>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

19/1/2009
8 88 Novasport F.M. - 14 (19-01-09)

ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ
 

Παρ την απλεια βαθμν που εχε, καθς αναδεχτηκε ισπαλη 4-4 με τα Καννια, η Σπερχειδα παρμεινε στην κορυφ της κατταξης του 8ου Πρωταθλματος 8Χ8 Novasport F.M. μετ και τη διεξαγωγ της 14ης αγωνιστικς, χοντας 34 βαθμος. Στη 2η θση ακολουθον οι Αγιοι με 33, οι οποοι κρδισαν τη Space με 10-0. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, οι Κλτες επικρτησαν των Ρμπελων με 3-2, οι Βαρνοι επιβλθηκαν των Παρεστες με 7-4, η Typoshirt νκησε τους Αετος με 3-1, η Fortuna κρδισε την Group Therapy με 4-3, η Brinks επικρτησε των Kariokas με 3-1 και η Πεζ επιβλθηκε των Μπμπηδων με 3-2.

Παζοντας με δο πακτες λιγτερους, τα πργματα για τη Space ταν πολ δσκολα κντρα στους Αγιους, οι οποοι εκμεταλλετηκαν το σημαντικ αριθμητικ πλεονκτημα και φτασαν νετα στη νκη με 10-0.

Ελαφρ καλτεροι οι Κλτες πραν τη νκη με αντιπλους τους Ρμπελους με 3-2. Οι Κλτες εχαν διαρκς το προβδισμα στο σκορ, με 1-0 και 3-1, τους Ρμπελους να μεινουν σε 3-2, αλλ τους Κλτες να διατηρον χωρς πρβλημα το προβδισμα και να φτνουν στην επικρτηση.

Παζοντας εξαιρετικ στο Α ημχρονο οι Βαρνοι προηγθηκαν με 5-1 των Παρεστες και παρ την ισορροπα του Β ημιχρνου και τα γκολ που επιτεχθηκαν και απ τις δο ομδες, τποτα δεν λλαξε και οι Βαρνοι πραν τη νκη με 7-4.

Στο Α ημχρονο διαμορφθηκε το τελικ σκορ της αναμτρησης της Typoshirt με τους Αετος, που βρκε νικτρια την πρτη με 3-1. Η Typoshirt ταν καλτερη στο Α μρος, προηγθηκε με 3-1, εν στην επανληψη οι δο ομδες δημιοργησαν φσεις, χωρς την επτευξη κποιου γκολ μως, με αποτλεσμα να παραμενει το 3-1 της νκης της Typoshirt.

Με να γκολ στα τελευταα λεπτ η Fortuna κρδισε την Group Therapy με 4-3. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη, πρτα η Group Therapy προηγθηκε με 2-1, εν συνεχεα η Fortuna πρασε μπροστ στο σκορ με 3-2, η Group Therapy ισοφρισε σε 3-3, αλλ τελικ η Fortuna στθηκε πιο τυχερ και ικαν στο φινλε, παρνοντας τη νκη με 4-3.

Ισπαλοι 4-4 αναδεχτηκαν Σπερχειδα και Καννια. Η Σπερχειδα προηγθηκε με 1-0, τα Καννια καναν την ανατροπ και πραν προβδισμα με 3-1, με να ανατροπ μως η Σπερχειδα πρε κεφλι στο σκορ με 4-3. Τελικ τα Καννια ισοφρισαν σε 4-4, που ταν και το τελικ αποτλεσμα, καθς στα τελευταα λεπτ δεν δημιουργθηκε κποια φση.

Το πολ καλ πρτο ημχρονο της Brinks της δωσε τη νκη κντρα στους Kariokas με 3-1. Στο Α μρος η Brinks προηγθηκε με 3-0, στην επανληψη οι Kariokas ανβασαν την απδοσ τους, χασαν ευκαιρες, το μνο που κατφεραν μως ταν να μεισουν σε 3-1, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της νκης της Brinks.

να πναλτι κρινε την αναμτρηση των Μπμπηδων με την Πεζ, που βρκε νικτρια τη δετερη με 3-2. Η Πεζ προηγθηκε με 2-0, οι Μπμπηδες ισοφρισαν σε 2-2, η Πεζ μως πρε τη νκη με 3-2, χρη σε εστοχη εκτλεση πναλτι.

Συνοπτικ τα αποτελσματα της 14ης αγωνιστικς:

GROUPTHERAPY-FORTUNA 3-4

SPACE-ΑΓΙΟΙ 0-10

ΑΕΤΟΙ-TYPOSHIRT 1-3
KARIOKAS-BRINKS 1-3
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-ΚΑΝΟΝΙΑ 4-4
ΚΕΛΤΕΣ-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 3-2
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-ΒΑΡΩΝΟΙ 4-7
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-ΠΕΖΗ 2-3

17/1/2009
88 - 2 (17-01-09)

ΗΤΤΕΣ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡΙ
 

Στην κυριολεξα καταποντστηκαν τα φαβορ στη 2η αγωνιστικ του Κυπλλου Σαββτου 8Χ8, αφο πλην της Loco Mondo, λοι οι υπλοιποι γνρισαν την ττα. Για τον 1ο μιλο, η Black Bird κρδισε τον Αστρα με 7-3 και εναι μνη πρτη στην κορυφ της κατταξης με 6 βαθμος, εν ο Αστρας παραμνει στους μηδν. Στο λλο ματς, οι Vatos Locos επικρτησαν της Δυτικς Αθνας με 4-2 και την πιασαν στη 2η θση με 3 βαθμος, εν χωρς βαθμ εναι και οι Old Boys. Για το 2ο μιλο, οι Μηχανικο επιβλθηκαν της Σμπα με 2-1 και σκαρφλωσαν μνοι πρτοι στην κορυφ της κατταξης με 6 βαθμος, εν η Σμπα παρμεινε στους 3, σους χει πλον και η Loco Mondo, μετ τη νκη της επ των Συνθεις Υποπτων με 4-2, οι οποοι παραμνουν χωρς πντο, πως και ο Δας.

Μολοντι αγωνστηκαν με τρεις πακτες λιγτερους, οι Συνθεις Υποπτοι πλεψαν σο περισστερο μποροσαν το ματς με τη Loco Mondo, αλλ τελικ γνρισαν την ττα με 4-2. Η Loco Mondo ξεκνησε δυνατ την αναμτρηση, πετυχανοντας δο γργορα γκολ, στη συνχεια μως οι πακτες της χαλρωσαν, με αποτλεσμα οι Συνθεις Υποπτοι να βρουν την ευκαιρα να μεισουν σε 2-1. Μολοντι η Loco Mondo σημεωσε και τρτο τρμα, οι Συνθεις Υποπτοι δεν το βαλαν κτω και μεωσαν εκ νου σε 3-2, απειλντας μλιστα για την ισοφριση. Τελικ η Loco Mondo δεν αυτοκτνησε και με σοβαρτητα διαμρφωσε το 4-2, που ταν και το τελικ αποτλεσμα.

Πετυχανοντας την ανατροπ στην επανληψη οι Μηχανικο πραν τη νκη κντρα στη Σμπα με 2-1. Το Α ημχρονο ταν ισορροπημνο, χωρς πολλς φσεις και μνο τη Σμπα να απειλε στα τελευταα λεπτ με δο καλς ευκαιρες. Στην επανληψη η Σμπα μπκε πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο, νοιξε το σκορ με ωραο σουτ, οι Μηχανικο μως ανβασαν την απδοσ τους, πεσαν και κατφεραν σε διστημα πντε λεπτν να πετχουν δο γκολ με εξαιρετικ σουτ, να κνουν την ανατροπ και να προυν προβδισμα στο σκορ με 2-1. Στα τελευταα λεπτ του ματς δεν σημειθηκε τποτα ιδιατερο και οι Μηχανικο πραν τη σημαντικ νκη με 2-1.

Παζοντας το καλτερ της παιχνδι, με 100% αποτελεσματικτητα στις φσεις που δημιοργησε, η Black Bird επικρτησε του Αστρα με 7-3, ο οποος απ την πλευρ του πραγματοποησε το χειρτερ του παιχνδι. Η Black Bird μπκε πολ δυνατ στον αγωνιστικ χρο, προηγθηκε πολ γργορα με 2-0, ο Αστρας μως μεωσε αμσως σε 2-1. Και στη συνχεια μως η Black Bird ταν πολ καλ, με καλ μπλα και ευκαιρες, τις οποες κανε γκολ, ανεβζοντας το δεκτη του σκορ στο 5-1. Η Black Bird δεν απειλθηκε καθλου απ τον αντπαλ της, κλεδωσε νετα τη νκη και στα τελευταα λεπτ με λα να χουν κριθε οι δο ομδες σημεωσαν απ δο γκολ ακμη διαμορφνοντας το τελικ 7-3 της σπουδαας νκης της Black Bird.

Μολοντι προηγθηκε με 2-0 και δειχνε να ελγχει το ρυθμ, η Δυτικ Αθνα γνρισε αναπντεχη ττα με 4-2 απ τους Vatos Locos οι οποοι παιξαν εξαιρετικ σε μυνα και επθεση, σημεινοντας επικ ανατροπ και παρνοντας μια μεγλη νκη. Η Δυτικ Αθνα χωρς να παζει καλ λεγχε το ρυθμ του ματς και εχε την ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων, πετυχανοντας δο γκολ και δεχνοντας να οδηγετε σε μια εκολη νκη. Τα πργματα μως δεν εξελχθηκαν καθλου τσι στη συνχεια. Οι Vatos Locos μεωσαν αρχικ πριν την ολοκλρωση του ημιχρνου σε 2-1 και με να ντεμαρζ στην επανληψη πτυχαν την ολικ ανατροπ, φτνοντας σε μια σπουδαα επικρτησε με 4-2. Παζοντας εξαιρετικ σε μυνα και επθεση, περιρισαν σε παθητικ ρλο την αντπαλ τους και με ανεβασμνη ψυχολογα και κυρως αυτοπεποθηση, τι καναν τους βγαινε και με ωραα γκολ πραν τη νκη με 4-2.

Συνοπτικ τα αποτελσματα της 2ης αγωνιστικς:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ-BLACK BIRD 3-7
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-VATOS LOCOS 2-4
2ος ΟΜΙΛΟΣ
LOCOMONDO-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 4-2
ΣΑΜΠΑ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1-2

14/1/2009
12 77 Sporday - 9 (14-01-09)

ΞΕΦΥΓΕ Η F.K.
 

Μολοντι δεν αγωνστηκε, ταν η μεγλη κερδισμνη της 9ης αγωνιστικς του 12ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Ο λγος για τη F.K., η οποα φτασε τους 24 βαθμος και αποσπστηκε κατ πντε απ την BSB, η οποα γνρισε την ττα στα χαρτι απ την Square Pants με 3-0. Το γεγονς αυτ εκμεταλλετηκε η Oktana, που κρδισε την Goody‘s με 4-2 και την πιασε στη 2η θση, την οποα μοιρζονται πλον χοντας απ 19 βαθμος.

Καλτερη στις αρχς της επανληψης και με να ξσπασμα στο διστημα αυτ, η Oktana κρδισε την Goodys με 4-2 και σκαρφλωσε στη 2η θση της βαθμολογας. Το Α ημχρονο ταν μτριο και ισορροπημνο ανμεσα στις δο ομδες, χωρς φσεις και με την Oktana ελαφρς καλτερη να ανογει το σκορ και να παρνει προβδισμα με 1-0. Στο Β μρος η Oktana μπκε πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο και στα πρτα λεπτ κατφερε να πετχει δο γκολ, κνοντας το 3-0 και να αποφασιστικ βμα για τη νκη. Ο ρυθμς του ματς ταν πολ καλτερος, με φσεις και απ τις δο ομδες, την Goodys να μεινει σε 3-1, να πιζει, να χει δοκρι, αλλ τελικ την Oktana να διαμορφνει στην αντεπθεση το 4-1. Στα τελευταα λεπτ που λα πλον εχαν κριθε, η Goodys ταν αντερη, σημεινοντας μνο να γκολ και διαμορφνοντας απλ το τελικ 4-2 της νκης της Oktana.

Τη νκη στα χαρτι με σκορ 3-0 νευ αγνα πρε η Square Pants με αντπαλο την BSB, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι η BSB χασε δαφος στη μχη με την F.K. για την κατκτηση του ττλου, εν η Square Pants πρε νετα και ξεκοραστα τους τρεις βαθμος.

Συνοπτικ τα αποτελσματα της 9ης αγωνιστικς:

BSB-SQUARE PANTS 0-3
GOODYS-OKTANA 2-4

12/1/2009
8 88 Novasport F.M. - 13 (12-01-09)

ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΕ Η ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ
 
Η Σπερχειδα ταν η μεγλη νικτρια της 13ης αγωνιστικς του 8ου Πρωταθλματος 8Χ8 Novasport F.M., καθς τσι πως διαμορφθηκαν τα αποτελσματα, αποσπστηκε λγο απ τους δικτες της. Η πρωτοπρος του πρωταθλματος επικρτησε των Κελτν με 4-3 και φτασε τους 33 βαθμος, τρεις περισστερους απ τους Αγιους, οι οποοι νκησαν τη Fortuna με 7-2 και χουν 30. Στην 3η θση και τους 27 βαθμος βρσκονται οι Kariokas, που επιβλθηκαν των Αετν με 5-1 και η Typoshirt, που γνρισε την ττα απ την Brinks με 5-2. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, Καννια και Ρμπελοι αναδεχτηκαν ισπαλοι 1-1, οι Βαρνοι επικρτησαν της Πεζ με 2-0, η Space νκησε την Group Therapy με 5-4 και οι Παρεστες κρδισαν τους Μπμπηδες με 7-3.
Αντεροι οι Αγιοι, κυρως στο Β ημχρονο, επικρτησαν της Fortuna με 7-2. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στα πρτα αναγνωριστικ λεπτ της, με τις δο ομδες να πετυχανουν απ να γκολ, σταδιακ μως οι Αγιοι ανλαβαν την πρωτοβουλα των κινσεων, ταν καλτεροι και κατφεραν να πνε προηγομενοι στην ανπαυλα με 3-1. Στο Β μρος οι Αγιοι διατρησαν την υπεροχ τους, ανβασαν το δεκτη του σκορ στο 5-1, εν στα τελευταα λεπτ που λα εχαν κριθε και το ματς νοιξε, με γκολ και απ τις δο ομδες, διαμορφθηκε το τελικ 7-2 της νκης των Αγιων.
Χωρς να αντιμετωπσουν ιδιατερα προβλματα οι Kariokas επιβλθηκαν των Αετν με 5-1. Οι Kariokas εχαν σε λη τη διρκεια της αναμτρησης την υπεροχ, ταν αντεροι και χρης στην ποιτητ τους φτασαν στην επικρτηση, με τους Αετος να δημιουργον και αυτο τις δικς τους καλς ευκαιρες, κυρως στα τελευταα λεπτ.
Δο λθη της μυνας της Πεζ στις αρχς της επανληψης, που εκμεταλλετηκαν στο πακρο οι Βαρνοι, τους χρισαν τη νκη με 2-0. Η αναμτρηση ταν απλυτα ισορροπημνη στο Α ημχρονο, χωρς τποτα το ιδιατερο, εν στο Β μρος οι Βαρνοι ταν ελαφρς καλτεροι και πιο πιεστικο, με απρροια τα λθη της Πεζ και την επτευξη των δο τερμτων απ την πλευρ των Βαρνων, οι οποοι κρτησαν εκολα το προβδισμα αυτ, χωρς να απειληθον και πραν τη νκη.
Σπουδαο παιχνδι διεξχθη ανμεσα στην Group Therapy και τη Space, που βρκε νικτρια τη δετερη με 5-4. Η Space ξεκνησε εξαιρετικ την αναμτρηση, πολ δυνατ και προηγθηκε με 4-0. Η Group Therapy μως δεν το βαλε κτω, πλεψε και κατφερε να επιστρψει στη διεκδκηση του ματς, μεινοντας σε 4-3 και χνοντας μλιστα κποιες καλς ευκαιρες για την ισοφριση. Τελικ η Space σε μια αντεπθεσ της κανε το 5-3 εξασφαλζοντας τη νκη και απλ στην τελευταα φση του ματς η Group Therapy διαμρφωσε το τελικ 5-4.
Υστερα απ ναν ισορροπημνο αγνα, Καννια και Ρμπελοι αναδεχτηκαν ισπαλοι 1-1. Τα Καννια εχαν την ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων στο Α ημχρονο, ανογοντας το σκορ για το 1-0, εν οι Ρμπελοι πεσαν στην επανληψη, επιτυγχνοντας την ισοφριση σε 1-1. Στη συνχεια τα Καννια ταν πιο επιθετικ, χοντας μλιστα και δοκρι, εν και οι Ρμπελοι προσπθησαν για να γκολ, χωρς αποτλεσμα μως και για τις δο ομδες, οι οποες μειναν στο ισπαλο 1-1.
Συναρπαστικ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στη Σπερχειδα και τους Κλτες, που βρκε μεγλη νικτρια την πρτη με 4-3. Οι Κλτες μπκαν πολ δυνατ στην αναμτρηση και προηγθηκαν με 2-0, η Σπερχειδα μως ισορρπησε το ματς και κατφερε να ισοφαρσει σε 2-2. Τη στιγμ μλιστα που πεζε για το 3ο γκολ, αυτ ρθε απ τους Κλτες σε μια αντεπθεση, η Σπερχειδα μως δεν το βαλε κτω και με αρκετ πεση και δο ωραα γκολ με σουτ, γρισε το ματς, πρασε μπροστ με 4-3 και πρε τη σημαντικ νκη.
Αυτ τη φορ δεν τα κατφερε. Αγωνιζμενη τρα με δο πακτες λιγτερους, δεν μπρεσε να υπερκερσει το εμπδιο της Brinks, παρ την τερστια προσπθει της, γνωρζοντας την ττα με 5-2. Ο λγος για την Typoshirt, η οποα παζοντας για λλη μια αγωνιστικ με πακτες λιγτερους, πλεψε το ματς σο καλτερα και περισστερο μποροσε, ταν μσα στη διεκδκησ του μχρι και το 2-3, αλλ η κοραση και το αριθμητικ μειονκτημα κστισαν, με την Brinks να τα εκμεταλλεεται απλυτα και να παρνει τη νκη με 5-2.
Χωρς να αντιμετωπσουν ιδιατερες δυσκολες οι Παρεστες νκησαν τους Μπμπηδες με 7-3. Οι Παρεστες εχαν την υπεροχ σε λη τη διρκεια της αναμτρησης, προηγθηκαν αρχικ με 4-1, διατρησαν τον λεγχο του αγνα, ανβασαν το δεκτη του σκορ στο 6-2, εκμεταλλευμενοι στο πακρο τις αντεπιθσεις και τελικ πραν την εκολη νκη με 7-3.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 13ης αγωνιστικς:
GROUP THERAPY-SPACE 4-5
ΑΕΤΟΙ-KARIOKAS 1-5
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-ΚΕΛΤΕΣ 4-3
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 7-3
BRINKS-TYPOSHIRT 5-2
ΑΓΙΟΙ-FORTUNA 7-2
ΒΑΡΩΝΟΙ-ΠΕΖΗ 2-0
ΚΑΝΟΝΙΑ-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 1-1

10/1/2009
88 - 1 (10-01-09)

ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
 
Με το ντρμπι ανμεσα στη Δυτικ Αθνα και τον Αστρα για τον 1ο μιλο, νοιξε η αυλαα του Κυπλλου Σαββτου 8Χ8. Μεγλη νικτρια αναδεχτηκε η Δυτικ Αθνα με 2-1, κνοντας να σημαντικ βμα για την κατληψη της 1ης θσης του γκρουπ. Στο λλο ματς του ομλου, η Black Bird επιβλθηκε των Old Boys με 3-1. Για το 2ο γκρουπ, η Σμπα πρε τη νκη στα χαρτι με αντπαλο τη Loco Mondo με 3-0, εν οι Μηχανικο επικρτησαν του Δα με 9-6.
Σε να χορταστικ ματς με συνεχ σερ τερμτων, οι Μηχανικο επικρτησαν του Δα με 9-6. Ο Δας αν και αγωνστηκε με ναν πακτη λιγτερο, ξεκνησε εξαιρετικ την αναμτρηση, παρνοντας προβδισμα με 3-0. Μετ τα μισ του Α μρους μως οι Μηχανικο ανβασαν την απδοσ τους και κατφεραν να πνε προηγομενοι στην ανπαυλα με 4-3, χοντας πετχει μια σπουδαα ανατροπ. Στην επανληψη οι Μηχανικο διατρησαν την υπεροχ τους και με δο ακμη τρματα διαμρφωσαν το 6-3. Ο Δας μως δεν εγκατλειψε την προσπθει του και μπρεσε να μεισει σε 6-5, διατηρντας ζωντανς τις ελπδες του. Η κοραση μως και τα λθη του κστισαν, με τους Μηχανικος να σημεινουν τρα ακμη γκολ, κνοντας το 9-5 και ουσιαστικ εξασφαλζοντας τη νκη. Ο Δας το μνο που κατφερε ταν να μεισει σε 9-6 στο φινλε του ματς και να διαμορφσει το τελικ αποτλεσμα.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 3-0 νευ αγνα πρε η Σμπα με αντπαλο τη Loco Mondo, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι η Σμπα ξεκνησε νετα και ξεκοραστα τις υποχρεσεις της στο Κπελλο.
Καλτερη στο Β ημχρονο η Δυτικ Αθνα πρε τη νκη με αντπαλο τον Αστρα με 2-1. Το Α μρος του ματς ταν μτριο ποιοτικ, με τον Αστρα να ανογει το σκορ με να σουτ και χωρς λλες φσεις και απ τις δο ομδες. Στην επανληψη η Δυτικ Αθνα ταν αντερη, μπκε πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο, ο αγνας γινε καλτερος και τελικ η υπεροχ της καρποφρησε, πετυχανοντας την ανατροπ και παρνοντας προβδισμα με 2-1. Στη συνχεια το ματς νοιξε, ο Αστρας πεσε, εχε κποια καλ σουτ, καλς φσεις μως για γκολ εχε και η Δυτικ Αθνα. Τποτα μως δεν λλαξε και η Δυτικ Αθνα πρε τη νκη με 2-1.
Χρης στο πολ δυνατ της ξεκνημα η Black Bird επικρτησε των Old Boys με 3-1. Η Black Bird ξεκνησε πολ δυνατ την αναμτρηση, εχε την υπεροχ και πολ γργορα προηγθηκε με 2-0. Προς το τλος του Α μρους μως η απδοσ της πεσε και οι Old Boys βρκαν την ευκαιρα να βγουν στην επθεση και να μεισουν σε 2-1. Στην επανληψη ο αγνας ταν ανοικτς, η Black Bird εχε την πρωτοβουλα των κινσεων και πεσε για να τρτο γκολ που θα της εξασφλιζε τη νκη, εν και οι Old Boys προσπαθοσαν στις αντεπιθσεις να πετχουν και αυτο να τρμα. Η Black Bird εχε μερικ πολ καλ σουτ και κποιες σημαντικς ευκαιρες, εν και οι Old Boys ταν κατ διαστματα επικνδυνοι. Τελικ το γκολ ρθε απ την Black Bird στο φινλε του παιχνιδιο, διαμορφνοντας το τελικ 3-1 της επικρτησς της.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 1ης αγωνιστικς:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ 1-2
OLDBOYS-BLACK BIRD 1-3
2ος ΟΜΙΛΟΣ
LOCOMONDO-ΣΑΜΠΑ 0-3
ΔΙΑΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 6-9

7/1/2009
12 77 Sporday - 8 (07-01-09)

ΜΑΧΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ F.K. ΚΑΙ BSB
 
Με αμεωτη νταση συνεχζεται η μχη ανμεσα στην F.K. και την BSB, για την κατληψη της 1ης θσης του 12ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday. Μετ τη διεξαγωγ της 8ης αγωνιστικς, η F.K. οδηγε την κορσα χοντας 21 βαθμος, καθς επικρτησε της Goody‘s με 4-1. Δο πντους πσω της, στους 19, ακολουθε η BSB, η οποα επιβλθηκε νευ αγνα του Coco Café με 3-0.
Καλτερη στη μεγαλτερη διρκεια του ματς η F.K. επικρτησε της Goodys με 4-1. Το Α ημχρονο ταν ισορροπημνο, με τη F.K. να ανογει πρτη το σκορ, πολ γργορα μως την Goodys να ισοφαρζει σε 1-1. Η F.K. μως ταν αυτ που πγε προηγομενη στην ανπαυλα, καθς με κεφαλι διαμρφωσε το 2-1 του Α μρους. Στην επανληψη η F.K. ταν καλτερη, πεσε την αντπαλ της, εχε κποια καλ σουτ, τελικ η υπεροχ της καρποφρησε δο μλιστα φορς, κνοντας το 4-1 και κλειδνοντας τη νκη. Στα τελευταα λεπτ του αγνα η Goodys πεσε, χασε ευκαιρες, εχε δοκρι, δεν κατφερε μως να αλλξει το τελικ αποτλεσμα, που βρκε νικτρια τη F.K. με 4-1.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 3-0 νευ αγνα πρε η BSB με αντπαλο το Coco Café, το οποο δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι η BSB κατκτησε νετα και ξεκοραστα τους τρεις βαθμος, φτασε τους 19 και παρμεινε στη 2η θση της κατταξης.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 8ης αγωνιστικς:
COCO CAFÉ-BSB 0-3
GOODYS-F.K. 1-4

5/1/2009
8 88 Novasport F.M. - 12 (05-01-09)

ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Η ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ
 

Η Σπερχειδα ταν η μεγλη νικτρια της 12ης αγωνιστικς του 8ου Πρωταθλματος 8Χ8 Novasport F.M., επικρατντας στο ντρμπι κορυφς των Μπμπηδων με 2-1 και φτνοντας τους 30 βαθμος, εβρισκμενη πντα μνη στην 1η θση της κατταξης. Στη 2η θση ακολουθον μαζ χοντας απ 27 βαθμος οι Αγιοι, που νκησαν την Brinks με 4-2 και η Typoshirt, που επιβλθηκε της Fortuna με 6-5. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, Βαρνοι και Ρμπελοι αναδεχτηκαν ισπαλοι 2-2, πως ισπαλοι με το διο σκορ αναδεχτηκαν και οι Αετο με την Group Therapy. Τα Καννια κρδισαν την Πεζ με 7-4 και ανεβανουν, η Space επικρτησε των Kariokas με 11-3 και οι Κλτες νκησαν τους Παρεστες με 6-1.

Πολ καλ παιχνδι διεξχθη ανμεσα στους Βαρνους και τους Ρμπελους, που βρκε τις δο ομδες ισπαλες με 2-2. Οι Βαρνοι ξεκνησαν την αναμτρηση με χαμνο πναλτι, εν οι Ρμπελοι νοιξαν πρτοι το σκορ. Οι Βαρνοι ισοφρισαν σε 1-1, οι Ρμπελοι μως πγαν προηγομενοι στην ανπαυλα με 2-1, χοντας μερικς ακμη καλς ευκαιρες. Στην επανληψη οι Βαρνοι πεσαν, ισοφρισαν σε 2-2 και στη συνχεια οι δο ομδες αγωνστηκαν ανοικτ, χωρς να δημιουργσουν τη μεγλη κλασικ ευκαιρα μως, μνοντας στο δκαιο ισπαλο 2-2.

Αντερα τα Καννια κρδισαν την Πεζ εκολα με 7-4. Τα Καννια εχαν την πλρη υπεροχ στο Α ημχρονο και προηγθηκαν με 4-1, εν διατρησαν την ανωτερτητ τους και στην επανληψη, ανεβζοντας το δεκτη του σκορ στο 6-1. Στη συνχεια χαλρωσαν, δνοντας τη δυναττητα στην Πεζ να ανβει, να μεισει σε 6-4, εν εχε και δοκρι. Τελικ τα Καννια πτυχαν και 7ο γκολ, διαμορφνοντας το τελικ 7-4.

Στο Α ημχρονο διαμορφθηκε το ισπαλο 2-2 ανμεσα στην Group Therapy και τους Αετος. Η Group Therapy ξεκνησε δυνατ την αναμτρηση και προηγθηκε γργορα με 2-0, στη συνχεια μως οι Αετο ανβηκαν και ισοφρισαν σε 2-2. Στην επανληψη οι δο ομδες προσπθησαν να πετχουν να τρτο γκολ, χωρς αποτλεσμα μως, τσι το τελικ σφριγμα του διαιτητ τις βρκε δκαια ισπαλες με 2-2.

Υστερα απ φοβερ και τρομερ προσπθεια, αγωνιζμενη με τρεις πακτες λιγτερους, η Typoshirt πτυχε σπουδαα νκη με αντπαλο τη Fortuna με 6-5. Η Fortuna δεν εκμεταλλετηκε σο θα πρεπε το αριθμητικ αυτ πλεονκτημα και προηγθηκε μνο με 2-1 στο Α ημχρονο. Στις αρχς της επανληψης σημεωσε και 3ο γκολ, η Typoshirt μως ρσκαρε, παιξε ανοικτ και δικαιθηκε, πετυχανοντας την ανατροπ και παρνοντας κεφλι στο σκορ με 4-3. Στη συνχεια ο αγνας ταν πολ ανοικτς, με τις δο ομδες να παζουν πνω κτω, να χνουν καλς ευκαιρες, να πετυχανουν εναλλξ γκολ, σπου διαμρφωσαν το 5-5. Στο τελευταο λεπτ μως η Typoshirt με ωραο σουτ απ τα πλγια πρε τη νκη με 6-5.

τι κατφερε η Typoshirt δεν το πτυχαν και οι Kariokas, οι οποοι παζοντας με δο πακτες λιγτερους κντρα στη Space, γνρισαν βαρι ττα με 11-3. Η Space παζοντας ξυπνα και με σωστ τακτικ εκμεταλλετηκε στο πακρο το αριθμητικ πλεονκτημα, εχε συνεχς το προβδισμα στο σκορ το οποο διαρκς αξανε, με τους Kariokas να αντχουν μχρι το 5-3, αλλ στη συνχεια η Space αντερη φτασε νετα στο τελικ 11-3.

Εχοντας την υπεροχ σε λη τη διρκεια της αναμτρησης οι Κλτες επιβλθηκαν εκολα των Παρεστες με 6-1. Με καλ μυνα και σωστς και αποτελεσματικς επιλογς στην επθεση, προηγθηκαν με 3-1, εν μετ τα μισ του Β μρους πτυχαν τρα γκολ ακμη, διαμορφνοντας το 6-1, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της νετης επικρτησς τους.

Καλτεροι οι Αγιοι κρδισαν την Brinks με 4-2. Οι Αγιοι εχαν την υπεροχ στο Α ημχρονο και προηγθηκαν με 2-0, βζοντας τις βσεις για την επικρτησ τους. Στην επανληψη η αναμτρηση ταν ισορροπημνη, η Brinks πεσε, οι Αγιοι μως πτυχαν το 3-0, κλειδνοντας ουσιαστικ τη νκη. Στη συνχεια η Brinks μεωσε σε 3-1, αμσως μως οι Αγιοι καναν το 4-1, με την Brinks να διαμορφνει το 4-2, να πιζει για κτι καλτερο, χωρς αποτλεσμα μως και τελικ τους Αγιους να παρνουν τη νκη με 4-2.

Η Σπερχειδα ταν η μεγλη νικτρια του ντρμπι της αγωνιστικς, κερδζοντας τους Μπμπηδες με 2-1 και αυξνοντας λγο την δη μικρ διαφορ απ τη δετερη ομδα της κατταξης, παραμνοντας ββαια εκενη πντα στην κορυφ της βαθμολογας. Η Σπερχειδα ταν καλτερη, παιξε πολ καλ στην μυνα, κρτησε το μηδν πσω, πτυχε δο γκολ μπροστ, διατρησε σχετικ νετα το σημαντικ προβδισμα που εχε, δεχμενη το νευ ουσας γκολ στην τελευταα φση του αγνα, αφο μετ την επτευξη του 2-1 απ τους Μπμπηδες ακοστηκε το σφριγμα της λξης του ματς, που βρκε μεγλη νικτρια τη Σπερχειδα με 2-1.

Συνοπτικ τα αποτελσματα της 12ης αγωνιστικς:

GROUP THERAPY-ΑΕΤΟΙ 2-2
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2-1
KARIOKAS-SPACE 3-11
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-ΚΕΛΤΕΣ 1-6
ΑΓΙΟΙ-BRINKS 4-2
ΚΑΝΟΝΙΑ-ΠΕΖΗ 7-4
TYPOSHIRT-FORTUNA 6-5
ΒΑΡΩΝΟΙ-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 2-2

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar