>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

19/12/2007
COSMOS CLUB

Δο νκες και μα ττα για την ακαδημα του Cosmos Club
 
Με ακμη τρεις καλς εμφανσεις και ξαν θετικ απολογισμ σον αφορ τα αποτελσματα, κλησε και η εβδομδα που μας πρασε για τα τμματα υποδομς της ακαδημας του αθλητικο κντρου μνι ποδοσφαρου Cosmos Club. Η τελευταα αγωνιστικ για το χρνο που τελεινει σε λγες μρες ταν πλι κρως ικανοποιητικ για τις σχολς του κλαμπ, οι οποες για πολλοστ φορ τη φετιν σεζν επιβεβαωσαν με την παρουσα τους την τρομερ βελτωσ τους, το αδιαμφισβτητο ταλντο τους, τις τερστιες ικαντητς τους και τη σημαντικ νοδο που χουν σημεισει. Οι δο νκες και η μα ττα, αλλ κυρως οι εμφανσεις τους μσα στον αγωνιστικ χρο, λων των αθλητν των τμημτων υποδομς, φησε για ακμη φορ ικανοποιημνους τους υπευθνους και τους προπονητς της σχολς. Σε αυτ το τρμηνο που διρκησαν οι αγωνιστικς υποχρεσεις, αφο πλον διακπτονται για τις γιορτς των Χριστουγννων και θα ξεκινσουν πλι με το νο χρνο, οι ομδες της ακαδημας του Cosmos Club κλεψαν τις εντυπσεις, με την αγωνιστικ τους εικνα, το εππεδ τους, αλλ και με το θος, την αξιοπρπεια και τη σωστ παρουσα τους εντς και εκτς των τεσσρων γραμμν του γηπδου. Διτι πρα απ τα παιχνδια, τις νκες τις ττες και τις εμφανσεις, που ο συνολικς απολογισμς για τις ομδες του κλαμπ ταν εκπληκτικς, αυτ που επσης χει τερστια σημασα εναι η συμπεριφορ, το ευ αγωνζεσθε και γενικτερα στοιχεα παιδεας τα οποα επδειξαν οι αθλητς της σχολς σε λη τη διρκεια των τουρνου. Ετσι η συνολικ εικνα, με το ταλντο και τις ικαντητες μσα στο γπεδο, σε συνδυασμ με την ριστη συμπεριφορ ξω απ αυτ, αποτελε το μεγαλτερο κρδος για τα παιδι, εναι σπουδαο εφδιο και εχγγυο για το μλλον και αφνει απλυτα ευχαριστημνους γονες, προπονητς και υπευθνους.
 
1-0 οι 97-98
 
Οσον αφορ το αγωνιστικ κομμτι, η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1997-98 με προπονητ το Γιννη Λιβαθιν που μετχει στο «Θουκυδδειο» τουρνου, επικρτησε εκτς δρας του Αγου Θωμ με 1-0. Το παιχνδι ταν κλειστ, με τις δο ομδες να ρχνουν το βρος τους κυρως στην μυνα, αμελντας ως να βαθμ τα επιθετικ τους καθκοντα. Οι ευκαιρες που δημιουργθηκαν ταν λγες, αφο οι μυνες εχαν τον κυραρχο ρλο στο ματς. Το Cosmos Club διατηροσε μια ελαφρ υπεροχ και πρωτοβουλα των κινσεων και τελικ κατφερε να ξεκλειδσει την αντπαλη μυνα, με τον Οικονμου να σημεινει το μοναδικ γκολ, χαρζοντας τη νκη στην ομδα του.
Το ρστερ του Cosmos Club: Κουσιδης, Μιζρι, Κορφις, Καπετνης, Ταμπκης,   Οικονμου, Ζαφειρτος, Βσσος, Κακαβολας. Αναπληρωματικο: Ευσταθιδης, Μποζας, Κολγκης, Παπαδπουλος, Κουτσομτης, Μπαρκος.
 
Σπουδαο διπλ οι 95-96
 
Συνχεια με το τουρνου «Μπουρλς» και την ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1995-96, που και εδ υπεθυνος προπονητς εναι ο Γιννης Λιβαθινς. Το Cosmos Club αντιμετπισε εκτς δρας τον ΑΟΝΑ και πτυχε σπουδαο διπλ επικρατντας με 3-0. Το Cosmos Club κυριρχησε στον αγωνιστικ χρο, ταν πολ καλτερο του αντιπλου του, εχε την υπεροχ στη μεγαλτερη διρκεια του ματς, διατηροσε τον λεγχο του ρυθμο και την πρωτοβουλα των κινσεων, φτασε πολλς φορς με ιδιατερες αξισεις στην αντπαλη εστα, χασε ευκαιρες, αλλ σε τρεις περιπτσεις οι πακτες του ταν εστοχοι και με τους Καρατζ, Κελεσδη και Διαρεμ πτυχε τρα γκολ, παρνοντας τη σημαντικ νκη.
Το ρστερ του Cosmos Club: Ελευθερου, Λππας, Μρτζο, Μπαλοτσος, Ζαφειρτος, Τσακανκας, Κελεσδης, Χαρτος, Καρατζς, Φακοδης, Ζνιου. Αναπληρωματικο: Σταυρινκης, Αναγνστου, Κυριακπουλος, Μενενκος, Πατσιτης, Διαρεμς.
 
Ηττα στα σημεα οι 93-94
 
Τλος, η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1993-94, που υπεθυνος προπονητς εναι ο Μπμπης Βερυκκης και μετχει στο τουρνου «Μπουρλς» και αυτ, αγωνιζμενη εντς δρας γνρισε την ττα απ την Αρα Αλμου με 5-4.
Η αναμτρηση ταν μεγλο ντρμπι, με τις δο ομδες να παρουσιζονται απλυτα ισοδναμες και να ισορροπον σε λη τη διρκεια του ματς. Και οι δο παιξαν πολ καλ, δημιοργησαν αρκετς ευκαιρες, εν ταν ιδιατερα εστοχες, καθς σημεωσαν πολλ και ωραα γκολ. Οι εναλλαγς στο σκορ ταν συνεχες και λα κρθηκαν στα τελευταα λεπτ, που η Αρα Αλμου πιο τυχερ και εστοχη στην τελικ προσπθεια πρε τη νκη στις λεπτομρειες με 5-4. Το Cosmos Club που εδε τους Μπλντι και Λουγιι να σημεινουν απ δο γκολ, πλεψε στο τλος για την ισοφριση, χωρς αποτλεσμα μως.
Το ρστερ του Cosmos Club: Διτης, Καρκατσολης, Κεντικολρι, Πιστκος, Λουγιι, Μεν, Γκκας, Κολιοδης, Μπαρκος, Κατσνης, Μπλντι. Αναπληρωματικο: Παπαχρηστπουλος, Μαστακοδης, Κοτσικρης, Τουλιαγκνοφ.

17/12/2007
7 88 Supersport F.M. - 8 (17-12-07)

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟ ΚΑΙ KARIOKAS
 
Ο Κοκος και οι Kariokas ταν οι μεγλοι νικητς της 8ης αγωνιστικς του 7ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M.. Οι δο ομδες συνχισαν με νκες τις υποχρεσεις τους, ξεφεγοντας λγο ακμα απ τους δικτες του. Ο Κοκος εξακολουθε να οδηγε την κορσα του πρωταθλματος με 22 βαθμος, μετ και τη να νκη του επ της Santos με 2-1, εν σε απσταση τριν πντων τον ακολουθον οι Kariokas, οι οποοι επιβλθηκαν στο ντρμπι της ημρας της Space με 6-2, που με τη σειρ της παρμεινε 3η με 17 βαθμος. Συνχεια στην ανοδικ τους πορεα δωσαν οι Μπμπηδες και οι Παρεστες, οι οποοι φτασαν τους 15 βαθμος, μετ τις νες νκες τους επ των Κγκουρων με 4-2 και των Αετν με 5-1 αντστοιχα. Στα υπλοιπα παιχνδια της αγωνιστικς, να σπουδαα νκη πτυχε η Typoshirt, επ της Group Therapy με 3-1, Σπερχειδα και Κλτες μοιρστηκαν βαθμος και εντυπσεις στο ισπαλο 3-3, η Fortuna επιβλθηκε των Ρμπελων με 6-2, εν τλος η Πεζ νκησε την Brinks με 8-3.
Μολοντι αγωνστηκαν σε ολκληρη την αναμτρηση με ναν πακτη λιγτερο, οι Παρεστες ξεπρασαν εκολα το εμπδιο των Αετν, επικρατντας με 5-1. Οι Παρεστες ταν αντεροι στη μεγαλτερη διρκεια του ματς, παρλο το αριθμητικ μειονκτημα αγωνστηκαν ξυπνα και με σωστ τακτικ και κατφεραν να φτσουν στην νετη επικρτηση, κλενοντας πολ καλ την μυν τους και πετυχανοντας τα περισστερα γκολ στις αντεπιθσεις, εκμεταλλευμενοι τα κεν και τους ελεθερους διαδρμους στην αντπαλη μυνα. Απ την πλευρ τους οι Αετο, αν και εχαν την κατοχ της μπλας, δεν δημιοργησαν τις ευκαιρες που προσδοκοσαν, δεχμενοι τα γκολ απ τις αργς επιστροφς. Ετσι οι Παρεστες χωρς να αντιμετωπσουν ιδιατερα προβλματα πραν τη νκη με 5-1.
Αντερη και καλτερη επιθετικ η Fortuna νκησε τους Ρμπελους με 6-2. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στα πρτα λεπτ, σταδιακ μως η Fortuna ανπτυξε μια πρωτοβουλα των κινσεων, καταφρνοντας μσα σε διστημα τριν λεπτν να πετχει δο γκολ. Αμεση μως ταν η απντηση των Ρμπελων, οι οποοι πολ γργορα μεωσαν σε 2-1, δνοντας νο ενδιαφρον στον αγνα. Η συνχεια μως δεν την ταν ανλογη για εκενους, με τη Fortuna να ανεβζει την απδοσ της και να πετυχανει ακμη δο γκολ, βζοντας τις βσεις για τη νκη. Η μνη αντδραση των Ρμπελων ταν να μεισουν προσωριν σε 4-2, αφο το τελευταο μρος του παιχνιδιο ανκε ξαν στους πακτες της Fortuna, οι οποοι με δο ακμη τρματα φτασαν τα 6, κλενοντας το σκορ με τελικ επικρτηση 6-2.
Πολ εκολη νκη επ της Brinks με 8-3 πτυχε η Πεζ. Το αριθμητικ πλεονκτημα για την Πεζ παιξε τερστιο ρλο, καθς εκμεταλλετηκε απλυτα τον πακτη παραπνω, που σε συνδυασμ και με την ανωτερτητς της, ρθε εκολα η επικρτηση με αυτ το μεγλο σκορ. Η Πεζ ανλαβε απ την αρχ τα ηνα του ματς, ταν πιο επιθετικ και δημιοργησε περισστερους κινδνους στην αντπαλη εστα, πετυχανοντας αρκετ γκολ. Οσο περνοσε η ρα η Πεζ αξανε τη διαφορ στο σκορ και στην ουσα δεν απειλθηκε ποτ απ την αντπαλ της, η οποα προσπθησε σο καλτερα μποροσε, αντιστθηκε ως να βαθμ, αλλ ο πακτης λιγτερος και η απουσα βασικν στελεχν, της κστισαν τη μεγλη ττα. Η Πεζ αρκετ καλ και αποτελεσματικ, σημεωσε 8 γκολ, παρνοντας τη νκη με 8-3.
Ντρμπι στα χαρτι αποδεχτηκε η αναμτρηση ανμεσα στη 2η της κατταξης του πρωταθλματος Space και τους 3ους Kariokas, που μετ την ολοκλρωσ της βρκε τις δο ομδες σε ανποδη σειρ κατταξης. Συγκεκριμνα, η εκολη νκη των Kariokas με 6-2 τους ανβασε στη 2η θση και ριξε τη Space 3η. Ο αγνας σε καννα σημεο του δεν ταν ντρμπι, με τους Kariokas να αναλαμβνουν απ την αρχ του ματς την πρωτοβουλα των κινσεων, να κυριαρχον στον αγωνιστικ χρο και μετ τα πρτα αναγνωριστικ λεπτ να φτνουν στην επτευξη δο γκολ. Η Space δεν μπρεσε να αντιδρσει, οι πακτες της δεν βρθηκαν σε καθλου καλ μρα, δεν δημιοργησαν καμα μεγλη ευκαιρα και ουσιαστικ δεν ταν καθλου απειλητικο. Απ την λλη οι Kariokas βαλαν σκοπ να καθαρσουν το παιχνδι και το πτυχαν, σημεινοντας δο ακμη γκολ, κνοντας το 4-0. Πλον τα πντα εχαν κριθε και μπορε η Space στα τελευταα λεπτ να μεωσε σε 4-2, αλλ ο τελευταος λγος στον αγνα ανκε πλι στους Kariokas, οι οποοι σημεωσαν δο ακμη τρματα, διαμορφνοντας το τελικ 6-2 της σπουδαας νκης τους.
Ο Κοκος επικρτησε της Santos με 2-1 και παρμεινε στην κορυφ της κατταξης, χωρς να χει γνωρσει ακμη την ττα.
Στην κυριολεξα ματσρα διεξχθη ανμεσα στη Σπερχειδα και τους Κλτες, που βρκε τις δο ομδες στερα απ να συναρπαστικ παιχνδι να μοιρζονται βαθμος και εντυπσεις, αναδεικνυμενες ισπαλες με 3-3. Ο αγνας εχε τρομερ εξλιξη, με τις δο ομδες να μοιρζονται την κατοχ και την πρωτοβουλα των κινσεων σε λη τη διρκει του, να παρουσιζονται απλυτα ισορροπημνες, να παζουν ανοικτ και γργορα, δνοντας πολ καλ ρυθμ στο ματς, να δημιουργον πολ καλς ευκαιρες, να σημεινουν μορφα γκολ, στερα απ ωραες ομαδικς και ατομικς ενργειες, να εναλλσσονται στο σκορ και τελικ να αναδεικνονται ισπαλες με 3-3. Στα τελευταα λεπτ που και οι δο κυνγησαν το γκολ της νκης, η Σπερχειδα ταν ελαφρς πιο πιεστικ, με τους Κλτες να βγανουν στις αντεπιθσεις, καμα μως απ τις δο δεν βρκε το δρμο προς τα δχτυα, με το τελικ σφριγμα του διαιτητ να τις βρσκει ισπαλες με 3-3.
Απ να ημχρονο εχαν Group Therapy και Typoshirt στη μεταξ τους αναμτρηση, με την Typoshirt αντερη στο διστημα της δικ της υπεροχς να παρνει τη νκη με 3-1. Το Α μρος ανκε στην Group Therapy, η οποα παζοντας αρκετ καλ, κλενοντας καλ τους διαδρμους προς την Typoshirt, πτυχε να γκολ, χοντας το πνω χρι στο παιχνδι. Στην επανληψη μως το σκηνικ του ματς λλαξε ρδην, με την Typoshirt να αναλαμβνει την πρωτοβουλα των κινσεων, να κυριαρχε στον αγωνιστικ χρο και να πετυχανει την ανατροπ. Οι πακτες της πιο επιθετικο και χωρς να απειληθον σχεδν καθλου στην μυνα, αρχικ ισοφρισαν σε 1-1 και συνεχζοντας να ασκον πεση και να εναι πιο επιθετικο, κατφεραν να προυν προβδισμα με 2-1 και στη συνχεια να σημεισουν και 3ο γκολ, κλειδνοντας τη νκη. Στα εναπομεναντα λεπτ δεν λλαξε και τσι η Typoshirt πτυχε μα ακμη νκη με 3-1.
Αντεροι οι Μπμπηδες επικρτησαν χωρς ιδιατερα προβλματα των Κγκουρων με 4-2. Οι Μπμπηδες εχαν την απλυτη κυριαρχα στο ματς στη μεγαλτερη διρκει του, ταν καλτεροι μσα στον αγωνιστικ χρο, πιο επιθετικο και δημιοργησαν πολλς και καλς ευκαιρες απναντι στην αντπαλη εστα. Απρροια της ανωτερτητς τους ταν να πετχουν 4 γκολ και σχεδν να καθαρσουν τη νκη. Οι Κγκουρες αφυπνστηκαν αργ, μεωσαν σχετικ γργορα σε 4-2, πεσαν για να μεισουν ακμη περισστερο το σκορ, χασαν τρεις αρκετ καλς ευκαιρες, δεν τα κατφεραν μως, ο χρνος που απμενε για την ολοκλρωση του ματς ταν δη ελχιστος και τσι οι Μπμπηδες κρτησαν το προβδισμα και φτασαν σε μα ακμη επικρτηση με 4-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 8ης αγωνιστικς:
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-ΑΕΤΟΙ 5-1
ΡΕΜΠΕΛΟΙ-FORTUNA 2-6
ΠΕΖΗ-BRINKS 8-3
SPACE-KARIOKAS 2-6
SANTOS-ΚΟΥΚΟΣ 1-2
ΚΕΛΤΕΣ-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 3-3
GROUPTHERAPY-TYPOSHIRT 1-3
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ 4-2

15/12/2007
8 88 Artisti Macaroni - 8 (15-12-07)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
 
Αγιες μρες ρχονται και μα ομδα με το νομα Αγιοι βρσκονται στην κορυφ του 8ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni, μετ και την ολοκλρωση της 8ης αγωνιστικς. Οι Αγιοι λοιπν ταν οι μεγλοι κερδισμνοι της αγωνιστικς και θα κνουν Χριστογεννα στην κορυφ. Η εκολη επικρτησ τους επ των Old Boys με 4-0, σε συνδυασμ με το ρεπ της Σμπα και την ττα της Δυτικς Αθνας απ τη Loco Mondo με 2-0, τους φερε μνους πρτους στην 1η θση της κατταξης με 19 βαθμος, αφνοντας Δυτικ Αθνα, Σμπα, αλλ και την Black Bird, η οποα επιβλθηκε της Ατλαντς με 2-1, 3ους με 16 πντους. Στη 2η θση τρα σκαρφλωσε ο Αστρας, φτνοντας τους 17 βαθμος, μετ την νετη επικρτησ του επ των Νταλικν με 8-3. Κοντ σε λους αυτος παραμνει η Chicken, η οποα ξεπρασε το εμπδιο του Δα με 2-1 και βρσκεται 4η με 15 βαθμος, εν στο τελευταο παιχνδι της ημρας, οι Βαρνοι επστρεψαν στις καλς εμφανσεις και τα θετικ αποτελσματα, επικρατντας εκολα των Συνθεις Υποπτων με 6-1.
Την πρτη της ττα στο πρωτθλημα γνρισε η Δυτικ Αθνα, χνοντας απ τη Loco Mondo με 2-0. Η Loco Mondo ταν καλτερη στο μεγαλτερο διστημα του ματς, πιο απειλητικ στις επιθσεις της, αποτελεσματικ στα κρσιμα σημεα και πρε δκαια τη νκη. Το Α ημχρονο ταν ισορροπημνο, με τις δο ομδες να παζουν ανοικτ και γργορα, να μνουν μως μακρι απ το γκολ. Στο διο τμπο συνεχστηκε το παιχνδι και στην επανληψη, με τη Loco Mondo να διατηρε μια ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων και με να ξσπασμα 5λεπτης διρκειας, να πετυχανει δο γκολ, εξασφαλζοντας τη νκη. Μολοντι ββαια εχε ακμη αρκετ ρα μπλας, η Δυτικ Αθνα παρλο την πεση που σκησε δεν δημιοργησε καμα κλασικ ευκαιρα, με τη Loco Mondo να κρατει εκολα στην μυνα το μηδν και τελικ να φτνει στη μεγλη νκη με 2-0.
Η καλ μυνα ταν ξαν το κριο χαρακτηριστικ της Chicken προκειμνου να φτσει στη δσκολη επικρτηση επ του Δα με 2-1. Ο Δας ταν καλτερος στο Α ημχρονο, παζοντας πιο επιθετικ, χοντας μερικ καλ σουτ προς την αντπαλη εστα. Απ την λλη η Chicken δεν δειξε κτι ιδιατερο και οι δο ομδες οδηγθηκαν ισπαλες χωρς σκορ στην ανπαυλα. Στην επανληψη η Chicken ανβασε την απδοσ της, μετ την αρχικ ισορροπα που επικρατοσε ξαν και με σωστς επιθσεις και ψογα τελειματα, βρκε δο φορς το δρμο προς τα δχτυα, αποκτντας σημαντικ προβδισμα για τη νκη. Ο Δας δεν παρτησε το ματς, πεσε, μεωσε σε 2-1, προσπθησε για την ισοφριση στα τελευταα λεπτ, δεν δημιοργησε μως κποια καλ φση και τσι η Chicken φτασε στην επικρτηση με 2-1.
Επιστροφ στις καλς εμφανσεις και τα θετικ αποτελσματα για τους Βαρνους, οι οποοι επικρτησαν εκολα των Συνθεις Υποπτων με 6-1. Οι Βαρνοι ταν αντεροι σε λη τη διρκεια του ματς, εχαν την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων, ταν πιο επιθετικο και απειλητικο, δημιουργντας περισστερες φσεις στην αντπαλη εστα. Απρροια της επιθετικτητας και της ανωτερτητς τους λοιπν ταν να φτσουν στην επτευξη 6 τερμτων και στην νετη νκη με 6-1, με τους Συνθεις Υποπτους που δεν μπρεσαν να φανον ιδιατερα ανταγωνιστικο να σημεινουν απλ το γκολ της τιμς.
Με εκολη νκη επ των Old Boys με 4-0 βρθηκαν οι Αγιοι στην κορυφ του πρωταθλματος. Οι Αγιοι ταν πολ καλο, αγωνστηκαν επιθετικ απ την αρχ του ματς, δημιοργησαν πρα πολλς και καλς ευκαιρες, κατφεραν τελικ να σημεισουν 4 γκολ, ναντι κανενς των αντιπλων τους, δεγμα της ανωτερτητς τους και της διαφορς ποιτητας και κλσης που χωρζουν τις δο ομδες. Οι Αγιοι χωρς να χρειαστε να φορτσρουν και να πισουν ιδιατερα φτασαν νετα στη νκη, με τους Old Boys να μην μπορον να ακολουθσουν το ρυθμ, με αποτλεσμα να γνωρζουν αναπφευκτα την ττα με 4-0.
Μερικ ταν η πεση και η αντσταση των Νταλικν κντρα στον Αστρα. Μλις οι πρωταθλητς ανβασαν το ρυθμ τους το σκορ ξφυγε και η νκη ρθε εκολα με 8-3. Οι δο ομδες ταν ισοδναμες στα πρτα λεπτ, με τον Αστρα μως σταδιακ να ανεβζει στροφς, να αυξνει την πεσ του, να βελτινει την απδοσ του, να φτνει πιο εκολα στην αντπαλη εστα και να δημιουργε περισστερες φσεις, με τους πακτες του πολ πιο αποτελεσματικος να σημεινουν αρκετ γκολ, φτνοντας στην νετη νκη με 8-3, που τον φρνει στη 2η θση της κατταξης.
Ελαφρ καλτερη η Black Bird πρε τη νκη με αντπαλο την Ατλαντς με 2-1. Ο αγνας ταν ισορροπημνος, με την Black Bird καλτερη στις λεπτομρειες, εξαιρετικ στην μυνα και πιο αποτελεσματικ στην επθεση, να παρνει τη νκη. Ο αγνας ταν ισορροπημνος, με την Black Bird να ανογει πρτη το σκορ στο Α μρος, την Ατλαντς μως να μην παρατει το ματς και να καταφρνει να ισοφαρζει στην επανληψη. Η Black Bird μως δεν εχε πει την τελευταα της λξη και κατφερε να πρει εκ νου προβδισμα, διατηρντας το μχρι το τελευταο σφριγμα του διαιτητ, που τη βρκε νικτρια με 2-1.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 8ης αγωνιστικς:
LOCO MONDO-ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ 2-0
ΔΙΑΣ-CHICKEN 1-2
ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ-ΒΑΡΩΝΟΙ 1-6
ΑΓΙΟΙ-OLD BOYS 4-0
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΝΤΑΛΙΚΕΣ 8-3
BLACK BIRD-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2-1

14/12/2007
10 77 Sporday - 5 (14-12-07)

ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ
 
Χωρς εκπλξεις ολοκληρθηκε η 5η αγωνιστικ του 10ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Το Coco Café αντρεψε το εις βρος του 1-4 με αντπαλο την Goodys και πρε τη μεγλη νκη με 6-4, παραμνοντας στην κορυφ της κατταξης χοντας 11 βαθμος. Ο Δρσος Στικος επικρτησε εκολα της Karenta με 4-1 και ανβηκε στη 2η θση της βαθμολογας, σε απσταση τριν πντων απ τον πρωτοπρο, εν η XL Logistics πρε στα χαρτι το ματς κντρα στη Square Pants και πρασε στην 3η θση της κατταξης χοντας 7 βαθμος, ισοβαθμντας με την Karenta.
Αντερος ο Δρσος Στικος επικρτησε εκολα της karenta με 4-1. Ο Δρσος Στικος ξεκνησε καλτερα την αναμτρηση, ταν πιο επιθετικς και απειλητικς στο πρτο ημχρονο και κατφερε πολ γργορα να προηγηθε με 2-0, βζοντας τις βσεις για την επικρτηση. Η Karenta ανβασε στη συνχεια την απδοσ της, ισορρπησε το παιχνδι και μπρεσε να μεισει σε 2-1, δνοντας νο ενδιαφρον στο ματς. Οι πακτες της μως δεν διατρησαν τον διο ρυθμ, με το Δρσο Στικο να αναλαμβνει εκ νου την πρωτοβουλα των κινσεων, να κινετε καλτερα στον αγωνιστικ χρο και να αποζημινεται για την ανωτερτητ του, σημεινοντας το 3-1. Η Karenta προσπθησε να επιστρψει στη διεκδκηση του αγνα, εχε δο καλς ευκαιρες, χωρς αποτλεσμα μως, αντθετα ο Δρσος Στικος ταν ιδιατερα απειλητικς στις αντεπιθσεις του, φτνοντας στην επτευξη του τταρτου τρματς του, διαμορφνοντας το 4-1. Το σκορ αυτ ταν και το τελικ αποτλεσμα του παιχνιδιο, αφο στα εναπομεναντα λεπτ δεν γινε κτι σημαντικ.
Συναρπαστικ εξλιξη εχε η αναμτρηση ανμεσα στην Goodys και το Coco Café, που βρκε μεγλο νικητ το δετερο με 6-4. Οι δο ομδες εχαν απ να ημχρονο, με το Coco Café αντερο το διστημα της δικς του υπεροχς, να παρνει τη μεγλη νκη. Το Α μρος του ματς μως ανκε στην Goodys, η οποα εχε την απλυτη κυριαρχα στον αγωνιστικ χρο. Οι πακτες της παζοντας πολ γργορα και επιθετικ, χι μνο κατφεραν να σημεισουν 4 γκολ, αλλ εχαν αρκετς ευκαιρες ακμα για να ανεβσουν και λλο το δεκτη του σκορ. Το μοναδικ που μπρεσε να πετχει στο διστημα αυτ το Coco Café ταν να σημεισει να τρμα, δεχνοντας ξω απ τα νερ του. Στην επανληψη μως το σκηνικ του ματς λλαξε ρδην. Το Coco Café ανβασε κατακρυφα την απδοσ του, πεσε την αντπαλ του, οι πακτες της οποας φνηκαν να κουρζονται, βελτιθηκε αισθητ στην μυνα, κλεισε τους διαδρμους στην αντπαλη ομδα και απ την λλη βρκε ανοικτος διαδρμους στην μυνα της Goody’s, καταφρνοντας με συνεχες επιθσεις, αρχικ να μεισει σε 4-3, εν συνεχεα να ισοφαρσει σε 4-4 και στα τελευταα 5 λεπτ του αγνα να πρει τη νκη ολοκληρνοντας μια σπουδαα ανατροπ, σημεινοντας μλιστα δο γκολ, για να διαμορφσει το τελικ 6-4 της σημαντικς επικρτησς του.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 πρε η XL Logistics με αντπαλο τη Square Pants, διτι η δετερη δεν κατφερε να συμπληρσει ομδα για την αναμτρηση. Ετσι με την ευχριστη αυτ εξλιξη για την XL Logistics, η ομδα σκαρφλωσε στην 3η θση της κατταξης.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 5ης αγωνιστικς:
SQUARE PANTS-XL LOGISTICS 0-2
GOODYS-COCO CAFÉ 4-6
KARENTA-ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΑΚΟΣ1-4

12/12/2007
COSMOS CLUB

Θετικς απολογισμς για την ακαδημα του Cosmos Club
 
Συνχεια στις καλς εμφανσεις και τα θετικ αποτελσματα δωσαν και αυτ την εβδομδα που μας πρασε τα τμματα υποδομς της ακαδημας του αθλητικο κντρου μνι ποδοσφαρου Cosmos Club. Οι σχολς του κλαμπ στα τουρνου που λαμβνουν μρος εχαν θετικ απολογισμ, σημεινοντας μα νκη, μα ισοπαλα και μα ττα. Για λλη μια εβδομδα οι νεαρο αθλητς της ακαδημας δειξαν το ταλντο τους, εχαν κρως ικανοποιητικ παρουσα στις αγωνιστικς τους υποχρεσεις, στλνοντας ξαν ενθαρρυντικ μηνματα. Το γεγονς τι τα τμματα υποδομς του κλαμπ κθε Σαββατοκριακο δνουν επσημους αγνες, χει βοηθσει πρα πολ τα παιδι να βελτιωθον, αφο πρα απ τις καθημερινς προπονσεις, γνωρζουν πως στο τλος κθε εβδομδας θα παξουν μπλα με λλες αντπαλες ακαδημες και αυτ αποτελε να επιπλον κνητρο για την παρουσα τους μσα στο γπεδο. Η οποα παρουσα λογικ εναι να παρουσιζει και σκαμπανεβσματα, αφο πρκειται για πολ νεαρ παιδι, σε γενικς γραμμς μως η πορεα που χαρζουν απ την αρχ της περιδου εναι σταθερ ανοδικ, γεγονς που χει αφσει απλυτα ευχαριστημνους προπονητς, υπευθνους και γονες. Το γεγονς λλωστε και μνο τι παζουν μπλα, τους δνει τη δυναττητα να αθλονται καθημεριν, να εφαρμζουν και στην πρξη σα διδσκονται στις προπονσεις, να δεχνουν τις δυναττητες και τις ικαντητς τους και να βελτινονται.
 
Ισπαλοι οι 97-98
 
Οσον αφορ το αγωνιστικ κομμτι, η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1997-98 με προπονητ το Γιννη Λιβαθιν που μετχει στο «Θουκυδδειο» τουρνου, αναδεχτηκε ισπαλη εντς δρας με τον Πανινιο με 1-1. Το παιχνδι ταν αρκετ ενδιαφρον, με τις δο ομδες να παρουσιζονται ισοδναμες και ισορροπημνες στον αγωνιστικ χρο, να παζουν καλ ποδσφαιρο και να δημιουργον αρκετς ευκαιρες για γκολ, τελικ μνο δο εχαν ευτυχ κατληξη, μα για κθε ομδα, με το τελικ 1-1 να σφραγζει τις προσπθεις τους. Το γκολ για την ομδα του Cosmos Club σημεωσε ο Βσσος, με την ακαδημα να αποδδει καλ μπλα και απ ατυχα και λγη απροσεξα στην τελικ προσπθεια να μην καταφρνει να πετχει περισστερα γκολ για να πρει τη νκη.
Το ρστερ του Cosmos Club: Κουσιδης, Μυζρι, Κορφις, Καπετνης, Ταμπκης,   Παπαδπουλος, Οικονμου, Ζαφειρτος, Βσσος. Αναπληρωματικο: Ευσταθιδης, Μποζας, Κολγκης, Κακαβολας.
 
Εκολα οι 95-96
 
Συνχεια με το τουρνου «Μπουρλς» και την ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1995-96, που και εδ υπεθυνος προπονητς εναι ο Γιννης Λιβαθινς. Το Cosmos Club φιλοξνησε στην δρα του τον ΠΑΣ Π. Φαλρου και φτασε εκολα στην επικρτηση με 5-1. Η ομδα του Cosmos Club εχε την απλυτη υπεροχ και κυριαρχα σε λη τη διρκεια του ματς, δεν απειλθηκε σχεδν καθλου απ τον αντπαλ της, δημιοργησε πρα πολλς ευκαιρες για γκολ, εν πγε εξαιρετικ στην μυνα. Απρροια της ανωτερτητας και της επιθετικτητας της σχολς ταν να πετχει 5 γκολ και να φτσει πολ εκολα και νετα στην επικρτηση. Τα γκολ για την ακαδημα που επδειξε πλουραλισμ στο σκορρισμα, σημεωσαν οι Καρατζς, Φακοδης, Χαρτος, Κελεσδης και Διαρεμς.
Το ρστερ του Cosmos Club: Ελευθερου, Σταυρινκης, Λππας, Μρτζο, Μπαλοτσος, Ζαφειρτος, Τσακανκας, Κελεσδης, Χαρτος, Καρατζς, Φακοδης. Αναπληρωματικο: Αναγνστου, Κυριακπουλος, Μενενκος, Πατσιτης, Διαρεμς.
 
Ηττα για τους 93-94
 
Τλος, η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1993-94, που υπεθυνος προπονητς εναι ο Μπμπης Βερυκκης και μετχει στο τουρνου «Μπουρλς» και αυτ, αγωνιζμενη εντς δρας γνρισε την ττα απ το Γ.Σ. Καλλιθας με 4-1. Η ομδα του Cosmos Club δεν βρθηκε σε καλ μρα και χασε δκαια απ την αντπαλη ακαδημα. Παρλα αυτ οι αθλητς της σχολς εχαν τις ευκαιρες να πετχουν περισστερα γκολ, αλλ δεν τα κατφεραν, με το μοναδικ τρμα να σημεινει ο Κατσνης.
Το ρστερ του Cosmos Club: Διτης, Παπαχρηστπουλος, Καρκατσολης, Κεντικολρι, Γκικα, Πιστκος, Λουγιι, Μεν, Γκκας, Κατσνης, Κολιοδης. Αναπληρωματικο: Βασιλικς, Μαστακοδης, Κοτσικρης, Γουλιαγκνοβ.

10/12/2007
7 88 Supersport F.M. - 7 (10-12-07)

ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ Η ΚΟΡΥΦΗ
 
Καμα αλλαγ δεν παρατηρθηκε στις πρτες θσεις του 7ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. μετ την ολοκλρωση της 7ης αγωνιστικς. Αυτ γινε διτι οι πρωτοπροι δεν κρδισαν, οτε χασαν μως, αλλ αναδεχτηκαν ισπαλοι στα παιχνδια τους, με αποτλεσμα η βαθμολογα και η σειρ κατταξης να παραμενει αναλλοωτη. Συγκεκριμνα, ο Κοκος εξακολουθε να οδηγε την κορσα με 19 βαθμος, γνωρζοντας μως την πρτη του βαθμολογικ απλεια, μετ το ισπαλο 2-2 στο ντρμπι με τους Kariokas, οι οποοι βρσκονται στην 3η θση με 16 βαθμος. Δετερη εναι η Space, η οποα αναδεχτηκε επσης ισπαλη 0-0 με τη Santos και χει 17 βαθμος. Την απλεια των τριν πρωτοπρων εκμεταλλετηκαν Brinks, Μπμπηδες και Παρεστες, οι οποοι επικρτησαν της Σπερχειδας με 8-6, των Αετν με 4-1 και των Κγκουρων με 7-3 αντστοιχα, φτνοντας τους 13, 12 και 12 βαθμος αντστοιχα. Στα υπλοιπα παιχνδια, Πεζ και Κλτες ρθαν ισπαλοι 2-2, η Fortuna επιβλθηκε της Group Therapy με 4-0, εν η Typoshirt κρδισε τους Ρμπελους με 4-0.
Διαφορετικ μορφ εχε η αναμτρηση ανμεσα στους Παρεστες και τους Κγκουρες στην αρχ της και διαφορετικ κατληξη. Οι Κγκουρες μπκαν πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο, ταν καλτεροι και πιο επιθετικο και κατφεραν να προηγηθον με 2-0. Η συνχεια του παιχνιδιο μως ανκε στους Παρεστες, οι οποοι ανβασαν την απδοσ τους, πεσαν τους αντιπλους τους, απκτησαν τον λεγχο του ματς και απρροια της ανωτερτητς τους ταν πριν ακμα την ολοκλρωση του ημιχρνου να ανατρψουν το εις βρος τους σκορ και να προηγηθον με 3-2. Στην επανληψη οι Παρεστες συνχισαν στον διο ρυθμ, διατρησαν την πρωτοβουλα των κινσεων, περιρισαν σε αμυντικ, παθητικ ρλο τους αντιπλους τους και κατφεραν να ανεβσουν κατακρυφα το δεκτη του σκορ, φτνοντας στο 6-2. Οι Κγκουρες μεωσαν προς στιγμ σε 6-3, το τελικ σκορ μως κλεισαν οι Παρεστες, διαμορφνοντας το 7-3 της σπουδαας επικρτησς τους.
Πολ καλ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στη Space και τη Santos, που βρκε τις δο ομδες ισπαλες χωρς τρματα. Ο αγνας εχε ρυθμ και κνηση στο Α ημχρονο, χι μως και μεγλες φσεις, με τη Space ελαφρ καλτερη να μην μπορε να απειλσει την αντπαλη εστα. Στην επανληψη οι δο ομδες ανβασαν την απδοσ τους, τρεξαν περισστερο, η Santos μως τρα ταν αυτ που εχε τα ηνα του αγνα, αναλαμβνοντας την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων, παζοντας πολ καλτερα. Οι πακτες της μλιστα χασαν αρκετς ευκαιρες για γκολ, με δο εκ των φσεων που δημιοργησαν να καταλγουν στο δοκρι του αντπαλου τρματος. Η Space δεν φνηκε ιδιατερα επιθετικ, παρλα αυτ κρτησε το μηδν στην μυνα, παρνοντας να πολτιμο βαθμ, με βση την εμφνισ της και τις σπουδαες ευκαιρες της Santos.
Καλ παιχνδι με γργορο ρυθμ διεξχθη ανμεσα στην Πεζ και τους Κλτες, με τις δο ομδες να μοιρζονται βαθμος και εντυπσεις στο ισπαλο 2-2. Οι δο αντπαλοι παιξαν ανοικτ, δημιοργησαν και χασαν αρκετς ευκαιρες, με τους Κλτες ελαφρ καλτερους στην αρχ να ανογουν πρτοι το σκορ, την Πεζ μως πολ γργορα να αντιδρ και να απαντει, παρνοντας προβδισμα με 2-1. Οι Κλτες μως δεν εχαν πει την τελευταα τους λξη, φρνοντας το ματς στα σα (2-2), εν στο τλος και οι δο ομδες γγιξαν το γκολ της νκης, με το τελευταο σφριγμα του διαιτητ μως να τις βρσκει ισπαλες 2-2.
Αντερη και πιο αποτελεσματικ η Fortuna πρε τη νκη με αντπαλο την Group Therapy με 4-0. Ο αγνας ταν ισορροπημνος στα πρτα λεπτ του, σταδιακ μως η Fortuna ανλαβε την πρωτοβουλα των κινσεων και στην πρτη καλ ευκαιρα που δημιοργησε νοιξε το σκορ. Η συνχεια ανκε στη Fortuna, η οποα ταν καλτερη, φτανε πιο εκολα και με περισστερες αξισεις μπροστ στην αντπαλη εστα, αυξνοντας αργ αλλ σταθερ το δεκτη του σκορ, φτνοντας το 4-0. Η Group Therapy προσπθησε, αλλ οι πακτες της βρκαν τοχο την εξαιρετικ αμυντικ λειτουργα της Fortuna, η οποα σε συνδυασμ με την ριστη σχεδν αποτελεσματικτητα, πρε εκολα τη νκη με 4-0.
Ισπαλο 2-2 ληξε το μεγλο ντρμπι της αγωνιστικς ανμεσα στον Κοκο και τους Kariokas. Το πρτο ημχρονο ταν ισορροπημνο, ανμεσα σε δο ισοδναμες ομδες, χωρς τις μεγλες φσεις, πλην των τελευταων λεπτν, που πρτα οι Kariokas και εν συνεχεα ο Κοκος, πτυχαν απ να γκολ, πηγανοντας στην ανπαυλα ισπαλες 1-1. Στην επανληψη οι Kariokas μπκαν πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο, ταν καλτεροι και δημιοργησαν αρκετς ευκαιρες, με τον τερματοφλακα του Κοκου να κρατει το 1-1. Τελικ η υπεροχ των Kariokas καρποφρησε παρνοντας προβδισμα με 2-1 και παρλο τις προσπθειες του Κοκου, η μυν τους κρταγε τη σημαντικ νκη, η οποα δειχνε να βρσκεται πολ κοντ. Τελικ η επιμον του Κοκου δικαιθηκε, που με πολ δση τχης και σε συνδυασμ με την αδρνεια στην μυνα των Kariokas, κατφερε ακριβς στην τελευταα φση του αγνα να ισοφαρσει σε 2-2 και να πρει το χρυσ πως αποδεικνεται βαθμ.
Στο τελευταο 10λεπτο κρθηκε η αναμτρηση ανμεσα στην Typoshirt και τους Ρμπελους, που βρκε νικτρια την πρτη με 4-0. Σε λο το προηγομενο διστημα του ματς, η Typoshirt διατηροσε την πρωτοβουλα των κινσεων, ταν απειλητικ στις επιθσεις της, χωρς μως να καταφρει να πετχει το γκολ. Απ την λλη οι Ρμπελοι στκονταν μια χαρ στην μυνα και προσπαθοσαν με αντεπιθσεις να απειλσουν την αντπαλη εστα. Το σκορ μως παρμενε 0-0, αλλ στο τελευταο 10λεπτο, η πεση της Typoshirt, σε συνδυασμ με την κπωση των παικτν των Ρμπελων, δωσε τη δυναττητα στην πρτη να πετχει 4 γκολ, χωρς να δεχτε καννα, βρσκοντας τα κεν στην αντπαλη μυνα και σχετικ εκολα να φτσει στη νκη.
Γκολ και θαμα πρσφεραν Σπερχειδα και Brinks, οι οποες παζοντας ανοικτ και χωρς σκοπιμτητες, πτυχαν 14 γκολ, με την Brinks να παρνει τη νκη με 8-6. Η Brinks ταν καλτερη στη μεγαλτερη διρκεια του ματς και το διστημα της υπεροχς της κατφερε να πετχει αρκετ γκολ, παρνοντας προβδισμα τριν τερμτων. Η διαφορ αυτ στθηκε ικαν για να της δσει τη νκη, αφο τη διατρησε ως το τλος του παιχνιδιο, με τη Σπερχειδα να προσπαθε να μεινει, ποτ μως κτω απ τα δο γκολ, με τα οποα κλεισε και το σκορ (6-8).
Αντεροι οι Μπμπηδες πραν τη νκη με αντιπλους τους Αετος με 4-1. Ο αγνας ταν ανοικτς, με τους Μπμπηδες καλτερους να εκμεταλλεονται την ταχτητα και τη δναμ τους, να εναι πιο επιθετικο και να δημιουργον περισστερες φσεις, πετυχανοντας και δο γκολ. Στην επανληψη το σκηνικ του ματς δεν λλαξε, με τους Μπμπηδες πιο χαλαρ αυτ τη φορ να κνουν το 3-0, εν εχαν αρκετς ακμη ευκαιρες για να αυξσουν και λλο τη διαφορ του σκορ. Οι Αετο που δεν παρτησαν το παιχνδι μεωσαν σε 3-1, αλλ το τελικ σκορ διαμρφωσαν οι Μπμπηδες, σημεινοντας το 4-1.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 7ης αγωνιστικς:
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ 7-3
SPACE-SANTOS 0-0
ΠΕΖΗ-ΚΕΛΤΕΣ 2-2
GROUP THERAPY-FORTUNA 0-4
ΚΟΥΚΟΣ-KARIOKAS 2-2
ΡΕΜΠΕΛΟΙ-TYPOSHIRT 0-4
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-BRINKS 6-8
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-ΑΕΤΟΙ 4-1

8/12/2007
8 88 Artisti Macaroni - 7 (08-12-07)

ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ
 
Κορυφνεται η αγωνα στο 8ο πρωτθλημα 8Χ8 Artisti Macaroni, αφο μετ και την ολοκλρωση της 7ης αγωνιστικς, η μχη της κορυφς παρνει να τροπ, αποκτ ακμα μεγαλτερο ενδιαφρον και η συνχεια αναμνεται συναρπαστικ. Τρεις ομδες οδηγον την κορσα του πρωταθλματος με 16 βαθμος. Ο λγος για τη Δυτικ Αθνα, η οποα εχε την πρτη της βαθμολογικ απλεια, αναδεικνυμενη ισπαλη 3-3 με το Δα, η Σμπα, η οποα νκησε νετα τις Νταλκες με 8-1 και οι Αγιοι, οι οποοι επιβλθηκαν της Chicken με 3-1. Δο μλις βαθμος πσω τους ακολουθε ο Αστρας, ο οποος επικρτησε εκολα των Old Boys με 5-1, εν να βαθμ πσω απ τον Αστρα βρσκονται οι Black Bird, οι οποοι αναδεχτηκαν ισπαλοι 2-2 με τους Βαρνους. Στο τελευταο παιχνδι της ημρας, η Loco Mondo κρδισε χωρς ιδιατερα προβλματα τους Συνθεις Υποπτους με 3-0.
Αντερη η Loco Mondo φτασε εκολα στην επικρτηση με αντιπλους τους Συνθεις Υποπτους με 3-0. Η Loco Mondo ξεκνησε πιο επιθετικ την αναμτρηση, ταν καλτερη και φτασε στο γκολ, κνοντας το 1-0. Οι Συνθεις Υποπτοι αντδρασαν χοντας δοκρι, αλλ απ κει και πρα δεν απελησαν καθλου την αντπαλ τους. Η Loco Mondo εχε συνεχς την υπεροχ, δημιοργησε περισστερες ευκαιρες, εν δεν αντιμετπιζε καννα πρβλημα στην μυνα. Το σκορ στο πρτο ημχρονο δεν λλαξε, εν στην επανληψη ο ρυθμς του ματς ταν πιο γργορος και απ τις δο ομδες, με τη Loco Mondo να αποδεικνεται πιο αποτελεσματικ και να κνει γκολ τις δο πολ καλς φσεις που δημιοργησε. Το 3-0 ταν αδνατο να ανατραπε, οι Συνθεις Υποπτοι ταν κινητικο, εχαν κποια σουτ, αλλ τποτα το ιδιατερο και κυρως το απειλητικ και το ανησυχητικ για τη Loco Mondo, η οποα φτασε εκολα στην επικρτηση με 3-0.
Επιβλλοντας πλρως το ρυθμ της, η Σμπα ξεπρασε εκολα και νετα, χωρς το παραμικρ πρβλημα και δυσκολα το εμπδιο των Νταλικν, επικρατντας με 8-1. Η αναμτρηση δεν χρζει ιδιατερης κριτικς, με τη Σμπα να κυριαρχε απλυτα στον αγωνιστικ χρο, να δημιουργε πρα πολλς ευκαιρες, να φτνει με χαρακτηριστικ ευκολα στην αντπαλη εστα και χωρς να αντιμετωπζει την παραμικρ αντσταση, να πετυχανει 8 γκολ στο χαλαρ, δεχμενη μλις να, της τιμς απ της Νταλκες, οι οποες δεν κατφεραν να φανον καθλου ανταγωνιστικς, υστερντας σε λους τους τομες, με τη Σμπα απλυτα αντερη, σε ποιτητα και φυσικ κατσταση να παρνει την νετη νκη με 8-1.
Πολ καλ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στην Black Bird και τους Βαρνους, με τις δο ομδες να αναδεικνονται ισπαλες με 2-2. Τα πρτα λεπτ του ματς ανκαν στους Βαρνους, οι οποοι ταν επιθετικο, εχαν την ελαφρ υπεροχ, δεν κατφεραν να φανον μως ιδιατερα απειλητικο προς την αντπαλη μυνα. Η Black Bird απ την πλευρ της κινονταν κυρως με βαθις μπαλις και σουτ στις αντεπιθσεις, κτι που αποδεχτηκε πιο αποδοτικ και αποτελεσματικ, ανογοντας με αυτν τον τρπο το σκορ για το 1-0. Στην επανληψη η Black Bird στεκταν καλτερα στον αγωνιστικ χρο, εχε πιο γερ πατματα και ευτχησε να πετχει και 2ο τρμα, βζοντας τις βσεις για μια σπουδαα νκη. Στα τελευταα δκα λεπτ μως οι Βαρνοι ανβασαν την απδοσ τους, πεσαν πρα πολ την αντπαλ τους και τελικ δικαιθηκαν, φρνοντας το παιχνδι στα σα, αρχικ μεινοντας σε 2-1 και εν συνεχεα ισοφαρζοντας σε 2-2. Στα εναπομεναντα δευτερλεπτα μχρι την ολοκλρωση του αγνα δεν σημειθηκε καμα μεγλη ευκαιρα, με το τελικ σφριγμα του διαιτητ να βρσκει τις δο ομδες δκαια ισπαλες με 2-2.
Κινομενος σε χαμηλς στροφς, ο Αστρας ξεπρασε χαλαρ το εμπδιο των Old Boys, παρνοντας τη νκη με 5-1. Οι Old Boys προσπθησαν να φανον ανταγωνιστικο και να κοντρρουν τον αντπαλ τους σο καλτερα μποροσαν, μολοντι αγωνζονταν και με ναν πακτη λιγτερο, αλλ ο Αστρας ταν αντερος, πολ πιο ποιοτικς και μλις νοιξε το σκορ, το ργο της επικρτησς του γινε εκολο. Στη συνχεια οι Old Boys δεν μπρεσαν να αντιταχθον στην ανωτερτητα του Αστρα, περιοριζμενοι σε αμυντικ, παθητικ ρλο, με τον Αστρα πολ καλτερο και αποτελεσματικ επιθετικ, να φτνει στην επτευξη τεσσρων γκολ ακμη, παρνοντας την νετη νκη με 5-1, με τους Old Boys απλ να σημεινουν το τρμα της τιμς.
Στο Δα σταμτησε το νικηφρο σερ της Δυτικς Αθνας, καθς οι δο ομδες αναδεχτηκαν ισπαλες με 3-3. Ο αγνας ταν αρκετ ανοικτς, με πολ καλ και γργορο ρυθμ και απ τις δο ομδες, πολλς φσεις, υπροχα γκολ και αρκετς ευκαιρες για ακμη περισστερα τρματα. Ο Δας ταν αυτς που νοιξε πρτος το σκορ, η Δυτικ Αθνα μως βρκε τον τρπο να ισοφαρσει σε 1-1, γκολ που δεν χρηκε για πολ, μιας και στην αμσως επμενη φση ο Δας πρε εκ νου το προβδισμα με 2-1. Στην επανληψη η Δυτικ Αθνα ταν αυτ που πεζε, με ανορθδοξο μως τρπο και το Δα στις αντεπιθσεις να σημεινει το 3-1. Στη συνχεια ο Δας ριξε κυρως το βρος του στην μυνα, κλεστηκε περισστερο πσω, χωρς λγο, με τη Δυτικ Αθνα εναλλσσοντας σωστ την μπλα, να φτνει πολ γργορα στην ισοφριση σε 3-3. Στα τελευταα λεπτ η μπλα μεταφερταν με μεγλη ταχτητα απ τη μα εστα στην λλη, με φσεις καλς και απ τις δο ομδες, κυρως με σουτ στις αντεπιθσεις, χωρς αποτλεσμα μως και την ουσα του γκολ, με το τελικ σφριγμα του διαιτητ να τις βρσκει δκαια ισπαλες με 3-3.
Αντεροι οι Αγιοι πραν τη σπουδαα νκη απναντι στην Chicken με 3-1. Ο αγνας ταν ισορροπημνος στα πρτα λεπτ, με τις δο ομδες να κινονται κυρως στο χρο του κντρου, χωρς να δημιουργονται οι μεγλες φσεις. Οι Αγιοι τελικ ελαφρ καλτεροι και πιο οργανωμνοι στην επθεση βρκαν το κεν στην μυνα της Chicken και με σουτ καναν το 1-0. Στην επανληψη ξαν οι Αγιοι ταν πιο επιθετικο και με τη βοθεια της τχης διαμρφωσαν το 2-0 με αυτογκλ. Η Chicken που μχρι εκενο το σημεο ταν εντελς ακνδυνη στην επθεση, πεσε τους αντιπλους της, ανβηκε πιο ψηλ και μεωσε σε 2-1, δνοντας νο ενδιαφρον στο ματς. Για 10 λεπτ περπου η Chicken πεζε αφρητα τους Αγιους, ψχνοντας το γκολ της ισοφρισης, με τους Αγιους να κρατον στην μυνα και να προσπαθον στις αντεπιθσεις να πετχουν το γκολ που θα κλεδωνε τη νκη τους. Η προσπθεια της Chicken τελικ δεν ευοδθηκε, οι πακτες της δεν δημιοργησαν την πολ μεγλη ευκαιρα, απλ εχαν κλεσει στα καρ τους τους πακτες των Αγιων, που με τη σειρ τους βγκαν τρεις φορς στην αντεπθεση, καταφρνοντας σε μα απ αυτς εκμεταλλευμενοι την ταχτητ τους και τα κεν στην αντπαλη μυνα, να πετχουν το γκολ, να διαμορφσουν το 3-1, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της σημαντικς νκης τους, καθς στα εναπομεναντα ελχιστα δευτερλεπτα δεν λλαξε τποτα.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 7ης αγωνιστικς:
LOCO MONDO-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 3-0
ΣΑΜΠΑ-ΝΤΑΛΙΚΕΣ 8-1
BLACK BIRD-ΒΑΡΩΝΟΙ 2-2
OLD BOYS-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-5
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΔΙΑΣ 3-3
CHICKEN-ΑΓΙΟΙ 1-3

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar