>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

23/2/2009
blog COSMOS CLUB

Μια αξιλογη προσπθεια βρσκεται σε εξλιξη εδ και μερικ καιρ, απ τους ενεργος γονες των ακαδημιν ποδοσφαρου του αθλητικο κντρου COSMOSCLUB στον Κολων. Οι γονες που φρνουν τα παιδι τους να μθουν ποδσφαιρο και αγαπον και εκενοι το θλημα πρα πολ, στησαν να εξαιρετικ blog στο διαδκτυο, στο οποο καταχωρον λη τη δραστηριτητα των ακαδημιν. Το νο αυτ blog, που χει τη σφραγδα των δυναμικν γονων της σχολς του COSMOS CLUB χει την ονομασα www.ourboysfootball.blogspot.com. Οι επισκπτες θα μπορον να ενημερνονται εκε για λα τα να των ακαδημιν. Την παρουσα των ομδων υποδομν του COSMOS CLUB στα τουρνου και τα πρωταθλματα που λαμβνουν μρος, αποτελσματα, βαθμολογες, σχλια, πλοσιο φωτογραφικ υλικ και πολλ λλα. Η διεθυνση του COSMOS CLUB χαιρετζει αυτ την υπροχη πρωτοβουλα των γονιν και ο κος Τκης Παπαχριστπουλος εχεται τι καλτερο για το blog, καθς μσα απ αυτ γινμαστε λοι καλτεροι. Να αναφρουμε τλος, τι πολ σντομα, θα υπρχει ειδικ λινκ στην ιστοσελδα μας, που οι ενδιαφερμενοι θα μπορον μεσα και γργορα να επισκπτονται το νο blog.


21/2/2009
88 - (21-02-09)

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΑΜΠΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ
 

Σμπα και Αστρας θα εναι το ζευγρι του μεγλου τελικο του Κυπλλου Σαββτου 8Χ8, πως προκυψε μετ τη διεξαγωγ των ημιτελικν αγνων της διοργνωσης. Η Σμπα επικρτησε της Black Bird με 3-2, εν ο Αστρας νκησε τους Μηχανικος με 4-2.

Με καλ τακτικ η Σμπα και σε κακ μρα επιθετικ η Black Bird, η πρτη πρε τη νκη με 3-2 και το εισιτριο για το μεγλο τελικ του κυπλλου. Η αναμτρηση ξεκνησε ισορροπημνα και νευρικ απ τις δο ομδες, μετ τα μισ του α μρους μως η Σμπα ανβασε κπως την απδοσ της, πεσε ψηλ και με δο σουτ αιφνιδασε την αντπαλ της, εκμεταλλευμενη και κποια κεν στην μυνα, παρνοντας προβδισμα με 2-0. Η Black Bird δεν απελησε καθλου στο διστημα αυτ και λγο λειψε στο φινλε να δεχτε και τρτο γκολ, αλλ η Σμπα χασε μοναδικ ευκαιρα να κλειδσει την πρκριση. Στην επανληψη η Black Bird αναγκαστικ μπκε πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο και πεσε προκειμνου να ξαναμπε στη διεκδκηση του ματς. Η πεση απδωσε καρπος, αφο πρτα εχε δοκρι και εν συνεχεα μεωσε σε 2-1. Η Black Bird διατρησε μια ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων, χωρς μως να δημιουργσει τη μεγλη ευκαιρα για γκολ. Αντθετα η Σμπα ταν εκενη που με να ωραο σουτ στην αντεπθεση διαμρφωσε το 3-1, τελεινοντας την υπθεση νκη. Κι ντως τσι ταν, αφο ο χρνος που απμενε ταν ελχιστος και απλ η Black Bird στην εκπνο του αγνα μεωσε σε 3-2, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της δκαιης νκης της Σμπα.

Στο δετερο ημχρονο κρθηκε η αναμτρηση ανμεσα στον Αστρα και τους Μηχανικος, που βρκε νικητ τον πρτο με 4-2, με λα τα γκολ να σημεινονται στο διστημα αυτ. Το α μρος του ματς ταν αρκετ μτριο, με τον Αστρα λγο καλτερο να χει να διπλ δοκρι στην δια φση και τποτα λλο στο διστημα αυτ για καμα απ τις δο ομδες. Στην επανληψη οι Μηχανικο αιφνιδασαν τον αντπαλ τους και μσα σε πντε λεπτ πτυχαν δο γκολ, σχεδν πανομοιτυπα, με σουτ και με την μυνα του Αστρα να παρουσιζει κεν. Η εξλιξη αυτ αφπνισε τους πακτες του Αστρα, οι οποοι ανβασαν την απδοσ τους, πεσαν τους αντιπλους τους, τους κλεισαν στα καρ τους και πολ γργορα κατφεραν να ισοφαρσουν σε 2-2. Με την ψυχολογα στα ψη το 3-2 δεν ργησε να ρθει, με ωραο σουτ και λγο πριν το τλος διαμορφθηκε και το 4-2, εν ο Αστρας εχε δο ακμη δοκρια. Οι Μηχανικο μετ το γκολ της ισοφρισης που δχτηκαν δεν μπρεσαν να αντιδρσουν, στα εναπομεναντα λεπτ δεν λλαξε και τσι τελικ ο Αστρας πρε τη νκη με 4-2.

Συνοπτικ τα αποτελσματα των ημιτελικν:
ΣΑΜΠΑ-BLACK BIRD 3-2
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 4-2

16/2/2009
8 88 Novasport F.M. - 18 (16-02-09)

ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ
 
Αποσπστηκαν απ τους δικτες τους οι δο ομδες που οδηγον την κορσα του 8ου Πρωταθλματος 8Χ8 Novasport F.M. Αγιοι και Σπερχειδα μετ τη διεξαγωγ της 18ης αγωνιστικς παραμνουν χρι-χρι στην κορυφ της κατταξης, χοντας απ 43 βαθμος, εν στην 3η θση βρσκεται η Typoshirt με 36. Οι Αγιοι νκησαν την Group Therapy με 5-4 και η Σπερχειδα επικρτησε των Ρμπελων με 7-1. Αντθετα η Typoshirt ηττθηκε απ τους Kariokas με 3-0. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, Space και Fortuna αναδεχτηκαν ισπαλες με 5-5, η Brinks επιβλθηκε των Αετν με 5-1, τα Καννια κρδισαν τους Κλτες με 2-0, οι Παρεστες νκησαν την Πεζ με 3-0 νευ αγνα και οι Βαρνοι επικρτησαν των Μπμπηδων με 3-2.
Βαθμος και εντυπσεις μοιρστηκαν Space και Fortuna στο μεταξ τους ισπαλο παιχνδι με 5-5. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη, με πολλς εναλλαγς στο σκορ και ανατροπς. 1-0 και 2-1 για τη Fortuna, 4-2 για τη Space, 5-4 για τη Fortuna και τελικ 5-5, με τη Space να χνει μοναδικς ευκαιρες στο φινλε για να πρει τη νκη.
Δυσκολετηκαν οι Αγιοι, αλλ τελικ πραν τη νκη με αντπαλο την Group Therapy με 5-4. Η τελευταα προηγθηκε με 1-0 και 2-1, οι Αγιοι μως καναν την ανατροπ και πραν κεφλι στο σκορ με 4-2. Ο αγνας στη συνχεια ταν ισορροπημνος, με να γκολ για την κθε ομδα και την Group Therapy να πιζει και να μεινει στο φινλε σε 5-4, αλλ δεν υπρχε λλος χρνος για να διεκδικσει την ισοφριση.
Αντερη η Brinks επιβλθηκε των Αετν με 5-1. Η Brinks εχε την υπεροχ στο Α ημχρονο, προηγθηκε με 3-1 και βαλε τις βσεις για τη νκη. Στην επανληψη διατρησε την πρωτοβουλα των κινσεων, δχθηκε πεση απ τους Αετος, αλλ στις αντεπιθσεις διαμρφωσε το 5-1, που ταν και το τελικ αποτλεσμα.
Με καλ μυνα και πετυχανοντας απ να γκολ σε κθε ημχρονο, χοντας την ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων στη μεγαλτερη διρκεια του ματς, τα Καννια επιβλθηκαν των Κελτν με 2-0.
Αντερη και χωρς να αντιμετωπσει την παραμικρ δυσκολα και αντσταση, η Σπερχειδα νκησε τους Ρμπελους με 7-1. Η Σπερχειδα εχε την υπεροχ απ το πρτο λεπτ του ματς, δεν απειλθηκε απ τους αντιπλους της και φτασε εκολα στην επικρτηση.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 3-0 νευ αγνα πραν οι Παρεστες κντρα στην Πεζ, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 3-0 πραν οι Kariokas με αντπαλο την Typoshirt, λγω παρβασης κανονισμν της δετερης.
Πετυχανοντας την ανατροπ στο Β ημχρονο, μολοντι στο πρτο μρος βρθηκαν να χνουν με 2-1, οι Βαρνοι πραν τη νκη κντρα στους Μπμπηδες με 3-2, παζοντας καλ στην μυνα και χτυπντας σε καρια σημεα στην επθεση, με δο καλ σουτ.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 18ης αγωνιστικς:
GROUPTHERAPY-ΑΓΙΟΙ 4-5
TYPOSHIRT-KARIOKAS 0-3
BRINKS-ΑΕΤΟΙ 5-1
SPACE-FORTUNA 5-5
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 7-1
ΒΑΡΩΝΟΙ-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 3-2
ΚΕΛΤΕΣ-ΚΑΝΟΝΙΑ 0-2
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-ΠΕΖΗ 3-0

14/2/2009
88 - (14-02-09)

ΣΤΟΥΣ «4» ΣΑΜΠΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ BLACK BIRD
 
Η Σμπα, ο Αστρας, οι Μηχανικο και η Black Bird, ταν οι μεγλοι κερδισμνοι των προημιτελικν του Κυπλλου Σαββτου 8Χ8, παρνοντας την πρκριση στους «4» της διοργνωσης. Η Σμπα επικρτησε των Old Boys με 2-1, ο Αστρας νκησε τον Δα με 3-2, οι Μηχανικο επιβλθηκαν της Δυτικς Αθνας με 5-2 και η Black Bird κρδισε στα χαρτι με σκορ 3-0 νευ αγνα τη Loco Mondo.
Μολοντι βρθηκε πσω στο σκορ, η Σμπα κατφερε να πετχει την ανατροπ και να κερδσει τελικ τους Old Boys με 2-1. Σε να πολ μτριο παιχνδι, η Σμπα μπκε πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο, ταν περισστερο πιεστικ και εχε να δοκρι. Σταδιακ μως ο ρυθμς της πεφτε, με τους Old Boys να ισορροπον το ματς και δειλ-δειλ να βγανουν στην επθεση. Σε μα απ αυτς ευτχησαν να πετχουν γκολ και να κνουν το 1-0, στερα απ αδρνεια της μυνας της Σμπα και σουτ μσα απ τη μικρ περιοχ. Στην επανληψη η Σμπα εχε την ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων, με παρμοιο τρπο με το γκολ των Old Boys ισοφρισε σε 1-1, στερα απ αναμπουμπολα στη μικρ περιοχ και σουτ και λγο αργτερα πρε προβδισμα με 2-1, με εξ επαφς προβολ. Στα εναπομεναντα λεπτ δεν λλαξε τποτα, δεν δημιουργθηκε καμα ευκαιρα απ τις δο ομδες και παρ τα τρα συνεχμενα κρνερ που κρδισαν οι Old Boys στο τλος, το 2-1 παρμεινε και η Σμπα προκρθηκε στους «4».
Παρ το εξαιρετικ ξεκνημα της Δυτικς Αθνας, η συνχεια δεν ταν ανλογη και οι Μηχανικο αντεροι κυρως στο Β ημχρονο πραν τη σπουδαα νκη-πρκριση με 5-2. Η Δυτικ Αθνα ξεκνησε το ματς με γκολ απ τα αποδυτρια, αφο στην πρτη της επθεση κανε το 1-0. Οι Μηχανικο ισορρπησαν το παιχνδι και με γκολ-φουλ ισοφρισαν σε 1-1, πολ γργορα μως η Δυτικ Αθνα πρε και πλι το προβδισμα στο σκορ με 2-1, στερα απ πολ ωραα οργανωμνη επθεση και εκτλεση. Το φινλε του Α μρους μως ανκε στους Μηχανικος, οι οποοι με δο συνεχμενα γκολ καναν την ανατροπ και πγαν προηγομενοι στην ανπαυλα με 3-2. Η επανληψη ανκε ολοκληρωτικ στους Μηχανικος, οι οποοι εχαν την πλρη υπεροχ στο ματς. Με σωστ τακτικ, καλ μυνα και γργορες αντεπιθσεις, αδρανοποησαν τη Δυτικ Αθνα, δεν απειλθηκαν καθλου και με δο γκολ διαμρφωσαν το 5-2, που ταν και το τελικ αποτλεσμα της νκης πρκρισς τους στους «4».
πως η Δυτικ Αθνα, αλλ και οι Old Boys, τσι και ο Δας, βρθηκε να προηγεται στο δικ του παιχνδι με αντπαλο τον Αστρα, αλλ τελικ γνρισε την ττα με 3-2. Το Α ημχρονο του παιχνιδιο ανκε ολοκληρωτικ στο Δα, ο οποος πγε εξαιρετικ στην μυνα, κλεισε καλ λους τους χρους για τον Αστρα, δεν απειλθηκε καθλου και με να ωραο πιαστο σουτ πρε και προβδισμα με 1-0. Στην επανληψη ο Αστρας πεσε, ανβασε την απδοσ του και κατφερε να πετχει την ανατροπ, κνοντας το 3-1. Ο Δας μεωσε γργορα σε 3-2, αλλ στα λγα λεπτ που εχαν απομενει δεν κατφερε να δημιουργσει κποια καλ φση. Ο Αστρας κρτησε το σκορ, πρε τη νκη με 3-2 και την πρκριση στους «4».
Ανετη και ξεκοραστη ταν η πρκριση της Black Bird επ της Loco Mondo. Η δετερη δεν προσλθε ποτ στον αγωνιστικ χρο και τσι η Black Bird πρε τη νκη στα χαρτι με σκορ 3-0 νευ αγνα και κατ επκταση το εισιτριο για τους «4» του κυπλλου.
Συνοπτικ τα αποτελσματα των προημιτελικν:
OLD BOYS-ΣΑΜΠΑ 1-2
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2-5
BLACK BIRD-LOCO MONDO 3-0
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΔΙΑΣ 3-2

9/2/2009
8 88 Novasport F.M. - 17 (09-02-09)

ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΔΥΟ
 

Κορυφνεται η μχη στις πρτες θσεις του 8ου Πρωταθλματος 8Χ8 Novasport F.M. Μετ τη διεξαγωγ της 17ης αγωνιστικς, Αγιοι και Σπερχειδα ισοβαθμον στην κορυφ, χοντας απ 40 πντους. Οι Αγιοι αναδεχτηκαν ισπαλοι 2-2 με τους Kariokas, εν η Σπερχειδα επικρτησε 5-3 της Πεζ. Στην 3η θση με 36 βαθμος βρσκεται η Typoshirt, που επιβλθηκε της Group Therapy με 6-2. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, η Space νκησε την Brinks με 2-0, η Fortuna κρδισε τους Αετος με 8-4, οι Παρεστες επικρτησαν των Ρμπελων με 6-1, οι Κλτες επιβλθηκαν των Βαρνων με 2-0 και τα Καννια νκησαν τους Μπμπηδες με 6-4.

Παρ την αρχικ ισορροπα στο ματς (2-0 για τη Fortuna, 2-2 οι Αετο, 4-2 και 5-4 η Fortuna), η Fortuna επβαλε την κυριαρχα της στο τελευταο μρος του αγνα και πρε τελικ τη νκη με 8-4, ντας αντερη στο διστημα αυτ.

Με τλεια μυνα και σωστ τακτικ στην επθεση, η Space επικρτησε της Brinks με 2-0. Ελαφρ καλτερη στο Α ημχρονο η Space προηγθηκε με 1-0, πιο απειλητικ και στην επανληψη δημιοργησε ευκαιρες, δεν πιστηκε απ την αντπαλ της, εν στο τελευταο λεπτ του ματς διπλασασε τα τρματ της και κρδισε με 2-0.

Αντεροι οι Παρεστες και χωρς να αντιμετωπσουν την παραμικρ δυσκολα και αντσταση, επικρτησαν των Ρμπελων με 6-1. Οι Παρεστες προηγθηκαν γργορα με 3-0, δεν απειλθηκαν καθλου απ τους αντιπλους τους, στη συνχεια αξησαν και λλο τη διαφορ του σκορ και φτασαν νετα στη νκη με 6-1.

Πετυχανοντας απ να γκολ σε κθε ημχρονο και παζοντας πολ καλ στην μυνα, οι Κλτες νκησαν τους Βαρνους με 2-0. Οι Κλτες εχαν την ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων, οι Βαρνοι προσπθησαν απ την πλευρ τους για κτι καλ, αλλ οι Κλτες πιο ουσιαστικο πραν τη νκη με 2-0.

Παρ τις δυσκολες που συνντησε η Σπερχειδα επιβλθηκε των Πεζν με 5-3. Η Σπερχειδα εχε την ελαφρ υπεροχ στο Α μρος, προηγθηκε με 2-1, στις αρχς της επανληψης κανε το 3-1, η Πεζ μως κατφερε να ισοφαρσει σε 3-3. Η πεση τελικ της Σπερχειδα απδωσε καρπος και πολ γργορα πτυχε δο συνεχμενα γκολ, που της δωσαν και τη νκη με 5-3.

Αναλαμβνοντας απ την αρχ τα ηνα του αγνα και παρνοντας το προβδισμα στο σκορ, που σταδιακ μονχα αξανε, η Typoshirt κρδισε εκολα την Group Therapy με 6-2, χωρς να απειληθε ιδιατερα. Η Group Therapy προσπθησε για το καλτερο, δεν εχε μως την απδοση των προηγομενων αγνων της.

Με την υπεροχ και τα γκολ να μοιρζονται αν ημχρονο, Αγιοι και Kariokas αναδεχτηκαν ισπαλοι με 2-2, στερα απ να πολ καλ παιχνδι. Το Α μρος ανκε στους Αγιους, οι οποοι αντεροι προηγθηκαν με 2-0. Στην επανληψη οι Kariokas πεσαν και φτασαν στην ισοφριση, με τις δο ομδες να προσπαθον για το τρτο γκολ της νκης, χωρς να δημιουργον μως την πολ μεγλη κλασικ ευκαιρα, μοιρζοντας τελικ βαθμος και εντυπσεις στο ισπαλο 2-2.

Πετυχανοντας την ανατροπ στο Β μισ του β μρους, τα Καννια νκησαν τους Μπμπηδες με 6-4. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στη μεγαλτερη διρκει της, χοντας πολ καλ και γργορο ρυθμ, με τους Μπμπηδες να χουν το προβδισμα με 4-3. Τα Καννια μως με να σερ 3-0, βελτινοντας την αμυντικ τους λειτουργα και βγανοντας γργορα και αποτελεσματικ στην επθεση, καναν την ανατροπ και πραν τη νκη με 6-4.

Συνοπτικ τα αποτελσματα της 17ης αγωνιστικς:

GROUPTHERAPY-TYPOSHIRT 2-6
BRINKS-SPACE 0-2
FORTUNA-ΑΕΤΟΙ 8-4
KARIOKAS-ΑΓΙΟΙ 2-2
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-ΠΕΖΗ 5-3
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 6-1
ΒΑΡΩΝΟΙ-ΚΕΛΤΕΣ 0-2
ΚΑΝΟΝΙΑ-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 6-4

8/2/2009
blog COSMOS CLUB

Μια αξιλογη προσπθεια βρσκεται σε εξλιξη εδ και μερικ καιρ, απ τους ενεργος γονες των ακαδημιν ποδοσφαρου του αθλητικο κντρου COSMOSCLUB στον Κολων. Οι γονες που φρνουν τα παιδι τους να μθουν ποδσφαιρο και αγαπον και εκενοι το θλημα πρα πολ, στησαν να εξαιρετικ blog στο διαδκτυο, στο οποο καταχωρον λη τη δραστηριτητα των ακαδημιν. Το νο αυτ blog, που χει τη σφραγδα των δυναμικν γονων της σχολς του COSMOS CLUB χει την ονομασα www.ourboysfootball@blogspot.com. Οι επισκπτες θα μπορον να ενημερνονται εκε για λα τα να των ακαδημιν. Την παρουσα των ομδων υποδομν του COSMOS CLUB στα τουρνου και τα πρωταθλματα που λαμβνουν μρος, αποτελσματα, βαθμολογες, σχλια, πλοσιο φωτογραφικ υλικ και πολλ λλα. Η διεθυνση του COSMOS CLUB χαιρετζει αυτ την υπροχη πρωτοβουλα των γονιν και ο κος Τκης Παπαχριστπουλος εχεται τι καλτερο για το blog, καθς μσα απ αυτ γινμαστε λοι καλτεροι. Να αναφρουμε τλος, τι πολ σντομα, θα υπρχει ειδικ λινκ στην ιστοσελδα μας, που οι ενδιαφερμενοι θα μπορον μεσα και γργορα να επισκπτονται το νο blog.


7/2/2009
88 - 5 (07-02-09)

ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΚΑΙ VATOS LOCOS
 

Ολοκληρθηκε η Α φση του Κυπλλου Σαββτου 8Χ8, με τη διεξαγωγ της 5ης αγωνιστικς. Στον Α μιλο, η Black Bird κατλαβε την 1η θση με 10 βαθμος, μετ το ισπαλο 2-2 που αναδεχτηκε με τη Δυτικ Αθνα. Δετερος κατετγη ο Αστρας με 6, ο οποος εχε ρεπ και στην 3η θση επσης με 6 βαθμος βρθηκαν οι Old Boys, οι οποοι επιβλθηκαν των Vatos Locos με 4-1. Στην ισοβαθμα μεταξ Αστρα και Old Boys υπερτερε ο πρτος, διτι εχε κερδσει στο ανμεσ τους παιχνδι. Η ισοπαλα που πρε η Δυτικ Αθνα απ την Black Bird την στειλε στους 4 βαθμος και στην 4η θση της κατταξης, αρ και στην επμενη φση του κυπλλου, αφνοντας εκτς τους Vatos Locos, οι οποοι τερμτισαν 5οι με 3 βαθμος. Στο Β μιλο, οι Μηχανικο κατλαβαν την 1η θση με 12 βαθμος, πετυχανοντας το απλυτο των νικν (η μοναδικ ομδα που το κανε αυτ), επικρατντας και της Loco Mondo με 8-0. Στη 2η θση τερμτισε η Σμπα με 6 βαθμος, η οποα εχε ρεπ και στην 3η θση ο Δας με 4, παρ την ττα του απ τους Συνθεις Υποπτους με 6-4. Με τσσερις βαθμος ολοκλρωσε και η LocoMondo τις υποχρεσεις της, αλλ μεινε στην 4η θση ναντι του Δα που ταν 3ος, διτι μπορε στο μεταξ τους παιχνδι να ρθαν ισπαλοι, αλλ ο Δας χει καλτερη συνολικ διαφορ τερμτων. Στην 5η θση και εκτς επμενης φσης μειναν οι Συνθεις Υποπτοι με 3 βαθμος, της τελευταας νκης τους δηλαδ.

Παζοντας με τρεις πακτες λιγτερους η Loco Mondo εχε αρκετ δσκολο ργο απναντι στους Μηχανικος και ντως τσι αποδεχτηκε. Οι Μηχανικο εκμεταλλευμενοι απλυτο το σημαντικ αριθμητικ πλεονκτημα φτασαν πολ νετα και εκολα στη νκη με 8-0, χνοντας αρκετς ακμη ευκαιρες για πολ μεγαλτερο σκορ. Ευκαιρες ββαια για να σημεισει κποιο γκολ εχε και η Loco Mondo, χωρς αποτλεσμα μως και τσι οι Μηχανικο χωρς να απειληθον πραν τη νκη με 8-0.

Αντεροι οι Old Boys κρδισαν τους Vatos Locos με 4-1. Τα πντα κρθηκαν στο Α ημχρονο, ταν οι Old Boys εχαν την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων και παζοντας καλτερα εκμεταλλετηκαν τις φσεις που δημιοργησαν, πετυχανοντας τρα γκολ και ουσιαστικ κλειδνοντας τη νκη. Στην επανληψη η αναμτρηση ταν ισορροπημνη, τποτα δεν λλαξε και απλ οι δο ομδες πτυχαν απ να τρμα, διαμορφνοντας το τελικ 4-1 της νκης των Old Boys.

Πολ καλ παιχνδι με συναρπαστικ εξλιξη διεξχθη ανμεσα στο Δα και τους Συνθεις Υποπτους, που βρκε νικητς τους δετερους με 6-4. Ο αγνας εχε πολ καλ ρυθμ και απ τις δο ομδες, με πολλς φσεις και ωραα γκολ. Το ματς ταν ισορροπημνο και ανοικτ, με τις δο ομδες ουσιαστικ να βαδζουν γκολ-γκολ, μχρι και το 4-4. 1-0 για τους Συνθεις Υποπτους, 2-1 για το Δα, 2-2 οι Συνθεις Υποπτοι, 3-3 και 4-4, με το Δα να προηγεται και τους Συνθεις Υποπτους να ισοφαρζουν. Στα τελευταα λεπτ μως οι Συνθεις Υποπτοι καναν τη διαφορ και παζοντας πιο δυνατ και παθιασμνα, με περισστερη θληση και δναμη για τη νκη, σημεωσαν δο γκολ στις αντεπιθσεις και πραν τη νκη με 6-4.

Ισπαλοι 2-2 αναδεχτηκαν Δυτικ Αθνα και Black Bird, βαθμς χρυσς για την πρτη. Το Α ημχρονο ανκε ολοκληρωτικ στη Δυτικ Αθνα, η οποα εχε την υπεροχ, πεσε την αντπαλ της, εχε δο καλς φσεις για γκολ, δοκρι και τελικ σημεωσε το 1-0. Στην επανληψη η Black Bird πρε τα ηνα του αγνα, ταν καλτερη, δημιοργησε με τη σειρ της τις δικς της πολ καλς φσεις για γκολ, εχε και αυτ δοκρι και τελικ αρχικ ισοφρισε σε 1-1 και πολ γργορα πρε προβδισμα με 2-1. Μπρος στο φσμα του αποκλεισμο η Δυτικ Αθνα ανβασε την απδοσ της, πεσε και κατφερε με σουτ απ τα πλγια να ισοφαρσει σε 2-2. Στα εναπομεναντα λεπτ η Black Bird πεσε για να γκολ, η Δυτικ Αθνα κρτησε καλ στην μυνα και τσι το ισπαλο 2-2 παρμεινε μχρι και το τελευταο σφριγμα του διαιτητ.

Συνοπτικ τα αποτελσματα της 5ης αγωνιστικς:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
VATOSLOCOS-OLD BOYS 1-4
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-BLACK BIRD 2-2
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ-ΔΙΑΣ 6-4
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ-LOCO MONDO 8-0

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar