>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

5/5/2008
7 88 Supersport F.M. - 24 (05-05-08)

ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ KARIOKAS
 
Οι Kariokas εκμεταλλετηκαν την αναβολ του παιχνιδιο της Brinks με τη Fortuna και σε συνδυασμ με τη νκη τους 5-1 με αντπαλους τους Παρεστες για την 24η αγωνιστικ του 7ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M., πρασαν μνοι πρτοι στην κορυφ της κατταξης με 59 βαθμος, τρεις περισστερους απ την Brinks. Οι Μπμπηδες επικρτησαν 6-4 της Santos και παρμειναν στην 3η θση με 52 βαθμος. Στα υπλοιπα παιχνδια, η Πεζ επιβλθηκε των Ρμπελων με 4-2, η Space κρδισε εκολα τους Αετος με 9-0, η Typoshirt νκησε τους Κλτες με 3-0, εν τλος η Σπερχειδα επικρτησε της Group Therapy με 6-0.
Καλτερη στο Β ημχρονο η Πεζ επικρτησε των Ρμπελων με 4-2. Οι Ρμπελοι ξεκνησαν καλτερα την αναμτρηση και προηγθηκαν με 1-0, στη συνχεια μως η Πεζ ανβασε την απδοσ της και κατφερε πριν την ολοκλρωση του Α μρους να πετχει την ανατροπ, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 2-1. Στις αρχς της επανληψης οι Ρμπελοι ισοφρισαν σε 2-2, η συνχεια μως ανκε στην Πεζ, η οποα πιο επιθετικ και απειλητικ δημιοργησε περισστερες ευκαιρες και κατφερε σε δο απ αυτς να βρει το δρμο προς τα δχτυα, διαμορφνοντας το 4-2, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της επικρτησς της.
Πρα πολ νετα και χαλαρ η Space επικρτησε των Αετν με 9-0. Η αναμτρηση δεν χρζει κριτικς, αφο η Space ταν πολ αντερη των αντιπλων της, δεν αντιμετπισε καμα αντσταση απ τους Αετος και αποδδοντας πολ καλ και επιθετικ ποδσφαιρο, φτασε σαν σε προπνηση στη νκη με το ευρ 9-0, εν εχε την ευκαιρα για ακμη μεγαλτερο σκορ, καθς χασε αρκετς ακμη ευκαιρες, εν αντιθσει με τους Αετος που βρθηκαν σε πολ σχημη μρα.
Αντεροι οι Kariokas επιβλθηκαν με 5-1 των Παρεστων. Ουσιαστικ στο πρτο ημχρονο κρθηκε το παιχνδι, καθς οι Kariokas πιο επιθετικο και απειλητικο στο διστημα αυτ καναν γκολ τις ευκαιρες που δημιοργησαν και κατφεραν να προηγηθον με 3-0, αποκτντας ξεκθαρο προβδισμα για τη νκη. Στην επανληψη το σκηνικ του ματς δεν λλαξε. Οι Kariokas διατηροσαν τον λεγχ του, οι Παρεστες προσπθησαν να επιστρψουν, χωρς αποτλεσμα μως, αντθετα, οι Kariokas κατφεραν να αυξσουν και λλο το δεκτη του σκορ, αφο με ακμη δο τρματα, ναντι ενς απ τους Παρεστες, πραν τη νκη με 5-1.
Με συνοπτικς διαδικασες η Typoshirt επικρτησε των Κελτν με 3-0. Η Typoshirt ταν καλτερη στη μεγαλτερη διρκεια του αγνα και φτασε νετα στη νκη, χωρς να απειληθε ιδιατερα. Ο αγνας εχε ρυθμ και ταν ανοικτς και απ τις δο ομδες, με την Typoshirt μως πιο αποτελεσματικ να πετυχανει δο γκολ, κνοντας σημαντικ βμα για την επικρτησ της. Στην επανληψη οι Κλτες ισορρπησαν κπως το ματς, προσπθησαν να σημεισουν να γκολ, στε να μπουν ξαν στη διεκδκηση του παιχνιδιο, δεν τα κατφεραν μως, εν αντθετα, η Typoshirt ταν εκενη που πτυχε και τρτο γκολ, κνοντας το 3-0, που ταν και το τελικ αποτλεσμα.
Χρης σε να πολ καλ και δυνατ Α ημχρονο η Σπερχειδα πρε τη νκη με αντπαλο την Group Therapy με 6-0. Στο διστημα αυτ η Σπερχειδα ταν καλτερη και πετυχανοντας τρα γκολ κλεδωσε ουσιαστικ τη νκη. Στη συνχεια τα πργματα ταν πιο εκολα για εκενη, στο Β μρος οι πακτες της λεγξαν το ρυθμ, φτασαν στην επτευξη τριν ακμη τερμτων, που τους οδγησε στην επικρτηση με 6-0, με την Group Therapy να παλεει για το γκολ της τιμς, χωρς μως αποτλεσμα.
Αντεροι οι Μπμπηδες επιβλθηκαν της Santos με 6-4. Οι Μπμπηδες ξεκνησαν δυνατ το ματς, με σκοπ να το καθαρσουν απ νωρς και σε μεγλο βαθμ το κατφεραν, καθς πολ γργορα πτυχαν 4 γκολ. Στη συνχεια οι πακτες της χαλρωσαν και η Santos βρκε την ευκαιρα με αντεπθεση διαρκεας και να μικρ σερ να μεισει σε 5-3 και να ελπζει. Οι Μπμπηδες μως βαλαν τλος στις φιλοδοξες των παικτν της Santos για κτι καλτερο στο ματς, αφο διαμρφωσαν το 6-3 και απλ στο τλος, ταν λα εχαν δη κριθε, η Santos κλεισε το σκορ, κνοντας το 6-4.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 24ης αγωνιστικς:
ΠΕΖΗ-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 4-2
SPACE-ΑΕΤΟΙ 9-0
KARIOKAS-ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ 5-1
TYPOSHIRT-ΚΕΛΤΕΣ 3-0
GROUP THERAPY-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 0-6
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-SANTOS 6-4

21/4/2008
7 88 Supersport F.M. - 23 (21-04-08)

ΑΒΑΝΤΑΖ ΓΙΑ BRINKS ΚΑΙ KARIOKAS
 
Κερδισμνες της 23ης αγωνιστικς του 7ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. ταν οι Kariokas και η Brinks, οι οποες εκμεταλλετηκαν την ισοπαλα των Μπμπηδων με τους Κγκουρες (3-3) και σε συνδυασμ με τις νκες τους επ της Space με 3-2 και της Πεζ με 6-2 αντστοιχα, φτασαν τους 56 βαθμος, αυξνοντας τη διαφορ τους απ τους 3ου Μπμπηδες, οι οποοι χουν 49. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, οι Παρεστες επικρτησαν των Αετν με 6-3, οι Ρμπελοι κρδισαν τη Fortuna με 5-2, η Typoshirt επιβλθηκε της Group Therapy με 5-2 και η Σπερχειδα των Κελτν με 6-2.
Αντεροι οι Παρεστες και καλτεροι στη μεγαλτερη διρκεια του αγνα επικρτησαν των Αετν με 6-3. Οι Παρεστες εχαν την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων του ματς, ταν πιο επιθετικο, πτυχαν γκολ, εν οι Αετο ταν σχετικ ανταγωνιστικο, χι μως στο βαθμ στε να διεκδικσουν να θετικ αποτλεσμα.
Παζοντας αρκετ καλ μπλα και κλενοντας εξαιρετικ την μυν τους, οι Ρμπελοι επιβλθηκαν της Fortuna με 5-2. Οι Ρμπελοι λεγχαν το ρυθμ του παιχνιδιο και με σωστς επιθετικς πρωτοβουλες φτασαν στην επτευξη τερμτων, εν η Fortuna εν στην αρχ ταν μσα στο ματς, στη συνχεια δεν απδωσε το διο καλ, μνοντας πσω στο σκορ και γνωρζοντας τελικ την ττα απ τους καλτερους Ρμπελους.
Μολοντι βρθηκαν να χνουν στο Α ημχρονο με 2-0, παζοντας πολ μτρια ως κακ, απ την πολ καλτερη Space, βελτωσαν κατακρυφα την απδοσ τους στην επανληψη και πετυχανοντας τη μεγλη ανατροπ, οι Kariokas πραν τη σπουδαα νκη με 3-2. Οι Kariokas πεσαν πρα πολ την αντπαλ τους στο Β μρος, ταν επιθετικο και μολοντι απειλθηκαν στην μυνα, κρτησαν το μηδν παθητικ, βζοντας τα τρα σημαντικ τρματα στην επθεση που χρειζονταν για να προυν τη νκη.
Εχοντας διαρκς το προβδισμα στο σκορ, η Brinks επικρτησε της Πεζ με 6-2. Η Brinks ξεκνησε ελαφρ καλτερα την αναμτρηση και προηγθηκε με 2-1, με να ξσπασμα μως και δο συνεχμενα γκολ νοιξε το δεκτη του σκορ στο 4-1. Στη συνχεια η Πεζ μεωσε σε 4-2, να ακμη ξσπασμα μως απ την Brinks με την επτευξη δο ακμη γκολ, της χρισαν τη δκαιη νκη, διαμορφνοντας το τελικ 6-2.
Μολοντι το πρτο ημχρονο ληξε ισπαλο 1-1, με τις δο ομδες να εναι ισορροπημνες, στην επανληψη η Typoshirt ανβασε την απδοσ της και παζοντας καλτερα πρε τη νκη κντρα στην Group Therapyμε 5-2. Με να σερ 3-0 η Typoshirt καθρισε το ματς και απλ στο τλος οι δο ομδες σημεωσαν απ να γκολ, διαμορφνοντας το τελικ 5-2.
Καλτερη η Σπερχειδα, με βασικ πλα της την μυνα και την αποτελεσματικτητα στην επθεση, παζοντας απλ, κρδισε τους Κλτες με 6-2. Η Σπερχειδα ταν αντερη και φτασε να προηγεται με 4-1, οι Κλτες προσπθησαν να μπουν στη διεκδκηση του ματς μεινοντας σε 4-2, δο τρματα μως στη συνχεια απ τη Σπερχειδα, στρησε κθε δυναττητα για κτι απ τους αντιπλους τους, παρνοντας τσι τη νκη με 6-2.
Ισπαλοι 3-3 αναδεχτηκαν Μπμπηδες και Κγκουρες. Οι Μπμπηδες προηγθηκαν με 1-0, πριν την ολοκλρωση του Α ημιχρνου μως οι Κγκουρες πτυχαν την ανατροπ και με τρα συνεχμενα γκολ πραν προβδισμα στο σκορ με 3-1. Στην επανληψη οι Μπμπηδες πεσαν και κατφεραν να ισοφαρσουν σε 3-3, στη συνχεια μως δεν λλαξε κτι και το σκορ παρμεινε τσι μχρι και το τελικ σφριγμα του διαιτητ.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 23ης αγωνιστικς:
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-ΑΕΤΟΙ 6-3
ΡΕΜΠΕΛΟΙ-FORTUNA5-2
KARIOKAS-SPACE 3-2
BRINKS-ΠΕΖΗ 6-2
TYPOSHIRT-GROUP THERAPY 5-2
ΚΕΛΤΕΣ-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 2-6
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ 3-3

19/4/2008
8 88 Artisti Macaroni - 23 (19-04-08)

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ
 
Με νκες συνχισαν οι τσσερις πρτες ομδες της κατταξης του 8ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni τις υποχρεσεις τους για την 23η αγωνιστικ και το ενδιαφρον παραμνει τερστιο σο πλησιζουμε στο φινλε. Ο πρωτοπρος Αστρας επικρτησε της Black Bird με 3-1 και φτασε τους 50 βαθμος, τρεις περισστερους απ τη Σμπα, η οποα επιβλθηκε των Συνθεις Υποπτων με 6-1. Η Δυτικ Αθνα παρμεινε στην 3η θση με 45 βαθμος, μετ τη νκη της επ της Ατλαντς με 6-0, εν τλος η Loco Mondo κρδισε τους Βαρνους με 4-2 και βρσκεται στην 4η θση με 44 βαθμος. Στο τελευταο παιχνδι, ο Δας επικρτησε των Old Boys με 5-2.
Σπουδαα νκη επ των Βαρνων με 4-2 πτυχε η Loco Mondo. Οι Βαρνοι μπκαν πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο και στην πρτη τους επθεση εχαν δοκρι. Αμεση μως ταν η απντηση της Loco Mondo, η οποα λγα λεπτ αργτερα νοιξε το σκορ, απ λθος τις μυνας των Βαρνων, οι οποοι αντδρασαν αμσως, ισοφαρζοντας με φουλ σε 1-1, εν εχαν και δετερο δοκρι. Οι Βαρνοι ταν πιο επιθετικο στο Α μρος, αλλ το σκορ δεν λλαξε μχρι την ανπαυλα. Στην επανληψη οι δο ομδες ταν ισορροπημνες στα πρτα λεπτ, μσα σε διστημα πντε λεπτν μως η Loco Mondo σημεωσε δο τρματα, με εξαιρετικ γκολ, παρνοντας σοβαρ προβδισμα για τη νκη. Οι Βαρνοι δεν παρτησαν το ματς και κατφεραν να μεισουν σε 3-2, παρλο τις προσπθεις τους μως δεν βρκαν ξαν το δρμο προς τα δχτυα και την ισοφριση, αντθετα, η Loco Mondo ταν εκενη που πτυχε γκολ και κλεδωσε τη νκη με 4-2.
Χωρς να αντιμετωπσει την παραμικρ αντσταση, η Δυτικ Αθνα επιβλθηκε εκολα της Ατλαντς με 6-0. Η Δυτικ Αθνα ξεκνησε πολ δυνατ την αναμτρηση και νοιξε πολ γργορα το σκορ για το 1-0, το οποο διατρησε νετα ως την ανπαυλα, χωρς να σημειωθε τποτε λλο στο διστημα αυτ. Το Β μρος νοιξε πως το πρτο ημχρονο, με τη Δυτικ Αθνα να πετυχανει πλι γργορο γκολ και να κνει το 2-0. Η συνχεια ταν πολ εκολη για τη Δυτικ Αθνα, η οποα πολ απλ και νετα και με συνοπτικς διαδικασες, σημεωσε τσσερα γκολ ακμη, ανεβζοντας το δεκτη του σκορ στο 6-0. Στο τλος η Ατλαντς προσπθησε για το γκολ της τιμς, χωρς αποτλεσμα μως, με το τελικ σφριγμα να βρσκει τη Δυτικ Αθνα νικτρια με 6-0.
Μλις επιτεχθηκε το πρτο γκολ απλουστεθηκε και η διαδικασα της νκης της Σμπα επ των Συνθεις Υποπτων, η οποα τελικ φτασε στην επικρτηση με 6-1. Η αναμτρηση ξεκνησε ισορροπημνα, με τη Σμπα σταδιακ να αυξνει το ρυθμ της και την απδοσ της και στα μσα του ημιχρνου να φτνει στο γκολ. Απ εκε και πρα τα πργματα κλησαν εκολα για εκενη, πετυχανοντας πολ γργορα δο τρματα ακμη, διαμορφνοντας το 3-0 και εξασφαλζοντας ουσιαστικ τη νκη. Οι Συνθεις Υποπτοι μπρεσαν να μεισουν σε 3-1, μχρι εκε μως, καθς στην επανληψη η Σμπα χωρς να δυσκολευτε ιδιατερα σημεωσε τρα ακμη γκολ, κνοντας πολ απλ και στο ρελαντ το 6-1, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της νετης επικρτησς της.
Καλτερος ο Αστρας επικρτησε της Black Bird με 3-1. Ο αγνας εχε αρκετ δναμη, με τον Αστρα πιο ποιοτικ στο Α ημχρονο να πετυχανει δο γκολ, το δετερο ελχιστα δευτερλεπτα πριν την ανπαυλα, κνοντας σημαντικ βμα για τη νκη με αυτ το 2-0 που προηγονταν. Στην επανληψη η Black Bird ανβασε την απδοσ της, πεσε τον αντπαλ της, χασε ευκαιρες και τελικ κατφερε να μεισει σε 2-1. Η πεσ της μως δεν εχε την δια νταση και στη συνχεια, με τον Αστρα να ισορροπε, να προσπαθε για να τρτο γκολ που θα κλεδωνε τη νκη του, πως και τελικ γινε, διαμορφνοντας το 3-1, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της νκης του.
Αντερος ο Δας επιβλθηκε των Old Boys με 5-2. Ο Δας ταν καλτερος και πιο επιθετικς στο Α ημχρονο, εχε μερικ πολ καλ σουτ προς την αντπαλη εστα, απειλντας ντονα, σπου τελικ να απ αυτ βρκε στχο, ανογοντας το σκορ. Στην επανληψη οι Old Boys μπκαν πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο, πεσαν τον αντπαλ τους και κατφεραν να ισοφαρσουν σε 1-1, μεση μως ταν η απντηση του Δα, ο οποος ανεβζοντας την απδοσ του σημεωσε δο συνεχμενα γκολ, κνοντας το 3-1 και αποκτντας σημαντικ προβδισμα για τη νκη. Οι Old Boys μως δεν το βαλαν κτω, μεωσαν σε 3-2, αλλ πλι ο Δας με ακμη δο συνεχμενα τρματα διαμρφωσε το 5-2, εξασφαλζοντας τη νκη. Το σκορ δεν λλαξε στα εναπομεναντα λεπτ και ο Δας φτασε στην επικρτηση με 5-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 23ης αγωνιστικς:
LOCO MONDO-ΒΑΡΩΝΟΙ 4-2
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 6-0
ΣΑΜΠΑ-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 6-1
ΑΣΤΕΡΑΣ-BLACKBIRD 3-1
ΔΙΑΣ-OLDBOYS 5-2

18/4/2008
11 77 Sporday - 6 (18-04-08)

ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ
 
Πολ κοντ στην κατκτηση του 11ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday βρσκεται ο Βαλλιαντος, ο οποος μετ την ολοκλρωση της 6ης αγωνιστικς χει αποσπαστε κατ 9 ολκληρους βαθμος απ τους δικτες του. Ο Βαλλιαντος λοιπν συνχισε τη νικηφρα πορεα του, πετυχανοντας την 6η επιτυχα του σε ισριθμες αναμετρσεις, επικρατντας και της Karenta με 3-2 και φτνοντας τους 18 βαθμος. Εννι βαθμος πσω του, μλις στους 9, βρσκονται τρεις ομδες. Η Karenta, η Goodys και ο Αρβαντης, με τον τελευταο να κερδζει τη Goodys με 2-1.
Σπουδαα νκη επ της Goodys με 2-1 πτυχε ο Αρβαντης. Ο αγνας ταν αρκετ καλς και γργορος, με καλ ρυθμ και απ τις δο ομδες, φσεις και ευκαιρες και την μπλα συνεχς πνω κτω. Η Goodys ξεκνησε καλτερα την αναμτρηση, πιο δυνατ και στην αρχ του ματς χασε δο πολ καλς ευκαιρες για να ανοξει το σκορ. Στη συνχεια ο Αρβαντης ισορρπησε τον αγνα και με καλ και σωστ κυκλοφορα της μπλας κατφερε να κνει γκολ τις φσεις που δημιοργησε, σημεινοντας δο πολ ωραα τρματα με μακριν σουτ απ το πλι. Μετ το 2-0 η Goodys πεσε, με σκοπ να μεισει πριν το ημχρονο και το πτυχε, διαμορφνοντας το 2-1, μπανοντας ξαν στη διεκδκηση του ματς. Στην επανληψη ο ρυθμς της αναμτρησης πεσε λγο, οι δο ομδες δεν εχαν τις φσεις και το ρυθμ του Α μρους, με την Goodys να προσπαθε να ισοφαρσει, χωρς αποτλεσμα μως και τον Αρβαντη αντστοιχα να μην μπορε να εκμεταλλευτε τα κεν στην αντπαλη μυνα η οποα εχε ανοιχτε. Ετσι χωρς να αλλξει τποτα, ο Αρβαντης κρτησε το υπρ του προβδισμα και πρε τη νκη με 2-1.
Πολ καλ παιχνδι, με εξαιρετικ ρυθμ και συναρπαστικ εξλιξη διεξχθη ανμεσα στο Βαλλιαντο και την Karenta, που βρκε το Βαλλιαντο μεγλο νικητ με 3-2. Το Α ημχρονο ταν συγκλονιστικ, με εκπληκτικ ρυθμ, πολλς φσεις και γκολ και απ τις δο ομδες. Η Karenta ταν εκενη που νοιξε πρτη το σκορ, για να ισοφαρσει ο Βαλλιαντος σε 1-1, πλι μως η Karenta πρε προβδισμα με 2-1, για να ισοφαρσει εκ νου ο Βαλλιαντος σε 2-2. Παρλο το ισπαλο 2-2, η Karenta ταν αντερη, πιο επιθετικ, δημιουργντας περισστερες και αξιολογτερες ευκαιρες για γκολ, το Βαλλιαντο μως να εκμεταλλεεται στο πακρο τα αμυντικ κεν της αντιπλου του. Στην επανληψη ο Βαλλιαντος ταν αντερος, πιο επιθετικς και πιεστικς, χωρς τις μεγλες φσεις μως, με την Karenta να προσπαθε να φτσει στο γκολ, επσης μως χωρς να δημιουργε κποια μεγλη ευκαιρα. Τελικ η ελαφρ υπεροχ του Βαλλιαντου καρποφρησε και στερα απ σημαντικ λθος της μυνας και του τερματοφλακα της Karenta, πτυχε το 3-2, το οποο κρτησε νετα σχετικ ως το τλος, πανηγυρζοντας τη σπουδαα νκη με 3-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 6ης αγωνιστικς:
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-GOODYS 2-1
ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ-KARENTA 3-2

14/4/2008
7 88 Supersport F.M. - 22 (14-04-08)

ΚΟΥΡΣΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ
 
Τρεις ομδες χουν ξεχωρσει μετ την ολοκλρωση των 22 πρτων αγωνιστικν του 7ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. και αυτς εναι που θα διεκδικσουν την 1η θση της κατταξης. Ο λγος για την Brinks, η οποα επικρτησε της Σπερχειδας με 8-3 και βρσκεται στην κορυφ χοντας 53 βαθμος, τους Kariokas, οι οποοι χουν τους διους πντους και τους Μπμπηδες, οι οποοι νκησαν τους Αετος με 7-1 και βρσκονται στην 3η θση με 48 βαθμος. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, Κγκουρες και Παρεστες αναδεχτηκαν ισπαλοι 1-1, πως και η Group Therapy με τη Fortuna, αλλ 5-5, καθς επσης και η Santos με τη Space, αλλ εκενοι με 3-3. Οι Κλτες τλος επικρτησαν της Πεζς με 3-1 και η Typoshirt των Ρμπελων με 5-1.
Υστερα απ να αρκετ καλ παιχνδι, με γργορο ρυθμ και φσεις, Κγκουρες και Παρεστες αναδεχτηκαν ισπαλοι 1-1. Οι Κγκουρες ταν πιο επιθετικο στο Α ημχρονο, δημιοργησαν περισστερες ευκαιρες για γκολ, χοντας μερικ πολ καλ σουτ, χωρς την επιθυμητ κατληξη μως. Η ελαφρ υπεροχ τους τελικ καρποφρησε στην επανληψη, που πτυχαν το 1-0, στη συνχεια μως οι Παρεστες ισορρπησαν το ματς, πεσαν και κατφεραν να ισοφαρσουν σε 1-1. Στα τελευταα λεπτ οι δο κυνγησαν ντονα το 2ο τρμα της νκης, χωρς αποτλεσμα μως, μνοντας στο ισπαλο 1-1.
Εξαιρετικ παιχνδι, με συναρπαστικ εξλιξη, πολ μορφο θαμα και φινλε θρλερ, διεξχθη ανμεσα στην Group Therapy και τη Fortuna, με τις δο ομδες να μοιρζονται βαθμος και εντυπσεις μετ το ισπαλο 5-5. Η Fortuna ξεκνησε εκπληκτικ την αναμτρηση και προηγθηκε με 3-0, στη συνχεια μως η Group Therapy ανλαβε τα ηνα του αγνα και κατφερε στη λξη του ημιχρνου να μεισει σε 3-2 και στις αρχς της επανληψης να πετχει την ολικ ανατροπ και να περσει μπροστ στο σκορ με 4-3. Η Fortuna δεν εχε πει την τελευταα της λξη μως και με αντεπθεση διαρκεας πρε εκ νου κεφλι στο σκορ με 5-4. Αμεση και πλι μως ταν η απντηση της Group Therapy, φρνοντας τον αγνα στα σα (5-5). Και εκε που λα δειχναν τι οδηγομασταν στην ισοπαλα, ελχιστα δευτερλεπτα πριν την ολοκλρωση του παιχνιδιο, η Fortuna κρδισε πναλτι, το οποο μως δεν αξιοποησε, στλνοντας την μπλα ουτ. Ετσι το τελικ σφριγμα βρκε τις δο ομδες ισπαλες 5-5.
λλη μα ισοπαλα, τρτη διαδοχικ σε αυτ την αγωνιστικ, εχαμε ανμεσα στη Santos και τη Space, οι οποες ρθαν 3-3. Ο αγνας εχε δναμη και πθος και απ τις δο ομδες, με τη Space να προηγεται 1-0, τη Santos μως να ισοφαρζει σε 1-1. Το φινλε του ημιχρνου ανκε στη Space, η οποα κανε το 2-1, στην επανληψη μως η Santos ταν καλτερη και πτυχε την ανατροπ, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 3-2. Στη συνχεια η Space ανβασε στροφς, πεσε την αντπαλ της, κανε ευκαιρες και τελικ κατφερε να ισοφαρσει σε 3-3, διαμορφνοντας το τελικ αποτλεσμα, αφο στα εναπομεναντα λεπτ δεν λλαξε κτι.
Καλτεροι οι Κλτες νκησαν την Πεζ με 3-1. Οι Κλτες ταν αντεροι στο Α ημχρονο, εχαν την υπεροχ και προηγθηκαν με 2-0, εν στην επανληψη η Πεζ πεσε, κατφερε να μεισει σε 2-1 και παρλο τη σκληρ και δυνατ μχη που γινε, δεν απελησε ιδιατερα για την ισοφριση. Αντθετα οι Κλτες εκμεταλλευμενοι λθος των αντιπλων τους πτυχαν και 3ο γκολ, σφραγζοντας τη νκη με 3-1, αφο στη συνχεια κρτησαν εκολα το σημαντικ προβδισμα, μιας και η Πεζ δεν δημιοργησε κτι λλο στο ματς.
να πολ καλ πρτο ημχρονο ταν αρκετ για την Typoshirt προκειμνου να πρει τη νκη κντρα στους Ρμπελους με 5-1. Στο διστημα της ανωτερτητς της η Typoshirt πτυχε 4 γκολ, χωρς να απειληθε οτε στιγμ, εν στην επανληψη που λα εχαν πλον κριθε, η αναμτρηση κλησε σε ρεμους τνους, με τις δο ομδες να κινονται στη μετριτητα και απλ να σημεινουν απ να τρμα, διαμορφνοντας το τελικ 5-1 της τελικς επικρτησης της Typoshirt.
Στα πρτα 5 λεπτ κρθηκε η αναμτρηση ανμεσα στην Brinks και τη Σπερχειδα. Η Brinks μπκε πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο και χοντας την απλυτη κυριαρχα στο ματς, πτυχε πολ γργορα 4 γκολ και ουσιαστικ καθρισε το ματς. Η συνχεια ταν τυπικ διαδικασα, σπου χωρς τποτα συγκλονιστικ να συμβανει, φτσαμε στο τελικ 8-3 για την Brinks. Οι δο ομδες παιξαν ανοικτ, με την Brinks να διατηρε συνεχς το σημαντικ προβδισμα που εχε, τη Σπερχειδα να πετυχανει τρα γκολ, την Brinks μως να απαντει σε λα και τελικ να φτνει πολ νετα στη νκη με 8-3.
Ελχιστα δευτερλεπτα κρτησε η αντσταση των Αετν κντρα στους Μπμπηδες και αυτ τη στιγμ της ισοφρισης του ματς σε 1-1. Στη συνχεια οι Μπμπηδες ανβασαν στροφς και πολ εκολα φτασαν στην επικρτηση με 7-1.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 22ης αγωνιστικς:
ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ-ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ 1-1
GROUPTHERAPY-FORTUNA5-5
SANTOS-SPACE 3-3
ΚΕΛΤΕΣ-ΠΕΖΗ 3-1
TYPOSHIRT-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 5-1
BRINKS-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 8-3
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-ΑΕΤΟΙ 7-1

12/4/2008
8 88 Artisti Macaroni - 22 (12-04-08)

ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
 
Μπορε ο Αστρας να παρμεινε στην κορυφ του 8ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni, μετ και τη διεξαγωγ της 22ης αγωνιστικς, με καθαρ μλιστα προβδισμα απ τους δικτες του, παρλο το ρεπ που εχε, η πλειοψηφα των ομδων που τον ακολουθε μως επικρτησε και σε συνδυασμ με τα παιχνδια που εκκρεμον να γνουν ακμη, η κατσταση στις πρτες θσεις δεν αποκλεεται να αλλξει. Ο πρωταθλητς λοιπν παρμεινε στους 47 βαθμος, τον πλησασε μως στους 42 η Δυτικ Αθνα, που κρδισε τους Βαρνους με 1-0, εν τσο χουν και οι Αγιοι, οι οποοι χασαν απ τις Νταλκες με 4-1. Στους 41 βαθμος σκαρφλωσαν Σμπα και Loco Mondo, οι οποοι επικρτησαν 1-0 της Black Bird και 4-1 του Δα αντστοιχα. Στα υπλοιπα παιχνδια, η Ατλαντς επιβλθηκε των Συνθεις Υποπτων με 2-1 και οι Old Boys της Chicken με 2-0 στα χαρτι.
Καλτερη στο Β ημχρονο η Loco Mondo επικρτησε του Δα με 4-1. Η αναμτρηση στο Α μρος ταν ισορροπημνη, με τη Loco Mondo να ανογει πρτη το σκορ, ελχιστα λεπτ αργτερα μως ο Δας ισοφρισε σε 1-1. Στην επανληψη η Loco Mondo εχε την υπεροχ, σε να ματς γενικτερα πολ κακ και με πολλ λθη, εν αντιθσει με το Δα που δεν απελησε καθλου την αντπαλη εστα. Η ελαφρ ανωτερτητα της Loco Mondo σφραγστηκε στα μσα του ημιχρνου, με τρα γκολ σε 5 λεπτ, να με κεφαλι, να με αυτογκλ και να με σουτ σε αντεπθεση. Στη συνχεια δεν λλαξε κτι και η Loco Mondo φτασε εκολα στην επικρτηση με 4-1.
Πραγματοποιντας τη χειρτερ τους φετιν εμφνιση, οι Αγιοι γνρισαν την ττα απ τις Νταλκες με 4-1. Οι Νταλκες παιξαν με πθος και σωστ και ξυπνη τακτικ σε λη τη διρκεια του αγνα, αιφνιδιζοντας στην αρχ του παιχνιδιο τους αντιπλους τους, πετυχανοντας πολ γργορα δο γκολ. Οι Αγιοι προσπθησαν να ανακμψουν και να αντιδρσουν, χωρς αποτλεσμα μως, αφο δεν δημιοργησαν οτε καν υποψα ευκαιρας. Οι Νταλκες σημεωσαν και τρτο γκολ στην επανληψη και δειχναν να ελγχουν απλυτα το ρυθμ του ματς, με τους Αγιους το μοναδικ που να καταφρνουν εναι η μεωση του σκορ σε 3-1. Οι Νταλκες μως ταν πολ καλτερες και σφργισαν την εκπληκτικ εμφνισ τους με να ακμη τρμα, το 4ο, λγο πριν το τλος της αναμτρησης, που διαμρφωσε το τελικ 4-1 της σπουδαας επικρτησς τους.
Πετυχανοντας την ανατροπ στην επανληψη η Ατλαντς επικρτησε των Συνθεις Υποπτων με 2-1. Το παιχνδι ταν μτριο στο Α ημχρονο, με τους Συνθεις Υποπτους προσεχτικ στην μυνα και σωστ στην επθεση, να ανογουν πρτοι το σκορ για το 1-0. Στο Β μρος η Ατλαντς ανβασε την απδοσ της, πεσε τους αντιπλους της και κατφερε να πετχει την ανατροπ προς το τλος του αγνα, αρχικ ισοφαρζοντας σε 1-1 και εν συνεχεα παρνοντας προβδισμα με 2-1. Στο τλος το παιχνδι νοιξε, εχε καλ ρυθμ, αλλ καμα φση για τις δο ομδες, με την Ατλαντς να κρατει το 2-1 και τελικ τη νκη.
Σε μια αναμτρηση που δεν διεκδικε δφνες ποιτητας, η Δυτικ Αθνα επιβλθηκε των Βαρνων με 1-0. Η Δυτικ Αθνα ταν καλτερη στο Α ημχρονο, πιο επιθετικ, εχε τρα καλ σουτ προς την αντπαλη εστα, σπου το 4ο βρκε στχο, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 1-0. Αυτ μελε να εναι και το τελικ αποτλεσμα της αναμτρησης, αφο η ισχν πεση των Βαρνων στην επανληψη δεν απδωσε καρπος, η αμυντικ λειτουργα της Δυτικς Αθνας ταν ψογη, εν προσπθησε στις αντεπιθσεις για να δετερο τρμα που θα κλεδωσε την επικρτησ της, χωρς μως αποτλεσμα. Το σκορ δεν λλαξε, οι Βαρνοι δεν χασαν κποια μεγλη ευκαιρα, η Δυτικ Αθνα κρτησε το πολτιμο 1-0, που της χρισε και τη σημαντικ νκη.
να γκολ στα πρτα λεπτ της αναμτρησης αποδεχτηκε αρκετ για τη Σμπα προκειμνου να πρει τη νκη με 1-0 με αντπαλο την Black Bird. Η αναμτρηση ταν πολ μτρια στη συνχεια, χωρς φσεις, αλλ παιχνδι κντρου, εν στην επανληψη η Black Bird ανβασε κατακρυφα την απδοσ της, πεσε τη Σμπα, προσπθησε για την ισοφριση, με τη Σμπα να περιορζεται σε αμυντικ ρλο, σπου φτσαμε στα τελευταα λεπτ του ματς, η Black Bird πεσε ακμη περισστερο και χασε δο μοναδικς ευκαιρες για γκολ, οι προσπθειες των παικτν της μως κατληξαν ουτ. Η Σμπα ντεξε στην πεση και ντας τυχερ πρε την πολτιμη νκη με 1-0.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 πραν οι Old Boys κντρα στην Chicken, διτι η δετερη υππεσε σε παρβαση κανονισμο.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 22ης αγωνιστικς:
LOCO MONDO-ΔΙΑΣ 4-1
ΝΤΑΛΙΚΕΣ-ΑΓΙΟΙ 4-1
ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1-2
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΒΑΡΩΝΟΙ 1-0
ΣΑΜΠΑ-BLACK BIRD 1-0
CHICKEN-OLDBOYS 0-2

11/4/2008
11 77 Sporday - 5 (11-04-08)

ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΕ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ
 
Σημαντικ διαφορ απ τους δικτες του πρε ο Βαλλιαντος μετ τη διεξαγωγ της 5ης αγωνιστικς του 11ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Ο Βαλλιαντος επικρτησε της Goodys με 3-1 και φτασε τους 15 βαθμος, ξι περισστερους απ την αντπαλ του και την Karenta, η οποα ηττθηκε απ την XL Logistics με 3-0, οι οποοι χουν 9. Στο τελευταο παιχνδι της ημρας, ο Αρβαντης επιβλθηκε του Cosmos Club με 5-3.
Καλτερος ο Βαλλιαντος, επικρτησε της Goodys με 3-1 και διερυνε το νικηφρο σερ του στις 5 επιτυχες. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στην αρχ, χωρς φσεις, αλλ με παιχνδι κντρου. Μετ τα μσα του Α ημιχρνου η Goodys εχε μια πολ καλ ευκαιρα για να ανοξει το σκορ, το σουτ που δοκμασαν μως οι πακτες της δεν βρκε στχο, εν αντιθσει με το Βαλλιαντο, που λγα λεπτ αργτερα πτυχε γκολ, με δυνατ σουτ απ τα πλγια. Ο Βαλλιαντος ταν καλτερος, εχε τη υπεροχ και κατφερε να διπλασισει τα τρματ του, πηγανοντας με σοβαρ προβδισμα στην ανπαυλα. Στην επανληψη το ματς ταν ισορροπημνο, με το Βαλλιαντο να πετυχανει και το 3ο γκολ και να κλειδνει τη νκη και τη Goodys απλ να μεινει και να διαμορφνει το 3-1, χωρς τποτα περισστερο.
Μολοντι αγωνιζταν με ναν πακτη περισστερο σε λη τη διρκεια του ματς, διτι η Karenta δεν κατφερε να συμπληρσει ομδα, η XL Logistics τα βρκε σκορα, αλλ τελικ πρε τη νκη στο τλος με 3-0. Το Α ημχρονο ταν ισορροπημνο, με τις δο ομδες να παζουν ανοικτ, να δημιουργον και να χνουν σημαντικς ευκαιρες για γκολ, χωρς αποτλεσμα μως. Η XL Logistics πεσε στην επανληψη, εχε φσεις για γκολ, η Karenta μως κρατοσε στην μυνα, εν απειλοσε και στην επθεση. Τελικ το αριθμητικ πλεονκτημα παιξε το ρλο του, αφο η XL Logistics με περισστερες δυνμεις βρκε το δρμο προς τα δχτυα, εν κλεισε το σκορ με δο ακμη τρματα στο τλος και εν η μυνα της Karenta σχεδν δεν υπρχε, μιας και εχε ανοιχτε για να σημεισει το γκολ της ισοφρισης. Ετσι η XL Logistics πρε τη νκη με 3-0.
Με περισστερες δυνμεις ο Αρβαντης νκησε το Cosmos Club με 5-3. Ο αγνας ταν αρκετ καλς, ανοικτς και με γργορο ρυθμ. Ο Αρβαντης νοιξε πρτος το σκορ, το Cosmos Club μως παζοντας γργορα και με σωστ κυκλοφορα της μπλας πτυχε την ανατροπ, παρνοντας προβδισμα με 2-1. Οι αδρνειες στην μυνα μως φεραν εκ νου την ανατροπ, με τον Αρβαντη να πηγανει προηγομενος στην ανπαυλα με 3-2. Στην επανληψη το Cosmos Club προσπθησε να ισοφαρσει, εχε δυο-τρα καλ σουτ, σο φτναμε στο τλος του παιχνιδιο μως, η καλτερη φυσικ κατσταση των Αρβαντη και η ταχτητα, εχε ως αποτλεσμα να εκμεταλλευτον κποια κεν στην μυνα και να πετχουν δο ακμη γκολ, διαμορφνοντας το 5-2. Το μνο που κατφερε το Cosmos Club ταν να μεισει και να διαμορφσει το τελικ 5-3.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 5ης αγωνιστικς:
ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ-GOODYS3-1
XL LOGISTICS-KARENTA 3-0
COSMOS CLUB-ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ 3-5

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar