>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

15/11/2008
9 88 Artisti Macaroni - 5 (15-11-08)

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΣΑΜΠΑ
 
Η Σμπα εκμεταλλετηκε το ρεπ του Αστρα, κρδισε την Black Bird με 4-1 για την 5η αγωνιστικ του 9ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni και σκαρφλωσε στην κορυφ της κατταξης με 13 βαθμος, ναν περισστερο απ τον Αστρα και τους Loco Mondo, που χουν απ 12, οι οποοι επικρτησαν των Old Boys με 4-2. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, η Δυτικ Αθνα νκησε τον Δα με 5-0, οι Μηχανικο επιβλθηκαν της Φιλας με 7-2 και οι Vatos Locos κρδισαν τους Συνθεις Υποπτους με 6-3.
Σε να κακ ματς, οι Loco Mondo επικρτησαν σχετικ εκολα των Old Boys με 4-2. Το Α ημχρονο δεν εχε ιδιατερες φσεις, με τους Loco Mondo να εναι καλτερους και σε ρυθμ ρελαντ να φτνουν στην επτευξη τριν τερμτων. Οι Old Boys κατφεραν να μεισουν σε 3-1 στην τελευταα φση του Α μρους και να διατηρσουν ζωνταν το παιχνδι. Στην επανληψη η αναμτρηση ταν ισορροπημνη, με τις δο ομδες να σκορρουν απ να γκολ σε δυο λεπτ. Πρτα οι Old Boys μεωσαν σε 3-2, αλλ σχεδν αμσως οι Vatos Locos καναν το 4-2 κλειδνοντας ουσιαστικ τη νκη. Στα εναπομεναντα λεπτ δεν γινε κτι σημαντικ και οι Loco Mondo κρτησαν εκολα το 4-2.
Παζοντας πολ καλ για να ημχρονο οι Vatos Locos επικρτησαν των Συνθεις Υποπτων με 6-3. Οι Vatos Locos ξεκνησαν πολ δυνατ την αναμτρηση, εχαν την υπεροχ, δημιοργησαν φσεις και απρροια της επιθετικτητς τους ταν να πετχουν τρα γκολ. Οι Συνθεις Υποπτοι μεωσαν σε 3-1 στη μα και μοναδικ φση που δημιοργησαν, αλλ η ανωτερτητα των Vatos Locos συνεχστηκε, οι οποοι σημεωσαν τρα ακμη τρματα, πηγανοντας στην ανπαυλα με το ευρ 6-1, χοντας ουσιαστικ εξασφαλσει τη νκη. Στην επανληψη το παιχνδι ταν ισορροπημνο, οι δο ομδες αγωνστηκαν χαλαρ και μνο στο τλος οι Συνθεις Υποπτοι κατφεραν να πετχουν δο γκολ, μεινοντας και διαμορφνοντας το τελικ 6-3.
Παζοντας με πακτη παραπνω η Δυτικ Αθνα επικρτησε εκολα του Δα με 5-0. Η αναμτρηση δεν χρζει ιδιατερης κριτικς, η Δυτικ Αθνα ταν αντερη, επβαλε το ρυθμ της, δεν απειλθηκε οτε στιγμ απ τον αντπαλ της και φτασε νετα στην επτευξη πντε τερμτων και στην τελικ επικρτηση με 5-0.
Την πρτη τους νκη στο πρωτθλημα πτυχαν οι Μηχανικο, επικρατντας της Φιλας με 7-2. Τα πντα κρθηκαν στο Α ημχρονο, που οι Μηχανικο ταν οι απλυτοι κυραρχοι του ματς, εχαν την πλρη υπεροχ και πρωτοβουλα των κινσεων και πολ νετα και επιβλητικ φτασαν σε να εκολο 6-1, εξασφαλζοντας τη νκη. Στην επανληψη ο ρυθμς του παιχνιδιο πεσε, η αναμτρηση ταν ισορροπημνη και απλ οι δο ομδες σημεωσαν απ να τρμα, διαμορφνοντας το τελικ 7-2 της εκολης επικρτησης των Μηχανικν.
Αν και βρθηκε πσω στο σκορ η Σμπα πρε τελικ τη νκη επ της Black Bird με 4-1. Ο αγνας εχε καλ ρυθμ, η Black Bird παιξε ανοικτ, νοιξε πρτη το σκορ, εχε ευκαιρες, αλλ η Σμπα βρκε τον τρπο να πετχει την ανατροπ και να προηγηθε με 2-1. Στην επανληψη η Black Bird πεσε, αλλ η Σμπα χτπησε στις αντεπιθσεις, πετυχανοντας δο ακμη γκολ και παρνοντας τη νκη με 4-1.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 5ης αγωνιστικς:
LOCOMONDO-OLD BOYS 4-2
VATOS LOCOS-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 6-3
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΔΙΑΣ 5-0
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ-ΦΙΛΙΑ 7-2
ΣΑΜΠΑ-BLACK BIRD 4-1

11/11/2008
12 77 Sporday - 2 (11-11-08)

ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ
 
Τρεις ομδες διπλασασαν τις επιτυχες τους μετ την ολοκλρωση της 2ης αγωνιστικς του 12ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Πρκειται για την Spare Service, που επικρτησε του Coco Café με 3-0 νευ αγνα, την F.K., που επιβλθηκε της Lateau με 2-0 και την BSB, που κρδισε την Square Pants με 5-3. Στο τελευταο παιχνδι της ημρας, η Oktana νκησε την Goodys με 7-3.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 3-0 νευ αγνα πρε η Spare Service, με αντπαλο το Coco Café, το οποο δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο.
Αντερη η F.K. επικρτησε εκολα της Lateau με 2-0.
Ανεβζοντας απδοση σταδιακ η BSB κρδισε την Square Pants με 5-3. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη, με τις δο ομδες να σημεινουν πολ γργορα απ να γκολ η κθε μα, να δημιουργον φσεις και για λλα τρματα και τελικ η Square Pants να βρσκει το δρμο προς τα δχτυα, παρνοντας προβδισμα με 2-1. Η συνχεια του ματς μως ανκε στην BSB, η οποα ανβασε την απδοσ της, εχε την υπεροχ και κατφερε να πετχει την ανατροπ, αρχικ ισοφαρζοντας σε 2-2 και ακολοθως με δο ακμη γκολ να παρνει κεφλι στο σκορ με 4-2. Η Square Pants μως δεν το βαλε κτω, μεωσε εκ νου σε 4-3, αλλ παρλο τις προσπθεις της, δεν δημιοργησε καμα μεγλη ευκαιρα για την ισοφριση. Αντθετα, η BSB ταν εκενη που βαλε και λλο γκολ, διαμορφνοντας το 5-3, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της νκης της.
Την πρτη της νκη στο πρωτθλημα πτυχε η Oktana, επικρατντας της Goodys με 7-3. Η Oktana μπκε πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο, εχε την υπεροχ στο Α ημχρονο, ταν καλτερη και απρροια της ανωτερτητς της ταν να σημεισει δο τρματα, παρνοντας σημαντικ προβδισμα για τη νκη. Το διο καλ ξεκνησε το παιχνδι και στο Β μρος, που συνχισε να χει την πρωτοβουλα των κινσεων και να δημιουργε ευκαιρες, πετυχανοντας ακμη δο γκολ, κνοντας το 4-0 και ουσιαστικ κλειδνοντας την επικρτηση. Το ματς πλον εχε κριθε, η Oktanta αρκετ αντερη ανβασε το δεκτη του σκορ στο 6-0 και κπου εκε ριξε το ρυθμ της, δνοντας τη δυναττητα στην Goodys να βγει στην επθεση και να πετχει τα πρτα της γκολ, μεινοντας σε 6-2. Το φινλε του αγνα σφραγστηκε με δο ακμη τρματα, να απ κθε ομδα, που διαμρφωσαν το τελικ 7-3 της νετης επικρτησης της Oktana.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 2ης αγωνιστικς:
SPARE SERVICE-COCO CAFÉ 3-0
F.K.-LATEAU 2-0
SQUARE PANTS-BSB 3-5
GOODYS-OKTANA3-7

10/11/2008
8 88 Novasport F.M. - 6 (10-11-08)

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η TYPOSHIRT
 
Μα ομδα απμεινε να οδηγε την κορσα του 8ου Πρωταθλματος 8Χ8 Novasport F.M. μετ την ολοκλρωση της 6ης αγωνιστικς. Πρκειται για την Typoshirt, η οποα φτασε τους 15 βαθμος και φιγουρρει στην κορυφ της κατταξης, μετ τη νκη της με 6-1 επ των Βαρνων. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, οι Αγιοι επικρτησαν των Κανονιν με 3-2, οι Ρμπελοι επιβλθηκαν της Fortuna με 6-1, η Brinks κρδισε την Πεζ με 3-0, οι Παρεστες νκησαν τους Αετος με 8-4, η Σπερχειδα επικρτησε της Space με 4-0, οι Κλτες επιβλθηκαν της Group Therapy με 4-2 και οι Μπμπηδες κρδισαν τους Kariokas με το διο σκορ.
Ελαφρς καλτεροι οι Αγιοι κρδισαν τα Καννια με 3-2. Οι Αγιοι εχαν την πρωτοβουλα των κινσεων στο Α ημχρονο και προηγθηκαν με 1-0, εν στην επανληψη η αναμτρηση ταν συναρπαστικ. Τα Καννια μπκαν δυνατ στον αγωνιστικ χρο και ισοφρισαν σε 1-1 και εν συνεχεα, στερα απ να ματς ανοικτ και γργορο, με πολ καλ ποδσφαιρο και απ τις δο ομδες και αρκετς χαμνες ευκαιρες, πρτα οι Αγιοι καναν το 2-1 και ακολοθως τα Καννια διαμρφωσαν το 2-2. Τελικ οι Αγιοι ταν αυτο που πτυχαν το γκολ της νκης, στα τελευταα λεπτ, στερα απ λθος της μυνας των Κανονιν, τα οποα στην υπλοιπη, μικρ, διρκεια του παιχνιδιο δεν κατφεραν κτι καλ και τσι γνρισαν την ττα με 3-2.
Πιο αποτελεσματικο οι Ρμπελοι κρδισαν τη Fortuna με 6-1. Το Α ημχρονο ανκε στους Ρμπελους, οι οποοι αγωνστηκαν πολ καλ και προηγθηκαν με 2-0, εν στο Β μρος το ματς ταν ανοικτ, με την μπλα συνεχς πνω κτω και τη δημιουργα πρα πολλν φσεων και απ τις δο ομδες. Η Fortuna πεσε για τη μεωση, τελικ οι Ρμπελοι πτυχαν γκολ, εν η Fortuna δεν εγκατλειψε την προσπθει της, μεινοντας τελικ σε 3-1 και χνοντας δο σημαντικς ευκαιρες για να μπει ξαν στη διεκδκηση του ματς. Τελικ οι Ρμπελοι καναν το 4-1 στην αντεπθεση και στα τελευταα λεπτ, με τη Fortuna χωρς ψυχολογα να χει παρατσει το παιχνδι, σημεωσαν δο ακμη τρματα, παρνοντας τη νκη με 6-1.
Με εξαιρετικ αμυντικ λειτουργα η Brinks κρδισε την Πεζ με 3-0. Ελαφρ καλτερη η Brinks στο Α ημχρονο κανε το 1-0, εν στην επανληψη η αναμτρηση ταν ισορροπημνη, χωρς πολλς φσεις, την Brinks να φτνει σε δετερο γκολ, να μην απειλεται ιδιατερα και στα τελευταα λεπτ, πετυχανοντας ανοικτ την μυνα της Πεζ, να σημεινει και 3ο τρμα, παρνοντας τη νκη με 3-0.
Παζοντας με πακτη λιγτερο σε λη τη διρκεια του ματς, οι Αετο κντραραν σο καλτερα μποροσαν την αναμτρηση με τους Παρεστες, αλλ τελικ χασαν με 8-4. Οι Παρεστες εκμεταλλετηκαν το αριθμητικ πλεονκτημα, εχαν την υπεροχ, ταν καλτεροι, εχαν συνεχς το προβδισμα στο σκορ και φτασαν εκολα στη νκη με 8-4, με τους Αετος να δνουν τον καλτερ τους εαυτ, να πετυχανουν τρματα, αλλ φυσιολογικ να μην μπορον κτι καλτερο και περισστερο.
Αντερη η Σπερχειδα κρδισε την Space με 4-0. Στο Α ημχρονο η Space εχε φσεις, αλλ η Σπερχειδα ταν εκενη που βαλε τα γκολ και μλιστα δο. Στο Β μρος η Σπερχειδα κυριρχησε πλρως στον αγωνιστικ χρο, εχε την υπεροχ, δεν απειλθηκε καθλου απ την αντπαλ της, φτασε στην επτευξη δο ακμη τερμτων και ντας καλτερη πρε τη νκη με 4-0.
Πετυχανοντας απ τρα γκολ σε κθε ημχρονο η Typoshirt επικρτησε των Βαρνων με 6-1. Η Typoshirt ταν αντερη στο Α μρος, σημεωσε τρα τρματα και βαλε τις βσεις για τη νκη. Στην επανληψη οι Βαρνοι προσπθησαν για κτι καλτερο, μεωσαν σε 3-1, εχαν δο πολ καλς ευκαιρες για να μεισουν και λλο το σκορ, τελικ η Typoshirt καλτερη και πιο αποτελεσματικ, ταν εκενη που στα τελευταα λεπτ βρκε το δρμο προς τα δχτυα, με την επτευξη τριν ακμη γκολ, παρνοντας τη νκη με 6-1.
Υστερα απ να δυνατ και ανοικτ ματς οι Κλτες κρδισαν την Group Therapy με 4-2. Οι Κλτες ταν ελαφρς καλτεροι και πραν προβδισμα με 2-0, η Group Therapy μως δεν παρτησε το ματς και μεωσε σε 2-1. Υστερα απ μερικ λεπτ ισορροπας οι Κλτες βρκαν δχτυα για το 3ο γκολ, πλι μως η Group Therapy μεωσε σε 3-2, δεν κατφερε μως να δημιουργσει κποια μεγλη ευκαιρα για την ισοφριση. Τελικ οι Κλτες πτυχαν και τταρτο γκολ, σφραγζοντας τη νκη με 4-2.
Οι Μπμπηδες επιβλθηκαν των Kariokas με 4-2. Οι Kariokas ξεκνησαν ιδανικ την αναμτρηση ανογοντας πρτοι το σκορ, η συνχεια μως ανκε στους Μπμπηδες, οι οποοι κατφεραν να ανατρψουν το εις βρος τους 0-1, παρνοντας κεφλι στο σκορ με 3-1. Οι Kariokas ανβηκαν, μεωσαν σε 3-2, χασαν δο μοναδικς ευκαιρες για την ισοφριση και τελικ το πλρωσαν, δεχμενοι και τταρτο γκολ στα τελευταα δευτερλεπτα του ματς, γνωρζοντας την ττα με 4-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 6ης αγωνιστικς:
ΑΓΙΟΙ-ΚΑΝΟΝΙΑ 3-2
ΡΕΜΠΕΛΟΙ-FORTUNA 6-1
ΠΕΖΗ-BRINKS 0-3
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-ΑΕΤΟΙ 8-4
SPACE-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 0-4
ΒΑΡΩΝΟΙ-TYPOSHIRT 1-6
ΚΕΛΤΕΣ-GROUP THERAPY 4-2
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-KARIOKAS 4-2

8/11/2008
9 88 Artisti Macaroni - 4 (08-11-08)

ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ
 
Μνος πρτος στην κορυφ του 9ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni σκαρφλωσε ο Αστρας μετ τη διεξαγωγ της 4ης αγωνιστικς. Ο Αστρας επικρτησε 3-0 της Φιλας και φτασε τους 12 βαθμος, πετυχανοντας το 4Χ4 και φιγουρροντας στην 1η θση της κατταξης. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, η Σμπα αναδεχτηκε ισπαλη 2-2 με τους Old Boys, η Loco Mondo επιβλθηκε των Vatos Locos με 7-2, η Δυτικ Αθνα κρδισε τους Μηχανικος με 3-2 και η Black Bird νκησε τους Συνθεις Υποπτους με 4-2.
Αντερη στην επανληψη η Loco Mondo επικρτησε των Vatos Locos με 7-2. Η Loco Mondo ξεκνησε πολ καλ την αναμτρηση και προηγθηκε με 1-0. Μετ τα μισ του Α μρους οι Vatos Locos ισορρπησαν το ματς, ταν καλτεροι, φτασαν στην ισοφριση, εν χασαν δο πολ καλς ευκαιρες για να προυν κεφλι στο σκορ. Στην επανληψη η Loco Mondo πεσε ασφυχτικ τους αντιπλους της, εχε δο δοκρια, αλλ τελικ οι Vatos Locos ταν εκενοι που πτυχαν το γκολ, παρνοντας προβδισμα με 2-1 χρης σε να ωραο σουτ. Η συνχεια του αγνα ανκε αποκλειστικ στη Loco Mondo, οι πακτες της οποας μσα σε διστημα πντε λεπτν σημεωσαν τρα υπροχα γκολ και πρασαν μπροστ στο σκορ με 4-2, κνοντας το μεγλο βμα για τη νκη. Η οποα σφραγστηκε λγο αργτερα, ταν χοντας την πλρη υπεροχ, πτυχαν τρα ακμη τρματα, φτνοντας στην εκολη εν τλει επικρτηση με 7-2.
Στραβοπτησε η Σμπα, η οποα μνοντας πολ μακρι απ τον καλ εαυτ της αναδεχτηκε ισπαλη 2-2 με τους Old Boys. Οι Old Boys παζοντας αρκετ καλ, κντραραν στα σα το ματς και λγο λειψε να το προυν. Ξεκινντας με αριθμητικ πλεονκτημα δο παικτν, κατφεραν να πετχουν γκολ, εν αιφνιδασαν πλρως την αντπαλ τους, ταν διπλασασαν τα τρματα τους, και εν εχε δη επλθει η αριθμητικ ισορροπα. Η Σμπα στο διστημα αυτ δεν απελησε καθλου τους Old Boys. Στην επανληψη η Σμπα ανβασε κπως την απδοσ της, και πλι μως χωρς να εντυπωσισει, παρλα αυτ κατφερε να μεισει σε 2-1 και λγο πριν το τλος του παιχνιδιο να ισοφαρσει σε 2-2, με τις δο ομδες να μην δημιουργον καμα μεγλη φση στα τελευταα δευτερλεπτα για το γκολ της νκης, αν και εχαν ανοιχτε αρκετ και ταν συνεχς στις αντεπιθσεις. Ετσι το τελικ σφριγμα του διαιτητ τις βρκε δκαια ισπαλες με 2-2.
Πιο τυχερ και αποτελεσματικ η Δυτικ Αθνα νκησε τους Μηχανικος με 3-2. Οι Μηχανικο ξεκνησαν καλτερα την αναμτρηση και νοιξαν πρτοι το σκορ, η συνχεια μως ανκε στη Δυτικ Αθνα, η οποα ανβασε την απδοσ της και πριν την ολοκλρωση του Α ημιχρνου κανε την ανατροπ, παρνοντας προβδισμα με 2-1. Στην επανληψη οι Μηχανικο μπκαν πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο, πεσαν ασφυχτικ την αντπαλ τους, εχαν δο δοκρια, αρκετς ακμη φσεις, αλλ τελικ δεν κατφεραν να φτσουν στο στχο τους. Αντθετα, η Δυτικ Αθνα ταν εκενη που βρκε δχτυα, πετυχανοντας το 3-1 σε αντεπθεση. Το ματς εχε πλον κριθε, αφο απμεναν ελχιστα λεπτ, με τους Μηχανικος να μεινουν σε 3-2, αλλ να μην απομνει λλος χρνος για κτι καλτερο, γνωρζοντας τελικ την ττα.
Υστερα απ να ισορροπημνο Α ημχρονο, που οι δο ομδες ταν ισπαλες 1-1, η Black Bird ανβασε την απδοσ της στην επανληψη και παζοντας καλτερα στην επθεση και βελτινοντας την αμυντικ της λειτουργα, φτασε στη νκη απναντι στους Συνθεις Υποπτους με 4-2, οι οποοι παρουσιστηκαν κρως ανταγωνιστικο, στερντας στις λεπτομρειες.
Αντερος ο Αστρας χωρς να παξει την τλεια μπλα φτασε νετα στην επικρτηση επ της Φιλας με 3-0. Ο Αστρας ταν καλτερος, δεν απειλθηκε ιδιατερα στην μυνα και εκμεταλλευμενος την ποιτητ του στην επθεση φτασε εκολα στην επτευξη τριν τερμτων και στη νκη με 3-0.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 4ης αγωνιστικς:
LOCOMONDO-VATOS LOCOS7-2
ΣΑΜΠΑ-OLD BOYS 2-2
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 3-2
BLACK BIRD-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 4-2
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΦΙΛΙΑ 3-0

4/11/2008
12 77 Sporday - 1 (04-11-08)

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ SPARE BSB ΚΑΙ F.K.
 
Με σημαντικς αναμετρσεις νοιξε η αυλαα του 12ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Για την 1η αγωνιστικ της νας περιδου, η Spare Service επικρτησε της Square Pants με 5-2, η BSB επιβλθηκε του Coco Café με 4-3 και η F.K. κρδισε την Goodys με 8-0.
Μολοντι αγωνστηκε με ναν πακτη λιγτερο σε λη τη διρκεια της αναμτρησης, καθς δεν κατφερε να συμπληρσει ομδα, η Square Pants κντραρε στα σα τη Spare Service, αλλ τελικ γνρισε την ττα με 5-2. Η Square Pants αιφνιδασε την αντπαλ της και νοιξε πρτη το σκορ, στη συνχεια μως η Spare Service εκμεταλλετηκε το αριθμητικ πλεονκτημα και κατφερε πριν την ολοκλρωση του Α μρους να πρει κεφλι με 2-1 και στις αρχς επανληψης να διαμορφσει το 3-1. Η Square Pants μως δεν παρτησε το ματς. Μεωσε σε 3-2, προσπθησε για κτι ακμα καλτερο, αλλ χωρς πολλς δυνμεις στο τλος, δωσε τη δυναττητα στη Spare Service με σωστ τακτικ και στις αντεπιθσεις, να πετχει δο γκολ και να κλειδσει τη νκη με 5-2.
Συναρπαστικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στο Coco Café και την BSB, που βρκε νικτρια τη δετερη με 4-3. Η BSB ξεκνησε πολ καλ την αναμτρηση, αρκετ δυνατ και προηγθηκε πολ νωρς με 2-0. Μετ τα μισ του ημιχρνου το Coco Café ισορρπησε τον αγνα, βγκε στην επθεση και κατφερε να μεισει σε 2-1, αλλ στο φινλε του Α μρους η BSB πτυχε και τρτο γκολ, αποκτντας σοβαρ προβδισμα για τη νκη. Στις αρχς της επανληψης η BSB φτασε στην επτευξη και 4ου τρματος, δεχνοντας τι δσκολα θα απολσει το θετικ αποτλεσμα, αλλ το Coco Café δεν παρτησε το ματς, ανβασε την απδοσ του, πεσε ασφυχτικ την αντπαλ του, δημιοργησε πολλς ευκαιρες, κατφερε να μεισει αρχικ σε 4-2 και εν συνεχεα σε 4-3, κυνγησε με πθος ως το τλος την ισοφριση, εχε φσεις, αλλ τελικ χωρς να πετχει το επιθυμητ αποτλεσμα. Η BSB με μαζικ μυνα κρτησε το ισχν προβδισμα και πρε τη νκη με 4-3.
Παζοντας πολ καλ ποδσφαιρο, η F.K. επικρτησε εκολα της Goodys με 8-0. Η F.K. ταν αντερη της αντιπλου της σε λη τη διρκεια του ματς, δεν απειλθηκε καθλου, εν απ την λλη ταν ιδιατερα αποτελεσματικ στην επθεση, δημιουργντας πολλς φσεις και σημεινοντας 8 γκολ. Οι πακτες της παιξαν καλ και καθαρ ποδσφαιρο, εχαν την πλρη υπεροχ και φτασαν νετα, χωρς να αντιμετωπσουν την παραμικρ δυσκολα και αντσταση, στη νκη με το επιβλητικ 8-0.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 1ης αγωνιστικς:
SQUARE PANTS-SPARE SERVICE 2-5
COCO CAFÉ-BSB 3-4
GOODYS-F.K.0-8

3/11/2008
8 88 Novasport F.M. - 5 (03-11-08)

ΔΙΔΥΜΟ ΚΟΡΥΦΗΣ
 
Δο ομδες οδηγον την κορσα του 8ου Πρωταθλματος 8Χ8 Novasport F.M. μετ την ολοκλρωση της 5ης αγωνιστικς. Πρκειται για την Typoshirt, που κρδισε τους Μπμπηδες με 3-2 και τους Kariokas, που επικρτησαν των Βαρνων με 2-1 και οι οποοι μοιρζονται την πρτη θση της κατταξης χοντας απ 12 βαθμος. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, Ρμπελοι και Space αναδεχτηκαν ισπαλοι 2-2, η Πεζ επιβλθηκε των Αετν με 4-2, η Brinks νκησε τους Παρεστες με 2-1, οι Αγιοι επικρτησαν των Κελτν με 3-0, τα Καννια κρδισαν την Group Therapy με 5-0 και η Σπερχειδα νκησε τη Fortuna με 4-2.
Βαθμος και εντυπσεις μοιρστηκαν Ρμπελοι και Space στο ισπαλο 2-2. Η Space ξεκνησε εξαιρετικ την αναμτρηση, εχε την υπεροχ και προηγθηκε με 2-0. Προς τα τλη του Α ημιχρνου οι Ρμπελοι ισορρπησαν το ματς και κατφεραν να μεισουν σε 2-1. Στην επανληψη οι Ρμπελοι ταν καλτεροι, πεσαν την αντπαλ τους και η ανωτερτητ τους καρποφρησε, ισοφαρζοντας σε 2-2. Στα τελευταα λεπτ δεν δημιουργθηκε κποια μεγλη ευκαιρα και το δκαιο 2-2 σφργισε τις προσπθειες των παικτν των δο ομδων.
Πιο αποτελεσματικ η Πεζ κρδισε στις λεπτομρειες τους Αετος με 4-2. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη, με τις δο ομδες να κοντρρονται στα σα, αλλ την Πεζ ελαφρ καλτερη και κυρως πιο αποτελεσματικ στην τελικ προσπθεια, να παρνει κεφλι στο σκορ με 3-2. Οι Αετο πεσαν ασφυχτικ για την ισοφριση, χασαν μερικς καλς ευκαιρες, αλλ η Πεζ ταν εκενη που στην αντεπθεση πτυχε και 4ο γκολ, παρνοντας τη νκη με 4-2.
Ελαφρς καλτερη η Brinks επικρτησε των Παρεστες με 2-1. Η Brinks μπκε πιο καλ και δυνατ στον αγωνιστικ χρο, ταν καλτερη στο Α ημχρονο και πρε προβδισμα στο σκορ με 2-0. Στη συνχεια και οι δο ομδες εχαν ευκαιρες για να πετχουν κποιο γκολ, με την Brinks να το αναζητ πιο ντονα, αλλ τελικ τους Παρεστες να το σημεινουν, μεινοντας σε 2-1. Στα τελευταα μως λεπτ η Brinks διατρησε εκολα το προβδισμα και πρε τη νκη με 2-1.
Αντεροι οι Αγιοι κρδισαν εκολα τους Κλτες με 3-0. Σε να μτριο ποιοτικ παιχνδι, οι Αγιοι εκμεταλλετηκαν τις ευκαιρες που δημιοργησαν και παζοντας εξαιρετικ στην μυνα, κρτησαν το μηδν, που σε συνδυασμ με τα τρα γκολ μπροστ, φτασαν νετα στην επικρτηση με 3-0, χωρς να απειληθον ιδιατερα απ τους αντιπλους τους.
Καλτεροι οι Kariokas κρδισαν τους Βαρνους με 2-1. Οι Kariokas ξεκνησαν καλτερα την αναμτρηση, εχαν την υπεροχ στο Α ημχρονο και απρροια της ανωτερτητς τους ταν να προηγηθον με 2-0. Στην επανληψη το ματς ταν ισορροπημνο, χωρς τις μεγλες φσεις, με τους Βαρνους να μεινουν προς το τλος σε 2-1, να προσπαθον για την ισοφριση, χωρς μως να δημιουργον κποια σημαντικ ευκαιρα και τους Kariokas καλος στην μυνα να κρατον νετα σχετικ το 2-1 και να παρνουν τελικ τη νκη.
Πολ εκολα τα Καννια κρδισαν την Group Therapy με 5-0. Τα Καννια εχαν την υπεροχ σε λη τη διρκεια του ματς, ταν καλτερα, δεν απειλθηκαν σχεδν καθλου στην μυνα και εκμεταλλευμενα τα κεν στην αντπαλη μυνα φτασαν νετα στην επτευξη πντε τερμτων και στη νκη με 5-0.
Πιο δυνατ στην επανληψη η Σπερχειδα επιβλθηκε της Fortuna με 4-2. Το Α ημχρονο ταν ισορροπημνο, σε να ανοικτ ματς, με καλ μπλα και απ τις δο ομδες, με τη Fortuna να παρνει δο φορς το προβδισμα, 1-0 και 2-1, αλλ τη Σπερχειδα να ισοφαρζει ισριθμες, 1-1 και 2-2. Οι δο ομδες χασαν μοναδικς ευκαιρες στη συνχεια, αλλ τελικ η Σπερχειδα ταν εκενη που φτασε στο γκολ και μλιστα σε δο περιπτσεις, χρης στην εξαιρετικ κυκλοφορα της μπλας και τα ψογα τελειματα, παρνοντας τη νκη με 4-2.
Υστερα απ να αμφρροπο παιχνδι η Typoshirt κρδισε τους Μπμπηδες με 3-2. Ο αγνας ταν ανοικτς και γργορος, με τους Μπμπηδες να ανογουν πρτοι το σκορ, αλλ την Typoshirt να πετυχανει την ανατροπ και να παρνει προβδισμα με 2-1. Στην επανληψη οι Μπμπηδες πιο δυνατο ισοφρισαν σε 2-2, εχαν μερικ πολ καλ σουτ προς το αντπαλο τρμα, τα οποα εξουδετρωσε με εκπληκτικ τρπο ο τερματοφλακας της Typoshirt, η οποα τελικ πρε τη νκη με 3-2 στα τελευταα λεπτ χρης σε εστοχο σουτ.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 5ης αγωνιστικς:
SPACE-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 2-2
ΑΕΤΟΙ-ΠΕΖΗ 2-4
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-BRINKS 1-2
ΑΓΙΟΙ-ΚΕΛΤΕΣ 3-0
ΒΑΡΩΝΟΙ-KARIOKAS 1-2
GROUP THERAPY-ΚΑΝΟΝΙΑ 0-5
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-FORTUNA 4-2
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-TYPOSHIRT 2-3

1/11/2008
9 88 Artisti Macaroni - 3 (01-11-08)

ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑ
 
Στις δο μειθηκαν οι ομδες που μετ και την ολοκλρωση της 3ης αγωνιστικς του 9ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni συνεχζουν μνο με νκες. Πρκειται για τη Σμπα, που επικρτησε των Loco Mondo με 3-2 και τον Αστρα, που επιβλθηκε των Μηχανικν με το διο σκορ, οι οποες μοιρζονται την κορυφ της κατταξης χοντας απ 9 βαθμος. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, η Black Bird κρδισε τους Vatos Locos με 8-1, ο Δας νκησε τη Φιλα με 9-4 και οι Old Boys επικρτησαν των Συνθεις Υποπτων με 5-2.
Η Σμπα ταν η μεγλη νικτρια του ντρμπι της αγωνιστικς, κερδζοντας τους Loco Mondo με 3-2. Η Σμπα εχε την ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων στο Α ημχρονο, διατηροσε τον λεγχο του παιχνιδιο και με μορφη ατομικ ενργεια νοιξε το σκορ. Μετ τα μισ του Α μρους οι Loco Mondo ισορρπησαν την αναμτρηση, πεσαν την αντπαλ τους και κατφεραν να ισοφαρσουν σε 1-1 στερα απ αδρνεια της μυνας της Σμπα. Το Α μισ του αγνα μως κλεισε με τη Σμπα να προηγεται στο σκορ με 2-1, ταν να μακριν σουτ βρκε απροετομαστο τον τερματοφλακα των Loco Mondo και η μπλα κατληξε στα δχτυα. Στην επανληψη οι Loco Mondo ανβασαν την απδοσ τους, πεσαν περισστερο τη Σμπα, που προσπθησε να χτυπσει στις αντεπιθσεις, χωρς να δημιουργσουν μως τη μεγλη φση. Αντθετα, η Σμπα ταν εκενη που πτυχε γκολ, απ στημνη φση, εν με πανομοιτυπο σχεδν τρπο οι Loco Mondo μεωσαν σε 3-2. Στα τελευταα λεπτ η Σμπα ταν πιο απειλητικ στις αντεπιθσεις, χνοντας δο σπουδαες ευκαιρες να κλειδσει τη νκη, την οποα τελικ πρε με 3-2, αφο δεν κινδνεψε απ τους Loco Mondo.
Χωρς να αντιμετωπσει την παραμικρ δυσκολα και αντσταση, η Black Bird επιβλθηκε των Vatos Locos με 8-1. Η Black Bird εχε την απλυτη υπεροχ σε λη τη διρκεια της αναμτρησης, ταν αντερη και καλτερη και χωρς να αντιμετωπσει ιδιατερα προβλματα, φτασε εκολα και νετα στην επτευξη 8 γκολ. Αρχικ προηγθηκε με 3-0, εν συνεχεα οι Vatos Locos μεωσαν σε 3-1, πετυχανοντας το μοναδικ τους τρμα στο ματς και στην επανληψη βρκαν 5 φορς ακμη το δρμο προς τα δχτυα, φτνοντας στην τελικ επικρτηση με 8-1.
Σε να ανοικτ ματς, με τις δο ομδες να ρχνουν το βρος τους κυρως στην επθεση, αφνοντας σε δετερο ρλο την μυνα, ο Δας επικρτησε της Φιλας με 9-4. Ο Δας ταν καλτερος στη μεγαλτερη διρκεια του ματς, δημιοργησε περισστερες φσεις για γκολ, ταν πιο απειλητικς και αποτελεσματικς στις επιθσεις του και σαφς αντερος ποιοτικ σημεωσε 9 τρματα, ναντι μλις τεσσρων της Φιλας, η οποα προσπθησε, αλλ δεν μπρεσε να ακολουθσει το ρυθμ του αντιπλου της, γνωρζοντας δκαια την ττα.
Συναρπαστικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στον Αστρα και τους Μηχανικος, που βρκε νικητ τον πρτο με 3-2. Ο αγνας ταν αρκετ δυνατς και εχε μια γρια ομορφι, με τις δο ομδες να παζουν γργορο ποδσφαιρο, την μπλα συνεχς πνω-κτω, δημιουργντας αρκετς ευκαιρες για γκολ. Ο Αστρας ταν ελαφρ καλτερος και πιο επιθετικς, παρνοντας προβδισμα δο φορς στο σκορ, με 1-0 και 2-1, οι Μηχανικο μως δεν το βαλαν κτω, χτπησαν στα σα το ματς και κατφεραν σε ισριθμες περιπτσεις να ισοφαρσουν, σε 1-1 και 2-2. Εχαν μλιστα τις ευκαιρες να πετχουν τη μεγλη ανατροπ και να προηγηθον με 3-2, σε δο περιπτσεις με πολ καλ σουτ, που εξουδετρωσε ο τερματοφλακας του Αστρα, ο οποος πεσε στο φινλε του αγνα και στην τελευταα σχεδν φση πρε τη νκη με 3-2, χρης σε σουτ και κντρα της μπλας.
Καλτεροι οι Old Boys και πιο αποτελεσματικο στις επιθσεις τους, πραν τη νκη με αντιπλους τους Συνθεις Υποπτους με 5-2. Οι Old Boys ταν ελαφρ αντεροι στο ματς, εχαν το προβδισμα στο σκορ, το οποο αξησαν στο Β ημχρονο και σχετικ εκολα κρτησαν, φτνοντας στην επικρτηση με 5-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 3ης αγωνιστικς:
LOCOMONDO-ΣΑΜΠΑ 2-3
BLACK BIRD-VATOS LOCOS8-1
ΦΙΛΙΑ-ΔΙΑΣ 4-9
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 3-2
OLD BOYS-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 5-2

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar