουν τους αντιπλους τους. Στην επανληψη μως το σκηνικ λλαξε ρδην. Τα Λαμγια ισορρπησαν το παιχνδι, ανβασαν κατακρυφα την απδοσ τους, ταν καλτερα και ττε πραγματικ αγωνστηκαν σμφωνα με τις δυναττητς τους. Βελτινοντας την μυν τους και χοντας περισστερη κνηση και ζωντνια στην επθεση, κατφεραν να μεισουν σε 2-1 και να μπουν ξαν στη διεκδκηση του ματς. Οι Βαρνοι πιο πολ προσπαθοσαν να διατηρσουν το ισχν προβδισμα που εχαν, παρ να πετχουν να τρτο γκολ, με αποτλεσμα τα Λαμγια να πισουν στα τελευταα λεπτ για την ισοφριση, χωρς μως να δημιουργσουν την πολ μεγλη ευκαιρα. Οι Βαρνοι κρτησαν νετα σχετικ στην μυνα και τσι το τελευταο σφριγμα του διαιτητ τους βρκε να παρνουν τη σημαντικ νκη με 2-1.
Εκμεταλλευμενος απλ την ποιτητ του και τις ευκαιρες που δημιοργησε, ο Αστρας πρε τη νκη κντρα στην Ατλαντς με 4-1. Η Ατλαντς ξεκνησε πολ καλ το παιχνδι, ταν αντερη, οι πακτες της δημιοργησαν αρκετς ευκαιρες, δεν κατφεραν μως να τις αξιοποισουν στο πακρο φτνοντας στο πολυπθητο γκολ. Αντθετα ο Αστρας με καλ κυκλοφορα της μπλας και ωραους συνδυασμος, ευτχησε να σημεισει δο τρματα σε ισριθμες φσεις και να πρει σημαντικ προβδισμα για τη νκη με 2-0. Στην επανληψη πλι η Ατλαντς ξεκνησε καλτερα, αυτ τη φορ η υπεροχ της καρποφρησε, μεινοντας σε 2-1, αλλ η συνχεια ανκε και πλι στον Αστρα, ο οποος λεγξε το ρυθμ, εχε την ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων, προσττεψε ριστα την μυν του και με οργανωμνες επιθσεις πτυχε δο ακμη γκολ, κνοντας το 4-1. Πλον λα εχαν κριθε, το 4-1 ταν αδνατο να ανατραπε, με την ιδα του τελικο αποτελσματος συμβιβστηκαν και οι δο ομδες και στα τελευταα λεπτ χαλρωσαν αρκετ, με τον Αστρα να φτνει στην επικρτηση με 4-1.
Με εξαιρετικ μυνα και αποτελεσματικ επθεση οι Νταλκες πραν τη νκη εις βρος των Ghosts με 4-0. Οι Νταλκες ταν πολ καλτερες των αντιπλων τους και δεν δυσκολεθηκαν να φτσουν στην επικρτηση. Απ το πρτο λεπτ λεγξαν το ρυθμ του ματς, εχαν διαρκς την πρωτοβουλα των κινσεων και την υπεροχ, δεν απειλθηκαν καθλου στην μυνα και κνοντας γκολ τις ευκαιρες που δημιοργησαν πτυχαν 4 τρματα. Οι Ghosts δεν μπρεσαν να φανον καθλου ανταγωνιστικο, η επιθετικ τους δραστηριτητα ταν πενιχρ, οι αδυναμες τους στην μυνα πολλς, στοιχεα που εκμεταλλετηκαν στο πακρο οι Νταλκες, παρνοντας εκολα τη νκη με 4-0.
Ωραο παιχνδι, ανοιχτ και γργορο διεξχθη ανμεσα στους Old Boys και την Chicken, που ληξε με τις δο ομδες να αναδεικνονται ισπαλες 2-2. Το Α ημχρονο ταν ισορροπημνο, με τους δο αντιπλους να μοιρζονται την υπεροχ, την Chicken να προηγεται πρτη στο σκορ με 1-0, τους Old Boys μως να φρνουν το ματς στα σα κνοντας το 1-1, εν και οι δο ομδες εχαν ευκαιρες για να πετχουν και λλα γκολ. Στην επανληψη η Chicken ταν καλτερη, εχε την ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων και την υπεροχ, κατφερε να πρει εκ νου κεφλι στο σκορ με 2-1, αλλ πλι οι Old Boys, σε μα απ τις λιγοστς ευκαιρες που δημιοργησαν στο Β μρος ευτχησαν να ισοφαρσουν για δετερη φορ, σε 2-2. Στα τελευταα λεπτ η Chicken ταν αντερη και πιο απειλητικ στην επθεση, δημιοργησε μερικς καλς φσεις, δεν ευτχησε μως να πετχει το πολυπθητο γκολ. Ετσι το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε τις δο ομδες απλυτα δκαια ισπαλες με 2-2.
Σπουδαα νκη εις βρος της Παλρμο με 3-0 πτυχε η Black Bird. Η Black Bird ταν πολ καλτερη σε λη τη διρκεια της αναμτρησης και φτασε εκολα και δκαια στην επικρτηση. Οι πακτες της ξεκνησαν καλτερα το παιχνδι, εχαν τον λεγχο του ματς και την πρωτοβουλα των κινσεων, παρουσαζαν πολ αντερη εικνα μσα στον αγωνιστικ χρο και απρροια της επιθετικτητς τους ταν να προηγηθον με 1-0. Η Παλρμο προσπθησε να αντιδρσει, ισορρπησε τον αγνα, πεσε για την ισοφριση, δεν κατφερε μως να δημιουργσει την πολ μεγλη ευκαιρα. Ο λεγχος του παιχνιδιο πρασε και πλι στα χρια της Black Bird, η οποα ταν πιο επιθετικ και απειλητικ, κινονταν πιο γργορα μσα στο γπεδο, δημιουργοσε περισστερες ευκαιρες και η ανωτερτητ της καρποφρησε, φτνοντας στην επτευξη δο γκολ ακμη, κλειδνοντας τη νκη. Η Παλρμο δεν μποροσε να αντιδρσει στα τελευταα λεπτ και τσι η Black Bird πρε τη σημαντικ σο και εκολη νκη με 3-0.
Τλος στα νειρα των Αγων για κατκτηση του πρωταθλματος βαλε η Σμπα, επικρατντας στο ντρμπι της αγωνιστικς με 4-2. Οι Αγιοι μπκαν πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο, ξεκνησαν καλτερα την αναμτρηση, ταν πιο επιθετικο, κυνηγοσαν να γκολ, το οποο εν τλει ρθε, κνοντας το 1-0. Η συνχεια μως ανκε στη Σμπα, η οποα ανλαβε την πρωτοβουλα των κινσεων, εχε τον λεγχο του ματς, ταν αντερη, βγκε στην επθεση, δημιοργησε περισστερες και καλτερες φσεις, περιρισε σε αμυντικ ρλο τους Αγιους και κατφερε να ανατρψει πλρως το σκηνικ, μετατρποντας το 1-0 σε 4-1. Οι Αγιοι δεν εχαν πια τη δναμη και την ψυχολογα να επιστρψουν στη διεκδκηση του αγνα, μεωσαν σε 4-2, αλλ ο χρνος που απμενε ταν ελχιστος για να καταφρουν κτι καλτερο. Στα εναπομεναντα λεπτ δεν λλαξε και το τελικ σφριγμα βρκε τη Σμπα νικτρια με 4-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 25ης αγωνιστικς:
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 6-0
ΒΑΡΩΝΟΙ-ΛΑΜΟΓΙΑ 2-1
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 4-1
ΝΤΑΛΙΚΕΣ-GHOSTS 4-0
OLDBOYS-CHICKEN2-2
BLACK BIRD-ΠΑΛΕΡΜΟ 3-0
ΣΑΜΠΑ-ΑΓΙΟΙ 4-2

11/5/2007
9 77 Sporday - 8 (11-05-07)

ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ Η MARVO – ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ COCO CAFE
 
Χωρς εκπλξεις κλησε η 8η αγωνιστικ του 9ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Τα φαβορ φτασαν εκολα δσκολα στη νκη και η κατσταση στην κορυφ δεν λλαξε, με το ενδιαφρον να αυξνεται ολονα και περισστερο σο προχωρμε προς την ολοκλρωση του φετινο μαραθωνου. Η πρωτοπρος Marvo επιβλθηκε της Magna και παρμεινε στην κορυφ της κατταξης, να βαθμ περισστερο απ το 2ο Coco Café, το οποο δεν κπιασε καθλου για να επικρατσει του Π/Ν, μιας και πρε τη νκη στα χαρτι νευ αγνα. Η Brinks ξεπρασε το εμπδιο του πρωταθλητ Δρσου Στικου και ακολουθε σε απσταση τριν βαθμν απ το Coco Café και τεσσρων απ τη Marvo αντστοιχα, πντα μσα στη διεκδκηση του ττλου. Στη μχη των τελευταων της βαθμολογας οι Bouls θριμβευσαν των Square Pants.
Οντας καταιγιστικο και πολ αντεροι οι Bouls, επικρτησαν νετα των Square Pants με 12-2. Ο αγνας δεν αντχει σε κριτικ, μιας και οι Bouls ταν πρα πολ καλτεροι των αντιπλων τους, ανλαβαν απ το πρτο λεπτ την πρωτοβουλα των κινσεων, εχαν την απλυτη υπεροχ και κυριαρχα στον αγωνιστικ χρο, δεν απειλθηκαν καθλου στην μυνα και ταν εντυπωσιακο στην επθεση, φτνοντας στην εκολη επικρτηση με το επιβλητικ 12-2.
Σε να ενδιαφρον παιχνδι η Marvo νκησε τη Magna με 3-1 και οδηγε την κορσα της βαθμολογας. Με εξαιρετικ μυνα και εκμεταλλευμενη στο πακρο τις ευκαιρες που δημιοργησε στην επθεση, η Marvo βρκε τον τρπο να ξεπερσει τη σθεναρ αντσταση της Magna και να κνει να ακμη βμα προς τον ττλο, αν και ακμα εναι πολ νωρς. Η Magna αντιστθηκε σο καλτερα μποροσε, αλλ η δυστοκα στην επθεση δεν της επτρεψε να διεκδικσει μχρι το τλος να θετικ αποτλεσμα.
Συναρπαστικ παιχνδι με φοβερ εξλιξη γινε ανμεσα στο Δρσο Στικο και την Brinks, που βρκε μεγλη νικτρια τη δετερη με 6-4, παραμνοντας μσα στη διεκδκηση του ττλου, εν αντιθσει με τους πρωταθλητς που απομακρνθηκαν αρκετ μετ απ αυτ την ττα απ τις πρτες θσεις. Ο Δρσος ξεκνησε ιδανικ την αναμτρηση, ταν καλτερος στα πρτα λεπτ του αγνα, εχε την υπεροχ και προηγθηκε με 2-0, εν εχε και λλες φσεις για να αυξσει τα τρματ του. Μετ τα μισ η Brinks ανβασε την απδοσ της, ισορρπησε το ματς, βγκε στην επθεση, δημιοργησε καλς ευκαιρες και ευτχησε να μεισει σε 2-1 ακριβς στην τελευταα φση του Α ημιχρνου. Με κεκτημνη ταχτητα απ το Α μρος η Brinks μπκε το διο καλ και δυνατ στον αγωνιστικ χρο και στην επανληψη, εχε την υπεροχ και κατφερε να ισοφαρσει σε 2-2. Στη συνχεια ο Δρσος ανβηκε, πρε τον λεγχο του παιχνιδιο και απρροια της ανωτερτητς του ταν να σημεισει δο γκολ, παρνοντας σοβαρ προβδισμα για τη νκη με 4-2. Ο Δρσος λεγχε το ρυθμ του αγνα, δειχνε να χει το πνω χρι, σπου νας τραυματισμς πακτη του φερε τα πνω κτω στο ματς. Ο αθλητς της ομδας δεν μπρεσε να συνεχσει, κποιος λλος πακτης δεν υπρχε για να τον αντικαταστσει και τσι ο Δρσος αναγκστηκε για 15 λεπτ περπου να αγωνιστε με ναν πακτη λιγτερο. Το αριθμητικ πλεονκτημα εκμεταλλετηκε σο καλτερα μποροσε η Brinks, η οποα βγκε στην επθεση, πεσε σο περισστερο γινταν, εχε τον απλυτο λεγχο του ματς και κατφερε να ανατρψει το εις βρος της σκορ. Αρχικ ισοφρισε σε 4-4 και στα τελευταα λεπτ πρε κεφλι στο σκορ με 6-4, εξασφαλζοντας τη νκη. Ο Δρσος πλεψε, αλλ δεν μποροσε να κνει κτι καλτερο, με αποτλεσμα το τελικ σφριγμα του διαιτητ να βρει την Brinks μεγλη νικτρια με 6-4.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε το Coco Café εις βρος του Π/Ν, το οποο δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι το Coco Café κατκτησε χωρς κπο το ροζ φλλο αγνα, παραμνοντας στη 2η θση της κατταξης, μια ανσα πσω απ την πρωτοπρο Marvo.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 8ης αγωνιστικς:
SQUARE PANTS-BOULS 2-12
MAGNA-MARVO1-3
ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ-BRINKS 4-6
COCOCAFÉ-Π/Ν 2-0 (νευ αγνα)

7/5/2007
6 88 Supersport F.M. - 24 (07-05-07)

ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ
 
Χωρς εκπλξεις διεξχθη η 24η αγωνιστικ του 6ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. Ο πρωτοπρος Κοκος πρσθεσε λλη μα νκη στο ενεργητικ του, επικρατντας των Πανθρων. Οι Μπμπηδες επιβλθηκαν των Καλλιτεχνν, εν η Πεζ ξεπρασε το εμπδιο της Σπερχειδας. Ργας ΤΕΑΜ και Kariokas νκησαν το Fuego και τους Αετος αντστοιχα, εν συναρπαστικ παιχνδι γινε ανμεσα στην Group Therapy και τη No Name, που ληξε ισπαλο.
Ισως το πιο δσκολο 10λεπτο στη μχρι τρα φετιν του πορεα στο πρωτθλημα βωσε ο Κοκος με αντιπλους τους Πνθηρες. Μπορε εν τλει ο πρωτοπρος της κατταξης να επικρτησε με 12-2, αλλ τα πρτα 10 λεπτ ταν πραγματικ πολ δσκολα για αυτν. Για πιο λγο; Οι Πνθηρες εχαν στηθε εξαιρετικ στο γπεδο, με ψογη μυνα, που κλυπτε λους τους χρους και πεζε ψηλ. Ο Κοκος εχε φοβερ προβλματα στην ανπτυξη, σε βαθμ που για μερικ λεπτ οι πακτες του δεν κατφεραν καν να περσουν τη σντρα, εν καναν συνεχς λθη. Αυτ το εκμεταλλετηκαν οι Πνθηρες, οι οποοι σημεωσαν δο γκολ. Αυτ ταν μως. Στη συνχεια ο Κοκος ξπνησε απ τη χειμερα νρκη του και προχρησε σε να ακμη πρτι, νικντας με 12-2. Ανεβζοντας κατακρυφα την απδοσ του και κνοντας πολ γργορο το παιχνδι του, σπασε εκολα την αμυντικ λειτουργα των Πανθρων και πολ νετα και επιβλητικ πτυχε 12 γκολ, συντρβοντας τους αντιπλους του. Η ανωτερτητ του ταν δεδομνη, η νκη ρθε τελικ εκολα και ο ττλος πλησιζει.
Συναρπαστικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στην Group Therapy και τη No Name, το οποο βρκε τις δο ομδες ισπαλες με 3-3. Ο αγνας ταν απλυτα ισορροπημνος, με τις δο ομδες να μοιρζονται την κατοχ και την πρωτοβουλα των κινσεων, να παζουν γργορο ποδσφαιρο, να δημιουργον φσεις και φυσικ να πετυχανουν γκολ. Η Group Therapy ταν αυτ που νοιξε πρτη το σκορ, πολ γργορα μως η No Name χι μνο ισοφρισε, αλλ πρε και προβδισμα με 2-1. Η Group Therapy στη συνχεια φερε το ματς στα σα, για να προηγηθε εκ νου η Νο Νame με 3-2, αλλ τελικ την Group Therapy λγα λεπτ πριν το τλος της αναμτρησης να σημεινει και 3ο γκολ και να διαμορφνει το τελικ 3-3. Στα τελευταα δευτερλεπτα του παιχνιδιο, παρλο τις προσπθειες των παικτν των δο ομδων, δεν δημιουργθηκε κποια μεγλη φση και το τελικ σφριγμα του διαιτητ τις βρκε δκαια ισπαλες με 3-3.
Αντεροι οι Kariokas φτασαν εκολα στην επικρτηση εις βρος των Αετν με 3-0. Με εξαιρετικ μυνα και αποτελεσματικ επθεση τις στιγμς που πρεπε, οι Kariokas κατβαλαν νετα σχετικ την αντσταση των αντιπλων τους και πτυχαν λλη μα νκη, σκαρφαλνοντας ακμα ψηλτερα στην κατταξη. Οι Kariokas εχαν συνχεια την πρωτοβουλα των κινσεων, ταν καλτεροι, παιξαν πιο γργορα, ταν και πιο αποτελεσματικο και αναμενμενο ταν να φτσουν στην επικρτηση με 3-0.
Με πακτη λιγτερο διτι δεν κατφερε να συμπληρσει ομδα, το ργο της Σπερχειδας ταν ιδιατερα δσκολο με αντπαλο την Πζη, σε να ντρμπι κιλας. Αυτ επιβεβαιθηκε μσα στον αγωνιστικ χρο, που η Πεζ αντερη και καλτερη, πρε τη νκη με 6-3. Οι πακτες της εκμεταλλετηκαν το αριθμητικ πλεονκτημα, εχαν τον λεγχο του ματς, ταν πιο κινητικο και φτασαν στην επικρτηση. Η Σπερχειδα πλεψε σο περισστερο μποροσε, αλλ ταν δσκολο να καλυφθον λοι οι χροι, με αποτλεσμα να δημιουργονται κεν και να δχεται γκολ.
Το δυνατ ξεκνημα του Ργα ΤΕΑΜ στο παιχνδι ταν αρκετ για να του δσει τη νκη με 6-2 με αντπαλο το Fuego. Ο Ργας ΤΕΑΜ ξεκνησε ιδανικ την αναμτρηση, ταν αντερος, εχε την υπεροχ και την απλυτη κυριαρχα στο ματς και προηγθηκε με 5-0. Με αυτ το σκορ βαλε τις βσεις για την επικρτηση και στη συνχεια οι πακτες του ριξαν το ρυθμ τους. Το Fuego ισορρπησε το ματς, δεν μπρεσε μως να πετχει τποτα καλτερο απ την απλ μεωσε του σκορ, το οποο ταν τελικ 6-2 για το Ργα ΤΕΑΜ.
Μχρι τα μισ του Α ημιχρνου κρτησε η αντσταση των Καλλιτεχνν κντρα στους Μπμπηδες, για να ηττηθον τελικ με 8-3. Οι Καλλιτχνες ξεκνησαν καλ το ματς, οι δο ομδες ταν ισοδναμες, κτι που φανερνει και το 2-2 στο σκορ, αλλ σταδιακ οι Μπμπηδες αξαναν το ρυθμ τους, απδιδαν καλτερα, ανλαβαν πλρως την πρωτοβουλα των κινσεων, ταν αντεροι, βελτωσαν την μυν τους, βρκαν και τις λσεις στην επθεση και φτασαν εκολα στη νκη με 8-3.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πραν οι Ρμπελοι εις βρος της Santos, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι οι Ρμπελοι πρσθεσαν τρεις εκολους βαθμος στο σακολι τους, παραμνοντας στην 3η θση της κατταξης.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε η Master Aid εις βρος της Typoshirt, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι η Master Aid κατκτησε χωρς κπο το ροζ φλλο αγνα, σκαρφαλνοντας ψηλτερα στη βαθμολογα.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 24ης αγωνιστικς:
ΠΑΝΘΗΡΕΣ-ΚΟΥΚΟΣ 2-12
ΝΟ ΝΑΜΕ-GROUP THERAPY 3-3
ΑΕΤΟΙ-KARIOKAS 0-3
ΠΕΖΗ-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 6-3
FUEGO-ΡΗΓΑΣ ΤΕΑΜ 2-6
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ 8-3
ΡΕΜΠΕΛΟΙ-SANTOS 2-0 (νευ αγνα)
MASTER AID-TYPOSHIRT 2-0 (νευ αγνα)

5/5/2007
7 88 Artisti Macaroni - 24 (05-05-07)

ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ
 
Δο αγωνιστικς πριν την ολοκλρωση του 7ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni και ο Αστρας φανεται τι καθαρζει την υπθεση ττλος. Μετ τη σπουδαα νκη του στο ντρμπι με τη Σμπα, στο πλασιο της 24ης στροφς του φετινο μαραθωνου, κανε το σημαντικτερο βμα για την κατκτηση της 1ης θσης και λα δεχνουν πως δσκολα θα τη χσει. Αυτ τη στιγμ βρσκεται τσσερις βαθμος μπροστ απ τους Αγιους και τους Βαρνους, οι οποοι ακολουθον ισβαθμοι στη 2η θση και οι οποοι επσης συνχισαν με νκες την πορεα τους, οι Αγιοι κντρα στην Chicken και οι Βαρνοι με αντπαλο την Ατλαντς. Ββαια τσο για τον Αστρα, σο και για τους Αγιους, εκκρεμον κποια παιχνδια, η εξλιξη των οποων ενδχεται να αλλξει τα πργματα στην κορυφ. Στα υπλοιπα παιχνδια του προγρμματος, η Black Bird επικρτησε των Old Boys και σκαρφλωσε στην 5η θση της βαθμολογας, πσω απ τη Σμπα, εν η Παλρμο επιβλθηκε των Νταλικν.
Χρη σε να εξαιρετικ Α ημχρονο, οι Βαρνοι ξεπρασαν εκολα σχετικ την αντσταση της Ατλαντς, επικρατντας με 3-0. Οι Βαρνοι εχαν τον απλυτο λεγχο του ματς στο Α μρος, ταν πολ καλτεροι και αντεροι των αντιπλων τους, εχαν την πρωτοβουλα των κινσεων και την υπεροχ και κατφεραν να βρουν δο φορς το δρμο προς τα αντπαλα δχτυα, με πολ μορφα μλιστα γκολ, παρνοντας σοβαρ προβδισμα για τη νκη. Στην επανληψη η Ατλαντς ισορρπησε κπως τον αγνα, σε σχση με το Α μρος που δεν απελησε καθλου τρα εχε κποια καλ σουτ και μα σχετικ πιο ντονη επιθετικτητα, αλλ δεν κατφερε να φτσει στον επιθυμητ στχο, την επτευξη ενς γκολ. Οι Βαρνοι με πολ καλ αμυντικ λειτουργα κρτησαν εκολα το μηδν στα μετπισθεν και σε μα απ τις αντεπιθσεις τους σημεωσαν και τρτο τρμα, κλειδνοντας με αυτ το 3-0 τη νκη. Στα εναπομεναντα λεπτ δεν λλαξε κτι, οι δο ομδες δεν δημιοργησαν λλες φσεις, ο ρυθμς του παιχνιδιο πεσε και πολ ρεμα και χαλαρ οι Βαρνοι οδηγθηκαν στην επικρτηση με 3-0.
Συναρπαστικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στις Νταλκες και την Παλρμο, που βρκε νικτρια τη δετερη με 5-4. Ο αγνας εχε συγκλονιστικ εξλιξη, με την Παλρμο να εναι πιο επιθετικ και γργορη, τις Νταλκες μως να στκονται μια χαρ και να κοντρρουν στα σα τον αντπαλ τους. Η Παλρμο ξεκνησε καλτερα την αναμτρηση και προηγθηκε στο σκορ, αλλ οι Νταλκες ισορρπησαν, ανλαβαν εκενες με τη σειρ τους την πρωτοβουλα των κινσεων και ταν συνεχς μσα στη διεκδκηση του ματς. Τελικ η μπλια κθισε στην Παλρμο, οι πακτες της οποας με περισστερες δυνμεις στα τελευταα λεπτ, πιο τυχερο και ικανο στην επθεση και στην τελικ προσπθεια, πραν τη νκη στις λεπτομρειες. Οι Νταλκες πλεψαν να ισοφαρσουν, χωρς αποτλεσμα μως, αν και η προσπθει τους ταν σημαντικ.
Ωραο παιχνδι με συναρπαστικ εξλιξη διεξχθη ανμεσα στην Black Bird και τους Old Boys, που βρκε νικτρια την πρτη με 4-2. Ο αγνας εχε πολ καλ και γργορο ρυθμ και απ τις δο ομδες, οι οποες παιξαν καλ μπλα, με φσεις και ωραα γκολ. Το ξεκνημα του ματς ανκε στους Old Boys, οι οποοι μπκαν πιο δυνατ στο γπεδο, εχαν την υπεροχ, ταν πιο επιθετικο, δημιοργησαν δο καλς φσεις για γκολ, η τρτη τελικ ταν και η φαρμακερ, αφο ευτχησαν να ανοξουν το σκορ. Στη συνχεια η Black Bird ανβασε την απδοσ της, βελτιθηκε, ισορρπησε το παιχνδι, βγκε στην επθεση, ανλαβε την πρωτοβουλα των κινσεων και στην πρτη καλ ευκαιρα που δημιοργησε κατφερε να ισοφαρσει σε 1-1. Η τελευταα κουβντα μως για το Α ημχρονο ανκε ξαν στους Old Boys, οι οποοι κερδζοντας τις εντυπσεις στο διστημα αυτ κλεισαν το πρτο μισ του αγνα χοντας το προβδισμα στο σκορ, αφο σημεωσαν και δετερο τρμα, πηγανοντας προηγομενοι στην ανπαυλα με 2-1. Στην επανληψη η Black Bird μπκε πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο, εχε την υπεροχ, οι πακτες της παιξαν πιο δυνατ και παθιασμνα, ταν αντεροι, περιρισαν σε αμυντικ ρλο τους Old Boys και απρροια της κυριαρχας τους στα πρτα λεπτ ταν να πετχουν τρα γκολ, ανατρποντας πλρως το σκηνικ του ματς, καθς απ εκε που χαναν με 2-1, βρθηκαν μπροστ στο σκορ με 4-2. Οι Old Boys εχαν μα και μοναδικ καλ φση ση ρα εχε την υπεροχ η Black Bird, στο σημεο που δη χαναν με 3-2, που εχαν τη δυναττητα ττε να ισοφαρσουν. Δεν τα κατφεραν μως, στη συνχεια δχτηκαν και το 4ο γκολ και κπου εκε λα κρθηκαν, αφο οι προσπθεις τους να επιστρψουν στη διεκδκηση του παιχνιδιο δεν εχαν αποτλεσμα, καθς δεν δημιοργησαν λλη καλ φση. Η Black Bird διατρησε εκολα το υπρ της προβδισμα και απλυτα δκαια φτασε στην επικρτηση με 4-2.
Μεγλη σο και δσκολη νκη με 3-1 πτυχαν οι Αγιοι κντρα στην Chicken. Οι δο ομδες παιξαν πολ δυνατ, πλεψαν σκληρ για τους τρεις βαθμος, τα δωσαν λα στην κυριολεξα και τελικ νικητς αναδεχτηκαν οι Αγιοι, οι οποοι διατρησαν ζωντανς τις ελπδες τους για τη διεκδκηση του ττλου. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη, με τις δο ομδες να μοιρζονται την υπεροχ, την πρωτοβουλα των κινσεων και την κατοχ της μπλας, που απρροια της απλυτης μοιρασις τους ταν να πετχουν απ να γκολ. Το 1-1 διατηρθηκε για αρκετ ρα και φτσαμε στο Β ημχρονο, που οι Αγιοι αξησαν την πεσ τους και τελικ δικαιθηκαν, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 2-1. Η Chicken δεν μπρεσε να απαντσει στο τρμα αυτ των Αγων, οι οποοι κρτησαν ακραια την μυν τους και με την ψυχολογα στα ψη λγα λεπτ πριν το τλος του αγνα σημεωσαν και 3ο γκολ, καθαρζοντας τη νκη. Στα εναπομεναντα δευτερλεπτα δεν λλαξε κτι και το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε τους Αγιους μεγλους νικητς με 3-1, να πανηγυρζουν την επικρτησ τους.
Και αν οι Αγιοι μειναν με τη νκη τους αυτ μσα στο κλπο του πρωταθλματος, ο Αστρας με την επικρτησ του στο ντρμπι με τη Σμπα με 3-2 κανε το πιο καθοριστικ και κρσιμο βμα για την κατκτησ του, εν αντιθσει με την πρωταθλτρια Σμπα, η οποα παρδωσε τα σκπτρα της, μιας και χασε και μαθηματικ κθε ελπδα για τον ττλο. Ο αγνας εχε μια γρια ομορφι, με τις δο ομδες να ξεκινον απλυτα ισορροπημνες το παιχνδι, σταδιακ μως η Σμπα ανλαβε την ελαφρ υπεροχ, χνοντας μεγλη ευκαιρα για να ανοξει το σκορ, καθς εχε δοκρι. Η φση αυτ αφπνισε τον Αστρα, ο οποος σε διστημα μερικν λεπτν πτυχε τρα γκολ, χοντας σε εκενο το σημεο την απλυτη κυριαρχα στο ματς. Το πρτο τρμα προλθε απ ωραο συνδυασμ και σουτ, εν τα λλα δο απ μεγλα λθη και αδρνειες της μυνας της Σμπα. Με αυτ το 3-0 πγαν οι δο ομδες στην ανπαυλα, με τον Αστρα να χει αποκτσει ξεκθαρο προβδισμα για τη νκη. Στην επανληψη πλι οι δο ομδες ταν απλυτα ισορροπημνες. Ο Αστρας φρντισε περισστερο την μυν του, εν η Σμπα πεσε πιο πολ και δικαιθηκε εν μρει για την προσπθει της. Αρχικ μεωσε σε 3-1 και εν συνεχεα σε 3-2 και στα τελευταα λεπτ προσπθησε για την ισοφριση, δεν δημιοργησε μως τη μεγλη ευκαιρα. Η μυνα του Αστρα κρτησε το ισχν προβδισμα, το οποο εν τλει αποδεχτηκε και καθοριστικ, αφο το 3-2 ταν το τελικ αποτλεσμα της σπουδαας νκης του.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 24ης αγωνιστικς:
ΒΑΡΩΝΟΙ-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 3-0
ΝΤΑΛΙΚΕΣ-ΠΑΛΕΡΜΟ 4-5
OLDBOYS-BLACKBIRD2-4
ΑΓΙΟΙ-CHICKEN 3-1
ΣΑΜΠΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ 2-3

4/5/2007
9 77 Sporday - 7 (04-05-07)

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΔΡΟΣΟ ΣΤΑΚΟ ΚΑΙ MAGNA
 
Δο παιχνδια διεξχθησαν για την 7η αγωνιστικ του 9ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Δο αναμετρσεις που ληξαν με νκες των φαβορ. Το να αρκετ εκολα, εν το λλο λγο πιο δσκολα. Ανετη επικρτηση πτυχε ο πρωταθλητς Δρσος Στικος εις βρος των Bouls, εν προβλματα αντιμετπισε η Magna κντρα στο Π/Ν, αλλ τελικ πρε τους τρεις βαθμος. Με τις επιτυχες τους αυτς, Δρσος Στκος και Magna σκαρφλωσαν ακμη ψηλτερα στην κατταξη, εν Bouls και Π/Ν παρμειναν στις τελευταες θσεις. Πλον ολοκληρθηκε ο Α γρος του πρωταθλματος, με τη Marvo να βρσκεται στην κορυφ της βαθμολογας και το Coco Café με την Brinks, καθς επσης και τις δο παραπνω νικτριες ομδες να ακολουθον σε απσταση αναπνος, αλλ ακμη εκκρεμον αρκετ ματς του πρτου μισο της σεζν, που ταν διεξαχθον και αυτ θα χουμε διαμορφωμνη την πλρη εικνα της βαθμολογας και πια ομδα θα χει τον πρτο λγο για την κατκτηση του ττλου.
Χωρς να αντιμετωπσει το παραμικρ πρβλημα, ο Δρσος Στικος επιβλθηκε των Bouls με 9-2. Οι πρωταθλητς ταν πολ αντεροι των αντιπλων τους, επβαλαν την κυριαρχα τους απ το πρτο λεπτ στον αγωνιστικ χρο, ταν καλτεροι και αντεροι, πιο επιθετικο και σαφς πιο απειλητικο και με καλ αποτελεσματικτητα φτασαν στην επτευξη 9 τερμτων, ναντι μλις δο των Bouls. Οι πακτες του Δρσου Στικου εχαν συνεχς την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων, δημιοργησαν αρκετς ευκαιρες για γκολ, φταναν εκολα και περισστερες φορς στην αντπαλη εστα και απρροια της καθολικς κυριαρχας τους ταν να φτσουν στην νετη επικρτηση. Απ την λλη οι Bouls δεν κλεστηκαν στην μυν τους, παιξαν ανοικτ, αλλ η διαφορ δυναμικτητας των δο ομδων ταν μεγλη, η διαφορ ποιτητας σημαντικ, κτι που φανερνει και το τελικ σκορ, το 9-2 υπρ του Δρσου Στικου.
Με καλ μυνα στο Β ημχρονο η Magna ξεπρασε δσκολα το εμπδιο του Π/Ν και πρε τη σημαντικ νκη με 5-2. Ο αγνας ταν αρκετ καλς και γργορος, με καλ ρυθμ και απ τις δο ομδες, κνηση πνω κτω, μοιρασμνη κατοχ, φσεις και γκολ. Το Π/Ν ξεκνησε πολ καλτερα την αναμτρηση, εχε την πρωτοβουλα των κινσεων στα πρτα λεπτ, ταν αντερο και κατφερε να πετχει δο γκολ, παρνοντας σοβαρ προβδισμα για τη νκη. Η Magna μως δεν το βαλε κτω. Οι πακτες της αφυπνστηκαν, ισορρπησαν το ματς, πραν τον λεγχο του παιχνιδιο, βγκαν στην επθεση, ταν αντεροι, δημιοργησαν φσεις και ευτχησαν πριν την ολοκλρωση του Α μρους χι απλ να ισοφαρσουν σε 2-2, αλλ να περσουν και μπροστ στο σκορ με 3-2. Το 3ο γκολ ταν ιδιατερα καθοριστικ, αφο ριξε την ψυχολογα των παικτν του Π/Ν, μιας και στην επανληψη δεν ταν καθλου απειλητικο, παρλο τις προσπθεις τους, δεν δημιοργησαν καμα μεγλη ευκαιρα, εν αντιθσει με τη Magna, η οποα με καλ μυνα και προσεχτικς επιλογς στην επθεση, σημεωσε δο ακμη γκολ, κνοντας το 5-2. Στα τελευταα λεπτ της αναμτρησης δεν λλαξε κτι, οι δο ομδες συμβιβστηκαν η μεν Magna στην ιδα της νκης, το δε Π/Ν στην ιδα της ττας, ριξαν εντελς το ρυθμ τους και πολ χαλαρ φτσαμε στην ολοκλρωση του παιχνιδιο, που βρκε τη Magna νικτρια με 5-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 7ης αγωνιστικς:
Π/Ν-MAGNA 2-5
ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ-BOULS 9-2

30/4/2007
6 88 Supersport F.M. - 23 (30-04-07)

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΟΙ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ – ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ Ο ΚΟΥΚΟΣ
 
Την τρελ πορεα του προς την κατκτηση του ττλου συνχισε ο Κοκος και την 23η αγωνιστικ του 6ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. Ο πρωτοπρος της κατταξης επικρτησε εκολα και της Group Therapy, παραμνοντας στην κορυφ της βαθμολογας, διατηρντας ασφαλ διαφορ απ τις ομδες που τον ακολουθον. Σπουδαα νκη επ της Σπερχειδας πτυχαν οι Μπμπηδες και εξακολουθον να βρσκονται στη 2η θση, εν οι Ρμπελοι φτασαν χωρς κπο στο τρποντο κντρα στην Typoshirt, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Το διο εκολα κατκτησε τους τρεις βαθμος και η Πεζ εις βρος των Καλλιτεχνν, για τον διο λγο, εν οι Kariokas συνχισαν την ανοδικ τους πορεα, επικρατντας του Ργα ΤΕΑΜ. Την καλ κατσταση στην οποα βρσκονται επιβεβαωσαν η Santos και η Νο Name, οι οποες επιβλθηκαν της Master Aid και των Πανθρων αντστοιχα, εν τλος οι Αετο νκησαν τη Fuego.
Νκη με καλ εμφνιση πτυχε η No Name εις βρος των Πανθρων με 7-2. Οι Πνθηρες ξεκνησαν πολ καλ την αναμτρηση, χασαν δο πολ καλς ευκαιρες για γκολ, η τρτη φση που δημιοργησαν μως ταν και η φαρμακερ, ανογοντας το σκορ. Στη συνχεια η No Name ισορρπησε το παιχνδι, ανλαβε την πρωτοβουλα των κινσεων, ταν αντερη, κυριρχησε για 10 λεπτ στον αγωνιστικ χρο και μσα σε αυτ το τσο σντομο χρονικ διστημα οι πακτες της κατφεραν να πετχουν τσσερα γκολ, αποκτντας ξεκθαρο προβδισμα για τη νκη. Οι Πνθηρες μεωσαν προς στιγμ σε 4-2, η τελευταα κουβντα μως του Α ημιχρνου ανκε στη No Name, η οποα σημεωσε και 5ο τρμα, πηγανοντας με σημαντικ διαφορ στην ανπαυλα. Στην επανληψη ο ρυθμς του ματς πεσε λγο, οι δο ομδες εχαν κποιες καλς ευκαιρες, η Νο Name μως διατηροσε την ελαφρ υπεροχ και κατφερε να πετχει δο γκολ ακμη, αυξνοντας το δεκτη του σκορ στο 7-2. Η διαφορ ταν μεγλη, οι Πνθηρες δεν μπρεσαν να επιστρψουν στη διεκδκηση του παιχνιδιο και τσι το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε τη Νο Νame εκολα και δκαια νικτρια με 7-2.
λλη μα νετη επικρτηση πρσθεσε στο ενεργητικ του ο Κοκος, κερδζοντας αυτ τη φορ τη Group Therapy με 6-0. Για λλο να παιχνδι ο Κοκος ταν πολ αντερος, κυριρχησε απλυτα στον αγωνιστικ χρο, εχε την πλρη πρωτοβουλα των κινσεων, παιξε ωραο ποδσφαιρο και με τλεια μυνα και οργανωμνες επιθσεις, σημεωσε 6 γκολ, αρκετ ωραα, εν χασε αρκετς ακμη ευκαιρες για να διευρνει και λλο το δεκτη του σκορ. Η Group Therapy παιξε ανοικτ, προσπθησε σο καλτερα μποροσε, αλλ η διαφορ δυναμικτητας των δο ομδων ταν μεγλη και η επικρτηση του Κοκου με 6-0 ρθε χωρς να αντιμετωπσει το παραμικρ πρβλημα. Μετ και τη νκη αυτ ο Κοκος παρμεινε φυσικ στην κορυφ της κατταξης, με σημαντικ διαφορ απ τους δικτες του και κθε Δευτρα που περνει το πρωτθλημα ρχεται λο και πιο κοντ στην ομδα με τα μπλε.
Την πιο ανταγωνιστικ της εικνα μχρι στιγμς στο πρωτθλημα παρουσασε η Fuego με αντιπλους τους Αετος, αλλ δεν στθηκε ικαν για να της χαρσει να θετικ αποτλεσμα. Οι Αετο καλτεροι επικρτησαν με 4-1, εν οι πακτες της Fuego μειναν με την ευχαρστηση της καλτερς τους παρουσας σε σα παιχνδια χουν δσει μχρι τρα. Τα πντα στην αναμτρηση κρθηκαν νωρς. Τρα γργορα γκολ απ πλευρς Αετν ταν αρκετ για τους δσουν σημαντικ προβδισμα για τη νκη, κτι που επιβεβαινει και το τελικ αποτλεσμα, αυτ το 4-1 υπρ των Αετν. Το καλ ξεκνημα των Αετν λοιπν αιφνιδασε τη Fuego, η οποα με το καλημρα του ματς δχτηκε τρα γκολ. Στη συνχεια οι δο ταν ισοδναμες, παιξαν ανοικτ, χασαν κποιες ευκαιρες, οι Αετο διατηροσαν την ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων, η εικνα του ματς μως και πολ περισστερο το σκορ δεν λλαξαν, με τη Fuego να σημεινει να γκολ, πως και οι Αετο και τσι να διαμορφνεται το τελικ 4-1.
Διατηρντας την ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων στη μεγαλτερη διρκεια του παιχνιδιο, η Santos επικρτησε της Master Aid με 2-1. Η Santos ξεκνησε καλτερα την αναμτρηση, προηγθηκε στο σκορ, στη συνχεια μως η Master Aid ισορρπησε, μεωσε σε 2-1, προσπθησε για την ισοφριση, οι δο ομδες δημιοργησαν μερικς καλς ευκαιρες, το σκορ μως δεν λλαξε ως το τλος του αγνα και η Santos χρη κυρως στην καλ της μυνα πρε τη νκη με 2-1.
Εξαιρετικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στους Kariokas και το Ργα ΤΕΑΜ, με τις δο ομδες να μοιρζονται την υπεροχ, αλλ τελικ τους Kariokas να αναδεικνονται νικητς με 6-5. Το Α ημχρονο ανκε ολοκληρωτικ στους Kariokas, οι οποοι κυριρχησαν απλυτα στον αγωνιστικ χρο, ταν πραγματικ καταιγιστικο στην επθεση και απρροια της υπεροχς, της επιθετικτητας και της ανωτερτητς τους ταν να προηγηθον με 5-1, βζοντας τις βσεις για τη νκη. Στην επανληψη ο Ργας ΤΕΑΜ ανκαμψε, ισορρπησε, ανλαβε εκενος με τη σειρ του την πρωτοβουλα των κινσεων και στο διστημα της δικς του υπεροχς κατφερε να πετχει τρα γκολ, μεινοντας σε 5-4 και μπανοντας ξαν στη διεκδκηση του ματς. Αμεση μως ταν η απντηση των Kariokas, οι οποοι πολ γργορα σημεωσαν γκολ, πραν αρα δο τερμτων (6-4) και δειξαν να κρατον τη νκη στα χρια τους. Λγο πριν το τλος του αγνα μως ο Ργας ΤΕΑΜ μεωσε εκ νου σε 5-4, προσπθησε στα τελευταα δευτερλεπτα να ισοφαρσει, δεν δημιοργησε καμα μεγλη ευκαιρα μως, οι Kariokas διατρησαν το ισχν, αλλ πολ σημαντικ προβδισμα και τελικ πραν τη σπουδαα νκη με 6-5.
Πολ δυνατ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στους Μπμπηδες και τη Σπερχειδα, που βρκε νικητς τους πρτους με 4-3. Ο αγνας εχε συναρπαστικ εξλιξη, με τις δο ομδες να εναι ισοδναμες και ο τελικς νικητς να κρνεται στις λεπτομρειες. Οι δο ομδες ξεκνησαν εξαιρετικ το ματς και στα πρτα λεπτ πτυχαν απ να γκολ η κθε μα. Στη συνχεια η Σπερχειδα εχε τον λεγχο του αγνα και προηγθηκε με 2-1, αλλ οι Μπμπηδες ευτχησαν λγο πριν την ολοκλρωση του Α μρους να ισοφαρσουν σε 2-2. Στην επανληψη η δναμη και το πθος περσσευαν, οι δο ομδες τα δωσαν λα για τη νκη, η Σπερχειδα με ωραο σουτ πρε ξαν προβδισμα με 3-2, σχεδν αμσως μως οι Μπμπηδες με εξσου εκπληκτικ γκολ ισοφρισαν σε 3-3 και λγα λεπτ αργτερα πραν και το προβδισμα με 4-3 και εν τλει τη νκη, αφο διατρησαν αυτ το σκορ μχρι το τελευταο σφριγμα του διαιτητ.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε η Πεζ εις βρος των Καλλιτεχνν, οι οποοι δεν προσλθαν στον αγωνιστικ χρο. Ετσι η Πεζ πρσθεσε τρεις εκολους βαθμος στο σακολι τους, παραμνοντας στις πρτες θσεις της κατταξης.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πραν οι Ρμπελοι εις βρος της Typoshirt, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι οι Ρμπελοι κατκτησαν χωρς κπο το ροζ φλλο αγνα, διατηρντας την 3η θση της βαθμολογας.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 23ης αγωνιστικς:
ΝΟ ΝΑΜΕ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ 7-2
ΚΟΥΚΟΣ-GROUP THERAPY 6-0
FUEGO-ΑΕΤΟΙ 1-4
MASTER AID-SANTOS 1-2
KARIOKAS-ΡΗΓΑΣ ΤΕΑΜ 6-5
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 3-4
ΠΕΖΗ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ 2-0 (νευ αγνα)
ΡΕΜΠΕΛΟΙ-TYPOSHIRT 2-0 (νευ αγνα)

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar