>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

12/11/2007
7 88 Supersport F.M. - 3 (12-11-07)

ΜΑΤΣΑΡΕΣ
 
Το εξαιρετικ θαμα και το πολ καλ ποδσφαιρο απ λες τις ομδες ταν το κριο χαρακτηριστικ των αναμετρσεων της 3ης αγωνιστικς του 7ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. Τρεις ομδες συνεχζουν με το απλυτο των νικν μχρι στιγμς και πρκειται για τον Κοκο, την Brinks και τους Kariokas, οι οποοι επικρτησαν των Πεζν με 6-1, της Santos με 6-4 και των Κελτν με 2-1 αντστοιχα. Την πολ καλ πορεα της συνεχζει η Space, η οποα επιβλθηκε της Σπερχειδας με 1-0, εν Μπμπηδες και Κγκουρες σημεωσαν τη 2η επικρτησ τους, κντρα στη Fortuna με 2-1 και τους Ρμπελους με 4-2 αντστοιχα. Typoshirt και Group Therapy τλος, νκησαν Παρεστες και Αετος με 3-1 και 1-0 αντστοιχα.
Ενα πολ καλ Α ημχρονο ταν αρκετ για τον Κοκο προκειμνου να φτσει στην επικρτηση με αντπαλο την Πεζ με 6-1. Οι πρωταθλητς μπκαν πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο, εχαν τον απλυτο λεγχο του ματς στο Α μρος, ταν πιο επιθετικο και πιο απειλητικο απ τους αντιπλους τους και απρροια της ανωτερτητς τους ταν να πετχουν 4 γκολ, αποκτντας σαφστατο προβδισμα για τη νκη. Στην επανληψη ο ρυθμς του παιχνιδιο πεσε, η Πεζ ισορρπησε, προσπθησε να βγει στην επθεση, χωρς μως να δημιουργσει τις πολ μεγλες φσεις. Ο Κοκος εχε τα ηνα του αγνα, σημεωσε και 5ο τρμα, εν το μνο που κατφερε η Πεζ ταν να πετχει το γκολ της τιμς, με τον Κοκο να κλενει το σκορ, διαμορφνοντας το τελικ 6-1 της νετης επικρτησς του.
Πολ καλ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στους Ρμπελους και τους Κγκουρες, που βρκε νικητς τους δετερους με 4-2. Οι Ρμπελοι ξεκνησαν καλτερα την αναμτρηση, εχαν την πρωτοβουλα των κινσεων στα πρτα λεπτ του ματς και ευτχησαν να ανοξουν το σκορ. Σταδιακ μως οι Κγκουρες ανλαβαν τα ηνα του αγνα, ταν αντεροι και με αντεπθεση διαρκεας κατφεραν πριν την ολοκλρωση του Α μρους χι απλ να ισοφαρσουν και να προυν προβδισμα, αλλ να οδηγηθον στην ανπαυλα με αρα δο τερμτων στο σκορ (3-1). Στην επανληψη οι Κγκουρες ταν καλτεροι, λεγχαν το ρυθμ του παιχνιδιο, πτυχαν και 4ο γκολ, κλειδνοντας ουσιαστικ τη νκη, με τους Ρμπελους που δεν απελησαν ιδιατερα, να σημεινουν το 4-2, μεινοντας απλ το σκορ, διαμορφνοντας το τελικ αποτλεσμα.
Ανατροπ και νκη για την Typoshirt, η οποα επιβλθηκε των Παρεστες με 3-1. Οι Παρεστες μπκαν πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο, εκμεταλλευμενοι και το αριθμητικ πλεονκτημα και νοιξαν πρτοι το σκορ, πριν την ολοκλρωση του Α μρους μως η Typoshirt αντερη και στα σα πια, χοντας αναλβει τα ηνα του ματς, κατφερε να ανατρψει το εις βρος της 1-0 και να προηγηθε με 2-1. Στην επανληψη ο αγνας ταν ισορροπημνος, με τις δο ομδες να παλεουν για να πετχουν να γκολ, οι μεν Παρεστες για να ισοφαρσουν, η δε Typoshirt για να κλειδσει τη νκη. Η μεγλη ευκαιρα δεν χθηκε για καμα απ τις δο ομδες, με την Typoshirt τελικ ελαφρ πιο επιθετικ στα τελευταα λεπτ να σημεινει το 3-1 και να παρνει τη νκη, αφο στη συνχεια δεν λλαξε τποτα.
Δυνατ παιχνδι, γριας ομορφις διεξχθη ανμεσα στους Αετος και την Group Therapy, με τη δετερη να παρνει τη νκη με 1-0 στα τελευταα λεπτ. Οι δο ομδες αγωνστηκαν ανοικτ και δυνατ απ τα πρτα λεπτ, αναζητντας το γκολ. Δημιοργησαν ευκαιρες μπροστ στις αντπαλες εστες, παιξαν καλ ποδσφαιρο, γργορο και συναρπαστικ, αλλ ο σκοπς τους δεν εχε επιτευχθε. Η ισορροπα ταν εμφανς ανμεσ τους, αλλ στα τελευταα λεπτ η Group Therapy βρκε το δρμο προς τα δχτυα, πανηγυρζοντας ντονα το 1-0, που ταν και το τελικ σκορ της συγκλονιστικς επικρτησς της.
Ματσρα με τα λα του πραγματοποιθηκε ανμεσα στην Brinks και τη Santos, με την Brinks να παρνει τη νκη με 6-4. Οι δο ομδες παιξαν σπουδαα μπλα, προσφεραν πολ μορφο θαμα, με εκπληκτικος συνδυασμος και φοβερς ατομικς ενργειες, σημεινοντας εκπληκτικ γκολ, σε μια χορταστικ αναμτρηση. Το ξεκνημα ανκε στη Santos, η οποα νοιξε πρτη το σκορ, πολ γργορα μως η Brinks ανλαβε τα ηνα του αγνα, πετυχανοντας τρα συνεχμενα γκολ, για να πρει προβδισμα με 3-1. Η Santos δεν εχε πει μως την τελευταα της λξη, μεινοντας σε 3-2, σκορ με το οποο ολοκληρθηκε το Α ημχρονο. Στην επανληψη οι ρλοι αντιστρφηκαν, με την Brinks αυτ τη φορ να ξεκινει καλτερα, να εναι αντερη και να σημεινει δο γκολ, παρνοντας αρα τριν τερμτων (5-2). Πλι μως η Santos δεν παρτησε τα πλα, βγκε στην επθεση και κατφερε να μεισει σε 5-4, μετατρποντας σε γκραν γκινιλ τα τελευταα λεπτ του παιχνιδιο. Η Santos πεσε για την ισοφριση, δεν δημιοργησε μως την πολ μεγλη ευκαιρα, με τους πακτες της να χουν ανβει ψηλ για να μαρκρουν και την Brinks να το εκμεταλλεεται κατ το καλτερο δυνατ τρπο αυτ, βγανοντας με τρεις στην αντεπθεση, σημεινοντας πολ εκολα το τελικ 6-4 της μεγλης νκης της, ακριβς με το τελευταο σφριγμα του διαιτητ.
Στο να γκολ κρθηκε η αναμτρηση της Space με τη Σπερχειδα, με τη Space να εναι τελικ αυτ που να παρνει τη νκη με 1-0. Ο αγνας ταν αρκετ καλς, με τις δο ομδες να παζουν γργορα την μπλα, προσπαθντας απ την αρχ να βρουν το δρμο προς τα δχτυα. Τελικ μνο οι προσπθειες της Space ευοδθηκαν, ανογοντας το σκορ, με τη Σπερχειδα να παλεει να ισοφαρσει, να δημιουργε κποιες μικροευκαιρες, αλλ τις πραγματικ μεγλες φσεις να τις χνει η Space, η οποα εχε δο δοκρια, φτνοντας μια ανσα απ το γκολ και το κλεδωμα της νκης. Τελικ παρλο τις σπουδαες ευκαιρες η μπλα δεν τιμρησε τη Space, η οποα κρτησε το 1-0, παρνοντας τη νκη.
Αντεροι οι Kariokas φτασαν στην επικρτηση με αντιπλους τους Κλτες με 2-1. Οι Kariokas ξεκνησαν πιο επιθετικ την αναμτρηση, ταν καλτεροι στο Α ημχρονο και παζοντας πολ γργορα δημιοργησαν αρκετς ευκαιρες, σημεινοντας δο γκολ. Στην επανληψη οι Κλτες ισορρπησαν την αναμτρηση, πεσαν τους αντιπλους τους, κατφεραν να μεισουν το σκορ σε 2-1, προσπθησαν στα τελευταα λεπτ για την ισοφριση, πως και οι Kariokas ββαια για να τρτο που θα τους εξασφλιζε τη νκη, καμα απ τις δο ομδες μως δεν χασε την πολ μεγλη ευκαιρα, με αποτλεσμα το 2-1 να παραμενει και οι Kariokas να προυν τη νκη.
Δσκολη νκη εις βρος της Fortuna με 2-1 πτυχαν οι Μπμπηδες. Ο αγνας ταν συναρπαστικς, με συγκλονιστικ εξλιξη, εναλλαγ του σκορ, πολλς φσεις, καλ και θεαματικ ποδσφαιρο και απ τις δο ομδες. Η Fortuna ταν εκενη που νοιξε πρτη το σκορ, πολ γργορα μως οι Μπμπηδες ισοφρισαν σε 1-1. Στα πρτα λεπτ του Β μρους οι Μπμπηδες σημεωσαν και δετερο τρμα και εχαν την υπεροχ, αλλ και τις δο ομδες να χνουν ευκαιρες, αφο η Fortuna βγαινε συχν πυκν στην αντεπθεση. Στα τελευταα λεπτ η Fortuna πεσε, μρκαρε πιο ψηλ και επιχερησε τρα πολ καλ σουτ, τα οποα απκρουσε ο τερματοφλακας των Μπμπηδων, οι οποοι εχαν και αυτο μα σπουδαα ευκαιρα, αλλ το σουτ που δοκμασαν βρκε στο δοκρι. Το σκορ δεν λλαξε και οι Μπμπηδες πραν τη νκη με 2-1.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 3ης αγωνιστικς:
ΚΟΥΚΟΣ-ΠΕΖΗ 6-1
ΡΕΜΠΕΛΟΙ-ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ 2-4
TYPOSHIRT-ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ 3-1
ΑΕΤΟΙ-GROUP THERAPY 0-1
BRINKS-SANTOS 6-4
SPACE-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 1-0
KARIOKAS-ΚΕΛΤΕΣ 2-1
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-FORTUNA2-1

10/11/2007
8 88 Artisti Macaroni - 3 (10-11-07)

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
 
Χωρς νικητ ληξε το ντρμπι της 3ης αγωνιστικς του 8ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni. Σμπα και Αστρας μοιρστηκαν βαθμος και εντυπσεις στο ισπαλο 1-1, γνωρζοντας τις πρτες τους βαθμολογικς απλειες στο φετιν μαραθνιο. Την ισοπαλα των δο εκμεταλλετηκαν Αγιοι και Δυτικ Αθνα, οι οποοι επικρτησαν εκολα της Ατλαντς με 5-1 και των Νταλικν με 7-0 και μειναν μνοι πρτοι στην κορυφ της κατταξης χοντας πετχει το απλυτο των νικν (3 στα 3). Αττητη συνεχζει και η Black Bird, με δο νκες μως σε δο ματς (εχε και ρεπ), η οποα επιβλθηκε νετα του Δα με 6-3. Τλος, Old Boys και Loco Mondo στερα απ να συναρπαστικ παιχνδι αναδεχτηκαν ισπαλοι 2-2.
Πολ μορφο παιχνδι διεξχθη ανμεσα στους Old Boys και τη Loco Mondo, που βρκε τις δο ομδες ισπαλες με 2-2. Η Loco Mondo ξεκνησε καλτερα την αναμτρηση, εχε περισστερη ρα την μπλα στην κατοχ της, ταν πιο επιθετικ και απειλοσε τους αντιπλους της με μερικ καλ σουτ. Η ανωτερτητ της τελικ επιβραβετηκε, ανογοντας με σουτ το σκορ, αλλ η μυν της την πρδωσε, δνοντας την ευκαιρα στους Old Boys λγα λεπτ αργτερα να φρουν το ματς στα σα. Εως και την ολοκλρωση του Α ημιχρνου δεν σημειθηκε κτι λλο ιδιατερο, εν στην επανληψη ξαν η Loco Mondo ταν καλτερη, εχε την υπεροχ και κατφερε για δετερη φορ να πρει προβδισμα στο σκορ, με 2-1. Πλι μως δεν ευτχησαν να το διατηρσουν, με τους Old Boys μολοντι δεν ταν καλτεροι, να βρσκουν με τον να τον λλο τρπο το δρμο προς τα δχτυα. Ετσι αυτ τη φορ, βαλε το χερκι του ο τερματοφλακας της Loco Mondo, ο οποος σε μια βαθι σντρα σουτ, ιδιατερα χλιαρ, εν δειχνε να ελγχει την μπλα, εκενη του φυγε μσα απ τα χρια και κατληξε στο βθος της εστας του. Οι Old Boys διαμρφωσαν το 2-2 και στα τελευταα λεπτ εχαν τη δυναττητα να προυν ακμα και τη νκη, αφο το παιχνδι εχε ανοξει και απ τις δο ομδες και ταν εκενοι που χασαν δο καλς ευκαιρες για να πετχουν γκολ. Τελικ αυτ δεν ρθε και το σφριγμα του διαιτητ βρκε τις δο ομδες ισπαλες με 2-2.
Το εξαιρετικ της ξεκνημα στο πρωτθλημα και την πολ καλ κατσταση στην οποα βρσκεται την περοδο αυτ επιβεβαωσε η Δυτικ Αθνα, η οποα επικρτησε πρα πολ νετα των Νταλικν με 7-0. Η Δυτικ Αθνα ταν κυραρχη στον αγωνιστικ χρο σε λη τη διρκεια της αναμτρησης, δεν απειλθηκε καθλου απ τους αντιπλους της, εχε την απλυτη υπεροχ και πρωτοβουλα των κινσεων και φτνοντας πολ εκολα στην αντπαλη εστα, δημιουργντας πολλς ευκαιρες, σημεωσε 7 γκολ, σημεινοντας μα πρα πολ νετη επικρτηση, την 3η σε ισριθμους αγνες στο πρωτθλημα.
Παζοντας σοβαρ και κυριαρχντας απλυτα στην επανληψη, οι Αγιοι ξεπρασαν εκολα το εμπδιο της Ατλαντς, επικρατντας με 5-1. Οι Αγιοι ξεκνησαν πολ δυνατ την αναμτρηση, ταν αντεροι και απρροια της επιθετικτητς τους ταν να σημεισουν δο γκολ, αποκτντας ξεκθαρο προβδισμα για τη νκη. Λγο μως πριν το τλος του Α μρους η Ατλαντς μεωσε σε 2-1, και δωσε νο ενδιαφρον στο ματς, αφο στην επανληψη οι δο ομδες αναζτησαν το γκολ, οι μεν Αγιοι πιο δυνατ για να κλειδσουν τη νκη, η δε Ατλαντς με περισστερη προσοχ στην μυνα, για να ισοφαρσουν. Τελικ το τρμα επιτεχθηκε απ τους Αγιους, οι οποοι στη συνχεια επιβλλοντας το ρυθμ τους και χωρς να απειληθον καθλου πτυχαν δο γκολ ακμη, μετατρποντας το 2-1 σε 5-1, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της επικρτησς τους, της 3ης συνεχμενης στο πρωτθλημα.
Ισπαλο 1-1 ληξε το ντρμπι της αγωνιστικς ανμεσα στη Σμπα και τον Αστρα. Ο αγνας ταν αρκετ μτριος ποιοτικ στο Α ημχρονο, με τις δο ομδες να εναι ισορροπημνες, χωρς τις μεγλες ευκαιρες, αλλ τη Σμπα να εναι εκενη που να φτνει πρτη στο γκολ, στερα απ αδρνεια της μυνας και ασταθς απκρουσε του τερματοφλακα σε σουτ. Στην επανληψη ο Αστρας μπκε πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο, ταν καλτερος, κυκλοφρησε καλτερα και πιο οργανωμνα την μπλα και με πολ μορφη ομαδικ ενργεια και σουτ ισοφρισε σε 1-1. Η επιθετικτητα των πρωταθλητν συνεχστηκε, οι πακτες του Αστρα φταναν πιο εκολα στην αντπαλη εστα, απειλοσαν με δυνατ σουτ, χωρς μως αυτ να χουν το αποτλεσμα που επιθυμοσαν. Η Σμπα απ την λλη ριξε το βρος της κυρως στην μυνα, ταν ακνδυνη επιθετικ, πλην μερικν αντεπιθσεων και αυτν χωρς απειλ, με τον Αστρα να προσπαθε για το δετερο γκολ, τη Σμπα να κρατει στην μυνα και το τελικ σφριγμα του διαιτητ να βρσκει τις δο ομδες ισπαλες με 1-1.
Πολ εκολα η Black Bird φτασε στη νκη απναντι στο Δα με 6-3. Η Black Bird ξεκνησε πολ δυνατ την αναμτρηση, εχε την απλυτη υπεροχ, ταν πολ καλτερη του αντιπλου της και με ωραες ομαδικς ενργειες και αποτελεσματικ τελειματα πτυχε 4 γκολ, εξασφαλζοντας σχεδν τη νκη. Ο Δας προσπθησε να ανακμψει, πεσε, ισορρπησε το ματς, δημιοργησε ευκαιρες, σημεωσε δο γκολ, αλλ μχρι εκε. Η Black Bird πρε και πλι τα ηνα του ματς και πολ γργορα αποκατστησε τη διαφορ των τεσσρων τερμτων, κνοντας το 6-2. λα πια εχαν κριθε και το μνο που κατφερε ο Δας ταν να μεισει στο τλος σε 6-3, διαμορφνοντας το τελικ αποτλεσμα της εκολης επικρτησης της Black Bird.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 3ης αγωνιστικς:
OLD BOYS-LOCO MONDO 2-2
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΝΤΑΛΙΚΕΣ 7-0
ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΑΓΙΟΙ 1-5
ΣΑΜΠΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1
ΔΙΑΣ-BLACK BIRD 3-6

6/11/2007
COSMOS CLUB

Εντυπωσιακ απολογισμ η ακαδημα του Cosmos Club
 
Εκλεψαν την παρσταση την εβδομδα που μας πρασε στα τουρνου ακαδημιν οι ομδες υποδομς του αθλητικο κντρου μνι ποδοσφαρου Cosmos Club στον Κολων. Οι σχολς εκμθησης πτυχαν τον καλτερ τους απολογισμ μχρι στιγμς, σημεινοντας δο νκες και μα ισοπαλα. Ολοι οι αθλητς των ομδων της ακαδημας του κλαμπ απδωσαν πολ καλ ποδσφαιρο, δειξαν τι απ αγωνιστικ σε αγωνιστικ βελτινονται συνεχς, παρουσιζοντας ολονα και σε μεγαλτερο βαθμ το αστερευτο ταλντο τους, εφαρμζοντας ριστα στην πρξη σα διδσκονται στην προπνηση, σαφς δεγμα της σωστς δουλεις που γνεται στους κλπους της σχολς απ τους προπονητς των τμημτων εκμθησης. Η παρουσα λων των ομδων και αυτ δεν αφορ μνο στα θετικ αποτελσματα, αλλ κυρως στη σωστ νοοτροπα μσα στο παιχνδι, στο φλαθλο πνεμα που επδειξαν οι νεαρο πακτες και κυρως στο καλ και ομαδικ ποδσφαιρο που απδωσαν, φησε ικανοποιημνους τους προπονητς τους, τους υπευθνους της σχολς, εν κρδισαν δκαια το χειροκρτημα λων των παρευρισκομνων και κυρως βεβαως των δικν τους ανθρπων που τους παρακολουθοσαν με το χαμγελο στα χελη.
Στο αγωνιστικ μρος τρα, η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1997-98 με προπονητ το Γιννη Λιβαθιν που μετεχε στο «Θουκυδδειο» τουρνου, επικρτησε με εντυπωσιακ τρπο εκτς δρας της σχολς Νοι Αθλητς Rotsa με 6-3. Η ομδα του Cosmos Club ξεκνησε εξαιρετικ την αναμτρηση και παζοντας πολ καλ προηγθηκε στα πρτα λεπτ με 3-0 στο σκορ. Στη συνχεια οι πακτες της σχολς χαλρωσαν, ο ρυθμς τους μετ το καταιγιστικ ξεκνημα πεσε, δεν απφυγαν και κποια λθη, δνοντας τσι την ευκαιρα στην αντπαλη ομδα να ισοφαρσει σε 3-3. Η συνχεια μως ανκε και πλι στην ομδα του Cosmos Club, η οποα ανεβζοντας ξαν κατακρυφα την απδοσ της, απδωσε πολ μορφο ποδσφαιρο, πρε τα ηνα του ματς και με σοβαρτητα, σωστς ενργειες, επιθετικς πρωτοβουλες και μορφα γκολ, ανβασε το δεκτη του σκορ στο 6-3, παρνοντας μια μεγλη νκη. Τα γκολ για το Cosmos Club σημεωσαν ο Οικονμου 2 τρματα και απ να οι Κορφις, Κουτσομτης, Ζαφειρτος και Βσσος.
Συνχεια με το τουρνου «Μπουρλς» και την ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1995-96, που και εδ υπεθυνος προπονητς εναι ο Γιννης Λιβαθινς. Το Cosmos Club υποδχτηκε τους Αγους Αναργρους και αναδεχτηκε ισπαλο 1-1, χρις σε τρμα του Λππα. Ο αγνας ταν ισορροπημνος, με τις δο ομδες να παζουν καλ ποδσφαιρο, να μοιρζονται την υπεροχ και να δημιουργον αρκετς ευκαιρες για να πετχουν κποιο γκολ. Πρτοι το σκορ νοιξαν οι Αγιοι Ανργυροι, με αντεπθεση διαρκεας μως η ομδα του Cosmos Club ισοφρισε, εν στα τελευταα λεπτ πιζοντας την αντπαλ του, χασε περισστερες και καλτερες ευκαιρες για να πετχει το γκολ της νκης, το οποο μπορε να μην ρθε, αλλ οι πακτες της σχολς κρδισαν τις εντυπσεις για τον τρπο που αναζτησαν το δετερο τρμα και τις πολλς φσεις που δημιοργησαν στην αντπαλη εστα.
Τλος, η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1993-94, που υπεθυνος προπονητς εναι ο Μπμπης Βερυκκης και μετχει στο τουρνου «Μπουρλς» και αυτ, αγωνιζμενη εκτς δρας, επικρτησε με επιβλητικ τρπο της Δφνης Π. Φαλρου με 3-0. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στο Α ημχρονο, με τις δο ομδες να χνουν αρκετς ευκαιρες για γκολ, αλλ οι δο τερματοφλακες ταν σε εξαιρετικ μρα, κρατντας το μηδν για τις ομδες τους. Τελικ το Cosmos Club βρκε το δρμο προς τα δχτυα λγα λεπτ πριν την ολοκλρωση του Α μρους, χρις σε εντυπωσιακ εκτλεση φουλ. Στην επανληψη η ομδα του Cosmos Club ταν αντερη, λεγχε το ρυθμ του ματς, ταν πιο απειλητικ, δημιουργντας περισστερες φσεις μπροστ στην αντπαλη εστα, καταφρνοντας σε δο απ αυτς να σημεισει γκολ, κνοντας το 3-0. Η ομδα του Cosmos Club δεν απειλθηκε ιδιατερα και ντας αντερη πρε δκαια μια σπουδαα νκη. Σκρερ για την ακαδημα χρστηκαν ο Λουγιι 2 φορς και ο Κατσνης.

5/11/2007
7 88 Supersport F.M. - 2 (05-11-07)

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡΙ
 
Με νκες, στω και δσκολες, των φαβορ, ολοκληρθηκε η 2η αγωνιστικ του 7ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. Ο Κοκος απειλθηκε ντονα απ τη Fortuna, για να επικρατσει τελικ με 4-2, εν οι Μπμπηδες επιβλθηκαν στο ντρμπι της ημρας των Πεζν με 2-1. Στα υπλοιπα παιχνδια, πολ καλ η Brinks νκησε τους Κγκουρες με 6-3, αντεροι οι Κλτες κρδισαν τους Αετος με 2-0, εξαιρετικ η Santos επικρτησε των Ρμπελων με 5-1, πολ καλτερη η Space επιβλθηκε της Typoshirt με 6-2, βαθμος και εντυπσεις μοιρστηκαν Παρεστες και Σπερχειδα στο ισπαλο 2-2, εν τλος χρις στην ταχτητ τους οι Kariokas νκησαν την Group Therapy με 4-1.
Σπουδαα νκη επ των Κγκουρων με 6-3 πτυχε η Brinks. Η Brinks ξεκνησε την αναμτρηση με δο πακτες λιγτερους, διτι δεν εχε συμπληρσει ομδα, κτι που εκμεταλλετηκαν οι Κγκουρες, σημεινοντας δο γκολ ντας καλτεροι. Παρλο το αριθμητικ πλεονκτημα μως, οι Κγκουρες δεν κατφεραν να βρουν λλη φορ το δρμο προς τα δχτυα και μλις η Brinks κλυψε τα κεν των παικτν της στο παιχνδι, αγωνιζμενη στα σα, οι ισορροπες λλαξαν. Η Brinks ταν αντερη, εχε την υπεροχ στον αγωνιστικ χρο και μσα σε λγα λεπτ αντρεψε το εις βρος της 0-2, παρνοντας προβδισμα με 3-2. Οι Κγκουρες πεσαν με σκοπ να ανακτσουν τα σκπτρα στο ματς, μπρεσαν να ισοφαρσουν σε 3-3, αλλ η Brinks εχε επιβλλει την κυριαρχα της στην αναμτρηση και με σωστς επιθσεις και ψογα τελειματα, διαμρφωσε το 3-3 σε 6-3. Στη συνχεια με καλ αμυντικ λειτουργα απκρουε κθε επιθετικ ενργεια των Κγκουρων, εν συνχισε να εναι απειλητικ στις αντεπιθσεις. Τελικ τποτα δεν λλαξε και η Brinks πρε τη σπουδαα νκη με 6-3.
Αντεροι οι Κλτες πραν τη νκη εις βρος των Αετν με 2-0. Οι Κλτες εχαν την πρωτοβουλα των κινσεων σε λη τη διρκεια της αναμτρησης, εχαν την υπεροχ, δημιοργησαν περισστερες και καλτερες ευκαιρες, εχαν ριστη αμυντικ λειτουργα και πετυχανοντας απ να γκολ σε κθε ημχρονο κατκτησαν εκολα σχετικ τους τρεις βαθμος. Οι Αετο μολοντι για λλη μια φορ αγωνστηκαν ανοικτ και αναζτησαν το γκολ δημιουργντας κποιες ευκαιρες, προσπθησαν για το καλτερο δυνατ αποτλεσμα, χωρς να δικαιωθον μως.
Πολ καλτερη η Santos επικρτησε νετα των Ρμπελων με 5-1. Η Santos απδωσε πολ καλ ποδσφαιρο, αρκετ ποιοτικ, ταν πολ αντερη της αντιπλου της, κυκλοφοροσε καλτερα την μπλα και απρροια της επιθετικτητς της ταν να προηγηθε με 4-0, με μορφα γκολ, βζοντας ουσιαστικ τις βσεις για τη νκη. Οι Ρμπελοι παρλο την κνηση που εχαν στην επθεση φταναν με δυσκολα μπροστ στην αντπαλη εστα και ακμη πιο δσκολα δημιουργοσαν ευκαιρες, χωρς να παρουσιζονται ιδιατερα ανταγωνιστικο. Σε μα απ αυτς πτυχαν το μοναδικ τους γκολ, εν η Santos ταν αυτ που κλεισε το σκορ, διαμορφνοντας το τελικ 5-1.
Στο διο μκος κματος κυμνθηκε και η αναμτρηση της Space με την Typoshirt, που βρκε νικτρια την πρτη με 6-2. Μολοντι η Space ξεκνησε τον αγνα με δο πακτες περισστερους, διτι η αντπαλς της δεν εχε ακμη συμπληρσει ομδα, οι πακτες της δεν εκμεταλλετηκαν απλυτα το αριθμητικ πλεονκτημα, σημεινοντας μλις να γκολ. Αντθετα, ταν οι δο ομδες αγωνστηκαν στα σα, ταν πολ καλτεροι, απδωσαν μορφο ποδσφαιρο, γργορο και ομαδικ και διπλασασαν τα τρματ τους. Η Typoshirt μεωσε προς στιγμ σε 2-1, αλλ η Space ταν πολ αντερη, παρνοντας αρα τεσσρων γκολ, καθς προηγθηκε με 5-1. Στα τελευταα λεπτ δεν λλαξε κτι, η Space λεγχε απλυτα το ρυθμ του παιχνιδιο, δεν απειλθηκε καθλου και απλ οι δο ομδες πτυχαν απ να γκολ ακμη, για να διαμορφωθε το τελικ 6-2 για τους Space.
Το χρο με τα μτια του εδε ο Κοκος, ο οποος δυσκολετηκε πρα πολ για να κμψει την αντσταση της Fortuna με 4-2. Σημαντικ ρλο στην αναμτρηση παιξε η απουσα του βασικο τερματοφλακα του Κοκου. Η Fortuna απ την λλη κοταξε στα μτια τον αντπαλ της, τον κντραρε στα σα και φτασε πολ κοντ στην επτευξη ενς θετικο αποτελσματος. Μολοντι βρθηκε πσω στο σκορ, κατφερε να ανατρψει το εις βρος της 1-0 και να πρει προβδισμα με 2-1, αλλ η πεση του Κοκου απφερε αποτλεσμα στο Β ημχρονο και κλενοντας στα καρ της τη Fortuna, οδηγντας την σε λθη στην μυνα, ευτχησε να πετχει τρα γκολ και να πρει τη νκη με 4-2. Μετ το 4-2 η Fortuna δεν εχε τα ψυχικ αποθματα να αντιδρσει, γνωρζοντας τελικ την ττα, παρλο τη μεγλη προσπθεια των παικτν της.
Βαθμος και εντυπσεις μοιρστηκαν Παρεστες και Σπερχειδα, οι οποοι αναδεχτηκαν ισπαλοι 2-2. Ο αγνας ταν ισορροπημνος, ανοικτς και γργορος και απ τις δο ομδες, οι οποες απδωσαν ικανοποιητικ ποδσφαιρο, εχαν εναλλαγς στο σκορ, εν σημεωσαν ωραα γκολ. Στα τελευταα λεπτ αναζτησαν και οι δο το 3ο τρμα που πιθαντατα θα τους χριζε και τη νκη, χωρς αποτλεσμα μως, μνοντας στο δκαιο ισπαλο 2-2.
Αποδδοντας πολ καλ και γργορο ποδσφαιρο, οι Kariokas επικρτησαν της Group Therapy με 4-1. Οι Kariokas ταν καλτεροι σε λη τη διρκεια της αναμτρησης, χοντας την πρωτοβουλα των κινσεων στη μεγαλτερη διρκεια του ματς. Απρροια της υπεροχς τους στα πρτα λεπτ του αγνα ταν να προηγηθον με 1-0, η Group Therapy μως αντδρασε και ισοφρισε σε 1-1. Στη συνχεια η Group Therapy ριξε το βρος της κυρως στην μυνα, παλεοντας να κρατσει το βαθμ της ισοπαλας, οι Kariokas εχαν την πρωτοβουλα των κινσεων και με σωστς επιθετικς επιλογς κατφεραν μσα σε δο λεπτ να πετχουν δο γκολ, κνοντας το 3-1, καθαρζοντας ουσιαστικ τη νκη. Η Group Therapy δεν κατφερε να επιστρψει στη διεκδκηση του ματς, αντθετα δχτηκε και 4ο τρμα και τσι οι Kariokas πραν τη νκη με 4-1.
Οι Μπμπηδες ταν οι μεγλοι νικητς του ντρμπι της αγωνιστικς, επικρατντας των Πεζν με 2-1. Η αναμτρηση εχε συγκλονιστικ εξλιξη, με τις δο ομδες να αποδδουν πολ καλ και γργορο ποδσφαιρο, το οποο κατ διαστματα και κυρως στο Β ημχρονο ταν πολ σκληρ και δυνατ. Στο Α μρος η Πεζ που ξεκνησε ελαφρς καλτερα το ματς νοιξε πρτη το σκορ, μεση μως ταν η απντηση των Μπμπηδων, οι οποοι στην αμσως σχεδν επμενη φση ισοφρισαν σε 1-1. Οι Μπμπηδες ταν λγο πιο επιθετικο στη συνχεια και ευτχησαν να πετχουν και δετερο γκολ, κνοντας το 2-1. Στην επανληψη δεν δημιουργθηκε καμα μεγλη ευκαιρα απ τις δο ομδες, οι οποες πλεψαν μως για να γκολ, οι μεν Μπμπηδες για να κλειδσουν τη νκη, η δε Πεζ για να ισοφαρσει. Τελικ οτε το να γινε, οτε το λλο, οι Μπμπηδες κρτησαν ανπαφη την εστα τους και πανηγρισαν τη νκη με 2-1.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 2ης αγωνιστικς:
BRINKS-ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ 6-3
ΚΕΛΤΕΣ-ΑΕΤΟΙ 2-0
ΡΕΜΠΕΛΟΙ-SANTOS 1-5
SPACE-TYPOSHIRT 6-2
ΚΟΥΚΟΣ-FORTUNA4-2
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 2-2
KARIOKAS-GROUP THERAPY 4-1
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-ΠΕΖΗ 2-1

3/11/2007
8 88 Artisti Macaroni - 2 (03-11-07)

ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ
 
Ημρα των φαβορ ταν η 2η αγωνιστικ του 8ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni. Πλην του ντρμπι ανμεσα στους Αγιους και τους Βαρνους, που οι Αγιοι πραν τη νκη με 1-0, σε λες τις λλες αναμετρσεις, που υπρχαν ξεκθαρα φαβορ, αυτ φτασαν στην επικρτηση και μλιστα εκολα. Ο Αστρας επιβλθηκε της Ατλαντς με 3-0, η Δυτικ Αθνα των Old Boys με 4-2 και η Σμπα του Δα με 4-1, διπλασιζοντας τις επιτυχες τους στο πρωτθλημα. Συνθεις Υποπτοι και Chicken τρα, πτυχαν την πρτη τους νκη, επικρατντας των Νταλικν με 4-2 και της Loco Mondo με 5-1 αντστοιχα.
Αντερη η Σμπα επικρτησε του Δα με 4-1. Η Σμπα ταν πολ καλτερη στο Α ημχρονο, χνοντας αρκετς και καλς ευκαιρες για να πετχει γκολ, το οποο στερα απ πολλς προσπθειες σημεωσε με εστοχη εκτλεση πναλτι, κνοντας το 1-0. Η υπεροχ της Σμπα συνεχστηκε και μετ την επτευξη του τρματος, δημιουργντας δο ακμη πολ καλς ευκαιρες για να διπλασισει τις εστοχες ενργεις της. Η μπλα τελικ τιμρησε τη Σμπα και ο Δας, που μχρι εκενο το σημεο εχε απειλσει μνο με μερικ σουτ και αυτ απ απσταση, ευτχησε να ισοφαρσει σε 1-1, λγο πριν την ολοκλρωση του ημιχρνου. Στην επανληψη ο ρυθμς του αγνα ανβηκε, η Σμπα διατρησε την πρωτοβουλα των κινσεων, με τη διαφορ σε σχση με το Α μρος τι τρα τις ευκαιρες που δημιοργησε τις κανε γκολ και μλιστα σε τρεις περιπτσεις, διαμορφνοντας το ρευστ 1-1, στο σγουρο 4-1, εξασφαλζοντας ουσιαστικ τη νκη. Ο Δας δεν μπρεσε να αντιδρσει, δεν απελησε καθλου τη Σμπα, με εξαρεση πλι κποια σουτ, γνωρζοντας τη δκαιη ττα με 4-1, που ταν η δετερη συνεχμενη για τη Σμπα στο πρωτθλημα.
Με αιχμ του δρατος την μυν της, αλλ και την ριστη αποτελεσματικτητα στην επθεση, η Chicken πτυχε την πρτη της νκη στο πρωτθλημα, επικρατντας πολ εκολα της Loco Mondo με 5-1. Η Chicken ταν καλτερη σε λη τη διρκεια του ματς, εχε διαρκς την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων, περιρισε κθε επιθετικ δραστηριτητα των αντιπλων της και με σωστς επιθετικς ενργειες και ψογη εκτλεση, κατφερε κθε καλ ευκαιρα που δημιοργησε να την κνει γκολ, φτνοντας εκολα στην επικρτηση. Απ την λλη οι πακτες της Loco Mondo προσπθησαν σο περισστερο μποροσαν, αλλ πεσαν επνω στο αμυντικ τοχος της Chicken, γνωρζοντας για δετερο συνεχμενο παιχνδι την ττα.
Στο ρελαντ ο Αστρας επιβλθηκε νετα της Ατλαντς με 3-0, διπλασιζοντας τις επιτυχες του στο πρωτθλημα, χωρς μλιστα να χει δεχτε γκολ μχρι στιγμς. Χρις κυρως στην καλ του μυνα και χωρς να χρειαστε να πισει μεγλη απδοση, ο Αστρας ξεπρασε εκολα το εμπδιο της μαχητικς Ατλαντς. Οι πρωταθλητς ταν αντεροι στη μεγαλτερη διρκεια του ματς, δημιοργησαν περισστερες και καλτερες ευκαιρες για γκολ, φταναν πιο εκολα και γργορα στην αντπαλη εστα και κατφεραν να σημεισουν τρα τρματα. Η Ατλαντς προσπθησε, αλλ ταν πολ δσκολο για εκενη να σπσει την μυνα του Αστρα, γνωρζοντας αναπφευκτα την ττα. Ο Αστρας καλτερος, γεμζοντας σωστ τους χρους και με καλ κυκλοφορα της μπλας, φτασε στην νετη επικρτηση.
Οι Αγοι ταν οι μεγλοι νικητς του ντρμπι της αγωνιστικς, επικρατντας των Βαρνων με 1-0. Ο αγνας ταν αρκετ μτριος στη μεγαλτερη διρκεια του Α ημιχρνου, με τους Αγιους ελαφρ καλτερους να χουν μερικ καλ σουτ προς την αντπαλη εστα. Στα τελευταα μνο λεπτ του Α μρους υπρξε καλ θαμα, με τις δο ομδες να ανογονται, η μπλα να πηγανει συνεχς πνω κτω, χωρς μως και πλι να δημιουργονται οι πολ μεγλες ευκαιρες, απλ να χουμε κποια καλ σουτ και απ τους δο αντιπλους. Στην επανληψη ξαν οι Αγιοι μπκαν καλτερα στον αγωνιστικ χρο και σχετικ γργορα ευτχησαν να ανοξουν το σκορ με ωραο σουτ λγο ξω απ τη μεγλη περιοχ. Ο ρυθμς του ματς κινονταν και πλι σε μτρια εππεδα, με τους Αγιους να προσχουν ιδιατερα τα ντα τους, αλλ να προσπαθον και για την επτευξη του δετερου γκολ, στε να κλειδσουν τη νκη. Οι Βαρνοι μακρι και πλι απ τον καλ τους εαυτ, παρλο τις προσπθεις τους, δεν απελησαν ουσιαστικ τους Αγιους, καθς δεν δημιοργησαν καμα κλασικ ευκαιρα για να ισοφαρσουν. Ετσι, χωρς τις ντονες συγκινσεις, οι Αγιοι πραν τη δκαιη νκη με 1-0, κνοντας το 2 στα 2 στο πρωτθλημα.
Ο ωραιτερος αγνας της ημρας διεξχθη ανμεσα στις Νταλκες και τους Συνθεις Υποπτους, που βρκε νικητς τους δετερους με 4-2. Η αναμτρηση εχε συναρπαστικ εξλιξη, με τις δο ομδες να αποδδουν ωραο ποδσφαιρο, να δημιουργον αρκετς ευκαιρες και να πετυχανουν μορφα γκολ, σε να ματς με διαρκ κνηση και ταχτητα. Οι Συνθεις Υποπτοι ξεκνησαν πιο δυνατ το παιχνδι και νοιξαν πρτοι το σκορ, μεση μως η αντδραση των Νταλικν, ισοφαρζοντας σε 1-1. Παρλο τις προσπθειες των δο ομδων, η λξη του Α ημιχρνου τις βρκε ισπαλες με 1-1. Στην επανληψη ξαν οι Συνθεις Υποπτοι ταν αντεροι και εχαν την πρωτοβουλα των κινσεων, φτνοντας δο φορς στην επτευξη του γκολ, κνοντας το 3-1. Οι Νταλκες μως δεν το βαλαν κτω, πεσαν, μεωσαν σε 3-2, εχαν ευκαιρες για να ισοφαρσουν, χωρς μως αποτλεσμα και τελικ οι Συνθεις Υποπτοι εξασφλισαν τη νκη με να 4ο γκολ, αφο στη συνχεια οι Νταλκες δεν εχαν το χρνο και την αντοχ να αντιδρσουν. Ετσι οι Συνθεις Υποπτοι με καλ μπλα πραν την πρτη τους νκη στο πρωτθλημα επικρατντας με 4-2.
Αλλη μα ομδα που διπλασασε τις επιτυχες της στο πρωτθλημα ταν η Δυτικ Αθνα, επικρατντας των Old Boys με 4-2. Ο αγνας ταν ανοικτς, με τη Δυτικ Αθνα αντερη στη μεγαλτερη διρκει του, χοντας την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων, να φτνει δκαια στη νκη. Η Δυτικ Αθνα ξεκνησε καλτερα το ματς, εχε τον λεγχο, δημιοργησε τις ευκαιρες και απρροια της ανωτερτητς της ταν να πετχει δο γκολ, κνοντας το 2-0. Οι Old Boys γργορα αντδρασαν μεινοντας σε 2-1, αλλ ξαν οι πακτες της Δυτικς Αθνας χωρς να χαλαρσουν σημεωσαν δο ακμη τρματα, διαμορφνοντας το 4-1, εξασφαλζοντας ουσιαστικ τη νκη. Παρλο τη μεωση εκ νου του σκορ απ τους Old Boys σε 4-2, στη συνχεια δεν λλαξε κτι και η πιο ποιοτικ Δυτικ Αθνα πρε τη νκη με 4-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 2ης αγωνιστικς:
ΔΙΑΣ-ΣΑΜΠΑ 1-4
LOCOMONDO-CHICKEN 1-5
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 3-0
ΑΓΙΟΙ-ΒΑΡΩΝΟΙ 1-0
ΝΤΑΛΙΚΕΣ-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 2-4
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-OLD BOYS 4-2

31/10/2007
COSMOS CLUB

Σοπερ εμφνιση η ακαδημα του Cosmos Club
 
Μπορε την εβδομδα που μας πρασε να μην διεξχθη καμα αγωνιστικ του τουρνου ακαδημιν, λγω της Εθνικς εορτς της 28ης Οκτωβρου, στο οποο βεβαως μετχουν και οι σχολς εκμθησης του αθλητικο κντρου μνι ποδοσφαρου Cosmos Club, τα τμματα υποδομς του κλαμπ μως και συγκεκριμνα η ηλικιακ κατηγορα 1997-87 δεν χασε την ευκαιρα και δωσε φιλικ παιχνδι με τον Α.Ο. Κηποπολης. Η ακαδημα του Cosmos Club αποδδοντας πολ καλ ποδσφαιρο επικρτησε με 4-0, χρις σε τρματα των Ευσταθιδη, Βσσου, Ζαφειρτου και Παπαδπουλου. Η ομδα που προπονε ο Γιννης Λιβαθινς πγε εξαιρετικ σε μυνα και επθεση, με λους τους αθλητς της να δεχνουν το αστερευτο ταλντο τους και τις μεγλες ικαντητς τους, αφνοντας απλυτα ικανοποιημνους με την εμφνισ τους και την εικνα τους τον προπονητ τους, τους υπευθνους της σχολς και τους γονες τους. Πρα απ την πολ καλ παρουσα της ομδας του Cosmos Club, αξζει να σταθομε και στην εκπληκτικ ατμσφαιρα που εχαν δημιουργσει οι γονες του Α.Ο. Κηποπολης, οι οποοι σε λη τη διρκεια του ματς χειροκροτοσαν λες τις προσπθειες των παικτν και των δο ομδων. Επιπλον ενθρρυναν και εμψχωναν τους αθλητς, εν εχαν μαζ τους και βεγγαλικ, τα οποα θα ριχναν στην επτευξη κποιου γκολ απ την ομδα τους, κτι που τελικ δεν γινε. Οι υπεθυνοι του Cosmos Club μσω της στλης θλουν να δσουν τα θερμ τους συγχαρητρια στους γονες για την μορφη ατμσφαιρα που δημιοργησαν.

29/10/2007
7 88 Supersport F.M. - 1 (29-10-07)

ΔΥΝΑΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Ο ΚΟΥΚΟΣ
 
Ο Κοκος ταν ο μεγλος νικητς της πρεμιρας του 7ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. Οι πρωταθλητς επικρτησαν των Μπμπηδων που πρσι εχαν τερματσει δετεροι με 3-0 και δειξαν τι και φτος θα εναι εκ των φαβορ για την κατκτηση του ττλου. Στα υπλοιπα ματς της πρεμιρας του νου πρωταθλματος, που τα περισστερα ξεχρισαν για το μορφο θαμα και το καλ ποδσφαιρο απ τις περισστερες ομδες, Space και Παρεστες αναδεχτηκαν ισπαλοι 3-3 σε μια συγκλονιστικ αναμτρηση, η Πεζ ελαφρ καλτερη επιβλθηκε της Fortuna με 2-1, οι Kariokas αισθητ αντεροι επικρτησαν των Αετν με 8-3 στο σκορ της ημρας, Κλτες και Group Therapy μοιρστηκαν δκαια βαθμος και εντυπσεις, μνοντας ισπαλοι 1-1, οι Κγκουρες επιβλθηκαν της Santos με 3-2 σε μια εξαιρετικ αναμτρηση, εν η Brinks συντριψε τους Ρμπελους με 6-0.
Συναρπαστικ παιχνδι με συγκλονιστικ εξλιξη διεξχθη ανμεσα στους Space και τους Παρεστες, που ληξε με τις δο ομδες να αναδεικνονται ισπαλες 3-3. Ο αγνας ταν πολ καλς, με γργορο ρυθμ και ωραο ποδσφαιρο απ την πλειοψηφα των παικτν των δο αντιπλων. Οι Space ξεκνησαν καλτερα την αναμτρηση, ταν πιο επιθετικο στα πρτα λεπτ και νοιξαν πρτοι το σκορ, κνοντας το 1-0. Γργορα μως οι Παρεστες ανκαμψαν, ισορρπησαν το ματς και ευτχησαν πριν την ολοκλρωση του ημιχρνου να ισοφαρσουν σε 1-1, πηγανοντας με αυτ το σκορ στην ανπαυλα. Στην επανληψη το παιχνδι γινε ακμη πιο συναρπαστικ. Οι Παρεστες ταν αυτο που εχαν τρα την υπεροχ στη μεγαλτερη διρκεια του αγνα, απρροια της οποας ταν να προηγηθον δο φορς, με 2-1 και 3-2 αντστοιχα. Και στις δο περιπτσεις μως, οι Space δεν το βαλαν κτω και κατφεραν να φρουν το ματς στα σα, ισοφαρζοντας ισριθμες φορς, σε 2-2 και 3-3, σκορ με το οποο ολοκληρθηκε και η αναμτρηση.
Με το δεξ ξεκνησε το νο πρωτθλημα η Πεζ, επικρατντας της Fortuna με 2-1. Ο αγνας δεν διακρθηκε για την ποιτητ του, με την Πεζ να εναι καλτερη, να αποδδει καλτερο ποδσφαιρο απ την αντπαλ της και να φτνει δκαια στη νκη. Το πρτο ημχρονο του ματς ανκε στην Πεζ, η οποα εχε την πρωτοβουλα των κινσεων και κατφερε στο διστημα αυτ να ανοξει το σκορ, κνοντας το 1-0. Κτι λλο συγκλονιστικ δεν σημειθηκε στο Α μρος, εν στην επανληψη η Fortuna ισορρπησε το παιχνδι, βγκε και εκενη στην επθεση και ευτχησε να ισοφαρσει, δνοντας νο ενδιαφρον στον αγνα. Η Πεζ μως ταν ελαφρ αντερη, πρε ξαν τα ηνα του παιχνιδιο και φτασε στο δετερο γκολ, το οποο τελικ ταν αρκετ για να της δσει τη νκη με 2-1.
Επιβλητικ ταν το ξεκνημα των Kariokas στο νο πρωτθλημα, επικρατντας των Αετν με 8-3. Οι Kariokas μπκαν πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο και πολ γργορα σημεωσαν δο γκολ, δεχνοντας τι εναι το μεγλο φαβορ για τη νκη. Οι Αετο μως αντδρασαν και κατφεραν να μεισουν σε 2-1, μσα σε διστημα λγων λεπτν μως οι Kariokas εχαν ανεβσει το δεκτη του σκορ στο 5-1, εν εχαν δημιουργσει αρκετς ακμη ευκαιρες για να πετχουν και λλα γκολ. Οι Kariokas παιζαν πολ καλ και γργορο ποδσφαιρο, ταν σαφς αντεροι των αντιπλων τους και απλυτα δκαια και λογικ εχαν φτσει να προηγονται με 5-1. Στην επανληψη ο ρυθμς του ματς πεσε λγο, οι Kariokas διατηροσαν τον απλυτ λεγχ του μως, φτασαν στην επτευξη τριν γκολ ακμη, εν συνχισαν να δημιουργον και να χνουν ευκαιρες, αλλ και οι Αετο παζοντας πιο ανοικτ και επιθετικ, βρκαν και εκενοι το δρμο προς τα δχτυα και μλιστα δο φορς, ολοκληρνοντας να ωραο ματς, με μεγλο σκορ, που βρκε τους Kariokas νικητς με 8-3.
Βαθμος και εντυπσεις μοιρστηκαν Κλτες και Group Therapy, οι οποοι αναδεχτηκαν ισπαλοι 1-1. Ο αγνας εχε καλ ρυθμ, με τις δο ομδες να παζουν γργορα, αλλ κυρως στο Α ημχρονο να μην δημιουργον τις πολ μεγλες ευκαιρες, με τους Κλτες να εναι ελαφρ πιο επιθετικος και πλι μως χωρς αποτλεσμα. Το σφριγμα της λξης του Α μρους βρκε τους δο αντιπλους ισπαλους 0-0, εν στην επανληψη τα πργματα ταν λγο πιο διαφορετικ. Οι Κλτες διατηροσαν μια ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων, αλλ και η Group Therapy βγαινε συχν και πυκν στην επθεση, καταφρνοντας σε μα απ τις λγες φσεις που δημιοργησε να ανοξει το σκορ. Οι Κλτες αξησαν την πεσ τους στην προσπθει τους να ισοφαρσουν, η μυνα της Group Therapy κρατοσε μια χαρ το μηδν, για να φτσουμε στις καθυστερσεις του ματς, που οι Κλτες βρκαν το δρμο προς τα δχτυα ξεκλειδνοντας την μυνα της Group Therapy, κνοντας το 1-1, να γκολ που το ξιζαν για τις ευκαιρες που εχαν δημιουργσει και να σκορ δκαιο και για τις δο ομδες.
Εξαιρετικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στη Santos και τους Κγκουρες, που βρκες νικητς τους Κγκουρες με 3-2. Οι δο ομδες απδωσαν πολ καλ ποδσφαιρο σε λη τη διρκεια του ματς, χνοντας αρκετς ευκαιρες για να μεγαλτερο σκορ. Η Santos ξεκνησε πολ πιο επιθετικ την αναμτρηση, ταν κυραρχη στα πρτα λεπτ του ματς, χνοντας αρκετς ευκαιρες για να ανοξει το σκορ, χοντας μλιστα και να δοκρι. Η μπλα τελικ την τιμρησε και μλιστα στο τλος του ημιχρνου, με τους Κγκουρες που μχρι εκενο το σημεο πρσεχαν  κυρως τα ντα τους, να φτνουν στην επτευξη του γκολ. Στην επανληψη οι Κγκουρες μπκαν δυνατ στον αγωνιστικ χρο και αιφνιδασαν τους αντιπλους τους, διπλασιζοντας τα τρματ τους, παρνοντας ξεκθαρο προβδισμα για τη νκη. Η Santos ανβασε την απδοσ της, πεσε με σκοπ να επιστρψει στη διεκδκηση του ματς και κατφερε να μεισει σε 2-1, τα κεν μως στην μυν της εκμεταλλετηκαν κατ τον καλτερο τρπο οι Κγκουρες, σημεινοντας και τρτο τρμα. Η Santos συνχιζε να πιζει, για δετερη φορ μεωσε στο να γκολ (3-2), για να φτσουμε στα τελευταα λεπτ, που η Santos ψαξε μανιωδς το γκολ της ισοφρισης, οι Κγκουρες μως με σωστ αμυντικ λειτουργα κρτησαν το προβδισμα και πραν τη νκη με 3-2.
Πολ αντερη η Brinks φτασε εκολα στην επικρτηση κντρα στους Ρμπελους με 6-0, σημεινοντας απ τρα γκολ σε κθε ημχρονο. Η Brinks εχε σε λη τη διρκεια του ματς την πρωτοβουλα των κινσεων, ταν αντερη, καλτερη και διατηροσε διαρκς την υπεροχ, παζοντας απλ και μορφο ποδσφαιρο, δημιουργντας αρκετς φσεις για γκολ. Τρεις απ αυτς κατληξαν σε γκολ στο Α ημχρονο, εν λλες τρεις στην επανληψη, με το σκορ να μποροσε να φτνει σε ακμη μεγαλτερο ψος. Οι Ρμπελοι δεν μπρεσαν να ανταγωνιστον τους αντιπλους τους, δεν κατφεραν να δημιουργσουν τις ευκαιρες για να φτσουν στην επτευξη κποιου τρματος και δκαια γνρισαν την ττα με 6-0.
Το μεγλο ντρμπι της ημρας διεξχθη στο φινλε της πρεμιρας του νου πρωταθλματος, με τον πρωταθλητ Κοκο να αντιμετωπζει τους δευτεραθλητς Μπμπηδες και να φτνει σε μια καθαρ νκη με 3-0, δεχνοντας τι εναι το μεγλο φαβορ για την κατκτηση και του φετινο ττλου, δεχνοντας με το καλημρα της νας σεζν τα κρια στοιχεα που τον στεψαν πρσι πρωταθλητ, την καλ μυνα και κυκλοφορα της μπλας στην επθεση. Ο αγνας ταν πολ κακς ποιοτικ στο Α ημχρονο, με τις δο ομδες να μην δημιουργον καμα ευκαιρα στο διστημα αυτ και απολτως λογικ να πηγανουν χωρς σκορ στην ανπαυλα. Στην επανληψη ο ρυθμς του ματς ανβηκε αισθητ, οι μονομαχες ανμεσα στους δο αντιπλους ταν πιο δυνατς και σκληρς, μεγλες ευκαιρες μως πλι δεν δημιουργθηκαν, αλλ ο Κοκος ευτχησε να ανοξει το σκορ, στερα απ λθος της μυνας των Μπμπηδων. Στη συνχεια οι Μπμπηδες εχαν περισστερη ρα την κατοχ της μπλας, δεν κατφεραν μως να απειλσουν ιδιατερα την αντπαλη εστα. Αντθετα ο Κοκος ταν αυτς που βρκε ξαν το δρμο προς τα δχτυα και μλιστα δο φορς, εκμεταλλευμενος τα κεν στην μυνα των Μπμπηδων και χρη στην πολ καλ κυκλοφορα της μπλας. Ετσι απλυτα δκαια και καθαρ, ο Κοκος πρε το πρτο ντρμπι του νου πρωταθλματος, επικρατντας των Μπμπηδων με 3-0.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 1ης αγωνιστικς:
SPACE-ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ 3-3
ΠΕΖΗ-FORTUNA 2-1
KARIOKAS-ΑΕΤΟΙ 8-3
ΚΕΛΤΕΣ-GROUP THERAPY 1-1
SANTOS-ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ 2-3
BRINKS-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 6-0
ΚΟΥΚΟΣ-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 3-0

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar