>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

6/2/2008
COSMOS CLUB

Μα νκη και δο ισοπαλες η ακαδημα του Cosmos Club
 
Επιστροφ στις καλς εμφανσεις και τα θετικ αποτελσματα για τα τμματα υποδομς της ακαδημας του αθλητικο κντρου μνι ποδοσφαρου Cosmos Club στα τουρνου που λαμβνουν μρος. Μετ απ να μικρ διστημα, που οι ομδες της σχολς δεν τα εχαν πει και τσο καλ, η σκληρ και σωστ δουλει στην προπνηση, σε συνδυασμ με τις ικαντητες και το ταλντο των νεαρν αθλητν, φεραν και πλι τα χαμγελα στις τξεις των προπονητν, των παιδιν και των υπευθνων, με θετικ αποτελσματα και καλ συγκομιδ στις τελευταες τους αγωνιστικς υποχρεσεις. Οι δο ισοπαλες και η μα νκη, που ταν τα αποτελσματα το Σαββατοκριακο που μας πρασε, μνο ως καλ απολογισμ μπορον να χαρακτηριστον για τις ομδες της σχολς και αποδεικνουν τι με τη δουλει, την πστη και την αποφασιστικτητα, λα μπορον να γνουν. Η παρουσα των νεαρν αθλητν ταν καλ, γεγονς που προκλεσε ευχαρστηση και ικανοποηση σε σους τους παρακολοθησαν.
 
Ισπαλοι οι 97-98
 
Οσον αφορ το αγωνιστικ κομμτι, η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1997-98 με προπονητ το Γιννη Λιβαθιν που μετχει στο «Θουκυδδειο» τουρνου, αναδεχτηκε ισπαλη 2-2 εντς δρας με αντπαλο το Φωστρα Ταρου. Ο αγνας ταν αρκετ καλς, με τις δο ομδες να αποδδουν μορφο ποδσφαιρο, να παζουν γργορα και να δνουν ικανοποιητικ ρυθμ στο ματς. Η ακαδημα του Cosmos Club εχε την υπεροχ στη μεγαλτερη διρκεια του παιχνιδιο, ταν πιο επιθετικ, δημιοργησε περισστερες φσεις και εχε τις ευκαιρες να πετχει περισστερα τρματα. Τελικ περιορστηκε μνο στα δο, με τους Ζαφειρτο και Καπετνη, αναδεικνυμενη ισπαλη με 2-2.
Το ρστερ του Cosmos Club: Κουσιδης, Μιζρι, Κορφις, Καπετνης, Οικονμου, Ζαφειρτος, Βσσος, Παπαδπουλος, Κακαβολας. Αναπληρωματικο: Ευσταθιδης, Ταμπκης.
 
Νκη οι 95-96
 
Συνχεια με το τουρνου «Μπουρλς» και την ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1995-96, που και εδ υπεθυνος προπονητς εναι ο Γιννης Λιβαθινς. Το Cosmos Club αντιμετπισε εντς δρας τον Υμηττ και πρε τη νκη με 2-0. Η ομδα του Cosmos Club εχε ψογη λειτουργα στην μυνα και με σωστς επιλογς στην επθεση, κατφερε, αρχικ να μην απειληθε ιδιατερα στα μετπισθεν και εν συνεχεα με οργανωμνες επιθσεις και εκμετλλευση των φσεων που δημιοργησε, να σημεισει δο γκολ, με τους Καρατζ και Παλου και τσι να πρει την πολτιμη νκη, με καλ ποδσφαιρο και αποτελεσματικ τακτικ.
Το ρστερ του Cosmos Club: Ελευθερου, Μρτζο, Μπαλοτσος, Ζαφειρτος, Τσακανκας, Χαρτος, Αναγνστου, Καρατζς, Φακοδης, Ζνιου, Σταυρινκης. Αναπληρωματικο: Λππας, Μενενκος, Πατσιτης, Κελεσδης, Παλου.
 
2-2 οι 93-94
 
Τλος, η ομδα της ηλικιακς κατηγορας 1993-94, που υπεθυνος προπονητς εναι ο Μπμπης Βερυκκης και μετχει στο τουρνου «Μπουρλς» και αυτ, αγωνιζμενη εκτς δρας, αναδεχτηκε και αυτ ισπαλη με 2-2 με τον Α.Ο. Μοσχτου. Το παιχνδι ταν ισορροπημνο, οι δο ομδες μοιρστηκαν την κατοχ της μπλας, την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων του ματς, παιξαν επιθετικ, δημιοργησαν φσεις, φτασαν αρκετς κοντ στο γκολ, σπου κατφεραν σε 4 περιπτσεις να βρουν το δρμο προς τα δχτυα. Η ομδα του Cosmos Club πεσε στο τλος για την επτευξη του νικητριου τρματος, αλλ οι προσπθεις της δεν ευοδθηκαν τελικ.
Το ρστερ του Cosmos Club: Διτης, Παπαχρηστπουλος, Προκοπου, Κεντικολρι, Πιστκος, Μεν, Γκκας, Κολιοδης, Κατσνης, Γκικα, Τουλιαγκνοφ. Αναπληρωματικο: Μαστακοδης, Καρκατσολης, Νην.
 

4/2/2008
7 88 Supersport F.M. - 13 (04-02-08)

ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΕ Η ΤΡΙΑΔΑ ΚΟΡΥΦΗΣ
 
Σημαντικ διαφορ απ τους δικτες τους πραν οι τρεις πρτες ομδες που οδηγον την κορσα στο 7ο Πρωτθλημα 8Χ8 Supersport F.M. Μετ και τη διεξαγωγ της 13ης αγωνιστικς, Kariokas, Space και Brinks αποσπστηκαν και λλο απ τις υπλοιπες ομδες και αυτ τη στιγμ τουλχιστον το πρωτθλημα φανεται τι γνεται υπθεση τριν. Οι πρωτοπροι Kariokas λοιπν επικρτησαν 3-1 των Ρμπελων και φτασαν τους 31 βαθμος, δο περισστερους απ τη Space, η οποα επιβλθηκε της Fortuna με 4-2 και τρεις απ την Brinks, η οποα κρδισε τους Αετος με 3-0. Αρκετ πσω βρσκεται ο Κοκος με 22 βαθμος, ο οποος ηττθηκε νευ αγνα με 2-0 απ την Typoshirt, εν απ εκε και πρα ακολουθε να τρενκι τεσσρων ομδων, οι οποες χουν 21 βαθμος. Ο λγος για τους Παρεστες, που νκησαν 5-3 την Πεζ, τους Κλτες, οι οποοι επικρτησαν 8-5 των Κγκουρων και τους Μπμπηδες με τη Σπερχειδα, με τη δετερη να κερδζει στο μεταξ τους παιχνδι με 3-1. Τλος, η Santos επιβλθηκε της Group Therapy με 4-2.
Αντεροι οι Kariokas ξεπρασαν το εμπδιο των Ρμπελων επικρατντας με 3-1. Οι Kariokas ξεκνησαν καλτερα την αναμτρηση, ταν πιο επιθετικο στο Α ημχρονο, δημιοργησαν φσεις, τις οποες και εκμεταλλευτκαν, για να σημεισουν δο γκολ. Στην επανληψη ο ρυθμς του παιχνιδιο πεσε, οι Kariokas πιο πολ φρντισαν να κρατσουν το υπρ τους προβδισμα παρ να το διευρνουν, με τους Ρμπελους να προσπαθον για τι καλτερο. Οι δο ομδες ταν ισορροπημνες, σε να μτριο ματς, με τους Kariokas τελικ να βρσκουν το δρμο προς τα δχτυα και να κνουν το 3-0, τους Ρμπελους μως να κλενουν το σκορ, πετυχανοντας το 3-1, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της νκης των πρωτοπρων.
Πιο ποιοτικ η Brinks πρε τη νκη με αντιπλους τους Αετος με 3-0. Το παιχνδι ταν αρκετ δυνατ και κατ διαστματα σκληρ, με τους Αετος να παρουσιζονται αρκετ ανταγωνιστικος, την Brinks μως πιο ποιοτικ, να στκεται καλτερα στον αγωνιστικ χρο, να κυκλοφορε σωστ την μπλα και να χει την ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων, δημιουργντας ευκαιρες, που απρροια της συνολικς εικνας της ταν να σημεισει τρα γκολ. Απ τη στιγμ μλιστα που επιτεχθηκε το πρτο, το ργο της γινε πιο εκολο στη συνχεια, αφο οι Αετο ανοχτηκαν για την ισοφριση, με αποτλεσμα η Brinks να βρει τους διαδρμους για να φτσει και στα υπλοιπα δο, παρνοντας τη νκη με 3-0, με τους Αετος παρλο τις μεγλες προσπθεις τους, να μην καταφρνουν να δημιουργσουν την κλασικ ευκαιρα.
να ξσπασμα ταν αρκετ για τη Space προκειμνου να της δσει τη νκη με αντπαλο τη Fortuna με 4-2. Η αναμτρηση εχε καλ ρυθμ, με τις δο ομδες να παρουσιζονται ισοδναμες αρχικ, τη Space να ανογει πρτη το σκορ, τη Fortuna μως να ισοφαρζει, στη συνχεια μως η Space ταν αντερη, ανβασε την απδοσ της, πεσε την αντπαλ της, παιξε πιο επιθετικ, εχε την υπεροχ, δημιοργησε ευκαιρες και κατφερε μσα σε διστημα λγων λεπτν να πετχει τρα γκολ, παρνοντας ξεκθαρο προβδισμα για τη νκη με 4-1. Τα πντα πλον εχαν κριθε, αφο το σκορ ταν δσκολο να ανατραπε και απλ στο τλος η Fortuna μεωσε και διαμρφωσε το τελικ 4-2.
Πιο αποτελεσματικο οι Παρεστες επικρτησαν της Πεζς με 5-3. Ο αγνας εχε καλ και γργορο ρυθμ, ανμεσα σε δο παθιασμνες ομδες για τη νκη. Πρτοι νοιξαν το σκορ οι Παρεστες, κνοντας το 1-0, πολ γργορα μως η Πεζ ισοφρισε σε 1-1. Οι Παρεστες μως ταν ελαφρ αντεροι και διατηροσαν την πρωτοβουλα των κινσεων και χρις στην αποτελεσματικτητ τους κατφεραν να πετχουν δο γκολ ακμη και να προυν προβδισμα με 3-1. Η Πεζ μεωσε προς στιγμ σε 3-2, οι Παρεστες μως εχαν τον τρπο να φτσουν στο γκολ και με σωστς επιθσεις και ψογα τελειματα των φσεων που δημιουργοσαν, διαμρφωσαν το 5-2, κλειδνοντας τη νκη. Η Πεζ δεν παρτησε το ματς, πεσε, μεωσε σε 5-3, προσπθησε για κτι καλτερο, χωρς αποτλεσμα μως, αφο και η μυνα των Παρεστων ταν καλ και ο χρνος που απμενε για την ολοκλρωση του αγνα λγος. Ετσι οι Παρεστες πραν τη νκη με 5-3.
Γκολ και θαμα σε να ανοικτ ματς απ Κλτες και Κγκουρες, που βρκε νικητς τους Κλτες με 8-5. Οι Κλτες ταν αντεροι στη μεγαλτερη διρκεια του ματς, εχαν την υπεροχ, ταν καλτεροι σε μυνα και επθεση, δημιοργησαν περισστερες ευκαιρες και φτασαν πιο πολλς φορς κοντ στο γκολ. Απρροια της ανωτερτητς τους και της επιθετικτητς τους ταν να σημεισουν 7 τρματα και να δεχτον μλις να, εξασφαλζοντας ουσιαστικ τη νκη. Οι Κγκουρες παιξαν ανοικτ, πλεψαν το παιχνδι, αλλ οι Κλτες πιο οργανωμνοι και αποτελεσματικο στην επθεση, εχαν τον τρπο να φτνουν πιο εκολα στο γκολ. Στα τελευταα λεπτ και με το σκορ 7-1, αφο λα πια εχαν κριθε, οι δο ομδες χαλρωσαν σε αρκετ μεγλο βαθμ και τα γκολ μπκαν σωρηδν και απ τις δο πλευρς, για να φτσουμε στο τελικ νετο και εκολο 8-5 υπρ των Κελτν.
Καλτερη η Santos πρε τη νκη με αντπαλο την Group Therapy με 4-2. Η Santos ταν αντερη στο ματς και μετ απ την αρχικ ισορροπα των δο ομδων, που χθηκαν εκατρωθεν ευκαιρες, ανλαβε την πρωτοβουλα των κινσεων, βγανοντας πιο συχν στην επθεση. Απρροια της ανωτερτητς της ταν να πετχει τρα γκολ και ουσιαστικ να κνει να τερστιο βμα για τη νκη. Η Group Therapy που παιξε ανοικτ, αλλ εχε κεν στην μυνα, μεωσε σε 3-1, αλλ η Santos σημεωσε και 4ο γκολ, με την Group Therapy διαμορφνει το τελικ 4-2.
Αντερη η Σπερχειδα πρε τη νκη κντρα στους Μπμπηδες με 3-1. Ο αγνας εχε αρκετ καλ ρυθμ, με τις δο ομδες να παρουσιζονται ισοδναμες αρχικ, πετυχανοντας μλιστα απ να γκολ η κθε μα, σταδιακ μως η Σπερχειδα ταν καλτερη, ανλαβε την πρωτοβουλα των κινσεων, ταν πιο επιθετικ και φτανε πιο εκολα στην αντπαλη εστα. Εχασε αρκετς ευκαιρες, αλλ σε δο περιπτσεις βρκε τον τρπο να πετχει δο γκολ και να κνει το 3-1, εξασφαλζοντας τη νκη. Οι Μπμπηδες προσπθησαν, αλλ δεν μποροσαν, με τη Σπερχειδα να χνει και λλες ευκαιρες στις αντεπιθσεις, χωρς να βρσκει το δρμο προς τα δχτυα, παρνοντας τελικ τη νκη με 3-1.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε η Typoshirt με αντπαλο τον Κοκο, ο οποος δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι η Typoshirt κατκτησε πολ εκολα τους τρεις βαθμος και σκαρφλωσε λγο ακμα στη βαθμολογα.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 13ης αγωνιστικς:
ΡΕΜΠΕΛΟΙ-KARIOKAS 1-3
ΑΕΤΟΙ-BRINKS 0-3
FORTUNA-SPACE 2-4
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-ΠΕΖΗ 5-3
ΚΕΛΤΕΣ-ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ 8-5
SANTOS-GROUP THERAPY 4-2
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 1-3
ΚΟΥΚΟΣ-TYPOSHIRT 0-2

2/2/2008
8 88 Artisti Macaroni - 13 (02-02-08)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
 
Τους Αγιους βρκε η κορυφ της κατταξης στο φινλε του πρτου μισο του 8ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni. Μετ και τη διεξαγωγ της 13ης αγωνιστικς, οι Αγιοι, οι οποοι δεν παιξαν, παρμειναν στην 1η θση της βαθμολογας με 28 βαθμος, κατακτντας τον τυπο ττλο των πρωταθλητν χειμνα (εκκρεμον ββαια μερικ παιχνδια, αλλ τυπικ ο Α γρος του φετινο μαραθωνου ολοκληρθηκε). Στη 2η θση βρσκεται η Chicken με 27 βαθμος, η οποα επικρτησε 4-1 των Συνθεις Υποπτων και στην 3η η Σμπα με 25, η οποα επσης δεν αγωνστηκε. Στην 4η θση παρμεινε η Δυτικ Αθνα, που δεν παιξε, με 24 βαθμος, εν να βαθμ πσω της ακολουθε ο Αστρας, ο οποος ηττθηκε απ τη Loco Mondo με 4-2. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, ο Δας νκησε την Ατλαντς με 3-1 και η Black Bird επιβλθηκε εκολα των Old Boys με 7-0.
Αντερος ο Δας επιβλθηκε σχετικ εκολα της Ατλαντς με 3-1. Ο Δας ταν πολ καλτερος στο Α ημχρονο, κινονταν καλτερα στον αγωνιστικ χρο, εχε την υπεροχ, ταν πιο επιθετικς, δημιοργησε φσεις και απρροια της ανωτερτητς του ταν να πετχει δο γκολ. Η Ατλαντς που μχρι εκενο το σημεο δεν εχε απειλσει καθλου την αντπαλη εστα, ανβασε την απδοσ της στην επανληψη, μπανοντας πιο δυνατ στο γπεδο. Δεν κατφερε μως να φτσει στην επτευξη κποιου τρματος, αντθετα, ο Δας ταν εκενος που βρκε το δρμο προς τα δχτυα, κνοντας το 3-0. Μετ το γκολ αυτ τα πντα εχαν κριθε, ο Δας εχε εξασφαλσει τη νκη και απλ στα τελευταα λεπτ η Ατλαντς μεωσε και διαμρφωσε το τελικ 3-1.
Πολ καλ παιχνδι, με δναμη και πθος και απ τις δο ομδες, διεξχθη ανμεσα στη Loco Mondo και τον Αστρα, που βρκε μεγλη νικτρια τη Loco Mondo με 4-2. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη, με τη Loco Mondo σταδιακ πιο επιθετικ και κινητικ, να ανογει πρτη το σκορ, με τη σντρα μως και με ξυπνο σουτ ο Αστρας να ισοφαρζει σε 1-1. Η Loco Mondo μως ταν ελαφρ αντερη στην υπλοιπη διρκεια του Α ημιχρνου και πολ γργορα κατφερε να πετχει και δετερο τρμα, πηγανοντας στην ανπαυλα προηγομενη με 2-1. Στην επανληψη οι δο ομδες παρουσιστηκαν ισοδναμες, με μορφο ομαδικ συνδυασμ ο Αστρας κατφερε να ισοφαρσει σε 2-2, σχεδν αμσως μως η Loco Mondo σημεωσε το 3-2 και ταν μλιστα πιο επιθετικ και απειλητικ στη συνχεια, για να φτσει τελικ και στην επτευξη και 4ου τρματος, με τον Αστρα να μην μπορε να απειλσει, γνωρζοντας την ττα με 4-2.
Πολ αντερη η Black Bird πρε εκολη νκη με αντιπλους τους Old Boys με 7-0. Ο αγνας δεν χρζει ιδιατερης κριτικς, αφο η Black Bird εχε την απλυτη υπεροχ και κυριαρχα σε λη τη διρκεια του ματς, ταν συνεχς στην επθεση, δημιοργησε πρα πολλς φσεις, καταφρνοντας να μετουσισει τις περισστερες απ αυτς, σημεινοντας 7 τρματα. Απ την λλη οι Old Boys προσπθησαν για τι καλτερο μποροσαν, εχαν μως ντονο επιθετικ πρβλημα, με αποτλεσμα οι ποιες αππειρες για κτι καλ να μενουν ημιτελες. Ετσι η Black Bird χωρς να δυσκολευτε και να πιεστε καθλου, πρε την νετη νκη με 7-0.
Ουσιαστικ η Chicken, επιβλθηκε των Συνθεις Υποπτων με 4-1 και σκαρφλωσε στη 2η θση της κατταξης του πρωταθλματος. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στα πρτα λεπτ, χωρς τποτα ιδιατερο, σταδιακ μως η Chicken ανπτυξε μια ελαφρ επιθετικτητα και εκμεταλλευμενη δο λθη στην μυνα των Συνθεις Υποπτων κατφερε να πετχει δο γκολ, παρνοντας σοβαρ προβδισμα για τη νκη. Η συνχεια του ματς ταν ανλογη, το παιχνδι κυμνθηκε σε μτριο ρυθμ, με την Chicken να παρουσιζεται καλτερη, να μην δχεται ιδιατερη πεση και απειλ απ τους αντιπλους της και μλιστα να φτνει και στην επτευξη και τρτου τρματος, κλειδνοντας τη νκη. Στα εναπομεναντα λεπτ που λα εχαν κριθε, οι Συνθεις Υποπτοι μεωσαν σε 3-1, το τελικ σκορ μως διαμρφωσε η Chicken, πετυχανοντας το 4-1 της εκολης επικρτησς της.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 13ης αγωνιστικς:
ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΔΙΑΣ 1-3
LOCOMONDO-ΑΣΤΕΡΑΣ 4-2
BLACK BIRD-OLD BOYS 7-0
ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ-CHICKEN 1-4

1/2/2008
10 77 Sporday - 11 (01-02-08)

ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ Η XL LOGISTICS
 
Στην κορυφ του 10ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday παρμεινε η XL Logistics, μετ και τη διεξαγωγ της 11ης αγωνιστικς. Οι πρωτοπροι επικρτησαν της Saab με 6-2 και φτασαν τους 20 βαθμος, δο περισστερους απ την Goodys, η οποα επιβλθηκε της Karenta με 5-3. Στην 3η θση της κατταξης με 17 βαθμος ανβηκε ο Δρσος Στικος, ο οποος επιβλθηκε του Coco Café με 5-4, το οποο εναι 4ο με 14 βαθμος.
Ελαφρ αντερη η Goodys, πρε τη νκη με αντπαλο την Karenta με 5-3. Το παιχνδι ταν αρκετ καλ, με γργορο ρυθμ και απ τις δο ομδες και πολλς εναλλαγς, τσο στην εξλιξη του σκορ, σο και στην υπεροχ. Το ξεκνημα του ματς ανκε στην Goodys, η οποα μπκε πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο και προηγθηκε με 2-0. Αμεση μως ταν η απντηση της Karenta, η οποα αναλαμβνοντας την πρωτοβουλα των κινσεων κατφερε να ισοφαρσει σε 2-2. Η Goodys μπρεσε εκ νου να πρει κεφλι στο σκορ με 3-2, πολ γργορα μως η Karenta ισοφρισε ξαν σε 3-3. Ο τελευταος λγος του παιχνιδιο μως ανκε στην Goodys, η οποα ανεβζοντας την απδοσ της, πτυχε δο γκολ μσα σε δο λεπτ,  μετατρποντας το 3-3 σε 5-3 υπρ της και κλειδνοντας τη νκη. Η Karenta δεν μπρεσε να απειλσει την αντπαλ της στα εναπομεναντα λεπτ μχρι την ολοκλρωση του αγνα και τσι η Goodys πρε τη δκαιη νκη με 5-3, ντας καλτερη και πιο αποτελεσματικ στα καρια σημεα του ματς.
Συναρπαστικ εξλιξη εχε η αναμτρηση ανμεσα στο Δρσο Στικο και το Coco Café, η οποα χαρακτηρστηκε για την πολ δναμη και το πθος των παικτν και των δο ομδων, με το Δρσο Στικο τελικ να παρνει τη νκη με 5-4. Ο αγνας ταν ισορροπημνος στα πρτα λεπτ, με το Δρσο Στικο να ανογει πρτο το σκορ, το Coco Cafe μως να ισοφαρζει αμσως σε 1-1. Στη συνχεια ο Δρσος Στικος ταν πολ αντερος του αντιπλου του, κυριρχησε πλρως στον αγωνιστικ χρο και με τλεια μυνα, σωστς και αποτελεσματικς επιθσεις και εκμεταλλευμενο και τα λθη στα μετπισθεν του Coco Café, κατφερε να πετχει 4 γκολ, παρνοντας ξεκθαρο προβδισμα για τη νκη με 5-1. Λγο λειψε μως αυτ το 5-1 να γνει 5-5, αφο η καθυστερημνη αφπνιση του Coco Café, σε συνδυασμ με τη χαλρωση των παικτν του Δρσου Στικου, μεττρεψαν το παιχνδι σε ντρμπι. Το Coco Café κανε την αντεπθεσ του και κατφερε να μεισει σε 5-4, δνοντας τερστιο ενδιαφρον στα τελευταα δευτερλεπτα του ματς. Παρλα αυτ, δεν κατφερε να πετχει την ολικ ανατροπ, αφο δεν δημιοργησε καμα σπουδαα ευκαιρα, με το Δρσο Στικο τελικ στω και αγχωτικ να παρνει τη νκη με 5-4.
Παρλο την ανταγωνιστικτητα της Saab, η XL Logistics πρε τη νκη με 6-2 και παρμεινε στην κορυφ της κατταξης. Η XL Logistics ξεκνησε καλτερα την αναμτρηση και φτασε πρτη στην επτευξη του γκολ για το 1-0, η πολ καλ Saab μως κατφερε να ανατρψει το εις βρος της σκορ και να πρει προβδισμα με 2-1. Η συνχεια μως δεν ταν ανλογη για εκενη, αφο η XL Logistics ανεβζοντας την απδοσ της και με αντεπθεση διαρκεας, χωρς ταυτχρονα να απειληθε ιδιατερα στην μυνα, χι μνο αντρεψε το 2-1 παρνοντας κεφλι στο σκορ με 3-2, αλλ σημεωσε και τρα γκολ ακμη, αυξνοντας το δεκτη του σκορ στο 6-2, καθαρζοντας την υπθεση νκη. Ετσι, αν και δσκολα στην αρχ του ματς, η κατληξη ταν εκολη για την XL Logistics, παρνοντας τη νκη που τη διατρησε στην κορυφ της κατταξης με 6-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 11ης αγωνιστικς:
GOODYS-KARENTA 5-3
ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ-COCO CAFÉ 5-4
XL LOGISTICS-SAAB 6-2

28/1/2008
7 88 Supersport F.M. - 12 (28-01-08)

ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ SPACE ΚΑΙ BRINKS
 
Ολονα και μεγαλτερο παρουσιζεται το ενδιαφρον στο 7ο Πρωτθλημα 8Χ8 Supersport F.M. Μετ και τη διεξαγωγ της 12ης αγωνιστικς, οι πρωτοπροι Kariokas μπορε να παρμειναν στην κορυφ της κατταξης με 28 βαθμος, τους πλησασαν μως σε απσταση αναπνος η Space, η οποα επικρτησε 4-1 της Πεζς και φτασε τους 26 και η Brinks, η οποα τους νκησε στο μεγλο ντρμπι της ημρας με 3-1 και σκαρφλωσε στην 3η θση με 25. Απ κοντ ακολουθον ο Κοκος με 22 βαθμος, ο οποος ηττθηκε απ τη Σπερχειδα με 6-3 και οι Μπμπηδες με 21, παρλο την ττα που γνρισαν απ την Typoshirt με 3-1. Στα υπλοιπα παιχνδια του προγρμματος, Group Therapy και Κγκουρες αναδεχτηκαν ισπαλοι 3-3 στερα απ να συγκλονιστικ ματς, η Fortuna επικρτησε 3-1 των Παρεστων, οι Ρμπελοι ξσπασαν στους Αετος κερδζοντας με 10-2, εν η Santos νκησε τους Κλτες με 4-2.
Σπουδαα νκη επ της Πεζς με 4-1 πτυχε η Space. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στο Α ημχρονο, με την Πεζ να ξεκινει πιο δυνατ το ματς και να προηγεται με 1-0. Η Space μως ανβασε την απδοσ της, βγκε στην επθεση και κατφερε να ισοφαρσει σε 1-1. Στην επανληψη η Space εχε την απλυτη κυριαρχα στον αγνα. Μολοντι το Β μρος ξεκνησε ρεμα, με τις δο ομδες να μοιρζονται την κατοχ της μπλας, σταδιακ η Space κλενοντας ριστα κθε διδρομο προς την μυν της και εκμεταλλευομνη την ταχτητα των παικτν της στην επθεση, σημεωσε τρα τρματα, παρνοντας σαφστατο προβδισμα για τη νκη με 4-1. Η εξλιξη αυτ πγωσε την ομδα της Πεζς, η οποα δεν κατφερε να αντιδρσει και τσι η Space φτασε στη σπουδαα επικρτηση με 4-1.
Συναρπαστικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στην Group Therapy και τους Κγκουρες, με τις δο ομδες να μοιρζονται βαθμος και εντυπσεις στο ισπαλο 3-3. Το παιχνδι ταν εξαιρετικ, με πολ γργορο ρυθμ και απ τις δο ομδες, την μπλα να πηγανει συνεχς πνω κτω και να δημιουργονται πρα πολλς ευκαιρες. Η πρωτοβουλα των κινσεων και η κατοχ της μπλας ταν μοιρασμνα, με τις δο ομδες να εναλλσσονται στην υπεροχ και την κυριαρχα στον αγωνιστικ χρο, να σημεινει η μα γκολ και η λλη αμσως να απαντ. Με αυτ και με αυτ φτσαμε λγο πριν το τλος του ματς, που το σκορ ταν ισπαλο 2-2, ταν η Group Therapy βρκε το δρμο προς τα δχτυα, κνοντας το 3-2. Σε να απλυτα ισορροπημνο παιχνδι μως ταν αδνατο να μην υπρχει ισορροπα και στα γκολ, με τους Κγκουρες σχεδν με τη σντρα να ισοφαρζουν σε 3-3 και να διαμορφνουν το τελικ αποτλεσμα.
Η Brinks ταν η μεγλη νικτρια του ντρμπι της αγωνιστικς, επικρατντας των Kariokas με 3-1. Οι πρωτοπροι Kariokas ξεκνησαν καλτερα την αναμτρηση, μπκαν πιο δυνατ και επιθετικ στον αγωνιστικ χρο, ταν αντεροι και προηγθηκαν με 1-0. Σταδιακ μως η Brinks ισορροποσε το παιχνδι και μετ απ κποιο σημεο ταν καλτερη, ελγχοντας το ρυθμ του ματς. Οι πακτες της πατοσαν καλτερα στον αγωνιστικ χρο, κυκλοφοροσαν πιο σωστ την μπλα και γενικτερα εχαν καλτερη παρουσα, με τλεια αμυντικ λειτουργα και σωστς επιθετικς επιλογς. Απρροια της ανωτερτητας της Brinks ταν να ισοφαρσει σε 1-1 και στην επανληψη να πετχει δο ακμη γκολ, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 3-1. Οι Kariokas δειχναν μπλοκαρισμνοι, η Brinks ξερε τι ζταγε στο γπεδο και πως να το πρει αυτ που θελε, κτι που τελικ κατφερε, χωρς μλιστα να απειληθε ιδιατερα στη συνχεια, πανηγυρζοντας τη σπουδαα νκη με 3-1.
Μα ακμη ανατροπ σημειθηκε στην αναμτρηση της Fortuna με τους Παρεστες, που βρκε νικητς τους πρτους με 3-1. Οι Παρεστες ταν καλτεροι στο αρχικ διστημα του ματς και προηγθηκαν με 1-0, η Fortuna μως ανβασε την απδοσ της, πεσε τους αντιπλους της και ευτχησε να ισοφαρσει σε 1-1. Στη συνχεια επικρτησε ισορροπα, με τις δο ομδες να χουν απ να δοκρι, στα τελευταα λεπτ μως η Fortuna κυριρχησε απλυτα, πετυχανοντας δο γκολ στις αντεπιθσεις, διαμορφνοντας το 3-1, το οποο κρτησε σχετικ νετα και τσι φτασε στην επικρτηση με 3-1.
Στους Αετος ξσπασαν οι Ρμπελοι, παρνοντας μεγλη νκη με 10-2. Η αναμτρηση δεν χρζει ιδιατερης κριτικς, καθς εξελχθηκε σε παρσταση για να ρλο. Οι Ρμπελοι ταν οι απλυτοι κυραρχοι του ματς και πραγματοποιντας την καλτερη εμφνισ τους, φτασαν σε μια μεγλη και σημαντικ, απ ψυχολογικς ποψης, επικρτηση. Οι Αετο δεν μπρεσαν να προβλουν αντσταση, οτε να παρουσιαστον ανταγωνιστικο απναντι στους Ρμπελους, οι οποοι κνοντας γκολ λες σχεδν τις ευκαιρες που δημιοργησαν, πραν την νετη νκη με 10-2.
Εχοντας απουσες και παζοντας με πακτες λιγτερους, ο Κοκος γνρισε αναμενμενη ττα απ τη Σπερχειδα με 6-3. Η πλρης Σπερχειδα ταν καλτερη απ τον αντπαλ της, ξεκνησε δυνατ την αναμτρηση και φτασε να προηγεται μχρι και με 6-1 στο σκορ. Το ενδιαφρον εχε δη ατονσει, ο ρυθμς των δο ομδων εχε πσει αισθητ και σε χαλαρος και φιλικος ρυθμος, ο Κοκος πτυχε δο γκολ στα τελευταα λεπτ, διαμορφνοντας το 6-3 της εκολης επικρτησης της Σπερχειδας.
Εχοντας την ανωτερτητα και την υπεροχ σε λη τη διρκεια του παιχνιδιο, η Santos νκησε τους Κλτες με 4-2. Η Santos ταν καλτερη στο ματς, εχε τον λεγχο του αγνα και την πρωτοβουλα των κινσεων και δεν χασε ποτ το προβδισμα. Αρχικ προηγθηκε με 2-1, εν συνεχεα ανβασε το δεκτη του σκορ στο 3-1, η νκη της τεινε να πρει διαστσεις θριμβου σημεινοντας και 4ο γκολ, αλλ τελικ οι Κλτες, που δεν βρθηκαν σε καθλου καλ μρα και δεν μπρεσαν να κοντρρουν ιδιατερα την αντπαλ τους, χοντας πενιχρ επιθετικ παρουσα, μεωσαν σε 4-2, διαμορφνοντας το τελικ αποτλεσμα της νκης της Santos.
Σημαντικ νκη επ των Μπμπηδων με 3-1 πτυχε η Typoshirt. Ο αγνας εχε καλ ρυθμ, με την Typoshirt να προηγεται γργορα στο σκορ με 1-0, τους Μπμπηδες μως να ισοφαρζουν σε 1-1 πριν την ολοκλρωση του ημιχρνου. Στην επανληψη η Typoshirt ταν καλτερη και πιο απειλητικ στην επθεση, σημεινοντας δο γκολ, παρνοντας προβδισμα με 3-1. Οι Μπμπηδες παρλο τις προσπθεις τους δεν κατφεραν να μεισουν το σκορ και αναπφευκτα γνρισαν την ττα.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 12ης αγωνιστικς:
ΠΕΖΗ-SPACE 1-4
GROUP THERAPY-ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ 3-3
KARIOKAS-BRINKS 1-3
FORTUNA-ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ 3-1
ΑΕΤΟΙ-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 2-10
ΚΟΥΚΟΣ-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 3-6
SANTOS-ΚΕΛΤΕΣ 4-2
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-TYPOSHIRT 1-3

26/1/2008
8 88 Artisti Macaroni - 12 (26-01-08)

ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΒΑΘΜΟΥΣ 5 ΟΜΑΔΕΣ
 
Με τερστιο ενδιαφρον συνεχζεται το 8ο πρωτθλημα 8Χ8 Artisti Macaroni. Μετ και τη διεξαγωγ της 12ης αγωνιστικς, πντε ομδες διεκδικον με σοβαρς αξισεις την πρωτι, εβρισκμενες με διαφορ 5 βαθμν μεταξ τους στις πρτες θσεις της κατταξης. Αυτο πντως που κατχουν την κορυφ εναι οι Αγιοι με 28 βαθμος, οι οποοι επιβλθηκαν των Συνθεις Υποπτων με 5-1. Δετερη εναι η Σμπα με 25, η οποα επικρτησε της Loco Mondo με 2-1, εν στην 3η θση ανβηκε η Δυτικ Αθνα με 24, η οποα πρε το ντρμπι της ημρας, κερδζοντας τον Αστρα με 5-2, ο οποος Αστρας εναι 4ος με 23 βαθμος. Ισβαθμη της Δυτικς Αθνας στην 3η θση εναι η Chicken, η οποα νκησε την Black Bird με 2-0. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, Ατλαντς και Βαρνοι αναδεχτηκαν ισπαλοι με 1-1, εν την πρτη τους νκη στο πρωτθλημα πτυχαν οι Νταλκες, επικρατντας του Δα με 4-1.
Σπουδαα νκη επ της Loco Mondo με 2-1 πτυχε η Σμπα. Το Α ημχρονο του ματς εχε δο πρσωπα. Τη Loco Mondo να διατηρε μια φλαρη υπεροχ και ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων, τη Σμπα μως να χει την ουσα, πετυχανοντας δο γκολ. Στην επανληψη ο ρυθμς του παιχνιδιο γινε πολ γργορος, οι δο ομδες απδωσαν αρκετ καλ ποδσφαιρο, δημιουργντας πολλς ευκαιρες. Οι καλτερες μως ταν για τη Σμπα, η οποα εχε δο δοκρια και τις μεγλες ευκαιρες να καθαρσει τη νκη. Τελικ η Loco Mondo μεωσε λγο πριν το τλος του αγνα σε 2-1 και πεσε στα εναπομεναντα λεπτ για την ισοφριση, χνοντας μα σπουδαα ευκαιρα, ταν σε εξ επαφς κεφαλι, ο τερματοφλακας της Σμπα διωξε την μπλα σε κρνερ. Κτι λλο σημαντικ δεν σημειθηκε και η Σμπα πρε τη σπουδαα νκη με 2-1.
Ανεβζοντας την απδοσ τους στο Β ημχρονο, οι Αγιοι επικρτησαν των Συνθεις Υποπτων με 5-1. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στο Α μρος, με τις δο ομδες να κινονται στη μετριτητα, παρλα αυτ να βρσκουν απ μα φορ το δρμο προς τα δχτυα, πηγανοντας στην ανπαυλα ισπαλες με 1-1. Στην επανληψη οι Αγοι πτησαν γκζι, τρεξαν, δημιοργησαν φσεις, πτυχαν γκολ, δεν απειλθηκαν καθλου απ τους αντιπλους τους και πολ εκολα φτασαν στην επτευξη 4 τερμτων και στη νκη με 5-1 που τους διατηρε στην κορυφ της κατταξης.
Εχοντας απ να ημχρονο την υπεροχ, Ατλαντς και Βαρνοι μοιρστηκαν βαθμος και εντυπσεις στο ισπαλο 1-1. Η Ατλαντς ταν καλτερη στο Α μισ του ματς, πιο κινητικ, διατηροσε την ελαφρ υπεροχ και κατφερε να πετχει να γκολ. Στην επανληψη οι Βαρνοι ταν πιο πιεστικο, παρλο το γεγονς τι αγωνζονταν με ναν πακτη λιγτερο δημιοργησαν φσεις, πτυχαν την ισοφριση, αλλ στη συνχεια οι προσπθειες των δο ομδων για το γκολ της νκης δεν ευοδθηκαν και τσι το τελικ 1-1 σφργισε την αναμτρηση.
Την πρτη τους νκη στο φετιν πρωτθλημα πτυχαν οι Νταλκες, επικρατντας των κατ πολ νετερν τους παικτν του Δα με 4-1. Οι Νταλκες ταν μεταμορφωμνες προς το καλτερο, αγωνστηκαν πολ καλ σε μυνα και επθεση, εχαν γργορο ρυθμ στο παιχνδι τους και ουσιαστικ αιφνιδασαν τους αντιπλους τους, πετυχανοντας δο υπροχα γκολ στο Α μρος, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 2-0. Στην επανληψη ο Δας μπκε πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο, αλλ οι Νταλκες κρτησαν εκολα στην μυνα, δεχνοντας να χουν το πνω χρι στο ματς. Μολοντι ο Δας μεωσε σε 2-1, δεν δημιοργησε τη μεγλη ευκαιρα για την ισοφριση, αντθετα οι Νταλκες με ξυπνη και σωστ τακτικ βρκε τον τρπο στις αντεπιθσεις να σημεισει δο ακμη τρματα, σφραγζοντας τη μεγλη νκη με 4-1. Στα εναπομεναντα λεπτ δεν λλαξε κτι και οι Νταλκες πανηγρισαν την πρτη τους φετιν επικρτηση με το σπουδαο 4-1 επ του Δα.
Με τη γνωστ πετυχημνη συνταγ της τλειας και σκληρς μυνας και τα κατλληλα χτυπματα στην επθεση, η Chicken επικρτησε της Black Bird με 2-0 και παρμεινε σε τροχι κορυφς. Η αναμτρηση δεν διεκδικε δφνες ποιτητας, με την Black Bird να προσπαθε να τρξει και να δημιουργσει φσεις στο παιχνδι, την μυνα της Chicken μως να απομακρνει κθε κνδυνο απ την εστα της, εν αναλαμβνοντας σταδιακ την πρωτοβουλα των κινσεων του ματς και την υπεροχ, να σημεινει απ να γκολ σε κθε ημχρονο, κλειδνοντας ουσιαστικ τη νκη με το σγουρο και ασφαλς 2-0. Η Black Bird δεν μπρεσε να αντιδρσει και τσι η Chicken πτυχε μα ακμη νκη.
Η Δυτικ Αθνα ταν η μεγλη νικτρια του ντρμπι της ημρας, επικρατντας του Αστρα με 5-2. Η Δυτικ Αθνα ξεκνησε καλτερα το ματς, μπκε πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο και πολ νωρς προηγθηκε με 1-0. Αμεση μως η απντηση του Αστρα, ο οποος με υπροχο σουτ ισοφρισε σε 1-1. Και πλι μως η Δυτικ Αθνα που ταν αντερη στο Α ημχρονο, εκμεταλλευμενη τα λθη και τις αδρνειες στην μυνα του Αστρα, πρε κεφλι στο σκορ με 2-1. Στα πρτα λεπτ του Β ημιχρνου κρθηκε και ο αγνας. Μσα σε λγα λεπτ η Δυτικ Αθνα πτυχε δο γκολ και το εθραυστο 2-1 γινε πολ γργορα 4-1, δνοντας μια σιγουρι στην ομδα που προηγονταν. Ο Αστρας αφο συνλθε απ το αρχικ σοκ, ανβασε την απδοσ του, πεσε, μεωσε σε 4-2, χασε κποιες καλς φσεις για να πλησισει και λλο στο σκορ, χωρς αποτλεσμα μως. Η Δυτικ Αθνα με προσεχτικ μυνα κρτησε το προβδισμα και με το 5ο γκολ που σημεωσε λγο πριν το τλος του παιχνιδιο εξασφλισε τη νκη με 5-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 12ης αγωνιστικς:
LOCO MONDO-ΣΑΜΠΑ 1-2
ΑΓΙΟΙ-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 5-1
ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΒΑΡΩΝΟΙ 1-1
ΔΙΑΣ-ΝΤΑΛΙΚΕΣ 1-4
BLACK BIRD-CHICKEN 0-2
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ 2-5

25/1/2008
10 77 Sporday - 10 (25-01-08)

ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ Η XL LOGISTICS
 
Στην κορυφ του 10ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday παρμεινε η XL Logistics, μετ και τη διεξαγωγ της 10ης αγωνιστικς. Παρλο την ισοπαλα με 4-4 που αναδεχτηκε με την Goodys, η XL Logistics διατρησε την 1η θση της κατταξης με 17 βαθμος, ναντι 15 της Goodys, εν στους 14 βρσκεται ο Δρσος Στικος, που εχε ρεπ και το Coco Café, το οποο γνρισε την ττα απ τη Square Pants με 4-2. Στο τελευταο παιχνδι της ημρας, η Saab επικρτησε της Karenta με 2-1.
Πολ καλ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στην Goodys και την XL Logistics, με τις δο ομδες να μοιρζονται βαθμος και εντυπσεις στο ισπαλο 4-4. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη, με τις δο ομδες να παρουσιζονται ισοδναμες, να εναλλσσουν την κατοχ και την πρωτοβουλα των κινσεων, να δνουν γργορο ρυθμ στο ματς, να παζουν ελεθερα και ανοικτ και να δημιουργον πρα πολλς ευκαιρες για γκολ. Αρκετς μλιστα απ αυτς κατληξαν στα δχτυα της αντιπλου και το ισπαλο 4-4 σφργισε τις προσπθειες των παικτν, σε αυτ το δκαιο αποτλεσμα.
Παζοντας με δο πακτες λιγτερους, το ργο του Coco Café απναντι στη Square Pants ταν πρα πολ δσκολο. Τελικ η Square Pants μολοντι δυσκολετηκε, πρε τη σπουδαα νκη γοτρου με 4-2. Το Α ημχρονο ανκε στη Square Pants, η οποα εχε τον λεγχο του παιχνιδιο, εκμεταλλετηκε κατ τον καλτερο δυνατ τρπο το αριθμητικ της πλεονκτημα και χωρς να απειληθε στην μυνα, κνοντας γκολ δο απ τις φσεις που δημιοργησε στην επθεση, προηγθηκε με 2-0. Η συνχεια μως δεν ταν ανλογη, με τους πακτες της Square Pants να χαλαρνουν, να προβανουν σε λθη και να μην κλειδνουν τη νκη, με αποτλεσμα οι μαχητικο πακτες του Coco Café, αρχικ  να μεινουν σε 2-1 και λγο αργτερα να ισοφαρζουν σε 2-2, μπανοντας γερ στη διεκδκηση του ματς. Η κοραση μως απ την υπερπροσπθεια και λγω του αριθμητικο μειονεκτματος, τους υποχρωσε να ρξουν το ρυθμ τους, να παξουν αμυντικ, με τη Square Pants αυτ τη φορ με πιο ξυπνη τακτικ, εξασφαλζοντας την μυνα και βγανοντας σχεδν πντα με δο πακτες περισστερους στην επθεση, να πετυχανει δο γκολ και να εξασφαλζει τη νκη με 4-2. Στα εναπομεναντα λεπτ δεν λλαξε κτι και η Square Pants παρλο το τερστιο πλεονκτημα που εχε, να παρνει δσκολα και αγχωτικ τη σημαντικ νκη γοτρου με 4-2.
Σε να μτριο ποιοτικ παιχνδι, η Saab επικρτησε της Karenta με 2-1. Η Saab ταν ελαφρ καλτερη στο Α ημχρονο, διατηροσε μια μικρ υπεροχ και χωρς να δημιουργσει τις μεγλες φσεις, κατφερε να φτσει στην επτευξη του γκολ, κνοντας το 1-0. Στις αρχς της επανληψης η Karenta ανβασε την απδοσ της, πεσε την αντπαλ της και ευτχησε πολ γργορα να ισοφαρσει σε 1-1. Η τελευταα λξη του ματς μως ανκε στη Saab, η οποα σημεωσε και δετερο γκολ, το οποο της δωσε τελικ τη νκη με 2-1, καθς οι προσπθειες της Karenta στα τελευταα λεπτ για την ισοφριση δεν ευοδθηκαν.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 10ης αγωνιστικς:
XL LOGISTICS-GOODYS4-4
SQUAREPANTS-COCO CAFÉ 4-2
KARENTA-SAAB 1-2

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar