>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

27/10/2007
8 88 Artisti Macaroni - 1 (27-10-07)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ
 
Ο Αστρας ταν ο μεγλος νικητς της 1ης αγωνιστικς του 8ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni. Οι πρωταθλητς ξεκνησαν με το δεξ την υπερσπιση του ττλου τους, επικρατντας στην πρεμιρα του νου πρωταθλματος των Βαρνων με 1-0, στο μεγλο ντρμπι της ημρας. Στα υπλοιπα παιχνδια, θετικ ταν το ξεκνημα της Σμπα, κερδζοντας την Ατλαντς με 2-0, πως και των Αγιων, ξεπερνντας τη σθεναρ αντσταση της Loco Mondo με 3-2. Black Bird και Δυτικ Αθνα ταν αντεροι στις αναμετρσεις τους κντρα στις Νταλκες και την Chicken, παρνοντας τις νκες με 3-1 και 6-4 αντστοιχα. Τλος, Συνθεις Υποπτοι και Old Boys μοιρστηκαν βαθμος και εντυπσεις, φρνοντας ισοπαλα με 2-2.
Καλτερη στη μεγαλτερη διρκεια του αγνα και περισστερο αποτελεσματικ, η Σμπα επικρτησε της Ατλαντς με 2-0. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη, με τις δο ομδες να μοιρζονται την κατοχ της μπλας και την πρωτοβουλα των κινσεων στο Α ημχρονο, χωρς να δημιουργονται οι πολ μεγλες ευκαιρες. Προς το τλος του μως η Σμπα, με υπροχη ομαδικ ενργεια (οι πακτες της λλαξαν τσσερις φορς την μπλα και με σουτ στειλαν την μπλα στα δχτυα), κανε το 1-0, πηγανοντας με αυτ το προβδισμα στην ανπαυλα. Στην επανληψη, η Ατλαντς πεσε, δεν απελησε ιδιατερα μως την μυνα της Σμπα, η οποα στα μισ του Β μρους διπλασασε τα τρματ της, κλειδνοντας ουσιαστικ τη νκη. Οι προσπθειες των παικτν της Ατλαντς για κτι καλτερο στη συνχεια δεν απφερε αποτελσματα, η Σμπα κρτησε νετα το 2-0 και φτασε στην επικρτηση με αυτ το σκορ.
Ωραο παιχνδι με γργορο ρυθμ διεξχθη ανμεσα στους Αγιους και τη Loco Mondo, με τους Αγιους να ξεκινον με το δεξ το πρωτθλημα, παρνοντας τη νκη με 3-2. Αυτ πντως που ξεκνησε δυνατ την αναμτρηση ταν η Loco Mondo, η οποα εχε δοκρι στα πρτα λεπτ, μεση μως ταν η απντηση των Αγιων, ανογοντας το σκορ. Οι Αγιοι διατρησαν την ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων μχρι και τη λξη του ημιχρνου, με το σκορ μως να παραμνει αναλλοωτο. Στην επανληψη οι Αγιοι μπκαν δυνατ στον αγωνιστικ χρο και ευτχησαν να διπλασισουν τα τρματ τους, δεχνοντας τι εναι το μεγλο φαβορ για τη νκη. Στα μισ του Β μρους μως η Loco Mondo μεωσε σε 2-1 και δωσε νο ενδιαφρον στο ματς, για να προυν ξαν αρα δο τερμτων οι Αγιοι, κνοντας το 3-1. Τα τελευταα λεπτ του αγνα ανκαν στη Loco Mondo, οι πακτες της οποας μεωσαν ξαν σε 3-2 και προσπθησαν να ισοφαρσουν πιζοντας τους αντιπλους τους, χωρς μως να καταφρουν να δημιουργσουν κποια μεγλη ευκαιρα. Οι Αγιοι κρτησαν το προβδισμα και πραν τη νκη με 3-2.
Αντερη η Black Bird φτασε δκαια στη νκη κντρα στις Νταλκες με 3-1. Το Α ημχρονο ανκε στην Black Bird, οι πακτες της οποας εχαν την πρωτοβουλα των κινσεων, δημιοργησαν περισστερες ευκαιρες και ευτχησαν να πετχουν δο γκολ, παρνοντας ξεκθαρο προβδισμα για τη νκη. Οι Νταλκες μως δεν το βαλαν κτω, πλεψαν, πως πντα κνουν, το παιχνδι και κατφεραν να μεισουν σε 2-1, δνοντας νο ενδιαφρον στο ματς. Στην επανληψη, παρλο τις προσπθειες των Νταλικν, η μυνα της Black Bird διατρησε ανπαφη την εστα της, εν σε μα απ τις αντεπιθσεις της σημεωσε το 3-1, το οποο ταν και το τελικ αποτλεσμα, αφο στα εναπομεναντα λεπτ δεν λλαξε κτι. Οι Νταλκες, παρλο την πεση που σκησαν δεν βρκαν το δρμο προς τα δχτυα, με την μυνα της Black Bird να αποδδει ψογα και την ομδα να φτνει στη νκη με 3-1.
Ο Αστρας ταν ο μεγλος νικητς του πρτου ντρμπι της χρονις, επικρατντας των Βαρνων με 1-0. Οι πρωταθλητς ταν καλτεροι στη μεγαλτερη διρκεια του παιχνιδιο και φτασαν δκαια στη νκη. Ο αγνας ταν μτριος ποιοτικ, με τον Αστρα να χει κποια καλ σουτ στο Α μρος, τους Βαρνους μως να δημιουργον τη μεγλη ευκαιρα, χοντας δοκρι. Στην επανληψη ο ρυθμς του ματς συνεχστηκε στο διο τμπο, με τον Αστρα να φτνει με περισστερες αξισεις κοντ στην εστα των Βαρνων, τα σουτ μως που δοκμαζαν οι πακτες του αποκροονταν εκολα απ τον τερματοφλακα της αντιπλου ομδας. Οι Βαρνοι εχαν μα και μοναδικ ευκαιρα, ταν σε να πλασ η μυνα του Αστρα απομκρυνε την μπλα πνω στη γραμμ. Ετσι πως εξελισσταν το παιχνδι, το σκορ δσκολα θα νοιγε και αν αυτ συνβαινε θα ταν στερα απ κποιο λθος. Αυτ τελικ γινε, ταν σε μα σντρα που δοκμασαν οι πακτες του Αστρα, ο κεντρικς αμυντικς των Βαρνων απομκρυνε τσαλα, η μπλα στο διξιμο πρε περεργα φλτσα, γρισε προς το τρμα και κατληξε στο βθος της εστας της ομδας του, κνοντας το 1-0 για τον Αστρα. Οι Βαρνοι δεν αντδρασαν στο γκολ που δχτηκαν, δεν δημιοργησαν καμα ευκαιρα για να ισοφαρσουν, αντθετα ο Αστρας ταν πιο απειλητικς, οι πακτες του δοκμασαν αρκετ επικνδυνα σουτ, λα μως βρκαν τοχο τον τερματοφλακα των Βαρνων, ο οποος σε αρκετς περιπτσεις σωσε την ομδα του απ κποιο γκολ, διατηρντας το 0-1. Στα τελευταα λεπτ δεν λλαξε τποτα, ο Αστρας διατρησε νετα το 1-0, παρνοντας τη δκαια, αν και λγο τυχερ νκη.
Συναρπαστικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στη Δυτικ Αθνα και την Chicken, που βρκε νικτρια τη Δυτικ Αθνα με 6-4. Το Α ημχρονο ταν συναρπαστικ, με τις δο ομδες να παζουν ανοικτ, να προσφρουν μορφο θαμα, να αποδδουν ωραο ποδσφαιρο και να πετυχανουν θεαματικ γκολ, συνολικ ξι, τρα για την κθε μα. Οι εναλλαγς του σκορ ταν συνεχες, η εξλιξη του σκορ εκπληκτικ, με τη λξη του Α μρους να τις βρσκει ισπαλες με 3-3. Στην επανληψη ο αγνας εχε ναν πρωταγωνιστ και αυτ ταν η Δυτικ Αθνα. Οι πακτες της κυριρχησαν στον αγωνιστικ χρο, βελτωσαν 100% την αμυντικ τους λειτουργα διατηρντας το μηδν, εν παρλληλα συνχισαν στο διο επιθετικ κρεσντο, σημεινοντας τρα ακμη γκολ, διαμορφνοντας το 3-3 σε 6-3. Οι πακτες της Chicken δεν μπρεσαν να αντιδρσουν και να συνεχσουν στους επιθετικος ρυθμος του Α μρους, η απδοσ τους μειθηκε αισθητ, με αποτλεσμα να γνωρσουν τη δκαιη ττα με 6-3, απ την καλτερη Δυτικ Αθνα.
Η μοναδικ ισοπαλα της 1ης αγωνιστικς σημειθηκε στον αγνα των Συνθεις Υποπτων με τους Old Boys, οι οποοι μοιρστηκαν βαθμος και εντυπσεις, αναδεικνυμενοι ισπαλοι με 2-2. λα τα γκολ επιτεχθηκαν στο Α μρος, που εχε και το μεγαλτερο ενδιαφρον, με τους Old Boys να παρνουν δο φορς το προβδισμα στο σκορ (1-0 και 2-1), και τους Συνθεις Υποπτους να ισοφαρζουν ισριθμες (1-1 και 2-2), σε να 25λεπτο πολ καλ, με γργορο ρυθμ και υψηλ εππεδο ποδοσφαρου απ λους τους αγωνιζμενους. Ο ρυθμς του ματς μως στην επανληψη πεσε αισθητ, με τις δο ομδες να μην μπορον να διατηρηθον στον υψηλ ρυθμ του Α ημιχρνου. Η απδοσ τους μειθηκε, παρλα αυτ προσπθησαν να φτνουν στο γκολ, κυρως με κποια σουτ και ορισμνες ατομικς ενργειες, χωρς αποτλεσμα μως. Το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε τους δο αντιπλους δκαια ισπαλους με 2-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 1ης αγωνιστικς:
ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΣΑΜΠΑ 0-2
ΑΓΙΟΙ-LOCOMONDO 3-2
ΝΤΑΛΙΚΕΣ-BLACK BIRD 1-3
ΒΑΡΩΝΟΙ-ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-CHICKEN 6-4
ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ-OLDBOYS2-2

23/10/2007
COSMOS CLUB

Μα ισοπαλα και δο ττες η ακαδημα του Cosmos Club
 
Με εντατικος ρυθμος συνεχζονται τα τουρνου ακαδημιν ποδοσφαρου, στα οποα λαμβνει μρος και η σχολ εκμθησης του αθλητικο κντρου Cosmos Club στον Κολων. Αισως μπκαμε στη 2η αγωνιστικ των διοργανσεων και για λλη μια εβδομδα οι ομδες του Cosmos Club σε λες τις κατηγορες κλεψαν την παρσταση, παρουσιζοντας πολ καλ εικνα. Ο συνολικς απολογισμς για τα τμματα εκμθησης της ακαδημας ταν μα ισοπαλα και δο ττες, αλλ πως χουμε αναφρει ξαν, αυτ παζει τον τελευταο ρλο σε τσο νεαρς ηλικες, αφο αυτ που προχει εναι η ψυχαγωγα, η διασκδαση, το ευ αγωνζεσθε και η σωστ εκμθηση του ποδοσφαρου και η εφαρμογ του μσα στον αγωνιστικ χρο.
Αρχ με το «Θουκυδδειο» τουρνου, στο οποο λαμβνει μρος η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1997-98, που υπεθυνος προπονητς εναι ο Γιννης Λιβαθινς. Η ομδα στερα απ να συναρπαστικ παιχνδι, αναδεχτηκε ισπαλη εντς δρας 1-1 με τη Δφνη Π. Φαλρου. Το μοναδικ γκολ για το Cosmos Club σημεωσε ο Παπαδπουλος. Οι δο ομδες στηρχτηκαν κυρως στην μυνα, προσπαθντας να φυλξουν τα ντα τους, εν αραι και που βγαιναν στην επθεση, δημιουργντας μερικς φσεις. Σε ορισμνες απ αυτς κατφεραν να πετχουν απ να τρμα, που ταν και τα μοναδικ, με τα οποα διαμορφθηκε το τελικ 1-1. Προς το τλος της αναμτρησης οι πακτες του Cosmos Club που εχαν εξαιρετικ αμυντικ λειτουργα, δειξαν μρος των αρετν τους και στην επθεση, χνοντας μια-δυο πολ καλς ευκαιρες για να προυν τη νκη, χωρς αποτλεσμα μως.
Συνχεια με το τουρνου «Μπουρλς» και την ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1995-96, που και εδ υπεθυνος προπονητς εναι ο Γιννης Λιβαθινς. Το Cosmos Club φιλοξενθηκε στην δρα του Φοβου Αργυροπολης και γνρισε την ττα με 2-1, με τον Φακοδη να χρζεται σκρερ για την ακαδημα του Κολωνο. Ο αγνας ταν αρκετ καλς, με τις δο ομδες να εναι ισοδναμες, να εναλλσσουν την πρωτοβουλα των κινσεων, να παζουν ωραο ποδσφαιρο, με τη δημιουργα ευκαιριν μπροστ απ τις δο εστες. Τελικ ο Φοβος πιο τυχερς και αποτελεσματικς στην τελικ προσπθεια πρε τη νκη, με τις εντυπσεις μως να ανκουν και στο Cosmos Club, για το μορφο και ανοικτ ποδσφαιρο που απδωσαν οι πακτες του.
Τλος, η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1993-94, που υπεθυνος προπονητς εναι ο Μπμπης Βερυκκης και μετχει στο τουρνου «Μπουρλς» και αυτ, αγωνιζμενη εντς δρας γνρισε την ττα με 5-2 απ τον Α.Ο. Μοσχτου. Οι πακτες της σχολς δεν βρθηκαν σε καλ μρα, πλεψαν με λες τους τις δυνμεις μως, κντραραν σο καλτερα μποροσαν τους αντιπλους τους, προσπθησαν, χασαν ευκαιρες, σημεωσαν δο γκολ, στη μεγαλτερη διρκεια του ματς ταν μσα στη διεκδκησ του, αλλ στα τελευταα λεπτ μειναν απ δυνμεις, με αποτλεσμα να δεχτον κποια τρματα και να γνωρσουν την ττα.
Πρα απ την αγωνιστικ παρουσα λων των τμημτων της σχολς εκμθησης του Cosmos Club, αυτ που χει σημασα για τους προπονητς και τους υπευθνους της ακαδημας, εναι τι τα παιδι χουν τη δυναττητα απ τις πρτες κιλας εβδομδες των προπονσεων, της ναρξης της νας περιδου δηλαδ, να παζουν και να δνουν πολλ παιχνδια (κτι που βεβαως θα συνεχιστε και για την υπλοιπη σεζν). Ετσι τους δνεται η μεγλη ευκαιρα να μην περιορζονται μονχα σε προπονσεις, αλλ να εφαρμζουν σο καλτερα μπορον και στην πρξη σα μαθανουν σε αυτς.

18/10/2007
COSMOS CLUB

Ξεκνησε η να σεζν στο Cosmos Club
 
Με δυναμικ τρπο ξεκνησε η να αγωνιστικ περοδο στις σχολς εκμθησης του αθλητικο κντρου μνι ποδοσφαρου Cosmos Club στον Κολων. Αισως συμπληρσαμε τον πρτο μνα λειτουργας της ακαδημας του κλαμπ και μχρι στιγμς το δυναμικ λων των ηλικιακν κατηγοριν αποτελον 170 νεαρο αθλητς, εν οι εγγραφς συνεχζονται. λα τα παιδι δνουν καθημεριν το παρν στις προπονσεις, γεμτα ρεξη και θληση να μθουν τα μυστικ του ποδοσφαρου, απ τους τρεις ικανος και πολπειρους προπονητς που τους διδσκουν, το Γιννη Λιβαθιν, τον Μπμπη Βερυκκη και το Διονση Ρομαντζ. Φυσικ οι προπονσεις της ακαδημας λαμβνουν χρα στα 5 υπερσγχρονα γπεδα του πολυδναμου αθλητικο κντρου, λα με χλοοτπητα τελευταας γενις και ριστης τεχνολογας, που παρχει τις κατλληλες συνθκες στους αθλητς να εξασκσουν το αγαπημνο τους σπορ.
 
Σχολ τερματοφυλκων στο Cosmos Club
 
να νο τμμα ακαδημας ποδοσφαρου εγκαινιστηκε φτος στο Cosmos Club. Πρκειται για τη σχολ τερματοφυλκων, να ειδικ τμμα, το οποο ως σκοπ χει την εξσκηση νεαρν αθλητν στην εξειδικευμνη θση του γκολκπερ. Ηδη οι αθλητς που απαρτζουν το εν λγω τμμα αγγζουν τους 10, ηλικας απ 6 ως 17 ετν και υπεθυνος προπονητς του γκρουπ εναι ο Παναγιτης Αγριγιαννης. 
 
Επιτυχημνα τα πρτα τεστ της σχολς
 
Παρλληλα με τις προπονσεις μως, ξεκνησε και η αγωνιστικ δρση για λες τις ηλικιακς κατηγορες της ακαδημας του Cosmos Club. Σε πλρη εξλιξη λοιπν βρσκονται τουρνου, στα οποα οι σχολς εκμθησης του Cosmos Club δνουν κανονικ το παρν. Μολοντι χει διεξαχθε μλις η 1η αγωνιστικ και βεβαως εναι νωρς για συμπερσματα, δη οι ομδες του Cosmos Club, σε συνχεια της περσινς πολ καλς τους παρουσας, ξεκνησαν ικανοποιητικ τις υποχρεσεις τους, δεχνοντας με το καλημρα των αγνων δεγμα του πλοσιου ταλντου που διαθτουν οι νεαρο πακτες, σαφς απδειξη της ρτιας και επαγγελματικς δουλεις που πραγματοποιεται στις εγκαταστσεις του κλαμπ. Αρχ με την ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1997-98, που υπεθυνος προπονητς εναι ο Γιννης Λιβαθινς και η οποα μετχει στο «Θουκυδδειο» τουρνου. Για την 1η αγωνιστικ της διοργνωσης, η ομδα του Cosmos Club αντιμετπισε εκτς δρας τον Αθηνακ και στερα απ πολ καλ παιχνδι, με εξαιρετικ παρουσα στην μυνα και σωστς επιλογς στην επθεση, επικρτησε με 2-0, χρη σε τρματα των Ζαφειρτου και Κορφι. Συνχεια με την ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1995-96, που και εδ υπεθυνος προπονητς εναι ο Γιννης Λιβαθινς και η οποα λαμβνει μρος στο τουρνου «Μπουρλς», που στο πλασιο της πρεμιρας των αγνων, στερα απ μα συναρπαστικ αναμτρηση, αναδεχτηκε ισπαλη 2-2 εκτς δρας με το Renti Soccer 1. Σκρερ για το Cosmos Club χρστηκαν οι Διαρεμς και Φακοδης. Τλος, η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1993-94, που υπεθυνος προπονητς εναι ο Μπμπης Βερυκκης και μετχει στο τουρνου «Μπουρλς», μνοντας μακρι απ τον καλ της εαυτ και παρλο τις προσπθειες των αθλητν, γνρισε την ττα εκτς δρας απ το Renti Soccer με 4-1, χοντας για σκρερ τον Γκκα. Αυτ που αξζει να αναφρουμε και για τις τρεις ομδες και βεβαως λα τα παιδι, εναι τι λαμβνουν μρος σε αγνες και η δρση ξεκνησε αρκετ νωρς φτος στο Cosmos Club και σο περνει ο καιρς θα αυξνεται ολονα και περισστερο, που σημανει τι μσα απ τα παιχνδια, θα χουν τη δυναττητα να εφαρμσουν στην πρξη σα μαθανουν στις προπονσεις. Αυτ μως που προπαντς μετρει, εναι η συμμετοχ, η χαρ του παιχνιδιο, η ψυχαγωγα και η θληση. Στοιχεα που παρλληλα με την προπνηση, τα συστματα, την τεχνικ, την τακτικ και τα γκολ, εφαρμζονται στο Cosmos Club, διτι ο ρλος του εναι διπλς και σνθετος, αρκετ σημαντικς, που οι νθρωπο του μως τον φρνουν εις πρας με επιτυχα.
 

15/6/2007
9 77 Sporday - 13 (15-06-07)

Η SQUARE PANTS ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΣΟ ΣΤΑΚΟ
 
Μα αναμτρηση διεξχθη για τη 13η αγωνιστικ του 9ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Πρκειται για το παιχνδι ανμεσα στον περσιν κτοχο του ττλου Δρσο Στικο και τη Square Pants, που βρκε μεγλη νικτρια τη δετερη. Το δετερο ματς του προγρμματος ανμεσα στους Bouls και την Brinks δεν πραγματοποιθηκε, με τους Bouls να παρνουν τη νκη στα χαρτι νευ αγνα. Οσον αφορ την κορυφ, αυτ παρμεινε αναλλοωτη, αφο Marvo και Coco Café δεν εχαν υποχρεσεις, τσι η αγωνα για τον τελικ νικητ αναμνεται να κορυφωθε στα επμενα παιχνδια.
Σε να παιχνδι ανοικτ και ελεθερο, χωρς σκοπιμτητες, αφο οι δο ομδες δεν διεκδικοσαν κτι, η Square Pants επιβλθηκε του Δρσου Στικου με 7-5. Η αναμτρηση ταν απλυτα ισορροπημνη στο Α ημχρονο, με τις δο ομδες να επιδδονται σε επιθετικ ποδσφαιρο, να προσφρουν μορφο θαμα και να παζουν ωραα μπλα, γργορη και με συνεχ κνηση και το Δρσο Στικο ελαφρ καλτερο και πιο αποτελεσματικ, να διατηρε μικρ προβδισμα στο σκορ με 4-3. Στην επανληψη η Square Pants ανβασε ακμα περισστερο την απδοσ της, βελτωσε την αμυντικ της λειτουργα, πεσε περισστερο στην επθεση και κατφερε να ανατρψει το εις βρος της σκορ, παρνοντας κεφλι στο παιχνδι με 7-4. Ο Δρσος Στικος προσπθησε να αντιδρσει, αλλ το μνο που κατφερε ταν απλ να μεισει σε 7-5. Οι περαιτρω ενργειες των παικτν του δεν εχαν κποιο αποτλεσμα και τσι η Square Pants απλυτα δκαια πρε μια σπουδαα νκη γοτρου με 7-5.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πραν οι Bouls εις βρος της Brinks, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι οι Bouls κατκτησαν χωρς κπο το ροζ φλλο αγνα και τους τρεις βαθμος.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 13ης αγωνιστικς:
SQUARE PANTS-ΔΡΟΣΟΣ/ΣΤΑΙΚΟΣ 7-5
BOULS-BRINKS2-0 (νευ αγνα)

12/6/2007
Cosmos Club

λλη μα σημαντικ εκδλωση φιλοξνησε το αθλητικ κντρο ποδοσφαρου Cosmos Club στις εγκαταστσεις του στον Κολων. Την προηγομενη εβδομδα το αθλητικ κντρο επισκφθηκε μα επλεκτη ομδα απ το Τορκου της Φινλανδας.  Αθλητς της ομδας, γονες, προπονητς και συνοδο, βρθηκαν στο Cosmos Club και μειναν εντυπωσιασμνοι απ τις εγκαταστσεις και λους τους χρους. Με αφορμ την επσκεψη της επλεκτης ομδας απ το Τορκου στο κντρο, διεξχθη και φιλικ παιχνδι ανμεσα στις ακαδημες των δο ομδων, στην ηλικιακ κατηγορα 1996-97. Υστερα απ να πολ καλ παιχνδι, με τους αθλητς και των δο ομδων να δεχνουν δεγματα του αστερευτου ταλντου τους και των πλοσιων ικανοττων τους, Cosmos Club και Επλεκτοι Τορκου αναδεχτηκαν ισπαλοι 0-0. Οι δο ομδες οδηγθηκαν στα πναλτι, που εκε εκτλεσαν λοι οι πακτες, με το Cosmos Club να παρνει τη νκη στη «ρσικη ρουλτα» με 13-9.
 
Αυλαα στο τουρνου του Δ. Περιστερου
 
Επεσε η αυλαα στο τουρνου ακαδημιν ποδοσφαρου 8Χ8 που διοργνωσε λη τη σεζν με επιτυχα ο Δμος Περιστερου. Την τελευταα αγωνιστικ των διοργανσεων, η ομδα του Cosmos Club στην ηλικιακ κατηγορα 1998-99 αντιμετπισε τον Ατρμητο, γνωρζοντας την ττα με 5-3. Ο Ατρμητος ξεκνησε καλτερα την αναμτρηση και προηγθηκε με 4-0, αλλ το Cosmos Club αντεπιτθηκε, ανλαβε την κυριαρχα του ματς και κατφερε να μεισει σε 4-3. να γκολ μως στο τελευταο λεπτ χρισε τη νκη στον Ατρμητο με 5-3. Τα τρματα της ομδας του Cosmos Club σημεωσαν οι 2 ο Μορτζης και να ο Κωνσταντακπουλος.
 
Τταρτη η ομδα 96-97
 
Η τυπικ ολοκλρωση του τουρνου του Δμου Περιστερου γινε με τη διεξαγωγ των τελικν σε λες τις ηλικιακς κατηγορες. Η ακαδημα του Cosmos Club στην ηλικιακ κατηγορα 1996-97 λαβε μρος στο μικρ τελικ, που αγωνστηκε με τον Ηφαιστο, γνωρζοντας την ττα στα πναλτι με 5-4. Η ολοκλρωση του κανονικο αγνα εχε βρει τις δο ομδες ισπαλες 0-0. Με το τλος των αγνων πραγματοποιθηκε γιορτ, προς τιμ λων των ομδων που λαβαν μρος και κυρως των νεαρν αθλητν απ λες τις ακαδημες ποδοσφαρου.
Με αφορμ την ολοκλρωση του τουρνου, οι υπεθυνοι του αθλητικο κντρου Cosmos Club θλουν να εκφρσουν τις ευχαριστες τους στο Δμαρχο Περιστερου κο Ανδρα Παχατουρδη για την ψογη διοργνωση και την ριστη συνεργασα, καθς και για τη δυναττητα που προσφερε σε λες τις ομδες και τα παιδι να αγωνιστον και να νισουν τη χαρ του παιχνιδιο μσα απ τις αξες του ευ αγωνζεσθαι, του πολιτισμο, της θλησης και της ψυχαγωγας. Επσης, θλουν να ευχαριστσουν τον πρεδρο του Αθλητικο Οργανισμο κο Μιχαλπουλου για τη συνεργασα τους και να εκφρσουν την ανυπομονησα τους για την ναρξη του νου τουρνου την επμενη σεζν, που με χαρ θα δσουν και πλι το παρν.

11/6/2007
6 88 Supersport F.M. - 28 (11-06-07)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΚΟΥΚΟΣ
 
Την κατκτηση του πρωταθλματος πανηγυρζει απ απψε το βρδυ ο Κοκος, ο οποος δο αγωνιστικς πριν την ολοκλρωση του 6ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. κατλαβε και μαθηματικ την 1η θση. Ο Κοκος επιβεβαωσε τον ττλο του φαβορ που κουβαλοσε λη τη χρονι και απλυτα δκαια, αφο ταν η καλτερη ομδα και εκενη που παιξε το πιο θεαματικ ποδσφαιρο, χοντας μνο μα ττα, κατκτησε το πρωτθλημα. Στο πλασιο της 28ης αγωνιστικς ο Κοκος αντιμετπισε τους Μπμπηδες στο ντρμπι κορυφς και πρε τη σπουδαα νκη που τον στεψε πρωταθλητ. Οσον αφορ τις υπλοιπες αναμετρσεις, Σπερχειδα και Πεζ συνεχζουν να μχονται για την 3η θση της κατταξης, αφο συνχισαν νικηφρα τις υποχρεσεις τους, επικρατντας της Group Therapy και της No Name αντστοιχα. Οι Kariokas πτυχαν λλη μα νκη αυτ εις βρος της Santos, εν Master Aid και Καλλιτχνες επιβλθηκαν του Ργα ΤΕΑΜ και των Πανθρων αντστοιχα σε δο αδιφορα βαθμολογικ ματς.
Συναρπαστικ εξλιξη εχε η αναμτρηση ανμεσα στην Πεζ και τη No Name, που βρκε νικτρια την πρτη με 7-4. Οι δο ομδες παιξαν μορφο ποδσφαιρο και πρσφεραν ωραο θαμα, σε να ανοικτ και γργορο παιχνδι. Η υπεροχ στο Α ημχρονο ταν μοιρασμνη, με τη No Name να ξεκινει καλτερα και να προηγεται με 2-0, στη συνχεια μως η Πεζ ισορρπησε και κατφερε πριν την ολοκλρωση του Α μρους να ισοφαρσει σε 2-2. Στην επανληψη η Νο Name ξεκνησε ξαν καλτερα τον αγνα, ταν αντερη και με ωραα ενργεια πρε και πλι προβδισμα στο σκορ με 3-2. Η συνχεια μως ανκε στην Πεζ, η οποα ανλαβε την πλρη πρωτοβουλα των κινσεων, εχε τον απλυτο λεγχο του ματς και με ωραες ομαδικς και ατομικς ενργειες, αλλ και εκμεταλλευμενη τα κεν στην μυνα της No Name, γρισε εξ ολοκλρου το ματς και βρθηκε να προηγεται με 7-3, εξασφαλζοντας τη νκη. Το μνο που κατφερε να κνει η No Name στο τλος ταν να μεισει σε 7-4, διαμορφνοντας το τελικ αποτλεσμα της νκης της Πεζς.
Την ανοδικ τους πορεα συνχισαν οι Kariokas επικρατντας της Santos με 4-2. Οι Kariokas ταν αντεροι στο Α ημχρονο και προηγθηκαν με 2-0, εν εξσου καλ ξεκνησαν και στο Β μρος, κνοντας το 3-0. Στη συνχεια η Santos αφυπνστηκε, ανβασε την απδοσ της, πεσε και κατφερε να μεισει σε 3-2, μπανοντας ξαν στη διεκδκηση του ματς. Οι πακτες της προσπθησαν για την ισοφριση, χασαν κποιες ευκαιρες, αλλ λγο πριν το τλος του αγνα οι Kariokas πτυχαν και 4ο γκολ, κλειδνοντας τη νκη. Στα εναπομεναντα λεπτ δεν λλαξε και οι Kariokas πραν τη δκαιη νκη τη 4-2.
Με να ξσπασμα στο Β ημχρονο οι Καλλιτχνες πραν τη νκη εις βρος των Πανθρων με 6-2. Το Α ημχρονο ταν ισορροπημνο, με τους Καλλιτχνες ελαφρ καλτερους να προηγονται με 1-0. Στην επανληψη οι Καλλιτχνες ανβασαν κατακρυφα την απδοσ τους, πεσαν τους αντιπλους τους, δημιοργησαν περισστερες ευκαιρες, δεν απειλθηκαν καθλου στην μυνα και ανβασαν το δεκτη του σκορ στο 6-1, εξασφαλζοντας τη νκη. Προς το τλος οι Πνθηρες μεωσαν σε 6-2, διαμορφνοντας και το τελικ αποτλεσμα.
Πιο δσκολα απ σο δεχνει το τελικ 9-5 επιβλθηκε η Master Aid του Ργα ΤΕΑΜ. Μολοντι ο Ργας ΤΕΑΜ αγωνιζταν με να πακτη λιγτερο, κντραρε στα σα το παιχνδι και αν και βρθηκε να χνει με 4-1 και 6-2, βρκε τη δναμη να μεισει σε 6-5, δνοντας νο ενδιαφρον στην αναμτρηση. Οι πακτες του Ργα ΤΕΑΜ μως μειναν απ δυνμεις στα τελευταα λεπτ και η Master Aid εκμεταλλευμενη στο διστημα αυτ την αριθμητικ της υπεροχ, κατφερε να σημεισει τρα γκολ, μετατρποντας το εθραυστο 6-5 στο σγουρο 9-5, παρνοντας τη νκη.
Μτριο παιχνδι διεξχθη ανμεσα στη Σπερχειδα και την Group Therapy, που βρκε νικτρια την πρτη με 2-1. Το Α ημχρονο ταν ισορροπημνο, με τις δο ομδες να μην δημιουργον καμα μεγλη ευκαιρα και να μνουν στο στερο 0-0. Στην επανληψη ο ρυθμς του ματς ανβηκε, η Group Therapy χασε μα πολ καλ ευκαιρα για να ανοξει το σκορ και τελικ το γκολ πτυχε πρτη η Σπερχειδα, η οποα λγο αργτερα διπλασασε τα τρματ της. Η Group Therapy κατφερε λγο πριν το τλος να μεισει σε 2-1, αλλ παρλο τις προσπθεις της δεν ευτχησε να ισοφαρσει, γνωρζοντας την ττα.
Στο μεγλο ντρμπι κορυφς ο Κοκος επικρτησε 2-1 των Μπμπηδων και κατκτησε και μαθηματικ το πρωτθλημα, δο αγωνιστικς πριν την ολοκλρωσ του, απλυτα δκαια και καθαρ, ντας η καλτερη ομδα λη τη σεζν. Ο αγνας ταν ισορροπημνος στο Α ημχρονο, με τη δναμη και το πθος να περισσεουν και τις δο ομδες να χνουν απ μα πολ καλ ευκαιρα. Στο Β μρος η ποιτητα του παιχνιδιο ανβηκε, ο Κοκος με εξαιρετικ σουτ νοιξε το σκορ, αλλ με τη σντρα στερα απ αδρνεια της μυνας οι Μπμπηδες ισοφρισαν σε 1-1. Οι δο ομδες τα δωσαν λα για το δετερο τρμα, το οποο ρθε τελικ απ τον Κοκο με μορφη ατομικ ενργεια. Στα τελευταα λεπτ οι Μπμπηδες πεσαν για την ισοφριση, η μυνα του Κοκου μως κρτησε το προβδισμα και στο τλος πανηγρισε τη σπουδαα νκη με 2-1, που του χρισε τον ττλο.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 28ης αγωνιστικς:
ΠΕΖΗ-ΝΟ ΝΑΜΕ 7-4
SANTOS-KARIOKAS 2-4
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ 6-2
MASTER AID-ΡΗΓΑΣ ΤΕΑΜ 9-5
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-GROUP THERAPY 2-1
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-ΚΟΥΚΟΣ 1-2

8/6/2007
9 77 Sporday - 12 (08-06-07)

ΝΙΚΗ-ΤΙΤΛΟΥ Η MARVO
 
να ακμη βμα πιο κοντ στην κατκτηση του 9ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday πλησασε η Marvo, μετ την επικρτησ της επ του Δρσου/Στικου στο πλασιο της 12ης αγωνιστικς.         Με τη νκη αυτ η Marvo παρμεινε μνη πρτη στην κορυφ της κατταξης και λα δεχνουν τι μνο με θαμα θα χσει την πρτη θση. Η μοναδικ ομδα πλον που την απειλ εναι το Coco Café, το οποο επιβλθηκε πολ εκολα των Bouls και βρσκεται στη 2η θση, διατηρντας ελπδες για την κατκτηση του ττλου, αν και η Marvo εναι πια πολ κοντ στο να καταφρει να κψει εκενη πρτη το νμα του πρωταθλματος.
Ακρως συναρπαστικ ταν η αναμτρηση ανμεσα στον πρωταθλητ Δρσο/Στικο και τη Marvo, η οποα βρκε νικτρια τη δετερη με 5-4, θτοντας ουσιαστικ νοκ ουτ απ τη διεκδκηση του ττλου τους περσινος θριαμβευτς. Ο αγνας ταν αρκετ καλς, με γργορο ρυθμ και απ τις δο ομδες. Ο Δρσος Στικος ξεκνησε καλτερα το παιχνδι, μπκε πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο, εχε την πρωτοβουλα των κινσεων και προηγθηκε με 1-0. Η συνχεια μως ανκε στη Marvo, η οποα ανβασε κατακρυφα την απδοσ της, πεσε τον αντπαλ της, βγκε πιο απειλητικ στην επθεση και κατφερε μσα σε λγα λεπτ εκμεταλλευμενη και την αδρνεια στην μυνα του Δρσου Στικου, χι απλ να ανατρψει το σκορ και να πρει προβδισμα με 2-1, αλλ να το αυξσει κιλας σε 4-1, κνοντας να τερστιο βμα για τη σημαντικ νκη. Ο Δρσος Στικος αφυπνστηκε απ την εξλιξη αυτ και τα παιξε λα για λα με σκοπ να επιστρψει στη διεκδκηση του ματς. Εντενοντας την πεσ του, στω και αν φησε ουκ ολγες φορς ακλυπτη την μυν του, κατφερε να μεισει σε 4-3, δνοντας νο ενδιαφρον στην αναμτρηση. Αμεση μως ταν η απντηση της Marvo, η οποα πτυχε το 5-3 και δειχνε να ελγχει τον αγνα, αλλ ξαν ο Δρσος Στικος μεωσε σε 5-4 και στα τελευταα λεπτ προσπθησε να ισοφαρσει, πεσε, αλλ δεν κατφερε να δημιουργσει την πολ μεγλη ευκαιρα. Η Marvo κρτησε το ισχν προβδισμα και εν τλει πανηγρισε τη σπουδαα νκη, που τη φρνει ακμα πιο κοντ στον ττλο.
Οτε να, οτε δο, οτε καν δκα, αλλ 15 ταν τα γκολ που πτυχε το Coco Café στην αναμτρηση κντρα στους Bouls. Απ την λλη οι Bouls το μνο που κατφεραν ταν να σημεισουν το τρμα της τιμς, γνωρζοντας τελικ τη συντριβ με 15-1. πως αντιλαμβνεστε και απ το σκορ, το παιχνδι δεν χρζει κριτικς, το Coco Café ταν πολλς κλσεις αντερο και φτασε πρα πολ εκολα στην επικρτηση, κνοντας ουσιαστικ ναν υγιειν περπατο. Χαρακτηριστικ της ανωτερτητας του Coco Café ταν πως μσα σε 10 λεπτ εχε σημεισει 8 γκολ, ξεκινντας το ματς πολ δυνατ, στη συνχεια μως ριξε το ρυθμ, αλλ και πλι η διαφορ δυναμικτητας των δο ομδων ταν τερστια.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 12ης αγωνιστικς:
MARVO-ΔΡΟΣΟΣ/ΣΤΑΙΚΟ 5-4
BOULS-COCO CAFÉ 1-15

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar