>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

26/5/2008
7 88 Supersport F.M. - 27 (26-05-08)

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ – ΠΡΩΤΗ Η BRINKS
 
Απαρλλαχτη παρμεινε η κατσταση στην κορυφ του 7ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. Μετ τη διεξαγωγ της 27ης αγωνιστικς, η Brinks παρμεινε στην κορυφ με 63 βαθμος, δο περισστερους απ τους Kariokas που χουν 61, αφο οι δο ομδες αναδεχτηκαν ισπαλες 3-3 στο μεταξ τους ντρμπι. Τρτοι εναι οι Μπμπηδες με 55, οι οποοι ηττθηκαν απ την Typoshirt με 5-2. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, οι Κγκουρες επιβλθηκαν της Group Therapy με 6-3, οι Αετο των Ρμπελων με 4-3, οι Παρεστες της Fortuna με 4-2 και οι Κλτες της Santos με 2-0 νευ αγνα.
Καλτεροι οι Κγκουρες επικρτησαν της Group Therapy με 6-3. Οι Κγκουρες εχαν την πρωτοβουλα των κινσεων στο Α ημχρονο και προηγθηκαν με 4-2, εν ταν ελαφρ αντεροι και στην επανληψη, φτνοντας στη νκη με 6-3.
Ματς με εναλλαγς ταν αυτ ταν ανμεσα στους Αετος και τους Ρμπελους, με τους πρτους να παρνουν τη νκη με 4-3. Οι Αετο προηγθηκαν με 3-1, οι Ρμπελοι ισοφρισαν σε 3-3, αλλ τελικ οι Αετο ταν αυτο που πανηγρισαν τη νκη με 4-3 στα τελευταα λεπτ.
Αντεροι οι Παρεστες επικρτησαν της Fortuna με 4-2. Οι Παρεστες ταν καλτεροι στο Α ημχρονο που εχαν την υπεροχ και πραν προβδισμα στο σκορ, εν στην επανληψη οι δο ομδες ταν ισοδναμες, με τη διαφορ να μην αλλζει και τους Παρεστες να φτνουν στην τελικ επικρτηση με 4-2.
Ισπαλο 3-3 ληξε το ντρμπι της ημρας ανμεσα στους Kariokas και την Brinks. Η Brinks ταν η απλυτη κυραρχος στο Α ημχρονο, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 2-0, εν στην επανληψη οι Kariokas ανβασαν την απδοσ τους, ισοφρισαν σε 2-2 και μπορε να βρθηκαν πσω στο σκορ με 3-2, με τους αντιπλους τους να χουν και δοκρι, αλλ τελικ κατφεραν να ισοφαρσουν σε 3-3 με πθος και δναμη. Στο τλος η Brinks εχε πολλς ευκαιρες να πετχει το γκολ της νκης, αλλ πεσε πνω στον τερματοφλακα των Kariokas, ο οποος κρτησε το 3-3 για την ομδα του, που ταν και το τελικ αποτλεσμα.
Αντερη στην επανληψη η Typoshirt επιβλθηκε των Μπμπηδων που εχαν πολλς απουσες και πλι με 5-2. Η Typoshirt ξεκνησε καλτερα την αναμτρηση και προηγθηκε με 2-0, οι Μπμπηδες μως κατφεραν να ισοφαρσουν σε 2-2. Στο Β μρος η Typoshirt παιξε δυνατ, εκμεταλλετηκε τις απουσες των αντιπλων της, εχε περισστερες επιλογς, ταν καλτερη και φτασε δκαια στη νκη με 5-2.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πραν οι Κλτες με αντιπλους τη Santos, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι οι Κλτες πρσθεσαν τρεις εκολους βαθμος στη συγκομιδ τους.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 27ης αγωνιστικς:
ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ-GROUP THERAPY 6-3
ΑΕΤΟΙ-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 4-3
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-FORTUNA 4-2
KARIOKAS-BRINKS 3-3
TYPOSHIRT-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 5-2
SANTOS-ΚΕΛΤΕΣ 0-2

24/5/2008
8 88 Artisti Macaroni - 26 (24-05-08)

ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Η ΣΑΜΠΑ
 
Το φινλε του 8ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni βρκε τον Αστρα στην κορυφ του, αλλ χι και πρωταθλητ. Ο Αστρας αναδεχτηκε ισπαλος 2-2 με τη Loco Mondo για την 26η αγωνιστικ και φτασε τους 54 βαθμος σκαρφαλνοντας στην 1η θση, η Σμπα μως βρσκεται πολ κοντ στην κατκτηση του ττλου, καθς με 53 βαθμος και δο παιχνδια να χρωστει, χρειζεται μα νκη για να καταλβει την πρωτι. Η Δυτικ Αθνα με 48 βαθμος εναι 3η και χρωστει επσης δο αγνες, τους οποους αν πρει ανεβανει στη 2η θση, εν αν χσει η Σμπα στα δικ της ματς, ττε σκαρφαλνει ακμα και στην 1η. Στους 48 βαθμος βρσκεται και η Loco Mondo, η οποα δεν μπορε να βγει στην πρτη 3δα, εν τλος οι Αγιοι χουν 45 και επσης δο παιχνδια να χρωστνε, τα οποα αν προυν τους ανεβζουν μχρι 3ους. Στα υπλοιπα ματς της ημρας, η Ατλαντς νκησε το Δα με 8-2, οι Βαρνοι τις Νταλκες με 5-1 και η Black Bird τους Old Boys με 8-3.
Ισπαλος 2-2 με τη Loco Mondo αναδεχτηκε ο Αστρας, αποτλεσμα που τον   απομακρνει απ τον ττλο. Η Loco Mondo ταν πολ καλτερη στο Α ημχρονο, χοντας περισστερες φσεις και πετυχανοντας και να γκολ. Στην επανληψη συνχισε να εναι καλτερη και σημεωσε μλιστα και δετερο τρμα. Στη συνχεια ο Αστρας ανβασε την απδοσ του, πεσε και μσα σε διστημα λγων λεπτν κατφερε να ισοφαρσει σε 2-2. Στο φινλε του ματς οι δο ομδες προσπθησαν για το γκολ της νκης, χωρς αποτλεσμα μως.
Πολ καλτερη και αντερη σε λη τη διρκεια του ματς η Ατλαντς, νκησε πρα πολ εκολα και νετα το Δα με 8-2. Η Ατλαντς δεν αντιμετπισε την παραμικρ αντσταση απ τον αντπαλ του και παζοντας καλ ποδσφαιρο φτασε στην ευρεα επικρτηση με 8-2.
Καλτεροι οι Βαρνοι επιβλθηκαν των Νταλικν με 5-1. Σε να μτριο απ πλευρς θεματος ματς, οι Βαρνοι πιο ποιοτικο και αποτελεσματικο στην τελικ προσπθεια, κατφεραν να πετχουν 5 γκολ, φτνοντας χωρς πρβλημα στην επικρτηση.
Πολ αντερη η Black Bird νκησε τους Old Boys με 8-3. Η αναμτρηση δεν χρζει ιδιατερης κριτικς, αφο η Black Bird κυριρχησε απ το πρτο λεπτ στον αγωνιστικ χρο, εχε την απλυτη υπεροχ και κατφερε να προηγηθε με 7-1, εν στα τελευταα λεπτ οι Old Boys μεωσαν λγο, διαμορφνοντας το τελικ 8-3.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 26ης αγωνιστικς:
LOCO MONDO-ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2
ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΔΙΑΣ 8-2
BLACKBIRD-OLDBOYS 8-3
ΒΑΡΩΝΟΙ-ΝΤΑΛΙΚΕΣ 5-1

23/5/2008
11 77 Sporday - 9 (23-05-08)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ
 
Εχοντας πετχει μνο νκες και μα ισοπαλα, ο Βαλλιαντος κατκτησε και μαθηματικ τον ττλο του 11ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Για την 9η αγωνιστικ επικρτησε του Αρβαντη με 6-4, φτνοντας τους 25 βαθμος και πανηγυρζοντας την πρωτι. Στη 2η θση βρσκεται η Goodys, με 18 πντους, η οποα νκησε στα χαρτι την XL Logistics με 2-0, εν την 3η θση μοιρζονται ο Αρβαντης και η Karenta, που επιβλθηκε του Cosmos Club με 9-7, χοντας 13 βαθμος.
Μα ακμη νκη πρσθεσε στο ενεργητικ του ο Βαλλιαντος, αυτ τη φορ επ του Αρβαντη με 6-4. Ο Αρβαντης ξεκνησε καλτερα την αναμτρηση, χνοντας αρκετς ευκαιρες και παζοντας πολ καλ ποδσφαιρο. Ο Βαλλιαντος μως ταν εκενος που νοιξε πρτος το σκορ, στερα απ αδρνεια στην μυνα του αντιπλου του. Ο Αρβαντης μως εξακολοθησε να εναι καλτερος και να χει την υπεροχ, η οποα τελικ καρποφρησε, αρχικ ισοφαρζοντας σε 1-1 και εν συνεχεα παρνοντας κεφλι στο σκορ με 2-1, με πολ ωραα γκολ και μορφη μπλα. Απ να ακμη λθος της μυνας του μως, ο Βαλλιαντος κατφερε να ισοφαρσει σε 2-2, πιζοντας στα τελευταα λεπτ του Α μρους, χωρς αποτλεσμα. Στην επανληψη ο Αρβαντης ταν και πλι αντερος στον αγωνιστικ χρο, σημεινοντας το 3-2, η συνχεια του ματς μως ανκε στο Βαλλιαντο, ο οποος ανεβζοντας την απδοσ του, σε συνδυασμ με την κοραση των παικτν του Αρβαντη, πτυχε τσσερα συνεχμενα τρματα, διαμορφνοντας το εις βρος του 3-2 σε υπρ του 6-3. Το μνο που κατφερε ο Αρβαντης στο τλος ταν να μεισει σε 6-4, που ταν και το τελικ αποτλεσμα του αγνα.
Συναρπαστικ εξλιξη εχε η αναμτρηση ανμεσα στο Cosmos Club και την Karenta. Οι δο ομδες εχαν απ να ημχρονο, με την Karenta να παρνει τη νκη τελικ με 9-7 στα τελευταα λεπτ. Το Α μρος μως ανκε ολοκληρωτικ στο Cosmos Club, το οποο παζοντας εξαιρετικ ποδσφαιρο, κατφερε να προηγηθε με 6-1. Οι πακτες του απδωσαν τρομερ, τσο στην μυνα, σο και στην επθεση. Με σωστς τοποθετσεις, καλ μαρκαρσματα, κοψματα της μπλας, αλληλοκλυψη, εναλλαγς της μπλας, 1-2, οργανωμνες, ομαδικς επιθσεις και ψογα τελειματα, κατφεραν να προηγηθον με 6-1, ενθουσιζοντας τον κσμο που παρακολουθοσε το ματς. Στην επανληψη μως τα πργματα εξελχθηκαν διαφορετικ. Η Karenta ανβασε κατακρυφα την απδοσ της, πεσε περισστερο, παιξε πιο δυνατ, βγκε στην επθεση, εκμεταλλετηκε και την κοραση των παικτν του Cosmos Club και με συνεχ αντεπθεση, κατφερε να κνει να τρελ 7-0 και να μετατρψει το 7-2 εις βρος του σε 7-9 υπρ του, παρνοντας τη νκη. Το Cosmos Club στο διστημα αυτ δεν μπρεσε να χει την εμφνιση του Α μρους, τποτα δεν λειτοργησε σωστ και μνο στο φινλε προσπθησε για κποιο γκολ, χωρς μως αποτλεσμα.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε η Goodys με αντπαλο την XL Logistics, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι η Goodys με την ξεκοραστη αυτ επικρτησ της εξασφλισε τη 2η θση του πρωταθλματος.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 9ης αγωνιστικς:
COSMOSCLUB-KARENTA 7-9
ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ-ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ 6-4
GOODYS-XLLOGISTICS 2-0

19/5/2008
7 88 Supersport F.M. - 26 (19-05-08)

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η BRINKS
 
Στην κορυφ του 7ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. ανβηκε η Brinks μετ τη διεξαγωγ της 26ης αγωνιστικς. Οι Kariokas εχαν αναβολ του ματς και παρμειναν στους 60 βαθμος, εν η Brinks πρε νκη στα χαρτι και φτασε τους 62. Οι Μπμπηδες παραμνουν τρτοι με 55 βαθμος, μετ την επικρτηση επ των Ρμπελων με 1-0. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, η Πεζ νκησε τη Santos με 2-1, οι Κγκουρες επικρτησαν της Fortuna με 5-3, οι Παρεστες της Group Therapy με 6-3, η Typoshirt των Αετν με 11-2 και οι Κλτες της Space με 2-0 στα χαρτι.
Καλτεροι στη μεγαλτερη διρκεια του ματς οι Κγκουρες επιβλθηκαν της Fortuna με 5-3. Οι Κγκουρες ξεκνησαν καλτερα την αναμτρηση και προηγθηκαν με 2-0 και 3-1, η Fortuna κατφερε να μεισει σε 3-2 και 4-3, αλλ οι Κγκουρες με να γκολ στο φινλε πραν τη νκη με 5-3.
Η Santos προηγθηκε της Πεζ στο Α ημχρονο με 1-0, στην επανληψη μως η Πεζ ανβασε την απδοσ της, πεσε την αντπαλ της και με σωστ τακτικ αντρεψαν το εις βρος της 1-0, παρνοντας τη νκη με 2-1.
Επιβλητικ η Typoshirt επικρτησε νετα των Αετν με 11-2. Η Typoshirt ταν η απλυτη κυραρχη του ματς, δεν απειλθηκε καθλου και πολ χαλαρ φτασε στην ευρεα επικρτηση, με τους Αετος απλ να μεινουν στο τλος.
Ελαφρ καλτεροι οι Μπμπηδες στο Α ημχρονο, πτυχαν να γκολ εις βρος των Ρμπελων απ στημνη φση, το κρτησαν ως το τλος και πραν τη νκη με 1-0. Οι Ρμπελοι πεσαν στην επανληψη, εχαν φσεις και δοκρια, πως και οι Μπμπηδες σε αντεπιθσεις, αλλ το τελικ σκορ δεν λλαξε.
Αντεροι οι Παρεστες επιβλθηκαν της Group Therapy με 6-3. Οι Παρεστες ταν πιο επιθετικο και παζοντας περισστερο ποιοτικ κατφεραν να προυν γργορα διαφορ στο σκορ, την οποα κρτησαν χωρς ιδιατερες δυσκολες, για να φτσουν τελικ στη νκη με 6-3, με την Group Therapy να μεινει το σκορ, αλλ μχρις εκε.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πραν οι Κλτες με αντιπλους τη Space, η οποα δεν κατφερε να συμπληρσει ομδα για την αναμτρηση. Ετσι οι Κλτες πρσθεσαν τρεις εκολους βαθμος στη συγκομιδ τους.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 26ης αγωνιστικς:
ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ-FORTUNA 5-3
SANTOS-ΠΕΖΗ 1-2
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-GROUP THERAPY 6-3
TYPOSHIRT-ΑΕΤΟΙ 11-2
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 1-0
ΚΕΛΤΕΣ-SPACE 2-0

12/5/2008
7 88 Supersport F.M. - 25 (12-05-08)

ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ KARIOKAS ΚΑΙ BRINKS
 
να βαθμ χωρζει τους Kariokas απ την Brinks μετ την ολοκλρωση της 25ης αγωνιστικς του 7ου Πρωταθλματος 8Χ8 Supersport F.M. Οι Kariokas αναδεχτηκαν ισπαλοι με την Typoshirt 3-3 και φτασαν τους 60 βαθμος, εν η Brinks επιβλθηκε των Μπμπηδων με 8-2 και ανβηκε στους 59. Οι Μπμπηδες με την ττα τους αυτ παρμειναν 3οι στους 52 βαθμος. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, η Πεζ πρε τη νκη στα χαρτι με 2-0 κντρα στους Κγκουρες, η Space επικρτησε της Group Therapy με 5-3, η Santos της Fortuna με 2-1 και η Σπερχειδα των Αετν με 7-0.
Εκολα η Space επιβλθηκε της Group Therapy με 5-3. Η Space ταν αντερη και πιο επιθετικ στη μεγαλτερη διρκεια του ματς, προηγομενη με 5-1, εν η Group Therapy κατφερε στα τελευταα λεπτ να μεισει την κταση του σκορ, διαμορφνοντας το 5-3.
Καλτερη η Santos πρε τη νκη με αντπαλο τη Fortuna με 2-1. Η Santos ταν καλτερη στο Α ημχρονο και με καλ μυνα και αποτελεσματικ επθεση προηγθηκε με 2-0. Στην επανληψη η Fortuna μεωσε σε 2-1, πεσε για την ισοφριση, η Santos μως κρτησε στην μυνα και πρε τη νκη.
Πολ εκολα και χαλαρ η Σπερχειδα επιβλθηκε των Αετν με 7-0. Η Σπερχειδα ταν η απλυτη κυραρχος του ματς και πρα πολ νετα, σε ρυθμος ρελαντ, σημεωσε 7 γκολ, φτνοντας στην ευρεα επικρτηση.
Ισπαλο 3-3 ληξε το μεγλο ντρμπι της ημρας ανμεσα στην Typoshirt και τους Kariokas. Οι δο ομδες ξεκνησαν πολ καλ την αναμτρηση και στα πρτα 5 λεπτ σημεωσαν 4 τρματα, απ δο η κθε μα. Στην επανληψη οι Kariokas ταν αντεροι, προηγθηκαν με 3-2, στη συνχεια μως η Typoshirt πεσε και κατφερε τελικ στα τελευταα λεπτ να ισοφαρσει σε 3-3, διαμορφνοντας το τελικ αποτλεσμα.
Εκμεταλλευμενη βασικς απουσες των Μπμπηδων, η Brinks επιβλθηκε πρα πολ νετα με 8-2. Οι Μπμπηδες το μνο που κατφεραν ταν να μεισουν προς στιγμ σε 2-1, η Brinks μως παζοντας εξαιρετικ ποδσφαιρο, φτασε νετα και επιβλητικ στην επικρτηση με 8-2.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε η Πεζ με αντπαλο τους Κγκουρες, οι οποοι δεν προσλθαν στον αγωνιστικ χρο. Ετσι η Πεζ αξησε εκολα κατ τρεις τη βαθμολογικ της συγκομιδ.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 25ης αγωνιστικς:
ΠΕΖΗ-ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ 2-0
SPACE-GROUP THERAPY5-3
SANTOS-FORTUNA 2-1
ΑΕΤΟΙ-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 0-7
KARIOKAS-TYPOSHIRT 3-3
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-BRINKS 2-8

10/5/2008
8 88 Artisti Macaroni - 24 (10-05-08)

ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ Η ΚΟΡΥΦΗ
 
Αναλλοωτη παρμεινε η κατσταση στην κορυφ του 8ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni μετ την ολοκλρωση της 24ης αγωνιστικς, καθς λοι οι πρωτοπροι επικρτησαν. Ο Αστρας παρμεινε στην 1η θση με 53 βαθμος, μετ την νετη επικρτησ του επ των Συνθεις Υποπτων με 13-1, η Σμπα ακολουθε τρεις πντους πιο πσω, μετ τη νκη της επ της Δυτικς Αθνας με 3-0, η Loco Mondo βρσκεται στην 3η θση με 47 βαθμος, καθς κρδισε την Ατλαντς με 2-0 στα χαρτι, εν στην 4η θση ισοβαθμον οι Αγιοι με τη Δυτικ Αθνα με 45 βαθμος, με τους Αγιους να επικρατον της Black Bird με 5-0. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, οι Βαρνοι νκησαν το Δα με 5-0 και οι Νταλκες τους Old Boys με 6-4.
Χρης σε να εξαιρετικ Β ημχρονο, οι Αγιοι επικρτησαν της Black Bird με 5-0. Οι δο ομδες ταν ισορροπημνες στο Α μρος, χωρς τις μεγλες ευκαιρες. Στην επανληψη οι Αγιοι ταν πιο επιθετικο και μλις πτυχαν το πρτο γκολ το ργο τους γινε πολ εκολο, αφο στη συνχεια η Black Bird δεν μπρεσε να αντιδρσει, εν οι Αγιοι παζοντας καλ και οργανωμνο ποδσφαιρο, φτασαν νετα στην επτευξη τεσσρων ακμη τερμτων και στη νκη με το επιβλητικ 5-0.
Στο διο τμπο με το παραπνω ματς κινθηκε και η αναμτρηση των Βαρνων με το Δα, που βρκε νικητς τους πρτους με 5-0. Το Α ημχρονο ταν ισορροπημνο, χωρς τις μεγλες φσεις, στην επανληψη μως οι Βαρνοι εκμεταλλετηκαν το αριθμητικ πλεονκτημα και την κοραση των αντιπλων τους και κυριαρχντας στον αγωνιστικ χρο, πτυχαν 5 γκολ, φτνοντας νετα στη νκη.
Η Σμπα ταν η νικτρια του ντρμπι της ημρας, επικρατντας της Δυτικς Αθνας με 3-0. Η Δυτικ Αθνα ξεκνησε καλτερα την αναμτρηση, εχε κποιες ευκαιρες για να φτσει στο γκολ και μα πολ σπουδαα, η Σμπα μως ταν εκενη που βρκε το δρμο προς τα δχτυα και μλιστα δο φορς στο Α μρος, αιφνιδιζοντας την αντπαλ της. Στην επανληψη η Δυτικ Αθνα πεσε, εχε την υπεροχ, δεν δημιοργησε μως την πολ μεγλη ευκαιρα. Η μυνα της Σμπα κρτησε το μηδν και στα τελευταα λεπτ διαμρφωσε με πναλτι το τελικ 3-0 της σπουδαας νκης της.
Σε να ανοικτ και γργορο παιχνδι, με ωραα θαμα, γκολ και πολλς φσεις, οι Νταλκες επικρτησαν των Old Boys με 6-4. Οι δο ομδες παιξαν ανοικτ, χωρς σκοπιμτητες και το μυαλ τους στην μυνα, προσπθησαν να πετχουν γκολ και σε γενικς γραμμς τα κατφεραν, με τις Νταλκες πιο αποτελεσματικς στην επθεση να σημεινουν περισστερα και να παρνουν τη νκη με 6-4.
Σε υγιειν περπατο εξελχθηκε η αναμτρηση ανμεσα στους Συνθεις Υποπτους και τον Αστρα, με τον Αστρα σε ρυθμος ρελαντ και πολ χαλαρ να φτνει στην νετη επικρτηση με 13-1. Ο Αστρας ταν ο απλυτος κυραρχος του ματς, δεν αντιμετπισε την παραμικρ δυσκολα και αντσταση απ τους αντιπλους του, ποτε θελε βαζε γκολ, χασε και πμπολλες ευκαιρες και τσι πτυχε τη μεγαλτερη σε κταση νκη της σεζν, με το ευρ 13-1.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε η Loco Mondo κντρα στην Ατλαντς, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ. Ετσι η Loco Mondo πρσθεσε τρεις εκολους βαθμος στη συγκομιδ της.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 24ης αγωνιστικς:
LOCOMONDO-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2-0
ΑΓΙΟΙ-BLACK BIRD 5-0
ΒΑΡΩΝΟΙ-ΔΙΑΣ 5-0
ΣΑΜΠΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ 3-0
ΝΤΑΛΙΚΕΣ-OLD BOYS 6-4
ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-13

9/5/2008
11 77 Sporday - 7 (09-05-08)

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ
 
Μια ανσα απ την κατκτηση του 11ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday βρσκεται ο Βαλλιαντος, ο οποος μετ την ολοκλρωση της 7ης αγωνιστικς και εν απομνουν ακμη τρεις για την ολοκλρωσ του πρωταθλματος, χρειζεται μα νκη ακμη για να κατακτσει τον ττλο. Αυτ τη φορ το ργο των παικτν του ταν εκολο, καθς δεν χρειστηκε να παξουν, παρνοντας το ματς στα χαρτι με 2-0 με αντπαλο την XL Logistics και φτνοντας τους 21 βαθμος, εννι περισστερους απ την Goodys, η οποα χει 12 και επικρτησε του Cosmos Club με 7-4. Τλος, την 3η θση με 10 βαθμος μοιρζονται Αρβαντης και Karenta, οι οποοι αναδεχτηκαν ισπαλοι 3-3.
Πολ καλ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στο Cosmos Club και την Goodys, που βρκε νικτρια τη δετερη με 7-4. Η Goodys ξεκνησε καλτερα την αναμτρηση, πιο δυνατ και αποτελεσματικ και χρης σε μα μορφη, τεχνικ κεφαλι και δο λθη της μυνας του Cosmos Club, προηγθηκε με 3-0. Στη συνχεια το Cosmos Club ανβασε την απδοσ του, πεσε ψηλ, γρισε την μπλα, φτιαξε φσεις, εχε σουτ και τελικ κατφερε να μεισει σε 3-1. Στις αρχς της επανληψης το Cosmos Club μπκε πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο και κατφερε να μεισει και λλο σε 3-2, εν εχε και δοκρι για να ισοφαρσει σε 3-3. Η κοραση μως και τα κεν στην μυνα δωσαν τη δυναττητα στην Goodys με να μικρ σερ 3-1, με γκολ στις αντεπιθσεις, να προηγηθε με 6-3, εν στο τλος, ταν λα πια εχαν κριθε, οι δο ομδες σημεωσαν απ να ακμη τρμα, διαμορφνοντας το τελικ 7-4 της νκης της Goodys.
Συναρπαστικ εξλιξη εχε η αναμτρηση ανμεσα στον Αρβαντη και την Karenta, με τις δο ομδες να μοιρζονται βαθμος και εντυπσεις, χρης στο ισπαλο 3-3. Ο Αρβαντης αιφνιδασε την αντπαλ του στην αρχ της αναμτρησης και με σουτ, το οποο πρασε μσα απ τα χρια του τερματοφλακα της Karenta, προηγθηκε με 1-0. Στη συνχεια η Karenta ανβασε την απδοσ της και μολοντι αγωνιζταν με ναν πακτη λιγτερο, ταν καλτερη και κατφερε να πετχει την ανατροπ, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 2-1. Στην επανληψη ο Αρβαντης πεσε πολ για την ισοφριση, εχε την υπεροχ, με την Karenta να περιορζεται σε αμυντικ παθητικ ρλο και τελικ οι πακτες του δικαιθηκαν, ισοφαρζοντας σε 2-2. Ελχιστα δευτερλεπτα μετ μως και εν οι δο ομδες εχαν ανοιχτε για το γκολ της νκης, η Karenta πτυχε το 3-2 και δειχνε να κρατει την επικρτηση στα χρια της, ο Αρβαντης μως επε την τελευταα λξη στο ματς, ισοφαρζοντας ακριβς με την εκπνο σε 3-3, που ταν και το τελικ αποτλεσμα του συγκλονιστικο παιχνιδιο.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε ο Βαλλιαντος με αντπαλο την XL Logistics, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι ο Βαλλιαντος με την ξεκοραστη αυτ επικρτησ του χει σχεδν κατακτσει τον ττλο.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 7ης αγωνιστικς:
COSMOS CLUB-GOODYS 4-7
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-KARENTA 3-3
ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ-XL LOGISTICS 2-0

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar