>
logo  
replica watches | audemars piguet replica watches

 

 

 

 

31/10/2011
11 88 Novasport F.M. - 1 (31-10-11)

11ο Πρωτθλημα 8Χ8 Novasport F.M. – Δευτρα
1η αγωνιστικ (31-10-11)
 
ΓΚΕΛΑ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
 
Με γκλα ξεκνησαν τη να σεζν οι κτοχοι του ττλου Αγιοι, οι οποοι στην πρεμιρα του 11ου Πρωταθλματος 8Χ8 Novasport F.M. αναδεχτηκαν ισπαλοι 1-1 με τους Βαρνους. Τα υπλοιπα αποτελσματα: Ιντεπετιντε-Σπερχειδα 3-0, Boncoseleste-Coco Café 5-1, Καλλιπτειρα-Παρεστες 3-1, Kariokas-Κυφνες 4-6 και St. Pauli-Camerunezzi 2-6.
Αντερη η Camerunezzi επιβλθηκε εκολα της St. Pauli με 6-2. Η Camerunezzi ξεκνησε καλτερα την αναμτρηση και προηγθηκε 2-0 στο ημχρονο και 4-0 στην επανληψη. Στη συνχεια η St. Pauli ισορρπησε το ματς, το μνο μως που κατφερε ταν να πετχει δο γκολ, καθς επσης να δεχτε ισριθμα και τελικ να ηττηθε με 6-2.
Δκαια ισπαλοι με 1-1 αναδεχτηκαν Αγιοι και Βαρνοι. Οι Αγιοι εχαν την ελαφρ υπεροχ στο α’ μρος, που και προηγθηκαν με 1-0. Στην επανληψη οι Βαρνοι ταν καλτεροι, πεσαν, χασαν ευκαιρες, ισοφρισαν, με τις δο ομδες να παλεουν για να δετερο τρμα, χωρς μως αποτλεσμα, μνοντας ισπαλες 1-1.
Καλτερη η Καλλιπτειρα επικρτησε των Παρεστες με 3-1. Η Καλλιπτειρα εχε την υπεροχ στη μεγαλτερη διρκεια του ματς και με καλ μυνα φτασε στη νκη με 3-1.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 3-0 νευ αγνα πρε η Ιντεπετιντε απναντι στη Σπερχειδα, η οποα δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο.
Αντερη η Boncoseleste επιβλθηκε νετα του Coco Café με 5-1, χωρς να αντιμετωπσει την παραμικρ δυσκολα στο ματς.
Υστερα απ να ανοικτ παιχνδι, οι Κυφνες επικρτησαν των Kariokas με 6-4. Η αναμτρηση ταν ισορροπημνη στα πρτα λεπτ, με τις δο ομδες να συμβαδζουν στο σκορ, σταδιακ μως οι Κυφνες ανπτυξαν μια υπεροχ, πραν προβδισμα ενς-δο τερμτων και φτασαν στη νκη με 6-4.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 1ης αγωνιστικς:
KARIOKAS-ΚΥΦΗΝΕΣ 4-6
ΒΑΡΩΝΟΙ-ΑΓΙΟΙ 1-1
BONCOSELESTE-COCO CAFÉ 5-1
ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ-ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ 1-3
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-ΙΝΤΕΠΕΤΙΕΝΤΕ 0-3
ST. PAULI-CAMERUNEZZI 2-6
 

1/8/2011
Cosmos Club

Μα σπουδαα προσπθεια ξεκνησε πριν απ 10 μνες στο αθλητικ κντρο ποδοσφαρου Cosmos Club στον Κολων, χοντας ως σκοπ την επιστημονικ στριξη των ποδοσφαιριστν. Ο υπεθυνος του κλαμπ, Παναγιτης Παπαχριστπουλος, προχρησε στη δημιουργα ενς σγχρονου εργομετρικο κντρου, μσα στις εγκαταστσεις του Cosmos Club, σε να μορφο και δροσερ περιβλλον, θτοντας επικεφαλ αυτο του νου εγχειρματος, τον επιστημονικ συνεργτη του κλαμπ, Μανλη Τουρν. Το εργομετρικ κντρο περιλαμβνει 5 σγχρονα μηχανματα ελγχου, ενδυνμωσης και αποκατστασης των ποδοσφαιριστν, λων των ηλικιν, λων των κατηγοριν. Απ την πρτη στιγμ που γινε γνωστ η δημιουργα και λειτουργα του κντρου, δεκδες μεμονωμνοι ποδοσφαιριστς σπευσαν να συνψουν συνεργασα και να πραγματοποιον εκε τα τεστ αντοχς και τι λλο τους εναι απαρατητο για τη βελτωση των ατομικν τους επιδσεων και ικανοττων. Μσα στο καλοκαρι μλιστα, η συνεργασα του εργομετρικο κντρου επεκτθηκε και σε ομαδικ εππεδο, αφο δο απ τα πιο γνωστ και ιστορικ σωματεα της Αττικς, ο Εθνικς Αστρας και ο ΠΑΟ Ρουφ, θα πραγματοποιον στον Κολων τα εργομετρικ τεστ των αθλητν τους, εν οι υπεθυνοι του κντρου βρσκονται σε συζητσεις και με λλους συλλγους, της Football League, Football League 2 και των ερασιτεχνικν κατηγοριν, για τη σναψη συνεργασας. Η σοβαρ, υπεθυνη και επιστημονικ δουλει των ανθρπων του εργομετρικο κντρου, σε συνδυασμ με τα σγχρονα μηχανματα και το μορφο περιβλλον, αποτελον τον καλτερο συνδυασμ για ποιον ενδιαφρεται να εξελιχθε και να βελτιωθε. Το εργομετρικ κντρο του Cosmos Club κρδισε το στοχημα και βρσκεται στην υπηρεσα του λληνα ποδοσφαιριστ.

18/7/2011
- (18-07-11)

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΒΑΡΩΝΟΙ-COCO CAFE
 
Βαρνοι και Coco Café θα διεκδικσουν το Κπελλο Δευτρας. Στα ημιτελικ της διοργνωσης, οι Βαρνοι κρδισαν 6-3 την Καλλιπτειρα, εν το Coco Café επικρτησε 7-2 των Παρεστες.
Αν και βρθηκαν να χνουν με 1-0, οι Βαρνοι καλτεροι καναν την ανατροπ, εκμεταλλετηκαν και τα λθη στην μυνα της Καλλιπτειρας και κατφεραν να προηγηθον με 5-1, για να προυν τελικ τη νκη με 6-3.
Αντερο το Coco Café επικρτησε εκολα των Παρεστες με 7-2. Το Coco Café εχε την υπεροχ σε λη τη διρκεια του ματς, προηγθηκε 3-0, 5-1 και 6-2, για να φτσει στην τελικ επικρτηση με 7-2.
Συνοπτικ τα αποτελσματα των ημιτελικν:
COCOCAFÉ-ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ 7-2
ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ-ΒΑΡΩΝΟΙ 3-6

11/7/2011
- 7 (11-07-11)

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΝΟΚ ΑΟΥΤ
 
Παρεστες, Βαρνοι, Coco Café και Καλλιπτειρα θα μονομαχσουν στα ημιτελικ του Κυπλλου Δευτρας. Για την 7η και τελευταα αγωνιστικ της α’ φσης, οι Μαυριλνοι πραν τη νκη στα χαρτι με αντπαλο το Υπ. Δικαιοσνης, οι Βαρνοι κρδισαν 3-1 την Μαγικ Αυλ 60, εν οι Παρεστες επικρτησαν 5-4 του Coco Café.
Τη νκη στα χαρτι με σκορ 3-0 νευ αγνα πραν οι Μαυριλνοι με αντπαλο το Υπ. Δικαιοσνης, διτι το δετερο δεν προσλθε στον αγωνιστικ χρο.
Ελαφρς καλτεροι οι Βαρνοι επικρτησαν της Μαγικς Αυλς 60 με 3-1. Οι Βαρνοι ξεκνησαν καλτερα την αναμτρηση, προηγθηκαν 2-0, για να μεισει η Μαγικ Αυλ σε 2-1, να προσπαθσει για την ισοφριση, τους Βαρνους να χνουν ευκαιρες και τελικ να σημεινουν το 3-1 στην αντεπθεση στο τλος του ματς.
Υστερα απ να συγκλονιστικ παιχνδι, οι Παρεστες επικρτησαν του Coco Café με 5-4. Οι Παρεστες νοιξαν πρτοι το σκορ, με να σερ 3-0 μως το Coco Café πρε αρα δο τερμτων στις αρχς του β’ ημιχρνου. Εν συνεχεα ακολοθησε να σερ τερμτων απ τους Παρεστες, οι οποοι επσης με τρα συνεχμενα γκολ πραν ξαν κεφλι στο σκορ με 4-3, αλλ το Coco Café ισοφρισε γργορα σε 4-4. Οι δο ομδες ανοχτηκαν, χασαν ευκαιρες και τελικ πιο ικανο και τυχερο στθηκαν οι Παρεστες, οι οποοι πτυχαν το 5ο γκολ και πραν τη νκη με 5-4.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 7ης αγωνιστικς:
COCO CAFÉ-ΠΑΡΕΗΣΤΕΣ 4-5
ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-ΜΑΥΡΙΛΕΝΟΙ 0-3
ΜΑΓΙΚΗ ΑΥΛΗ 60-ΒΑΡΩΝΟΙ 1-3

11/7/2011

Νος Πρεδρος στον φαιστο Περιστερου ο Παναγιτης Παπαχριστπουλος
 
Να σελδα, στην πλοσια ιστορα του, πρσθεσε πριν απ μερικς μρες ο Ηφαιστος Περιστερου. Το ιστορικ σωματεο της ‘δυτικς χθης’, αλλ και να απ τα πιο ιστορικ της χρας, με τος δρυσης το 1947, αλλ που η ιστορα του χρονολογετε πριν ακμα απ τον πλεμο, με μεγλη παρδοση στο ποδσφαιρο, γρισε σελδα και προχωρει μπροστ, με νους στχους και ραμα, βαδζοντας στη σγχρονη εποχ, πως απαιτον οι καιρο και τα να δεδομνα που διαμορφνονται στο χρο.
Νος Πρεδρος στον Ηφαιστο εδ και μερικς μρες εναι ο Παναγιτης Παπαχριστπουλος. Ενας νθρωπος με τερστια εμπειρα στο χρο του ποδοσφαρου, τσο το επαγγελματικ, σο και των υποδομν και ακαδημιν, επικεφαλς λλωστε του αθλητικο κντρου ποδοσφαρου Cosmos Club στον Κολων. Η παρουσα του κ. Παπαχριστπουλου στον προεδρικ θκο του φαιστου, με τις γνσεις και την εμπειρα του, αποτελον τα απαρατητα εχγγυα, στε το σωματεο να προχωρσει μπροστ, να οδηγηθε στην προδο και την ανπτυξη, σε νους δρμους επιτυχιν και διακρσεων.
Ο νος πρεδρος του συλλγου, μλησε για τους στχους και τους σκοπος της ομδας: «Καταρχν, νιθω μεγλη χαρ και ιδιατερη τιμ, που αναλαμβνω πρεδρος σε να τσο ιστορικ σωματεο, πως ο Ηφαιστος, με μεγλη και μακρ παρδοση στο χρο του ποδοσφαρου και των υποδομν. Πρωταρχικς σκοπς μας εναι ο αθλητισμς, μσα απ την παραγωγ αθλητν και ποδοσφαιριστν, που θα σβονται το θλημα και θα μθουν να το υπηρετον τμια και σωστ. Βασικ μας μλημα εναι η ομδα να απαρτζεται απ νεαρος ποδοσφαιριστς, που θα προρχονται απ τα σπλχνα της ομδας, απ τις ακαδημες της δηλαδ και οι οποοι θα πλαισινονται απ 4-5 μπειρους ποδοσφαιριστς. Σκοπς μας εναι να δημιουργηθε να ανταγωνιστικ σνολο, που θα αγωνζεται με στχο τη νκη σε κθε παιχνδι, σεβμενο πντα τον αντπαλο, τις αρχς του ποδοσφαρου και το ευ αγωνζεσθαι. Πρωταρχικ μας επιδωξη εναι η ανδειξη ποδοσφαιριστν απ τις ακαδημες της ομδας. Για αυτ το σκοπ, θα υπρχουν δο πλοι ακαδημιν, που θα εξυπηρετον τις ανγκες του συλλγου. Ο πρτος θα εναι στο γπεδο του Ηφαιστου, που θα εξυπηρετε το Περιστρι και ο δετερος στο αθλητικ κντρο ποδοσφαρου Cosmos Club στον Κολων, που θα εξυπηρετε τις υπλοιπες περιοχς. Υπολογζουμε, τι με το ξεκνημα της νας σεζν, ο αριθμς των αθλητν στις ακαδημες της ομδας, στον Ηφαιστο και το Cosmos Club, θα ξεπερν το 300 και εμαστε τοιμοι να καλψουμε τη ζτηση που θα υπρξει σε απεριριστο αριθμ παιδιν. Οσον αφορ την πρτη ομδα, που απ τη να αγωνιστικ περοδο θα αγωνζεται στην Α’ Αθηνν, σκοπς μας εναι να παζει αξιοπρεπς ποδσφαιρο και να πρωταγωνιστε στους αγωνιστικος χρους, διεκδικντας ,τι καλτερο. Προχωρμε με αργ και σταθερ βματα, για να υπρχει βση στο ποδοσφαιρικ τμμα. Απ τη μερι μου, καλ το φλαθλο κσμο του Περιστερου να στηρξει αυτ τη να προσπθεια».
Αξζει να αναφρουμε, πως προπονητς της πρτης ομδας τη να σεζν θα εναι ο Τκης Τριανταφλλου. Ενας μπειρος τεχνικς, που χει διατελσει προπονητς στην ομδα Νων του Ατρμητου, στον Ολυμπιακ Ανω Λιοσων, το Καλαμκι και αλλο και που κριο χαρακτηριστικ του εναι τι του αρσει να δουλεει με να παιδι και να αναδεικνει νεαρος ποδοσφαιριστς.
Τλος, η ομδα και οι ακαδημες του Ηφαιστου θα χουν και επιστημονικ στριξη. Το εργομετρικ κντρο που λειτουργε στις εγκαταστσεις του Cosmos Club θα βρσκεται στην υπηρεσα της ομδας και θα αποτελε βασικ εργαλεο στη βελτωση και αποκατσταση των αθλητν.

4/7/2011
- 6 (04-07-11)

ΒΓΗΚΕ Η ΤΕΤΡΑΔΑ
 
Γνωστς γιναν οι τσσερις ομδες που προκρθηκαν στα ημιτελικ του Κυπλλου Δευτρας, μετ την ολοκλρωση της 6ης αγωνιστικς. Πρκειται για τους Παρεστες, τους Βαρνους, που κρδισαν τους Μαυριλνους 9-0, την Καλλιπτειρα και το Coco Café, που στη μεταξ τους αναμτρηση η πρτη κρδισε 4-1. Στο λλο ματς της ημρας, Μαγικ Αυλ 60-Υπ. Δικαιοσνης 6-2.
Εκμεταλλευμενη το αριθμητικ πλεονκτημα παικτν και ντας καλτερη, η Μαγικ Αυλ 60 επικρτησε εκολα του Υπ. Δικαιοσνης με 6-2.
Αντεροι οι Βαρνοι δεν δυσκολετηκαν να κερδσουν νετα τους Μαυριλνους με 9-0.
Καλτερη η Καλλιπτειρα επιβλθηκε του Coco Café με 4-1. Η Καλλιπτειρα ξεκνησε δυνατ το ματς, προηγθηκε 2-0, για να μεισει το Coco Café σε 2-1, εν εχε και δοκρι, εν στην επανληψη η Καλλιπτειρα σημεωσε δο ακμη τρματα, με το Coco Café να δημιουργε ευκαιρες, να χει δοκρι, αλλ να μην μπορε να σκορρει και τελικ την Καλλιπτειρα να κερδζει με 4-1.
Συνοπτικ τα αποτελσματα της 6ης αγωνιστικς:
ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ-COCO CAFÉ 4-1
ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-ΜΑΓΙΚΗ ΑΥΛΗ 60 2-6
ΒΑΡΩΝΟΙ-ΜΑΥΡΙΛΕΝΟΙ 9-0

4/7/2011


  
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  
31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  
71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  
81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  
91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  
111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  

piacenza triathlon


drexl fahrzeugtechnik


filcaravan


Negozi lacoste Milano


ludovic toro


jazz bar