>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

21/3/2009
9 88 Artisti Macaroni - 14 (21-03-09)

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ
 

Κθε αγωνιστικ και διαφορετικ εναι η ομδα που οδηγε την κορσα του 9ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni. Ετσι λοιπν, μετ τη διεξαγωγ της 14ης στροφς, ο Αστρας σκαρφλωσε στην 1η θση χοντας 33 βαθμος, μετ τη νκη του με 5-4 επ των Μηχανικν. Η Σμπα εναι 2η με 32 βαθμος και η Δυτικ Αθνα 3η με 31. Στα υπλοιπα δο παιχνδια της ημρας, η Black Bird επικρτησε των Vatos Locos με 8-2 και οι Old Boys επιβλθηκαν των Συνθεις Υποπτων με 7-0.

Καλτερη και αντερη η Black Bird επικρτησε εκολα και νετα και χωρς να αντιμετωπσει το παραμικρ πρβλημα των Vatos Locos με 8-2. Η Black Bird προηγθηκε πολ νωρς στο παιχνδι με 2-0, οι Vatos Locos μεωσαν προς στιγμ σε 2-1, αλλ η Black Bird εχε την απλυτη υπεροχ και ανεβζοντας ρυθμος φτασε νετα στην τελικ επικρτηση με το ευρ 8-2.

Παζοντας με δο πακτες λιγτερους, το ργο των Συνθεις Υποπτων απναντι στους Old Boys ταν αρκετ δσκολο. Οι Old Boys εχαν την πλρη υπεροχ και πρωτοβουλα των κινσεων σε λη τη διρκεια της αναμτρησης και πολ εκολα, χωρς να πιεστον καθλου, εκμεταλλευμενοι απλυτοι το αριθμητικ πλεονκτημα, φτασαν νετα στη νκη με 7-0.

Αν και πιστηκε στο φινλε του ματς ο Αστρας ξεπρασε την αντσταση των Μηχανικν επικρατντας με 5-4. Οι Μηχανικο προηγθηκαν με 1-0 με αυτογκλ, με δο σουτ μως ο Αστρας κανε την ανατροπ, παρνοντας κεφλι στο σκορ με 2-1. Στη συνχεια ο Αστρας αντερος κανε το 3-1, για να μεισουν γργορα οι Μηχανικο σε 3-2, αλλ ο Αστρας διατρησε την πρωτοβουλα των κινσεων, κνοντας το 5-2 και δεχνοντας να καθαρζει την υπθεση νκη. Οι Μηχανικο μως δεν εχαν πει την τελευταα τους λξη. Πεσαν, μεωσαν σε 5-3 και 5-4 λγο πριν το τλος, αλλ δεν κατφεραν να φτσουν στην ισοφριση, παρ μια-δυο καλς ευκαιρες που εχαν στα τελευταα δευτερλεπτα. Ετσι ο Αστρας πρε τη νκη με 5-4.

Συνοπτικ τα αποτελσματα της 14ης αγωνιστικς:
ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ-OLDBOYS 0-7
VATOS LOCOS-BLACKBIRD2-8
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 5-4

16/3/2009
8 88 Novasport F.M. - 21 (16-03-09)

ΣΤΟ +6 Η ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ
 

Στους 6 βαθμος ανβασε τη διαφορ της η Σπερχειδα απ τη δετερη ομδα της κατταξης του 8ουης αγωνιστικς, η Σπερχειδα φτασε τους 50 βαθμος, μετ το ισπαλο 2-2 με τη Space, εν οι Αγιοι παρμειναν 2οι με 44, καθς χασαν απ τα Καννια με 3-1. Εκενα με τη σειρ τους πλησασαν στον να πντο τους αντιπλους τους, φτνοντας τους 43, σους χει και η Typoshirt, η οποα επικρτησε των Βαρνων με 4-3. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, οι Ρμπελοι επιβλθηκαν της Fortuna με 3-0, η Πεζ νκησε την Brinks με 4-2, οι Παρεστες κρδισαν τους Αετος με 9-5, οι Kariokas επικρτησαν των Μπμπηδων με 4-1, εν τλος, Κλτες και Group Therapy αναδεχτηκαν ισπαλοι χωρς τρματα. Πρωταθλματος 8Χ8 Novasport F.M. Μετ και τη διεξαγωγ της 21

Αγωνιζμενοι με πακτη παραπνω οι Ρμπελοι επικρτησαν της Fortuna με 3-0. να ξσπασμα πντε λεπτν στο α ημχρονο δωσε προβδισμα 2-0 στους Ρμπελους, οι οποοι σημεωσαν και τρτο τρμα στην επανληψη, με τις δο ομδες να χουν αρκετ καλ σουτ, χωρς μως το σκορ να αλλζει.

Ελαφρ καλτερη η Πεζ νκησε την Brinksμε 4-2. Η Πεζ εχε την πρωτοβουλα των κινσεων στο α ημχρονο που προηγθηκε με 3-2. Στην επανληψη η Brinks πεσε, δεν δημιοργησε μως τη μεγλη ευκαιρα. Αντθετα, λγο πριν το τλος η Πεζ διαμρφωσε το 4-2.

Σπερχειδα-Space 2-2

Ανοικτ ματς με πολλ γκολ διεξχθη ανμεσα στους Παρεστες και τους Αετος, με τους Παρεστες πιο επιθετικος, να δημιουργον περισστερες ευκαιρες, να χουν την υπεροχ και να παρνουν τη νκη με 9-5.

Αντερα τα Καννια κρδισαν τους Αγιους με 3-1. Σαρωτικ τα Καννια στο α μρος χι απλ δεν απειλθηκαν καθλου, αλλ προηγθηκαν και με 3-0, με τους Αγιους να ισορροπον στην επανληψη, αλλ το μνο που κατφεραν ταν να μεισουν απλ σε 3-1.

Αν και αγωνστηκε με πακτη λιγτερο η Typoshirt κρδισε τους Βαρνους με 4-3, χοντας τον υπερλικα τερματοφλακ της σε εκπληκτικ μρα. Το α ημχρονο ταν ισορροπημνο, με τις δο ομδες να εναι ισπαλες 2-2. Στην επανληψη οι Βαρνοι ξεκνησαν πιο επιθετικ και απελησαν, πεσαν μως πνω στο τοχος που ψωσε ο γκολκπερ της Typoshirt, η οποα κατφερε στις αντεπιθσεις και παζοντας γργορα να πετχει δο γκολ και να κνει το 4-2. Οι Βαρνοι μεωσαν σε 4-3, αλλ δεν υπρχε περισστερος χρνος για κτι καλτερο.

Εξαιρετικο οι Kariokas κρδισαν τους Μπμπηδες με 4-1. Οι Kariokas εχαν την απλυτη υπεροχ στο α μρος, που ουσιαστικ κλεδωσαν τη νκη καθς προηγθηκαν με 3-0. Οι Μπμπηδες πεσαν στην επανληψη, μεωσαν σε 3-1, εχαν μερικ καλ σουτ, τα οποα εξουδετρωσε ο αντπαλος τερματοφλακας, αλλ τελικ οι Kariokas ταν εκενοι που κλεισαν το σκορ διαμορφνοντας το 4-1.

Παρ το καλ, ανοικτ και γργορο παιχνδι, τις φσεις και τα καλ σουτ που επιχερησαν, Κλτες και Group Therapy δεν κατφεραν να βρουν στχο και τσι μειναν ισπαλοι χωρς τρματα.

Συνοπτικ τα αποτελσματα της 21ης αγωνιστικς:

GROUP THERAPY-ΚΕΛΤΕΣ 0-0
ΚΑΝΟΝΙΑ-ΑΓΙΟΙ 3-1

TYPOSHIRT-ΒΑΡΩΝΟΙ 4-3

KARIOKAS-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 4-1

BRINKS-ΠΕΖΗ 2-4
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-ΑΕΤΟΙ 9-5

SPACE-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 2-2

ΡΕΜΠΕΛΟΙ-FORTUNA 3-0

14/3/2009
9 88 Artisti Macaroni - 13 (14-03-09)

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
 

Μολοντι δεν αγωνστηκε, καθς πρε τη νκη νευ αγνα, η Δυτικ Αθνα σκαρφλωσε στην κορυφ του 9ουης αγωνιστικς. Συγκεκριμνα, φτασε τους 31 βαθμος, με τον Αστρα να εναι 2ος με 30, μετ την επικρτησ του επ του Δα με 5-4 και τη Σμπα 3η με 29. Στα υπλοιπα δο παιχνδια της ημρας, οι Μηχανικο επιβλθηκαν των Συνθεις Υποπτων με 5-3, εν Black Bird και Old Boys αναδεχτηκαν ισπαλοι 3-3. πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni, μετ τη διεξαγωγ της 13

Αν και αγωνστηκαν με ναν πακτη λιγτερο, καθς δεν κατφεραν να συμπληρσουν ομδα, οι Μηχανικο ξεκνησαν καλτερα την αναμτρηση κντρα στους Συνθεις Υποπτους και με δο μορφες ομαδικς ενργειες πτυχαν ισριθμα γκολ. Μετ τα μισ του α μρους οι Συνθεις Υποπτοι ανβασαν την απδοσ τους, πεσαν τους αντιπλους τους και μπρεσαν να μεισουν σε 2-1. Στην επανληψη οι Μηχανικο εχαν την υπεροχ και με δο ακμη τρματα ανβασαν το δεκτη του σκορ στο 4-1, κνοντας να αποφασιστικ βμα για τη νκη. Οι Συνθεις Υποπτοι μως δεν εχαν πει την τελευταα τους λξη και με περισστερες δυνμεις πεσαν τους Μηχανικος, μεωσαν αρχικ σε 4-2 και εν συνεχεα σε 4-3, χωρς να μπορσουν μως να δημιουργσουν κποια καλ ευκαιρα για την ισοφριση. Αντθετα, οι Μηχανικο χασαν κποιες καλς φσεις στις αντεπιθσεις, με μερικ καλ σουτ, να εκ των οποων μως βρκε στχο, που διαμρφωσε και το τελικ 5-3 της νκης τους.

Υστερα απ να ισορροπημνο παιχνδι, Old Boys και Black Bird αναδεχτηκαν ισπαλοι 3-3. Το α ημχρονο δεν εχε πολλς φσεις, με την Black Bird να διατηρε μια ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων, τους Old Boys μως να αιφνιδιζουν την αντπαλ τους και με να σουτ να ανογουν το σκορ. Στην επανληψη η Black Bird μπκαν πιο δυνατ στον αγωνιστικ χρο και πεσαν. Κατφεραν να ισοφαρσουν γργορα σε 1-1, κντρα στη ρο του αγνα μως οι Old Boys πραν και πλι κεφλι στο σκορ με 2-1. Η Black Bird ανβασε την απδοσ της και αφο ισοφρισε ξαν, σε 2-2, κατφερε για πρτη φορ στο ματς να πρει προβδισμα με 3-2. Η τελευταα κουβντα του αγνα μως ανκε στους Old Boys, οι οποοι μερικ λεπτ πριν τη λξη της αναμτρησης βρκαν τον τρπο να φρουν το ματς στα σα, κνοντας το 3-3. Στα εναπομεναντα λεπτ δεν λλαξε κτι και τσι το τελικ σφριγμα του διαιτητ βρκε τις δο ομδες ισπαλες με 3-3.

Στο τελευταο λεπτ του αγνα πρε τη νκη ο Αστρας κντρα στον ανταγωνιστικ Δα με 5-4. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στη μεγαλτερη διρκει της, με το Δα να ξεκινει καλτερα και να προηγεται με 1-0, τον Αστρα μως χοντας και την τχη στο πλευρ του να καταφρνει πριν την ολοκλρωση του α ημιχρνου να γυρζει το ματς και να παρνει προβδισμα με 2-1. Στην επανληψη οι δο ομδες μπκαν δυνατ στον αγωνιστικ χρο, πολ γργορα πτυχαν απ να γκολ διαμορφνοντας το 3-2, ο Αστρας μως ελαφρ καλτερος κανε και το 4-2, δεχνοντας να καθαρζει την υπθεση νκη. Ο Δας μως δεν παρτησε το ματς, ανβηκε, πεσε, πλεψε και μπρεσε να ισοφαρσει σε 4-4 και με την τχη σμμαχ του. Και εν λα δειχναν τι οδεαμε στην ισοπαλα, μια βαθι μπαλι απ τον Αστρα και μια ασυνεννοησα στην μυνα του Δα, φερε την εξ επαφς κεφαλι και το 5-4 για τον Αστρα. Στο τελευταο λεπτ του παιχνιδιο δεν λλαξε κτι και τσι ο Αστρας πρε τη νκη με 5-4.

Συνοπτικ τα αποτελσματα της 13ης αγωνιστικς:
ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 3-5
OLD BOYS-BLACK BIRD 3-3
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΔΙΑΣ 5-4

11/3/2009
13 77 Sporday - 1 (11-03-09)

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
 

Με το δεξ ξεκνησε τις υποχρεσεις της στο νο πρωτθλημα, το 13ο Πρωτθλημα Εταιρειν 7Χ7 Sporday, η νικτρια της προηγομενης διοργνωσης. Ο λγος για τη F.K., η οποα στην πρεμιρα του νου τουρνου επικρτησε της Oktana με 5-1. Στο λλο παιχνδι της ημρας, η P.G. επιβλθηκε της Square Pants με 3-2.

Αντερη στο β ημχρονο και κυρως μετ το 2-1, η F.K. νκησε την Oktana με 5-1. Η αναμτρηση στο α μρος ταν ισορροπημνη, με την Oktana να ανογει πρτη το σκορ με ωραο σουτ και τη F.K. να ισοφαρζει σε 1-1 εξσου με ωραο σουτ. Στην επανληψη η F.K. πεσε περισστερο την αντπαλ της, κατφερε να προηγηθε με 2-1 με να πολ τυχερ γκολ, αλλ απ εκε και μετ κυριρχησε στον αγωνιστικ χρο, ταν αντερη, δεν απειλθηκε καθλου και φτασε νετα στην επικρτηση με 5-1.

Ελαφρς καλτερη η P.G. κρδισε τη Square Pants με 3-2, στερα απ μα ισορροπημνη αναμτρηση. Η Square Pants εχε τις περισστερες και καλτερες ευκαιρες στο α ημχρονο για να πετχει κποιο γκολ, η P.G. μως ταν αυτ που πτυχε πρτη γκολ με σουτ μσα απ την περιοχ. Η Square Pants μως ταν καλτερη και κατφερε να ισοφαρσει σε 1-1, εν εχε μερικς ακμη καλς φσεις για να σκορρει. Στο β μρος η P.G. εκμεταλλετηκε το αριθμητικ πλεονκτημα, πεσε την αντπαλ της και σημεωσε δο γκολ, παρνοντας προβδισμα με 3-1. Η Square Pants προσπθησε να μπει και πλι στη διεκδκηση του ματς, αλλ το μνο που κατφερε ταν να μεισει σε 3-2 στα τελευταα δευτερλεπτα, διαμορφνοντας το τελικ αποτλεσμα της νκης της P.G.

Συνοπτικ τα αποτελσματα της 1ης αγωνιστικς:

SQUAREPANTS-P.G.2-3
F.K.-OKTANA5-1

9/3/2009
8 88 Novasport F.M. - 20 (09-03-09)

ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ
 

Η 20η αγωνιστικ του 8ου Πρωταθλματος 8Χ8 Novasport F.M. βρκε την πρωτοπρο Σπερχειδα να μεγαλνει και λλο τη διαφορ απ τους δικτες της. Η Σπερχειδα λοιπν νκησε τη Fortuna με 5-1 και φτασε τους 49 βαθμος, πντε περισστερους απ τους Αγιους που χουν 44, οι οποοι χασαν απ τους Κλτες με 2-0. Στην 3η θση ισοβαθμον με 40 τα Καννια, που κρδισαν με 3-0 νευ αγνα την Group Therapy, με την Typoshirt, που αναδεχτηκε ισπαλη 3-3 με τους Μπμπηδες. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, η Space νκησε με 3-0 νευ αγνα τους Ρμπελους, οι Παρεστες επικρτησαν της Brinks με 3-1, οι Αετο νκησαν την Πεζ με 3-2 και οι Βαρνοι κρδισαν τους Kariokas με 1-0.

Καλτεροι οι Παρεστες και με σωστ τακτικ κρδισαν την Brinks με 3-1, σημεινοντας και τα τρα τους γκολ με κεφαλις. Προηγθηκαν με 1-0 στο α ημχρονο χωρς να απειληθον καθλου, στην επανληψη καναν το 3-0 σε διστημα πντε λεπτν και μνο στο φινλε η Brinks δημιοργησε αρκετς ευκαιρες, διαμορφνοντας απλ το τελικ 3-1.

Μολοντι βρθηκαν να χνουν με 2-0 στις αρχς του β μρους, με την Πεζ να χει την ελαφρ πρωτοβουλα των κινσεων στο διστημα αυτ, οι Αετο ανβασαν την απδοσ τους, εχαν ευκαιρες, δοκρια και τελικ καναν τη μεγλη ανατροπ, αιφνιδιζοντας την αντπαλ τους και παρνοντας μια σπουδαα νκη με 3-2.

Οι Βαρνοι προηγθηκαν με 1-0 στο α ημχρονο των Kariokas, ντας λγο καλτεροι, οι Kariokas παρ την πεση στο β μρος εχαν μνο να δοκρι και μερικ καλ σουτ, οι Βαρνοι κρτησαν το προβδισμα, απελησαν και αυτο με κποια σουτ και τελικ πραν τη νκη με 1-0.

Ανεβζοντας στροφς στο β μρος η Σπερχειδα κρδισε εκολα τη Fortuna με 5-1. Στο α ημχρονο η Σπερχειδα προηγθηκε με 1-0, στην επανληψη μως βελτωσε την απδοσ της και παζοντας καλ μπλα χωρς να απειληθε απ την αντπαλ της, κανε το 5-0, για να μεισει η Fortuna στο τλος σε 5-1, που ταν και το τελικ αποτλεσμα.

Το πθος και η δναμη των Κελτν στο α ημχρονο, σε συνδυασμ με τις αδρνειες στην μυνα των Αγιων, δωσαν προβδισμα με 2-0 στους πρτους, οι οποοι το κρτησαν εκολα στην επανληψη, απειλντας μλιστα περισστερο για να τρτο γκολ, παρνοντας τελικ δκαια τη νκη με 2-0.

Μολοντι βρθηκαν πσω στο σκορ με 1-0, οι Μπμπηδες κατφεραν αν και παιζαν με πακτη λιγτερο χι απλ να ισοφαρσουν σε 1-1, αλλ να προυν προβδισμα στο σκορ με 3-1, αλλ τελικ η Typoshirt πεσε και μπρεσε να ισοφαρσει σε 3-3, που ταν και το τελικ αποτλεσμα.

Τη νκη στα χαρτι με σκορ 3-0 νευ αγνα πρε η Space με αντιπλους τους Ρμπελους, οι οποοι δεν κατφεραν να συμπληρσουν ομδα για το παιχνδι.

Τη νκη στα χαρτι με σκορ 3-0 νευ αγνα πραν τα Καννια με αντπαλο την Group Therapy, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο.

Συνοπτικ τα αποτελσματα της 20ης αγωνιστικς:

GROUP THERAPY-ΚΑΝΟΝΙΑ 0-3
ΑΓΙΟΙ-ΚΕΛΤΕΣ 0-2
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-TYPOSHIRT 3-3

KARIOKAS-ΒΑΡΩΝΟΙ 0-1

BRINKS-ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ 1-3

ΑΕΤΟΙ-ΠΕΖΗ 3-2

SPACE-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 3-0

FORTUNA-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 1-5


7/3/2009
9 88 Artisti Macaroni - 12 (07-03-09)

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΣΑΜΠΑ
 

Η αυλαα του Β γρου του 9ου πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni, βρκε τη Σμπα στην κορυφ της κατταξης. Για τη 12η αγωνιστικ λοιπν, η Σμπα νκησε τους Συνθεις Υποπτους με 5-0 και φτασε τους 29 βαθμος, σκαρφαλνοντας στην 1η θση, εκμεταλλευμενη τη νκη της Δυτικς Αθνας επ του Αστρα στο ντρμπι της ημρας με 5-4. Ετσι η Δυτικ Αθνα ανβηκε 2η με 28 βαθμος, εν ο Αστρας πεσε στην 3η θση χοντας 27. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, οι Μηχανικο επικρτησαν του Δα με 8-4, η Black Bird πρε τη νκη στα χαρτι με σκορ 3-0 νευ αγνα κντρα στη Loco Mondo, εν οι Vatos Locos επιβλθηκαν των Old Boys με 2-1.

Αντεροι οι Μηχανικο και με πακτη παραπνω, κρδισαν το Δα που δεν κατφερε να συμπληρσει πλρη ομδα με 8-4. Οι Μηχανικο εχαν την υπεροχ στο Α ημχρονο, ταν καλτεροι και με εστοχα σουτ πραν προβδισμα στο σκορ με 5-1. Στην επανληψη η αναμτρηση ταν ισορροπημνη, αν και εχε κριθε ββαια, με τους Μηχανικος να διατηρον το ασφαλς προβδισμα στο σκορ, καθς ταν μπροστ με 7-2 και απλ το Δα στα τελευταα λεπτ που οι ομδες εχαν χαλαρσει να μεινει τη διαφορ, διαμορφνοντας το τελικ 8-4, νετα υπρ των Μηχανικν.

Εκολα η Σμπα κρδισε τους Συνθεις Υποπτους με 5-0. Η Σμπα εχε την υπεροχ και την πρωτοβουλα των κινσεων απ το πρτο λεπτ του ματς, προηγθηκε με 2-0 στο Α ημχρονο, δεν απειλθηκε σε καννα σημεο του παιχνιδιο, ταν καλτερη και στην επανληψη, πτυχε τρα ακμη γκολ και πολ νετα και χαλαρ φτασε στην εκολη επικρτηση με 5-0.

Πετυχανοντας την ανατροπ στο Β ημχρονο, οι Vatos Locos κρδισαν τους Old Boys με 2-1. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στη μεγαλτερη διρκει της, με τους Old Boys ελαφρ καλτερους στο Α μρος να ανογουν πρτοι το σκορ και να παρνουν προβδισμα με 1-0, στην επανληψη μως οι Vatos Locos ανβασαν την απδοσ τους, ταν καλτεροι και κατφεραν να πετχουν την ανατροπ, να σημεισουν δο γκολ και να προυν τη νκη με 2-1.

Η Δυτικ Αθνα ταν η μεγλη νικτρια του ντρμπι της ημρας, κερδζοντας δκαια τον Αστρα με 5-4. Το Α ημχρονο του ματς ανκε ολοκληρωτικ στη Δυτικ Αθνα, η οποα δεν απειλθηκε οτε μα στιγμ στην μυνα, εν στην επθεση κατφερε να πετχει τρα γκολ σε ισριθμες προσπθειες, εν εχε και δο δοκρια. Στην επανληψη ο Αστρας προσπθησε να μπει στη διεκδκηση του ματς, αντ αυτο, η Δυτικ Αθνα χτπησε στις αντεπιθσεις, σημεινοντας δο ακμη τρματα, κνοντας το 5-0. Τα πντα δειχναν να χουν κριθε, ο Αστρας μως δεν εχε πει την τελευταα του λξη. Μην χοντας να χσει τποτα, ρσκαρε, πεσε και παραλγο να δικαιωθε. Ξεκινντας αντεπθεση διαρκεας, κατφερε να μεισει σε 5-2 στα μισ του Β μρους και στα τελευταα πντε λεπτ σε 5-3. Η Δυτικ Αθνα κρατοσε σο μποροσε στην μυνα, με τον Αστρα να μεινει ακμη περισστερο, σε 5-4, δευτερλεπτα πριν το φινλε. Τελικ δεν υπρχε λλος χρνος και ελχιστα μετ ακοστηκε το τελευταο σφριγμα, που βρκε δκαια νικτρια τη Δυτικ Αθνα με 5-4, καλτερη στη μεγαλτερη διρκεια του ματς επ του Αστρα.

Τη νκη στα χαρτι με σκορ 3-0 νευ αγνα πρε η Black Bird με αντπαλο τη Loco Mondo, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο. Ετσι η Black Bird κατκτησε νετα και ξεκοραστα τους τρεις βαθμος της νκης.

Συνοπτικ τα αποτελσματα της 12ης αγωνιστικς:
ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ-ΣΑΜΠΑ 0-5
VATOSLOCOS-OLDBOYS 2-1
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ 5-4
BLACK BIRD-LOCO MONDO 3-0
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ-ΔΙΑΣ 8-4

23/2/2009
8 88 Novasport F.M. - 19 (23-02-09)

ΠΡΩΤΗ Η ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ
 

Μνη πρτη στην κορυφ του 8ου Πρωταθλματος 8Χ8 Novasport F.M. σκαρφλωσε η Σπερχειδα μετ τη διεξαγωγ της 19ης αγωνιστικς. Η Σπερχειδα επικρτησε της Brinks με 3-1 και φτασε τους 46 βαθμος, εκμεταλλευμενη το ισπαλο 3-3 των Αγιων με τους Μπμπηδες, που φησε τους Αγιους δετερους με 44 βαθμος. Στην 3η θση με 39 βαθμος βρσκεται η Typoshirt, που επιβλθηκε των Κελτν με 4-2. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, η Space νκησε με νευ αγνα 3-0 την Πεζ, πως και οι Ρμπελοι τους Αετος. Οι Βαρνοι κρδισαν την Group Therapy με 3-2, οι Παρεστες επικρτησαν της Fortuna με 3-1 και τα Καννια επιβλθηκαν των Kariokas με 4-3.

Υστερα απ εναλλαγς στο σκορ και με ανατροπς, οι Βαρνοι πραν τη νκη κντρα στην Group Therapy με 3-2. Η τελευταα εχε προηγηθε με 1-0, οι Βαρνοι καναν την ανατροπ παρνοντας κεφλι στο σκορ με 2-1, η Group Therapy ισοφρισε σε 2-2, αλλ λγο πριν το τλος οι Βαρνοι πραν τη νκη με 3-2 χρης σε σουτ.

Αντεροι στο β μρος οι Παρεστες κρδισαν τη Fortuna με 3-1. Το α ημχρονο ταν ισορροπημνο, με τις δο ομδες να πετυχανουν απ να γκολ, στην επανληψη μως οι Παρεστες πεσαν, εχαν ευκαιρες και τελικ κατφεραν να σημεισουν δο γκολ και να κερδσουν με 3-1.

Καλτερα τα Καννια στο α ημχρονο, κρτησαν το προβδισμα στο β και πραν τη νκη με αντιπλους τους Kariokas με 4-3. Στο α μρος τα Καννια ταν αντερα και προηγθηκαν με 4-2, εν νωρτερα ταν μπροστ στο σκορ με 4-1, στην επανληψη οι Kariokas πεσαν, μεωσαν σε 4-3, δεν κατφεραν μως να δημιουργσουν λλη μεγλη ευκαιρα για την ισοφριση. Τα Καννια κρτησαν το μικρ προβδισμα και τελικ πραν τη νκη με 4-3.

Αν και στο α μρος βρθηκε πσω στο σκορ με 1-0 απ την Brinks, στο β ανβασε την απδοσ της, πεσε την αντπαλ της, ταν καλτερη και τελικ η Σπερχειδα κανε την ολικ ανατροπ, παρνοντας τη σπουδαα νκη με 3-1.

Ελαφρ καλτερη η Typoshirt νκησε τους Κλτες με 4-2. Οι δο ομδες ξεκνησαν την αναμτρηση πετυχανοντας απ να γκολ, στη συνχεια η Typoshirt κανε το 3-1, οι Κλτες μεωσαν σε 3-2, αλλ το σκορ κλεισε απ την Typoshirt διαμορφνοντας το 4-2.

Οι Μπεμπηδες ξεκνησαν δυνατ την αναμτρηση μς τους Αγιους παρνοντας πολ γργορα προβδισμα στο σκορ με 3-0, οι Αγιοι μως αντδρασαν μεσα και αποτελεσματικ, μεινοντας πριν την ολοκλρωση του α ημιχρνου σε 3-2, εν στις αρχς της επανληψης ισοφρισαν σε 3-3. Παρ τις προσπθειες των δο ομδων και κυρως των Αγιων που ταν πιο απειλητικο και επιθετικο, το σκορ δεν λλαξε και οι δο ομδες αναδεχτηκαν ισπαλες με 3-3.

Τη νκη στα χαρτι με σκορ 3-0 νευ αγνα πρε η Space με αντπαλο την Πεζ, η οποα δεν κατφερε να συμπληρσει ομδα για το παιχνδι.

Τη νκη στα χαρτι με σκορ 3-0 νευ αγνα πραν οι Ρμπελοι με αντιπλους τους Αετος, οι οποοι δεν κατφεραν να συμπληρσουν ομδα για το παιχνδι.

Συνοπτικ τα αποτελσματα της 19ης αγωνιστικς:

GROUP THERAPY-ΒΑΡΩΝΟΙ 2-3
ΑΓΙΟΙ-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 3-3

TYPOSHIRT-ΚΕΛΤΕΣ 4-2

KARIOKAS-ΚΑΝΟΝΙΑ 3-4

BRINKS-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 1-3

ΑΕΤΟΙ-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 0-3
SPACE-ΠΕΖΗ 3-0

FORTUNA-ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ 1-3


  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar