>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

5/6/2007
Cosmos Club

Εντυπωσιακ ταν το ξεκνημα της ακαδημας του Cosmos Club στο τουρνου ποδοσφαρου που διοργαννει ο Δμος Περιστερου. Η ομδα προ τζονιορ (γεννημνοι το 1998-99), επικρτησε πρα πολ εκολα της Ανθπουλης με 7-1, δεχνοντας το πλοσιο ταλντο της. Οι νεαρο αθλητς του Cosmos Club αγωνστηκαν πολ ωραα, εφρμοσαν πλρως τις εντολς του προπονητ τους, απδωσαν μορφο ποδσφαιρο και προπαντς αποτελεσματικ, σε μυνα και επθεση και χωρς να αντιμετωπσουν καμα δυσκολα, ξεκνησαν με το δεξ τις υποχρεσεις τους, αφνοντας ριστες εντυπσεις στους παρευρισκομνους, κερδζοντας το ζεστ χειροκρτημα λων σων τους παρακολοθησαν. Πλον η ομδα προετοιμζεται για την επμενη αναμτρηση και παντες ευελπιστον να δσουν συνχεια στο καλ ξεκνημα, αν και αυτ που τους ευχαριστε και δνουν σημασα, πρα απ το αποτλεσμα, εναι η χαρ της συμμετοχς και το καλ ποδσφαιρο.
Το ρστερ των νικητν του Cosmos Club: Χατζημακρς, Δ. Μορτζης, Μ. Μορτζης, Μπαρκος, Κακαβολας, Ταμπκης, Κουτσομτης, Μποζας, Κωνσταντακπουλος, Λαμπρπουλος, Γκομας.

4/6/2007
6 88 Supersport F.M. - 27 (04-06-07)

ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
 
Χωρς εκπλξεις διεξχθη η 27η αγωνιστικ του 6ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. Με τον πρωτοπρο Κοκο να μην αγωνζεται, το ενδιαφρον εστιστηκε στις θσεις κτω απ την κορυφ, που οι Μπμπηδες πλησασαν σε απσταση αναπνος μετ τη νκη τους επ της No Name. Η Σπερχειδα επικρτησε των Πανθρων και συνεχζει να διεκδικε την 3η θση της κατταξης, εν σημαντικς νκες πτυχαν οι Καλλιτχνες, η Master Aid και η Santos, εις βρος της Group Therapy, των Αετν και της Fuego αντστοιχα.
Εκολη και δκαιη νκη εις βρος της Group Therapy με 4-0 πτυχαν οι Καλλιτχνες. Το Α ημχρονο ταν ισορροπημνο, με τους Καλλιτχνες ελαφρ καλτερους να χουν μερικ καλ σουτ προς την εστα των αντιπλων τους, οι οποοι με τη σειρ τους προσπθησαν να απειλσουν. Τελικ λγο πριν το τλος του Α μρους οι Καλλιτχνες ευτχησαν να ανοξουν το σκορ και να κνουν το 1-0. Στην επανληψη οι Καλλιτχνες ταν ακμα καλτεροι, ανβασαν την απδοσ τους, επβαλαν την κυριαρχα τους στον αγωνιστικ χρο, ταν αντεροι και χωρς να απειληθον καθλου, παζοντας ωραα μπλα και δημιουργντας αρκετς φσεις στην επθεση, σημεωσαν τρα γκολ ακμη, διαμορφνοντας το 4-0. Αυτ ταν και τελικ αποτλεσμα της νετης επικρτησς τους.
Μολοντι ξεκνησε την αναμτρηση με τρεις πακτες λιγτερους, διτι δεν εχε συμπληρσει ομδα ακμα, η Master Aid χι μνο ντεξε στην πεση των Αετν, αλλ πρε και μεγλη νκη με 5-0, ταν ββαια πια οι δο ομδες αγωνζονταν στα σα. Οι Αετο ξεκνησαν το παιχνδι με τερστιο αριθμητικ πλεονκτημα, το οποο μως δεν μπρεσαν να εκμεταλλευτον. Παρλο την πεση που σκησαν στη Master Aid δεν δημιοργησαν καμα κλασικ ευκαιρα, χοντας απλ την κατοχ της μπλας και τη φλαρη πρωτοβουλα των κινσεων. ταν η Master Aid γινε πλρης και παιξε το μας στα σα τα δεδομνα λλαξαν. Οι πακτες της ανλαβαν την απλυτη κυριαρχα, ταν πολ αντεροι και καλτεροι των αντιπλων τους, δεν απειλθηκαν καθλου στην μυνα, ταν ιδιατερα επικνδυνοι στην επθεση και απρροια της υπεροχς τους ταν να πετχουν 5 γκολ, παρνοντας μια σπουδαα νκη με 5-0.
Ωραο παιχνδι με συναρπαστικ εξλιξη διεξχθη ανμεσα στη Santos και τη Fuego, που βρκε νικτρια την 1η με 7-3. Οι δο ομδες παιξαν ανοικτ και γργορο ποδσφαιρο, χοντας μοιρασμνη υπεροχ και πρωτοβουλα των κινσεων, με τη Santos ελαφρ καλτερη στο Α μρος να παρνει προβδισμα στο σκορ με 4-3. Στην επανληψη η Santos ανβασε κατακρυφα την απδοσ της, βελτωσε σημαντικ την αμυντικ της λειτουργα και με ικανοποιητικ αποτελεσματικτητα στην επθεση, σημεωσε τρα γκολ ακμη, μετατρποντας το 4-3 σε 7-3, σκορ με το οποο ολοκληρθηκε και ο αγνας.
Με να ξσπασμα στο Β ημχρονο η Σπερχειδα πρε τη νκη εις βρος των Πανθρων με 8-4. Η Σπερχειδα ξεκνησε καλτερα την αναμτρηση, ταν αντερη, εχε την υπεροχ και προηγθηκε με 3-0 στο σκορ. Οι Πνθηρες μως ισορρπησαν το παιχνδι, πεσαν, βγκαν στην επθεση και κατφεραν να μεισουν σε 3-2, μπανοντας ξαν στη διεκδκηση του ματς. Στην επανληψη μως η Σπερχειδα κυριρχησε στον αγωνιστικ χρο, ταν καλτερη και με συνεχες επιθσεις κατφερε να φτσει στα 8 τρματα, καθαρζοντας την υπθεση νκη. Οι Πνθηρες δεν μπρεσαν να αντιδρσουν και το μνο που κατφεραν ταν να μεισουν το σκορ, διαμορφνοντας το τελικ 8-4 υπρ της Σπερχειδας.
Ωραο ματς, ανοικτ και γργορο και απ τις δο ομδες διεξχθη ανμεσα στους Μπμπηδες και τη No Name, που βρκε νικητς τους πρτους με 4-1, ντας καλτερους και πιο αποτελεσματικος. Οι Μπμπηδες εχαν την ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων σε λη τη διρκεια της αναμτρησης, δημιοργησαν φσεις, πγαν εξαιρετικ στην μυνα, εν εχαν μερικς πολ καλς ευκαιρες, που στις 3 απ αυτς κατφεραν να σκορρουν. Η No Name προσπθησε να αντιδρσει, μεωσε σε 3-1, πλεψε το ματς, αλλ δχτηκε και τταρτο γκολ, το οποο κρινε ουσιαστικ και τον αγνα υπρ των Μπμπηδων, οι οποοι φτασαν στην τελικ επικρτηση με το δκαιο 4-1.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 27ης αγωνιστικς:
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ-GROUP THERAPY 4-0
ΑΕΤΟΙ-MASTER AID 0-5
SANTOS-FUEGO 7-3
ΠΑΝΘΗΡΕΣ-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 4-8
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-NO NAME 4-1

1/6/2007
9 77 Sporday - 11 (01-06-07)

ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ Η MARVO
 
Μα αναμτρηση διεξχθη στο πλασιο της 11ης αγωνιστικς του 9ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Η πρωτοπρος της κατταξης Marvo αντιμετπισε την 3η της βαθμολογας Brinks, παρνοντας σπουδαα νκη, που φυσικ τη διατρησε μνη πρτη στην κορυφ του πρωταθλματος, με σημαντικ διαφορ απ τους λλους δο επικνδυνους δικτες της (το Coco Café και την Brinks), κνοντας να ακμη τερστιο βμα για την κατκτηση του ττλου, του οποου εδ και αρκετς αγωνιστικς εναι ακλνητο φαβορ και σο περνον οι εβδομδες και πλησιζουμε προς το τλος της σεζν το επιβεβαινει μσα στον αγωνιστικ χρο.
Η σπουδαα επικρτηση της Marvo λοιπν με αντπαλο την Brinks επιτεχθηκε με σκορ 2-0. Η αναμτρηση ταν αρκετ καλ και ποιοτικ, με καλ και γργορο ρυθμ και απ τις δο ομδες. Το Α ημχρονο ταν απλυτα ισορροπημνο, με τις δο ομδες να χουν καλ κυκλοφορα της μπλας και κνηση στο παιχνδι τους, αλλ να μην δημιουργον τις πολ μεγλες ευκαιρες. Εναι χαρακτηριστικ πως σε 25 λεπτ αγνα, σο διαρκε δηλαδ το Α μρος, υπρχε μα μνο καλ φση απ πλευρς Brinks, να καλ σουτ πνω στην κνηση μσα απ τη μεγλη περιοχ και μερικ καλ σουτ απ πλευρς Marvo, τα οποα μως δεν βρκαν το στχο τους. Στην επανληψη η Marvo μπκε πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο και ανλαβε την πρωτοβουλα των κινσεων. Ηταν πιο επιθετικ και δραστρια, βγαινε περισστερες φορς μπροστ και φτανε πιο εκολα στην αντπαλη εστα, πεσε περισστερο την μυνα της Brinks και ευτχησε με δο πολ καλ σουτ, κτω απ ιδανικς προποθσεις να πετχει ισριθμα γκολ, κνοντας το 2-0. Η Brinks προσπθησε να επιστρψει στη διεκδκηση του ματς, βγκε στην επθεση, αλλ δεν δημιοργησε καμα κλασικ ευκαιρα. Η μυνα της Marvo λειτοργησε ψογα, κρτησε εκολα το υπρ της 2-0 και φτασε στη δκαια και μεγλη νκη με 2-0, που τη διατηρε πντα μνη στην κορυφ της βαθμολογας, με ασφαλ διαφορ απ τους δικτες της, καθιστντας την ακλνητο φαβορ για την κατκτηση του ττλου.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 11ης αγωνιστικς:
MARVO-BRINKS 2-0
SQUARE PANTS-COCO CAFÉ αναβλθηκε
 

29/5/2007
Champions League Cosmos Club

Τη δυναττητα να ζσουν τις μαγικς στιγμς που προσφρει η γιορτ της μεγαλτερης διασυλλογικς διοργνωσης ποδοσφαρου της Ευρπης, του Champions League, εχαν το τριμερο 21-23 Μαου στο Παναθηνακ στδιο της Αθνας (Καλλιμρμαρο), οι αθλητς της ακαδημας ποδοσφαρου του Cosmos Club, με αφορμ τη διεξαγωγ του τελικο της διοργνωσης ανμεσα στη Μλαν και τη Λβερπουλ στο Ολυμπιακ στδιο της Αθνας (ΟΑΚΑ). Γνωστ εταιρεα αθλητικν ειδν, σε συνεργασα με την ΠΑΕ Παναθηνακς, διοργνωσαν ιδιτυπο τουρνου μνι ποδοσφαρου (5Χ5), στα γπεδα που εχαν τοποθετηθε στο στβο του Καλλιμρμαρου σταδου και λαβαν μρος στα παιχνδια, φτνοντας μλιστα πολ ψηλ. Η ακαδημα του Cosmos Club μετεχε με τρεις ομδες, στις ηλικιακς κατηγορες 93-94, 95 και 97. Η ομδα των 93-94 και των 95 φτασε ως τα ημιτελικ του τουρνου, εν η ομδα των 97 προχρησε να βμα περισστερο, μετχοντας στον τελικ, γνωρζοντας τελικ την ττα με 1-0. Το αγωνιστικ μρος περνει σε δετερη μορα, αφο οι αθλητς της ακαδημας της σχολς ποδοσφαρου ζησαν απ κοντ μαγευτικς στιγμς και μια ανεπανληπτη εμπειρα. Η κορφωση μλιστα ταν τη στιγμ των βραβεσεων, ταν στην ομδα των 97 ως φιναλστ απονεμθηκε κπελλο και μετλλιο απ δο τερστιες μορφς του παγκοσμου ποδοσφαρου, του Ζινεντν Ζιντν και του Θοδωρ Ζαγορκη. Αναμφβολα ταν να ντονο τριμερο για τους αθλητς της ακαδημας του Cosmos Club, το οποο θα μενει για πντα χαραγμνο στις μνμες τους.

28/5/2007
6 88 Supersport F.M. - 26 (28-05-07)

ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΠΛΗΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ
 
Σε ημρα των φαβορ, πλην των Ρμπελων, εξελχθηκε η 26η αγωνιστικ του 6ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. Ο Κοκος νκησε εκολα τη Master Aid και παρμεινε στην κορυφ της κατταξης, πλησιζοντας ακμη πιο κοντ στην κατκτηση του ττλου. Οι Μπμπηδες επικρτησαν του Ργα ΤΕΑΜ και βρσκονται πντα στη 2η θση, εν Πεζ, που επιβλθηκε νευ αγνα των Αετν και Σπερχειδα, που κρδισε την Kariokas, μχονται για την 3η θση, με τους Ρμπελους, που γνρισαν την ττα απ τη No Name, να απομακρνονται απ αυτν. Η Santos τλος σε να αδιφορο βαθμολογικ παιχνδι, νκησε την Group Therapy.
Αντερη η Santos επιβλθηκε εκολα της Group Therapy με 5-1. Η Santos ταν πολ καλτερη στο Α ημχρονο και προηγθηκε με 2-0, εν το διο καλ ξεκνησε και στην επανληψη, κνοντας τρα τα τρματ της. Η Group Therapy που ως εκενο το σημεο δεν εχε φανε καθλου απειλητικ, μεωσε σε 3-1, αλλ σχεδν αμσως η Santos πτυχε και 4ο γκολ και λγο πριν το τλος του παιχνιδιο σημεωσε και το 5-1, φτνοντας νετα στην επικρτηση.
Συναρπαστικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στους Ρμπελους και τη No Νame, που βρκε νικτρια τη δετερη με 5-3. Ο αγνας ταν γργορος και απ τις δο ομδες, με το Α ημχρονο να εναι ισορροπημνο και να σημεινουν απ να γκολ, εν στην επανληψη η Νο Name ταν ελαφρ καλτερη, πιο επιθετικ και περισστερο αποτελεσματικ στις ευκαιρες που δημιοργησε, παρνοντας προβδισμα με 3-1. Παρλο τη μεωση του σκορ απ πλευρς Ρμπελων σε 3-2, σχεδν αμσως η No Name διαμρφωσε το 4-2 και εν πλι οι Ρμπελοι μεωσαν εκ νου σε 4-3, πιζοντας για την ισοφριση στα τελευταα λεπτ, η No Name σε μα αντεπθεση κανε το 5-3, κλειδνοντας τη νκη.
Συγκλονιστικ εξλιξη εχε ο αγνας ανμεσα στην Kariokas και τη Σπερχειδα, που βρκε νικτρια τη δετερη με 6-3. Οι δο ομδες εχαν απ να ημχρονο, εκενο της Σπερχειδας μως ταν πιο αποδοτικ, παρνοντας τη νκη. Το Α μρος ανκε στην Kariokas, η οποα αρκετ αντερη της αντιπλου της προηγθηκε με 3-1, στην επανληψη μως η Σπερχειδα κυριρχησε στον αγωνιστικ χρο, ταν πολ καλτερη και κατφερε χι απλ να ανατρψει το εις βρος της σκορ, αλλ να πρει και σημαντικ προβδισμα με 6-3 και παρλληλα και τη σπουδαα νκη.
Πολ αντερος ο Κοκος φτασε εκολα στην επικρτηση με αντπαλο τη Master Aid με 6-1. Η Master Aid πλεψε την αναμτρηση σο περισστερο μποροσε, κντραρε στα σα τον πρωτοπρο της βαθμολογας, αλλ η ποιτητα του Κοκου ταν ττοια που χωρς να φορτσρει ιδιατερα κατφερε να προηγηθε με 3-1 και να μην απειλεται η επικρτησ του. Στα τελευταα μλιστα λεπτ, ταν η Master Aid ανοχτηκε για να πετχει κτι καλ, οι πακτες του Κοκου εκμεταλλετηκαν στο πακρο τα κεν στην μυν της και μσα σε σντομο χρονικ διστημα σημεωσαν τρα γκολ ακμη, κνοντας το 6-1, που ταν και το τελικ αποτλεσμα.
Μπορε να δυσκολεθηκαν, αλλ τελικ οι Μπμπηδες πραν τη νκη κντρα στο Ργα ΤΕΑΜ με 4-2. Μολοντι ο Ργας ΤΕΑΜ αγωνστηκε με πακτη λιγτερο, διτι δεν κατφερε να συμπληρσει ομδα, κντραρε στα σα το παιχνδι και στθηκε επξια απναντι στους Μπμπηδες. Οι οποοι μπορε να προηγθηκαν με 1-0, αλλ πολ γργορα δχθηκαν την ισοφριση, αλλ στο τλος του Α ημιχρνου εκμεταλλετηκαν το αριθμητικ πλεονκτημα, πετυχανοντας δο γκολ, κνοντας το 3-1. Στην επανληψη ο Ργας ΤΕΑΜ μεωσε σε 3-2, προσπθησε σο περισστερο μποροσε, αλλ η κοραση ταν εμφανς, κτι που οι Μπμπηδες εκμεταλλετηκαν ξαν, που χωρς να παξουν σπουδαα μπλα σημεωσαν και 4ο γκολ, διαμορφνοντας το τελικ 4-2, παραμνοντας πντα στο κυνγι του Κοκου.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε η Πεζ εις βρος των Αετν, οι οποοι δεν προσλθαν στον αγωνιστικ χρο. Ετσι η Πεζ πρσθεσαν τρεις εκολους βαθμος στο σακολι τους, παραμνοντας μσα στο κλπο της διεκδκησης της 3ης θσης της κατταξης.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 26ης αγωνιστικς:
SANTOS-GROUP THERAPY 5-1
ΡΕΜΠΕΛΟΙ-NO NAME 3-5
KARIOKAS-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 3-6
MASTER AID-ΚΟΥΚΟΣ 1-6
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-ΡΗΓΑΣ ΤΕΑΜ 4-2
ΠΕΖΗ-ΑΕΤΟΙ 2-0 (νευ αγνα)

25/5/2007
9 77 Sporday - 10 (25-05-07)

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΕΣ MARVO ΚΑΙ COCO CAFE
 
λλη μα επικρτηση πρσθεσαν στο ενεργητικ τους η Marvo και το Coco Café, συνεχζοντας να καταλαμβνουν τις δο πρτες θσεις της κατταξης, με σημαντικ διαφορ απ τις υπλοιπες ομδες. Στο πλασιο της 10ης αγωνιστικς λοιπν του 9ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday, η πρωτοπρος Marvo επιβλθηκε της Square Pants και οδηγε την κορσα της βαθμολογας, μνη πρτη, χοντας τσσερις βαθμος περισστερους απ το Coco Café, το οποο ξεπρασε το εμπδιο της Brinks στο ντρμπι με 5-2 και ακολουθε στη 2η θση. Και οι δο ομδες χουν αποσπαστε σημαντικ απ τους υπλοιπους αντιπλους τους και λα δεχνουν πως μεταξ αυτν των δο θα κριθε ο ττλος, με τη Marvo αυτ τη στιγμ να χει το μεγλο πλεονκτημα.
Με να ξσπασμα στις αρχς του Β ημιχρνου η Marvo επικρτησε της Square Pants με 6-2. Η Marvo ξεκνησε με γργορο γκολ την αναμτρηση, δειχνε να ελγχει το ρυθμ, αλλ δεν μποροσε να καθαρσει το ματς απ το Α μρος. Μολοντι ταν πιο επιθετικ, δεν κατφερε να δημιουργσει ευκαιρες, εν η Square Pants ισορρπησε τον αγνα και πλεψε για την ισοφριση, χωρς μως αποτλεσμα. Στην επανληψη ξαν η Marvo μπκε πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο, ταν αντερη και κατφερε να εκμεταλλευτε την υπεροχ της, σημεινοντας δο γκολ, κνοντας το 3-0. Αυτ τα δο τρματα αποτλεσαν τη χαριστικ βολ για τη Square Pants, η οποα ταν δσκολο να απαντσει και να ανατρψει την εις βρος της κατσταση. Η Marvo λεγχε απλυτα την αναμτρηση, δεν κινδνευε, μολοντι η αντπαλς της μεωσε σε 3-1, αμσως εκτναξε το δεκτη του σκορ στο 5-1, κλειδνοντας ουσιαστικ τη νκη, εν στα τελευταα λεπτ, ταν λα εχαν δη κριθε, οι δο ομδες πτυχαν απ να γκολ ακμη, διαμορφνοντας το τελικ 6-2 της σπουδαας νκης της Marvo.
Υστερα απ να συναρπαστικ παιχνδι, το Coco Café πιο αποτελεσματικ και καλτερο επιθετικ πρε τη νκη εις βρος της Brinks με 5-2. Οι δο ομδες παιξαν γργορο, ανοικτ και καλ ποδσφαιρο κυρως στα πρτα λεπτ, προσφροντας στο διστημα αυτ ωραο θαμα. Η υπεροχ στο πρτο μισ του Α ημιχρνου ταν μοιρασμνη, με την Brikns να ανογει πρτη το σκορ στερα απ ασταθς απκρουση του τερματοφλακα του Coco Café, το οποο με σουτ μσα απ τη μικρ περιοχ ισοφρισε πολ γργορα σε 1-1. να τραγικ λθος της μυνας του Coco Café δωσε εκ νου προβδισμα στο σκορ στην Brinks με 2-1, με ωραο σουτ μως το Coco Café ισοφρισε για δετερη φορ σε 2-2. Μετ τα μισ του Α μρους το Coco Café βελτωσε την μυνα του, πεσε περισστερο στην επθεση, ταν καλτερο και ευτχησε να βρει δο φορς το δρμο προς τα δχτυα, κνοντας το 4-2. Στην επανληψη η Brinks πεσε με σκοπ να μεισει το σκορ και να μπει ξαν στη διεκδκηση του ματς, χωρς αποτλεσμα μως. Το παιχνδι νοιξε προ στιγμν, η μπλα πγαινε πνω κτω, οι δο ομδες εχαν απ να δοκρι και τελικ πιο τυχερ και ικαν στθηκε το Coco Café, το οποο πτυχε και 5ο γκολ, κλειδνοντας τη νκη. Στα εναπομεναντα λεπτ δεν λλαξε κτι. Κθε αππειρα της Brinks για κποιο τρμα πεφτε στο κεν, η μυνα του Coco Café λειτουργοσε ψογα και χωρς ιδιατερες δυσκολες το Coco Café πρε την πολτιμη νκη με 5-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 10ης αγωνιστικς:
SQUARE PANTS-MARVO2-6
BRINKS-COCO CAFÉ 2-5

15/5/2007
7 88 Artisti Macaroni , 6 88 Supersport F.M. ,

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΟ ΝΑΜΕ ΚΑΙ KARIOKAS
 
Τρα εξ αναβολς παιχνδια διεξχθησαν την Τρτη 15 Μαου για τα
πρωταθλματα του Cosmos Club και συγκεκριμνα για το 7ο Πρωτθλημα 8Χ8
Artisti Macaroni και το 6ο Πρωτθλημα 8Χ8 Supersport F.M. Για το πρτο πρωτθλημα γινε η αναμτρηση ανμεσα στη Δυτικ Αθνα και τα Λαμγια, με τις δο ομδες να αναδεικνονται ισπαλες και σον αφορ το δετερο πρωτθλημα, πραγματοποιθηκαν οι αναμετρσεις Νο Name-Ργας ΤΕΑΜ, που ληξε με νικτρια τη No Nome και Kariokas-Fuego, με τους Kariokas να παρνουν τη νκη νευ αγνα.
            Βαθμος και εντυπσεις μοιρστηκαν Λαμγια και Δυτικ Αθνα, με τις δο ομδες να αναδεικνονται ισπαλες 1-1. Οι δο ομδες εχαν την υπεροχ απ να ημχρονο, στο διστημα του οποου σημεωσαν τα τρματ τους, με τα οποα διαμορφθηκε το τελικ σκορ. Το πρτο μρος ανκε στη Δυτικ Αθνα, η οποα ταν πολ αντερη των αντιπλων της, εχε περισστερες ευκαιρες για να φτσει σε κποιο γκολ, ανμεσα στις οποες και να δοκρι και τελικ σε μα απ αυτς η υπεροχ της καρποφρησε, ανογοντας το σκορ, για να κνει το 1-0. Στην επανληψη τα Λαμγια ανβασαν την απδοσ τους, ταν καλτερα, ισορρπησαν το παιχνδι και ανλαβαν εκενα με τη σειρ τους την πρωτοβουλα των κινσεων. πως συνβη με τη Δυτικ Αθνα στο Α μρος, τσι ακριβς γινε και με τα Λαμγια στο Β, τα οποα χασαν ευκαιρες, αλλ τελικ κατφεραν να φρουν το ματς στα σα, κνοντας το 1-1. Στη συνχεια οι δο ομδες ταν ισοδναμες, πρσεξαν περισστερο την μυν τους και μνο στα τελευταα λεπτ ανοχτηκαν λγο, ταν προσπθησαν η κθε μα για λογαριασμ της να κλψει τη νκη, με τα Λαμγια να εναι πιο επιθετικ, χωρς μως να δημιουργον την πολ μεγλη ευκαιρα. Ετσι το τελικ σφριγμα του αγνα βρκε τις δο ομδες δκαια ισπαλες με 1-1.
            Ωραο παιχνδι διεξχθη ανμεσα στη No Name και το Ργα ΤΕΑΜ, που βρκε νικτρια την πρτη με 5-2. Το Α ημχρονο ταν ισορροπημνο, με το Ργα ΤΕΑΜ να χνει ευκαιρες και τη Νο Name να πετυχανει γκολ. Οι δο ομδες απδωσαν καλ και γργορο ποδσφαιρο, με τις ευκαιρες του Ργα ΤΕΑΜ να καταλγουν στο δοκρι της Νο Νame, οι πακτες της οποας απ την λλη καναν γκολ τις δικς τους φσεις, παρνοντας προβδισμα στο σκορ στο Α μρος με 2-0. Στην επανληψη το σκηνικ δεν λλαξε. Ο Ργας ΤΕΑΜ σημδευε τα δοκρια και η Νο Name τα δχτυα. Αυτ εχε ως αποτλεσμα ο δεκτης του σκορ να ανβει πρα πολ υπρ της No Name, φτνοντας το 5-0, εξασφαλζοντας ουσιαστικ τη νκη. Στα τελευταα ταν λα εχαν δη κριθε, ο Ργας ΤΕΑΜ βρκε επιτλους το δρμο προς τα δχτυα και μλιστα δο φορς, μεινοντας σε 5-2, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της ττας του, αλλ πλον ταν πολ αργ, αφο η αποτελεσματικτητα της No Name της δωσε τη νκη.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πραν οι Kariokas εις βρος του Fuego, το οποο δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι οι Kariokas κατκτησαν χωρς κπο το ροζ φλλο αγνα, σκαρφαλνοντας ακμη ψηλτερα στη βαθμολογα.
Συνοπτικ τα αποτελσματα:
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΛΑΜΟΓΙΑ 1-1
ΝΟ ΝΑΜΕ-ΡΗΓΑΣ ΤΕΑΜ 5-2
KARIOKAS-FUEGO 2-0 (νευ αγνα)

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar