>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

21/1/2008
7 88 Supersport F.M. - 11 (21-01-08)

ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙ KARIOKAS
 
Οι Kariokas ταν οι μεγλοι κερδισμνοι της 11ης αγωνιστικς του 7ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M., αφο χι μνο νκησαν τη Σπερχειδα με 3-2 και παρμειναν στην κορυφ της κατταξης με 28 βαθμος, αλλ σε συνδυασμ με την ττα του Κοκου απ την Brinks με 2-0, αξησαν τη διαφορ απ τους δικτες τους, αφο οι δο ομδες ισοβαθμον πλον στην 3η θση με 22 βαθμος, εν απ πνω τους, στη 2η θση, βρσκεται η Space με 23, η οποα επιβλθηκε εκολα των Κελτν με 5-1. Τταρτοι με 21 βαθμος ανβηκαν οι Μπμπηδες, οι οποοι κρδισαν νετα τους Ρμπελους με 7-2. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, η Fortuna ξεπρασε δσκολα το εμπδιο των Κγκουρων, νικντας με 2-1, Πεζ και Santos αναδεχτηκαν ισπαλοι με 2-2, οι Παρεστες επικρτησαν εκολα της Group Therapy με 3-0, εν τλος οι Αετο απσπασαν ισοπαλα απ την Typoshirt με 3-3.
Πολ καλ παιχνδι, με γργορο ρυθμ και απ τις δο ομδες, διεξχθη ανμεσα στους Κγκουρες και τη Fortuna, που ληξε με νικτρια τη δετερη με 2-1. Το Α ημχρονο ταν ισορροπημνο, με τους Κγκουρες να παρουσιζονται ελαφρ πιο επιθετικο, τη Fortuna μως να ανογει πρτη το σκορ με εστοχη εκτλεση πναλτι. Η υπεροχ των Κγκουρων καρποφρησε τελικ και λγα λεπτ αργτερα ισοφρισαν με μορφο πλασ σε 1-1. Στην επανληψη η Fortuna ταν αντερη των αντιπλων της, κινονταν καλτερα στον αγωνιστικ χρο, εκμεταλλετηκε πιο σωστ τις φσεις που δημιοργησε και σε μα απ αυτς ευτχησε να πρει κεφλι στο σκορ με 2-1. Οι Κγκουρες πεσαν με στχο την ισοφριση, χωρς αποτλεσμα μως. Η Fortuna κρτησε το προβδισμα και πρε τη σημαντικ νκη με 2-1.
Συναρπαστικ παιχνδι με πολ δναμη γινε ανμεσα στην Πεζ και τη Santos, με τις δο ομδες να μοιρζονται βαθμος και εντυπσεις στο ισπαλο 2-2. Το Α ημχρονο του ματς ανκε στη Santos, η οποα διατηροσε την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων, ταν αντερη της αντιπλου της και απρροια της επιθετικτητς της ταν να πετχει δο γκολ. Στην επανληψη η Πεζ ανβασε την απδοσ της, πεσε, δημιοργησε φσεις, ταν καλτερη και αρχικ κατφερε να μεισει σε 2-1 και εν συνεχεα να ισοφαρσει σε 2-2. Μετ την επτευξη του 2-2 ο ρυθμς του ματς πεσε, οι δο ομδες προσπθησαν με βαθις μπαλις να φτσουν σε να τρτο γκολ, δεν δημιοργησαν μως καμα μεγλη φση και χωρς τποτα ουσιαστικ να συμβε στα τελευταα λεπτ, οδηγηθκαμε στο ισπαλο 2-2.
 Οντας πολ αντερη των αντιπλων της, η Space φτασε πρα πολ νετα στη νκη κντρα στους Κλτες με 5-1. Ο αγνας εξελχθηκε σε παρσταση για να ρλο, με τη Space να κυριαρχε απλυτα στον αγωνιστικ χρο απ το πρτο λεπτ και πολ γργορα στο ματς να φτνει στην επτευξη τριν γκολ, βζοντας τις βσεις για τη νκη. Η Space διατηροσε την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων, ουσιαστικ δεν απειλονταν απ τους Κλτες, οι οποοι δεν βρθηκαν σε καθλου καλ μρα και λγο αργτερα φτασαν και σε 4ο γκολ, εξασφαλζοντας τη νκη. Η αναμτρηση εχε πλον κριθε, οι Κλτες που δεν προβαλαν σημαντικ αντσταση, αλλ πλεψαν το παιχνδι, το μνο που κατφεραν ταν να μεισουν σε 4-1, με τη Space να διαμορφνει το τελικ 5-1 της σπουδαας επικρτησς της.
Με εξαιρετικ μυνα και αποτελεσματικ επθεση, οι Παρεστες πραν τη νκη με αντπαλο την Group Therapy με 3-0. Οι Παρεστες ταν καλτεροι των αντιπλων τους, κινονταν πιο σωστ στον αγωνιστικ χρο, κλεισαν καλ κθε διδρομο προς την εστα τους και απ την λλη βρκαν κεν στην αντπαλη μυνα, με αποτλεσμα να φτσουν στην επτευξη τριν τερμτων, εν δημιοργησαν αρκετς ακμη ευκαιρες για γκολ. Η Group Therapy πλεψε το παιχνδι, αλλ με ντονο το επιθετικ πρβλημα ταν αδνατο να παρουσιαστε ανταγωνιστικ και τσι γνρισε την ττα με 3-0.
Σπουδαα ισοπαλα με αντπαλο την Typoshirt απσπασαν οι Αετο με 3-3. Το παιχνδι εχε δο πρσωπα, με την Typoshirt να εναι καλτερη, πιο γργορη και επιθετικ στη μεγαλτερη διρκεια του ματς, με σημαντικ καθυστρηση μως να φτνει στην επτευξη δο γκολ. Οι Αετο κατφεραν να μεισουν σε 2-1 και να παραμενουν ζωντανο στη διεκδκηση του αγνα, η Typoshirt μως με τη σημεωση του τρτου τρματος να δεχνει τι καθαρζει τη νκη. Στα τελευταα λεπτ μως οι Αετο αιφνιδασαν την αντπαλ τους και μσα σε σντομο χρονικ διστημα πτυχαν δο γκολ, ισοφαρζοντας ανλπιστα σε 3-3. Η Typoshirt δεν μπρεσε να αντιδρσει, αφο και ο χρνος που απμενε για την ολοκλρωση του παιχνιδιο ταν ελχιστος και χωρς κποια μεγλη φση να δημιουργηθε στο τλος, οι δο ομδες αναδεχτηκαν ισπαλες 3-3.
Χωρς να εναι καλτεροι, οι Kariokas συνχισαν την ξφρενη πορεα τους και παρλο τις σημαντικς απουσες, να προυν μα ακμη νκη, αυτ τη φορ εις βρος της Σπερχειδας με 3-2. Μα νκη την οποα οφελουν σε πολ μεγλο βαθμ στον τερματοφλακ τους για τις απστευτες αποκροσεις του. Παρλο λοιπν τι η Σπερχειδα ταν καλτερη, οι Kariokas ταν εκενοι που χρη στην ταχτητ τους φτασαν στην επτευξη δο γκολ στο Α ημχρονο, παρνοντας ξεκθαρο προβδισμα για τη νκη. Η Σπερχειδα που εχε δη χσει αρκετς ευκαιρες, μεωσε τελικ σε 2-1, πλι μως οι Kariokas βρκαν τον τρπο με ξυπνη τακτικ να πετχουν και 3ο τρμα. Η συνχεια του ματς ανκε ολοκληρωτικ στη Σπερχειδα, η οποα εδε αρκετς φορς τον αντπαλο τερματοφλακα να λει χι στις μεγλες ευκαιρες που δημιοργησε, χοντας σημαντικς αποκροσεις, να μεινει ββαια σε 3-2, αλλ να μην μπορε να φτσει στην ισοφριση, αφο απναντ της εχε να τοχος, τον τερματοφλακα των Kariokas, ο οποος κρτησε ρθια την ομδα του και ουσιαστικ της χρισε τη σπουδαα νκη με 3-2, που τη διατηρε στην κορυφ της κατταξης.
Χωρς να αντιμετωπσουν την παραμικρ δυσκολα, οι Μπμπηδες επικρτησαν πρα πολ εκολα των Ρμπελων με 7-2 και σκαρφλωσαν στην 4η θση της κατταξης. Οι Μπμπηδες μπκαν πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο, κυριρχησαν απλυτα, χασαν πρα πολλς ευκαιρες, αλλ κατφεραν μσα σε διστημα λγων λεπτν να πετχουν τσσερα γκολ και ουσιαστικ να κλειδσουν τη νκη. Οι Ρμπελοι δεν μπρεσαν να φανον καθλου ανταγωνιστικο, η διαφορ ποιτητας ταν εμφανς, οι Μπμπηδες χασαν πολλς ακμη ευκαιρες, αλλ πτυχαν και γκολ, φτνοντας συνολικ τα 7, με τους Ρμπελους απλ στο τλος να μεινουν το σκορ και να διαμορφνουν το τελικ 7-2.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 πρε η Brinks με αντπαλο τον Κοκο, ο οποος μηδενστηκε στη συγκεκριμνη αναμτρηση για παραβαση κανονισμο. Με αυτος τους τρεις βαθμος η Brinks φτασε τους 22 και ισοβαθμε με τον Κοκο στην 3η θση της κατταξης.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 11ης αγωνιστικς:
ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ-FORTUNA 1-2
ΠΕΖΗ-SANTOS 2-2
SPACE-ΚΕΛΤΕΣ 5-1
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-GROUPTHERAPY3-0
TYPOSHIRT-ΑΕΤΟΙ 3-3
KARIOKAS-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 3-2
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 7-2
ΚΟΥΚΟΣ-BRINKS0-2

19/1/2008
8 88 Artisti Macaroni - 11 (19-01-08)

ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
 
Στην κορυφ του 8ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni σκαρφλωσαν και πλι οι Αγιοι μετ τη διεξαγωγ της 11ης αγωνιστικς. Οι Αγιοι επικρτησαν της Black Bird με 3-2 και σε συνδυασμ με την ττα της Σμπα απ τη Δυτικ Αθνα με 3-1, βρθηκαν και πλι μνοι πρτοι στην 1η θση της κατταξης με 25 βαθμος, αφνοντας τη Σμπα 3η στους 22, εν η Δυτικ Αθνα βρσκεται στην 5η θση με 20. Ανμεσα στις δο ομδες τρπωσε ο Αστρας, ο οποος επιβλθηκε των Συνθεις Υποπτων με 5-2 και πρασε στη 2η θση με 23 βαθμος, εν η Chicken παρλο το ρεπ της παρμεινε στις πρτες θσεις και συγκεκριμνα στην 4η με 21 βαθμος. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, η Loco Mondo κρδισε την Ατλαντς με 3-2, οι Old Boys ξεπρασαν εκολα το εμπδιο των Νταλικν παρνοντας τη νκη με 4-1 και οι Βαρνοι επικρτησαν του Δα με 3-2.
Πολ καλ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στη Loco Mondo και την Ατλαντς, με την πρτη να παρνει τη νκη με 3-2. Η Ατλαντς ταν καλτερη στο Α ημχρονο, εχε την ελαφρ υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων και κατφερε να ανοξει πρτη το σκορ, κνοντας το 1-0. Στη συνχεια και οι δο ομδες χασαν ευκαιρες, τποτα περισστερο μως. Στην επανληψη ο ρυθμς του αγνα γινε πολ γρηγορτερος, με τη Loco Mondo να ξεκινει καλτερα και πιο δυνατ το ματς και να ισοφαρζει σε 1-1. Λγο αργτερα μλιστα κατφερε να πρει προβδισμα στο σκορ με 2-1, απρροια της επιθετικτητς της το διστημα αυτ, αλλ η Ατλαντς βρκε τον τρπο να ισοφαρσει σε 2-2 και οι δο ομδες να οδηγηθον σε να γκραν κινιλ φινλε, παζοντας πολ δυνατ και παθιασμνα για το νικητριο γκολ, το οποο τελικ ρθε για τη Loco Mondo, η οποα πρε τη μεγλη νκη με 3-2.
Σπουδαα νκη επ της Σμπα με 3-1 πτυχε η Δυτικ Αθνα, παραμνοντας στο γκρουπ των πρωτοπρων. Η Δυτικ Αθνα εχε την απλυτη υπεροχ και κυριαρχα στο Α ημχρονο, ταν πολ αντερη της αντιπλου της και πολ γργορα στο παιχνδι πτυχε δο γκολ, παρνοντας σοβαρ προβδισμα με 2-0. Στην επανληψη η Σμπα ανβασε την απδοσ της, πεσε την αντπαλ της, μεωσε σε 2-1, εν προσπθησε εντατικ για την ισοφριση. Οι πακτες της χασαν μερικς καλς ευκαιρες, δεν κατφεραν μως να βρουν το δρμο προς τα δχτυα, με τη Δυτικ Αθνα να κρατει το υπρ της προβδισμα και να κλειδνει τη νκη στην τελευταα φση του ματς, ταν λοι πια οι πακτες της Σμπα εχαν βγει στην επθεση, μχρι και ο τερματοφλακας, το κεν στην μυνα εκμεταλλετηκαν οι της Δυτικς Αθνας και με μακριν σουτ διαμρφωσαν το 3-1, το μελε να εναι και το τελικ αποτλεσμα της μεγλης νκης τους.
Μεγλη νκη επ της Black Bird πτυχαν οι Αγιοι με 3-2 και πρασαν ξαν μνοι πρτοι στην κορυφ της κατταξης. Το παιχνδι ταν αρκετ καλ και γργορο, με την Black Bird να ξεκινει δυνατ πετυχανοντας το 1-0, πολ γργορα μως οι Αγιοι ισοφρισαν σε 1-1. Στο διστημα μχρι την ολοκλρωση του Α μρους η Black Bird ταν ελαφρς καλτερη, χωρς μως να καταφρει να εκμεταλλευτε την υπεροχ της. Στην επανληψη η Black Bird μπκε ξαν πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο και ευτχησε να περσει ξαν μπροστ στο σκορ με 2-1, αλλ η συνχεια ανκε στους Αγιους, οι οποοι πιζοντας τους αντιπλους τους, κατφεραν αρχικ να ισοφαρσουν σε 2-2 και λγο πριν το τλος του ματς να προυν για πρτη φορ προβδισμα στο σκορ με 3-2, το οποο κρτησαν σχετικ νετα μχρι το τελικ σφριγμα, που τους βρκε νικητς με 3-2.
Εκολη νκη επ των Νταλικν με 4-1 πτυχαν οι Old Boys. Οι Old Boys ταν πολ καλτεροι των αντιπλων τους και με να εξαιρετικ Α ημχρονο, που εχαν την απλυτη κυριαρχα και υπεροχ στο παιχνδι, πτυχαν τρα γκολ, καθαρζοντας ουσιαστικ την υπθεση νκη. Οι Νταλκες δεν μπρεσαν στο διστημα αυτ να παρουσιαστον ανταγωνιστικς και με τα τρα γκολ εις βρος τους, ταν πολ δσκολο να αντιστρψουν την κατσταση. Στην επανληψη οι δο ομδες ταν ισορροπημνες, μοιρστηκαν την κατοχ, σημεωσαν απ να τρμα και απλ οι Old Boys χωρς ιδιατερα προβλματα κρτησαν νετα το υπρ τους προβδισμα και φτασαν εκολα στην επικρτηση με 4-1.
Σημαντικ νκη επ του Δα με 3-2 πτυχαν οι Βαρνοι, σε να πολ καλ ματς, με συνεχες εναλλαγς στο σκορ και πολλς φσεις. Η αρχ του ματς ανκε στους Βαρνους, οι οποοι νοιξαν πρτοι το σκορ για να κνουν το 1-0, ο Δας μως μπρεσε πριν την ολοκλρωση του Α μρους να ανατρψει το εις βρος του 1-0, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 2-1. Οι Βαρνοι πεσαν στην επανληψη, ανβασαν την απδοσ τους, χασαν ευκαιρες και στω και δσκολα κατφεραν αρχικ να ισοφαρσουν σε 2-2 και εν συνεχεα να πετχουν το 3-2 και στα τελευταα δευτερλεπτα να κρατσουν με νχια και δντια το ισχν μεν, σημαντικ δε προβδισμα και τελικ να προυν τη σπουδαα νκη με 3-2.
Πιο δσκολα απ σο δεχνει το τελικ 5-2 φτασε στην επικρτηση επ των Συνθεις Υποπτων ο Αστρας. Οι Συνθεις Υποπτοι παρουσιστηκαν αρκετ ανταγωνιστικο και κατφεραν να αιφνιδισουν τον αντπαλ τους, κνοντας το 1-0. Ο Αστρας κυριρχησε στη συνχεια στον αγωνιστικ χρο, εχε την απλυτη υπεροχ και πλρη ανωτερτητα, αλλ το γκολ της ισοφρισης φτασε μλις στα μισ του Β μρους και μετ μσα σε διστημα πντε λεπτν να σημεισουν δο τρματα ακμη και να κνουν το 3-1. Οι Συνθεις Υποπτοι δεν το βαλαν κτω, μεωσαν εκ νου σε 3-2, αλλ ο Αστρας με δο γκολ στα τελευταα λεπτ επανφερε τη διαφορ και τελικ πρε τη σημαντικ, αλλ δσκολη νκη με 5-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 11ης αγωνιστικς:
LOCO MONDO-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 3-2
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΣΑΜΠΑ 3-1
BLACK BIRD-ΑΓΙΟΙ 2-3
OLD BOYS-ΝΤΑΛΙΚΕΣ 4-1
ΒΑΡΩΝΟΙ-ΔΙΑΣ 3-2
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 5-2

18/1/2008
10 77 Sporday - 9 (18-01-08)

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η XL LOGISTICS
 
Αλλαγ στην κορυφ του 10ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday επφερε η διεξαγωγ της 9ης αγωνιστικς. Στην κορυφ της κατταξης πρασε η XL Logistics με 16 βαθμος, μετ τη σπουδαα νκη της επ του Δρσου Στικου με 5-1, ο οποος παρμεινε στους 14. Το Δρσο Στικο στη 2η θση της κατταξης με 14 βαθμος πιασε το Coco Café, το οποο επικρτησε της Saab με 3-1, εν στους 14 βαθμος βρσκεται και η Goodys, η οποα εχε ρεπ. Στο τελευταο παιχνδι της ημρας η Karenta επιβλθηκε της Square Pants με 6-3.
Πολ αντερη η XL Logistics επικρτησε εκολα σχετικ του Δρσου Στικου με 5-1 και σκαρφλωσε στην κορυφ της βαθμολογας. Η XL Logistics ξεκνησε πολ δυνατ την αναμτρηση, εχε την απλυτη υπεροχ και κυριαρχα στο Α ημχρονο, ταν πιο επιθετικ, δημιοργησε περισστερες φσεις και απρροια της ανωτερτητς της ταν να πετχει τρα γκολ, βζοντας τις βσεις για τη νκη. Λγο πριν την ολοκλρωση του Α μρους μως, ο Δρσος Στικος που ανβασε την απδοσ του κατφερε να μεισει σε 3-1 και να παραμενει ζωντανς στη διεκδκηση του ματς. Στις αρχς της επανληψης ο Δρσος Στικος ταν καλτερος, πεσε την αντπαλ του, χασε δο πολ καλς ευκαιρες για να μεισει και λλο το σκορ και να μπει για τα καλ στο παιχνδι, χωρς αποτλεσμα μως. Μετ την αρχικ, καρπη μως υπεροχ του, η XL Logistics ισορρπησε τον αγνα, λεγξε απλυτα το ρυθμ και βρκε την ευκαιρα στις αντεπιθσεις να σκορρει δο φορς ακμα, ανεβζοντας το δεκτη του σκορ απ το 3-1 στο 5-1, εξασφαλζοντας τη νκη. Στα εναπομεναντα λεπτ δεν λλαξε και η XL Logistics πρε τη σπουδαα νκη κορυφς με 5-1.
Πολ καλ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στη Square Pants και την Karenta, που βρκε νικτρια τη δετερη με 6-3, πετυχανοντας τη μεγλη ανατροπ στο σκορ. Ο αγνας εχε πολ καλ και γργορο ρυθμ και απ τις δο ομδες σε λη τη διρκει του, με αρκετς ευκαιρες εκατρωθεν, αλλ την Karenta πιο αποτελεσματικ να παρνει τη νκη. Στην αρχ ο αγνας ταν ισορροπημνος, με τις δο ομδες να βρσκουν δχτυα απ μα φορ η κθε μα και το σκορ να γνεται 1-1. Στη συνχεια η Square Pants ταν αντερη, πατοσε καλτερα στον αγωνιστικ και κατφερε με δο συνεχμενα τρματα να πρει αρα δο γκολ (3-1). Η εξλιξη αυτ αφπνισε τους πακτες της Karenta, οι οποοι ανβασαν κατακρυφα την απδοσ τους και με συνεχες επιθσεις, πολλς ευκαιρες και ψογη μυνα, κατφεραν αρχικ να ισοφαρσουν σε 3-3 και εν συνεχεα να προυν προβδισμα στο σκορ, χι απλ με 4-3, αλλ με 6-3, κλειδνοντας τη νκη. Η Square Pants δεν μπρεσε να αντιδρσει, λλωστε και ο χρνος που απμενε για την ολοκλρωση του αγνα ταν ελχιστος, τσι η Karenta πρε τη μεγλη νκη με 6-3, χρη στην εκπληκτικ ανατροπ που πτυχε.
Γερ στη διεκδκηση της 1ης θσης του πρωταθλματος μπκε το Coco Café, μετ τη σπουδαα νκη του επ της Saab με 3-1. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στο Α ημχρονο, με τις δο ομδες να μοιρζονται την κατοχ της μπλας και την πρωτοβουλα των κινσεων. Πρτο το Coco Café που μπκε πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο νοιξε το σκορ για να κνει το 1-0, εν συνεχεα μως η Saab  ισοφρισε σε 1-1, αναλαμβνοντας τα ηνα του ματς. Το Β μρος μως ανκε στο Coco Café, το οποο ανβασε την απδοσ του, πεσε την αντπαλ του, ταν καλτερο και αντερο ναντι της Saab και με δο γκολ κατφερε να πρει καθαρ προβδισμα για τη νκη με 3-1. Η Saab προσπθησε να αντιδρσει, δεν δημιοργησε μως τη μεγλη ευκαιρα. Η μυνα του Coco Café κρτησε εκολα το υπρ της 3-1 και η ομδα πρε τη σημαντικ νκη, που την κρατ σε απσταση αναπνος απ την κορυφ.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 9ης αγωνιστικς:
XL LOGISTICS-ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ 5-1
SQUAREPANTS-KARENTA 3-6
COCOCAFÉ-SAAB 3-1

16/1/2008
COSMOS CLUB

Ποδαρικ με μα ισοπαλα και δο ττες για την ακαδημα του Cosmos Club
 
Δεν ξεκνησε με τον καλτερο δυνατ τρπο για τα τμματα υποδομς της ακαδημας του αθλητικο κντρου μνι ποδοσφαρου Cosmos Club η να αγωνιστικ χρονι. Η πρτη αγωνιστικ υποχρωση των ομδων της σχολς στα τουρνου που μετχουν δεν στφθηκε απ απλυτη επιτυχα, καθς στα τρα παιχνδια που δωσαν, εχαν απολογισμ μα ισοπαλα και δο ττες. Το μεγλο διστημα αποχς απ την αγωνιστικ δρση, παραπνω απ τρεις εβδομδες και η λλειψη προπονσεων λγω των εορτν των Χριστουγννων, ταν οι σημαντικτεροι λγοι που οδγησαν τα τμματα υποδομς σε αυτ την πενιχρ συγκομιδ. Οι νεαρο αθλητς λο αυτ το διστημα βγκαν εκτς ρυθμο, κτι που φνηκε στο παιχνδι τους, που μειναν αρκετ μακρι απ το συνηθισμνο καλ εαυτ τους, παρλα αυτ μως μπορε να υστρησαν στην αποκμιση του θετικο αποτελσματος, απρροια κυρως της μικρς επιθετικς δραστηριτητας, απ την λλη μως παρουσιστηκαν εξαιρετικο στην μυνα, δεγμα τι τα βασικ στοιχεα υπρχουν και τι πλι μσα απ τις προπονσεις και την καθημεριν δουλει, πολ σντομα θα ρθουν ξαν τα θετικ αποτελσματα και οι νκες.
 
Ισπαλοι χωρς τρματα οι 97-98
 
Οσον αφορ το αγωνιστικ κομμτι, η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1997-98 με προπονητ το Γιννη Λιβαθιν που μετχει στο «Θουκυδδειο» τουρνου, μεινε στο στερο 0-0 εντς δρας με τον Αθηνακ. Το παιχνδι δεν ταν ιδιατερα ποιοτικ, με τις δο ομδες να ρχνουν το βρος τους κυρως στην μυνα, αφνοντας σε δετερη μορα την επθεση. Οι ευκαιρες που δημιουργθηκαν μπροστ ταν λιγοστς, με αποτλεσμα να μην επιτευχθε κποιο τρμα και στερα απ να ματς χαμηλν τνων, το τελικ σκορ να σφραγιστε απ αυτ το 0-0.
Το ρστερ του Cosmos Club: Κουσιδης, Μιζρι, Κορφις, Καπετνης, Ταμπκης,   Οικονμου, Ζαφειρτος, Βσσος, Παπαδπουλος. Αναπληρωματικο: Ευσταθιδης, Μποζας, Κολγκης, Κακαβολας, Κουτσομτης, Μπαρκος.
 
Ηττα οι 95-96
 
Συνχεια με το τουρνου «Μπουρλς» και την ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1995-96, που και εδ υπεθυνος προπονητς εναι ο Γιννης Λιβαθινς. Το Cosmos Club αντιμετπισε εκτς δρας το Renti Soccer και γνρισε την ττα με 4-1. Η ομδα του Cosmos Club δεν βρθηκε σε καλ μρα, εχε πρβλημα στην επιθετικ ανπτυξη, εν παρουσασε και κποιες αδυναμες στην μυνα. Παρλα αυτ προσπθησε για κτι καλ, ο αντπαλος μως ταν καλτερος και φτασε στην επικρτηση. Το μοναδικ τρμα της σχολς σημεωσε ο Καρατζς.
Το ρστερ του Cosmos Club: Ελευθερου, Λππας, Μρτζο, Μπαλοτσος, Ζαφειρτος, Τσακανκας, Χαρτος, Καρατζς, Φακοδης, Ζνιου, Σταυρινκης. Αναπληρωματικο: Αναγνστου, Κυριακπουλος, Μενενκος, Πατσιτης, Διαρεμς, Παλου.
 
Ηττα στα σημεα οι 93-94
 
Τλος, η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1993-94, που υπεθυνος προπονητς εναι ο Μπμπης Βερυκκης και μετχει στο τουρνου «Μπουρλς» και αυτ, αγωνιζμενη εκτς δρας, γνρισε την ττα απ το Couros Club με 1-0. Οι δο ομδες ταν ισοδναμες και παρουσιστηκαν ισορροπημνες σε λη τη διρκεια του ματς. Προσπθησαν και οι δο για τη νκη, δημιουργντας και χνοντας κποιες καλς ευκαιρες στην επθεση, αλλ το κριο πλο τους ταν η μυνα. Τελικ σε μα απ τις λγες φσεις που γιναν, η ακαδημα του Courou πιο τυχερ και ψχραιμη, πτυχε το γκολ, παρνοντας τη νκη στις λεπτομρειες. Στα τελευταα λεπτ η ομδα του Cosmos Club προσπθησε για την ισοφριση, χωρς αποτλεσμα μως.
Το ρστερ του Cosmos Club: Διτης, Καρκατσολης, Κεντικολρι, Πιστκος, Λουγιι, Μεν, Γκκας, Κολιοδης, Μπαρκος, Κατσνης, Γκικα. Αναπληρωματικο: Παπαχρηστπουλος, Μαστακοδης, Κοτσικρης, Τουλιαγκνοφ, Βασιλικς.

14/1/2008
7 88 Supersport F.M. - 10 (14-01-08)

ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ KARIOKAS
 
Αναλλοωτη παρμεινε η κατταξη στις πρτες θσεις του 7ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. μετ τη διεξαγωγ της 10ης αγωνιστικς. Οι Kariokas εξακολουθον να βρσκονται στην 1η θση με 25 βαθμος, μετ τη να νκη τους επ της Typoshirt με 6-2, εν σε απσταση τριν βαθμν και με παιχνδια λιγτερα ακολουθε ο Κοκος, ο οποος επικρτησε πολ εκολα των Ρμπελων με 8-0. Στην 3η θση με 20 βαθμος βρσκεται η Space, η οποα ξεπρασε νετα το εμπδιο της Group Therapy, κερδζοντας με 8-3, εν στην 4η θση σκαρφλωσε η Brinks με 19 βαθμος, που επιβλθηκε στο ντρμπι της ημρας των Μπμπηδων νετα με 6-2, αφνοντς τους 5ους με 18 βαθμος, σους χουν και οι Κλτες, τους οποους φτασαν μετ τη νκη τους επ των Παρεστων με 6-5. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, Santos και Fortuna αναδεχτηκαν ισπαλοι με 4-4, η Σπερχειδα επιβλθηκε των Αετν με 4-3, εν η Πεζ πρε στα χαρτι τη νκη κντρα στους Κγκουρες με 2-0 νευ αγνα.
Εξαιρετικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στη Santos και τη Fortuna, με τις δο ομδες να μοιρζονται βαθμος και εντυπσεις στο ισπαλο 4-4. Η αναμτρηση εχε συναρπαστικ εξλιξη και πολ γργορο ρυθμ και απ τις δο ομδες, οι οποες δημιοργησαν πρα πολλς φσεις. Η Fortuna κατφερε 4 φορς να προηγηθε, σε ισριθμες περιπτσεις μως η Santos ισοφρισε το ματς, μχρι να φτσουμε στο τελικ 4-4. Ειδικ στα τελευταα λεπτ, τα γκολ σημεινονταν απανωτ, με τη Fortuna να αποκτ συνεχς το προβδισμα, στην αμσως επμενη φση μως τη Santos να ισοφαρζει, με τις δο ομδες να καταδεικνουν απαρμιλλο πθος για τη νκη. Ετσι οδηγηθκαμε στο ισπαλο και δκαιο 4-4, στερα απ να γκραν γκινιλ ματς, αφο στα ελχιστα εναπομεναντα δευτερλεπτα δεν επιτεχθηκε κποιο λλο τρμα, που θα χριζε την επικρτηση σε κποια απ τις δο ομδες.
Επιβλητικς ο Κοκος φτασε πρα πολ νετα στη νκη με αντιπλους τους Ρμπελους με 8-0. Η αναμτρηση εξελχθηκε σε παρσταση για να ρλο, με τον Κοκο να κυριαρχε απλυτα στο παιχνδι, να χει την πλρη υπεροχ και κυριαρχα του ματς σε λη τη διρκει του, να παζει επιθετικ ποδσφαιρο και να χει συνεχς την πρωτοβουλα των κινσεων, δημιουργντας πρα πολλς ευκαιρες. Απρροια της ανωτερτητας του Κοκου ταν να πετχει 8 γκολ και να φτσει πρα πολ εκολα και χαλαρ στη νκη, με τους Ρμπελους να μην καταφρνουν να παρουσιαστον ανταγωνιστικο, πετντας ουσιαστικ λευκ πετστα στον αγνα.
Μολοντι αγωνστηκε με ναν πακτη λιγτερο, η Space παιξε με σωστ και ξυπνη τακτικ απναντι στην Group Therapy, φτνοντας πρα πολ εκολα στη νκη με 8-3. Η Space ταν πολ πιο επιθετικ απ την αντπαλ της και με τλεια μυνα και σχεδν απλυτη αποτελεσματικτητα στην επθεση, φτασε νετα στην επικρτηση. Εναι χαρακτηριστικ πως κθε ευκαιρα της Space γινε γκολ, αποκτντας απ το Α ημχρονο μεγλη διαφορ στο σκορ. Στην επανληψη το σκηνικ του αγνα δεν λλαξε, η Space συνχισε να χει την πλρη υπεροχ και κυριαρχα στο ματς, ανβασε και λλο το δεκτη του σκορ, με την Group Therapy απλ στα τελευταα λεπτ να πετυχανει κποια τρματα και να διαμορφνει το τελικ 8-3.
Συνχεια στις νκες και την ανοδικ τους πορεα δωσαν οι Κλτες, οι οποοι επικρτησαν και των Παρεστων με 6-5. Οι Παρεστες μπορε να παιξαν με ναν πακτη λιγτερο, αλλ το αριθμητικ μειονκτημα δεν φνηκε καθλου μσα στον αγωνιστικ χρο, με τις δο ομδες να παρουσιζονται ισοδναμες και να ισορροπον σε λη τη διρκεια του ματς. Οι Κλτες ταν ελαφρς αντεροι κατ διαστματα και στερα απ συνεχ γκολ και απ τις δο ομδες, κατφεραν να προυν αρα δο τερμτων και να προηγηθον με 5-3. Αμεση μως ταν η απντηση απ τους Παρεστες, οι οποοι ισοφρισαν σε 5-5, η τελευταα λξη στο παιχνδι μως ανκε στους Κλτες, οι οποοι πτυχαν το 6ο τους γκολ, κρτησαν στην μυνα στα εναπομεναντα λεπτ και τσι φτασαν στην πολτιμη νκη με 6-5.
Αντεροι οι Kariokas πραν τη νκη με αντπαλο την Typoshirt με 6-2 και παρμειναν στην κορυφ της κατταξης. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στα πρτα λεπτ, με τους Kariokas να ανογουν πρτοι το σκορ με αυτογκλ, λγο αργτερα μως την Typoshirt να ισοφαρζει σε 1-1. Οι Kariokas μως κινονταν καλτερα και πιο σωστ στον αγωνιστικ χρο και με γργορες επιθσεις φτασαν μσα σε δο λεπτ στην επτευξη δο τερμτων, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 3-1. Η Typoshirt προσπθησε να αντιδρσει, οι Kariokas μως απντησαν και το σκορ γινε 4-2, εν στα μισ του Β ημιχρνου γινε η φση που κρινε το ματς. Η Typoshirt κρδισε πναλτι, το σουτ που εκτλεσε μως απκρουσε ο τερματοφλακας των Kariokas, διατηρντας τον αρα των δο τερμτων για την ομδα του. Η εξλιξη αυτ εκτναξε στα ψη την ψυχολογα των Kariokas, οι οποοι ανβασαν κατακρυφα την απδοσ τους, αγωνστηκαν παθιασμνα και αποφασισμνα να καθαρσουν το ματς και τα κατφεραν. Μσα σε λγα λεπτ πτυχαν δο γκολ και το 4-2 γινε 6-2, εξασφαλζοντας ουσιαστικ τη νκη. Στα εναπομεναντα λεπτ δεν γινε κτι σημαντικ και τσι οι Kariokas φτασαν στη σπουδαα επικρτηση με 6-2, που βεβαως τους διατηρε στην 1η θση της βαθμολογας του πρωταθλματος.
Αρκετ καλ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στους Αετος και τη Σπερχειδα, με τη δετερη να παρνει τη δσκολη νκη με 4-3. Η Σπερχειδα ταν αντερη στη μεγαλτερη διρκεια του ματς, εχε την επιθετικ πρωτοβουλα, δημιοργησε περισστερες ευκαιρες και απρροια της κυριαρχας της ταν να προηγηθε με 3-1. Οι Αετο μως δεν παρτησαν το ματς, πλεψαν και δικαιθηκαν προς στιγμ, καταφρνοντας να ισοφαρσουν σε 3-3. Η νκη ρθε τελικ για τη Σπερχειδα στα τελευταα λεπτ, ανεβζοντας την πεσ της και πετυχανοντας το 4ο γκολ, που της δωσε προβδισμα στο σκορ με 4-3. Αυτ ταν και τελικ αποτλεσμα, αφο στα εναπομεναντα λεπτ οι Αετο δεν κατφεραν να αντιδρσουν ξαν, γνωρζοντας τσι την ττα.
Σπουδαα νκη με αντιπλους τους Μπμπηδες με 6-2 πτυχε η Brinks. Μολοντι οι Μπμπηδες ξεκνησαν καλτερα την αναμτρηση και προηγθηκαν 2-0 με δο σουτ, η συνχεια του παιχνιδιο ανκε ολοκληρωτικ στην Brinks, η οποα ανβασε κατακρυφα την απδοσ της, κυριρχησε στον αγωνιστικ χρο, εχε τον πλρη λεγχο του ματς και κατφερε χι απλ να ισοφαρσει σε 2-2 και να πρει για πρτη φορ προβδισμα με 3-2 στο τλος του Α ημιχρνου, αλλ να αυξσει και το δεκτη του σκορ στην επανληψη, με την επτευξη τριν ακμη τερμτων, διαμορφνοντας το 6-2, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της μεγλης νκης της.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε η Πεζ με αντπαλο τους Κγκουρες, οι οποοι δεν προσλθαν στον αγωνιστικ χρο. Ετσι η Πεζ πρσθεσε τρεις εκολους και ξεκοραστους βαθμος στη συγκομιδ της.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 10ης αγωνιστικς:
SANTOS-FORTUNA 4-4
ΚΟΥΚΟΣ-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 8-0
SPACE-GROUPTHERAPY8-3
ΚΕΛΤΕΣ-ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ6-5
KARIOKAS-TYPOSHIRT 6-2
ΑΕΤΟΙ-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 3-4
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-BRINKS2-6
ΠΕΖΗ-ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ 2-0 (νευ αγνα)

12/1/2008
8 88 Artisti Macaroni - 10 (12-01-08)

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
 
Φωτι πρε η κορυφ του 8ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni μετ τη διεξαγωγ της 10ης αγωνιστικς. Σμπα, Chicken και Αστρας εκμεταλλετηκαν κατ τον καλτερο τρπο το ρεπ των Αγων και με τις νκες που σημεωσαν φτασαν και πλησασαν την κορυφ σε απσταση αναπνος. Συγκεκριμνα, η Σμπα κρδισε πρα πολ εκολα του Συνθεις Υποπτους με 8-1 και σκαρφλωσε στην 1η θση της κατταξης μαζ με τους Αγιους με 22 βαθμος, να μλις βαθμ πσω τους βρσκεται η Chicken, η οποα επιβλθηκε 4-1 των Νταλικν, εν σε απσταση αναπνος ακολουθε ο Αστρας χοντας 20 βαθμος, ο οποος επικρτησε της Black Bird με 3-2. Απ κοντ και η Δυτικ Αθνα, η οποα αναδεχτηκε ισπαλη 4-4 με την Ατλαντς και φτασε τους 18 βαθμος. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, οι Βαρνοι επικρτησαν της Loco Mondo με 1-0, εν με το διο σκορ επιβλθηκε και ο Δας των Old Boys.
Ισορροπημνο παιχνδι διεξχθη ανμεσα στους Βαρνους και τη Loco Mondo, με τους Βαρνους να παρνουν τη νκη στις λεπτομρειες με 1-0. Οι δο ομδες ξεκνησαν δυνατ το ματς και προσπθησαν με κποια καλ σουτ να απειλσουν τις αντπαλες εστες. Προς το τλος του Α μρους οι Βαρνοι αξησαν την πεσ τους, χοντας δο καλς ευκαιρες, με σουτ, τα οποα πρασαν ξυστ ουτ απ το τρμα της Loco Mondo, εν και η Loco Mondo εχε τη δικ της μεγλη ευκαιρα, επσης με σουτ, το οποο βρκε στο δοκρι. Στην επανληψη και στα πρτα λεπτ οι Βαρνοι ευτχησαν να ανοξουν το σκορ και να προηγηθον με 1-0, με μορφο σουτ απ τα πλγια, εν στη συνχεια η Loco Mondo πεσε με σκοπ να φτσει στην ισοφριση, ο αγνας γινε πολ δυνατς, με αρκετ νταση και γργορο ρυθμ, η Loco Mondo εχε την υπεροχ, αλλ δεν δημιοργησε καμα μεγλη ευκαιρα. Το 1-0 παρμεινε και οι Βαρνοι πραν τη σημαντικ νκη.
Σοπερ ματς με συναρπαστικ εξλιξη διεξχθη ανμεσα στην Ατλαντς και τη Δυτικ Αθνα, οι οποες μοιρστηκαν βαθμος και εντυπσεις στο ισπαλο 4-4. Η Ατλαντς ταν καλτερη στα πρτα λεπτ του αγνα και συνολικ στο Α ημχρονο, δημιουργντας αρκετς ευκαιρες, χοντας χαμνο πναλτι, αλλ και δο γκολ, πηγανοντας με προβδισμα 2-0 στην ανπαυλα. Στην επανληψη και στο πρτο μισ του Β μρους το σκηνικ του παιχνιδιο λλαξε ρδην, με τη Δυτικ Αθνα να κυριαρχε και να πετυχανει την ανατροπ, παρνοντας κεφλι στο σκορ με 3-2. Αμεση μως η απντηση της Ατλαντς, ισοφαρζοντας σε 3-3, πως μως και η αντδραση της Δυτικς Αθνας, παρνοντας εκ νου προβδισμα στο σκορ με 4-3. Η τελευταα λξη του παιχνιδιο ανκε τελικ στην Ατλαντς, η οποα ισοφρισε σε 4-4, εν στα εναπομεναντα λεπτ μχρι την ολοκλρωση του ματς δεν χθηκε καμα αξιλογη ευκαιρα για την επτευξη του νικητριου γκολ, με αποτλεσμα οι δο ομδες να αναδειχτον δκαια ισπαλες με 4-4.
Πολ καλ παιχνδι, με αρκετ γργορο ρυθμ και την μπλα διαρκς πνω κτω διεξχθη ανμεσα στο Δα και τους Old Boys, με τον πρτο να παρνει τη νκη με 1-0. Οι Old Boys ταν καλτεροι στο Α ημχρονο, πιο απειλητικο στις επιθσεις τους, χοντας μερικ καλ σουτ και δο πολ σπουδαες ευκαιρες. να δοκρι και να σουτ το οποο απκρουσε ο αντπαλος τερματοφλακας στερα απ κντρα πνω στη γραμμ του τρματς του. Κποια καλ σουτ εχε και ο Δας, χωρς να βρουν στχο μως. Στην επανληψη ο Δας ταν ελαφρ αντερος, πιο επιθετικς και απρροια της υπεροχς του ταν να πετχει να γκολ με υπροχο σουτ. Στη συνχεια ο Δας εξακολοθησε να διατηρε το πνω χρι στην αναμτρηση, απ την πλευρ τους οι Old Boys δεν κατφεραν να φανον απειλητικο για την ισοφριση, με αποτλεσμα το 1-0 να παραμενει και να γνωρσουν τελικ την ττα.
Αντερη σε λη τη διρκεια της αναμτρησης η Chicken, πρε τη νκη με αντπαλο τις Νταλκες με 4-1 και ανβηκε στη 2η θση της βαθμολογας. Η Chicken ταν πιο επιθετικ, κινονταν καλτερα στον αγωνιστικ χρο και με τη γνωστ τακτικ της σφιχτς μυνας και των χτυπημτων στην επθεση, φτασε εκολα στην επτευξη τεσσρων γκολ, παρνοντας τη νκη απναντι στις Νταλκες χωρς να απειληθε καθλου, οι οποες για λλη μια φορ προσπθησαν, αλλ το μοναδικ που κατφεραν ταν να σημεισουν να τρμα και τποτα παραπνω, αφο το πρβλημα στην επθεση και τα κεν στην μυνα ταν υπαρκτ και ντονα.
Συναρπαστικ εξλιξη εχε η αναμτρηση ανμεσα στην Black Bird και τον Αστρα, που βρκε νικητ τον Αστρα με 3-2, ο οποος πλησασε σε απσταση αναπνος την κορυφ. Ο Αστρας ξεκνησε την αναμτρηση με τυχερ γκολ απ τα αποδυτρια, ανογοντας πολ γργορα το σκορ, μεση μως ταν η αντδραση της Black Bird, η οποα κυριρχησε στη συνχεια στον αγωνιστικ χρο, εχε την υπεροχ, ταν αντερη και κατφερε πριν την ολοκλρωση του Α ημιχρνου να ανατρψει το εις βρος της 1-0 και να πρει προβδισμα στο σκορ με 2-1. Στην επανληψη οι δο ομδες ταν ισορροπημνες, χωρς να δημιουργονται οι μεγλες ευκαιρες, προς το τλος του παιχνιδιο μως ο Αστρας αξησε την πεσ του και δικαιθηκε, πετυχανοντας δο γκολ σε διστημα λγων λεπτν, το πρτο με ωραο σουτ, ισοφαρζοντας σε 2-2 και το δετερο με πλασ και κντρες που βρκε η μπλα, παρνοντας κεφλι στο σκορ με 3-2. Η Black Bird δεν μπρεσε να αντιδρσει, δεν υπρχε και πολς χρνος λλωστε, δεν δημιοργησε κποια ευκαιρα και τσι ο Αστρας πρε τη δσκολη νκη με 3-2.
Σε παρσταση για να ρλο εξελχθηκε η αναμτρηση ανμεσα στη Σμπα και τους Συνθεις Υποπτους, με τη Σμπα να παρνει τη νκη με 8-1 και να πινει στην κορυφ της κατταξης τους Αγιους. Το παιχνδι δεν χρζει ιδιατερης κριτικς, με τη Σμπα να κυριαρχε απλυτα στον αγωνιστικ χρο, να χει την πλρη υπεροχ και ανωτερτητα στο ματς, να δημιουργε πρα πολλς ευκαιρες και να βζει πολλ και ωραα γκολ, ποια στιγμ θελε. Οι Συνθεις Υποπτοι παραδθηκαν νευ ρων στον αντπαλ τους και το μνο που κατφεραν ταν να σημεισουν το γκολ της τιμς ακριβς με τη λξη της αναμτρησης, διαμορφνοντας το τελικ 8-1 της νετης νκης της Σμπα.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 10ης αγωνιστικς:
LOCO MONDO-ΒΑΡΩΝΟΙ 0-1
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 4-4
ΔΙΑΣ-OLD BOYS 1-0
ΝΤΑΛΙΚΕΣ-CHICKEN 1-4
ΑΣΤΕΡΑΣ-BLACK BIRD 3-2
ΣΑΜΠΑ-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 8-1

11/1/2008
10 77 Sporday - 8 (11-01-08)

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΚΑΙ GOODYS
 
Με αμεωτο ενδιαφρον συνεχζεται το 10ο Πρωτθλημα Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Μετ τη διεξαγωγ της 8ης αγωνιστικς, η Goodys πιασε στην κορυφ της κατταξης το Δρσο Στικο με 14 βαθμος, μετ την νευ αγνα νκη της με 2-0. Σε απσταση αναπνος, με 13 βαθμος, ακολουθε η XL Logistics, η οποα εχε ρεπ, εν απ κοντ βρσκεται και το Coco Café με 11 βαθμος, το οποος δεν αγωνστηκε. Σε αναμτρηση για τις πιο κτω θσεις, Saab και Square Pants αναδεχτηκαν ισπαλοι 3-3 στερα απ συναρπαστικ παιχνδι.
Πολ καλ παιχνδι, με συναρπαστικ εξλιξη και γργορο ρυθμ και απ τις δο ομδες, με πολλς φσεις, μορφους συνδυασμος και ωραα γκολ, διεξχθη ανμεσα στη Saab και τη Square Pants, οι οποες αναδεχτηκαν ισπαλες 3-3, μοιρζοντας βαθμος και εντυπσεις. Οι δο ομδες αγωνστηκαν ανοικτ, παιξαν ελεθερο ποδσφαιρο και προσφεραν πλοσιο θαμα. Πρτη η Saab ταν που νοιξε το σκορ, κνοντας το 1-0, μεση και αποτελεσματικ μως ταν η απντηση της Square Pants, η οποα με συνεχες επιθσεις και πολλ σουτ, κατφερε αρχικ να ισοφαρσει σε 1-1, εν συνεχεα να πρει προβδισμα με 2-1 και τελικ να ανοξει σε δο τα γκολ της διαφορς, κνοντας το 3-1. Η Saab μως δεν εχε πει την τελευταα της λξη και με αντεπθεση διαρκεας στο δετερο μισ της επανληψης, κανε το δικ της σερ και ευτχησε να ισοφαρσει σε 3-3, με δο γκολ σε διστημα λγων λεπτν. Στα εναπομεναντα δευτερλεπτα δεν λλαξε, παρλο τις προσπθειες των δο ομδων και το τελικ σφριγμα του διαιτητ τις βρκε δκαια ισπαλες με 3-3.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε η Goodys με αντπαλο το Δρσο Στικο, ο οποος δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Με την ξεκοραστη αυτ επικρτηση, η Goodys πιασε στην 1η θση της κατταξης το Δρσο Στικο, χοντας και οι δο απ 14 βαθμος.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 8ης αγωνιστικς:
SAAB-SQUARE PANTS 3-3
GOODYS-ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ 2-0 (νευ αγνα)

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar