>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

17/3/2008
7 88 Supersport F.M. - 18 (17-03-08)

ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ Η ΔΙΑΦΟΡΑ KARIOKAS ΜΕ BRINKS
 
Φουντνει η μχη στην κορυφ του 7ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M., αφο μετ την ολοκλρωση της 18ης αγωνιστικς, η διαφορ των Kariokas με την Brinks μειθηκε στο ναν πντο. Οι πρωτοπροι Kariokas αναδεχτηκαν ισπαλοι 2-2 με τους Κλτες και φτασαν τους 44 βαθμος, εν την απλει τους εκμεταλλετηκε και με το παραπνω η Brinks, η οποα επικρτησε της Santos με 6-1 και πλησασε στον να πντο την 1η θση, φτνοντας τους 43. Στην 3η θση της κατταξης με 36 βαθμος παρμειναν οι Μπμπηδες, μετ τη νκη τους επ της Fortuna με 6-3, εν να βαθμ πσω τους, στους 35, ακολουθε η Space, η οποα επιβλθηκε της Σπερχειδας με 4-3. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, οι Κγκουρες κρδισαν τους Ρμπελους με 5-2, Αετο και Group Therapy αναδεχτηκαν ισπαλοι 1-1, εν η Typoshirt επικρτησε των Παρεστων με 4-3.
Καλτεροι οι Κγκουρες, επικρτησαν των Ρμπελων με 5-2. Οι Κγκουρες ταν αντεροι και πιο επιθετικο στο Α ημχρονο, δημιοργησαν αρκετς φσεις στην αντπαλη εστα και κατφεραν να πετχουν δο γκολ, παρνοντας σοβαρ προβδισμα για τη νκη. Στην επανληψη η εικνα του ματς δεν λλαξε. Οι Κγκουρες συνχισαν να χουν την υπεροχ και πραν προβδισμα στο σκορ με 4-1. Τα πντα εχαν πλον κριθε και απλ στο τελευταο λεπτ διαμορφθηκε το τελικ αποτλεσμα, με να τρμα απ κθε ομδα και τους Κγκουρες να παρνουν τη νκη με 5-2.
Ισπαλοι 1-1 αναδεχτηκαν Αετο και Group Therapy. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη, με τους Αετος ελαφρ καλτερους να ανογουν το σκορ λγο πριν την ολοκλρωση του Α μρους. Στις αρχς της επανληψης η Group Therapy ισοφρισε σε 1-1 και στη συνχεια οι δο ομδες τα δωσαν λα για το δετερο γκολ, παζοντας ανοικτ, με δναμη και αποφασιστικτητα, χνοντας ευκαιρες, χωρς τελικ να καταφρουν να βρουν το δρμο προς τα δχτυα. Ετσι το τελευταο σφριγμα του διαιτητ βρκε Αετος και Group Therapy δκαια ισπαλους με 1-1.
Σημαντικ νκη επ των Παρεστων με 4-3 πτυχε η Typoshirt. Η Typoshirt ταν πολ καλτερη στο Α ημχρονο, εχε την απλυτη υπεροχ και πρωτοβουλα των κινσεων και απρροια της ανωτερτητς της ταν να προηγηθε στο σκορ με 3-1, βζοντας τις βσεις για τη νκη. Στην επανληψη οι Παρεστες ανβασαν κατακρυφα την απδοσ τους, πεσαν τους αντιπλους τους, ταν πολ καλτερο τους και κατφεραν να ισοφαρσουν σε 3-3. Λγο μετ μως, η Typoshirt ανκτησε το προβδισμα στο σκορ με να υπροχο γυριστ πλασ και διατρησε το υπρ της 4-3 ως τη λξη του ματς, παρλο τις μοναδικς ευκαιρες που χασαν οι Παρεστες για την ισοφριση, χωρς ευτυχ κατληξη.
Πολ πιο αντερη και ποιοτικ η Brinks, επικρτησε της Santos με 6-1. Η Brinks κυριρχησε απλυτα στον αγωνιστικ χρο σε λη τη διρκεια του ματς, εχε τη συνεχ πρωτοβουλα των κινσεων, παιξε πρα πολ καλ ποδσφαιρο, με μορφους συνδυασμος και ωραες φσεις και γκολ, φτνοντας πολ νετα και εκολα στην επικρτηση με 6-1, χωρς να απειληθε καθλου απ την αντπαλ της.
Στραβοπτησαν οι πρωτοπροι Kariokas, φρνοντας ισοπαλα 2-2 με τους Κλτες, μνοντας μως στην κορυφ. Ο αγνας ταν αρκετ καλς, με γργορο ρυθμ και φσεις και απ τις δο ομδες, με τους Kariokas ελαφρ πιο επιθετικος να προηγονται δο φορς, με 1-0 και 2-1, αλλ σε ισριθμες περιπτσεις τους Κλτες με μαχητικτητα να καταφρνουν να ισοφαρσουν (σε 1-1 και 2-2). Στο τλος οι δο ομδες αναζτησαν το γκολ της νκης, με τους Kariokas πιο πιεστικος, χωρς αποτλεσμα μως.
Επιστροφ στις νκες για τη Space, η οποα επιβλθηκε της Σπερχειδας με 4-3. Η Space ταν καταιγιστικ στο Α ημχρονο και μσα σε δκα λεπτ πτυχε τρα γκολ, αποκτντας ξεκθαρο προβδισμα για τη νκη. Στις αρχς της επανληψης η Σπερχειδα μεωσε σε 3-1, ξαν μως η Space ανκτησε το προβδισμα των τριν γκολ που εχε, κνοντας το 4-1. Και εκε που λα δειχναν τι η Space θα φτανε εκολα στη νκη, η Σπερχειδα αφυπνστηκε, πεσε, κανε φσεις και κατφερε να μεισει σε 4-3, δνοντας νο ενδιαφρον στο ματς. Στο τλος πεσε για να ισοφαρσει, η μυνα της Space μως κρτησε, πως τελικ και τη νκη με 4-3.
Να νκη για τους Μπμπηδες, αυτ τη φορ εις βρος της Fortuna με 6-3. Οι Μπμπηδες ξεκνησαν επιθετικ το παιχνδι και εχαν χαμνο πναλτι και μερικς ακμη ευκαιρες, αλλ η Fortuna τελικ ταν εκενη που νοιξε πρτη το σκορ. Η πεση των Μπμπηδων μως συνεχστηκε και κατφεραν να πετχουν την ανατροπ πριν την ολοκλρωση του ημιχρνου, παρνοντας προβδισμα με 3-1. Στην επανληψη οι δο ομδες αγωνστηκαν ανοικτ και σε διστημα λγων λεπτν επιτεχθηκαν 4 γκολ, με τη Fortuna να μεινει δο φορς σε 3-2 και 4-3, αλλ τους Μπμπηδες να κρατον τον αρα των δο τερμτων, διαμορφνοντας το 4-2 και 5-3. Λγο αργτερα ρθε και 6ο γκολ απ τους Μπμπηδες, οι οποοι σφργισαν τη νκη, με τελικ αποτλεσμα 6-3.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 18ης αγωνιστικς:
ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 5-2
ΑΕΤΟΙ-GROUPTHERAPY 1-1
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-TYPOSHIRT 3-4
BRINKS-SANTOS 6-1
ΚΕΛΤΕΣ-KARIOKAS 2-2
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-SPACE 3-4
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-FORTUNA 6-3

15/3/2008
8 88 Artisti Macaroni - 18 (15-03-08)

ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ
 
Αλλαγ προκυψε στην κορυφ του 8ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni μετ την ολοκλρωση της 18ης αγωνιστικς. Η 1η θση της κατταξης ανκει πλον στον κτοχο του ττλου Αστρα, ο οποος επικρτησε στο μεγλο ντρμπι κορυφς των Αγων με 5-1 και φτασε τους 38 βαθμος, τρεις περισστερους απ τους αντιπλους του. Στην 3η θση με 33 βαθμος σκαρφλωσε η Δυτικ Αθνα, μετ τη νκη της στα χαρτι επ της Black Bird με 2-0, εν 4η με 32 πρασε η Σμπα, μετ την επιτυχα της επ της Chicken με 6-1, η οποα παρμεινε στους 30, να λιγτερο απ σους χει η Loco Mondo, η οποα εχε ρεπ. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, να μεγλη νκη για τους Old Boys επ της Ατλαντς με 4-1, εκολη επικρτηση για τους Βαρνους επ των Νταλικν με 7-0, πως και του Δα επ των Συνθεις Υποπτων με 5-2.
Δετερη σπουδαα νκη για τους Old Boys, οι οποοι επικρτησαν και της Ατλαντς με 4-1. Ο αγνας εχε καλ ρυθμ, με τους Old Boys  ελαφρ καλτερους στο Α ημχρονο, να χουν την πρωτοβουλα των κινσεων και λγο πριν την ολοκλρωσ του να ανογουν το σκορ για το 1-0. Στην επανληψη ο ρυθμς του ματς γινε ακμη πιο γργορος, με τις δο ομδες να παζουν ανοικτ και να δημιουργον αρκετς φσεις για γκολ, τους Old Boys να διπλασιζουν τα τρματ τους, την Ατλαντς πολ γργορα να μεινει σε 2-1, αλλ σχεδν αμσως να δχονται και τρτο γκολ και λγο αργτερα να τταρτο, σφραγζοντας τη νκη των Old Boys, οι οποοι κρτησαν το προβδισμα και τσι κρδισαν με 4-1.
Ανετα, εκολα και χαλαρ, χωρς να αντιμετωπσουν την παραμικρ δυσκολα και αντσταση, οι Βαρνοι επικρτησαν των Νταλικν με 7-0. Η αναμτρηση εξελχθηκε σε παρσταση για να ρλο, με τους Βαρνους να χουν την πλρη υπεροχ, πρωτοβουλα των κινσεων και ανωτερτητα σε λη τη διρκεια του ματς, να βρσκονται διαρκς στην επθεση, να δημιουργον πολλς φσεις για γκολ, αλλ αρκετς εξ αυτν να βρσκουν δχτυα, φτνοντας πολ νετα στην επικρτηση με 7-0, κντρα στις Νταλκες, οι οποες, παζοντας και με πακτη λιγτερο κιλας, δεν κατφεραν να παρουσιαστον ανταγωνιστικς πως σε προηγομενους αγνες τους.
Σημαντικ νκη επ της Chicken με 6-1 πρε η Σμπα, η οποα επστρεψε και πλι στις επιτυχες. Η Σμπα ταν καλτερη και μπορε να εχε λιγτερη ρα την κατοχ της μπλας στα πδια της, αλλ δεν απειλθηκε ιδιατερα στην μυνα, εν στην επθεση και κυρως στο Α ημχρονο κθε ευκαιρα που δημιοργησε τη μεττρεψε σε γκολ, αξιοποιντας τρεις απ αυτς, παρνοντας σοβαρ προβδισμα για την επικρτηση με 3-0. Η Chicken μπορε να μεωσε προς στιγμ σε 3-1, αλλ ξαν η Σμπα με την επτευξη τριν ακμη τερμτων ανβασε το δεκτη του σκορ στο 6-1, φτνοντας νετα στη νκη.
Ο Αστρας ταν ο μεγλος νικητς του ντρμπι κορυφς της αγωνιστικς, επικρατντας των Αγων με 5-1 και περνντας για πρτα φορ φτος στην 1η θση της βαθμολογας. Ο Αστρας ξεκνησε με γργορο γκολ το παιχνδι, κνοντας το 1-0, εν στη συνχεια επικρτησε ισορροπα, με τους Αγιους να πιζουν ελαφρ, ισοφαρζοντας σε 1-1. Μσα σε δο λεπτ μως ο Αστρας βρκε ισριθμες φορς το δρμο προς τα δχτυα, ανακτντας το προβδισμα και μλιστα με δο γκολ διαφορ, σε 3-1. Στην επανληψη ο Αστρας ταν πολ αντερος των αντιπλων του, κυριρχησε στον αγωνιστικ χρο, δεν απειλθηκε καθλου στην μυνα και με ωραο ποδσφαιρο και πετυχημνους συνδυασμος, σημεωσε δο ακμη τρματα, διαμορφνοντας το 5-1. Οι Αγιοι χασαν κποιες ευκαιρες στα τελευταα λεπτ, ταν πια τα πντα εχαν κριθε, με το τελευταο σφριγμα του διαιτητ να βρσκει μεγλο νικητ τον Αστρα με 5-1.
Καλτερος και πιο αποτελεσματικς ο Δας, πρε τη νκη κντρα στους Συνθεις Υποπτους με 5-2. Ο Δας ταν πολ καλτερος στο Α ημχρονο, αντερος και πιο επιθετικς, φτνοντας περισστερες φορς με αξισεις στην αντπαλη εστα, πετυχανοντας τρα γκολ και βζοντας τις βσεις για τη νκη. Οι Συνθεις Υποπτοι ανβηκαν ελαφρ στην επανληψη, εκμεταλλετηκαν και τη χαλρωση των αντιπλων τους, καταφρνοντας απ λθη και αδρνειες της μυνας του Δα κυρως να μεισουν σε 3-2 και να μπουν ξαν στη διεκδκηση του ματς. Η αναμτρηση εχε ενδιαφρον για μερικ λεπτ, το 4ο γκολ του Δα μως με σουτ στερα απ ασταθς απκρουση του τερματοφλακα των Συνθεις Υποπτων γειρε την πλστιγγα υπρ του, εν λγο αργτερα το 5ο τρμα σφργισε τη νκη του με 5-2, αφο στη συνχεια δεν σημειθηκε κτι λλο ιδιατερο.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε η Δυτικ Αθνα με αντπαλο την Black Bird, η οποα δεν κατφερε να συμπληρσει ομδα για να αγωνιστε. Ετσι η Δυτικ Αθνα με αυτος τους τρεις εκολους βαθμος που κατκτησε σκαρφλωσε στην 3η θση της κατταξης.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 18ης αγωνιστικς:
OLD BOYS-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 4-1
ΝΤΑΛΙΚΕΣ-ΒΑΡΩΝΟΙ 0-7
ΣΑΜΠΑ-CHICKEN 6-1
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΓΙΟΙ 5-1
ΔΙΑΣ-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 5-2
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-BLACK BIRD 2-0

14/3/2008
11 77 Sporday - 1 (14-03-08)

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ
 
Με μια μεγλη κπληξη ξεκνησε το 11ο Πρωτθλημα Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Η πρωταθλτρια XL Logistics γνρισε αναπντεχη ττα απ τη Square Pants με 5-3, εν η προηγομενη φιναλστ Goodys, πρε κεφλι απ την 1η αγωνιστικ, επικρατντας του Αρβαντη με 4-2. Στο τρτο ματς της ημρας, ο Βαλλιαντος κατκτησε νετα το ροζ φλλο αγνα με αντπαλο την Karenta με 2-0 νευ παιχνιδιο.
Με το δεξ ξεκνησε τις υποχρεσεις της στο νο πρωτθλημα η Goodys, επικρατντας του Αρβαντη με 4-2. Η Goodys μπκε πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο, ταν καλτερη στο Α ημχρονο, πιο επιθετικ, δημιοργησε περισστερες ευκαιρες και κατφερε να πετχει δο γκολ, βζοντας τις βσεις για τη νκη. Προς το τλος του Α μρους ο Αρβαντης ανβασε κπως την απδοσ του και χασε κποιες μικροευκαιρες, απειλντας με δο σουτ. Στην επανληψη οι δο ομδες ταν ισορροπημνες στα πρτα λεπτ, μοιρζοντας την κατοχ της μπλας και την πρωτοβουλα των κινσεων, σε μια μορφη αντεπθεση μως η Goodys σημεωσε και τρτο τρμα, κλειδνοντας ουσιαστικ τη νκη. Η συνχεια ανκε στον Αρβαντη, ο οποος πεσε την αντπαλ του, εχε καλς φσεις για γκολ, το οποο τελικ ρθε, μεινοντας σε 3-1, αλλ ξαν η Goodys, παζοντας ψογα το παιχνδι των αντεπιθσεων, φτασε σε 4ο τρμα. Τα πντα εχαν πλον κριθε, οι δο ομδες χαλρωσαν στα εναπομεναντα δευτερλεπτα και το μνο σημαντικ που σημειθηκε ταν το γκολ απ τον Αρβαντη ακριβς με την εκπνο του ματς, που διαμρφωσε το τελικ 4-2 της εκολης νκης της Goodys.
Αναπντεχη ττα με 5-3 γνρισε η πρωταθλτρια XL Logistics απ τη Square Pants, μολοντι στο μεγαλτερο διστημα του παιχνιδιο αγωνιζταν με δο πακτες περισστερους και προς το τλος με ναν. Η XL Logistics δεν κατφερε να εκμεταλλευτε το αριθμητικ πλεονκτημα που εχε, εν αντιθσει με τη Square Pants, η οποα παιξε ξυπνα, με σωστ τακτικ, παρνοντας μια σπουδαα νκη. Η XL Logistics ξεκνησε καλτερα την αναμτρηση και εχε την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων, μη μπορντας μως να φτσει στο γκολ. Τελικ αυτ ρθε λγο πριν τη λξη του ημιχρνου, ξεκλειδνοντας την μυνα της Square Pants. Στην επανληψη η Square Pants παιξε ανοικτ, δεν κλεστηκε πσω, δεν φοβθηκε το ματς και δικαιθηκε. Ισοφρισε γργορα δο φορς (1-1, 2-2) και μπορε να βρθηκε ξαν πσω στο σκορ με 2-1 και 3-2, λγω των κενν στην μυνα απ το ρσκο που εχε πρει, αλλ αυτ τελικ της βγκε σε καλ. Με σωστς επιθσεις και γργορες επιστροφς, κατφερε να φτσει στην επτευξη τριν τερμτων και να πετχει τη μεγλη ανατροπ, παρνοντας κεφλι στο σκορ με 5-3 και εν εχε βρεθε να χνει με 3-2. Μλιστα, αν οι πακτες της ταν πιο προσεχτικο θα εχαν σημεισει και λλα γκολ, διτι η XL Logistics εχε ανοικτο για να ισοφαρσει, κτι που δεν κατφεραν μως σε αρκετς περιπτσεις. Απ την λλη και η XL Logistics χασε σημαντικς ευκαιρες για γκολ, μη μπορντας μως να πλησισει στο σκορ, το οποο δεν λλαξε στα τελευταα δευτερλεπτα και τσι το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε τη Square Pants να πανηγυρζει μια σπουδαα επικρτηση με 5-3.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε ο Βαλλιαντος με αντπαλο την Karenta, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι ο Βαλλιαντος ξεκνησε με τον πιο ιδανικ τρπο το νο πρωτθλημα, κατακτντας τρεις εκολους και ξεκοραστους βαθμος.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 1ης αγωνιστικς:
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-GOODYS 2-4
XL LOGISTICS-SQUARE PANTS 3-5
KARENTA-ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ0-2

10/3/2008
7 88 Supersport F.M. - 17 (10-03-08)

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ KARIOKAS ΚΑΙ BRINKS
 
Ιδια και απαρλλαχτη μεινε η κορυφ του 7ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. μετ και την ολοκλρωση της 17ης αγωνιστικς. Kariokas και Brinks συνχισαν με νες νκες τις υποχρεσεις τους και εξακολουθον να καταλαμβνουν τις δο πρτες θσεις της κατταξης, με σημαντικ διαφορ απ τις υπλοιπες ομδες. Οι Kariokas επικρτησαν εκολα της Group Therapy με 6-1 και φτασαν τους 43 βαθμος παραμνοντας βεβαως στην 1η θση, εν η Brinks επιβλθηκε 8-6 των Κγκουρων και ακολουθε σε απσταση τριν βαθμν. Στην 3η θση σκαρφλωσαν οι Μπμπηδες με 33 βαθμος, μετ τη νκη τους επ της Πεζ με 6-1 και σε συνδυασμ με την ττα της Space απ την Typoshirt με 5-3, η οποα παρμεινε στους 32. Στην 5η θση της κατταξης με 30 βαθμος ισοβαθμον οι Παρεστες, που κρδισαν τη Σπερχειδα με 6-4 και οι Κλτες, που επικρτησαν των Αετν με 3-0. Στο τελευταο παιχνδι της ημρας, η Santos επιβλθηκε των Ρμπελων με 5-1.
Πιο αποτελεσματικ η Santos επικρτησε των Ρμπελων με 5-1. Οι ομδες ξεκνησαν πολ δυνατ το ματς, σημεινοντας δο γκολ μσα σε δο λεπτ, πρτα οι Ρμπελοι και μετ η Santos, στη συνχεια υπρξε ισορροπα, εν σταδιακ οι Ρμπελοι παρουσιζονταν πιο επιθετικο, χοντας τρα πολ καλ σουτ προς την αντπαλη εστα, αλλ και να δοκρι. Τελικ αυτ που πτυχε το γκολ ταν η Santos, απ λθος της μυνας των Ρμπελων, εν στις αρχς του Β μρους και εν ξαν οι Ρμπελοι δειχναν να ελγχουν το ματς, η Santos ταν πλι εκενη που βρκε πρτη δχτυα, κνοντας το 3-1. Η συνχεια ταν εκολη για τους πακτες της, οι οποοι με καλ ψυχολογα και ελγχοντας το ρυθμ, χασαν αρκετς ευκαιρες, εν φτασαν στην επτευξη δο ακμη τερμτων, διαμορφνοντας το τελικ 5-1 της εκολης επικρτησς τους.
Αντεροι ποιοτικ οι Kariokas, πτυχαν μα ακμη νκη, αυτ τη φορ εις βρος της Group Therapy με 6-1 και παρμειναν στην κορυφ της κατταξης. Οι Kariokas ταν καλτεροι απ τους αντιπλους τους, εχαν τον λεγχο του ματς και την υπεροχ και πρωτοβουλα των κινσεων σε λη τη διρκει του και παζοντας καλ ποδσφαιρο, με καλ κυκλοφορα της μπλας και δημιουργντας αρκετς ευκαιρες και απειλντας διαρκς την αντπαλη εστα, φτασαν εκολα και νετα στην επτευξη 6 γκολ, εν αντιθσει με την Group Therapy που δεν κατφερε να φανε απειλητικ, σημεινοντας μλις να τρμα στην πενιχρ επιθετικ της παρουσα, με το σκορ να κλενει στο 6-1 για τους Kariokas.
Οι Μπμπηδες εκμεταλλετηκαν το αριθμητικ πλεονκτημα που εχαν ναντι της Πεζς και ανεβζοντας σταδιακ την απδοσ τους πραν τη νκη με 6-1. Στην αρχ του αγνα οι δο ομδες ταν ισοδναμες, με τους Μπμπηδες να ανογουν πρτους το σκορ, την Πεζ μως να ισοφαρζει πολ γργορα και να παρουσιζεται ελαφρ πιο επιθετικ, αλλ τα λθη και οι αδρνειες στην μυνα κστισαν, με τους Μπμπηδες να σημεινουν δο ακμη τρματα, παρνοντας προβδισμα για τη νκη με 3-1. Στο μεσοδιστημα, η Πεζ εχε την ευκαιρα να ισοφαρσει, αλλ το σουτ που δοκμασαν οι πακτες της βρκε στο δοκρι. Στην επανληψη το ργο των Μπμπηδων γινε ακμα πιο εκολο. Η Πεζ δεν κατφερε να επιστρψει στη διεκδκηση του ματς, η κοραση απ τον πακτη λιγτερο ταν εμφανς και οι Μπμπηδες σε χαλαρος ρυθμος πτυχαν τρα ακμη γκολ, παρνοντας την νετη νκη με 6-1.
Συνεχζουν την ανοδικ τους πορεα οι Κλτες, επικρατντας και των Αετν με 3-0. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στο Α ημχρονο, με τους Κλτες ελαφρ καλτερους να ανογουν πρτοι το σκορ. Στην επανληψη οι δο ομδες προσπθησαν για να γκολ, οι Αετο πεσαν για να ισοφαρσουν, χωρς αποτλεσμα μως, εν οι Κλτες προσπθησαν στις αντεπιθσεις να βλουν να γκολ για να καθαρσουν τη νκη. Αυτ μπορε να ργησε, αλλ ρθε εις διπλον κα τσι οι Κλτες πραν τη νκη με 3-0.
Γκολ και θαμα προσφεραν Brinks και Κγκουρες, με τους πρτους να παρνουν τη νκη με 8-6 και να διατηρονται στη 2η θση της κατταξης. Οι δο ομδες δεν ασχολθηκαν καθλου με την μυνα στο εν λγω ματς και ριξαν λο τους το βρος στην επθεση. Επαιξαν απ την αρχ ανοικτ και επιθετικ, χοντας αρκετ κεν πσω, αλλ παζοντας μορφα μπροστ, με συνδυασμος και αυτοματισμος, σημεινοντας πολλ και ωραα γκολ. Η Brinks εχε διαρκς το προβδισμα στο σκορ με δο και τρα γκολ διαφορ (5-2, 6-3, 7-5, 8-6), με τους Κγκουρες πνω που μεωναν τη Brinks να πετυχανει γκολ και να ανογει ξαν τη διαφορ. Αυτ το σκηνικ συνεχστηκε ως το τλος του αγνα, που βρκε τη Brinks νικτρια με 8-6.
Σπουδαα νκη με 6-4 πραν οι Παρεστες απ τη Σπερχειδα, πετυχανοντας την ολικ ανατροπ στο σκορ. Οι δο ομδες εχαν απ να ημχρονο, με τους Παρεστες να προηγονται μεν με 1-0, αλλ η συνχεια του Α μρους ανκε στη Σπερχειδα, η οποα καλτερη και πιο επιθετικ, πτυχε τρα γκολ, παρνοντας προβδισμα με 3-1. Η επανληψη μως ανκε στους Παρεστες, οι ποοι βελτινοντας την απδοσ τους και βγανοντας πιο συχν και απειλητικ στην επθεση, κατφεραν χι απλ να ισοφαρσουν σε 3-3, αλλ να προυν και σημαντικ προβδισμα στο σκορ με 6-3, εξασφαλζοντας ουσιαστικ τη νκη. Η Σπερχειδα μπορε να μεωσε σε 6-4, αλλ δεν κατφερε τποτα καλτερο και απλ διαμρφωσε το τελικ σκορ, το 6-4 της νκης των Παρεστων.
Πολ καλ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στην Typoshirt και την Space, που βρκε νικτρια την πρτη με 5-3. Το Α ημχρονο ανκε ολοκληρωτικ στην Typoshirt, η οποα κλεισε στο μισ γπεδο τη Space, χοντας μερικς ευκαιρες για γκολ. Τελικ η Space ταν εκενη που σε μια αντεπθεση πτυχε το γκολ, αλλ η υπεροχ της Typoshirt καρποφρησε, σημεινοντας δο γκολ και πηγανοντας με προβδισμα 2-1 στην ανπαυλα. Το Β ημχρονο ξεκνησε με γργορο γκολ απ την Typoshirt, η οποα κανε το 3-1, εν η συνχεια ανκε στη Space, η οποα αναγκαστικ ανοχτηκε για να χτυπσει το ματς, εχε κποιες ευκαιρες, μεωσε σε 3-2, αλλ αμσως σχεδν δχτηκε και 4ο γκολ, μεινοντας τις ελπδες της για κτι καλ. Παρλα αυτ οι πακτες της συνχισαν την προσπθει τους, χασαν μοναδικς ευκαιρες για να μεισουν, εχαν δο δοκρια και αρκετς ακμη φσεις, μεωσαν τελικ σε 4-3, αλλ το αποτλεσμα ταν να δεχτον και 5ο γκολ σε αντεπθεση. Πλον η ανατροπ ταν αδνατο να συμβε, μιας και ο χρνος εχε λιγοστψει και τσι το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε την Typoshirt νικτρια με 5-3.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 17ης αγωνιστικς:
ΡΕΜΠΕΛΟΙ-SANTOS1-5
GROUPTHERAPY-KARIOKAS 1-6
ΠΕΖΗ-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 1-6
ΚΕΛΤΕΣ-ΑΕΤΟΙ 3-0
BRINKS-ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ 8-6
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ 4-6
TYPOSHIRT-SPACE 5-3

3/3/2008
7 88 Supersport F.M. - 16 (03-03-08)

ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ KARIOKAS ΚΑΙ BRINKS
 
Απομακρνονται και λλο απ τους δικτες τους οι δο πρωτοπροι του 7ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. Μετ και τη διεξαγωγ της 16ης αγωνιστικς, οι Kariokas επικρτησαν νευ αγνα με 2-0 των Αετν και οδηγον πντα την κορσα του πρωταθλματος χοντας 40 βαθμος, εν η Brinks μετ την εκολη νκη της επ των Ρμπελων με 6-2 παραμνει σε απσταση αναπνος απ την κορυφ, χοντας 37 βαθμος. Στην 3η θση με 32 βαθμος βρσκεται η Space, η οποα ηττθηκε απ τους Παρεστες με 5-3, εν 4οι ανβηκαν οι Μπμπηδες με 30 βαθμος, που πραν τη νκη στα χαρτι. Στα υπλοιπα παιχνδια, η Santos κρδισε εκολα τους Κγκουρες με 6-1, το διο και η Πεζ τη Fortuna με 5-0, πως και οι Κλτες την Group Therapy με 8-0. Τλος, η Σπερχειδα επιβλθηκε της Typoshirt με 5-1.
Καλ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στους Κγκουρες και τη Santos, με τη δετερη να παρνει τη νκη με 6-1. Ο αγνας ταν ισορροπημνος στην αρχ, με τις δο ομδες να παζουν επιθετικ και να δημιουργον ευκαιρες, σταδιακ μως η Santos ανβαζε την απδοσ της και ντας καλτερη, αναλαμβνοντας την πρωτοβουλα των κινσεων, πτυχε δο γκολ σε διστημα λγων λεπτν, παρνοντας ξεκθαρο προβδισμα για τη νκη. Η συνχεια ταν πλον εκολη για τη Santos, η οποα στην επανληψη κυριρχησε απλυτα, πετυχανοντας τσσερα ακμη τρματα, φτνοντας νετα στη νκη με 6-1, με τους Κγκουρες απλ να μεινουν το σκορ, χωρς να απειλον περισστερο.
Στηριζμενη στην ριστη αμυντικ της λειτουργα και παζοντας σωστ στην επθεση, γργορα και αποτελεσματικ, εκμεταλλευμενη τα κεν στην αντπαλη μυνα, η Πεζ επικρτησε πολ εκολα της Fortuna με 5-0. Η Πεζ ταν αντερη, δεν απειλθηκε καθλου απ τη Fortuna και με συνετ παιχνδι φτασε νετα στη νκη με 5-0.
Σε παρσταση για να ρλο εξελχθηκε η αναμτρηση ανμεσα στην Group Therapy και τους Κλτες, που βρκε επιβλητικ νικητς τους δετερους με 8-0. Η αναμτρηση δεν χρζει ιδιατερης κριτικς, με τους Κλτες να παρουσιζονται κατ πολ αντεροι των αντιπλων τους και κυριαρχντας απλυτα στον αγωνιστικ χρο, να φτνουν στην επτευξη 8 γκολ, παρνοντας την πολ εκολη νκη. Απ την λλη η Group Therapy δεν βρθηκε σε καθλου καλ μρα και δεν κατφερε να αντιδρσει σε καμα στιγμ του ματς.
Οι Ρμπελοι αντιστθηκαν κντρα στην αντερη ποιοτικ Brinks, αλλ τελικ γνρισαν την ττα με 6-2. Ο αγνας ταν ισορροπημνος μχρι το 2-2, σταδιακ μως η Brinks ανβαζε την απδοσ της, πεσε περισστερο τους αντιπλους της, χασε αρκετς ευκαιρες, αλλ τελικ η υπεροχ της καρποφρησε, βρσκοντας το δρμο προς τα δχτυα και μλιστα 4 φορς, φτνοντας στην επικρτηση με 6-2, που τη διατηρε 2η και σε απσταση αναπνος απ την κορυφ.
Καλτεροι οι Παρεστες δεν χαρστηκαν στη Space και πραν τη δκαιη νκη με 5-3. Οι Παρεστες εχαν την πρωτοβουλα των κινσεων, κινονταν καλτερα στον αγωνιστικ χρο, διατηροσαν συνεχς το προβδισμα στο σκορ, το οποο τελικ τους οδγησε στη νκη με 5-3.
Πολ αντερη η Σπερχειδα πρε νετα τη νκη με αντπαλο την Typoshirt με 5-1. Η Σπερχειδα ταν πολ καλτερη της αντιπλου της, εχε τον λεγχο του ματς και την πρωτοβουλα των κινσεων, ταν αντερη και κυραρχη στον αγωνιστικ χρο και χωρς να συναντσει την παραμικρ αντσταση πρε τη σημαντικ νκη με 5-1.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πραν οι Kariokas με αντπαλους τους Αετος, οι οποοι δεν κατφεραν να συμπληρσουν ομδα για την αναμτρηση. Ετσι οι Kariokas κατκτησαν πολ εκολα τους τρεις βαθμος και εξακολουθον να οδηγον την κορσα του πρωταθλματος.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 16ης αγωνιστικς:
ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ-SANTOS1-6
ΠΕΖΗ-FORTUNA 5-0
GROUPTHERAPY-ΚΕΛΤΕΣ 0-8
BRINKS-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 6-2
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-SPACE 5-3
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-TYPOSHIRT 5-1
ΑΕΤΟΙ-KARIOKAS 0-2

1/3/2008
8 88 Artisti Macaroni - 17 (01-03-08)

ΔΙΔΥΜΟ ΚΟΡΥΦΗΣ
 
Δο ομδες βρκε η κορυφ του 8ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni μετ την ολοκλρωση της 17ης αγωνιστικς. Οι Αγιοι δεν εναι πλον μνοι τους, αφο μετ την ισοπαλα με 4-4 που αναδεχτηκαν με τη Σμπα, απκτησαν συγκτοικο, τον Αστρα, ο οποος επιβλθηκε του Δα με 4-2 και τσι οι δο ομδες οδηγον μαζ πια την κορσα του πρωταθλματος, χρι χρι στην κορυφ της κατταξης με 35 βαθμος. Στην 3η θση ανβηκε η Loco Mondo με 31 βαθμος, η οποα συνεχζει την εντυπωσιακ πορεα της, επικρατντας των Νταλικν με 5-0. Δυτικ Αθνα, που εχε ρεπ και Chicken, που ξεπρασε δσκολα το εμπδιο της Ατλαντς με 3-2 ισοβαθμον στην 4η θση με 30 βαθμος, εν η Σμπα, που χασε μεγλη ευκαιρα να κερδσει τους Αγιους και να πλησισει στην κορυφ, μετ το ισπαλο 4-4 χασε δαφος και απομακρνθηκε απ αυτν, φτνοντας τους 29 βαθμος και στην 6η θση. Στα υπλοιπα παιχνδια, οι Old Boys πτυχαν σπουδαα νκη επ των Βαρνων με 3-0, πως και οι Συνθεις Υποπτοι επ της Black Bird με 3-2.
Αντερη η Loco Mondo επικρτησε εκολα των Νταλικν με 5-0 και σκαρφλωσε στην 3η θση της βαθμολογας. Η Loco Mondo ταν πολ καλτερη των αντιπλων της, εχε σε λη τη διρκεια του ματς την πρωτοβουλα των κινσεων και την υπεροχ, κυριρχησε απλυτα στον αγωνιστικ χρο, δημιοργησε πρα πολλς ευκαιρες και απρροια της επιθετικτητς της ταν να πετχει τρα γκολ στο Α ημχρονο και να κλειδσει ουσιαστικ τη νκη. Οι Νταλκες δεν μπρεσαν να φανον καθλου απειλητικς, μειναν πολ μακρι απ τον καλ εαυτ των τελευταων αγωνιστικν, δεν κατφεραν να παρουσιαστον ανταγωνιστικς και δεν δημιοργησαν οτε μα κλασικ ευκαιρα για γκολ. Στην επανληψη η Loco Mondo λεγξε το ρυθμ του παιχνιδιο, σημεωσε δο ακμη τρματα και πολ νετα φτασε στη νκη με 5-0.
Σπουδαα νκη επ των Βαρνων με 3-0 πτυχαν οι Old Boys. Το Α ημχρονο ταν ισορροπημνο, με τις δο ομδες να κινονται στη μετριτητα, να μην δημιουργον καμα καλ ευκαιρα και το απλυτο μηδν να σφραγζει τις προσπθεις τους. Στην επανληψη ο ρυθμς του παιχνιδιο ανβηκε, οι Old Boys τρεξαν περισστερο, εκμεταλλετηκαν κατ τον καλτερο τρπο και το αριθμητικ πλεονκτημα του ενς πακτη που εχαν και με καλς και γργορες αντεπιθσεις και με ψογα τελειματα των φσεων που δημιοργησαν, πτυχαν τρα γκολ, εξασφαλζοντας τη νκη. Οι Βαρνοι δεν κατφεραν να αντιδρσουν, κθε επιθετικ πρωτοβουλα τους αποκροονταν με νεση απ την μυνα των Old Boys, οι οποοι πραγματοποιντας εξαιρετικ εμφνιση φτασαν στη σημαντικ επικρτηση με 3-0.
Τα εκολα δσκολα κανε η Chicken, η οποα επικρτησε τελικ της Ατλαντς με 3-2. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στο Α ημχρονο και μχρι την αποβολ του τερματοφλακα της Ατλαντς, ο οποος ακομπησε την μπλα ξω απ την περιοχ του. Το αριθμητικ πλεονκτημα προσπθησε να εκμεταλλευτε η Chicken, η οποα πεσε την αντπαλ της και χασε τρεις μοναδικς ευκαιρες για να φτσει στο γκολ, αλλ και στις τρεις περιπτσεις η μπλα σταμτησε στο δοκρι της Ατλαντς. Στην επανληψη η Ατλαντς προσπθησε να αιφνιδισει την Chicken, χνοντας μα πολ καλ ευκαιρα για γκολ, στην κντρα μως η Chicken πτυχε το γκολ, ξεκλειδνοντας με αυτ τον τρπο την αντπαλη μυνα. Η συνχεια ταν εκολη για την Chicken, η οποα διπλασασε τα τρματ της και δειχνε να εναι πολ κοντ στη νκη. Η Ατλαντς μως δεν το βαλε κτω και ανεβζοντας την απδοσ της κατφερε να ισοφαρσει σε 2-2 λγο πριν το τλος. Η τελευταα κουβντα του ματς μως ανκε στην Chicken, η οποα ελχιστα δευτερλεπτα πριν τη λξη βρκε το δρμο προς τα δχτυα, παρνοντας τη νκη με 3-2 την στατη στιγμ.
Ελαφρ καλτεροι οι Συνθεις Υποπτοι επικρτησαν της Black Bird με 3-2. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη, με τις δο ομδες να μοιρζονται την κατοχ της μπλας και την πρωτοβουλα των κινσεων, να χνουν αρκετς ευκαιρες για γκολ και να πετυχανουν τρματα εναλλξ, με τους Συνθεις Υποπτοι να παρνουν το προβδισμα και να το διατηρον ως το τλος του ματς, παρνοντας τη νκη με 3-2.
Μολοντι αγωνστηκε με ναν πακτη λιγτερο, ο Δας κντραρε στα σα τον Αστρα, αλλ τελικ υπκυψε γνωρζοντας την ττα με 4-2. Η αναμτρηση ταν απλυτα ισορροπημνη στο Α ημχρονο, με τον Αστρα να ανογει πρτος το σκορ, το Δα μως να ισοφαρζει σε 1-1. Στην επανληψη ο Αστρας εχε την πρωτοβουλα των κινσεων, πεσε τον αντπαλ του, ο οποος επεδωξε στις αντεπιθσεις να πετχει κποιο γκολ, το οποο τελικ με αρκετ επιμον ρθε απ τον Αστρα, κνοντας το 2-1. Λγο αργτερα ο Αστρας σημεωσε και τρτο τρμα, ο Δας μως μεωσε αμσως σε 3-2 και κυνγησε την ισοφριση, αλλ λγο πριν το τλος ο Αστρας πτυχε και τταρτο γκολ στην αντεπθεση, παρνοντας την αγχδη νκη με 4-2, που τον ανβασε στην κορυφ της κατταξης.
Ισπαλο 4-4 ληξε το μεγλο ντρμπι της αγωνιστικς ανμεσα στους Αγιους και τη Σμπα. Οι Αγιοι ταν πιο επιθετικο στο Α ημχρονο, χωρς μως να δημιουργσουν τη μεγλη ευκαιρα, πλην μερικν καλν σουτ που εχαν, η Σμπα μως πιο αποτελεσματικ στην επθεση, εκμεταλλευμενη τα κεν και τις αδρνειες στην αντπαλη μυνα πτυχε τρα γκολ, παρνοντας σοβαρ προβδισμα για τη νκη. Οι Αγιοι δεν παρτησαν το παιχνδι, πεσαν τη Σμπα, την κλεισαν στα καρ της και μσα σε δο λεπτ σημεωσαν δο γκολ, μπανοντας ξαν στη διεκδκηση του ματς. Στην αντεπθεση η Σμπα βρκε το δρμο προς τα δχτυα για 4η φορ, δεχνοντας να καθαρζει την υπθεση νκη, οι Αγιοι μως δεν εχαν πει την τελευταα τους λξη και με τερστια επιμον και συνεχες επιθσεις, πρτα μεωσαν σε 4-3 και λγο πριν το τλος ισοφρισαν σε 4-4. Στα εναπομεναντα δευτερλεπτα οι Αγιοι συνχισαν να πιζουν, χασαν ευκαιρες και λγο λειψε να πετχουν και 5ο γκολ, κνοντας την ολικ ανατροπ. Το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε τις δο ομδες ισπαλες με 4-4 και τους Αγιους να διατηρονται στην κορυφ μεν, χοντας παρα δε.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 17ης αγωνιστικς:
LOCOMONDO-ΝΤΑΛΙΚΕΣ 5-0
OLD BOYS-ΒΑΡΩΝΟΙ 3-0
ΑΤΛΑΝΤΙΣ-CHICKEN 2-3
ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ-BLACK BIRD 3-2
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΔΙΑΣ 4-2
ΑΓΙΟΙ-ΣΑΜΠΑ 4-4

29/2/2008
10 77 Sporday - (29-02-08)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η XL LOGISTICS
 
Η XL Logistics κατκτησε το 10ο Πρωτθλημα Εταιρειν 7Χ7 Sporday, κερδζοντας στο τελευταο της παιχνδι στο φετιν μαραθνιο την Karenta με 3-1, που την φερε στην 1η θση της κατταξης, χαρζοντς την τον ττλο. Η XL Logistics εχε να ματς λιγτερο και εχε 24 βαθμος, ναντι 25 της Goodys, η οποα εχε ολοκληρσει τις υποχρεσεις της. Ο αγνας λοιπν που χρωστοσε για να τερματσει και εκενη την κορσα του πρωταθλματος ταν αυτς κντρα στην Karenta, στον οποο η XL Logistics θελε μνο τη νκη για να πανηγυρσει την πρωτι και την κατκτηση του ττλου. Οι πακτες της τελικ τα κατφεραν, στω και δσκολα, επικρτησαν με 3-1 της αντιπλου τους και φτασαν τους 27 βαθμος, καταλαμβνοντας την 1η θση.

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar