>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

3/1/2009
9 88 Artisti Macaroni - 11 (03-01-09)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΑ ΜΙΣΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ
 

Η 1η αγωνιστικ του νου χρνου, που ταν και η 11η συνολικ για το 9ο πρωτθλημα 8Χ8 Artisti Macaroni, βρκε τις τρεις ομδες της κορυφς, που διεκδικον τον ττλο, να ξεκινον με νκες τις υποχρεσεις τους. Ο Αστρας επικρτησε στο ντρμπι της ημρας της Loco Mondo με 4-2 και παρμεινε στην κορυφ της κατταξης με 27 βαθμος, πρωταθλητς στου δρμου τα μισ. Η Σμπα ακολουθε σε απσταση αναπνος στη 2η θση με 26, μετ τη νκη της νευ αγνα με 2-0 στα χαρτι επ της Φιλας, εν μια ανσα απ τους δο πρωτοπρους βρσκεται και η Δυτικ Αθνα, στους 25, η οποα επιβλθηκε των Old Boys με 2-0. Στο τελευταο παιχνδι της ημρας, ο Δας νκησε τους Vatos Locos με 6-2.

Αντερος στο Β ημχρονο ο Δας επικρτησε των Vatos Locos με 6-2. Οι Vatos Locos ξεκνησαν καλτερα την αναμτρηση και με αριθμητικ πλεονκτημα και προηγθηκαν με 1-0. Πολ γργορα μως ο Δας ανκαμψε και κατφερε να πετχει την ανατροπ, παρνοντας προβδισμα με 2-1. Μχρι τη λξη του Α μρους χθηκαν μερικς καλς ευκαιρες, κυρως απ τους Vatos Locos, εν στην επανληψη, ο Δας ταν καλτερος και παρ τις ευκαιρες που χασαν οι Vatos Locos, ο Δας ταν εκενος που πετχαινε τα γκολ, ντας πιο αποτελεσματικς στην τελικ προσπθεια, ανεβζοντας το δεκτη του σκορ στο 6-1. Οι Vatos Locos το μνο που κατφεραν ταν να μεισουν και να διαμορφσουν το τελικ 6-2.

Ο Αστρας ταν ο νικητς του ντρμπι της ημρας, επικρατντας της Loco Mondo με 4-2. Η Loco Mondo ξεκνησε πολ καλτερα την αναμτρηση και χασε δο εξαιρετικς ευκαιρες στις αντεπιθσεις, ο Αστρας μως ταν αυτς που νοιξε πρτος το σκορ, στερα απ αδρνεια της μυνας της αντιπλου του. Μχρι το τλος του ημιχρνου δεν σημειθηκε τποτα ιδιατερα, εν στην επανληψη η Loco Mondo μπκε πιο δυνατ και αποφασισμνα στον αγωνιστικ χρο, πεσε τον αντπαλ της και κατφερε να ισοφαρσει σε 1-1, απ λθος της μυνας. Αμεση μως ταν η απντηση του Αστρα, ο οποος επσης απ λθος της μυνας πρε και πλι κεφλι στο σκορ με 2-1. Η Loco Mondo μως δεν το βαλε κτω και ισοφρισε για δετερη φορ σε 2-2. Ο Αστρας μως ταν καλτερος και πιο αποτελεσματικς στις επιθσεις, πετυχανοντας δο γκολ σε δο λεπτ και κλειδνοντας τη νκη, η οποα σφραγστηκε λγο μετ με το τελικ 4-2 και το σφριγμα της λξης της αναμτρησης απ το διαιτητ.

Υστερα απ να μτριο παιχνδι, η Δυτικ Αθνα καλτερη και χωρς να απειληθε ιδιατερα απ τους Old Boys επικρτησε με 2-0. Η Δυτικ Αθνα εχε την ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων σε λη τη διρκεια του ματς, δεν δημιοργησε μεγλες ευκαιρες, κατφερε μως να πετχει απ να γκολ σε κθε ημχρονο, να διατηρσει νετα το προβδισμα και με καλ τακτικ να φτσει στην εκολη νκη με 2-0.

Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε η Σμπα με αντπαλο τη Φιλα, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι η Σμπα κατκτησε νετα και ξεκοραστα τους τρεις βαθμος, φτνοντας τους 26 και παραμνοντας στη 2η θση της κατταξης, σε απσταση αναπνος απ τον πρωτοπρο Αστρα.

Συνοπτικ τα αποτελσματα της 11ης αγωνιστικς:
ΦΙΛΙΑ-ΣΑΜΠΑ 0-2
VATOSLOCOS-ΔΙΑΣ 2-6
OLD BOYS-ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ 0-2
ΑΣΤΕΡΑΣ-LOCO MONDO 4-2

20/12/2008
9 88 Artisti Macaroni - 10 (20-12-08)

ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
 
Με νκες συνχισαν τις υποχρεσεις τους στο 9ο πρωτθλημα 8Χ8 Artisti Macaroni οι ομδες που προπορεονται στην κατταξη. Για τη 10η αγωνιστικ, ο Αστρας επικρτησε των Old Boys με 2-0, φτασε τους 24 βαθμος και παρμεινε στην 1η θση. Δετερη εναι η Σμπα με 23 βαθμος, η οποα επιβλθηκε των Μηχανικν με 6-0, εν στην 3η θση βρσκεται η Δυτικ Αθνα με 22 βαθμος, μετ τη νκη της επ των Vatos Locos με 8-3. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, ο Δας κρδισε τους Συνθεις Υποπτους με 2-1, εν η Black Bird πρε τη νκη στα χαρτι με αντπαλο τη Φιλα με σκορ 2-0 νευ αγνα.
Ελαφρ καλτερος ο Δας επικρτησε των Συνθεις Υποπτων με 2-1. Ο Δας ξεκνησε με γργορο γκολ την αναμτρηση, παρνοντας προβδισμα στο σκορ με 1-0, εν στην υπλοιπη διρκεια του Α μρους, μολοντι ο αγνας ταν ανοικτς, δεν δημιουργθηκε καμα καλ ευκαιρα για τις δο ομδες. Στην επανληψη οι δο ομδες συνχιζαν να παζουν ανοικτ, μνο που αυτ τη φορ χασαν πρα πολλς και καλς ευκαιρες. Οι Συνθεις Υποπτοι μπκαν πιο δυνατ στο παιχνδι και ισοφρισαν σε 1-1, εν συνεχεα ο Δας εχε δο δοκρια, δο δοκρια μως εχαν και οι Συνθεις Υποπτοι. Τελικ ο Δας ταν αυτς που πρε τη νκη με 2-1, χρης σε να σουτ στα τελευταα λεπτ του ματς.
Χωρς να αντιμετωπσει την παραμικρ δυσκολα και αντσταση και εκμεταλλευμενη το αριθμητικ πλεονκτημα των δο παικτν, η Σμπα φτασε νετα στην επικρτηση κντρα στους Μηχανικος με 6-0. Η Σμπα εχε την υπεροχ σε λη τη διρκεια του ματς, ταν πολ αντερη, με τους Μηχανικος να προσπαθον, αλλ με πολλς απουσες και πακτες λιγτερο να μην μπορον να πετχουν και πολλ, γνωρζοντας αναπφευκτα την εκολη ττα με 6-0.
Αντερη στο Β ημχρονο η Δυτικ Αθνα επικρτησε των Vatos Locos με 8-3. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στο Α μρος, με τη Δυτικ Αθνα να προηγεται γργορα με 1-0, τους Vatos Locos μως να ισοφαρζουν σε 1-1. Τελικ η Δυτικ Αθνα κατφερε λγο πριν την ανπαυλα να πετχει και δετερο τρμα, εν στην επανληψη ταν αντερη, κυριρχησε πλρως στον αγωνιστικ χρο και ντας καλτερη καθρισε εκολα το ματς, παρνοντας προβδισμα με 7-1. Απλ στα τελευταα λεπτ οι Vatos Locos σημεωσαν κποια γκολ και διαμρφωσαν το τελικ 8-3 της νετης επικρτησης της Δυτικς Αθνας.
Πιο ποιοτικς ο Αστρας νκησε τους Old Boys με 2-0. Το Α ημχρονο του ματς ταν ισορροπημνο, χωρς ιδιατερες φσεις, στην επανληψη μως οι δο ομδες αγωνστηκαν πιο δυνατ, με τους Old Boys να χνουν δο σημαντικς ευκαιρες για γκολ, αμσως μως τον Αστρα να απαντει με γκολ απ κεφαλι και στα τελευταα λεπτ να διαμορφνει με σουτ το 2-0 της νκης του.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πρε η Black Bird με αντπαλο τη Φιλα, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι η Black Bird κατκτησε νετα και ξεκοραστα τους τρεις βαθμος.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 10ης αγωνιστικς:
ΦΙΛΙΑ-BLACK BIRD 0-2
ΣΑΜΠΑ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 6-0
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-VATOSLOCOS 8-3
OLD BOYS-ΑΣΤΕΡΑΣ 0-2
ΔΙΑΣ-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 2-1

15/12/2008
8 88 Novasport F.M. - 11 (15-12-08)

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ
 
Με νκες των πρωτοπρων ολοκληρθηκε η 11η αγωνιστικ του 8ου Πρωταθλματος 8Χ8 Novasport F.M. Η Σπερχειδα επικρτησε της Group Therapy με 4-2, φτασε τους 27 βαθμος και εξακολουθε να οδηγε την κορσα, με τους Μπμπηδες να βρσκονται δο πντους πσω της, μετ τη νκη τους επ των Αετν με 10-1. Στην 3η θση ισοβαθμον με 24 οι Αγιοι, που κρδισαν τους Ρμπελους με 4-2, οι Kariokas, που επιβλθηκαν των Παρεστες με 3-2 και η Typoshirt, που νκησε την Πεζ με 3-2. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, οι Κλτες επικρτησαν της Space με 4-2, τα Καννια κρδισαν τη Fortuna με 6-0 και οι Βαρνοι νκησαν την Brinks με 2-0.
Ελαφρ καλτεροι οι Kariokas επικρτησαν των Παρεστες με 3-2. Οι Kariokas ταν καλτεροι στο Α ημχρονο, εχαν την υπεροχ και προηγθηκαν με 3-0. Στην επανληψη χασαν ευκαιρες για να αυξσουν και λλο το δεκτη του σκορ, χωρς αποτλεσμα μως, μετ τα μισ του Β μρους μως οι Παρεστες ανλαβαν τα ηνα του αγνα, πεσαν, μεωσαν σε 3-1, χασαν ευκαιρες, εν διαμρφωσαν το τελικ 3-2 στο τελευταο δευτερλεπτο του ματς, που πλον δεν υπρχε λλος χρνος για κτι καλτερο.
Με ανατροπ οι Αγιοι επικρτησαν των Ρμπελων με 4-2. Οι Ρμπελοι μπκαν δυνατ στον αγωνιστικ χρο και αιφνιδασαν τους αντιπλους τους, πετυχανοντας το 1-0, μσα σε δο λεπτ μως οι Αγιοι αντρεψαν το σκορ, παρνοντας προβδισμα με 2-1. Στην επανληψη οι Αγιοι ταν αντεροι, σημεωσαν δο ακμη τρματα, εν οι Ρμπελοι το μνο που κατφεραν παρ την πεσ τους ταν να μεισουν σε 4-2 στο φινλε, διαμορφνοντας το τελικ αποτλεσμα.
Εχοντας την πρωτοβουλα των κινσεων στη μεγαλτερη διρκεια του ματς οι Κλτες κρδισαν τη Space με 4-2. Μετ την αρχικ ισορροπα στο παιχνδι και την επτευξη ενς τρματος για την κθε ομδα, οι Κλτες επβαλαν το ρυθμ τους, παρνοντας προβδισμα με 3-1. Στο φινλε του ημιχρνου μως η Space μεωσε σε 3-2, αλλ στην επανληψη οι Κλτες χοντας την κατοχ βρκαν το δρμο για το 4-2, το οποο κρτησαν ως το τλος, χωρς να απειληθον ιδιατερα, παρνοντας τη νκη.
Αντερα και χωρς να αντιμετωπσουν το παραμικρ πρβλημα, τα Καννια επικρτησαν της Fortuna με 6-0. Με καλ μυνα, σωστς και αποτελεσματικς επιθσεις, τα Καννια εχαν την υπεροχ στο ματς και πολ νετα φτασαν στην εκολη επικρτηση, που τα κρατει ψηλ στη βαθμολογα.
Με να γκολ στο τλος η Typoshirt επιβλθηκε της Πεζ με 3-2. Το Α ημχρονο δεν επεφλασσε ιδιατερες συγκινσεις, με αποτλεσμα το μηδν, στην επανληψη μως ο αγνας κλησε διαφορετικ. Πρτη η Πεζ νοιξε το σκορ, για να ισοφαρσει σχετικ γργορα η Typoshirt, πλι μως η Πεζ πρε προβδισμα με 2-1. Αμεση μως ταν και πλι η απντηση της Typoshirt, που ισοφρισε για δετερη φορ σε 2-2, το τρτο γκολ μως ρθε απ εκενη στο τλος, παρνοντας τη σημαντικ νκη με 3-2.
Με αντεπθεση διαρκεας στο Β ημχρονο η Σπερχειδα επικρτησε της Group Therapy με 4-2. Στο Α μρος η Group Therapy κντραρε στα σα την αντπαλ της, ταν καλτερη και προηγθηκε με 2-1. Στην επανληψη μως η Σπερχειδα ανβασε την απδοσ της και πτυχε την ανατροπ, διαμορφνοντας το 1-2 σε 4-2, που ταν και το τελικ αποτλεσμα, ντας καλτερη και πιο επιθετικ, με την Group Therapy μως να χνει και εκενη σημαντικς ευκαιρες, κυρως προς το τλος του ματς.
Με πολ καλ εμφνιση του τερματοφλακ τους οι Βαρνοι επικρτησαν της Brinks με 2-0. Οι Βαρνοι ταν ελαφρς καλτεροι, πτυχαν απ να γκολ σε κθε ημχρονο και με καλ μυνα, φτασαν στη δκαιη νκη.
Σε να ματς που δεν χρζει κριτικς, οι Μπμπηδες επικρτησαν πολ νετα των Αετν με 10-1, χνοντας ευκαιρες για ακμη μεγαλτερο σκορ.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 11ης αγωνιστικς:
GROUP THERAPY-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 2-4
KARIOKAS-ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ 3-2
ΑΓΙΟΙ-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 4-2
SPACE-ΚΕΛΤΕΣ 2-4
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-AETOI 10-1
TYPOSHIRT-ΠΕΖΗ 3-2
ΚΑΝΟΝΙΑ-FORTUNA 6-0
BRINKS-ΒΑΡΩΝΟΙ 0-2

13/12/2008
9 88 Artisti Macaroni - 9 (13-12-08)

ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ
 
Ιδια και απαρλλαχτη παρμεινε η κατσταση στις πρτες θσεις του 9ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni, αφο κατ τη διεξαγωγ της 9ης αγωνιστικς, λοι οι πρωτοπροι συνχισαν με νκες τις υποχρεσεις τους, τσι η βαθμολογικ διαφορ των τεσσρων πρτων ομδων δεν αλλοιθηκε. Ο Αστρας νκησε δσκολα τους Vatos Locos με 6-4 και παρμεινε στην κορυφ της κατταξης με 21 βαθμος, ναν περισστερο απ τη δετερη Σμπα, η οποα επικρτησε του Δα με 3-1. Στην τρτη θση με 19 βαθμος ισοβαθμον η Δυτικ Αθνα, που νκησε τους Συνθεις Υποπτους με 2-1 και οι Loco Mondo, που πραν στα χαρτι τη νκη με αντπαλο τη Φιλα με 2-0 νευ αγνα. Στο τελευταο παιχνδι της ημρας οι Μηχανικο επιβλθηκαν της Black Bird με 6-2.
Αντεροι οι Μηχανικο επιβλθηκαν της Black Bird με 6-2. Μολοντι στα πρτα λεπτ του ματς η Black Bird εχε την υπεροχ και δημιοργησε ευκαιρες, στη συνχεια οι Μηχανικο ανλαβαν την πρωτοβουλα των κινσεων και κατφεραν στο δετερο μισ του Α μρους να πετχουν πντε γκολ, κλειδνοντας ουσιαστικ τη νκη. Στην επανληψη η αναμτρηση ταν ισορροπημνη, με την Black Bird να πιζει, τη διαφορ του σκορ μως να εναι πολ μεγλη για να ανατραπε. Το μνο που μπρεσε λοιπν ταν να μεισει σε 5-1, εν να γκολ για κθε ομδα στα τελευταα λεπτ του ματς διαμρφωσε το τελικ 6-2 της σημαντικς νκης των Μηχανικν.
Μολοντι αγωνστηκε με ναν πακτη λιγτερο, ο Δας παρουσιστηκε σο μποροσε πιο ανταγωνιστικς απναντι στη Σμπα, γνωρζοντας μως την ττα με 3-1. Μετ την αρχικ ισορροπα στο παιχνδι, ο Δας κατφερε να προηγηθε με ωραο σουτ, εν στη συνχεια η Σμπα πεσε αρκετ τον αντπαλ της και λγο πριν την ολοκλρωση του ημιχρνου μπρεσε να ισοφαρσει σε 1-1. Στην επανληψη η Σμπα ταν καλτερη, εχε την υπεροχ και απρροια της ανωτερτητς της ταν να σημεισει δο γκολ, διαμορφνοντας το 3-1. Αυτ ταν και το τελικ αποτλεσμα του αγνα, παρ τις προσπθειες του Δα να μεισει το σκορ, χοντας μερικ καλ σουτ, εν και η Σμπα χασε αρκετς και σημαντικς ευκαιρες για ακμη μεγαλτερο σκορ.
Υστερα απ να μτριο παιχνδι, η Δυτικ Αθνα επιβλθηκε των Συνθεις Υποπτων με 2-1. Η Δυτικ Αθνα εχε την ελαφρ πρωτοβουλα στο Α μρος, που και μπρεσε να προηγηθε με 1-0, εν στην επανληψη οι Συνθεις Υποπτοι ανβασαν την απδοσ τους και κατφεραν να ισοφαρσουν σε 1-1. Τελικ η Δυτικ Αθνα πρε τη νκη με 2-1, αν και δεν ταν καλτερη, χρης μως στην ποιτητ της, ναντι των αντιπλων της.
Παρ το γεγονς τι αγωνστηκε με ναν πακτη λιγτερο και δυσκολετηκε μλιστα αρκετ, ο Αστρας πρε τη νκη με αντπαλο τους Vatos Locos με 6-4. Οι Vatos Locos ξεκνησαν αρκετ δυνατ την αναμτρηση και κατφεραν να προηγηθον με 1-0. Στη συνχεια ο Αστρας πεσε τους αντιπλους του, ταν καλτερος και μπρεσε να πετχει την ανατροπ του σκορ, παρνοντας κεφλι με 3-1. Λγο πριν την ολοκλρωση του Α μρους μως οι Vatos Locos μεωσαν σε 3-2, παραμνοντας ζωντανο στη διεκδκηση του ματς. Στις αρχς της επανληψης μλιστα, αιφνιδιζοντας τον Αστρα, πως και στην ναρξη του αγνα, πτυχαν αυτο με τη σειρ τους τη δικ τους ανατροπ, μετατρποντας το εις βρος τους 3-2, σε υπρ τους 4-3. Ο Αστρας ευτχησε να ισοφαρσει σχεδν αμσως σε 4-4 και λγο αργτερα να ολοκληρσει τη δετερη ανατροπ του στο παιχνδι, παρνοντας και πλι κεφλι στο σκορ με 5-4. Οι Vatos Locos δεν κατφεραν να απαντσουν αυτ τη φορ και τελικ ο Αστρας κλεισε το σκορ, διαμορφνοντας στο φινλε του ματς το τελικ 6-4 της δσκολης επικρτησς του.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πραν οι Loco Mondo με αντπαλο τη Φιλα, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι οι Loco Mondo κατκτησαν νετα και ξεκοραστα τους τρεις βαθμος, παραμνοντας σε απσταση αναπνος απ την κορυφ.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 9ης αγωνιστικς:
LOCO MONDO-ΦΙΛΙΑ 2-0
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ-BLACK BIRD 6-2
ΣΑΜΠΑ-ΔΙΑΣ 3-1
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 2-1
ΑΣΤΕΡΑΣ-VATOS LOCOS 6-4

8/12/2008
8 88 Novasport F.M. - 10 (08-12-08)

ΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ
 
Η Σπερχειδα ταν η μεγλη νικτρια του ντρμπι της 10ης αγωνιστικς του 8ου Πρωταθλματος 8Χ8 Novasport F.M. Μετ τη νκη της επ των Kariokas με 6-1 φτασε τους 24 βαθμος και σκαρφλωσε μνη πρτη στην κορυφ της κατταξης. Στη 2η θση βρσκονται οι Μπμπηδες με 22 βαθμος, οι οποοι κρδισαν τη Space με 5-2, εν την 3η θση με 21 βαθμος μοιρζονται οι Kariokas, με την Typoshirt, που επιβλθηκε των Ρμπελων με 4-2 και τους Αγιους, που νκησαν την Πεζ με 6-3. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, η Group Therapy πτυχε την πρτη της νκη στο πρωτθλημα, επικρατντας των Παρεστες με 3-1, η Fortuna επιβλθηκε των Βαρνων με 4-3, οι Κλτες κρδισαν τους Αετος με 6-0 και τα Καννια νκησαν την Brinks με 7-2.
Πραγματοποιντας εξαιρετικ εμφνιση, η Group Therapy επικρτησε των Παρεστες με 3-1, πανηγυρζοντας την πρτη της νκη στο πρωτθλημα. Η Group Therapy ξεκνησε εντυπωσιακ την αναμτρηση, εχε την πλρη υπεροχ στο Α ημχρονο και παζοντας εξαιρετικ προηγθηκε με 3-0. Στην επανληψη οι Παρεστες μπκαν δυνατ στον αγωνιστικ χρο, πεσαν την αντπαλ τους, μεωσαν σε 3-1, αλλ μχρις εκε. Η Group Therapy λεγξε το ρυθμ του ματς και παρ την πεση που δχτηκε ξαν στα τελευταα λεπτ, κρτησε το 3-1 και τη σημαντικ νκη.
Τη νκη με 4-3 επ των Βαρνων πρε η Fortuna. Η Fortuna ξεκνησε καλτερα το ματς, εχε την πρωτοβουλα των κινσεων στο Α ημχρονο και προηγθηκε με 2-0. Στις αρχς της επανληψης να γκολ για κθε ομδα διαμρφωσε το 3-1 υπρ της Fortuna, εν στη συνχεια οι Βαρνοι πεσαν, χασαν δο πολ καλς ευκαιρες για γκολ, μεωσαν τελικ σε 3-2, αλλ η Fortuna στην αντεπθεση κανε το 4-2. Το μνο που κατφεραν οι Βαρνοι ταν να μεισουν στο τελικ 4-3 στο τελευταο δευτερλεπτο του αγνα.
Με αντεπθεση διαρκεας στο Β ημχρονο οι Αγιοι κρδισαν την Πεζ με 6-3. Η Πεζ ξεκνησε καλτερα την αναμτρηση, ταν πιο σταθερ στο Α μρος και πρε κεφλι στο σκορ με 2-0. Στην επανληψη οι Αγιοι ανβασαν την απδοσ τους, παιξαν πολ καλ ποδσφαιρο και με συνεχες επιθσεις κατφεραν να ανατρψουν πλρως το σκηνικ του παιχνιδιο, παρνοντας προβδισμα με 5-2. Η Πεζ μεωσε προς στιγμ σε 5-3, αλλ οι Αγιοι ταν εκενοι που κλεισαν το σκορ, διαμορφνοντας το τελικ 6-3.
Χωρς να αντιμετωπσουν την παραμικρ δυσκολα οι Κλτες νκησαν τους Αετος με 6-0. Οι Κλτες ταν αντεροι σε λη τη διρκεια του ματς, εχαν την υπεροχ και φτασαν νετα στην επικρτηση. Οι Αετο χασαν κποιες ευκαιρες, κυρως προς το τλος του ματς, χωρς μως να καταφρουν να πετχουν κποιο γκολ, γνωρζοντας τσι μα ακμη ττα, αυτ φορ με 6-0.
Εκμεταλλευμενα το αριθμητικ πλεονκτημα, μιας και η Brinks αγωνστηκε με ναν πακτη λιγτερο, τα Καννια πραν εκολα τη νκη με 7-2. Τα Καννια ταν καλτερα της αντιπλου τους, παιξαν ξυπνα στην επθεση και σωστ στην μυνα, προηγθηκαν με 3-0 και 6-1 και πολ νετα φτασαν στην τελικ επικρτηση με 7-2.
Τη νκη με 4-2 επ των Ρμπελων πρε η Typoshirt. Η Typoshirt εχε την ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων στο Α ημχρονο και προηγθηκε με 1-0, εν στις αρχς του Β μρους οι Ρμπελοι πεσαν και κατφεραν να ισοφαρσουν σε 1-1. Στη συνχεια η Typoshirt ανλαβε τα ηνα του αγνα, εχε την υπεροχ και μσα σε 5 λεπτ πτυχε τρα γκολ, διαμορφνοντας το 4-1. Οι Ρμπελοι μεωσαν στο τλος σε 4-2, διαμορφνοντας απλ το τελικ αποτλεσμα.
Η Σπερχειδα ταν η μεγλη νικτρια του ντρμπι της αγωνιστικς, επικρατντας των Kariokas με 6-1. Το Α ημχρονο ταν απλυτα ισορροπημνο, χωρς τις πολ ευκαιρες, με τις δο ομδες να πηγανουν ισπαλες χωρς σκορ στην ανπαυλα. Στην επανληψη η Σπερχειδα μπκε δυνατ στο ματς, πτυχε γργορα δο γκολ, στο καπκι μως οι Kariokas μεωσαν σε 2-1. Η Σπερχειδα μως ταν καλτερη, παιξε καλτερα, εχε την υπεροχ και μσα σε 5 λεπτ διαμρφωσε το 5-1, καθαρζοντας την υπθεση νκη και απλ στο τλος κλεισε το σκορ, κνοντας το 6-1.
Ανεβζοντας στροφς στο δετερο μισ του Β μρους οι Μπμπηδες νκησαν τη Space με 5-2. Οι Μπμπηδες εχαν την υπεροχ στο Α ημχρονο και προηγθηκαν με 2-0. Στην επανληψη η Space βελτιθηκε και κατφερε να ισοφαρσει σε 2-2, σχεδν αμσως μως οι Μπμπηδες καναν το 3-2. Οι Μπμπηδες διατρησαν την υπεροχ και στη συνχεια και με δο ακμη γκολ διαμρφωσαν το 5-2, παρνοντας εκολα στο τλος τη νκη.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 10ης αγωνιστικς:
GROUP THERAPY-ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ 3-1
ΑΓΙΟΙ-ΠΕΖΗ 6-3
KARIOKAS-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 1-6
SPACE-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2-5
TYPOSHIRT-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 4-2
ΚΕΛΤΕΣ-ΑΕΤΟΙ 6-0
ΚΑΝΟΝΙΑ-BRINKS 7-2
ΒΑΡΩΝΟΙ-FORTUNA 3-4

6/12/2008
9 88 Artisti Macaroni - 8 (06-12-08)

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ O ΑΣΤΕΡΑΣ
 
Με αμεωτη νταση συνεχζεται το 9ο πρωτθλημα 8Χ8 Artisti Macaroni. Μετ τη διεξαγωγ της 8ης αγωνιστικς, εχαμε να αλλαγ στην κορυφ της κατταξης, καθς ο Αστρας σκαρφλωσε στην 1η θση με 18 βαθμος, μετ τη δσκολη νκη του επ των Συνθεις Υππτων με 3-2. Η Σμπα πεσε στη 2η θση με 17 βαθμος, καθς αναδεχτηκε ισπαλη 1-1 με τη Δυτικ Αθνα, η οποα εναι 3η με 16 βαθμος, σους χουν και οι Loco Mondo, οι οποοι αναδεχτηκαν ισπαλοι 4-4 με τους Μηχανικος. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, η Black Bird επικρτησε του Δα με 12-3, εν οι Old Boys πραν στα χαρτι τη νκη με σκορ 2-0 νευ αγνα κντρα στη Φιλα.
Υστερα απ να συγκλονιστικ παιχνδι, με συναρπαστικ εξλιξη, Loco Mondo και Μηχανικο αναδεχτηκαν ισπαλοι με 4-4. Οι Loco Mondo ξεκνησαν καλτερα την αναμτρηση, εχαν την ελαφρ υπεροχ και κατφεραν με ικαντητα και τχη να πετχουν τρα γκολ στο Α ημχρονο, παρνοντας ξεκθαρο προβδισμα για τη νκη. Οι Μηχανικο ισορρπησαν κπως την κατσταση στα τλη του Α μρους και μεωσαν σε 3-1, λγο πριν την ανπαυλα. Στην επανληψη οι Μηχανικο αιφνιδασαν τους αντιπλους τους και μσα σε λγα λεπτ σημεωσαν δο γκολ, ισοφαρζοντας σε 3-3. Πολ γργορα μως οι Loco Mondo πραν και πλι κεφλι στο σκορ με 4-3, αλλ οι Μηχανικο δεν το βαλαν κτω, μολοντι αγωνζονταν με ναν πακτη λιγτερο σε λη τη διρκεια του ματς πεσαν και ευτχησαν να ισοφαρσουν σε 4-4. Στα τελευταα λεπτ το ματς νοιξε, οι δο ομδες αναζτησαν να ακμη γκολ, χωρς αποτλεσμα μως και κποιες σημαντικς ευκαιρες και τσι το τελικ σφριγμα τις βρκε ισπαλες με 4-4.
Υστερα απ να ισορροπημνο παιχνδι σε λη τη διρκει του, Σμπα και Δυτικ Αθνα αναδεχτηκαν απλυτα δκαια ισπαλες με 1-1. Τα δο γκολ επιτεχθηκαν στο Α μρος, με ωραα σουτ. Πρτη το σκορ νοιξε η Δυτικ Αθνα με εκτλεση φουλ, λγα λεπτ αργτερα μως να μακριν σουτ απ πλευρς Σμπα φερε την ισοφριση. Στην επανληψη η Σμπα ταν ελαφρ καλτερη, λγο πιο απειλητικ, δεν κατφερε μως να βρει το δρμο προς τα δχτυα. Κτι λλο σημαντικ δεν σημειθηκε και τσι χωρς ιδιατερες συγκινσεις οδηγηθκαμε στο δκαιο ισπαλο 1-1.
Σε να ματς που δεν χρζει ιδιατερης κριτικς, η Black Bird επιβλθηκε πιο εκολα και νετα και απ προπνηση του Δα με 12-3. Ο Δας αγωνστηκε με δο πακτες λιγτερους, λγω των πολλν απουσιν που εχε και τσι ο αγνας εχε τυπικ διαδικασα. Η Black Bird χωρς να αντιμετωπσει την παραμικρ αντσταση φτασε στην ευρεα νκη με 12-3, με τη διαφορ δυναμικτητας ανμεσα στις δο ομδες και με βση την εδικ διαμορφωμνη κατσταση, να εναι τερστια.
Το χρο με τα μτια του εδε ο Αστρας, ο οποος με δο σουτ στα τελευταα λεπτ του αγνα πρε τη δσκολη νκη με αντπαλο τους Συνθεις Υποπτους με 3-2. Ο Αστρας αγωνστηκε με ναν πακτη λιγτερο, παρλα αυτ εχε την κατοχ της μπλας και μλιστα νοιξε πρτος το σκορ για το 1-0. Οι Συνθεις Υποπτοι μως βελτινοντας την αμυντικ τους λειτουργα και παζοντας με τις αντεπιθσεις, κατφεραν να εκμεταλλευτον τα κεν στην μυνα των αντιπλων τους και να πετχουν την ανατροπ, παρνοντας κεφλι στο σκορ με 2-1. Στην επανληψη ο Αστρας πεσε, εχε την υπεροχ, η οποα τελικ καρποφρησε στα τελευταα λεπτ του ματς, ταν με δο σουτ σε διστημα μερικν δευτερολπτων, πτυχε δο γκολ και πρε προβδισμα με 3-2. Οι Συνθεις Υποπτοι προσπθησαν για την ισοφριση στο φινλε και μλιστα χασαν μοναδικ διπλ ευκαιρα σε σουτ, αλλ την πρτη φορ ο τερματοφλακας του Αστρα και τη δετερη το δοκρι, διατρησαν το 3-2 υπρ του Αστρα, ο οποος κρτησε τη νκη ως το τελευταο σφριγμα.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 2-0 νευ αγνα πραν οι Old Boys με αντπαλο τη Φιλα, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι οι Old Boys με τους τρεις νετους και ξεκοραστους βαθμος που κατκτησαν παρμειναν πολ ψηλ στην κατταξη, αποτελντας την ευχριστη κπληξη του πρωταθλματος.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 8ης αγωνιστικς:
LOCOMONDO-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 4-4
ΔΙΑΣ-BLACK BIRD 3-12
ΣΑΜΠΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ 1-1
ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ-ΑΣΤΕΡΑΣ 2-3
ΦΙΛΙΑ-OLD BOYS 0-2

2/12/2008
12 77 Sporday - 5 (02-12-08)

ΜΟΝΗ ΠΡΩΤΗ Η F.K.
 
Μνη πρτη στην κορυφ του 12ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday σκαρφλωσε η F.K. μετ τη διεξαγωγ της 5ης αγωνιστικς. Η F.K. επικρτησε εκολα της Spare Service με 14-3 και φτασε τους 15 βαθμος, πετυχανοντας το 5 στα 5, εν στη 2η θση με 13 βαθμος βρσκεται η BSB, η οποα αναδεχτηκε ισπαλη χωρς τρματα με την Oktana. Στο λλο παιχνδι της ημρας, η Goodys επιβλθηκε της Square Pants με 4-3.
Πρα πολ εκολα η F.K. επικρτησε της Spare Service με 14-3 και κανε το 5Χ5 στο πρωτθλημα, ανεβανοντας μνη πρτη στην κορυφ της κατταξης. Η αναμτρηση δεν χρζει ιδιατερης κριτικς, αφο η F.K. ταν η απλυτη κυραρχος σε λη τη διρκει της και χωρς να συναντσει την παραμικρ δυσκολα και αντσταση φτασε νετα στην ευρεα νκη με 14-3. Χαρακτηριστικ της ανωτερτητας της F.K. στο παιχνδι ταν το γεγονς τι φτασε να προηγεται με 8-1 και συνεχς αξανε τη διαφορ για να φτσει στον τελικ 14-3.
Υστερα απ να ισορροπημνο Α ημχρονο, που οι δο ομδες χωρς ιδιατερες φσεις αναδεχτηκαν ισπαλες 0-0, η Goodys πρε τη νκη στην επανληψη με αντπαλο τη Square Pants με 4-3. Ο αγνας νοιξε στο Β μρος και μολοντι η Square Pants αγωνιζταν με ναν πακτη λιγτερο, κρατοσε μια χαρ. Κατφερε μλιστα να προηγηθε με 1-0, αλλ η Goodys μσα σε λγα λεπτ αντρεψε το σκορ, παρνοντας κεφλι με 2-1. Η Square Pants μως ισοφρισε αμσως σε 2-2, αλλ η Goodys κανε γργορα το 3-2, για να ισοφαρσει και πλι αμσως η Square Pants σε 3-3. Τελικ η μπλια κθισε στην Goodys, η οποα με να σουτ στα τελευταα δευτερλεπτα πρε τη νκη με 4-3.
Υστερα απ να μτριο παιχνδι BSB και Oktana αναδεχτηκαν ισπαλες χωρς τρματα. Το Α ημχρονο ταν μτριο, χωρς καμα σημαντικ ευκαιρα για τις δο ομδες, οι οποες αναπφευκτα οδηγθηκαν χωρς σκορ στην ανπαυλα. Στην επανληψη ο αγνας γινε πιο δυνατς, η BSB πεσε περισστερο για το γκολ, δεν κατφερε μως να δημιουργσει τη σπουδαα φση, πλην μερικν σουτ. Η Oktana ριξε το βρος της περισστερο στην μυνα, δεν απελησε στην επθεση και τσι χωρς ιδιατερες συγκινσεις το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε τις δο ομδες ισπαλες με 0-0.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 3-0 νευ αγνα πρε το Coco Café με αντπαλο τη Lateau, η οποα αποχρησε απ το πρωτθλημα.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 5ης αγωνιστικς:
COCO CAFÉ-LATEAU 3-0
SQUARE PANTS-GOODYS 3-4
F.K.-SPARE SERVICE 14-3
OKTANA-BSB 0-0

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar