>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

7/1/2008
7 88 Supersport F.M. - 9 (07-01-08)

ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ KARIOKAS
 
Αλλαγ υπρξε στην κορυφ της κατταξης του 7ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M., μετ τη διεξαγωγ της 9ης αγωνιστικς. Οι Kariokas επικρτησαν 3-2 των Παρεστων και σκαρφλωσαν στην 1η θση με 22 βαθμος, αφνοντας δετερο τον Κοκο με 19, ο οποος μως χρωστει και παιχνδια. Την ανοδικ τους πορεα συνχισαν οι Μπμπηδες, οι οποοι επικρτησαν και της Santos με 6-1 και ανβηκαν 3οι με 18 βαθμος, ναν περισστερο απ τη Space, η οποα πεσε στην 4η θση, μετ την ττα σοκ που γνρισε απ τους Αετος με 4-3. Ανοδος και για την Brinks, η οποα φτασε τους 16 βαθμος, μετ την εκολη επικρτησ της επ της Fortuna με 8-2. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, η Πεζ νκησε τους Ρμπελους με 5-3, η Σπερχειδα επιβλθηκε της Group Therapy με 4-0 και οι Κλτες της Typoshirt με 6-3.
Αντερη στη μεγαλτερη διρκεια του παιχνιδιο, με καλ μυνα και αποτελεσματικ επθεση, η Πεζ ξεπρασε σχετικ εκολα το εμπδιο των Ρμπελων, παρνοντας τη νκη με 5-3.
Ηττα σοκ απ τους Αετος με 4-3 γνρισε η Space, χνοντας λγο δαφος στη βαθμολογα. Ο αγνας ταν μτριος ποιοτικ, με τη Space να ξεκινει καλτερα την αναμτρηση, να χει την κατοχ της μπλας και να εναι πιο επιθετικ, αλλ οι Αετο εχαν την ουσα, ανογοντας πρτοι το σκορ. Στη συνχεια του ματς επικρτησε ισορροπα, με τις δο ομδες να πετυχανουν απ να γκολ και τους Αετος να διατηρον το προβδισμα με 2-1. Το φινλε του Α ημιχρνου μως ανκε στη Space, η οποα πεσε την αντπαλ της και με δο συνεχμενα γκολ κλεισε το πρτο μρος προηγομενη με 3-2. Στην επανληψη η Space ξεκνησε ξαν καλτερα τον αγνα, εχε μια δυο καλς φσεις, δεν κατφερε μως να φτσει στην επτευξη κποιου γκολ, με τους Αετος αφο ξεπρασαν το αρχικ διστημα της πεσης να αιφνιδιζουν τους αντιπλους τους, πετυχανοντας με ισριθμα σουτ δο γκολ, παρνοντας κεφλι στο σκορ με 4-3. Στην υπλοιπη διρκεια της αναμτρησης η Space προσπθησε για την ισοφριση, δεν δημιοργησε μως καμα αξιλογη ευκαιρα, με τους Αετος να μην απειλονται ιδιατερα, να κρατον εκολα το προβδισμα και να φτνουν τελικ στη μεγλη νκη με 4-3.
Με σοπερ μυνα, σωστς επιλογς στην επθεση και αντερη στη μεγαλτερη διρκεια του ματς, η Σπερχειδα επικρτησε νετα της Group Therapy με 4-0. Η Σπερχειδα εχε την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων σε λο το παιχνδι, δεν απειλθηκε ιδιατερα απ την αντπαλ της και με σωστ και καλ ποδσφαιρο και καλ τακτικ, φτασε στην επτευξη τεσσρων τερμτων, παρνοντας την εκολη νκη.
Εξαιρετικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στην Typoshirt και τους Κλτες, με τους δετερους να παρνουν μια σπουδαα νκη με 6-3. Οι δο ομδες αγωνστηκαν ανοικτ, δνοντας γργορο ρυθμ στο ματς, με τους Κλτες πολ καλος στην μυνα και κρως αποτελεσματικος στην επθεση, να βζουν τις βσεις για τη νκη, παρνοντας προβδισμα με 3-1. Στις αρχς του Β ημιχρνου η Typoshirt ανβασε την απδοσ της, πεσε τους αντιπλους της και κατφερε να μεισει σε 3-2, η συνχεια μως ανκε στους Κλτες, οι οποοι με γργορες αντεπιθσεις πτυχαν τρα γκολ σε διστημα πντε λεπτν, μετατρποντας το εθραυστο 3-2, στο ασφαλς 6-2 υπρ τους, εξασφαλζοντας τη νκη. Το μνο που κατφερε στη συνχεια η Typoshirt ταν απλ να μεισει το σκορ σε 6-3 και τποτα λλο, αφο δεν εχε λλες ευκαιρες, με τους Κλτες να κρατον εκολα στην μυνα και το τελευταο σφριγμα του διαιτητ να τους βρσκει μεγλους νικητς με 6-3.
Συνχεια στην ανοδικ τους πορεα δωσαν οι Μπμπηδες, οι οποοι επικρτησαν και της Santos με 6-1, ανεβανοντας και λλο στη βαθμολογα. Οι Μπμπηδες ταν αντεροι σε λη τη διρκεια του ματς, δεν αντιμετπισαν καννα πρβλημα και καμα αντσταση απ την αντπαλ τους, ταν οι απλυτοι κυραρχοι του ματς και πολ εκολα και χαλαρ, φτασαν στην επτευξη ξι τερμτων, με τη Santos απλ να μεινει στο τλος σε 6-1 και να διαμορφνει το τελικ αποτλεσμα.
Στην 1η θση της κατταξης σκαρφλωσαν οι Kariokas μετ τη νκη τους επ των Παρεστων με 3-2. Ο αγνας ταν πολ καλς, με τις δο ομδες να παζουν ανοικτ και γργορα. Το ξεκνημα του ματς ανκε στους Kariokas, οι οποοι μπκαν πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο, ταν πιο επιθετικο και νοιξαν πρτοι το σκορ, κνοντας το 1-0. Αμεση μως ταν η απντηση απ τους Παρεστες, οι οποοι πιζοντας τους αντιπλους τους ισοφρισαν σε 1-1. Οι Kariokas μως επβαλαν ξαν το ρυθμ τους, ταν αντεροι και με πολ καλ ποδσφαιρο πραν αρα δο τερμτων, διαμορφνοντας το 3-1, δεχνοντας να καθαρζουν την υπθεση νκη. Λγο πριν την ολοκλρωση του παιχνιδιο μως οι Παρεστες μεωσαν σε 3-2 και δωσαν νο ενδιαφρον στο ματς για τα τελευταα δευτερλεπτα, προσπαθντας με κποιες βαθις μπαλις να φτσουν στην ισοφριση, χωρς αποτλεσμα μως, με τους Kariokas να παρνουν τη νκη με 3-2 και να φιγουρρουν πλον στην κορυφ της βαθμολογας.
Πολ νετη ταν η επικρτηση της Brinks επ της Fortuna με 8-2. Η Brinks δεν αντιμετπισε καννα πρβλημα απ την αντπαλ της και καμα δυσκολα, ταν η απλυτη κυραρχη του ματς, εχε την πλρη ανωτερτητα σε λη τη διρκεια του παιχνιδιο και πρα πολ νετα, φτασε στην επτευξη 8 γκολ, μετατρποντας το ματς σε παρσταση για να ρλο. Η Fortuna βρθηκε σε πολ σχημη βραδι και το μνο που κατφερε ταν να πετχει δο γκολ στα τελευταα δευτερλεπτα, διαμορφνοντας το τελικ 8-2 της νετης επικρτησης της Brinks.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 9ης αγωνιστικς:
ΠΕΖΗ-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 5-3
ΑΕΤΟΙ-SPACE 4-3
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-GROUPTHERAPY 4-0
TYPOSHIRT-ΚΕΛΤΕΣ 3-6
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-SANTOS 6-1
KARIOKAS-ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ 3-2
BRINKS-FORTUNA8-2

5/1/2008
8 88 Artisti Macaroni - 9 (05-01-08)

ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ
 
Χωρς εκπλξεις διεξχθη η 9η αγωνιστικ του 8ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni. Οι πρωτοπροι Αγιοι επικρτησαν εκολα των Νταλικν με 5-0 και παρμειναν στην κορυφ της κατταξης με 22 βαθμος, τρεις περισστερους απ τη δετερη Σμπα, η οποα επιβλθηκε της Black Bird με 3-2. Στην 3η θση της βαθμολογας με 18 βαθμος σκαρφλωσε η Chicken, η οποα κρδισε νετα τους Old Boys με 3-0. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, η Ατλαντς νκησε πολ εκολα τους Συνθεις Υποπτους με 6-0, εν τλος η Loco Mondo ξεπρασε την αντσταση του Δα, κερδζοντας με 1-0.
Ενα και μοναδικ γκολ κρινε την αναμτρηση ανμεσα στη Loco Mondo και το Δα και το πτυχε η πρτη, παρνοντας τη νκη με 1-0. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στο Α ημχρονο, με τις δο ομδες να χουν κποια καλ σουτ, να εκ των οποων βρκε στχο για τη Loco Mondo, ανογοντας το σκορ για το 1-0. Στην επανληψη ο Δας πεσε περισστερο την αντπαλ του, ταν πιο απειλητικς, χασε μερικς καλς ευκαιρες για να φτσει στην ισοφριση, χωρς να τα καταφρει μως. Αντθετα, μετ τα μισ του Β μρους το παιχνδι νοιξε, γινε πιο γργορο, με την μπλα να πηγανει συνεχς πνω κτω και τις δο ομδες να φτνουν κοντ στο γκολ, κυρως με σουτ. Τελικ καννα δεν βρκε στχο, με το 1-0 να παραμνει ως το τλος και τη Loco Mondo να παρνει τη σπουδαα νκη.
Πρα πολ εκολα η Ατλαντς φτασε στην επικρτηση με αντιπλους τους Συνθεις Υποπτους με 6-0. Η αναμτρηση εξελχθηκε σε παρσταση για να ρλο, αυτν της Ατλαντς, η οποα κυριρχησε απλυτα στον αγωνιστικ χρο, εχε την υπεροχ σε λη τη διρκεια του ματς, ταν συνεχς στην επθεση, οι πακτες της δημιοργησαν πρα πολλς ευκαιρες για γκολ και απρροια της επιθετικτητας και της ανωτερτητς τους ταν να φτσουν στην επτευξη 6 τερμτων. Η νκη ρθε πολ εκολα και νετα για την Ατλαντς, η οποα δεν συνντησε καμα αντσταση απ τους Συνθεις Υποπτους, κυρως στο Β ημχρονο, οι οποοι απ την πλευρ τους δεν κατφεραν να φανον ανταγωνιστικο.
Με εκολη επικρτηση επ των Νταλικν με 5-0 παρμειναν στην κορυφ του πρωταθλματος οι Αγιοι. Χωρς να πισουν μεγλη απδοση, απλ παζοντας σωστ, με καλ τακτικ και στο ρελαντ σχετικ, κνντας γκολ τις φσεις που δημιοργησαν, οι Αγιοι δεν εχαν καννα πρβλημα προκειμνου να φτσουν στην νετη νκη απναντι στις Νταλκες. Απ την πλευρς τους οι Νταλκες παρλο τις προσπθεις τους, δεν κατφεραν να φανον ανταγωνιστικο, η διαφορ ποιτητας των δο ομδων ταν εμφανς, τσι αναπφευκτα ρθε και το υψηλ σκορ για τους Αγιους, το 5-0 της εκολης νκης τους, που τους διατηρε μνους πρτους στην κορυφ της βαθμολογας.
Συναρπαστικ παιχνδι, με πολ καλ και γργορο ρυθμ διεξχθη ανμεσα στη Σμπα και την Black Bird, που βρκε νικτρια την 1η με 3-2. Η Σμπα ταν καλτερη στο Α ημχρονο, κινονταν πιο νετα στον αγωνιστικ χρο, διατηροσε την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων και με δο ωραα σουτ πτυχε δο γκολ, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 2-0. Στην επανληψη η Black Bird ανβασε την απδοσ της, πεσε την αντπαλ της, μπκε πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο και μσα σε 5 λεπτ απ την ναρξη του ματς πτυχε δο γκολ, ισοφαρζοντας πολ γργορα σε 2-2. Η συνχεια μως δεν ταν ανλογη για εκενη, αφο δεν κατφερε να διατηρσει τον διο ρυθμ, με αποτλεσμα η Σμπα να αναλβει και πλι τα ηνα του αγνα και στερα απ εκτλεση κρνερ και σουτ μσα απ τη μικρ περιοχ να πρει ξαν προβδισμα στο σκορ με 3-2. Το σκορ αυτ δεν λλαξε μχρι και το τελευταο σφριγμα του διαιτητ, με την Black Bird να απειλε μονχα στις καθυστερσεις του ματς, δημιουργντας δο καλς φσεις για την ισοφριση, χωρς αποτλεσμα μως. Ετσι η Σμπα πρε τη σπουδαα νκη με 3-2 και παρμεινε στο κυνγι των Αγων.
Χωρς να αντιμετωπσει μεγλα προβλματα η Chicken πρε τη νκη κντρα στους Old Boys με 3-0. Οι δετεροι αγωνστηκαν και με πακτη λιγτερο, διτι δεν κατφεραν να συμπληρσουν ομδα, κτι που καθιστοσε το ργο της Chicken για τη νκη ακμα πιο εκολο. Αυτ μως δεν επιβεβαιθηκε απλυτα στον αγωνιστικ χρο. Η Chicken εχε ββαια την υπεροχ στο Α ημχρονο, δεν απειλθηκε καθλου απ τους αντπαλος της, πτυχε να γκολ και μετ χαλρωσε. Στην επανληψη δεν σημειθηκε κτι ιδιατερο, με την Chicken πιο πολ να ενδιαφρετε να μην απειληθε και να διατηρσει το να γκολ της διαφορς, παρ να πετχει να τρμα ακμη και να καθαρσει το ματς. Αυτ παραλγο να της κοστσει, αφο οι Old Boys εχαν μα ευκαιρα, στερα απ σουτ και κντρες μσα στη περιοχ των αντιπλων τους, η οποα τελικ δεν ευοδθηκε. Η φση αυτ αφπνισε την Chicken, οι πακτες της οποας στα τελευταα λεπτ σοβαρετηκαν, πτυχαν δο ακμη γκολ και εξασφλισαν τη νκη με το τελικ 3-0.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 9ης αγωνιστικς:
LOCO MONDO-ΔΙΑΣ 1-0
ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0-6
ΑΓΙΟΙ-ΝΤΑΛΙΚΕΣ 5-0
ΣΑΜΠΑ-BLACKBIRD 3-2
CHICKEN-OLD BOYS3-0

5/1/2008
8 88 Artisti Macaroni - 9 (05-01-08)

4/1/2008
10 77 Sporday - 7 (04-01-08)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΑ ΜΙΣΑ Ο ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ
 
Με το Δρσο Στικο να κατακτ τον τυπο ττλο του πρωταθλητ χειμνα, πεσε η αυλαα του Α γρου του 10ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Για την 7η αγωνιστικ του πρωταθλματος λοιπν, ο Δρσος Στικος επικρτησε πρα πολ εκολα της Square Pants με 8-2 και σκαρφλωσε μνος πρτος στην κορυφ της κατταξης με 14 βαθμος, τερματζοντας πρτος στου δρμου τα μισ. να μλις βαθμ πσω του ακολουθε η XL Logistics, η οποα ξεπρασε νετα το εμπδιο της Karenta, φτνοντας στην επικρτηση με 6-1. Σε απσταση αναπνος απ τους δο προπορευμενους, στους 11 βαθμος, βρσκονται η Goodys και το Coco Café, με την πρτη να επιβλλεται χωρς να αντιμετωπζει προβλματα της Saab με 7-1 και το δετερο να χει ρεπ.
Εχοντας την απλυτη κυριαρχα και ανωτερτητα σε λη τη διρκεια της αναμτρησης, ο Δρσος Στικος επικρτησε πρα πολ εκολα της Square Pants με 8-2 και πρασε μνος πρτος στην κορυφ της βαθμολογας. Ο αγνας εξελχθηκε σε παρσταση για να ρλο, με το Δρσο Στικο να χει την πλρη υπεροχ, να μην απειλεται σε καννα σημεο του ματς και με χαρακτηριστικ νεση να φτνει στην επικρτηση, που τον στεψε τυπο πρωταθλητ χειμνα. Οι πακτες του ταν επιθετικο απ το πρτο λεπτ του παιχνιδιο, δημιοργησαν πρα πολλς ευκαιρες και ταν επιτεχθηκε το πρτο γκολ η υπθεση νκη γινε εκολη για αυτος, αφο εν συνεχεα ακολοθησαν ακμη 7 τρματα, με τη Square Pants το μνο που να καταφρνει να εναι η μεωση του σκορ σε 8-2, με δο γκολ στο τελευταο λεπτ, ταν λοι πια εχαν χαλαρσει.
να εξαιρετικ πρτο ημχρονο ταν αρκετ για την XL Logistics προκειμνου να φτσει στη νκη με αντπαλο την Karenta με 6-1. Στο διστημα αυτ η XL Logistics κυριρχησε ολοκληρωτικ στον αγωνιστικ χρο και χωρς να συναντσει την παραμικρ δυσκολα, πτυχε τρα γκολ, καθαρζοντας ουσιαστικ τη νκη. Στην επανληψη μπορε η Karenta να μεωσε προς στιγμ σε 3-1, αλλ απ εκε και πρα δεν κατφερε τποτα καλτερο, με τους πακτες της XL Logistics να εναι ξαν πολ αντεροι των αντιπλων τους και να σημεινουν ακμη τρα τρματα, εκτοξεοντας το δεκτη του σκορ στο 6-1, με το οποο ληξε και η αναμτρηση.
Πολ νετη ταν η επικρτηση της Goodys επ της Saab με 7-1. Η Goodys εχε την πλρη υπεροχ σε λη τη διρκεια του ματς, δεν αντιμετπισε καμα δυσκολα απ την αντπαλ της, ταν αντερη μσα στις τσσερις γραμμς του γηπδου, δημιοργησε πρα πολλς ευκαιρες, αγωνστηκε πιο γργορα και επιθετικ και απρροια της ανωτερτητς της ταν να φτσει στην επτευξη 7 γκολ, με χαρακτηριστικ μλιστα ευκολα. Απ την πλευρ της η Saab δεν μπρεσε να ακολουθσει το ρυθμ της αντιπλου της, με αποτλεσμα να μενει πολ γργορα στο παιχνδι πολ πσω στο σκορ και να κυνηγει και πλι χωρς να καταφρνει να φανε ανταγωνιστικ, απλ διαμορφνοντας το τελικ 7-1, με την επτευξη ενς γκολ ακριβς με το τελευταο σφριγμα του διαιτητ.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 7ης αγωνιστικς:
SQUARE PANTS-ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ 2-8
XL LOGISTICS-KARENTA 6-1
SAAB-GOODYS 1-7

1/1/2008
test1

23/12/2007
Cosmos Club

Η διεθυνση και το προσωπικ του αθλητικο κντρου ποδοσφαρου Cosmos Club στον Κολων, εχονται σε λους τους αθλητς της ακαδημας και τις οικογνεις τους Χρνια Πολλ και να 2008 γεμτο υγεα, ευτυχα, ευημερα, αγπη, ειρνη, κθε προσωπικ επιτυχα, επιθυμα να πραγματοποιηθε και καλ σταδιοδρομα. Επιπλον εχονται σε λους του χομπστες του κλαμπ (φιλικν αγνων, τουρνου και πρωταθλημτων), κθε ηλικας, που ασχολονται με το δημοφιλστερο θλημα στον πλαντη, το ποδσφαιρο, υγεα, ευτυχα και πντα κοντ στον αθλητισμ.

21/12/2007
10 77 Sporday - 6 (21-12-07)

ΔΙΔΥΜΟ ΚΟΡΥΦΗΣ
 
Δο ομδες βρσκει στην κορυφ η ολοκλρωση του 10ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday για το 2007. Ο λγος για το Coco Café και το Δρσο Στικο, οι οποοι μετ τη διεξαγωγ της 6ης αγωνιστικς φιγουρρουν χρι χρι στην 1η θση της κατταξης. Ο Δρσος Στικος επικρτησε πιο εκολα απ τι δεχνει το τελικ 6-5 της SAAB και σε συνδυασμ με την ττα του Coco Café απ την XL Logistics με 3-2, σκαρφλωσε στην κορυφ της βαθμολογας, μαζ με το Coco Café, χοντας απ 11 πντους. να βαθμ μλις πσω τους βρσκεται η XL Logistics, η οποα χει ανβει κατακρυφα τις τελευταες αγωνιστικς. Στο λλο παιχνδι της ημρας, η Goodys επιβλθηκε της Square Pants με 5-3 και πρασε στην 4η θση με 8 βαθμος.
Εχοντας σε λη τη διρκεια της αναμτρησης το προβδισμα στο σκορ, η Goodys επικρτησε σχετικ νετα της Square Pants με 5-3. Η Goodys ξεκνησε καλτερα το παιχνδι, εχε την υπεροχ στα πρτα λεπτ και απρροια της επιθετικτητς της ταν να πετχει δο γκολ. Η Square Pants μεωσε προς στιγμ σε 2-1, αλλ πολ γργορα η Goodys αναλαμβνοντας ξαν την πρωτοβουλα των κινσεων, σημεωσε δο ακμη τρματα, κνοντας το 4-1. Η Square Pants δεν παρτησε το ματς, πεσε, μεωσε ξαν σε 4-2, χασε ευκαιρες, αλλ και η Goodys απ τη μερι της δημιοργησε αρκετς φσεις για γκολ, μα εκ των οποων εκμεταλλετηκε, διαμορφνοντας το 5-2. Πλον τα πντα εχαν κριθε, ο χρνος που απμενε για την ολοκλρωση του αγνα ταν ελχιστος, η Square Pants ταν αδνατο να κνει την ανατροπ και το μνο που κατφερε ταν να μεισει για λλη μια φορ, διαμορφνοντας το τελικ 5-3, της εκολης νκης της Goodys.
Αντερος στο μεγαλτερο διστημα της αναμτρησης ο Δρσος Στικος φτασε πιο εκολα απ τι δεχνει το τελικ 6-5 στη νκη με αντπαλο τη Saab. Ο Δρσος ταν καλτερος, πιο επιθετικς, εχε την πρωτοβουλα των κινσεων, δημιοργησε περισστερες φσεις για γκολ, φτανε πιο εκολα στην αντπαλη εστα και κατφερε στο Α ημχρονο να πετχει τρα γκολ, βζοντας τις βσεις για τη νκη. Η ανωτερτητ του συνεχστηκε και στην επανληψη, με τη Saab αυτ τη φορ να βρσκε και εκενη διαδρμους προς το τρμα του Δρσου, χωρς μως να καταφρει να διατηρσει ανπαφη την εστα της. Ετσι σε να πολ ανοικτ παιχνδι, οι δο ομδες πτυχαν αρκετ γκολ και το 3-0 γινε 6-2, με το Δρσο βεβαως να χει καθαρσει τη νκη. Στα τελευταα λεπτ που λα εχαν κριθε, οι πακτες του Δρσου χαλρωσαν αρκετ, με αποτλεσμα οι της Saab να βρουν την ευκαιρα να μεισουν και με τρα συνεχμενα γκολ να διαμορφσουν το 6-5. Ο χρνος μως που απμενε για το τλος του αγνα ταν ελχιστος και οτε καν κατεβασι δεν πρλαβαν να κνουν μπας και πετχουν την ισοφριση, αφο το τελευταο σφριγμα του διαιτητ ακοστηκε, με το Δρσο να παρνει τη νκη που τον ανβασε στην κορυφ του πρωταθλματος με 6-5.
Υστερα απ να πολ καλ παιχνδι, η XL Logistics πρε τη νκη με αντπαλο το Coco Cafe με 3-2. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στα πρτα λεπτ, σταδιακ μως το Coco Café ανπτυξε μια πρωτοβουλα των κινσεων, φτνοντας στην επτευξη του γκολ. Η XL Logistics μως ανβασε κατακρυφα την απδοσ της στη συνχεια, εχε την πρωτοβουλα των κινσεων και με συνεχες επιθσεις αντρεψε το εις βρος της 0-1, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 3-1. Μετ τη μισ της επανληψης το Coco Café πεσε, τα δωσε λα για την ισοφριση, φησε μεν ακλυπτους χρους στην μυνα, τους οποους δεν εκμεταλλετηκε η XL Logistics, στην επθεση δε δημιοργησε ευκαιρες, εχε δοκρι, μεωσε σε 3-2, αλλ δεν κατφερε να φρει το ματς στα σα, αφο στα εναπομεναντα λεπτ μετ το 3-2 εχε μνο μια καρπη υπεροχ, χωρς να δημιουργσει καμα φση. Ετσι η XL Logistics πρε τη σπουδαα νκη με 3-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 6ης αγωνιστικς:
SQUARE PANTS-GOODYS 3-5
ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ-SAAB 6-5
XL LOGISTICS-COCO CAFÉ 3-2

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar