>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

24/11/2007
8 88 Artisti Macaroni - 5 (24-11-07)

ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΥΦΗ Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
 
Στην κορυφ του 8ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni σκαρφλωσε η Δυτικ Αθνα μετ την ολοκλρωση της 5ης αγωνιστικς. Επικρατντας της Black Bird με 3-1, εκμεταλλευμενη το ρεπ της Σμπα και την ισοπαλα στο ντρμπι της ημρας ανμεσα στον Αστρα και τους Αγιους, η Δυτικ Αθνα με 4 νκες σε ισριθμες αναμετρσεις φιγουρρει στην 1η θση της κατταξης με 12 βαθμος. ναν πσω βρσκεται ο Αστρας που αναδεχτηκε ισπαλος 2-2 με τους Αγιους, που ακολουθον επσης να πντο πσω, στην 3η θση, ισβαθμοι με τη Σμπα. Ανεβανει η Chicken που επικρτησε και των Βαρνων με 3-2, οι οποοι δεν χουν ξεκινσει καθλου καλ φτος, την πρτη του νκη πτυχε ο Δας, κερδζοντας τους Συνθεις Υποπτους με 6-2, εν Old Boys και Ατλαντς αναδεχτηκαν ισπαλοι με 3-3.
Μολοντι πιστηκε, ανεβζοντας την απδοσ του στα τελευταα λεπτ, ο Δας επικρτησε των Συνθεις Υποπτων με 6-2, πετυχανοντας την πρτη του νκη στο πρωτθλημα. Ο Δας ξεκνησε εντυπωσιακ την αναμτρηση, βρσκοντας με το καλημρα του ματς δο φορς το δρμο προς τα δχτυα. Οι Συνθεις Υποπτοι ισορρπησαν το παιχνδι και μεωσαν σε 2-1, πλι μως ο Δας ανλαβε τα ηνα του αγνα, χοντας την υπεροχ, φτνοντας δο φορς μια ανσα απ το γκολ, αλλ και στις δο περιπτσεις η μπλα σε σουτ που δοκμασαν πακτες του σταμτησαν στο δοκρι. Η 3η μως ευκαιρα ταν και φαρμακερ, σημεινοντας το 3-1. Οι Συνθεις Υποπτοι δεν παρτησαν το ματς, πλεψαν και δικαιθηκαν, μεινοντας σε 3-2, εν στη συνχεια οι δο ομδες κυνγησαν με πθος να γκολ, ο μεν Δας για να κλειδσει τη νκη, οι δε Συνθεις Υποπτοι για να ισοφαρσουν. Τελικ ο Δας ταν αυτς που κανε το 4-2, εξασφαλζοντας τη νκη, εν στα τελευταα λεπτ που λα εχαν κριθε σημεωσε δο ακμη γκολ, αυξνοντας το δεκτη του σκορ στο 6-2, που ταν και το τελικ αποτλεσμα.
Αμφρροπη αναμτρηση διεξχθη ανμεσα στους Old Boys και την Ατλαντς, με τις δο ομδες να μοιρζονται βαθμος και εντυπσεις στο ισπαλο 3-3. Ο αγνας ξεκνησε με εντυπωσιακ ρυθμ και απ τους δο αντιπλους, με τους Old Boys να ανογουν με το καλημρα του ματς το σκορ, την Ατλαντς μως πολ γργορα να ισοφαρζει σε 1-1. Αμεση μως ταν η αντδραση των Old Boys, παρνοντας εκ νου προβδισμα στο σκορ με 2-1, το οποο στη συνχεια του αγνα αξησαν σε 3-1. Η Ατλαντς μως δεν εχε πει την τελευταα της λξη, και πιζοντας στα τελευταα λεπτ, αρχικ μεωσε σε 3-2 και εν συνεχεα ισοφρισε σε 3-3, διαμορφνοντας το τελικ αποτλεσμα.
Ωραο παιχνδι με γργορο ρυθμ και απ τους δο αντιπλους διεξχθη ανμεσα στη Δυτικ Αθνα και την Black Bird, με την πρτη να παρνει τη δκαιη νκη με 3-1 και να σκαρφαλνει στην πρτη θση της βαθμολογας, χοντας σημεισει το απλυτο των επιτυχιν μχρι στιγμς στις υποχρεσεις της (4 στα 4). Η Δυτικ Αθνα εχε την πρωτοβουλα των κινσεων στα πρτα λεπτ του ματς, φτνοντας πρτη στην επτευξη του γκολ, με την Black Bird να ισορροπε στη συνχεια, να δημιουργε κποιες ευκαιρες, κυρως με μερικ καλ σουτ, χωρς μως να βρουν στχο. Στο διο τμπο συνεχστηκε η αναμτρηση και στην επανληψη, με την Black Bird να εναι ελαφρ καλτερη και να πετυχανει τελικ το στχο της, να ισοφαρζει σε 1-1. Η Δυτικ Αθνα μως δεν εχε πει την τελευταα της λξη, πεσε και μσα σε λγα λεπτ σημεωσε δο γκολ, κνοντας το 3-1 και ουσιαστικ εξασφαλζοντας τη νκη, αφο στη συνχεια δεν λλαξε κτι, με τη Δυτικ Αθνα να πανηγυρζει την 4η επιτυχα της και την πρωτι στην κατταξη.
Την ανοδικ της πορεα συνχισε η Chicken, επικρατντας και των Βαρνων με 3-2, οι οποοι δεν χουν ξεκινσει καθλου καλ μχρι στιγμς στο φετιν πρωτθλημα. Παρλα αυτ οι Βαρνοι ταν εκενοι που νοιξαν πρτοι το σκορ, κνοντας το 1-0, ντας ελαφρ αντεροι στο πρτο διστημα του ματς. Η Chicken μως ισορρπησε και με συνεχ προσπθεια βρκε το δρμο προς τα δχτυα, ισοφαρζοντας σε 1-1. Πλι μως οι Βαρνοι βρκαν τον τρπο να φτσουν στο γκολ, δεχνοντας τι εναι το φαβορ για την επικρτηση. Η Chicken μως βελτινοντας την αμυντικ της λειτουργα, χωρς να απειληθε στη συνχεια καθλου και με υπομον στο παιχνδι της, χοντας και την τχη σμμαχ της, αρχικ ισοφρισε σε 2-2 και στα τελευταα δευτερλεπτα πτυχε το 3-2, παρνοντας μια σπουδαα νκη, αφνοντας τους Βαρνους κυριολεκτικ στα κρα του λουτρο.
Ισπαλο 2-2 ολοκληρθηκε το ντρμπι της αγωνιστικς ανμεσα στον πρωταθλητ Αστρα και τους Αγιους. Ο αγνας ταν πολ μτριος ποιοτικ στο Α ημχρονο, με τους Αγιους να χουν μια ελαφρ υπεροχ, χωρς μως καμα ουσα και μεγλες φσεις, εν αντιθσει με τον Αστρα που περιορστηκε σε αμυντικ κυρως ρλο. Στην επανληψη ταν λο το ζουμ του ματς, με τον αγνα να αποκτ ρυθμ, ευκαιρες και γκολ και απ τις δο ομδες. Ο Αστρας μπκε πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο και κινομενος πιο γργορα φτασε στο γκολ, με σουτ απ χτπημα φουλ. Στην αμσως επμενη φση μως οι Αγιοι ισοφρισαν, με να πολ τυχερ γκολ, αφο η βαθι μπαλι πακτη τους απ την μυνα κατληξε στα δχτυα του Αστρα, καθς η μπλα πρε περεργη τροχι και αιφνιδασε τον αντπαλο τερματοφλακα, καταλγοντας στο δεξ παραθυρκι του τρματος. Με την ψυχολογα υπρ τους οι Αγιοι φτασαν και στο δετερο γκολ, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 2-1, στερα απ κεν στην μυνα του Αστρα και δυνατ σουτ. Και εν λα δειχναν τι οι Αγιοι θα φτσουν στη μεγλη νκη, στις καθυστερσεις του ματς ο Αστρας μεινε ζωντανς, ισοφαρζοντας σε 2-2 με δυνατ σουτ που κεραυνοβλησε την κορυφ της εστας των Αγων. Αμσως μετ ακοστηκε το τελευταο σφριγμα του παιχνιδιο, με τις δο ομδες να μοιρζονται τους βαθμος και τις εντυπσεις μετ το ισπαλο 2-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 5ης αγωνιστικς:
ΔΙΑΣ-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 6-2
OLDBOYS-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 3-3
BLACK BIRD-ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ 1-3
ΒΑΡΩΝΟΙ-CHICKEN 2-3
ΑΓΙΟΙ-ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2

23/11/2007
10 77 Sporday - 2 (23-11-07)

ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡΙ
 
Με νκες των φαβορ συνεχστηκε το 10ο Πρωτθλημα Εταιρειν 7Χ7 Sporday, που εχαμε τη διεξαγωγ της 2ης αγωνιστικς. Πολ αντερος ο Δρσος Στικος επικρτησε της XL Logistic με 9-0, πετυχανοντας την ανατροπ στο τλος η Karenta επιβλθηκε της Square Pants με 5-3, εν καλτερο το Coco Café ξεπρασε το εμπδιο της Saab με 3-0. Για τις τρεις ομδες που κρδισαν, αυτ ταν η πρτη τους επιτυχα στο φετιν πρωτθλημα.
Χωρς να αντιμετωπσει την παραμικρ δυσκολα, ο Δρσος Στικος επιβλθηκε της XL Logistic με 9-0. Ο αγνας δεν χρζει ιδιατερης κριτικς, αφο ο Δρσος Στικος ταν πολ αντερος της αντιπλου του και πολ νετα φτασε στην επικρτηση, την πρτη του για φτος στο πρωτθλημα. Ο Δρσος Στικος ανλαβε απ την αρχ του ματς την πρωτοβουλα των κινσεων, δεν απειλθηκε καθλου απ την XL Logistic, ταν πολ καλτερος και αντερος, δημιοργησε πρα πολλς φσεις και απρροια της επιθετικτητς του ταν να φτσει πρα πολ εκολα στην επτευξη 9 γκολ. Το σκορ πρε μεγαλτερες διαστσεις στα τελευταα λεπτ, ταν λα πια εχαν κριθε και η XL Logistic εχε παρατσει εντελς το παιχνδι, προσπαθντας στα ελχιστα δευτερλεπτα που απμεναν να πετχει το γκολ της τιμς, χωρς μως αποτλεσμα.
Σε μπομερανγκ λγο φτασε να γυρσει το αριθμητικ πλεονκτημα της Karenta στην αναμτρησ της με τη Square Pants, αφο παρλο τον να πακτη περισστερο, βρθηκε να χνει με 3-1, για να καταφρει με αντεπθεση διαρκεας στην επανληψη να ανατρψει το εις βρος της σκορ και να πρει τη νκη με 5-3. Παζοντας ξυπνα, σε να ματς ανοικτ, με γργορο ρυθμ και φσεις, που λγω του μειονεκτματος δεν την ωφελοσε, η Square Pants νοιξε πρτη το σκορ, με την Karenta μως να πιζει, να δημιουργε περισστερες ευκαιρες και να καταφρνει πολ γργορα να ισοφαρζει σε 1-1. Η υπεροχ της μως δεν συνεχστηκε, αφο οι πακτες της πιο πολ μπερδετηκαν, παρ ευνοθηκαν απ το αριθμητικ αβαντζ και η Square Pants ξροντας τι ζητοσε μσα στο γπεδο και πολ περισστερο πς να το πρει αυτ, κατφερε να αιφνιδισει εντελς την αντπαλ της, αποκτντας προβδισμα με 3-1. Μπροστ στον κνδυνο να υποστε πολ οδυνηρ ττα, η Karenta σοβαρετηκε, οι πακτες της παιξαν πιο συγκεντρωμνα και συγκροτημνα και με υπομον και επιμον κατφεραν να εκμεταλλευτον σωστ τον πακτη παραπνω, παρλληλα με την κοραση των παικτν της Square Pants και κποια λθη στην μυν τους και αρχικ να ισοφαρσει σε 3-3 και εν συνεχεα να περσει στην κεφαλ του σκορ με 5-3. Η Square Pants δεν εχε τις δυνμεις να ανατρψει τη διαφορ και παρλο τη φιλτιμη προσπθει της, υπστη τελικ την ττα με 5-3.
Καλτερο και αντερο το Coco Café στη μεγαλτερη διρκεια του ματς με αντπαλο τη Saab πρε τη νκη με 3-0. Το Coco Café ξεκνησε πολ καλ την αναμτρηση και δυνατ και ευτχησε πολ νωρς στο παιχνδι να προηγηθε με 1-0. Η Saab ισορρπησε τον αγνα, βγκε και αυτ με τη σειρ της στην επθεση, χασε μερικς καλς ευκαιρες, αλλ τα αξιλογα σουτ που δοκμασαν οι πακτες της αποκροστηκαν απ τον τερματοφλακα του Coco Café. Στην επανληψη το Coco Café αιφνιδασε την αντπαλ του και με μια ατομικ ενργεια πακτη του και ωραο τελεωμα πτυχε το δετερο γκολ, βζοντας τις βσεις για τη νκη. Το τρμα αυτ κοψε τα φτερ των παικτν της Saab, οι οποοι με μεμονωμνες προσπθειες αναζτησαν τη μεωση του σκορ, χωρς μως αποτλεσμα, με το Coco Café να κρατει νετα το μηδν παθητικ και σε μα απ τις αντεπιθσεις του να σημεινει και τρτο γκολ, κλειδνοντας τη νκη. Στα εναπομεναντα λεπτ δεν λλαξε κτι και το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε το Coco Café εκολα και δκαια νικητ με 3-0.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 2ης αγωνιστικς:
ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ-XL LOGISTIC9-0
SQUAREPANTS-KARENTA 3-5
COCO CAFÉ-SAAB 3-0

20/11/2007
COSMOS CLUB

Δεν χνει η ακαδημα του Cosmos Club
 
Την εντυπωσιακ τους πορεα στα τουρνου ακαδημιν συνεχζουν οι ομδες υποδομς του αθλητικο κντρου μνι ποδοσφαρου Cosmos Club στον Κολων. Για τρτη συνεχμενη εβδομδα οι σχολς εκμθησης του κλαμπ φυγαν αττητες απ τον αγωνιστικ χρο, χοντας σημεισει να εξαιρετικ ρεκρ 9 συνεχμενων παιχνιδιν με νκες ισοπαλες. Εξσου ιδανικ για την ακαδημα του Cosmos Club ταν και αυτ η εβδομδα που πρασε, χοντας θετικ απολογισμ, μα νκη και δο ισοπαλες. Για λλη μα φορ οι αθλητς των ομδων κατθεσαν τα διαπιστευτρι τους μσα στους 4 γραμμς του γηπδου, αποδδοντας πολ καλ ποδσφαιρο, οργανωμνο και ομαδικ, σκορπντας θελλα ενθουσιασμο στους προπονητς τους, τους υπευθνους της σχολς, αλλ και βεβαως τους γονες τους, που τους παρακολουθον απ τις εξδρες, χαρζοντς τους το ζεστ χειροκρτημα για την αξιλογη προσπθεια που κνουν. Οι αθλητς του Cosmos Club ξεχειλζουν απ ταλντο και αυτ φροντζουν να επιβεβαινουν κθε αγωνιστικ, με τις ικαντητς τους.
 
Μεγλη νκη η ομδα 97-98
 
Οσον αφορ το αγωνιστικ κομμτι, η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1997-98 με προπονητ το Γιννη Λιβαθιν που μετχει στο «Θουκυδδειο» τουρνου, επικρτησε εντς δρας του Α.Ο. Βουλιαγμνης με 3-1. Το Cosmos Club ταν αντερο, εχε την πρωτοβουλα των κινσεων και την υπεροχ τη μεγαλτερη διρκεια του ματς, δημιοργησε περισστερες ευκαιρες μπροστ στην αντπαλη εστα, απδωσε εξαιρετικ στην μυνα και γενικ παρουσασε μα πολ καλ, οργανωμνη και συγκροτημνη εικνα, παρλο το νεαρ της ηλικας των αθλητν του, κτι που αντικατοπτρζει και το σκορ, με το τελικ 3-1 να ρχεται εκολα και απλυτα δκαια, στερα απ μορφες ενργειες και ωραα γκολ. Σκρερ για την ομδα χρστηκαν οι Παπαδπουλος, Οικονμου και Κακαβολας.
Το ρστερ του Cosmos Club: Κουσιδης, Μυζρι, Κορφις, Καπετνης, Ευσταθιδης, Βσσος, Παπαδπουλος, Οικονμου, Ζαφειρτος. Αναπληρωματικο: Κουτσομτης, Ταμπκης, Μπαρκος, Κολγκης, Κακαβολας.
 
Ισπαλοι οι 95-96
 
Συνχεια με το τουρνου «Μπουρλς» και την ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1995-96, που και εδ υπεθυνος προπονητς εναι ο Γιννης Λιβαθινς. Το Cosmos Club υποδχτηκε τη Θελλα Αγου Δημητρου και αναδεχτηκε ισπαλο 2-2. Ο αγνας ταν αρκετ καλς, με τις δο ομδες να εμφανζονται ισοδναμες και ισορροπημνες στη μεγαλτερη διρκεια του ματς, να παζουν καλ ποδσφαιρο και να χνουν ευκαιρες για γκολ, τσσερις ββαια εξ αυτν γιναν γκολ, εν εχαν τη δυναττητα να πετχουν και λλα. Το Cosmos Club στθηκε πολ καλ στον αγωνιστικ χρο, εχε τις φσεις και μποροσε να πρει τη νκη, καταφρνοντας εν τλει να μην χσει, με τους αθλητς μως να ικανοποιον με την παρουσα τους. Τα γκολ της ομδας πτυχαν οι Ζαφειρτος και Καρατζς.
Το ρστερ του Cosmos Club: Ελευθερου, Ζνιου, Λππας, Μρτζο, Μπαλοτσος, Ζαφειρτος, Τσακανκας, Κελεσδης, Χαρτος, Καρατζς, Φακοδης. Αναπληρωματικο: Αναγνστου, Κυριακπουλος, Μενενκος, Πατσιτης.
 
2-2 και οι 93-94
 
Τλος, η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1993-94, που υπεθυνος προπονητς εναι ο Μπμπης Βερυκκης και μετχει στο τουρνου «Μπουρλς» και αυτ, αγωνιζμενη εκτς δρας, αναδεχτηκε και αυτ ισπαλη, 2-2 με τον Αθηνακ. Το Cosmos Club, παρλο την πεση που δχτηκε ως φιλοξενομενο, κρτησε πολ καλ στην μυνα, ανταπδωσε τα γκολ που δχτηκε με μορφες επιθετικς ενργειες και εχε τη δυναττητα να πρει και τη νκη, χνοντας σημαντικς ευκαιρες. Η ομδα παρουσασε καλ εικνα και φησε θετικς εντυπσεις, αποδεικνοντας τη συνεχ προδο και βελτωσ της απ αγωνιστικ σε αγωνιστικ. Τα γκολ της ομδας πτυχαν οι Κατσνης και Γκικα Μπλντι.
Το ρστερ του Cosmos Club: Διτης, Προκοπου, Παπαχρηστπουλος, Καρκατσολης, Μπλντι Γκικα, Πιστκος, Λουγιι, Μεν, Ντικολρι, Γκκας, Κατσνης. Αναπληρωματικο: Κοτσικρης, Νουβ, Βασιλικς, Τουλιαγκνοβ, Μπαρκος.

19/11/2007
7 88 Supersport F.M. - 4 (19-11-07)

4Χ4 ΚΟΥΚΟΣ ΚΑΙ KARIOKAS
 
Δο ομδες συνεχζουν με το απλυτο των νικν μετ την ολοκλρωση της 4ης αγωνιστικς του 7ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. Ο λγος για τον Κοκο και τους Kariokas, οι οποοι επιβλθηκαν των Κελτν με 3-2 και της Πεζς με 2-0 αντστοιχα, πετυχανοντας την 4η επιτυχα τους σε ισριθμες αναμετρσεις. Την εξαιρετικ της πορεα συνεχζει η Space, η οποα επικρτησε της Brinks με 8-3 και σκαρφλωσε στην 3η θση της κατταξης με 10 βαθμος, εν στη συνεχεα ακολουθε να τρενκι ομδων με 9 πντους. Η Brinks, που γνρισε την πρτη της ττα, οι Κγκουρες, που κρδισαν την Typoshirt με 8-3 και οι Μπμπηδες, που ξεπρασαν το εμπδιο της Group Therapy με το διο σκορ επσης. Εκολη νκη πτυχαν οι Παρεστες εις βρος των Ρμπελων με 7-2, εν με νκες συνχισαν την πορεα τους Σπερχειδα και Fortuna, επικρατντας της Santos με 3-1 και των Αετν με 5-4 αντστοιχα.
Επιστροφ στις νκες για τους Κγκουρες, οι οποοι επικρτησαν της Typoshirt με 8-3. Οι Κγκουρες ταν πολ αντεροι των αντιπλων τους και φτασαν δκαια στην επικρτηση, χωρς να απειληθον καθλου, εκμεταλλευμενοι ριστα το αριθμητικ πλεονκτημα που εχαν. χι τσο γιατ αγωνστηκαν με πολλος παραπνω πακτες, αφο η Typoshirt εχε μνο 5 και η αντπαλς της τηρντας το fair play βγαλε δο και αγωνστηκε με ξι, σο γιατ εχε τη δυναττητα να κνει πολλς και συχνς αλλαγς, να χρησιμοποιε κθε φορ ξεκοραστους πακτες, εν αντιθσει με την Typoshirt που εχε μλις 5, οι οποοι τρεχαν πνω κτω και τσι πολ εκολα στω και επ της ουσας με να πακτη περισστερο να φτσει στη νκη με 8-3 και εν το σκορ στο Α ημχρονο ταν 6-1, αφο στην επανληψη ο ρυθμς μειθηκε αισθητ, με τις δο ομδες να οδηγονται χωρς ντονες συγκινσεις στην ολοκλρωση του ματς.
Κτι παρμοιο συνβη και στο παιχνδι της Brinks με τη Space. Η Brinks δεν κατφερε να συμπληρσει ομδα στην αρχ του παιχνιδιο, εχε μνο 5 πακτες και μχρι να γνει κανονικ 8 η Space παζοντας σοβαρ κατφερε να προηγηθε με 5-1, βζοντας τις βσεις για τη νκη. ταν πια οι δο ομδες αγωνστηκαν στα σα, απ τα τλη σχεδν του Α ημιχρνου, η διαφορ ταν δη αρκετ και σημαντικ για τη Space, η οποα τη διατρησε χωρς προβλματα και μλιστα παζοντας αρκετ καλ, χοντας την πρωτοβουλα των κινσεων, κατφερε να την αυξσει κιλας, φτνοντας στο τελικ 8-3. Η Brinks δεν κατφερε να βρει τη συνοχ της και οδηγθηκε απλυτα δκαια στην ττα κντρα στην αντερη Space.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πραν οι Kariokas εις βρος της Πεζς, λγω παρβασης κανονισμο. Οι πακτες των Kariokas θα θελαν να ευχαριστσουν τη Μαρα, για την υποστριξη που τους παρχει, τσο αγωνιστικ, σο και μηχανογραφικ.
Πολ ωραο παιχνδι διεξχθη ανμεσα στη Fortuna και τους Αετος, που βρκε νικτρια την πρτη με 5-4. Οι δο ομδες παιξαν καλ ποδσφαιρο, ανοικτ, δημιοργησαν φσεις, με τη Fortuna πιο αποτελεσματικ και καλτερη στην μυνα να φτνει στην επικρτηση.
Το χρο με τα μτια του εδε ο Κοκος, κερδζοντας τους Κλτες με 3-2 μλις στο τελευταο λεπτ του αγνα. Το παιχνδι ταν αρκετ καλ, με τον Κοκο να χει στο μεγαλτερο διστημα την υπεροχ, να παζει καλτερα και να χει περισστερη ρα την μπλα στην κατοχ του, να δημιουργε ευκαιρες, αλλ να μην καταφρνει να τις αξιοποισει. Μολοντι προηγθηκε δο φορς και στις δο περιπτσεις οι Κλτες βρκαν τον τρπο να φτσουν στην ισοφριση, με εκπληκτικ γκολ και στα τελευταα λεπτ η αναμτρηση γινε γκραν γκινιλ. Ο Κοκος πεζε, με τους Κλτες να αμνονται μαζικ. Ο Κοκος εχε χαμνο πναλτι (ουτ), δοκρι και τελικ η ανωτερτητ του καρποφρησε, πετυχανοντας το 3-2 με δσκολο σουτ ξω απ την περιοχ (η μπλα βρκε και στο δοκρι πριν καταλξει στα δχτυα), μλις να λεπτ πριν τη λξη του ματς. Οι Κλτες δεν εχαν το χρνο και τη δναμη να αναζητσουν για 3η φορ την ισοφριση, με τη μεγλη τους προσπθεια να μνει ατελς, αφο η επιμον του Κοκου δικαιθηκε, πετυχανοντας τσι την 4η νκη του.
Πιο καλ η Σπερχειδα πρε τη νκη με αντπαλο τη Santos με 3-1. Ο αγνας ταν αρκετ δυνατς, με τις δο ομδες να τα δνουν λα για το θετικ αποτλεσμα, να παζουν ποιοτικ, πλην μως δυνατ και τη Σπερχειδα με ψογη αμυντικ λειτουργα να φτνει στη νκη με 3-1, παρουσιαζμενη πιο αποτελεσματικ στην επθεση και την τελικ προσπθεια, κνοντας γκολ τις ευκαιρες που δημιοργησε. Η Santos για λλη μια αγωνιστικ εχε τις ευκαιρες, αλλ χι την τελικ προσπθεια, γνωρζοντας ξαν την ττα.
Αντεροι οι Παρεστες φτασαν εκολα στη νκη κντρα στους Ρμπελους με 7-2. Οι Παρεστες εχαν την πρωτοβουλα των κινσεων σε λη τη διρκεια του ματς, αγωνστηκαν καλτερα, πιο οργανωμνα σε μυνα και επθεση, εχαν την υπεροχ και τις ευκαιρες, φτνοντας πιο εκολα μπροστ στην αντπαλη εστα, πετυχανοντας γκολ. Αντθετα οι Ρμπελοι παρλο τις προσπθεις τους δεν μπρεσαν να φανον ανταγωνιστικο, παλεοντας το παιχνδι, υστερντας μως ποιοτικ.
Την ανοδικ τους πορεα συνχισαν οι Μπμπηδες, επικρατντας της Group Therapy με 8-3. Οι δο ομδες αγωνστηκαν ανοικτ και γργορα, με την Group Therapy να βρσκει πρτη το δρμο προς τα δχτυα, σταδιακ μως οι Μπμπηδες ανβασαν την απδοσ τους, εχαν την υπεροχ, ανλαβαν την πρωτοβουλα των κινσεων και με συνοπτικς διαδικασες, ωραα γκολ στερα απ ομαδικς προσπθειες, εκμεταλλευμενοι και τα λθη στην μυνα των αντιπλων, κατφεραν πολ εκολα να ανατρψουν το εις βρος τους 1-0 και να προηγηθον με 5-1. Η συνχεια ταν πλον απλ για τους Μπμπηδες, οι οποοι διατρησαν τα ηνα του ματς και πολ νετα χι μνο κρτησαν το υπρ τους προβδισμα, αλλ το αξησαν κιλας, φτνοντας στην επικρτηση με 8-3.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 4ης αγωνιστικς:
ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ-TYPOSHIRT 8-3
BRINKS-SPACE 3-8
ΠΕΖΗ-KARIOKAS 0-2
FORTUNA-ΑΕΤΟΙ 5-4
ΚΟΥΚΟΣ-ΚΕΛΤΕΣ 3-2
SANTOS-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 1-3
ΡΕΜΠΕΛΟΙ-ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ 2-7
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-GROUP THERAPY 8-3

17/11/2007
8 88 Artisti Macaroni - 4 (17-11-07)

ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΣΑΜΠΑ
 
Η Σμπα ταν η μεγλη νικτρια του ντρμπι της 4ης αγωνιστικς του 8ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni. Οι «κτρινοι» επικρτησαν των Αγων με 4-2 και πρασαν στην κορυφ της κατταξης, μαζ με τον Αστρα, ο οποος δυσκολετηκε αρκετ, αλλ νκησε τον Δα με 4-3. Στην 3η θση βρθηκε η Black Bird, η οποα επιβλθηκε νετα των Συνθεις Υποπτων με 7-1, χοντας και να ματς λιγτερο, πως και η Δυτικ Αθνα που ισοβαθμε μαζ του. Την πρτη τους επιτυχα στο πρωτθλημα σημεωσαν οι Βαρνοι, ξεπερνντας το εμπδιο των Old Boys με 2-1, εν μεγλες και εκολες νκες πτυχαν η Chicken και η Loco Mondo, επικρατντας της Ατλαντς με 7-3 και των Νταλικν με 11-3 αντστοιχα.
Πολ αντερη η Loco Mondo πρε τη νκη με αντπαλο τις Νταλκες με 11-3. Η Loco Mondo εχε την απλυτη υπεροχ και πρωτοβουλα των κινσεων σε λη τη διρκεια της αναμτρησης, παιξε καλτερα, πιο επιθετικ και πολ πιο γργορα απ τον αντπαλ της, δημιοργησε αρκετς ευκαιρες, εν απρροια λων των παραπνω ταν να φτσει πολ εκολα στην επτευξη 11 γκολ και εν τλει στην νετη επικρτηση με 11-3. Οι Νταλκες προσπθησαν να φανον ανταγωνιστικς, αυτ το κατφεραν μχρι τη μεωση του σκορ σε 3-1, στη συνχεια μως δεν εχαν τις δυνμεις και την ποιτητα να κοντρρουν τη Loco Mondo, η οποα απλυτη κυραρχος επβαλε το ρυθμ της και φτασε χαλαρ στη νκη, με τις Νταλκες να τα παρατον στερα απ να σημεο, χωρς καθλου ψυχολογα, δεχμενες τα περισστερα γκολ και μνο στο τλος που το παιχνδι εχε βεβαως κριθε και οι ομδες εχαν χαλαρσει, να σημεινουν δο γκολ, διαμορφνοντας το τελικ 11-3.
Την πρτη τους νκη στο πρωτθλημα πτυχαν οι Βαρνοι, επικρατντας των Old Boys με 2-1. Οι Βαρνοι ταν καλτεροι στο Α ημχρονο, εχαν την πρωτοβουλα των κινσεων, περισστερη ρα την μπλας στην κατοχ τους, αναζτησαν πιο πιεστικ το γκολ, εχαν δο εξαιρετικ σουτ, τα οποα μως απκρουσε εντυπωσιακ ο τερματοφλακας των Old Boys και τελικ δεν κατφεραν να βρουν το δρμο προς τα δχτυα, με τις δο ομδες να πηγανουν ισπαλες 0-0 στην ανπαυλα, με τους Old Boys στο διστημα αυτ να περιορζονται σε αμυντικ, παθητικ ρλο. Στην επανληψη οι Βαρνοι μπκαν ξαν πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο και περισστερο αποφασισμνοι να φτσουν στη νκη. Η πεσ τους βρκε αντκρισμα, ανογοντας σχετικ νωρς στο Β μρος το σκορ, εν λγα λεπτ αργτερα διπλασασαν τα τρματ τους, ντας αντεροι των αντιπλων τους. Το 2-0 επφερε τη χαλρωση στους Βαρνους και τη δυναττητα στους Old Boys να ανεβσουν την απδοσ τους, να πισουν περισστερο και να βγουν περισστερες φορς στην επθεση. Η υπεροχ τους στο μικρ αυτ διστημα καρποφρησε με να γκολ, αλλ παρλο τις προσπθεις τους στο τλος να φτσουν στην ισοφριση, δεν δημιοργησαν καμα μεγλη ευκαιρα, με τους Βαρνους να κρατον εκολα το 2-1 και να παρνουν τη δκαιη, πρτη τους νκη στο πρωτθλημα.
Πολ καλτερη η Chicken πρε τη νκη με αντπαλο την Ατλαντς με 7-3. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στο Α ημχρονο, με το παιχνδι να γνεται κυρως στο χρο του κντρου, τις δο ομδες να δημιουργον ψιλοευκαιρες και τελικ την Ατλαντς να εναι εκενη που να ανογει πρτη το σκορ, σημεινοντας το 1-0. Η συνχεια μως ανκε ολοκληρωτικ στη Chicken, η οποα με ψογη μυνα και σωστ εκδλωση των επιθσεν της, κατφερε χι απλ να ανατρψει το εις βρος της 1-0, αλλ να καθαρσει και τη νκη, παρνοντας μεγλο προβδισμα στο σκορ με 7-1. Η Ατλαντς δεν μπρεσε να βρει απντηση σε αυτ το επιθετικ ντεμαρζ της Chicken και το μνο που κατφερε στο τλος πια, ταν λα εχαν κριθε, ταν να πετχει δο γκολ και να διαμορφσει το τελικ 7-3, της καθαρς νκης της Chicken.
Τα χρειστηκε ο Αστρας, αλλ τελικ ξεπρασε το δσκολο εμπδιο του Δα επικρατντας με 4-3. Ο Αστρας ταν ο απλυτος κυραρχος του ματς στα πρτα λεπτ, εχε την υπεροχ και λεγχε απλυτα το ρυθμ του αγνα και παζοντας σοβαρ με αποτελεσματικς επιθσεις, κατφερε τις φσεις που δημιοργησε να τις κνει γκολ και να προηγηθε με 2-0. Ο Δας που σε καμα περπτωση δεν παρτησε το παιχνδι, αλλ η διαφορ ποιτητας των δο ομδων ταν εμφανς, μπρεσε και μεωσε σε 2-1, δνοντας νο ενδιαφρον στην αναμτρηση. Ο Αστρας μως βαλε σκοπ να καθαρσει το ματς και με αντεπθεση διαρκεας βρκε δο φορς το δρμο προς τα δχτυα και μλιστα με πολ ωραα γκολ, μετατρποντας το 2-1 σε 4-1, δεχνοντας να εξασφαλζει τη νκη. Η απστευτη χαλρωση των παικτν του μως, τα λθη στην μυνα και οι μοναδικς ευκαιρες που χασε για να αυξσει και λλο το δεκτη του σκορ, παραλγο να του κοστσουν. Ο Δας που πλεψε μεωσε αρχικ σε 4-2 και εν συνεχεα σε 4-3, κνοντας θρλερ τα τελευταα λεπτ, δνοντς τα λα για την ισοφριση. Η πεση και το γχος λειτοργησε ευεργετικ για τον Αστρα, ο οποος σοβαρετηκε στην μυνα, δεν απειλθηκε καθλου απ τον αντπαλ του, κρτησε εκολα το υπρ του προβδισμα και το τελευταο σφριγμα του διαιτητ βρκε τους πακτες του ανακουφισμνους για τη νκη με 4-3 που εχαν πρει.
Απλυτη κυραρχη της αναμτρηση με τους Συνθεις Υποπτους η Black Bird φτασε εκολα στην επικρτηση με 7-1. Παζοντας αρκετ καλ και πολ γργορα στην επθεση, δημιουργντας πολλς φσεις και σημεινοντας ωραα γκολ, η Black Bird φτασε νετα στη νκη, διατηρντας το αττητο στο πρωτθλημα, καθς ταν η 3η σε ισριθμα παιχνδια. Οι Συνθεις Υποπτοι για λλη μια φορ δεν κατφεραν να παρουσιαστον ανταγωνιστικο, παραδθηκαν στην ανωτερτητα των αντιπλων τους και το μνο που κατφεραν ταν να σημεισουν το γκολ της τιμς, γνωρζοντας μα ακμη ττα.
Η Σμπα ταν η μεγλη και δκαιη νικτρια του ντρμπι με τους Αγιους επικρατντας με 4-2. Το ξεκνημα του ματς ανκε ολοκληρωτικ στους Αγιους, οι οποοι μπανοντας πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο και παζοντας επιθετικ, χασαν τρεις πολ καλς ευκαιρες για να φτσουν στο γκολ, με την μυνα της Σμπα σε λες τις περιπτσεις να απομακρνει την μπλα σχεδν πνω απ τη γραμμ του τρματς της. Σταδιακ μως η Σμπα ισορρπησε το παιχνδι, βγκε στην επθεση και με δο στημνες φσεις και δο πολ ωραα σουτ πτυχε ισριθμα γκολ, τσι απλ. Στις αρχς της επανληψης η Σμπα εχε τις ευκαιρες για να κλειδσει τη νκη, ο αγνας εχε ανοξει αρκετ, με την μπλα να πηγανει συνεχς πνω κτω και τελικ τους Αγιους να βρσκουν ανοικτ την μυνα της Σμπα και σε μα αντεπθεση να μεινουν σε 2-1 το σκορ. Οι Αγιοι με ανεβασμνη την ψυχολογα προσπθησαν να ισοφαρσουν, πεσαν, αλλ δεν χασαν καμα μεγλη ευκαιρα. Αντθετα η Σμπα με σωστς επιθσεις και ψυχραιμα ταν πιο απειλητικ, καταφρνοντας να πετχει δο ακμη γκολ, κνοντας το 4-1 και ουσιαστικ εξασφαλζοντας τη νκη. Και ντως τσι ταν, αφο στα εναπομεναντα λεπτ οι Αγιοι δεν εχαν τα ψυχικ αποθματα να παλψουν για την ανατροπ, μεινοντας απλς σε 4-2, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της δκαιης νκης της Σμπα, η οποα με την επικρτηση αυτ πρασε στην κορυφ του πρωταθλματος, ισβαθμη με τον Αστρα.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 4ης αγωνιστικς:
LOCO MONDO-ΝΤΑΛΙΚΕΣ 11-3
ΒΑΡΩΝΟΙ-OLD BOYS 2-1
CHICKEN-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 7-3
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΔΙΑΣ 4-3
BLACK BIRD-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 7-1
ΑΓΙΟΙ-ΣΑΜΠΑ 2-4

16/11/2007
10 77 Sporday - 1 (16-11-07)

ΜΟΝΟ Η SAAB ΝΙΚΗΣΕ
 
Με τρεις αναμετρσεις νοιξε η αυλαα του 10ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday, αλλ μνο σε μα υπρξε νικητς. Αυτ ταν η Saab, η οποα αντερη επικρτησε της Square Pants με 7-2. Τα υπλοιπα δο παιχνδια ληξαν ισπαλα. Ο λγος για το ματς του Δρσου Στικου με την Goodys, που ληξε 3-3 και ο αγνας του Coco Café με την Karenta, που τελεωσε 5-5.
Ωραο παιχνδι με συναρπαστικ εξλιξη διεξχθη ανμεσα στο Δρσο Στικο και την Goodys, που ληξε με τις δο ομδες να αναδεικνονται δκαια ισπαλες 3-3. Ο Δρσος Στικος ξεκνησε καλτερα την αναμτρηση και προηγθηκε με 1-0, η Goodys μως ανκαμψε, πρε τα ηνα του ματς και πρασε μπροστ στο σκορ με 2-1. Ο Δρσος Στικος ισορρπησε στη συνχεια και κατφερε να ισοφαρσει σε 2-2, πλι μως η Goodys βρκε τον τρπο να φτσει στο γκολ, παρνοντας, εκ νου προβδισμα με 3-2. Οι πακτες της μως δεν μπρεσαν να το διατηρσουν, καθς ο Δρσος Στικος πεσε στα τελευταα λεπτ και κατφερε να ισοφαρσει, διαμορφνοντας το τελικ 3-3, αφο στα εναπομεναντα δευτερλεπτα δεν δημιουργθηκε κποια μεγλη ευκαιρα απ τις ομδες για να φτσουν στο τρμα της νκης.
Αντερη η Saab φτασε εκολα στην επικρτηση με αντπαλο τη Square Pants με 7-2. Η Saab εκμεταλλετηκε ριστα το αριθμητικ πλεονκτημα, αφο η Square Pants δεν κατφερε να συμπληρσει ομδα και αγωνστηκε με τρεις πακτες λιγτερους και απρροια της ιδιομορφας αυτς ταν να παρουσιαστε καλτερη στον αγωνιστικ χρο, να μην αντιμετωπσει σχεδν καννα πρβλημα στην μυνα και αντιθτως βγανοντας συχν στην επθεση, με πολλος πακτες, να καταφρει να δημιουργσει πολλς ευκαιρες και φυσικ να πετχει γκολ. Η Square Pants αντιστθηκε σο καλτερα μποροσε, αλλ με τρεις πακτες λιγτερους ταν αδνατο να πετχει κτι καλ και η ττα με 7-2 ρθε αναπφευκτα.
Συναρπαστικ εξλιξη εχε η αναμτρηση ανμεσα στο Coco Café και την Karenta, που βρκε τις δο ομδες ισπαλες 5-5. Ο αγνας ταν αρκετ καλς, με τους πακτες και των δο ομδων να αποδδουν ωραο ποδσφαιρο, να τρχουν πνω κτω, να παζουν ανοικτ και να δημιουργον ευκαιρες για γκολ. Οι χαλαρς μυνες λοιπν ταν αδνατο να σταματσουν τα κματα των επιθσεων και αναπφευκτο ταν να σημειωθον αρκετ γκολ, μερικ εξ αυτν πολ μορφα, με τους δο αντιπλους απλυτα ισοδναμους, χοντας μοιρασμνη υπεροχ και πρωτοβουλα των κινσεων, να μοιρζονται εν τλει και τους βαθμος με τις εντυπσεις, στερα απ το ισπαλο 5-5.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 1ης αγωνιστικς:
ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ-GOODYS 3-3
SAAB-SQUAREPANTS 7-2
COCO CAFÉ-KARENTA 5-5

14/11/2007
COSMOS CLUB

Σοπερ η ακαδημα του Cosmos Club
 
Τη συνεχ προδο και βελτωσ τους επιβεβαινουν κθε εβδομδα οι αθλητς της σχολς εκμθησης του αθλητικο κντρου μνι ποδοσφαρου Cosmos Club στον Κολων, οι οποοι στα τουρνου ακαδημιν που μετχουν παρουσιζονται ολονα και καλτεροι. Για λλη μα αγωνιστικ η εμφνιση των ομδων της σχολς ταν εντυπωσιακ, τσο σον αφορ τα αποτελσματα που σημεωσαν, σο και στη συνολικ παρουσα τους εντς και εκτς γηπδου. Η μα νκη και οι δο ισοπαλες αποτελον τον καθρπτη της εξαιρετικς δουλεις που πραγματοποιεται στους κλπους της ακαδημας, που τα παιδι μαθανουν πρτα απ λα να εναι σωστο αθλητς, να ψυχαγωγονται μσα απ το δημοφιλστερο θλημα στον κσμο και εν συνεχεα να παζουν για το αποτλεσμα, αποδδοντας ββαια καλ ποδσφαιρο και εφαρμζοντας απολτως στην πρξη σα διδσκονται στη θεωρα. Για λλη μια αγωνιστικ λοιπν ο απολογισμς ταν θετικτατος, γεγονς που φησε ικανοποιημνους προπονητς, υπευθνους και γονες, οι οποοι βλπουν με ευχαρστηση τους νεαρος αθλητς να ξεδιπλνουν το ταλντο τους στις τσσερις γραμμς του γηπδου, πραγματοποιντας καλ εμφνιση, παζοντας ωραα μπλα και σημεινοντας μορφα γκολ, μσα απ υπροχους συνδυασμος και ενργειες, ομαδικς και ατομικς.
Οσον αφορ το αγωνιστικ κομμτι, η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1997-98 με προπονητ το Γιννη Λιβαθιν που μετχει στο «Θουκυδδειο» τουρνου, επικρτησε εκτς δρας του Φωστρα με 4-2. Ο αγνας ταν πολ καλς, με συναρπαστικ θαμα και απ τους δο αντιπλους. Η ομδα του Cosmos Club εχε την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων στη μεγαλτερη διρκεια του παιχνιδιο και σο πρναγε η ρα απδιδε ακμα καλτερο ποδσφαιρο, αναλαμβνοντας εντελς τα ηνα του ματς. Αυτ φνηκε ξεκθαρα και στο σκορ, που εν οι δο ομδες ξεκνησαν ισοδναμα και ισορροπημνα, σταδιακ το Cosmos Club αξανε την υπρ του διαφορ, φτνοντας σε μια σημαντικ νκη με 4-2. Μεγλος πρωταγωνιστς για λλη μια φορ της ομδας ταν ο Βσσος που πτυχε 3 γκολ, εν να ακμα πρσθεσε ο Οικονμου. Αξζει πντως να αναφρουμε πως λοι οι αθλητς πγαν πολ καλ και βαλαν το δικ τους πολτιμο λιθαρκι στην επικρτηση της σχολς.
Συνχεια με το τουρνου «Μπουρλς» και την ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1995-96, που και εδ υπεθυνος προπονητς εναι ο Γιννης Λιβαθινς. Το Cosmos Club φιλοξενθηκε απ τον Υμηττ και αναδεχτηκε ισπαλο 0-0. Το «στερο» αποτλεσμα δεν καθρεφτζει την παρουσα των δο ομδων μσα στον αγωνιστικ χρο και κυρως του Cosmos Club, που εχε αρκετς ευκαιρες για να πετχει γκολ, αλλ η ατυχα και η απροσεξα στην τελικ προσπθεια δεν απφεραν τον επιθυμητ στχο. Απ την λλη μως μσα απ το 0-0 αναδεικνεται η τλεια μυνα της ομδας και τι ακμα και σε αυτ την τσο νεαρ ηλικα, οι αθλητς μπορον να παξουν μυνα και μοναδικ τους προσανατολισμς δεν εναι πως θα βλουν την μπλα στα αντπαλα δχτυα, αλλ εξετζουν την πολπλευρη μερι του παιχνιδιο και λους τους τομες ενς αγνα.
Τλος, η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1993-94, που υπεθυνος προπονητς εναι ο Μπμπης Βερυκκης και μετχει στο τουρνου «Μπουρλς» και αυτ, αγωνιζμενη εντς δρας, αναδεχτηκε και αυτ ισπαλη, αλλ με το εντυπωσιακ 3-3 με τον Πανινιο. Ο αγνας ταν συγκλονιστικς, με πολλς εναλλαγς στο σκορ, τις δο ομδες να παζουν ανοικτ ποδσφαιρο, γργορο, την μπλα να πηγανει συνεχς πνω κτω, να χνονται πρα πολλς ευκαιρες και να σημεινονται υπροχα γκολ. Το θαμα ταν εκπληκτικ και το τελικ αποτλεσμα αντικατοπτρζει τις προσπθειες λων των παικτν, μολοντι στα τελευταα λεπτ το Cosmos Club εχε κποιες ευκαιρες για να πετχει να 4ο γκολ και να πρει τη νκη. Σκρερ για την ομδα χρστηκαν δο φορς ο Λουγιι και μα ο Μεν.

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar