>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

7/12/2009
9 88 Novasport F.M. - 8 (07-12-09)

ΜΟΝΗ ΠΡΩΤΗ Η TYPOSHIRT
 
Μα ομδα οδηγε την κορσα του 9ου Πρωταθλματος 8Χ8 Novasport F.M. μετ τη διεξαγωγ της 8ης αγωνιστικς και αυτ εναι η κτοχος του ττλου Typoshirt, η οποα μετ και τη νκη της επ των Ρμπελων με 5-0, φτασε τους 21 βαθμος και φιγουρρει μνη πρτη στην κορυφ της κατταξης. Ακολουθον οι Αγιοι με 19 βαθμος, που κρδισαν στο ντρμπι τους Μπμπηδες με 6-3, οι οποοι μαζ με την Μπρτσα που επικρτησε της Fortuna με 8-1, μοιρζονται την 3η θση με 18 βαθμος. Στα υπλοιπα παιχνδια εχαμε: Brinks-Group Therapy 2-3, Kariokas-Βαρνοι 0-4, Αετο-Καννια 1-3, Space-Σπερχειδα 2-1 και Καλλιπτειρα-Παρεστες 5-3.
Καλτερη η Καλλιπτειρα, μολοντι βρθηκε να χνει στο α ημχρονο με 2-1 απ τους Παρεστες, κανε την ανατροπ στην επανληψη και πρε τη νκη με 5-3.
Ισοπεδωτικ η Μπρτσα κρδισε πρα πολ νετα και επιβλητικ τη Fortuna με 8-1.
Μολοντι η Brinks κανε την αντεπθεσ της στο τλος του ματς, μεινοντας το σκορ σε 3-2 και πιζοντας και λλο για την ισοφριση, η Group Therapy τελικ, που εχε προηγηθε με 3-0, ντας αντερη στη μεγαλτερη διρκεια του ματς, κρτησε το προβδισμα και πρε τη νκη.
Εχοντας την υπεροχ στο παιχνδι τα Καννια επιβλθηκαν των Αετν εκολα με 3-1.
Παρ το ισπαλο 0-0 του α ημιχρνου, οι Βαρνοι ταν καταιγιστικο στην επανληψη του αγνα με τους Kariokas, εχαν 4 δοκρια, σημεωσαν 4 γκολ και πραν δκαια τη νκη με 4-0.
Η Space προηγθηκε πολ γργορα στην αναμτρηση με τη Σπερχειδα με 1-0, η δετερη πεσε στη συνχεια του ματς, χωρς μως να δημιουργσει κποια μεγλη φση, ισοφρισε τελικ σε 1-1 με σουτ στα τελευταα λεπτ του αγνα, οι δο ομδες ακολοθως εχαν απ μα μοναδικ ευκαιρα για να προυν κεφλι στο σκορ, το γκολ τελικ ρθε απ τη Space στα τελευταα δευτερλεπτα του παιχνιδιο σε μια αντεπθεση, η οποα πρε τη σπουδαα νκη με 2-1.
Εκολα η Typoshirt, χοντας για κορυφαο τον τερματοφλακ της, που την οδηγε εκ του ασφαλος και την φερε μνο πρτη στην κορυφ της βαθμολογας του πρωταθλματος, κρδισε τους Ρμπελους με 5-0.
Αντεροι οι Αγιοι μετ την αρχικ ισορροπα στο ματς (2-2), επικρτησαν των Μπμπηδων με 6-3.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 8ης αγωνιστικς:
ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ-ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ 5-3
ΑΓΙΟΙ-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 6-3
KARIOKAS-ΒΑΡΩΝΟΙ 0-4
ΑΕΤΟΙ-ΚΑΝΟΝΙΑ 1-3
SPACE-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 2-1
GROUPTHERAPY-BRINKS 3-2
TYPOSHIRT-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 5-0
FORTUNA-ΜΠΑΡΤΣΑ 1-8

5/12/2009
10 88 Artisti Macaroni - 7 (05-12-09)

ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ
 
Τρεις ομδες οδηγον την κορσα του 10ου Πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni, μετ τη διεξαγωγ της 7ης αγωνιστικς. Τσοχικς (5-0 τους Old Boys), Black Bird (5-1 το Να) και Vatos Locos (5-2 τον Δα), μοιρζονται την 1η θση, χοντας απ 15 βαθμος. Στο λλο παιχνδι της ημρας, Αστρας-Square Pants 5-4.
Αντερος ο Τσοχικς επικρτησε των Old Boys με 5-0. Ο πρωτοεμφανιζμενος στο πρωτθλημα Τσοχικς, που πραγματοποιε εξαιρετικ πορεα, προηγθηκε με 1-0 στο α ημχρονο, που ταν σχετικ ισορροπημνο, στην επανληψη μως κυριρχησε πλρως και φτασε νετα στην επικρτηση με 5-0.
Η κπληξη του πρωταθλματος μχρι στιγμς εναι αναμφβολα οι Vatos Locos, οι οποοι φιγουρρουν στην 1η θση της κατταξης. Τελευταο ‘θμα’ τους ο Δας με 5-2, σε μια αναμτρηση που ταν καλτεροι και φτασαν δκαια στην επικρτηση, που τους ανβασε στην κορυφ της βαθμολογας.
Πολ εκολα η Black Bird επιβλθηκε του Ναο με 5-1. Η Black Bird ταν καλτερη, δεν απειλθηκε καθλου απ τον αντπαλ της και φτασε στην νετη επικρτηση, που την φερε στην 1η θση της κατταξης.
Αν και αγωνστηκε με ναν πακτη λιγτερο, ο Αστρας ξεπρασε την αντσταση της Square Pants, κερδζοντας με 5-4. Με σωστ τακτικ, ο Αστρας προηγθηκε με 2-0 στο α ημχρονο και 4-1 στα μισ του β μρους. Στη συνχεια χαλρωσε, απρροια και της κορασης, με αποτλεσμα η Square Pants με μια αντεπθεση διαρκεας να μεισει σε 5-4, αλλ να μην υπρχει χρνος για να κυνηγσει την ισοφριση. Ετσι ο Αστρας πρε τη δσκολη, αλλ πολτιμη νκη με 5-4.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 7ης αγωνιστικς:
BLACK BIRD-ΝΑΟΣ 5-1
SQUARE PANTS-ΑΣΤΕΡΑΣ 4-5
OLDBOYS-ΤΣΟΧΙΚΟΣ 0-5
VATOSLOCOS-ΔΙΑΣ 5-2

2/12/2009
14 77 Sporday - 5 (02-12-09)

ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ DRAGONS ΚΑΙ CASA DI PATSI
 
Απαρλλαχτη παρμεινε η κατσταση στην κορυφ του 14ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday, μετ και τη διεξαγωγ της 5ης αγωνιστικς, αφο DRAGONS και CASA DI PATSI εξακολουθον να οδηγον την κορσα, χοντας απ 13 βαθμος. Οι DRAGONS επικρτησαν των SHAMROCKS με 4-3, εν η CASA DI PATSI εχε ρεπ. Στο λλο παιχνδι, η F.K. επιβλθηκε της Ηλεκτροντ με 9-2.
Εναλλαγς στην υπεροχ του ματς, εχε η αναμτρηση ανμεσα στους DRAGONS και τους SHAMROCKS, που βρκε τελικ νικητς τους πρτους με 4-3. Οι DRAGONS ξεκνησαν καλτερα το παιχνδι, πιο δυνατ και προηγθηκαν με 2-0, εν οι SHAMROCKS ανλαβε τα ηνα του αγνα στη συνχεια και αρχικ μεωσε σε 2-1 (σκορ ημιχρνου), εν ακολοθως ισοφρισε σε 2-2 (αρχς β ημιχρνου). Στη συνχεια η πρωτοβουλα των κινσεων πρασε ξαν στην κατοχ των DRAGONS, οι οποοι πετυχανοντας ακμη δο τρματα διαμρφωσαν το 4-2. Στο φινλε του ματς οι SHAMROCKS πεσαν, μεωσαν σε 4-3, αλλ δεν κατφεραν να ισοφαρσουν. Οι DRAGONS κρτησαν το προβδισμα ως το τλος και πραν τη νκη με 4-3.
Χωρς να αντιμετωπσει ιδιατερα προβλματα, η F.K. επιβλθηκε της Ηλεκτροντ με 9-2. Η F.K. εχε την πλρη υπεροχ σε λη τη διρκεια του ματς και πολ εκολα φτασε στην νετη επικρτηση, με αυτ τη μεγλη διαφορ στο σκορ. Η Ηλεκτροντ το μνο που κατφερε ταν να μεισει και να περιορσει την κταση της ττας στα τελευταα λεπτ, για το τελικ 9-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 5ης αγωνιστικς:
ΗΛΕΚΤΡΟΝΕΤ-F.K. 2-9
DRAGONS-SHAMROCKS 4-3

30/11/2009
9 88 Novasport F.M. - 7 (30-11-09)

ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ ΚΑΙ TYPOSHIRT
 
Δο ομδες οδηγον την κορσα του 9ου Πρωταθλματος 8Χ8 Novasport F.M, μετ τη διεξαγωγ της 7ης αγωνιστικς. Ο λγος τους Μπμπηδες, που κρδισαν την Group Therapy με 4-3 και την Typoshirt, που επιβλθηκε των Παρεστες με 5-4, οι οποοι μοιρζονται την 1η θση, χοντας απ 18 βαθμος. Στα υπλοιπα παιχνδια εχαμε: Brinks-Αγιοι 2-5, Kariokas-Αετο 4-1, Space-Μπρτσα 2-1, Καλλιπτειρα-Ρμπελοι 2-1, Βαρνοι-Καννια 7-5 και Σπερχειδα-Fortuna 8-3.
Ελαφρς καλτερη η Καλλιπτειρα επικρτησε των Ρμπελων με 2-1. Η Καλλιπτειρα εχε την πρωτοβουλα των κινσεων στο α ημχρονο, που εχε δοκρι, εν πτυχε και να γκολ, το οποο ισοφρισαν οι Ρμπελοι πριν την ανπαυλα. Στην επανληψη η Καλλιπτειρα σημεωσε να ακμη τρμα, με το οποο και επικρτησε με 2-1.
Με τρα γκολ στα τελευταα λεπτ οι Αγιοι κρδισαν την Brinks με 5-2. Οι Αγιοι ξεκνησαν πιο δυνατ την αναμτρηση και προηγθηκαν με 2-0, η Brinks μως κατφερε να ισοφαρσει σε 2-2. Στα τελευταα λεπτ οι Αγιοι πεσαν και με τρα συνεχμενα τρματα πραν τη νκη με 5-2.
Σπουδαα νκη με 2-1 επ της Μπρτσα πρε η Space. Η Space ταν ελαφρς καλτερη στο α ημχρονο, που και προηγθηκε με 1-0, στην επανληψη μως η Space κανε την ανατροπ και πρε τη νκη με 2-1, παζοντας τλεια στην μυνα και βγανοντας σωστ και αποτελεσματικ στην επθεση.
Αντεροι οι Kariokas επιβλθηκαν των Αετν με 4-1. Οι Kariokas ταν καλτεροι και χωρς να συναντσουν ιδιατερα προβλματα φτασαν νετα στην επικρτηση.
Πολλ γκολ σημειθηκαν στο παιχνδι των Βαρνων με τα Καννια, που βρκε νικητς τους πρτους με 7-5. Οι Βαρνοι εχαν την πρωτοβουλα στη μεγαλτερη διρκεια του ματς, που εχαν και το προβδισμα, φτνοντας το σκορ μχρι και το 7-3. Στα τελευταα λεπτ τα Καννια μεωσαν, διαμορφνοντας το τελικ 7-5.
Πολ νετα η Σπερχειδα κρδισε την Fortuna με 8-3. Η Σπερχειδα ταν αντερη και φτασε πολ εκολα στην επικρτηση, με τη Fortuna να σημεινει τα τρματ της στα τελευταα λεπτ, ταν πια η Σπερχειδα εχε χαλαρσει και εχε δη ανεβσει πολ το δεκτη του σκορ.
Αν και εχε το καθαρ προβδισμα με 3-1 και 4-2, η Typoshirt απειλθηκε στο φινλε του ματς απ τους Παρεστες, οι οποοι κατφεραν να μεισουν σε 5-4, αλλ παρ την πεση που σκησαν, η Typoshirt κρτησε την ισχν διαφορ και πρε τη νκη με 5-4.
Παρ την αρχικ ανωτερτητα του α ημιχρνου, που προηγθηκαν με 4-2, οι Μπμπηδες τα βρκαν σκορα απναντι στους Group Therapy στην επανληψη, οι οποοι μεωσαν σε 4-3, χασαν ευκαιρες για την ισοφριση, αλλ τελικ οι Μπμπηδες κρτησαν το προβδισμα και πραν τη νκη με 4-3.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 7ης αγωνιστικς:
ΡΕΜΠΕΛΟΙ-ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ 1-2
BRINKS-ΑΓΙΟΙ 2-5
KARIOKAS-ΑΕΤΟΙ 4-1
SPACE-ΜΠΑΡΤΣΑ 2-1
GROUPTHERAPY-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 3-4
ΒΑΡΩΝΟΙ-ΚΑΝΟΝΙΑ 7-5
TYPOSHIRT-ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ 5-4
FORTUNA-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 3-8

28/11/2009
10 88 Artisti Macaroni - 6 (28-11-09)

ΗΤΤΑ ΣΟΚ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
 
Η Δυτικ Αθνα μπορε να παρμεινε στην κορυφ του 10ου Πρωταθλματος 8Χ8 Artisti Macaroni, μετ τη διεξαγωγ της 6ης αγωνιστικς, χοντας 13 βαθμος, αλλ με τον Τσοχικ και την Σμπα να χρωστνε παιχνδι, γνρισε μως ττα σοκ απ τους Vatos Locos με 2-1, οι οποοι απχουν μλις να βαθμ απ την 1η θση, πως και η Black Bird, που φτασαν τους 12, η οποα επικρτησε των Square Pants με 6-0. Στα υπλοιπα παιχνδια της ημρας, Συνθεις Υποπτοι-Δας 1-8 και Νας-Old Boys 1-1.
Πολ εκολα ο Δας νκησε τους Συνθεις Υποπτους με 8-1. Ο Δας εχε την υπεροχ σε λη τη διρκεια του ματς, δεν απειλθηκε καθλου απ τους αντιπλους του και πολ νετα φτασε στην ευρεα επικρτηση.
Τη νκη του πρωταθλματος μχρι στιγμς πτυχαν οι Vatos Locos, οι οποοι υποχρωσαν την Δυτικ Αθνα στην πρτη της ττα στο πρωτθλημα, κερδζοντας δκαια με 2-1. Οι Vatos Locos κντραραν στα σα την αντπαλ τους, κατ διαστματα ταν και καλτεροι, καταφρνοντας να ανοξουν πρτοι το σκορ στο α ημχρονο κνοντας το 1-0. Στην επανληψη η Δυτικ Αθνα πεσε, ισοφρισε σε 1-1, αλλ οι Vatos Locos εχαν τον τρπο να προυν ξαν το προβδισμα, το οποο διατρησαν και στο τλος να πανηγυρσουν τη σπουδαα νκη με 2-1.
Γκολ και βαθμος μοιρστηκαν Νας και Old Boys, οι οποοι αναδεχτηκαν ισπαλοι με 1-1. Ο Νας ταν ελαφρ καλτερος στη μεγαλτερη διρκεια του ματς, χοντας το προβδισμα με 1-0, οι Old Boys μως πεσαν στα τελευταα λεπτ του παιχνιδιο και κατφεραν να ισοφαρσουν σε 1-1, διαμορφνοντας το τελικ αποτλεσμα.
Ανετα και εκολα η Black Bird ταν καλτερη και αντερη των Square Pants φτνοντας στην επικρτηση με 6-0.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 6ης αγωνιστικς:
BLACK BIRD-SQUARE PANTS 6-0
ΝΑΟΣ-OLD BOYS 1-1
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-VATOS LOCOS 1-2
ΔΙΑΣ-ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ 8-1

25/11/2009
14 77 Sporday - 4 (25-11-09)

ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ DRAGONS ΚΑΙ CASA DI PATSI
 
DRAGONS και CASA DI PATSI εξακολουθον να οδηγον την κορσα του 14ου Πρωταθλματος Εταιρειν 7Χ7 Sporday, μετ τη διεξαγωγ της 4ης αγωνιστικς, χοντας απ 10 βαθμος. Οι DRAGONS εχαν ρεπ, εν η CASA DI PATSI επικρτησε της Ηλεκτροντ με 10-0. Στο λλο παιχνδι, η F.K. επιβλθηκε των SHAMROCKS με 9-2.
Πρα πολ εκολα η CASA DI PATSI επικρτησε της Ηλεκτροντ με 10-0. Η αναμτρηση δεν χρζει ιδιατερης κριτικς, αφο η CASA DI PATSI ταν πολ αντερη της αντιπλου της, εχε την υπεροχ σε λη τη διρκεια της αναμτρησης και πολ νετα φτασε στην ευρεα νκη, χωρς να απειληθε σε καννα σημεο του ματς απ την Ηλεκτροντ.
Μολοντι η SHAMROCKS νοιξε πρτη το σκορ στην αναμτρηση με τη F.K. και πρε το προβδισμα με 1-0, η συνχεια του ματς ανκε ολοκληρωτικ στην F.K., η οποα αντερη, χι απλ πτυχε την ανατροπ, αλλ απκτησε και μεγλη διαφορ στο σκορ, φτνοντας μχρι το 9-1, για να μεισει η SHAMROCKS και να διαμορφσει το τελικ 9-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 4ης αγωνιστικς:
CASA DI PATSI-ΗΛΕΚΤΡΟΝΕΤ 10-0
F.K.-SHAMROCKS 9-2

23/11/2009
9 88 Novasport F.M. - 6 (23-11-09)

ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ
 
Μπμπηδες (4-3 τα Καννια), Μπρτσα (8-1 τους Ρμπελους) και Typoshirt (7-4 την Fortuna), οδηγον την κορσα του 9ου Πρωταθλματος 8Χ8 Novasport F.M, μετ τη διεξαγωγ της 6ης αγωνιστικς, χοντας απ 15 βαθμος. Ακολουθον Αγιοι (2-5 απ Πεζ) και Σπερχειδα (3-3 με Παρεστες) με 13. Στα υπλοιπα παιχνδια εχαμε: Brinks-Kariokas 6-2, Space-Καλλιπτειρα 3-1 και Group Therapy-Βαρνοι 6-3.
Ελαφρ αντερη η Space κρδισε την Καλλιπτειρα με 3-1. Η Space προηγθηκε 1-0 στο α ημχρονο, διπλασασε τα τρματ της στην επανληψη, η Καλλιπτειρα μεωσε σε 2-1 και πεσε για την ισοφριση, χωρς μως να δημιουργσει τη μεγλη ευκαιρα, εν η Space σε μια αντεπθεση σημεωσε το 3-1, κλειδνοντας τη νκη της.
Πολ καλ η Μπρτσα κρδισε εκολα τους Ρμπελους με 8-1. Η Μπρτσα εχε την υπεροχ σε λη τη διρκεια της αναμτρησης και πολ νετα φτασε στην ευρεα νκη με 8-1.
Καλτερη η Group Therapy επικρτησε των Βαρνων με 6-3. Η Group Therapy εχε την υπεροχ και προηγθηκε με 5-1, εν οι Βαρνοι μεωσαν σε 5-3 και πγαν να ξαναμπον στο ματς, αλλ να ακμη γκολ της Group Therapy κλεδωσε τη νκη της, καθς στη συνχεια δεν απειλθηκε, διαμορφνοντας το τελικ 6-3.
Πολ καλ η Πεζ κρδισε τους πολ κακος Αγιους με 5-2. Η Πεζ προηγθηκε με 1-0 στο α ημχρονο και 2-0 στην επανληψη, με τους Αγιους να μεινουν λγο πριν το τλος σε 2-1, αλλ καπκι να δχονται και τρτο γκολ. Μολοντι μεωσαν εκ νου σε 3-2, η Πεζ πτυχε δο ακμη τρματα (λα αυτ τα γκολ σε διστημα ελχιστων λεπτν), παρνοντας τη νκη με 5-2.
Παζοντας πολ καλ ποδσφαιρο η Brinks επιβλθηκε των Kariokas νετα με 6-2. Η Brinks ταν αντερη και φτασε χωρς καννα πρβλημα και χωρς να δεχτε την παραμικρ απειλ στην εκολη επικρτηση.
Ισπαλοι 3-3 αναδεχτηκαν Σπερχειδα και Παρεστες. Οι Παρεστες καλτεροι στο α μρος προηγθηκαν με 2-0, στις αρχς του β ημιχρνου μως η Σπερχειδα κανε την ανατροπ, παρνοντας προβδισμα με 3-2. Τελικ οι Παρεστες κατφεραν λγο πριν το τλος του ματς να ισοφαρσουν σε 3-3, που ταν και το τελικ αποτλεσμα, με τις δο ομδες να χνουν απ μα μοναδικ ευκαιρα η κθε μα στις καθυστερσεις για να προυν τη νκη.
Παρ το ισπαλο 1-1 του α ημιχρνου, ο τραυματισμς του τερματοφλακα της Fortuna της κστισε και η Typoshirt καλτερη, αλλ και εκμεταλλευμενη την παρουσα-απουσα του αντπαλου γκολκπερ, φτασε εκολα στη νκη με 7-4, εν εχε βρεθε να προηγεται και με 5-1, αλλ στο τλος η Fortuna πτυχε κποια γκολ και μεωσε το σκορ.
Πετυχανοντας την ανατροπ στην επανληψη οι Μπμπηδες κρδισαν τα Καννια με 4-3. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στο α ημχρονο, με τα Καννια να χουν το προβδισμα με 2-1 και 3-2, δο συνεχμενα γκολ των Μπμπηδων μως στις αρχς του β μρους, τους δωσαν τη νκη με 4-3, αφο στο υπλοιπο διστημα του ματς δεν λλαξε κτι.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 6ης αγωνιστικς:
ΠΕΖΗ-ΑΓΙΟΙ 5-2
ΜΠΑΡΤΣΑ-ΡΕΜΠΕΛΟΙ 8-1
BRINKS-KARIOKAS 6-2
SPACE-ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ 3-1
GROUPTHERAPY-ΒΑΡΩΝΟΙ 6-3
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 3-3
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ-ΚΑΝΟΝΙΑ 4-3
TYPOSHIRT-FORTUNA7-4

  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar