>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

7/12/2007
10 77 Sporday - 4 (07-12-07)

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟ COCO CAFE
 
Στην κορυφ του 10ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday φιγουρρει το Coco Café, μετ την ολοκλρωση της 4ης αγωνιστικς. Το Coco Café αναδεχτηκε ισπαλο 5-5 στο ντρμπι της ημρας με το Δρσο Στικο, ο οποος βρσκεται στην 3η θση με 5 βαθμος και εκμεταλλευμενο τη βαρι ττα της Karenta απ τη Goodys, η οποα ανβηκε επσης στην 3η θση με 5 βαθμος, με 9-1, σκαρφλωσε μνο πρτο στην κορυφ της κατταξης με 8 βαθμος, ναν περισστερο απ την Karenta. Στο τελευταο παιχνδι της ημρας, η XL Logistics επιβλθηκε εκολα της Saab με 7-3.
Σε παρσταση για να ρλο εξελχθηκε η αναμτρηση ανμεσα στην Goodys και την Karenta, η οποα βρκε μεγλη νικτρια την πρτη με 9-1, πρα πολ εκολα, νετα και επιβλητικ. Η Goodys εχε την απλυτη υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων σε λη τη διρκεια του ματς και δεν απειλθηκε καθλου απ την αντπαλ της. Σε καννα σημεο του παιχνιδιο δεν γνρισε αντσταση και κυριολεκτικ κανε τι θελε μσα στον αγωνιστικ χρο. Η Karenta απελπιστικ μακρι απ τον καλ της εαυτ δεν ταν καθλου ανταγωνιστικ και απλ υποτχθηκε στην ανωτερτητα της αντιπλου της, γνωρζοντας την εκολη ττα. Η Goodys ταν πρα πολ επιθετικ και χοντας σχεδν απλυτο ποσοστ αποτελεσματικτητας, εκμεταλλευμενη και τα κεν στην μυνα της Karenta, κατφερε να φτσει στην επτευξη 9 γκολ, πολ νετα. Απ την λλη η Karenta το μνο που μπρεσε να πετχει ταν το γκολ της τιμς, μεινοντας και διαμορφνοντας το τελικ 9-1 της βαρις ττας της, που την ριξε απ την κορυφ του πρωταθλματος.
Αντερη στο Β ημχρονο η XL Logistics φτασε στη νκη με αντπαλο τη Saab με 7-3. Το πρτο μρος του ματς ταν απλυτα ισορροπημνο, με τις δο ομδες να συμβαδζουν στο σκορ και τη Saab ελαφρ καλτερη να προηγεται με 3-2. Η Saab εχε διαρκς την πρωτοπορα στο σκορ, με 1-0, 2-1 και 3-2, η XL Logistics μως κατφερε να ισοφαρσει και να πει στην ανπαυλα μλις με να τρμα διαφορ πσω στο σκορ. Στην επανληψη η             XL Logistics εχε την απλυτη υπεροχ, ανβασε την απδοσ της, κυριρχησε στον αγωνιστικ χρο, βελτωσε την αμυντικ της λειτουργα και κατφερε να ανατρψει το εις βρος της σκορ, παρνοντας προβδισμα με 5-2. Το μνο που πτυχε η Saab ταν να μεισει προς στιγμ σε 5-3, τποτα περισστερο μως, αφο η XL Logistics ταν αντερη και μπρεσε με νο κμα επιθσεων να φτσει στην επτευξη δο γκολ ακμη, αυξνοντας το δεκτη του σκορ στο 7-3. Το αποτελσματα στη συνχεια δεν λλαξε και το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε την XL Logistics δκαια νικτρια με 7-3, που ταν η πρτη της στο πρωτθλημα.
Ισπαλο 5-5 ληξε το παιχνδι ανμεσα στο Coco Café και το Δρσο Στικο, στο μεγλο ντρμπι της ημρας, σκορ με το οποο το Coco Café σκαρφλωσε μνο πρτο στην κορυφ της κατταξης και το Δρσο να ανεβανει στην 3η θση. Η αναμτρηση ταν συναρπαστικ, με συγκλονιστικ εξλιξη στο σκορ και συνεχες εναλλαγς. Το Coco Café ξεκνησε καλτερα το ματς και πολ γργορα προηγθηκε με 1-0, μεση μως ταν η απντηση του Δρσου Στικου, ο οποος κατφερε μσα σε λγα λεπτ να ανατρψει το 0-1 και να πρει κεφλι στο σκορ με 2-1. Το Coco Café μως δεν εχε πει την τελευταα του λξη και πριν την ολοκλρωση του ημιχρνου απντησε στην πρτη ανατροπ του Δρσου, πετυχανοντας με τη σειρ του τη δικι του, παρνοντας εκ νου προβδισμα με 3-2. πως στις αρχς του ματς, τσι και στην επανληψη, το Coco Café μπκε πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο και ευτχησε να σημεισει γκολ, που ταν το 4ο, παρνοντας αρα δο τερμτων. Αμσως μως ο Δρσος Στικος μεωσε σε 4-3, διατηρντας αμεωτο το ενδιαφρον του ματς. Πλι μως το Coco Café βρκε τον τρπο να φτσει στα αντπαλα δχτυα και με νο γκολ να ανεβσει ξαν τη διαφορ στο +2 (5-3). Κπου εκε μως οι πακτες του χαλρωσαν, πστεψαν στη νκη και το πλρωσαν. Ο Δρσος Στικος δεν παρτησε το παιχνδι, πλεψε, πεσε, δημιοργησε ευκαιρες και δικαιθηκε. Αρχικ μεωσε σε 5-4 και λγο αργτερα ισοφρισε σε 5-5, χνοντας μλιστα καλς ευκαιρες να πρει ακμα και τη νκη στα τελευταα δευτερλεπτα. Τελικ λλο γκολ δεν μπκε και οι δο ομδες αναδεχτηκαν ισπαλες 5-5.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 4ης αγωνιστικς:
GOODYS-KARENTA 9-1
XL LOGISTICS-SAAB 7-3
COCO CAFÉ-ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ5-5

5/12/2007
COSMOS CLUB

Θραση για την ακαδημα του Cosmos Club – 3 στα 3
 
Μα εβδομδα κρτησε η μικρ κοιλι και αγωνιστικ χαλρωση των τμημτων υποδομς της ακαδημας του αθλητικο κντρου μνι ποδοσφαρου Cosmos Club. Οι σχολς του κλαμπ επστρεψαν με δυναμικ τρπο στα τουρνου ακαδημιν που λαμβνουν μρος, πετυχανοντας το Σαββατοκριακο που μας πρασε το απλυτο των νικν. Τρεις επιτυχες σε ισριθμες αναμετρσεις, τρεις νετες επικρατσεις, με εξαιρετικ ποδσφαιρο, πολ μορφο θαμα, ωραα γκολ, εξαιρετικος συνδυασμος, ατομικος και ομαδικος, τρεις τλειες εμφανσεις, που φησε απλυτα ικανοποιημνους τους υπεθυνους προπονητς. Απ εβδομδα σε εβδομδα οι ομδες εκμθησης του Cosmos Club παρουσιζουν ολονα και μεγαλτερη βελτωση, οι νεαρο αθλητς αποδδουν στον αγωνιστικ χρο σχεδν στο απλυτο σα διδσκονται και εφαρμζουν στις προπονσεις και με την παρουσα τους αποδεικνουν συνεχς τι διαθτουν τερστιο ταλντο και ικαντητες.
 
Σοπερ μυνα οι 97-98
 
Οσον αφορ το αγωνιστικ κομμτι, η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1997-98 με προπονητ το Γιννη Λιβαθιν που μετχει στο «Θουκυδδειο» τουρνου, επικρτησε εντς δρας των Αγων Αναργρων με 3-1. Το Cosmos Club εχε την υπεροχ σε λη τη διρκεια της αναμτρησης, δημιοργησε αρκετς φσεις μπροστ στην αντπαλη εστα, απδωσε πολ καλ ποδσφαιρο και με μορφο τρπο φτασε στην επτευξη τριν τερμτων. Αυτ που ξεχρισε μως ταν η αμυντικ λειτουργα της ομδας, η οποα ταν ψογη, καθαρζοντας λες τις επικνδυνες φσεις που πγαιναν να δημιουργηθον και κλενοντας εξαιρετικ τους διαδρμους στην αντπαλη ομδα. Σκρερ για τη σχολ του Cosmos Club χρστηκαν οι Παπαδπουλος, Κακαβολας και Οικονμου.
Το ρστερ του Cosmos Club: Κουσιδης, Μυζρι, Κορφις, Καπετνης, Ταμπκης,   Παπαδπουλος, Οικονμου, Ζαφειρτος, Κακαβολας. Αναπληρωματικο: Κουτσομτης, Βσσος, Ευσταθιδης, Μποζας, Μπαρκος, Κολγκης.
 
Καταιγιστικο οι 95-96
 
Συνχεια με το τουρνου «Μπουρλς» και την ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1995-96, που και εδ υπεθυνος προπονητς εναι ο Γιννης Λιβαθινς. Το Cosmos Club αγωνστηκε εκτς δρας με αντπαλο τα Σορμενα και πτυχε επιβλητικ νκη με 6-0. Η ακαδημα του Cosmos Club ταν πραγματικ καταιγιστικ, χοντας την απλυτη υπεροχ απ το πρτο μχρι το τελευταο λεπτ της αναμτρησης. Οι πακτες της σχολς εχαν τον απλυτο λεγχο του παιχνιδιο και την πρωτοβουλα των κινσεων, δεν απειλθηκαν σχεδν καθλου απ την αντπαλη ομδα και με συνεχες επιθσεις και πολλς ευκαιρες που δημιοργησαν, φτασαν εκολα, νετα και επιβλητικ στο ευρ 6-0. Ολη η ομδα απδωσε πολ μορφο ποδσφαιρο, δεχνοντας σπουδαες αρετς μσα στο γπεδο. Τα τρματα της μεγλης νκης σημεωσαν οι Καρατζς και Διαρεμς απ δο και Τσακανκας και Χαρτος απ να.
Το ρστερ του Cosmos Club: Ελευθερου, Ζνιου, Σταυρινκης, Λππας, Μρτζο, Ζαφειρτος, Τσακανκας, Κελεσδης, Χαρτος, Καρατζς, Φακοδης. Αναπληρωματικο: Αναστασου, Κυριακπουλος, Μενενκος, Πατσιτης, Διαρεμς.
 
Μεγλο διπλ στον Ταρο οι 93-94
 
Τλος, η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1993-94, που υπεθυνος προπονητς εναι ο Μπμπης Βερυκκης και μετχει στο τουρνου «Μπουρλς» και αυτ, αγωνιζμενη εκτς δρας, πτυχε σπουδαα νκη στο τοπικ ντρμπι με τον Αγιαξ Ταρου με 4-2. Ο αγνας ταν ντρμπι, με τις δο ομδες να ισορροπον και να παρουσιζονται ισοδναμες στο πρτο διστημα του ματς. Σταδιακ μως η ακαδημα του Cosmos Club ανβαζε ρυθμ, βελτωνε την απδοσ της, αναλμβανε την επιθετικ πρωτοβουλα, βγαινε πιο συχν στην επθεση και δημιουργοσε περισστερες και πιο επικνδυνες φσεις. Απρροια της ανωτερτητας της ομδας ταν να πετχει μερικ γκολ και να αποσπαστε στο σκορ, παρνοντας τελικ προβδισμα με 4-2, το οποο διατρησε εκολα στα τελευταα, πανηγυρζοντας τη μεγλη νκη. Τα γκολ για τη σχολ πτυχαν οι Κατσνης δο και απ να οι Κεντικολρι και Γκικα.
Το ρστερ του Cosmos Club: Διτης, Παπαχρηστπουλος, Καρκατσολης, Κεντικολρι, Γκικα, Πιστκος, Λουγιι, Μεν, Γκκας, Κατσνης, Μαστακοδης, Μπαρκος, Κολιοδης

3/12/2007
7 88 Supersport F.M. - 6 (03-12-07)

ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ
 
Με σημαντικς νκες των πρωτοπρων ολοκληρθηκε η 6η αγωνιστικ του 7ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. Ο πρωτοπρος Κοκος επικρτησε των Αετν με 4-0 και συνεχζει να οδηγε την κορσα του πρωταθλματος χοντας πετχει το απλυτο των νικν, η Space επιβλθηκε των Κγκουρων με 3-1 και ακολουθε στη 2η θση με 16 πντους, εν και οι Kariokas κρδισαν τους Μπμπηδες με 4-1 και βρσκονται στην 3η θση με 15 βαθμος. Σπουδαα νκη επ της Fortuna με 4-2 σημεωσαν οι Κλτες, εν Brinks και Typoshirt αναδεχτηκαν ισπαλοι 4-4 σε μια συναρπαστικ αναμτρηση. Η Πεζ επικρτησε της Group Therapy με 5-2, εν εχαμε και δο ισοπαλες με 1-1, στα παιχνδια Ρμπελοι-Σπερχειδα και Santos-Παρεστες.
Ελαφρ αντερη η Space επιβλθηκε των Κγκουρων με 3-1 και παρμεινε στη 2η θση της κατταξης, σε απσταση αναπνος απ την κορυφ. Το Α ημχρονο της αναμτρησης ταν ισορροπημνο, με τις δο ομδες να παζουν ανοικτ και γργορα και να δημιουργον φσεις, τη Space να ανογει πρτη το σκορ, αλλ τους Κγκουρες να ισοφαρζουν σε 1-1. Στην επανληψη η Space ταν πιο επιθετικ, πεσε περισστερο τους αντιπλους της και κατφερε να πρει προβδισμα με 2-1. Στη συνχεια οι Κγκουρες ανβασαν την απδοσ τους, προσπθησαν να ισοφαρσουν, εχαν να δοκρι, εν και η Space ταν ιδιατερα απειλητικ στις αντεπιθσεις, χοντας και αυτ δοκρι. Τελικ οι προσπθειες των Κγκουρων δεν ευοδθηκαν, αντθετα, λγα δευτερλεπτα πριν τη λξη του ματς η Space πτυχε και 3ο γκολ, παρνοντας τη νκη με 3-1.
Απλυτα ισορροπημνο ματς, πολ δυνατ και με μεγλο πθος διεξχθη ανμεσα στη Santos και τους Παρεστες, με τις δο ομδες να αναδεικνονται ισπαλες 1-1. Ο αγνας εχε καλ ρυθμ και απ τους δο αντιπλους, οι οποοι απ το πρτο λεπτ κυνγησαν το γκολ, χωρς επιτυχα μως. Σε λη τη διρκεια της αναμτρησης οι δο ομδες παρουσιζονταν ισοδναμες και λο το ζουμ του ματς ταν τα τελευταα 5 λεπτ, που και πλι εν σημειθηκαν δο γκολ, το αποτλεσμα δεν λλαξε. Η Santos ταν εκενη που πτυχε πρτη γκολ, δο λεπτ αργτερα μως οι Παρεστες ισοφρισαν σε 1-1. Στα εναπομεναντα δευτερλεπτα δεν λλαξε τποτα και τσι οι δο ομδες μοιρστηκαν βαθμος και εντυπσεις, με αυτ το ισπαλο 1-1.
Ιδια κατσταση, ως προς το σκορ, εχαμε και στο παιχνδι των Ρμπελων με τη Σπερχειδα. Οι δο ομδες αναδεχτηκαν επσης ισπαλες 1-1, με τους Ρμπελους αρκετ δυνατος και αποφασιστικος να αιφνιδιζουν τη Σπερχειδα και να πετυχανουν πρτοι γκολ, εν σε λη την υπλοιπη διρκεια του ματς η Σπερχειδα ταν εκενη που εχε την πρωτοβουλα των κινσεων και την υπεροχ, χωρς μως να δημιουργσει την πολ μεγλη ευκαιρα, χοντας μερικ καλ σουτ, πιζοντας συνεχς για την ισοφριση. Αντθετα οι Ρμπελοι ρχνοντας το βρος στην μυνα προσπαθοσαν στις αντεπιθσεις να φτσουν σε να δετερο γκολ και να κλειδσουν τη νκη. Οι Ρμπελοι τελικ δεν κατφεραν κτι, αντθετα με τη Σπερχειδα, η επιμον της οποας δικαιθηκε λγα λεπτ πριν το τλος του αγνα, ισοφαρζοντας σε 1-1. Στη συνχεια δεν λλαξε κτι και οι δο ομδες αναδεχτηκαν δκαια ισπαλες με 1-1.
Αντερη η Πεζ στα τελευταα λεπτ του αγνα πρε τη νκη με αντπαλο την Group Therapy με 5-2. Το παιχνδι ταν αρκετ καλ, με τις δο ομδες να παζουν γργορα, με την μπλα συνεχς πνω κτω, να δημιουργον ευκαιρες και να κνουν μορφους συνδυασμος. Το ματς ταν ισορροπημνο στη μεγαλτερη διρκεια του, με την Group Therapy να ανογει πρτη το σκορ, την Πεζ μως να πετυχανει την ανατροπ και να παρνει προβδισμα με 2-1, ξαν μως την Group Therapy να ισοφαρζει σε 2-2. Η Πεζ μως αντερη και πιο επιθετικ και πιεστικ στα τελευταα δκα λεπτ της αναμτρησης φτασε στη νκη, καταφρνοντας να βελτισει την αμυντικ της λειτουργα και μετατρποντας σε γκολ τις φσεις που δημιοργησε στην επθεση, σημεωσε τρα τρματα, χωρς να δεχτε απντηση απ την αντπαλ της και τσι να φτσει στην πολτιμη επικρτηση με 5-2.
Με να ξσπασμα στο Β ημχρονο ο Κοκος πρε τη νκη με αντπαλο τους Αετος με 4-0. Ο Κοκος εχε απ το πρτο λεπτ την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων στο ματς, δεν κατφερε μως στο πρτο ημχρονο να βρει το δρμο προς τα δχτυα. Οι Αετο στημνοι πολ καλ κντραραν στα σα τον αντπαλ τους και κρατοσαν με σχετικ ευκολα το μηδν στην μυνα, προσπαθντας σποραδικ να κνουν και κτι καλ στην επθεση. Στην επανληψη η πεση του Κοκου εντθηκε και τελικ οι πακτες του πανηγρισαν το γκολ, το οποο ρθε με αρκετ τυχερ τρπο. Η συνχεια ταν εκολη για τον πρωταθλητ, ο οποος χωρς να αντιμετωπσει προβλματα στην μυνα, βρκε τους σωστος διαδρμους στην επθεση και φτασε στην επτευξη τριν ακμη τερμτων, κνοντας το 4-0, που ταν και το τελικ αποτλεσμα μας ακμη επικρτησς του στο πρωτθλημα, της 6ης συνεχμενης σε ισριθμες αναμετρσεις, που το διατηρε μνο πρτο στην κορυφ της βαθμολογας χοντας πετχει το απλυτο των νικν.
Πολ καλ παιχνδι με γργορο ρυθμ και απ τις δο ομδες διεξχθη ανμεσα στους Κλτες και τη Fortuna, που βρκε νικητς τους πρτους με 4-2. Οι Κλτες ταν πολ καλτεροι και αντεροι των αντιπλων τους, πιο επιθετικο, με περισστερες φσεις και καλ μυνα, χοντας στο μεγαλτερο διστημα του ματς την υπεροχ. Οι πακτες τους εκμεταλλετηκαν την ανωτερτητ τους στο σημεο εκενο και φτασαν στην επτευξη γκολ, παρνοντας ξεκθαρο προβδισμα για τη νκη, με τη Fortuna που μεινε μακρι απ τον καλ της εαυτ να προσπαθε να ανατρψει την κατσταση, χωρς αποτλεσμα μως. Ετσι οι Κλτες πραν τη δκαιη νκη με 4-2, κερδζοντας και λλες θσεις στην κατταξη.
Εξαιρετικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στην Typoshirt και την Brinks, με τις δο ομδες να μοιρζονται βαθμος και εντυπσεις στο ισπαλο 4-4. Ο αγνας εχε αρκετς εναλλαγς και στο σκορ και στη διρκεια υπεροχς της κθε ομδας. Το ξεκνημα του ματς ανκε στην Brinks, η οποα καλτερη εδε δο φορς την μπλα να καταλγει στα αντπαλα δχτυα. Η Typoshirt ισορρπησε, ανβασε την απδοσ της και πριν την ολοκλρωση του Α ημιχρνου κατφερε να ανατρψει το εις βρος της σκορ, παρνοντας προβδισμα με 3-2. Στις αρχς του Β μρους ξαν η Typoshirt ταν αντερη, πετυχανοντας και 4ο τρμα, δεχνοντας να καθαρζει τη νκη. Η Brinks μως δεν εχε πει την τελευταα της λξη, πεσε αρκετ στα τελευταα λεπτ, χασε αρκετς ευκαιρες, με τον τερματοφλακα της Typoshirt να γλυτνει ουκ ολγες φορς την ομδα του, τελικ η υπεροχ της Brinks καρποφρησε, αρχικ μεινοντας σε 4-3 και δο λεπτ πριν το τλος ισοφαρζοντας σε 4-4, που ταν και το τελικ και απλυτα δκαιο αποτλεσμα.
Πολ αντεροι οι Kariokas πραν σπουδαα νκη με αντιπλους τους Μπμπηδες με 4-1. Οι Kariokas εχαν την υπεροχ στη μεγαλτερη διρκεια του ματς, απειλθηκαν ελχιστα στην μυν τους, παιξαν πολ καλ και σωστ στην επθεση και με ωραους συνδυασμος και ψογα και αποτελεσματικ τελειματα των φσεων που δημιοργησαν φτασαν στην επτευξη τριν τερμτων. Οι Μπμπηδες μεωσαν προς στιγμ σε 3-1, ο χρνος που απμενε μως ταν ελχιστος για να καταφρουν κτι καλτερο, με τους Kariokas να κλενουν το σκορ διαμορφνοντας το τελικ 4-1, που τους ανβασε στην 3η θση της βαθμολογας, σε απσταση τρποντου απ την κορυφ.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 6ης αγωνιστικς:
SPACE-ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ 3-1
SANTOS-ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ 1-1
ΡΕΜΠΕΛΟΙ-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 1-1
GROUP THERAPY-ΠΕΖΗ 2-5
ΚΟΥΚΟΣ-ΑΕΤΟΙ 4-0
ΚΕΛΤΕΣ-FORTUNA 4-2
TYPOSHIRT-BRINKS 4-4
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-KARIOKAS 1-4

1/12/2007
8 88 Artisti Macaroni - 6 (01-12-07)

ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ – ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Η CHICKEN
 
Τερστιο ενδιαφρον συγκεντρνει το 8ο πρωτθλημα 8Χ8 Artisti Macaroni μετ και την ολοκλρωση της 6ης αγωνιστικς. Εξι ομδες βρσκονται σε διαφορ 4 βαθμν μεταξ τους και η νταση σο κυλον οι αναμετρσεις ολονα και αυξνεται. Στο πλασιο της 6ης στροφς της φετινς σεζν, η Δυτικ Αθνα παρμεινε στην κορυφ της κατταξης, χοντας πετχει το απλυτο των νικν, μετ και τη να επικρτησ της επ των Συνθεις Υποπτων με 9-2. Δο βαθμος πσω, στους 13, ακολουθον Σμπα και Αγιοι, οι οποοι συνχισαν με νκες τις υποχρεσεις τους, η Σμπα κντρα στους Old Boys με 5-0 και οι Αγιοι με αντπαλο το Δα με 2-0. να πντο πσω απ αυτος τους δο βρσκονται η Black Bird με την Chicken, με την πρτη να επικρατε εκολα της Loco Mondo με 9-0 και τη δετερη να παρνει το ντρμπι της ημρας, κερδζοντας τον Αστρα με 3-0. Ο πρωταθλητς Αστρας που κλενει την 6δα των ομδων, βρισκμενος στην 6η θση με 11 βαθμος. Τλος, την πρτη της νκη στο πρωτθλημα πτυχε η Ατλαντς, ξεπερνντας το εμπδιο των Νταλικν με 3-2.
Εχοντας απλυτο ποσοστ ευστοχας και αποτελεσματικτητας, σχεδν 100%, η Black Bird φτασε εκολα στην επικρτηση με αντπαλο τη Loco Mondo με 9-0. Η Black Bird ταν καλτερη και εχε την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων σε λη τη διρκεια του ματς, φτνοντας πολ νετα και με επιβλητικ τρπο στη νκη. Χαρακτηριστικ του παιχνιδιο ταν πως λες οι φσεις που δημιοργησε η Black Bird γιναν γκολ, απρροια των πολ καλν τελειωμτων των παικτν της, αλλ και των κενν στην μυνα της Loco Mondo. Μα Loco Mondo, η οποα πλεψε το ματς, το κντραρε σο καλτερα μποροσε, τρεξε, προσπθησε να δημιουργσει, αλλ πεσε πνω στην απλυτη αποτελεσματικτητα της Black Bird, γνωρζοντας μα δκαιη ττα, που το τελικ σκορ μως την αδικε λγο.
Ξεπερνντας το αρχικ 0-1 με το οποο προηγθηκαν οι Συνθεις Υποπτοι, η Δυτικ Αθνα επβαλε πλρως το ρυθμ της και χοντας την απλυτη υπεροχ φτασε σε μα ακμη επικρτηση με 9-2, που ταν η 5η της στο πρωτθλημα, που τη διατηρε μνη πρτη και με το απλυτο των νικν στην κορυφ της κατταξης. Η Δυτικ Αθνα επβαλε το ρυθμ της μετ το 0-1, ταν αντερη και πολ γργορα αντρεψε το εις βρος της σκορ, παρνοντας κεφλι με 2-1. Η συνχεια ταν εκολη για εκενη, με τους πακτες της να κυριαρχον και πολ νετα να αυξνουν το δεκτη του σκορ στο 7-1. Οι Συνθεις Υποπτοι που δεν μπρεσαν να φανον περισστερο ανταγωνιστικο, μεωσαν προς στιγμ σε 7-2, με δο ακμη τρματα μως η Δυτικ Αθνα κλεισε το σκορ, διαμορφνοντας το τελικ 9-2.
Στο Α ημχρονο διαμορφθηκε το τελικ αποτλεσμα της αναμτρησης ανμεσα στην Ατλαντς και τις Νταλκες. Στο διστημα αυτ επιτεχθηκαν τα 5 γκολ, με την Ατλαντς να πηγανει προηγομενη στην ανπαυλα με 3-2, σκορ με το οποο ολοκληρθηκε και το ματς, αφο στην επανληψη η μπλα δεν κατληξε στα δχτυα καμας εκ των δο αντιπλων. Η Ατλαντς λοιπν πιο γργορη και με περισστερη κνηση στην επθεση, ταν ελαφρ καλτερη και αντερη στο Α μρος, καταφρνοντας να μετουσισει σε γκολ τις ευκαιρες που δημιοργησε, παρνοντας προβδισμα με 3-1. Λγο πριν το τλος του Α 25λπτου, οι Νταλκες μεωσαν σε 3-2, αλλ στη συνχεια δεν λλαξε τποτα. Στο Β ημχρονο οι δο ομδες προσπθησαν για να γκολ, οι μεν Ατλαντς για να κλειδσουν τη νκη, οι δε Νταλκες για να ισοφαρσουν, τποτα απ τα δο δεν συνβη τελικ, με την Ατλαντς να κρατει καλ στην μυνα της και να πετυχανει την πρτη της νκη στο πρωτθλημα με 3-2.
Αντερη και χωρς να αντιμετωπσει την παραμικρ δυσκολα, η Σμπα πτυχε μα ακμη νκη, αυτ τη φορ εις βρος των Old Boys με 5-0, διατηρντας το αττητο στο πρωτθλημα. Η Σμπα ταν καλτερη σε λη τη διρκεια του ματς, ταν πιο επιθετικ, δημιοργησε περισστερες ευκαιρες και με δο γκολ στο Α μρος και λλα τρα στην επανληψη, φτασε νετα, αβαστα και ακοραστα στο τελικ 5-0. Οι Old Boys προσπθησαν να φανον ανταγωνιστικο, αλλ η διαφορ δυναμικτητας και ποιτητας ανμεσα στις δο ομδες ταν εμφανς, με το 5-0 να ρχεται αναπφευκτα.
Δυσκολετηκαν αρκετ οι Αγιοι μχρι να ξεπερσουν τη σθεναρ αντσταση του Δα και να φτσουν στη νκη με 2-0. Η αναμτρηση στο Α ημχρονο ταν πολ μτρια ποιοτικ, με τις δο ομδες να μην δημιουργον καμα αξιλογη φση, αλλ να προσχουν κυρως την μυν τους και να προσπαθον να χαλσουν το παιχνδι του αντιπλου. Στην επανληψη οι Αγιοι μπκαν πιο δυνατο και αποφασισμνοι στο γπεδο, εχαν πολ γργορα στο ματς να δοκρι, αλλ στη συνχεια τποτα. Ο Δας κρατοσε μια χαρ στην μυνα και ουσιαστικ δεν απειλονταν, εν σταδιακ προσπαθοσε να βγει και στην επθεση, χωρς να δημιουργσει κτι καλ μως. Τα λεπτ κυλοσαν, πλησιζαμε στο τλος του ματς, η πεση των Αγων εντεινταν και τελικ η ελαφρ υπεροχ τους καρποφρησε, στερα απ λθος της μυνας, κντρες και σουτ. Στα τελευταα λεπτ ο Δας ανοχτηκε, με αποτλεσμα να μενει πρα πολ εκτεθειμνος στην μυνα, τους Αγιους να χσουν τρεις πολ μεγλες ευκαιρες για να διπλασισουν τα τρματ τους (τετ α τετ με τον αντπαλο τερματοφλακα), με τους πακτες του Δα να πιζουν στα εναπομεναντα δευτερλεπτα, να κνουν κποιες σντρες, να μην δημιουργον μως τη φση για το γκολ, αντθετα μλιστα οι Αγιοι εκμεταλλετηκαν στω και στην τελευταα φση τα μεγλα και πολλ κεν στην μυνα του Δα, πετυχανοντας το 2-0, ακριβς με το σφριγμα της λξης του ματς απ το διαιτητ.
Χωρς το βασικ του τερματοφλακα, πολλς απουσες και με ναν πακτη λιγτερο, το ργο του Αστρα απναντι στη σκληροτρχηλη Chicken ταν πρα πολ δσκολο. Παρλα αυτ μως ο Αστρας πλεψε, προσπθησε σο καλτερα μποροσε, κρτησε το μηδν στην μυν του, εν εχε και κποια κνηση στην επθεση, τελικ η Chicken με περισστερες δυνμεις και επιλογς εκμεταλλετηκε την κοραση και κποια κεν στην αντπαλη μυνα και πτυχε το 1-0. Στη συνχεια τα πργματα γιναν απλ για την Chicken, η οποα διατρησε τον λεγχο του ματς, δεν απειλθηκε στην μυνα και με σωστς επιλογς στην επθεση, ρεμα και ψχραιμα, φτασε στην επτευξη δο γκολ ακμη, κνοντας το 3-0 και παρνοντας τη σπουδαα νκη.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 6ης αγωνιστικς:
BLACK BIRD-LOCO MONDO 9-0
ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ 2-9
ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΝΤΑΛΙΚΕΣ 3-2
ΣΑΜΠΑ-OLD BOYS 5-0
ΑΓΙΟΙ-ΔΙΑΣ 2-0
CHICKEN-ΑΣΤΕΡΑΣ 3-0

30/11/2007
10 77 Sporday - 3 (30-11-07)

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ KARENTA ΚΑΙ COCO CAFE
 
Δο ομδες βρκε στην κορυφ του 10ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday η ολοκλρωση της 3ης αγωνιστικς. Ο λγος για την Karenta και το Coco Café, οι οποοι επιβλθηκαν της Saab με 4-2 και της Square Pants με 2-0 αντστοιχα και φιγουρρουν χρι-χρι στην 1η θση της κατταξης. Στην τρτη αναμτρηση του προγρμματος, XL Logistics και Goodys μοιρστηκαν βαθμος και εντυπσεις, αναδεικνυμενες ισπαλες 4-4.
Εξαιρετικ αναμτρηση με συναρπαστικ εξλιξη διεξχθη ανμεσα στην Goodys και την XL Logistics, με τις δο ομδες να αναδεικνονται ισπαλες 4-4. Ο αγνας ταν πρα πολ καλς, με μορφο θαμα και απ τους δο αντιπλους, ωραους συνδυασμος, ατομικος και ομαδικος και υπροχα γκολ. Η Goodys ταν αυτ που ξεκνησε καλτερα το ματς, μπκε πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο και κατφερε πολ νωρς να ανοξει το σκορ και να προηγηθε με 1-0. Αμεση μως ταν η αντδραση της XL Logistics, η οποα απντησε εις διπλον, αρχικ ισοφαρζοντας σε 1-1 και εν συνεχεα διαμορφνοντας το 2-1. Η Goodys μως δεν εχε πει την τελευταα της λξη και λγο πριν την ολοκλρωση του Α ημιχρνου ευτχησε να ισοφαρσει, στλνοντας το παιχνδι στην ανπαυλα ισπαλο 2-2. Στο διο τμπο συνεχστηκε η αναμτρηση και στην επανληψη, με τις δο ομδες να εναλλσσονται στην υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων, με απρροια να εμφανζονται ισορροπημνες και ισοδναμες, καταφρνοντας στο διστημα της ανωτερτητς τους να πετχουν γκολ. Χαρακτηριστικ μλιστα των εναλλαγν της κυριαρχας των δο ομδων μσα στον αγωνιστικ χρο ταν και οι εναλλαγς του σκορ, με εκατρωθεν επιτεξεις τερμτων. Πρτη ταν η XL Logistics που πρε προβδισμα με 3-2, η Goodys μως κατφερε να ισοφαρσει, εν στερα απ λγο η XL Logistics πρε εκ νου προβδισμα με 4-3, για να καταφρει ξαν η Goodys να ισοφαρσει και να διαμορφσει το τελικ 4-4. Στα εναπομεναντα λεπτ και οι δο ομδες τα δωσαν λα για το γκολ της νκης, δημιοργησαν καλς ευκαιρες, δεν ευτχησαν μως να τις μετουσισουν σε γκολ, με αποτλεσμα το τελικ σφριγμα του διαιτητ να τις βρει δκαια ισπαλες με 4-4.
Αντερη η Karenta πρε εκολα σχετικ τη νκη με αντπαλο τη Saab με 4-2, νιθοντας ντονα την απειλ της αντιπλου της για να πολ μικρ διστημα του ματς. Η Karenta εχε την υπεροχ στο πρτο ημχρονο, ταν αντερη, δημιοργησε περισστερες και καλτερες φσεις και ευτχησε σε δο απ αυτς να δει την μπλα να καταλγει στα αντπαλα δχτυα, κνοντας το 2-0 και αποκτντας σοβαρ προβδισμα για τη νκη. Στην επανληψη η Saab εμφανστηκε πιο συγκροτημνη και οργανωμνη στο παιχνδι της σε μυνα και επθεση, κατφερε να μεισει σχετικ γργορα σε 2-1 και να μπει ξαν στη διεκδκηση του ματς, εν χασε και μα εξαιρετικ ευκαιρα για να ισοφαρσει. Τελικ δεν μπρεσε να φρει τον αγνα στα σα, εν αντθετα η Karenta ταν αυτ που βρκε τον τρπο να κνει το 3-1 και λγο αργτερα το 4-1, εκμεταλλευμενη και τα κεν στην μυνα της Saab, η οποα εχε ανοικτο και να εξασφαλσει οριστικ τη νκη. Στα εναπομεναντα λεπτ δεν λλαξε κτι, παρ μνο η μεωση και η τελικ διαμρφωση του σκορ σε 4-2 απ τη Saab ακριβς με την εκπνο του ματς, αφο αμσως μετ την επτευξη του τρματος ακοστηκε το τελευταο σφριγμα του παιχνιδιο, που βρκε την Karenta νικτρια με 4-2 και στην κορυφ της κατταξης.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 πρε το Coco Café με αντπαλο τη Square Pants, διτι η δετερη δεν κατφερε να συμπληρσει ομδα για την αναμτρηση. Ετσι με την ευχριστη αυτ εξλιξη για το Coco Café, η ομδα βρθηκε στην κορυφ της κατταξης.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 3ης αγωνιστικς:
GOODYS-XL LOGISTICS4-4
KARENTA-SAAB 4-2
COCO CAFÉ-SQUARE PANTS 2-0

28/11/2007
COSMOS CLUB

Μα νκη και δο ττες μετ απ πολ καιρ για την ακαδημα του Cosmos Club
 
να απστευτα πετυχημνο σερ λαβε τλος την προηγομενη εβδομδα για την ακαδημα του αθλητικο κντρου μνι ποδοσφαρου Cosmos Club, στα τουρνου των τμημτων υποδομς που μετχει. Μετ απ τρεις ολκληρες εβδομδες και 9 συνεχμενα παιχνδια, που οι σχολς εκμθησης του κλαμπ εχαν μονχα θετικ αποτελσματα στις αγωνιστικς τους υποχρεσεις, νκες και ισοπαλες δηλαδ, το περασμνο Σαββατοκριακο ρθαν και τα πρτα ανποδα αποτελσματα. Στα τρα παιχνδια που δωσαν οι ομδες του Cosmos Club, σημεωσαν μα νκη, αλλ και δο ττες. Ββαια, πως κατ επανληψη χουμε επισημνει απ εδ, το τελευταο που μετρει σε αυτς τις ηλικες, τις τσο νεαρς, εναι το αποτλεσμα. Αυτ που πρωτστως σημασα χει εναι η ενασχληση με το ποδσφαιρο, το δημοφιλστερο θλημα στον πλαντη, η ψυχαγωγα και η διασκδαση μσα απ αυτ, αλλ και βεβαως η σωστ εκμθησ του και εφαρμογ του και η σκηση του σματος και του πνεματος. Οι ομδες της ακαδημας του Cosmos Club μπορε να ηττθηκαν, οι δο απ τις τρεις φυσικ, αλλ για λλη μια φορ οι νεαρο αθλητς δειξαν με την παρουσα τους τι πρτα χαρονται για αυτ που κνουν και προσπαθον να το κνουν σο καλτερα γνεται και στερα κοιτον το αποτλεσμα. Για λλη μια φορ λοιπν, παρλο τον αρνητικ απολογισμ, η εμφνιση των τμημτων εκμθησης κρνεται πολ καλ και τα παιδι συνεχς αποδεικνουν με την εικνα που παρουσιζουν τι διαθτουν ταλντο και ικαντητες.
 
Ηττα στις λεπτομρειες οι 97-98
 
Οσον αφορ το αγωνιστικ κομμτι, η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1997-98 με προπονητ το Γιννη Λιβαθιν που μετχει στο «Θουκυδδειο» τουρνου, γνρισε την ττα εκτς δρας απ τον Α.Ο. Τρχωνες με 2-1. Η αναμτρηση ταν ντρμπι, με τις δο ομδες να παρουσιζονται ισοδναμες και να ισορροπον στη μεγαλτερη διρκεια του παιχνιδιο, να δημιουργον και να χνουν ευκαιρες, αλλ τους Α.Ο. Τρχωνες πιο τυχερος και αποτελεσματικος στην τελικ προσπθεια να παρνουν τη νκη. Η ομδα του Cosmos Club πγε αρκετ καλ, εχε τις φσεις για να πετχει περισστερα γκολ, η τελικ προσπθεια της κστισε μως, σημεινοντας μνο να, δεχνοντας παρλα αυτ πολ καλ στοιχεα στο ματς.
Το ρστερ του Cosmos Club: Κουσιδης, Μυζρι, Κορφις, Καπετνης, Βσσος, Παπαδπουλος, Οικονμου, Ζαφειρτος, Κακαβολας. Αναπληρωματικο: Κουτσομτης, Ταμπκης, Μποζας, Μπαρκος, Κολγκης.
 
Ευρεα νκη οι 95-96
 
Συνχεια με το τουρνου «Μπουρλς» και την ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1995-96, που και εδ υπεθυνος προπονητς εναι ο Γιννης Λιβαθινς. Το Cosmos Club αγωνστηκε εκτς δρας με αντπαλο την ακαδημα του Soccerino, επικρατντας σε φιλικ παιχνδι με 4-0. Στο επσημο ματς η ακαδημα του Cosmos Club πρε τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0, διτι η αντπαλη σχολ δεν εχε προσκομσει τα απαρατητα δικαιολογητικ που χρειζονταν, τσι οι δο ομδες παιξαν φιλικ, με το τμμα υποδομς του Cosmos Club να επικρατε πρα πολ εκολα. Τα γκολ για το Cosmos Club, οι πακτες του οποου εχαν εξαιρετικ απδοση και κυριρχησαν σε λη τη διρκεια του ματς, χοντας την απλυτη υπεροχ και πρωτοβουλα των κινσεων, χωρς να απειληθον σχεδν καθλου στην μυνα, σημεωσαν οι Φακοδης, Ζαφειρτος, Μρτζο και Μπαλοτσος.
Το ρστερ του Cosmos Club: Ελευθερου, Ζνιου, Λππας, Μρτζο, Μπαλοτσος, Ζαφειρτος, Τσακανκας, Κελεσδης, Χαρτος, Καρατζς, Φακοδης. Αναπληρωματικο: Αναγνστου, Κυριακπουλος, Μενενκος, Πατσιτης, Σταυρινκης, Διαρεμς.
 
Κστισε η μυνα για τους 93-94
 
Τλος, η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1993-94, που υπεθυνος προπονητς εναι ο Μπμπης Βερυκκης και μετχει στο τουρνου «Μπουρλς» και αυτ, αγωνιζμενη εντς δρας, υπστη την ττα με 5-3 απ την ακαδημα του Κωστα Γετονα. Τα γκολ για το Cosmos Club πτυχαν οι Λουγιι 2 και νας ο Καρκατσολης. Ο αγνας ταν αμφρροπος, με τις δο ομδες να συμβαδζουν στο σκορ και να πηγανουν γκολ-γκολ, με την ακαδημα του Cosmos Club να δεχνει τις επιθετικς της αρετς και με τα γκολ που σημεωσε και με τις πολ μορφες φσεις που δημιοργησε, απ την λλη μως κποιες στιγμς αδρνειας και ορισμνα λθη στην μυνα κστισαν, με αποτλεσμα να γνωρσει την ττα με 5-3, παρλα αυτ η εικνα της ομδας ταν ιδιατερα ενθαρρυντικ.
Το ρστερ του Cosmos Club: Διτης, Παπαχρηστπουλος, Καρκατσολης, Ντικολρι, Γκικα, Πιστκος, Λουγιι, Μεν, Γκκας, Κατσνης, Βασιλικς. Αναπληρωματικο: Κοτσικρης, Μπαρκος, Μαστακολης.

26/11/2007
7 88 Supersport F.M. - 5 (26-11-07)

ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΚΟΥΚΟΣ
 
Ο Κοκος ταν ο μεγλος κερδισμνος της 5ης αγωνιστικς του 7ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. Οι πρωταθλητς επικρτησαν 3-1 της Group Therapy και σε συνδυασμ με την ττα των Kariokas με 4-3 απ τη Fortuna, βρθηκαν μνοι πρτοι στην κορυφ της κατταξης, χοντας πετχει το απλυτο των νικν. Το παραπνω αποτλεσμα εκμεταλλετηκε κατ τον καλτερο τρπο και η Space, η οποα επιβλθηκε των Ρμπελων με 5-4 και πρασε στη 2η θση, εν αμσως μετ τους Kariokas που εναι 3οι ακολουθον ισβαθμοι στην 4η θση της βαθμολογας οι Μπμπηδες, οι Κγκουρες και η Brinks, που και οι τρεις γνρισαν δκαιες ττες, απ τους Κλτες με 4-1, τη Σπερχειδα με 5-2 και τους Παρεστες με 5-2 αντστοιχα, που με τη σειρ τους ανεβανουν στην κατταξη. Εκολη νκη σημεωσε η Typoshirt εις βρος της Santos με 9-3, εν τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πραν οι Αετο απναντι στην Πεζ.
Αντεροι οι Παρεστες, φτασαν εκολα στη νκη με αντπαλο την Brinks με 5-2. Οι Παρεστες εχαν την πρωτοβουλα των κινσεων στο Α ημχρονο, ταν καλτεροι, πεσαν σε λο το μκος και πλτος του γηπδου, δημιοργησαν περισστερες φσεις, ταν πιο επιθετικο και ριστη αποτελεσματικτητα κατφεραν να προηγηθον με 3-1. Στην επανληψη η Brinks προσπθησε να μεισει το σκορ, στε να ξαναμπε στη διεκδκηση του ματς, πεσε, δεν κατφερε να δημιουργσει μως καμα μεγλη ευκαιρα. Αντθετα οι Παρεστες ταν εκενοι που φτασαν στο γκολ, σημεινοντας το 4-1 και εξασφαλζοντας ουσιαστικ τη νκη. Στα τελευταα λεπτ, που λα εχαν πια κριθε, οι δο ομδες πτυχαν απ να γκολ ακμη, διαμορφνοντας το τελικ 5-2 για τους Παρεστες.
Πολ καλ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στη Space και τους Ρμπελους, που βρκε νικτρια την πρτη με 5-4. Ο αγνας ταν ανοικτς, με τις δο ομδες να δνουν γργορο ρυθμ, τη Space μως να διατηρε την πρωτοβουλα των κινσεων και να παρουσιζεται αντερη στον αγωνιστικ χρο. Απρροια της επιθετικτητς της ταν να προηγηθε με 4-2 και να βλει τις βσεις για τη νκη. Οι Ρμπελοι μως δεν το βαλαν κτω, ανβασαν την απδοσ τους, πεσαν, εκμεταλλετηκαν και τη χαλρωση των αντιπλων και βρκαν τον τρπο να φτσουν στην ισοφριση σε 4-4. Αμεση μως ταν η αντδραση της Space, οι πακτες της οποας αφυπνστηκαν και λγα λεπτ πριν την ολοκλρωση του ματς πτυχαν το νικητριο γκολ, φτνοντας στη σπουδαα επικρτηση με 5-4.
Αντερος ποιοτικ ο Κοκος, εκμεταλλευμενος καλτερα τις ευκαιρες που δημιοργησε, πτυχε μα ακμη νκη, αυτ τη φορ εις βρος της Group Therapy με 3-1. Ο αγνας εχε καλ ρυθμ, με την Group Therapy να στκεται αρκετ καλ απναντι στον αντπαλ του, ο οποος μως με ριστη αποτελεσματικτητα νοιξε πρτος το σκορ. Η Group Therapy εχε τις ευκαιρες στο 1-0 να ισοφαρσει, αλλ οι πακτες της δεν βρκαν το στχο και η μπλα τους τιμρησε, δεχμενοι και 2ο γκολ απ τον Κοκο. Το νερ εχε στα αυλκι για τον Κοκο, ο οποος φτασε και στο 3-0, μετατρποντας σε περπατο να ενδιαφρον πως διαφαινταν ματς. Το μνο που τελικ κατφερε η Group Therapy ταν να μεισει σε 3-1 και να διαμορφσει το τελικ αποτλεσμα.
Παζοντας πλρης για πρτη φορ η Typoshirt πρε τη νκη εις βρος της Santos με 9-3. Ο αγνας ταν απλυτα ισορροπημνος σο οι δο ομδες αγωνζονταν στα σα, με τα γκολ να μπανουν εναλλξ και την Typoshirt να προηγεται με 3-2. Ενας τραυματισμς μως πακτη της Santos την υποχρωσε να συνεχσει με ναν λιγτερο το ματς, κτι που εκμεταλλετηκε στο πακρο η Typoshirt, η οποα ταν και αντερη, δημιοργησε και περισστερες φσεις, εν δεν απειλθηκε καθλου στην μυν της, για να μετατρψει το 3-2 σε 7-2, φτνοντας τελικ στην νετη επικρτηση με 9-3.
Συνχεια στις καλς εμφανσεις και τα θετικ αποτελσματα δωσε η Σπερχειδα, επικρατντας και των Κγκουρων με 5-2. Η Σπερχειδα ταν αντερη στη μεγαλτερη διρκεια του παιχνιδιο, εχε σχεδν ριστη λειτουργα στην μυνα, οι πακτες της κινονταν πολ γργορα στην επθεση και με μορφους συνδυασμος και ψογα τελειματα κατφερε να πρει αρα τριν τερμτων, τα οποα διατρησε χωρς πρβλημα μχρι το τλος του ματς, για να φτσει στη νκη με 5-2, απναντι στους Κγκουρες, οι οποοι πλεψαν, προσπθησαν, αλλ υστεροσαν σαφς ποιοτικ, με αποτλεσμα να οδηγηθον στην ττα.
Συναρπαστικ παιχνδι με συγκλονιστικ εξλιξη, σπουδαο ποδσφαιρο, μορφο θαμα και υπροχα γκολ διεξχθη ανμεσα στη Fortuna και τους Kariokas, που βρκε μεγλη νικτρια τη Fortuna με 4-3. Οι δο ομδες δωσαν πολ γργορο ρυθμ στο ματς απ το πρτο λεπτ, με την μπλα να πηγανει συνεχς πνω κτω, δημιουργντας και χνοντας πολλς ευκαιρες. Κυρως οι Kariokas, εν αντιθσει με τους πακτες της Fortuna, οι οποοι με ριστη σχεδν αποτελεσματικτητα κατφεραν να πετχουν 3 γκολ και να αποκτσουν σοβαρ προβδισμα για τη νκη. Οι Kariokas πεζαν με λη τη δναμ τους, τα δωσαν λα, παρνοντας και το ρσκο στην μυνα και τελικ δικαιθηκαν, προς στιγμ. Κατφεραν αρχικ να μεισουν σε 3-1, εν συνεχεα σε 3-2 και τελικ να φρουν τον αγνα στα σα, κνοντας το 3-3. Στο μεσοδιστημα της επτευξης των τερμτων των Kariokas, η Fortuna εχε τις ευκαιρες να φτσει στο γκολ, απρροια των κενν στην αντπαλη μυνα, χωρς μως αποτλεσμα. Τελικ η Fortuna ταν αυτ που πανηγρισε τη νκη, η οποα παρλο τη μετατροπ του σκορ απ 3-0 σε 3-3 δεν εγκατλειψε το παιχνδι και εκμεταλλευμενη λθος της μυνας και του τερματοφλακα των Kariokas, διαμρφωσε με σουτ το 4-3, το οποο κρτησε στα τελευταα δευτερλεπτα, παρνοντας τη σπουδαα νκη.
Μεγλη επιτυχα και για τους Κλτες, οι οποοι εκμεταλλευμενοι τις απουσες των Μπμπηδων πραν τη νκη με 4-1. Οι Κλτες ταν καλτεροι στη μεγαλτερη διρκεια του ματς, εχαν την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων, πεζαν στο μεγαλτερο χρο του γηπδου και δημιοργησαν αρκετς ευκαιρες για γκολ. Τελικ ευτχησαν να ανοξουν το σκορ, με τους Μπμπηδες να προσπαθον με μακρινς μπαλις να απειλσουν και κποια σουτ, χωρς μως αποτλεσμα. Η μυνα των Κελτν κρατοσε ριστα στην μυνα, εν η επθεσ τους ταν πιο απειλητικ, καταφρνοντας να πετχουν δο ακμη γκολ, εξασφαλζοντας ουσιαστικ τη νκη. Η μεωση του σκορ απ τους Μπμπηδες σε 3-1 δεν λλαξε κτι, αντθετα μλιστα οι Κλτες σημεωσαν και 4ο γκολ, φτνοντας πανηγυρικ στην επικρτηση με 4-1.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πραν οι Αετο εις βρος της Πεζς, διτι δεν κατφερε να συμπληρσει ομδα για να ξεκινσει η αναμτρηση.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 5ης αγωνιστικς:
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-BRINKS 5-2
SPACE-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 5-4
ΚΟΥΚΟΣ-GROUP THERAPY 3-1
TYPOSHIRT-SANTOS 9-3
ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 2-5
FORTUNA-KARIOKAS 4-3
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-ΚΕΛΤΕΣ 1-4
ΠΕΖΗ-ΑΕΤΟΙ 0-2

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar